Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Που είναι ο κόσμος; Οεο...

Eχασε η Εθνική και κατι τρεχει στα γύφτικα. Λογικο ειναι με το τσουκου τσουκου μπολ και τους παικτες μικρης αξιας που διαθετει καποτε και να χασει. Δε γινεται να κερδιζεις παντα 3-0 με μιση ευκαιρια, οσο αστρο και να εχει ο εκαστοτε Ρεχαγκελ.
Και ξεσηκωθηκε το συμπαν.
Κλασικό σύμπτωμα του Έλληνα. Οπως μετα το Οθωμανικό από τα τουρκάκια καποιοι ειχαν ξεσηκωθει να φανε τον Νικοπολίδη και τους αλλους παικτες και οι καθε λογής "γνωστες" μιλαγαν για "γκρεμισμα" της εποχης και της νοοτροπίας Ρεχαγκελ. Λιγους μήνες μετα φυσικα είχαν γεμισει το στομα τους με τα κρεμασταρια του Ρεχαγκελ και δεν μπορουσανε να ... σχολιασουνε. Το στοματακι τους ξαναπηγε ροδανι μονο μετα απο την αποτυχία στο Euro. Ελα ρε Ελληναρες, μονιμοι πρωταθλητες ευρώπης. Ειχατε συνηθισει στις παρουσιες στα τελικα και σας χαλασανε οι ήττες...

Ομως δεν θα πω γι' αυτο ,θα μιλησω για το ματς με τους Μολδαβους και τη ... γκρινια λεει των διεθνων που δεν πηγε ο κοσμος στο γήπεδο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΡΕ!
Τι τους ταϊζουνε αυτους; Τι τους δινει ο Ρεχαγκελ και φυραινει το μυαλο; Σχεδόν15000 κοσμος σε ενα ματς με τα σούργελα της Μολδαβιας. Μιλαμε για κοσμοσυρροή! Οχι απλα κοσμο, μιλαμε για λαοθάλασσα! Δε νομιζω οι Μολδαβοι να ειχανε ξαναδει τοσο κοσμο ποτέ τους μαζεμένο, ουτε καν σε διαδήλωση στη χώρα τους... Και βγαινει ο Δελλας και ο Κατσουρανης και λενε "ειμαστε πικραμένοι".... Α,και ο Αμαν-Αμαν-πως το βανουνε το γκολ-ατιδης. Ωπα ρε Αμανατιδαρε, και ποιος εισαι εσυ να μαζευτει 80000 κοσμος να σε δει; Ο Ελληνας Κλίνσμαν αμα λαχει; Ο νέος Μπελε; Αντι να κανουνε κωλοτουμπες που μαζεύτηκε τοσος κοσμος, παραπονιουνται κιολας!!!! Αληθεια ρε Αμαν-Αμαν κανα γκολ σε σοβαρο παιγνιδι πότε θα ξαναβάλεις;

Οσο τα μυαλα και τα δικα μας και των ποδοσφαιριστών μας δεν ειναι μεσα στην κεφαλα, τοσο θα πρεπει να ειμαστε ικανοποιημένοι με αυτη την Εθνική. Και κατι παραπανω, αφου μια ομαδα χωρις ιδιαιτερο ταλέντο, χωρις παικτες και χωρίς ουσία και δυνατότητες κατάφερε (και ελέω Ρεχάγκελ) να ανεβει εστω και σαν κομήτης, στην κορυφή της Ευρώπης.

Διαφωνω στο οτι ο ομιλος παραμενει ανοικτος. Ακομα και για μια περιορισμενων δυνατοτητων ομαδα οπως ειναι η Εθνική Ελλαδας ο ομιλος ειναι "τελειωμενος". Αν νικησεις το Ισραηλ εδώ, και καθαρισεις τα "μικρα" ματσάκια (Μολδαβολουξεμβούργιους) είσαι στο Μουντιαλ. Αν δεν το καταφερουμε και αυτο , ε, τι να κανουμε, τι ειχαμε τι χάσαμε. Επιστροφή στη μιζέρια προ-2004.

