Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Διλήμματα και χρήματα

Aπο τότε που ο Π. Γιαννάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό εχει τεθεί θέμα για το πόσο θα ηταν συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και εάν θα μπορούσε να λειτουργεί ταυτόχρονα σαν εθνικός προπονητής και σαν κόουτς του Ολυμπιακού.
Εγω αν ήμουν στη θέση του θα ειχα παραιτηθεί απο την εθνική ομάδα.
Η ακόμα καλύτερα δεν θα πήγαινα σε Σύλλογο ενω βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά.
Πιθανόν να μπέρδεψε ο κ. Γιαννάκης το όνομα "Ολυμπιακός" με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Κόκκινοι θα ειναι, λεφτά θα πάρω, σου λέει ας μη φύγω. Και τι τρέχει ; Τίποτα.

Ο Γιαννάκης, ενας παίκτης στα νιάτα του κορυφαίος για τον οποίο καμαρώναμε όλοι, σημαιοφόρος του μπάσκετ για πολλούς πολλαπλάσιας αξίας του Νίκου Γκάλη σε συνολική προσφορά στο μπάσκετ, έκανε πολλά χρήματα και τα άξιζε.
Φαίνεται όμως οτι δεν ηταν αρκετά.
Και φαίνεται οτι το απωθημένο του σαν παίκτης, τότε που επι Κοσκωτά ειχε τρέξει σαν πύραυλος να λάβει τα Κοσκωτο-εκατομμύρια τότε, παρέμεινε.
Τάμα το 'χε να πάει μια μερα στο λιμάνι. Και μόλις του κάναν πρόταση οι Αγγελόπουλοι, πήγε αμέσως.
Και ειχε πιάσει δουλειά απο πριν, και μετά, για να φέρει διεθνείς έλληνες παίκτες στο ΣΕΦ.
Ισως ειχε και μπόνους για αυτην ακριβώς την δουλειά. Ενας ενας πήγαιναν στον Ολυμπιακό.
Και στα ματς πρωταθλήματος που ειχε τον Ολυμπιακό ηταν προκλητικότατος.
Καμμία σχέση με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί όλους τους Ελληνες. Κλάμμα, θέατρο και τέτοια.

Επεσαν οι μάσκες κε. Γιαννάκη. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η εθνική ομάδα.
Αν σας ενδιέφερε πραγματικά, θα παίζατε αλλιώς στο Πεκίνο. Δεν είπαμε κακιά κουβέντα ως τώρα απο σεβασμό. Ομως ολα εχουν ενα όριο. Τέλος τα ψέμματα.
Δεν μπορείς να βάζεις τον Σπανούλη και τον Τσαρτσαρή να παίζουν ετσι.
Του γ*μάς την ψυχολογία. Ο ενας ειχε 100% ευστοχία σε οτι έκανε αλλα ελάχιστα σούτ και ο άλλος πήρε πάνω στις πλάτες του όλη την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.
Ο δε Διαμαντίδης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γιατί άραγε ;
Και δεν ειναι μόνο αυτά.
Απέτυχες με Σχορτσιανίτη αφου δεν απέδωσε, με Μπουρούση που έπρεπε να παίζει περισσότερο, με Πρίντεζη που δεν τον έδεσες καλά με τους υπόλοιπους.

Εδω και τώρα μεσιέ απο τη Νίκαια να παραιτηθείς απο την εθνική ομάδα επιστρέφοντας χρήματα για την απόφασή σου να αναλάβεις Σύλλογο και μάλιστα κορυφαίο και όχι ομαδούλα που θα το καταλάβαινα.
Κατάφερες να στρέψεις οπαδικό μίσος εναντίον σου και αυτο δεν θυμάμαι να το έχει κάνει άλλος προπονητής εθνικής ομάδας εκτός απο τον απερίγραπτο Γιάννη Ιωαννίδη που σήμερα τον εχουν και υπουργό, για να καταλάβεις το μέγεθος της βλακίας που κουβαλάνε.
Αλλα εδω ειναι βουλευτής ο Κουκοδήμος ...

Καλή επιτυχία στον Σύλλογό σου και καλύτερη στους άλλους.
Να δούμε καλό μπάσκετ φέτος απο όλες τις ομάδες.
Η εθνική μπάσκετ όμως εχει ανάγκη να φύγεις. Κλαίς πολύ.
Και να μην ορίσεις και διάδοχο, αυτο ειναι αλλωνών δουλειά, αυτων που σε προσέλαβαν και μετα σε άφησαν να πάς και σε σύλλογο. Βασικά αυτοί φταίνε.

Φύγε τώρα για να περισώσεις κάτι απο την δόξα σου και να ησυχάσουμε όλοι και η εθνική να βρεί τον δρόμο που της αξίζει. Ευχαριστούμε, αλλα τέλος, γεια !
Στην τελική, σε βαρέθηκα ρε παιδί μου, αντε γεια.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Απο τότε που βγήκε η συγνώμη ...


Aπολογήθηκαν λέει κι είπαν δε θα το ξανακάνουν άλλη φορά και στο εξής θα ειναι εντάξει και συγνώμη στους φιλάθλους και θα παίξουν μπάλλα και θα δούμε πράματα και θάματα. Οτι πείτε, παιδιά, οτι πείτε !

