Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Αισθάνομαι ολιγον τι βαρύς.

Μια χαρα ο Ολυμπιακος. Η ομαδα μου παχυνε 4 κιλάκια και βρήκε το χρωματάκι της γιατι μου φαινοτανε χλωμή τελευταία.
Περα απο την πλακα ΕΔΩ θα δειξει ο Ολυμπιακος τα οσα διατυμπανίζονται περι "φυγης απο τα Ελληνικά δεδομένα" και "αλλαγής νοοτροπίας" και διαφορα αλλα φαιδρά. Για να δω αντιδραση κοσμου/διοικησης/παικτων και ταλιμπαν και ταλιμπαν. Για την ωρα ακουω για κορνεδες, κρεμασματα, εκδορές, ανασκολοπίσεις και άλλα πανέμορφα. Στην χώρα της φαιδρας πορτοκαλέας παρακαλώ παιδια άμεση επιστροφή.

Η γνωστη καζουρα απο τους φιλους ΑΕΚτζηδες, τα "αντίμετρα" τα δικα μου, απομειναρια μιας παλιας πιο όμορφης εποχης. Σημερα οι σεξουαλικες προτροπες για το σπιτι του αλλου εχουνε πιο πολλή "πέραση". Δείγμα και αυτο της "προοδου" του ποδοσφαίρου μας.

Παλι στην ομάδα μου που με τα χάλια της τουλάχιστον ελπίζω να απέδειξε ότι τα λόγια ποτε δεν κερδίσανε έναν αγώνα, και πως όσο και να το θέλεις, γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας δε γινεσαι με το ζόρι.

Καλοχώνευτα και με τις υγειές μας.

Υ.Γ. Οχι δεν θα βρισω τον Κόκκαλη, τον Σεγούρα και κανεναν παικτη. Και φυσικα δεν θα "αναπολήσω" σωτήρες. Ευελπιστω σε ενα πρωταθλημα με περισσοτερες ανατροπες, ήττες των πρωτοπόρων όμως με μια διαφορα απο το φετινό. Δεν θέλω οι πρώτοι να ειναι ισάξιοι των τελευταίων, αλλά οι τελευταίοι ισάξιοι των πρώτων. Και όποιος κατάλαβε.

7 σχόλια:

tzonakos είπε...

Να γιατι υπάρχουν εξαιρέσεις σε κανόνες.
Το υστερόγραφο τα λέει όλα και εγω τουλάχιστον κατάλαβα.
Και συμφωνώ, όχι επειδη εισαι φιλαράκι αλλα επειδή αν δεν ησουν αυτός που εισαι μπορεί να μην είμαστε φιλαράκια.
Εγω θέλω εστω μία χρονιά να έχουμε πρώτη τριάδα :
Αστέρας
Εργοτέλης
Πανθρακικός

Μπορούμε ;

Lexaionarios είπε...

Ευελπιστω σε ενα πρωταθλημα με περισσοτερες ανατροπες, ήττες των πρωτοπόρων όμως με μια διαφορα απο το φετινό. Δεν θέλω οι πρώτοι να ειναι ισάξιοι των τελευταίων, αλλά οι τελευταίοι ισάξιοι των πρώτων. Και όποιος κατάλαβε.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ....ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΑΣΙΔΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΒΡΕΜΜΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η 4αρα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΕΜΙΑΣ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!!!!

Lexaionarios είπε...

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ....

Dr. Feleki είπε...

Οι καλυτερης ποιοτητας παικτες θελουν και καλυτερης ποιοτητας πρωταθλημα αλλα και ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ φιλαθλους.

Αυτο να εχουμε ολοι υπ' οψιν μας.

Panagiotis είπε...

E mi me les gia ton kyr' Sokrati tora ke 'sy.
Kala re, isaste ma..kes? fetos itan mia kali xronia gia panionio, ari, astera kai isis ksan8i. 8a afisoun to mamalo kai tin koutala? Oloi to 8eloume... alla...

Dr. Feleki είπε...

Ειχα την δυστυχία να ζησω απο πιο κοντα λιγακι και τον κυρ σωκρατη και κατ' επεκταση και τον κυρ Ντεμη και τον κυρ Καπετανιο (οχι Τζιγγερ δοξα τω θεω). Αν εχεις την εντυπωση φιλε μου οτι εχουνε εστω "κατιτις" διαφορετικο ,ε μαλλον κανεις λαθος.

Δεν ηταν καλη χρονια για τις ομαδες που αναφερεις δυστυχώς. Ηταν αισχρη χρονια για τους τρεις μεγαλους. Γι' αυτο μεγαλωσανε οι μικροι.

Σε παραπεμπτω στην τελευταια παραγραφο του αρθρου μου.

Panagiotis είπε...

Vrasida,
diafono. Aris kai Panionios paizoun poly kali mpala. Asteras.. pernei apotelesmata me skliro paixnidi kai kali fysiki katastasi.
Symfono pera gia pera oti ta palikaria poy pro-aneferes den 8eloyn tipota to diaforetiko. Emeis omos 8eloyme esto kai an den erxete....