Η τρέλα των δημοσκοπήσεων πάει... γήπεδο

Βροχή οι δημοσκοπήσεις για την πολιτική τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αλλά η μόδα των "σφυγμομετρήσεων" του κοινού δεν έμεινε μόνο στο χώρο της πολιτικής. Επεκτάθηκε και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την τηλεφωνική έρευνα έκανε η GPO για λογαρισμό της εφημερίδας Ole (free press). Παραθέτω γρήγορα τα σημαντικότερα αποτελέσματα γιατί είναι και πολλά:

*Το 53,7% των ανδρών και το 46,3% των γυναικών(!) λένε ότι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο
Πολύ μικρή η διαφορά, εντύπωση μου κάνει...

*Το 75,9% των ερωτώμενων πιστεύουν ότι η διαιτησία είναι λίγο ή καθόλου αξιόπιστη
Σωωωωπα!







Ο Κοντρέρας πού είναι ρε παιδιά;


Λίγο η πεντάρα απέναντι στο δανέζικο μεγαθήριο, λίγο η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λίγο η αποθέωση από τις φυλλάδες, το τσίμπησε το 63% στην "παράσταση νίκης" ο γαύρος


*Στην Αθήνα κυριαρχεί ο Ολυμπιακός με 40,1% και ακολουθούν ο ΠΑΟ με 31,5%, η ΑΕΚ με 18,1% και ο ΠΑΟΚ με 3%

* Στη Θεσσαλονίκη κυριαρχεί ο ΠΑΟΚ με ποσοστό 52,7% και ακολουθούν ο Άρης με 18%, ο ΠΑΟ με 11% (!) και ο Ολυμπιακός με 6,8%. ΑΕΚ δηλώνει μόλις το 1,3%!

*Τέλος, στην ερώτηση «τι κόμμα ψηφίσατε στις τελευταίες εκλογές», εντύπωση προκάλεσε το ποσοστό του ΛΑ.ΟΣ το οποίο ψήφισαν ένα 25% των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το 20% των οπαδών της ΑΕΚ... Στον Ολυμπιακό πρώτευσε το ΠΑΣΟΚ με 38,7%. Εντυπωσιακό και το γεγονός πως η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού, συγκεκριμένα το 31,1% ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Οσον αφορά στο ΚΚΕ, έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους στον Ολυμπιακό σε ποσοστό 29,7%, αλλά ως πρώτο κόμμα το βρίσκουμε στον ΠΑΟΚ με 18,9%

Κάτι ήξερε ο cool Alexis...


*Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διήμερο 11-12/10 σε πανελλαδικό επίπεδο και σε δείγμα 1000 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων με χρήση ερωτηματολογίου

Δείτε την έρευνα στο sport.gr

by Stepas

Δύο λέξεις για την Εθνική.

Πλέον μας έχουν μάθει αρκετά.
Αυτό μεταφράζεται στο ότι μας δίνουν χώρο και τα τρία μπακ παίζουν πασούλες μέχρι να έρθεί πίσω ο Μπασινάς να πάρει τη μπάλα και να γίνει "παραγωγή" παιχνιδιού.
Αλλά αυτή η παραγωγή παιχνιδιού είναι από τα αδύναμα σημεία της ομάδας...

Κάπως αλλιώς πρέπει να το σκεφτεί ο Ρεχάγκελ, να βρει κάποιο τρόπο για να πιάσει "κορόιδο" τον αντίπαλο.

Το ίδιο ισχύει για κάθε ελληνική ομάδα που παίζει με αντίπαλο που του δίνει χώρο και δεν έχει μεγάλες δυνατότητες παραγωγής παιχνιδιού.
Βέβαια ο Ρεχάγκελ έχει 5.5 μήνες μπροστά του, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν...