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Μας ζαλίζει η κορυφή; - 9 χρόνια θρήνου


Εργοτέλης - ΠΑΟΚ το Σάββατο 01/10/2008 στις 19.00 για την 5η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ 2008-09

Στην αρχή της σαιζόν βλέποντας το πρόγραμμα, το συγκεκριμένο παιχνίδι το θεώρησα εύκολο. Μπορεί πέρσι να χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά πέρσι ήταν πέρσι.

Φέτος λοιπόν είμαστε πολύ καλύτεροι, αλλά κι ο Εργοτέλης είναι καλύτερος: 7 βαθμοί σε 3 αγώνες (ελέω Μαντόνα δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα) δεν είναι και λίγοι για μια ομάδα που περιμένουμε να χαροπαλέψει!

Ο Εργοτέλης έχει την ικανότητα να παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που τον διαφοροποιεί σε σχέση με άλλες ομάδες του βεληνεκούς αυτού κι αυτό τον καθιστά κι επικίνδυνο. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, κυνηγά το γκολ κι προσπαθεί όσο γίνεται να μην κλείνεται.

Εμείς είμαστε στην κορυφή και καλούμαστε να αποδείξουμε στη Λίγκα, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν μας ζαλίζει η κορυφή, ότι "δεν μασάμε".

Έχουμε 2 σημαντικές απώλειες: τον Κονσεϊσάο και τον Βιερίνια που σακάτεψε το ερπετ0 την προηγούμενη εβδομάδα. Άρα έχουμε αλλαγές και στα δύο ακραία χαφ. Λάκης, Κωνσταντινίδης και Γεωργίου είναι οι εναλλακτικές και μένει να δούμε ποιους θα επιλέξει ο Σάντος για την αρχική ενδεκάδα. Κατά τα άλλα η ομάδα θα είναι η ίδια όπως κόντρα στο συμπολιτάκο μας.

Περιμένω να δω πως θα ανταπεξέλθει η άμυνά μας κόντρα σε μια γρήγορη κι επιθετική ομάδα και πως θα περπατήσουν τα ακραία χαφ. Αυτά τα 2 σημεία είναι τα κλειδιά του αγώνα.



Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι γίνεται ακριβώς 9 χρόνια μετά από εκείνη την αποφράδα νύχτα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δείτε το περσινό μου άρθρο σχετικά. Για το λόγο αυτό η ομάδα θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και τη μαύρη στολή, η οποία θα έχει μάλιστα πάνω από το σήμα της ομάδας τυπωμένη την ημερομηνία 4-10-1999...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

9 Xρόνια πέρασαν από τα καταραμένα Τέμπη...


Eμπρός του ΠΑΟΚ παληκάρια να αγαλιάσει η ψυχή των χαμένων αδερφών μας.....


Θα σας κοιτούν το Σαββάτο 4-10 από ψηλά και θα φτερουγίζουν από χαρά.


Πατήστε τους,δώστε το είναι και την ψυχή σας για τον λαό που θα σας ακολουθεί πιστά παντού και πάντα,και στα εύκολα και στα δύσκολα.....


Για αυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους να σε ακολουθούν ακόμα και σε πέτρινες εποχές....


Τιμήστε τους και οδηγήστε την κούρσα πιο άνετα μετά,αετόπουλα.....


Πάρτε το διπλό στον Τέλη και μετά το πρόγραμμα σας ευνοεί να ξεφύγετε.....


Εμπρός παληκάρια μου,τιμήστε την μνήμη τους όχι μόνο με περιβραχιόνια αλλά με την τρίτη εκτός έδρας νίκη.....


Πολλοι-μετοχικότητα


Η μοιρασιά μου αρέσει! Κάπως έτσι θα την έβγαζα!
Αλλά ο σωστός χρόνος για να κριθεί ο Πατέρας (προηγούμενη θητεία στον Εθνικό Πειραιώς) και ο Κώστας Αντωνίου (με κόκκινη Κοσκώτια φανέλλα - προηγούμενη θητεία: σχολιαστής/εκπρόσωπος ΠΑΟ στην Αθλητική Κυριακή του ΠΟΚ) είναι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Παρακαλώ να μην το ξεχάσετε αυτό.

Ποσο μας δουλεύουν οι εφημερίδες.........

Θα γράψω μια ιστορία σήμερα για να καταλάβετε πόσο πολυ μας δουλεύουν οι εφημερίδες όσον αφορά τις μεταγραφές.............

Η ιστορία αφορά την τεράστια μεταγραφή του Σαριέγκι....

Πηγαίνοντας αεροπορικώς που λέτε στην Ισπανία ένας φίλος μου για να παρακολουθήσει αγώνα της ΑΕΚ πετυχαίνει στο δίπλα κάθισμα του αεροπλάνου έναν ελληνοισπανό μάνατζερ...
Πιάνοντας του την κουβέντα για διάφορους παίχτες ήρθε η κουβέντα και στον κορυφαίο αμυντικό Σαριέγκι.....Είπε λοιπόν ο ελληνοισπανός μάνατζερ-δημοσιογράφος οτι ο Σαριέγκι είναι μέτριος παίχτης και οτι δεν κάνει για τον Παναθηναικό....

