Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Panathinaikos 73 - 71 CSKA. Η καλύτερη ομάδα Μπάσκετ της Ευρώπης τα 10 τελευταία χρόνια !!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-4 (Πέναλτι 14-15).Ο καλύτερος Ελληνικός αγώνας ποδοσφαίρου όλων των εποχών !!!


Είδαμε εχτές το καλύτερο κατά την γνώμη μου, αλλά και για πολλούς φαντάζομαι ,Ελληνικό αγώνα ποδοσφαίρου όλων των εποχών και κάνοντας σερφ για να δω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών, τώρα το πρωί, μένω με ανοιχτό το στόμα.
Καλά είμαστε σοβαροί κύριοι? Η μοναδική ευκαιρία μας δίνεται, να διαφημίσουμε Ελληνικό ποδόσφαιρο και αντί να κάνουμε αυτό, διαφημίζουμε το νταμπλ του Ολυμπιακού. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Ακούστε πρωτοσέλιδα ...GOAL: ο θρύλος των θρύλων, SPORT DAY: "Ανίκητος", EΞΕΔΡΑ: Θρυλικό Νταμπλ, Φως: Με 9, έτσι το θέλω, Φίλαθλος: Στην ούγια Νικοπολίδης, τις υπόλοιπες, δεν τις αναφέρω, ξέρετε γιατί...
Πραγματικά, τόσο μαλακία, δεν την περίμενα! Ρε άνθρωποι, φυσικά και το άξιζε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, φυσικά και ήταν μαγκιά του όλοι το είδαμε αυτό, αλλά, είδαμε κιόλας την τακτική του Μπάγεβιτς στο 2-0, που ήταν, για τα πανηγύρια.
Υπάρχουν όμως στοιχεία του αγώνα, που πρέπει ή θα έπρεπε να αναφερθούν πρώτα.Τρομερή εναλλαγή σκορ, που έσπαγαν καρδιές στην κυριολεξία, τύχη και για τους 2, 3 ώρες παιχνίδι, 34 πέναλτι, απίστευτο νούμερο αφού είδαμε από τους 9 από κάθε ομάδα να επαναλαμβάνονται οι 8, και πολλά άλλα, που κάνουν αυτό το παιχνίδι κόσμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ...Πρέπει κάποια στιγμή, να γίνουμε ποδοσφαιρικά άνθρωποι! Πάρτε παραδείγματα από το μπάσκετ, είναι το ίδιο?

Υ.Γ Με παρακάλαγε ένας φίλος Ολυμπιακός να πάμε στο ματς, γιατί είχε και τζάμπα εισιτήρια στην 29 και δεν είχε παρέα. Αν και Παναθηναϊκός, φυσικά και θα ήθελα να είμαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το σκυλομετάνοιωσα...