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ο όμιλος ξεκινάει από την αρχή



Είχα χρόνια να κατέβω στο Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα, από το ματς με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας όταν και χάσαμε εξαιτίας ενός τραγικού λάθους του Μπασινά. Χθες, τον ρόλο του Άγγελλου ανέλαβε να παίξει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος με δύο λάθη χάρισε δύο γκολ και τη νίκη στους Ελβετούς. Μου φαίνεται πως η παρουσία μου στο γήπεδο κάθε άλλο παρά γουρλίδικη είναι για τα εθνικά μας χρώματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η βραδιά ξεκίνησε με μια επίσκεψη στην μπουτίκ του ΟΣΦΠ. Είναι αυτό που λέμε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αφού πέρασα μάλλον με άριστα την δοκιμασία στην οποία με υπέβαλαν οι γαύροι φίλοι μου, ξεκινήσαμε για την θύρα μας. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και οι εξέδρες δεν θύμιζαν σε τίποτα την απογοητευτική εικόνα του Σαββάτου. Σε μια γωνιά, είχαν στριμωχτεί και περίπου 500 Ελβετοί οι οποίοι έδιναν ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά( έστω και κόκκινο).

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα. Έχεις κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες, οι αντίπαλοι σου έχουν σκοντάψει απροσδόκητα οι μεν με το Λουξεμβούργο οι δε με την Λετονία, παίζεις στην έδρα σου με τον κόσμο στο πλευρό σου, έχεις την ευκαιρία να τους πατήσεις και να τελειώσεις την πρόκριση και αντ 'αυτού μπαίνεις μέσα στο γήπεδο με φανερό στόχο να διασφαλίσεις πρώτα το χ. Γιατί, μια ομάδα η οποία σε ένα ολόκληρο ημίχρονο έχει κάνει μόλις δύο ευκαιρίες(ένα σουτ με τον Σαμαρά και άλλη μια στημένη φάση με τον Μπασινά) δεν πείθει πως στοχεύει στην νίκη.

Και αυτός ο μίζερος τρόπος παιχνιδιού, προκαλεί την ποδοσφαιρική Νέμεση. Σε μια ανύποπτη φάση, η μπάλα έφτασε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Παπαδόπουλος με τον Τοροσίδη (αν δεν κάνω λάθος, δεν είδα replay) ανατρέπουν τον Ελβετό παίκτη και με αυτόν τον τρόπο δίνουν το πρώτο ανέλπιστο δώρο στους Ελβετούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε μια αλλαγή στην τακτική της ομάδας. Πιο επιθετική, με περισσότερη όρεξη για δημιουργικό ποδόσφαιρο. Ο Καραγκούνης πήρε την θέση του Σαμαρά και έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα η οποία κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει ύστερα από ωραία κίνηση του Χαριστέα. Αυτός ο άνθρωπος, ήταν από τους χειρότερους μέσα στο γήπεδο και όμως κατάφερε και πάλι να σκοράρει. Από κει και πέρα, και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς πήγαινε για ισοπαλία ή ακόμα και για νίκη της Ελλάδας, ήρθε αυτό το τραγικό λάθος του Αβραάμ που δώρισε ουσιαστικά το δεύτερο γκολ και τη νίκη στην ελβετική ομάδα.

Πλέον, ο όμιλος γίνεται κόλαση. Ελβετία, Ισραήλ και Ελλάδα έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες πρόκρισης και τα επόμενα δύο ματς με το Ισραήλ θα κρίνουν κατά πολύ την εξέλιξη του ομίλου. Προηγείται φιλικό στις 19 Νοεμβρίου με την Ιταλία στο Φάληρο.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Α1 Ολυμπιακός:"Έτοιμοι για πρόταση στον Μπράιαντ"


Τρία ιταλικά μπασκετικά σάιτ (talkbasket.net, «basketground.it, «basketcentral.it) ξάφνιασαν, αποκαλύπτοντας ότι στις μελλοντικές προθέσεις των αδελφών Αγγελόπουλου στον Ολυμπιακό είναι να φέρουν στο Πειραιά το αστέρι των Λέικερς, ΚόμπΙ Μπράιαντ!

Τα ιταλικά κείμενα αναφέρουν ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει στον Κόμπι Μπράιαντ συμβόλαιο για 3 χρόνια με οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ, με πολλές ανέσεις μάλιστα, όπως:

μια μεσογειακή βίλα που θα πληρωθεί από τον σύλλογο, προσωπικός μπάτλερ και καθαρίστρια πληρώνεται από την ομάδα, ένα αυτοκίνητο και προσωπικό οδηγό που πληρώνονται από τους "ερυθρόλευκους", ένα σκάφος και το πλήρωμα του σκάφους που πληρώνονται από τους Πειραιώτες, ακόμη και η διδασκαλία των παιδιών του Κόμπι στο μέλλον θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό.