Κατα την διαμονή του στην Ελλάδα ο ίδιος άνθρωπος είχε κληθεί να δώσει συνέντευξη σε μεγάλη φιλοπαναθηναική εφημερίδα(2 υπήρχαν τότε)...
Ρωτώντας τον λοιπον τι είπε στην εφημερίδα για τον υπεραμυντικό...είπε:

'''Μα φυσικά τους είπα οτι είναι πολύ καλός αμυντικός και οτι θα βοηθήσει σίγουρα τον Παναθηναικό'''

Επίσης μεταξύ άλλων είχε πεί και για τον Ασκάρατε(οι οπαδοί της ΑΕΚ σίγουρα θα τον θυμούνται)οτι δεν κάνει για την ΑΕΚ και οτι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο τον είχε φέρει ο Φερέρ....

Βέβαια ο υπεραμυντικός φρόντισε να τους διαψεύσει όλους χτες πετυχαίνοντας το γκολ του αιώνα....απο πλάγιο και με κεφαλιά προς τα πίσω...(εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο)

Για τον αγώνα χτες δεν έχω να πώ τίποτα τα έχω ξαναπέι και παλιότερα (με την αεκ) οτι ο τεν κάτε δεν ξέρει τι του γίνεται...

Απλα οι δημοσιογράφοι ήθελαν να τον παρουσιάσουν υπερπροπονητή.........

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:ΤΟΥΡΜΠΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ



ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΑΦΟΥ ΣΤΑ 4 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΑ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ.


ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΓΙΑΤΙ:

  • ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΜΑΤΣ

  • ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

  • ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ [ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕ]ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ .

  • ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ .ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ 4 ΜΑΤΣ 3 ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  • ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ .


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΝΤΕΜΗ ,ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Και μη χειρότερα

Ο κόσμος το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Αυτή η ακριβώς η παροιμία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση που αναφερόμαστε στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Μια άμυνα που κατόρθωσε σήμερα να οδηγήσει σε νίκη μια ομάδα η οποία έκανε μόλις 2,5 ευκαιρίες.

Το λέγαμε. Και εδώ μέσα και στους συνδέσμους και στις εφημερίδες και στα καφενεία και οπουδήποτε υπάρχει Παναθηναϊκός, το έλεγε ο κόσμος πως με αυτήν την άμυνα ο ΠΑΟ δεν πάει πουθενά. Τα πρώτα δείγματα γραφής δόθηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό όταν μια νεοφώτιστη ομάδα σου έκανε πέντε ευκαιρίες για γκολ. Κανείς δεν άκουσε το καμπανάκι. Και αν με την Ίντερ είπαμε εντάξει, είναι η Ίντερ με τον Μουρίνιο στον πάγκο και τον Ζλάταν στην κορυφή, για την δύσμοιρη Ανόρθωση τι να πεις? Τι δικαιολογία να βρεις όταν πετυχαίνεις ένα απίστευτο αυτογκόλ πριν καν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο και πάνω που πιέζεις για να ισοφαρίσεις δέχεσαι γκολ με κεφαλιά από έναν παίκτη που ανεβασμένος σε σκαμνί και με τα χέρια στην ανάταση, με τα βίας φτάνει το 1,50?

Ο Σαριέγκι ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, σταθερή πηγή κινδύνου, ενώ ο Βύντρα στις δέκα μεταβιβάσεις που έκανε οι έξι ήταν λανθασμένες. Τι να σου κάνει ο Γιάννης ο Γκούμας, που είναι ψυχάρα και που αν και βρίσκεται σε μια ηλικία προσπαθούσε και σήμερα μόνος του να κρατήσει όλο το αμυντικό μας σύστημα. Όσο για τις υπόλοιπες γραμμές του γηπέδου, Σαλπιγγίδης και Κλέϊτον το πάλεψαν ενώ ο Χριστοδουλόπουλος ήταν τελείως εκτός κλίματος του αγώνα. Και ο Τεν Κάτε έχασε την μάχη του πάγκου. Δεν του βγήκε ο Χριστοδουλόπουλος, άφησε στον πάγκο τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας ενώ και οι αλλαγές του δεν βοήθησαν ουσιαστικά.

Σήμερα στην Κύπρο ο ΠΑΟ δέχτηκε ένα ισχυρό χαστούκι. Και όχι μόνο σε θέμα πρεστίζ και κύρους(αυτά εξάλλου είναι για τους επιδειξιομανείς). Αλλά σε θέμα ουσίας. Είναι τελευταίος στον όμιλο, έχει δεχτεί πέντε γκολ σε δύο ματς, έχει σκοράρει μόλις ένα και αυτό με πέναλτι και έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές της Ευρώπης.

Και μη χειρότερα δηλαδή.

ΥΓ: Απίστευτη κερκίδα από τα παιδιά που πήγαν στην Κύπρο αλλά και από τους ντόπιους Παναθηναϊκούς. Μπράβο τους, ήταν οι μοναδικοί διασωθέντες από το σημερινό ναυάγιο.

