Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Συνεντευξη στην ερα σπορ του Αγγελου Αναστασιαδη


Ακουσα προχτες με πολυ ενδιαφερον αυτα που ειπε για περιπου μια ωρα ο Αγγελος Αναστασιαδης στον Νικο Ασημακοπουλο και στον Τακη Τσιρτσωνη (φουλ επιθεση) στην Ερα Σπορ και πραγματικα εμεινα εκπληκτος για αυτα που ειπε σχετικα για κοουτσαρισμα μιας ομαδας και αλλα διαφορα σχετικα με την Ελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια και τους Ελληνες δημοσιογραφους και οταν ηταν στον Παναθηνα'ι'κο αλλα και σε αλλες ομαδες.
Ειδικα για τον Παναθηνα'ι'κο ειπε οτι οταν ηταν στην ομαδα η σχεση του με τους παικτες ηταν αψογη και δεν ειχε κανενα προβλημα με Σοουζα αλλα και αλλα πολλα που δεν βγηκαν στην φορα τοτε και ακομα το πως λητουργουσε η διηκηση απεναντι του.
Ειπε ακομα για τον Λεμονη οτι ειναι αδικο να μην τον αφηνουν να κανει την δουλεια του και σ'αυτο συμφωνω και εγω και οτι ειναι ενας απ'τους καλητερους προπονητες που εχουμε στην Ελλαδα.Ειπε και καποια πραγματα για την Α.Ε.Κ παρα πολυ σωστα.
Ηταν λοιπον απο τις πιο σημαντικες συνεντευξεις που εχω ακουσει για αυτο τον αφησαν και μηλαγε για μια ωρα!
Καλα ειναι να ΑΚΟΥΜΕ καποιες τετοιες αποψεις και να μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα μονο απο καποια δημοσιευματα!
Θα ψαξω μηπως μπορω να βρω την συνεντευξη στο ιντερνετ για οποιον δεν ακουσε.

Παναθηνα'ι'κος


Θελω να πω δυο λογια για την ομαδα μου γιατι εδω και κατι χρονια δεν μας δινει τα αναμενομενα και εχουμε δει διαφορα και παραξενα να συμβαινουν.
Ο Παναθηνα'ι'κος ξεκινα τα τελευταια χρονια την αγωνιστηκη περιοδο παντα με την ιδια εικονα δηλ. παντα με πολλους τραυματισμους στην αρχη της περιοδου αρα και με πολλες ελειψεις και το ξεκινημα της ομαδας στα πρωτα παιχνιδια ειναι με αρνητικα αποτελεσματα.Θα μου πειτε ειναι απο την προετοιμασια και απο την πιεση των παικτων να παρουν θεση στην εντεκαδα,ναι ,συμφωνω αλλα πιστευω ταυτοχρονα οτι ειναι και δουλεια γιατρων, φυσιοθεραπευτων αλλα και γυμναστων που δεν κανουν καλα την δουλεια τους και αν δεν ειναι οι ιδιοι ολοι αυτοι τα τελευταια χρονια ,τοτε δεν γινονται καλες επιλογες απο την διοικηση.
Απο την αλλη βλεπουμε λαθος ανθρωπους σε λαθος θεσεις με πολλα παραδειγματα αλλα και συνεχεις αλλαγες προπονητων.Ειμαι περιεργος να δω επιτελους ποτε η αγαπημενη μας ομαδα θα μας κανει παλι να χαιρομαστε να την βλεπουμε οπως καποτε αλλα και ποτε ο κυριος Βαρδινογιαννης ενω πιστευω οτι ο ιδιος εχει ολη την καλη διαθεση να παει καλα η ομαδα θα καταλαβει οτι, δεν εχει διπλα του καταλληλους ανθρωπους να οδηγησουν τον Παναθηνα'ι'κο εκει που πρεπει και του αξιζει.
Μακαρι απο εδω και στο εξης που ξεκινα η περιοδο να δουμε πλεον το αλλο προσωπο της ομαδας ,αν και το λεμε καθε χρονο αυτο,αλλα και τις σωστες επιλογες επιτελους απο τον Πεσε'ι'ρο, βλεπε ο Εντογε σε ολα τα φιλικα και τα υπολοιπα παιχνιδια τον βαζει παντα μετα το 70' ενω ειναι πιστευω η καλητερη μεταγραφη τα τελευταια 10 χρονια κανει μπαμ αυτος ο παικτης, και αλλα περιεργα που θα αναλυσουμε μαζι στην συνεχεια.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

Παντα τετοια!!!!






Απο σημερα και στο εξης θα ειμαστε εδω μαζι για να συζηταμε τα τεκτενομενα στο ελληνικο ποδοσφαιρο και το ευρωπα'ι'κο αλλα και για οποιοδηποτε θεμα μιας και υπαρχουν πολλα για σχολιασμο αυτες τις μερες.
Ειμαι φιλος του παναθηνα'ι'κου αλλα παντα βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα και εχω πολλα να πω για την ομαδα μου αλλα και για αλλες ομαδες τις επομενες ημερες!
Μπραβο σε ολες τις Ελληνικες ομαδες για αυτο που καταφεραν αυτη την εβδομαδα.Ευχομαι επιτυχιες και στο μελλον και μακαρι να περασουν ολες στην επομενη φαση!!!!

Παντα τετοια λοιπον!!!!!!!!!!