Είμαστε φάουλ!


Διάβασα ένα εξαιρετικό άρθρο προβληματισμού του φίλου blogger Αλέξανδρου σε σχέση με την κακή ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, με αφορμή και τις δηλώσεις Ρατζίνσκι σε βέλγικη εφημερίδα περί στημένων παιχνιδιών στην Ελλάδα. Αναφέρει αρκετά κωδικοποιημένα σημεία στα οποία πάσχει το πρωτάθλημά μας. Συμπτωματικά, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης που έκανα για να φτιάξω ένα άρθρο για το ματς Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, έπεσα πάνω στα στατιστικά του ματς και αμέσως θυμήθηκα κάποια από αυτά που έλεγε ο Αλέξανδρος στο παραπάνω άρθρο του, ενώ και η σύγκριση με τα αντίστοιχα στατιστικά των ελληνικών ματς ήταν αναπόφευκτη. Προσέξτε:

Manchester City-Liverpool : 2-3

Σύμφωνα με τα στατιστικά που παρουσιάστηκαν από την εφημερίδα The Guardian, στο ματς αυτό έγιναν συνολικά 23 φάουλ (11 από τη Σίτι και 12 από τη Λίβερπουλ)

Μόλις συνειδητοποίησα πόσο λίγα είναι τα φάουλ σε σύγκριση με τα ελληνικά ματς, αποφάσισα να επιλέξω ένα ακόμη ματς της ίδιας αγωνιστικής για να δω αν και εκεί σφυρίχτηκαν ανάλογα φάουλ. Επέλεξα τυχαία το Έβερτον-Νιούκασλ. Δείτε:

Everton-Newcastle : 2-2

Σύμφωνα με τα στατιστικά της ίδιας εφημερίδας, στο ματς έγιναν συνολικά 33 φάουλ (18 από την Έβερτον και 15 από τη Νιούκασλ).

Συνολικά φάουλ στα δύο παραπάνω ματς : 23+33=56

Φάουλ!

Μήπως κάποιοι αρχίσατε να υποπτεύεστε πού το πάω; Σωστά μαντέψατε λοιπόν. Ένα μόνο ελληνικό ντέρμπι αρκεί για να σφυριχτεί ο αριθμός των φάουλ που σφυρίζονται σε δύο ματς του αγγλικού πρωταθλήματος! Δείτε:

  • ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : 2-1

32 φάουλ η ΑΕΚ, 22 ο Παναθηναϊκός. Σύνολο : 54

  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : 1-1

22 φάουλ ο ΠΑΟΚ, 32 η ΑΕΚ. Σύνολο : 54

  • ΠΑΟΚ-Άρης : 1-0

26 φάουλ η κάθε ομάδα. Σύνολο : 52

  • Ολυμπιακός-ΑΕΚ : 2-0

26 φάουλ ο Ολυμπιακός, 31 η ΑΕΚ. Σύνολο : 57

Πηγή : Galanis Sports Data

Ελληνικό ντέρμπι...

Και για να μην πείτε ότι συγκρίνω δύο απλά ματς της Πρέμιερ Λιγκ με τα πιο σκληρά ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, κοιτάξτε τα φάουλ του μεγάλου φετινού ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ.

Liverpool-Manchester U : 2-1

10 φάουλ η Λίβερπουλ, 18 φάουλ η Μαντσεστερ. Σύνολο μόλις 28! (Πηγή : The Guardian)

Νομίζω ότι οι συγκρίσεις των αριθμών εξηγούν πολλά πράγματα για το άθλιο θέαμα που παρακολουθούμε τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού. Αγωνίζεται και αυτός και πρέπει να βοηθά με τον τρόπο που σφυρίζει στο να γίνει καλύτερο παιχνίδι.