ΥΓ2: Τρομερός ο Κύπριος σπίκερ. Μετέτρεψε τον Δέλλα σε Μπεκενπάουερ ενώ στην αρχή της μετάδοσης μας εξήγησε πως αυτά που αστράφτουν στις κερκίδες δεν είναι βεγγαλικά αλλά φλας από φωτογραφικές μηχανές.

Ανόρθωση - Παναθηναϊκός 3-1: Η γνώμη ενός ουδέτερου

Έπαθα την πλάκα μου με τον Παναθηναϊκό.
Ομάδα χωρίς προσωπικότητα.
Πολύ μικρή μέσα στο γήπεδο.
Και με προπονητή... από άλλο πλανήτη.

Πρώτα απ' όλα, αυτός ο Σαριέγκι, τι βύσμα έχει και παίζει, ρε παιδιά;
Τον είχα σταμπάρει κι από πέρσι, δεν περίμενα το αυτογκόλ για να το διαπιστώσω. Πίστευα ότι θα τον έδιωχναν το καλοκαίρι. Και τώρα εκπλήσσομαι που τον βλέπω βασικό. Δηλαδή άλλον, καλύτερο, ΔΕΝ έχουν;
Αμ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα; Ο σνομπισμός της βεντέτας σε όλο της το μεγαλείο. Πλήρης αδιαφορία για όσα συνέβαιναν γύρω του.
Ο Χριστοδουλόπουλος ανύπαρκτος. Απαράδεκτο να κρατάει τόση ώρα στον πάγκο τον Ίβανσιτς.
Ο Μάτος καλό παικτάκι, αλλά χρειάζεται στηρίγματα, γιατί δεν έχει στόφα ηγέτη.
Γενικά αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό ήταν η θέληση για τη νίκη. Είχες την αίσθηση ότι έβλεπες έντεκα ψυχρούς επαγγελματίες που πήγαν να διεκπεραιώσουν μια δουλειά, να πληρωθούν και να φύγουν.

Μου έκανε πολύ εντύπωση ότι ο Τεν Κάτε, μετά από τόσο καιρό, ψάχνεται ακόμα, πειραματίζεται, αλλάζει παίκτες και συστήματα. Επίσης οι αντιδράσεις του από τον πάγκο ήταν πολύ αργές. Και έλειπε η ψυχή. Παντελώς. Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αν πρέπει οπωσδήποτε να τον έχει μέσα, ας τον βάζει σέντερ μπακ. Εξάρι είναι πολύ ευαίσθητη θέση, απαιτεί ψυχικά αποθέματα, δεν είναι για ψυχρούς επαγγελματίες. Ο Μελίσσης μια χαρά θα ήταν στη θέση του Σαριέγκι, να μη σου πω και του Βίντρα. Έχει αυτό που λείπει. Και είναι πολυσύνθετος παίκτης. Κι όμως, δεν τον είχε καν στην αποστολή. Για τον Ίβανσιτς, είπαμε, απαράδεκτο που δεν τον έβαλε το αργότερο στο ημίχρονο. Και ο Σόουζα μου φάνηκε ότι θα έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα.

Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση!

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Να μάθουμε και να λυπόμαστε!


Η Ανόρθωση πρέπει να μας διδάξει κάτι...
Και εννοώ όλους τους Έλληνες...
Στην Ευρώπη πρέπει να είσαι με την ελληνική ομάδα, να χαίρεσαι όταν αυτή κερδίζει, να λυπάσαι όταν αυτή χάνει.

Μα τι μας λές τώρα; σκέφτεται ο γαύρος...
Να λυπάμαι όταν χάνει ο ΠΑΟ;
Ναι, φίλε να λυπάσαι!

Φέτος και οι δύο ομάδες ήταν στο προκριματικό, πέρασε η μία.
Του χρόνου θα είναι μία ομάδα στο προκριματικό, μπορεί και να μη περάσει...
Του παραχρόνου η μία ομάδα θα ξεκινήσει από το 2ο προκριματικό...

Όποιος θέλει να απολαμβάνει την ομάδα του στο CL, το ανώτερο επίπεδο συλλόγων, θα πρέπει να σκέφτεται με αυτό το τρόπο!
Κι επιπλέον να μην ξεχνάει το βασικό δόγμα για ελληνική/μικρή ομάδα: οι επιτυχίες έρχονται από την άμυνα!
Μέχρι κι ο Ολυμπιακός του SirTakis το έβαλε κάτω και του βγήκε πέρυσι...
[εννοείται πως αυτο ήταν δόγμα Παναθηναϊκού, που βρήκε την απόλυτη έκφραση στην ομάδα του Ρεχάγκελ]

Τέλος, μιλάμε για το CL, κι επικεντρωνόμαστε σ'αυτό, όμως ας ρίξουμε μια ματιά στο ΟΥΕΦΑ: τι σκάτά έχουν κάνει οι ελληνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια...
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ο Άρης φέτος, μιλάμε για εγκλήματα! Και πάρα πολλούς χαμένους βαθμούς για την Ελλάδα και τις ομάδες της.