~ ~ ~ ~

Φυσικά και δεν "ανακάλυψα την Αμερική" με τα παραπάνω. Είναι γνωστό ότι στην Αγγλία οι διαιτητές σφυρίζουν πολύ λιγότερο σε σχέση με την Ελλάδα. Από άποψη σκληρότητας μάλιστα, τα αγγλικά ματς συχνά είναι πολύ χειρότερα σε σχέση με τα ελληνικά. Κι όμως, το ότι οι διαιτητές δεν σφυρίζουν συνέχεια έχει σαν αποτέλεσμα να μπαίνουν περισσότερα γκολ και να παρουσιάζεται καλύτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, που τελικά είναι και το ζητούμενο. Αντιθέτως στην Ελλάδα, έχουμε ήδη παρακολουθήσει 4 μεγάλα ντέρμπι και το αποτέλεσμα ήταν να πονέσουν τα μάτια μας από τα πολλά φάουλ και τις συνεχείς διακοπές του αγώνα, τις περισσότερες φορές επειδή ο διαιτητής ήθελε να σταματήσει τη ροή του αγώνα και να ελέγχει το ματς απόλυτα.

Θυμάμαι ότι παλιότερα διαφωνούσαμε αρκετά συχνά με τον φίλο don Quixote ως προς την αξία των αριθμών στο ποδόσφαιρο. Εκείνος έλεγε ότι καλά είναι και τα νούμερα αλλά η μπάλα είναι μπάλα. Είναι θέαμα, είναι αδρεναλίνη, είναι αγωνία, είναι ατμόσφαιρα και όχι αριθμητική. Εγώ πίστευα ότι τα στατιστικά του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικά χρήσιμα και λένε πολλές αλήθειες. Πλέον πιστεύω ότι λένε πολλές αλήθειες, αρκεί να ξέρουμε να τα "διαβάζουμε" σωστά.

~ ~ ~ ~

Και μιας και πιάσαμε την αριθμητική σήμερα, να τονίσω ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Χιλιανός στόπερ του ΠΑΟΚ Πάμπλο Κοντρέρας δεν έχει κάνει ούτε ένα φάουλ μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στις οποίες έπαιξε βασικός! Και φυσικά δεν έχει αντικρίσει ακόμη την κίτρινη κάρτα. Εύγε! (Πηγή)

(ούτε) Ένα!







Και μετα λενε οτι εφταιγε ο ομιλος!!!!!!!


Καλησπερα στους καλυτερους αθλιτικογραφους του Τριτου Ματιου.Εχουμε καταντησει νευρικοι,εχουμε γινει με λιγα λογια εγωκεντρικοι........Ο Παναιτωλικος ο οποιος εχει μια ιστορια,λαο απο πισω που κανει υπομονη εδω και πολλα χρονια και καθε κυριακη στηριζουμε μια ομαδα με η οποια δεν μπορει η δεν θελει να παρει μπρος μεσα στο γηπεδο!!!!
Ας ξεκινησουμε με το προχθεσινο παιχνιδι μεσα στην εδρα μας,στα πρωτα 45 λεπτα ουτε μια σωστη επιθεση,δεν ειδα απο κανεναν παιχτη του παναιτωλικου να παιζει με καθετες και να σπαει μπαλα δεξια η αριστερα και δεν ειναι ανικανοτητα ειναι οτι εχουν μπερδεψει τις ομαδες που παιζουν,ο Εορδαικος που φιλοξενηθηκε στο αγρινιο ειναι μια ομαδα πολλυ καλη με παιχτες ψηλους που δυσκολα παιρνεις κεφαλιες,ε εμεις καναμε τα αδυνατα δυνατα να παιζουμε με γιομες μηπως παρουμε μια κεφαλια!!!!απολογισμος 38 ψηλες μπαλιες 0 κεφαλιες.Ευτυχως ξυπνησε ο Κ.Κεχαγιας και εβαλε μεσα 2 παιχτες και αλαξε ολο το παιχνιδι κραταγανε μπαλα την σπαγανε παιζανε κατω τη μπαλα και γενικα υπηρχε καλη κυκλοφορια και να που ηρθε ενα γκολ στο 74 λεπτο με σκορερ τον Πετρο Ζουρουδη ο οποιος δεν ειναι αυτος που ξεραμε εχει παχυνει καπως,και φοβαται τα ποδια του δεν τα βαζει στην φωτια μετα απο εναν τραυματισμο που ειχε.Ευτυχως κερδισανε και γλειτωσανε τα χειροτερα και κυριως οι Διοικηση αυτης της ομαδας,η οποια φαινεται οτι θελει να μεινει σε αυτην την κατηγορια με νυχια και με δοντια το γιατι μονο αυτα τα παλικαρια το ξερουν.Μακαρι να βγω ψευτης και λαθος στις αποψεις μου.Περι ορεξεως,την κυριακη Παμε Θεσσαλονικη και παιζουμε με ΠΑΟΝΕ δυσκολη εδρα που πιστευω απο εκει δεν φευγουμε με νικη.Και θα κανω προβλεψη οτι θα χασουμε 3-1....Θα ηθελα να βλεπω και απο αλλα παιδια εδω τις αποψεις και αρθρα για Γ"Εθνικη!!!Και για το τελος η Δηλωσεις των Προπονητων.