Άντε, να ξυπνάμε λίγο!
Και να χαιρόμαστε το θέαμα του ποδοσφαίρου, έστω στην Ευρώπη!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Μαύρη κάρτα

Το ολο χαλι με τη διαιτησια φετος εχει παραξεφύγει και το βλεπω και στις αναρτησεις εδω περα. Ασχετα απο την οπαδικη τοποθετηση καποιου, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος να μου πει γιατι ο ΟΦΗ εβγαλε το ματς με 11 παικτες, γιατι ακυρωθηκε το γκολ της ΑΕΚ στη Ν. Σμυρνη, γιατι δεν δοθηκε το πεναλτι στο Χουτο, γιατι κυκλοφορει ακομα ελευθερος ο παικτης του Αρη που προσπαθησε να δολοφονήσει εν ψυχρω τον ... συναδελφο του (!!!!!!) ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ... Και αυτα μονο μερικα απο τα οσα εγιναν...

Δε νομιζω επισης να υπαρχει καποιος που να μπορει να με πεισει οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ αυτα οι διαιτητες ή οτι δεν ήξεραν τι να σφυριξουν...

Για χιλιοστη φορα λοιπον... Ειναι επικύνδυνοι γιατι ειναι αδαεις. Γιατι δεν ξερουν μπαλα. Οταν γινεται διαιτητης καποιος ανθρωπος που δεν εχει μπει εστω μια φορα σε μια αλανα να κλωτσησει το ρημαδι το τοπι αυτα παθαινεις. Οταν ο διαιτητης δεν εχει "αντερα" να σφυριξει αυτα που βλεπει αυτα παθαινεις. Ας βολευτουμε με το ποδοσφαιρο που μας αξιζει γιατι δεν αξιζουμε κατι παραπανω....

Περισσοτερο απ' ολους ομως φταινε καποιοι αλλοι. Ο ΑΘΛΙΟΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΣ οπαδικος τύπος που εχει καταλαβει την αρρωστια του καθενος μας και πουλαει "εκδουλεύσεις". Ο παλαι ποτέ εκδοτης του Ενωσίτη πουλαει "Ολυμπιακοφροσυνη" και αναβει τα μιση. Ομοιως σε πρασινες, κιτρινες, ασπρομαυρες και οποιουδηποτε αλλου χρωματος φυλλαδες. Να τους χαιρομαστε ομως γιατι ΕΜΕΙΣ τους κανουμε μαγκες. Χωρις πελατες δεν θα ηταν τιποτα. Κι ομως ζουν και βασιλεύουν και κατευθύνουν. Και οσο μας κατευθύνουν , κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι, τοσο θα το λεω. Εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει. Με τις υγειες μας.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ...


Γίναμε την Κυριακή (28/9) όλοι μας , μάρτυρες ενός απίστευτα σκληρού μαρκαρίσματος , επάνω στον Βιεϊρίνια ,(δολοφονικό το αποκάλεσαν κάποιοι).Το έκανε χωρίς καμιά πρόθεση να πάει στην μπάλα, ο βιτόλο, χαφ της ομάδας που εδρεύει στην περιοχή Χαριλάου .

Το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε ρωγμώδες κάταγμα και παραμονή για τουλάχιστον δύο μήνες εκτός γηπέδων. Όσα έγραψα μέχρι εδώ είναι κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα συμβεί δυστυχώς και στο μέλλον.

Υπάρχουν όμως κάποια πραγματάκια που πρέπει να επισημανθούν για να μην νομίζει κανένας από αυτούς που κρατάνε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους ότι δεν επαγρυπνούμε και δεν παρακολουθούμε τα τεκτενόμενα.

Πέρυσι στις 10/2 στο παιχνίδι με την ομάδα ασανσέρ της πόλης, ο Γ.Χ. τραυμάτισε με σκληρό σίγουρα τρόπο, παίκτη της αντίπαλης ομάδας (αλλά επάνω στη φάση). Την επόμενη μέρα ο ΠΣΑΠ πήρε θέση καταγγέλοντας στην κοινή γνώμη το περιστατικό (φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον τότε αρχηγό μας). Στην ίδια ανακοίνωση «έδειχνε» και τον Τζιμπούρ επίσης για σκληρό μαρκάρισμα. Θυμηθείτε ότι τελικά ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν γλίτωσε την «καμπάνα».

Το τότε ανακοινωθέν έκλεινε ως εξής: Ευχόμαστε στον ταλαντούχο συνάδελφο του άρη ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, έναν ποδοσφαιριστή με ήθος και δυνατότητες για λαμπρή σταδιοδρομία, να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στην αγωνιστική δράση. Πιστεύουμε ότι δε θα αντικρίσουμε ξανά παρόμοιες αντιαθλητικές ενέργειες από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σαν κι αυτές που είδαμε στους αγώνες της Κυριακής στη Σούπερ Λίγκα (Τούμπα – Νέα Σμύρνη) και οπωσδήποτε άλλες τέτοιες συμπεριφορές ποτέ ξανά δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες".

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών ημερών (τρεις, συν δύο επειδή είναι αρχηγός) στον ποδοσφαιριστή Γεωργιάδη διότι «στο 3΄ λεπτό του αγώνα τραυμάτισε ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδος», όπως ανέφερε το σκεπτικό της απόφασης. Στην Επιτροπή Εφέσεων ο παίκτης μας βέβαια δικαιώθηκε και μειώθηκε η αρχική ποινή.