Δηλώσεις των προπονητών

Μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός – Εορδαϊκός οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν:

Νίκος Κεχαγιάς: Η βαθμολογική συγκομιδή των τριών τελευταίων παιχνιδιών δεν ήταν ανάλογη των εμφανίσεων και των ευκαιριών που κάναμε. Έτσι στο σημερινό παιχνίδι το ψυχολογικό βάρος ήταν ο κυριότερος αντίπαλός μας. Χωρίς να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες όσες στα προηγούμενα παιχνίδια, καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα και να πάρουμε το παιχνίδι. Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι το σκορ. Εμάς μας ενδιαφέρει και το καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο σημερινό παιχνίδι μας ενδιέφερε μόνο το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι είναι νέο ξεκίνημα. Αυτή η ομάδα, το λέω από την πρώτη στιγμή, το έλεγα όλη την προηγούμενη εβδομάδα και το επαναλαμβάνω, ότι είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πετύχει το στόχο της. Χρειάζεται όμως τη συμπαράσταση όλων, γιατί όσοι απαρτίζουν την ομάδα, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, είναι «αναλώσιμο» είδος. Εκείνο που μένει είναι η ομάδα και η ομάδα ανήκει στον κόσμο του Αγρινίου. Οτιδήποτε λέγεται για τον προπονητή ή τους ποδοσφαιριστές, είναι σαν να κατηγορούν την ίδια την ομάδα. Θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε την ομάδα πάνω από πρόσωπα. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Στο ποδόσφαιρο για τίποτα δεν είναι σίγουρος, αλλά σας το λέω, στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας, γιατί το θέλουμε όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα. Όταν θέλεις κάτι και το κυνηγάς, πολύ δύσκολα σου ξεφεύγει. Δεν είναι εύκολο, ξέρουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αλλά η θέληση όλων είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Αλέκος Βοσνιάδης: Ήταν παιχνίδι με λίγες φάσεις και περισσότερη κατοχή μπάλας από τον Παναιτωλικό. Επιδιώκαμε να πάει ο παιχνίδι έτσι και δεν είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στην πρώτη φάση μετά το λάθος που κλέψαμε τη μπάλα. Το παιχνίδι πήγαινε όπως το είχαμε σχεδιάσει και φαινόταν ότι θα κριθεί σε μία φάση. Μετά από ένα ατομικό λάθος που κάναμε και βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Νίκιτς και έκανε την πάσα, χάσαμε το παιχνίδι που όπως φαινόταν, πήγαινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδα κυρίως το επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί στο αμυντικό είμαστε καλά. Η ομάδα θα βρίσκεται σε ψηλές βαθμολογικές θέσεις ως το τέλος. Έχουμε τη δυνατότητα και θα το πετύχουμε. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δικαιούται να παίξει σε παραπάνω κατηγορία. Όλο αυτό που έχει στήσει εδώ, νομίζω του αξίζει να έχει συμμετοχή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πετύχει και αν μπορούμε, να είμαστε εμείς που θα παλέψουμε να ακολουθήσουμε.



Καλο απογευμα σε ολους και παντα υγεια.
Με Εκτιμηση smile....

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Για τσαγάκι στην 4...

Και επιτέλους τότε δεν θα πέφτουν μπουκάλια ρετσίνας, αλλά τα φλιτζανάκια του τσαγιού...


Γράφω πάνω σε πακέτα Ασος Παπαστράτος. Με μολύβι. Μετά θα τα στείλω με ΚΤΕΛ στο site για να δημοσιευθούν. Εχω ψαρώσει με το άρθρο του Απαράδεκτου για τα κινητά και τις ομπρέλες και είπα να τη δω παραδοσιακά.

Αφού λέω την επόμενη φορά που θα πάω Τούμπα να νοικιάσω Datsun με καρότσα, να βάλω και τα φιλαράκια. Εννοείται ότι ακούμε Καζαντζίδη και Διονυσίου από κασέτα. Για να φτιαχτώ καλύτερα θα έχω δείρει και τη γυναίκα στο σπίτι.

Προηγουμένως θα πάω οδοντίατρο να μου βάλει χρυσά δοντάκια και ψάχνω σε μία αποθήκη κάτι Πήγασος σαγιονάρες του παππού μου. Δεν μου κάνει και ένα τζιν Mac Lee ρε γαμώτο που είχα βάλει στην άκρη στα '80ς...

Αυτό μας μάρανε. Δεν μας πειράζει που η διοίκηση έχει βάλει κάμερες και μας γράφουν με τους μπάτσους σαν το Big Brother, μας ενοχλούν τα κινητά. Τι να πω...

Αλλάζει ο κόσμος αγόρι μου. Δεν γίνεται να θέλεις ομάδα του 21ου αιώνα και εσύ να μένεις στον προηγούμενο. Οσο και αν δεν σ' αρέσει, μετά από είκοσι χρόνια στην 4 θα πέφτει ξύλο μόνο αν έχουν καεί τα κουλουράκια που σερβίρουν με το τσάι.

Και επιτέλους τότε δεν θα πέφτουν μπουκάλια ρετσίνας, αλλά τα φλιτζανάκια του τσαγιού...

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δεν έχω τον Σάλπι στη μαύρη λίστα μου. Και ξέρω ότι το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι δει αυτήν την Τούμπα και να αρρωσταίνει που θα φοράει τη λάθος φανέλα.

Βέβαια η δικιά μας φανέλα έχει επάνω τα σήματα αυτού που πληρώνει τον Σάλπι. Γι' αυτό Θοδωρή κατέβα στα αποδυτήρια και εξήγησε τους ότι σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει αφορμές σε κάποιους να μιλήσουν για την αξιοπιστία σου και την αξιοπρέπεια μας. Κανόνισε τους Θοδωρή...

Αγωνιστικά δεν το φοβάμαι καθόλου το παιχνίδι. Η άμυνα τους είναι πιο αργή από την Αννα Καρμανλή. Δεν νομίζω ότι ο Μούσλι θα έχει πρόβλημα. Αρκεί και ο Βλάνταν να καταλάβει που βρίσκεται και τι ακριβώς κάνει.

Για πίσω δεν ανησυχώ επίσης. Εχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Τόσο καλή που θα κάνει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου.

Κάντε μας ευτυχισμένους ρε γαμώτο. Είχαμε επενδύσει στη Lehman Brothers και έχουμε αφραγκιές τώρα...

Για παλαιότερα κείμενα του Αυτιά εδώ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

KEΡΔΟΦΟΡΟΣ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε τον ισολογισμό της
για το διάστημα από 1/7/2007 μέχρι και /6/2008.
Πρόκειται για το πρώτο διάστημα της διοίκησης Ζαγοράκη
και έπειτα από πάρα πολλά χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζει κέρδη
που φθάνουν στο ύψος των 1.996.478 ευρώ.
Τα αποτελέσματα αυτής θα γίνουν γνωστά στους μετόχους της ΠΑΕ
στις 3 Νοεμβρίου στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ από τα χρέη προς τρίτους
και ξεκινάει η προεργασία για την αντιμετώπιση των μεγάλων χρεών προς το δημόσιο.
Ιδού και ο ισολογισμός, όπως δημοσιεύθηκε στη χθεσινή "Μακεδονία" :