Η τιμωρία επιβλήθηκε με βάση το video του αγώνα και αφού επί μέρες ο συμπολίτης ( διοίκησή και οπαδοί του) χάλασαν τον κόσμο από τις κραυγές για τιμωρία του παίχτη μας. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης είχε φτάσει να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή τη δική του, αλλά και συγγενικών του προσώπων….

Και φτάσαμε στο ματς της Κυριακής 28/9. Ίδιο γήπεδο, ίδιοι αντίπαλοι άλλο σκληρό μαρκάρισμα. Μόνο που αυτή τη φορά τραυματίζεται δικός μας παίκτης. Ο Βιεϊρίνια . Το μαρκάρισμα όχι απλά αντιαθλητικό αλλά από αυτά που λέμε «προσπάθεια να κόψεις την μπάλα για πάντα στον αντίπαλο». Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου και αν γινόταν ο παίκτης που το προκάλεσε , θα είχε φύγει με κόκκινη για τα αποδυτήρια .

Όχι μόνο δεν έφυγε ο παίκτης « δρεπανηφόρο άρμα», από το γήπεδο αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να διαμαρτύρεται κιόλας, σηκώνοντας τα χέρια, για το φάουλ που είχε κάνει!!! Ο τέταρτος διαιτητής και ο επόπτης «εποίησαν την νήσσαν». Όπως και ο Πολατιάν βέβαια, αν και ήταν κοντά στη φάση.

Περιμέναμε την αντίδραση του ΠΣΑΠ σήμερα . Πράγματι βγήκε ανακοίνωση αλλά μιλούσε γενικά και αόριστα χωρίς να φωτογραφίζει τον βιτόλο όπως έκανε πέρυσι με τον Γ.Χ. Υπενθυμίζουμε ότι εκείνη την ανακοίνωση την είχε βγάλει ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ , χωρίς να ενημερώσει το ΔΣ του οργάνου, πράγμα που είχε προκαλέσει την παραίτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη από το Συμβούλιο των αμειβομένων ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του ο Σβούρας είχε πει τότε:

«Εγώ ξέρω ότι ο ΠΣΑΠ ιδρύθηκε για να προασπίζει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και να τους υποστηρίζει. Δεν ιδρύθηκε για να βγάζει τα μάτια των ποδοσφαιριστών.

Ενοχλήθηκα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια, κι έχω δει πολλά μαρκαρίσματα. Πρώτη φορά είδα τον ΠΣΑΠ να εκδίδει ανακοίνωση κατά ποδοσφαιριστών και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους» .

Μιλώντας για τους λόγους της παραίτησής του από το συνδικαλιστικό του όργανο διευκρίνισε ότι «δεν έχει να κάνει με αυτή καθαυτή την ανακοίνωση, αλλά με το ότι δεν ενημερώθηκα. Ο κ. Αντωνιάδης δεν ζήτησε την άποψή μου για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Άρα θεωρούμε περιττός. Επειδή λοιπόν σέβομαι τον εαυτό μου, δεν μπορούσα παρά να παραιτηθώ από έναν χώρο στον οποίο με θεωρούν περιττό».

Πώς βγήκε μια ανακοίνωση ερήμην μας; Μέλη του ΠΣΑΤ δεν είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές; Άρα ο κ. Αντωνιάδης λειτούργησε από μόνος του. Άρα ο ΠΣΑΠ είναι μόνον ο κ. Αντωνιάδης και οι υπόλοιποι υπάρχουμε για να χαιρόμαστε…».

Αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που έδειξε ο Αντωνιάδης για τον Καράμπελα επιβάλλεται να τη δείξει και τώρα. Να φωτογραφίσει καθαρά , και όχι με μισόλογα και υπονοούμενα , και να στηλιτεύσει το περαστικό της Κυριακής στην Τούμπα . Αλλιώς μεροληπτεί εις βάρος μας και μπαίνει στη «μαύρη λίστα» σαν άτομο που θέλει να κάνει κακό στην ομάδα…

Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, που γεμίζει τα γήπεδα, απαιτούν σεβασμό και να πάρει καλύτερη θέση στο θέμα ο κος Αντωνιάδης, άμεσα. Όχι αοριστολογίες και γενικότητες….

ΠΗΓΗ: PAOKMANIA.GR

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ~!!!!!!~????

....Τι θα γίνει με την διαιτησία τελικα;Αν αυτό που βλέπουμε έχει σχέση με διαιτησία σε λίγο καιρό θα θρηνήσουμε θύματα θα την πληρώσουν πάλι αυτοί που δεν φταίνε ποτέ δηλαδή οι φίλαθλοι των ομάδων μας!
......Ποιός τους διορίζει επιτέλους και ποιός είναι ο σκοπός τους?
......Πάλι το φετεινό πρωτάθλημα της πλάκας θα είναι?
......Οι άνθρωποι με τα μαυρα (σε όσα μάτς εχω παρακολουθήσει)είναι μακράν και λείαν επιεικώς άσχετοι με το άθλημα!
......Οταν δεν ξέρεις πως είναι τα πέναλτυ,τα γκόλ,τα φάουλ,τα οφσάιτ,πότε να βγάλεις κιτρινες΄κόκινες κάρτες,σε τι είσαι διαιτητής στο να τρέχεις πέρα δώθε και να σφυρίζεις κάπου~κάπου για να περνάει η ώρα?
......Αν δώσουν σε μένα ένα σορτσάκι και μια μπλουζίτσα μαύρη θα είμαι οκάδες καλύτερος από αυτούς που υποτείθεται ξέρουν.........
.....Ελπίζω να στρώσουν κάποια στιγμή και να πάνε όλα καλά στο εξής,πριν πάθουν τα νεύρα μας.
.....Η υπομονή έχει και τα όριά της!Δεν μπορείς φίλε να διαιτητεύσεις?Απλά Φ Υ Γ Ε και μη δυσφημίζεις το άθλημα ας πάει κάποιος που Μ Π Ο Ρ Ε Ι!

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 1-0

Συνήθως μετά από κάθε ματς του δικεφάλου γράφω κάποια πράγματα, είτε πρόκειται για "μεγάλο" ματς είτε για "μικρό". Τι να γράψεις σήμερα όταν ο συμπαθέστατος και τακτικός πελάτης αδικήθηκε τόσο από την διαιτησία, αλλά και από αρκετούς ακόμα παράγοντες...
Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, με τόσο κόσμο στο γήπεδο...που να ξέρουν τα κιτρινόμαυρα γατάκια πως να παίξουν σε γήπεδο με τόσο κόσμο?? Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα σε ώρα που βλέπουν και μικρά παιδιά και χωρίς το ανάλογο σήμα καταλληλότητας... Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, με το μπαλόνι-σκουλήκι να κόβει βόλτες στις κερκίδες... Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, ενώ βρισκόταν εκτός αποστολής ο Σωτήρης Μπαλάφας.... Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, την ώρα που η Θύρα 4 είχε κιτρινόμαυρο χρώμα... Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αντί να τιμωρήσει τον Βιερίνια για υπερβολική ταχύτητα... Ντροπή για τον κ. Πολατιάν που δεν απέβαλλε τουλάχιστον τους Γκαρσία και Βερόν για σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο εργασίας... Nτροπή για τον κ.Πολατιάν που επέτρεψε την έναρξη του αγώνα παρά το προκλητικό πανό στη Θύρα 5... Και όσο αφορά τη σύγκριση του τραυματισμού του Βιερίνια με την δολοφονία του Καράμπελα (άλλο αν αναστήθηκε μετά...) στο περσινό ματς, ο κ. Αντωνιάδης, γνωστός για τις ευαισθησίες του, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία παρουσιάζουμε εμείς αποκλειστικά... Eίναι γνωστές άλλωστε οι τακτικές του γραφικού οδοντογιατρού .... VAMOS AREIANARA VAMOS FAPEON
ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΙΞΩ SECUNDA DIVISION

ΠΑΟΚ - Άρης 1-0: Ένα και να τσούζει

ΠΑΟΚ - Άρης 1-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Τη γνωστή κατάληξη των τελευταίων ετών είχε το χτεσινό ντέρμπι κόντρα στον συμπολίτη.

Η ομάδα μας έριξε μια ακόμα φάπα στην ομάδα της Παπαναστασίου και έδειξε ότι φέτος δεν αστειεύεται. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλες τις γραμμές, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια και καθαρά. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πιο ευρύ, αλλά οι ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Έτσι χρειάστηκε ένα τυχερό γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε στο συμπολίτη πάλι μια δικαιολογία για την τραγική του παρουσία στο γήπεδό μας.

Μελανά σημεία του αγώνα η διακοπή στο 3' λόγω ρίψεων αντικειμένων (μπουκαλιών Μαλαματίνας για την ακρίβεια) κατά του Κόκε, κάτι που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Τέο αυτά πρέπει να τελειώσουν! Και φυσικά μελανό σημείο το εγκληματικό χτύπημα του Βιτόλο στον Βιερίνια. Κύριοι του ΠΣΑΠ, θα δείξετε την ίδια ευαισθησία με πέρσι;;;

Τελειώσαμε λοιπόν με το ερπετό, δεν ασχολούμαστε άλλο με την ανύπαρκτη ομάδα τους και πάμε για άλλα, κόντρα στον Εργοτέλη το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, ατενίζοντας τη Λίγκα από την κορυφή.

Ένα και να καίει...



Όπως πέρσι και πρόπερσι το παιχνίδι ήταν δικό μας. Με αυτό το γκολ καθαρίσαμε χθες, μέσα στη βροχή, το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Και τα παιχνίδια ΠΑΟΚ -Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Το 1985 πηγαίναμε για θρίαμβο αφού είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και χάσαμε 3-0. Το 1998, την χρονιά μετά την νίκη επί της Άρσεναλ, περιμέναμε να διασύρουμε τους νεοφώτιστους και χάσαμε 1-4! Όμοιως πέρσι οι συμπολίτες θέλαν να μας "ρίξουν" - dream on -στη Β' αλλά αρπάξαν 3 μπαλάκια και το ρίξαν στο Σταυρίδη. Γιαυτό και η footballderbies το καταττάσει στην 13η θέση στα ντέρμπι μεταξύ ομάδων από την ίδια πόλη.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν "διεκδικεί δάφνες" που λέν και οι κλισαρισμένοι σπίκερς. Απο την άλλη όμως είδαμε μια δεμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο και μια που κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ για να μην χάσει. Ο Άρης έκανε το πρώτο σουτ στο 42' και κάπου εκεί τελείωσε και η επιθετική τους προσπάθεια. Εμείς χάσαμε 3 καραμπινάτες φάσεις στο α' ημίχρονο αλλά όσο η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο πρώτο μέρος τόσο μας χαμογέλασε στη φάση του γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και ο Σκόρδας έριξε για μια ακόμη φορά την χολή του.. Μεγάλο Κόμπλεξ!!!! Αλλά ας κοιτάξουν την βαθμολογία και ας ξυπνήσουν από την εγωπάθεια που τους δέρνει.....

Ο κόσμος ήταν πάλι φανταστικός (με την θλιβερή εξαίρεση του 3ου λεπτού- πότε θα τελειώσουν αυτα από την Τούμπα, Τεο?) και εδώ μερικά από τα χθεσινά παραλειπόμενα!



Και ένα βιντεάκι από την ατμόσφαιρα της Τούμπας λίγο πριν να αρχίσει το παιχνίδι...



ΠΑΟΚ και τα μυαλά στην Ταράτσα... δείτε το βίντεο...


Μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη που έλεγε και ο Γκάλης...

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ...

ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ
ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ@ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....
VAMOS AREIANARA VAMOS FAPEON
ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΡΙΞΩ SECUNDA DIVISION...


Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Το ΠΓΣΣ - ΑΕΚ με τα μάτια του Αεκτζή

Οι γνωστοί αδύναμοι κρίκοι δεν επέτρεψαν πάλι τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι σε έναν αδύναμο ΠΓΣΣ.
Τι να πεις για το Μαϊστόροβιτς.
Για την ανυπαρξία των μπακ.
Για το Μπασινά, που τελικά, αν καταφέρει αυτά που πέτυχε ο Ζήκος στη δεύτερη θητεία του …θα είναι επιτυχία, δυστυχώς!!!
Για το Λαγό, που πολλοί θα τον έχουν και από τους κορυφαίους.
Για το Χετεμάϊ, που όταν φύγει από την ΑΕΚ (το βλέπω πολύ σύντομα), θα έχει την ίδια τύχη με τους Πέτκοφ, Ρούσεφ, Σ. Κωνσταντινίδη, Μάλμπασα, Κόντη, Τζιωρτζόπουλο, Μανού, Μορέτο, Κυριακίδη, Σοάρες κλπ), δηλαδή θα εξαφανιστεί, αφού πολύ απλά, δεν κάνει για Α` εθνική.
Αλλά και ο Δώνης θα πρέπει να προβληματιστεί, ειδικότερα αν του επισημάνει κάποιος ότι πέρυσι η ομάδα, με κατώτερους ποδοσφαιριστές, είχε κάνει ένα πολύ καλό σερί νικών και αν μη τι άλλο, έκανε και 5 ευκαιρίες ανά παιχνίδι.
Όσο για τη διαιτησία, πολλοί θα πουν ότι, 1 ακυρωθέν γκολ και 1 πέναλτυ που δεν δόθηκε, άρα «δικαιοσύνη». Λάθος, γιατί γκολ όπως το σημερινό (αλλά και της προηγούμενης Κυριακής με τον ΗΡΑ), ακυρώνονται πάρα πολύ σπάνια, είναι πολύ χοντρές φάσεις. Πόσο δε μάλλον, όταν τρως και γκολ, στην αμέσως επόμενη φάση και το 1-2 μετατρέπεται σε 2-1! Είναι αλήθεια πάντως, ότι τα διαιτητικά λάθη γίνονται καταστροφικά, όταν έχεις μέτρια απόδοση. Και όταν η απόδοση αυτή είναι απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους, είσαι άξιος της μοίρας σου. Το βέβαιο πάντως είναι ότι η διαιτησία και φέτος, δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί στην ΑΕΚ.

ΥΓ.1. Μήπως θα έπρεπε να δοκιμαστεί κάποιος από τους πιτσιρικάδες (Πλιάτσικας, Ρίκα) αντί του Μπασινά; Τουλάχιστον αυτοί τρέχουν και κόβουν τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.
ΥΓ.2. Η κατάντια είναι ότι ο Καφές ξαφνικά έγινε σωτήρας.
ΥΓ.3. Τραγική ειρωνεία για τον Εντίνιο. Έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στην ΑΕΚ, στον αγώνα που ήρθε να τον παρακολουθήσει ο προπονητής της εθνικής της χώρας του.
ΥΓ.4. Το καλύτερο της βραδιάς, ήταν η ερώτηση του Μίλτου στο Δώνη «ο Ράμος τι προσφέρει στην ΑΕΚ;»
ΥΓ.5. Ο Π. Μίχος στην Αθλ. Κυριακή, μόλις δήλωσε ότι περιμένει εναγωνίως τον πρόεδρο για το σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων και αναρωτιέμαι, πόσες φορές τα τελευταία 12 χρόνια είχε την ίδια αγωνία; Παραπάνω από 3!!!