Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-1."Εξυπνες διαιτησίες Νο4"

Αρχικές παρατηρήσεις....
Αν έπαιζε η Ξάνθη ΜΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ θα εκτουσαν ποινή οι Βάλλας?

Θα γινόταν απονομή διαιτητή?

Γιατί ο Γερμανάκος δεν διάλεξε άλλο γήπεδο?


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.....

5' χέρι του Λέτο αλλά τίποτα


11' Φάουλ του Ντομί μπααααα

1-0

2-0


2-1

30' Φάουλ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού δεν


31' Αουτ αντί για κόρνερ υπέρ Ξάνθης


33' Φάουλ στον Κιντανα για κίτρινη αλλά δεν


36' Πάλι φάουλ για κίτρινη στο ΠΑΤΣΆ αλλά δεν


43' Φάουλ υπέρ Αντζα ανύπαρκτο


44' Αντίθετο φάουλ στον ΠΟ'Ι'


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΑΧΑ....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!



47' ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΑΝΤΖΑ


53' ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΚΙΝΤΑΝΑ ΜΠΑΑΑΑΑ


54' ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΠΑΤΣΆ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ


56' Ο ΛΕΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΓΙΟ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ


60' ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΜΙΑΑΑΑ


64' ΠΑΛΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ


69' ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΑΣΗ .... ΟΦΣΑΙΝΤ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΖΟΥΕΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΞΩΩΩΩΩ


73' ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΟ'Ι' ΤΠΤΑΑΑΑΑΑ


80' ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΧΤΟ ΧΕΡΙ


83' ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ 2 ΣΤΟΝ ΣΟΥΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ


85' ΑΓΚΩΝΙΑ ΝΤΙΟΓΚΟ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΦΑΟΥΛ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ


87' ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


87' ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ


89' ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ


90' ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΥΑΝΝΗ ....
ΣΙΓΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ?


ΑΥΤΑΑΑΑΑ...
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2008-09


Υ.Γ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟ Νο2 ....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


Υ.Γ1 ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Υ.Γ2 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ" Νο 5


Υ.Γ3 ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Τέλος ο Σολάνο από τη Λάρισα


Παρελθόν από το δυναμικό της Λάρισας αποτελεί ο Νολμπέρτο Σολάνο, καθώς η διοίκηση των βυσσινί γνωστοποίησε την Παρασκευή (09/01) τη λύση της συνεργασίας της με τον Περουβιανό μέσο.

Η ανακοίνωση του θεσσαλικού συλλόγου αναφέρει τα εξής: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή της, Νολμπέρτο Σολάνο, να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας μαζί του. Αν και η διαδρομή του στην ΑΕΛ υπήρξε σύντομη, ο Σολάνο κόσμησε με την παρουσία του όχι μόνο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα καταγράφοντας συνολικά 14 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ με τα βυσσινί χρώματα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ήμαρτον πια με τα Πέναλτι

Δε μπορεί σε κάθε αγωνιστική να ασχολούμαστε με τα πέναλτι των αιωνίων. Έλεος, το παραμύθι αυτό θα πρέπει κάποτε να τελειώσει και οι διαιτητές να δίνουν μόνο τα πέναλτι μαρς. Ο Βασάρας χθες, εσκεμμένα ή μη δε ξέρω, το πέρασε αυτό το μήνυμα και μαγκιά του. Απέδειξε παρά τα κιλά του, γιατί οι ξένοι εμπιστεύονται μόνο αυτόν από την τριτοκοσμική ποδοσφαιρικά Ελλάδα.
Πέναλτι που χρήζει 1 ή 2 ή και 3 ριπλέι για να αποσαφηνιστεί, για μένα είναι αμφισβητούμενο και για το καλό του ποδοσφαίρου τέτοια πέναλτι θα πρέπει να εκλείψουν οριστικά. Γιατί πολύ απλά, αποτελούν το όπλο επιβολής των ισχυρών έναντι των λοιπών, γεγονός που δηλητηριάζει το άθλημα, πόσω δε μάλλον στην Ελλάδα.
Αναρωτιέμαι, πόσο θα ήταν το σερί του ΟΣΦΠ τα τελευταία 12 χρόνια, αν οι διαιτητές τον έπαιζαν όπως ο Βασάρας χθες τον ΠΑΟ;
Σίγουρα μείον 4 τίτλους. Οι ψαγμένοι ας μαντέψουν.

Όσο για το ντέρμπυ, τι να πούμε εμείς οι αεκτζήδες;
Ότι ήμασταν κωλόφαρδοι, όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟ αστοχεί 2 φορές σε κενή εστία.
Ότι δεν έχουμε μπακ, παρά το γεγονός ότι κάποιοι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο Μπασινάς και ο Χουανφράν είναι καλοί.
Ότι ο Μαϊστόροβιτς, παρά την αμφισβήτηση που δέχθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος, τώρα δείχνει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος.
Ότι ο Ενσαλίβα, μπορεί κάποτε να εκδιώχθηκε κακώς από την ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει τώρα βασικός και αναντικατάστατος.
Ότι ο Μπάγεβιτς, εγκληματεί βάζοντας τον Εντίνιο κάθε φορά μετά το 80.
Ότι η βελτίωση της ομάδας, δε μπορεί παρά μόνο σε έναν άνθρωπο να χρεωθεί, στο Μπάγεβιτς.

ΥΓ. Πού είσαι Ντέμη με τις επιλογές σου; Έφερες κάποτε τους Λεονάρντο, Μπλάζιτς, Ασκάρατε και Μορέτο για να διώξεις τους 2 πρώτους και να κρατήσεις τους άλλους.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-0: Χαλαρό ξεκίνημα

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-0 για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Μια άνετη και χαλαρή νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα μας χτες κόντρα στον ΟΦΗ. Καταφέραμε έτσι να μπούμε χαλαρά και με το δεξί στη νέα χρονιά. Η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη καθώς το τελικό σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο βαρύ.

Ας τα δούμε με τη σειρά:

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε είναι η αλήθεια λίγο νωθρά τον αγώνα, κάτι που έδωσε στον ΟΦΗ τη δυνατότητα να κάνει 1-2 ευκαιρίες ενώ το παιχνίδι ήταν ακόμα στο 0-0. Κάτι όμως οι επεμβάσεις του Χαλκιά, κάτι η αδυναμία των παικτών του ΟΦΗ, το γκολ ευτυχώς δεν ήρθε. Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε από το 15' και μετά όταν ο Λάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0, κάνοντας κάτι μεταξύ σουτ και πάσας στον αμαρκάριστο Μουσλίμοβιτς. Χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες (μην ξεχνάμε και το δοκάρι του Σνάουτσνερ), αλλά το γκολ ήρθε τελικά στο 34' μετά από ωραίο συνδυασμό στα αριστερά και σουτ του Μουσλίμοβιτς. Η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντινίδης είναι στην αρχή της φάσης οφσάιντ, κάτι που στο γήπεδο δεν μπόρεσα να δω, αλλά διαπίστωσα βλέποντας τη φάση στην αργή κίνηση... Αναφέρομαι τόσο διεξοδικά στη φάση αυτή, γιατί έδωσε πάτημα στο Β. Τσιάρτα να κάνει σχόλια ότι ο ΠΑΟΚ φέτος ευνοείται από τη διαιτησία ελέω Μάκη Γκαγκάτση! Κάτι που προκάλεσε - και ορθώς - την αντίδραση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κου Κυργιάκου, ο οποίος τηλεφώνησε στην εκπομπή του Γ. Καραλή και τα έχωσε χοντρά στον Τσιάρτα.

Λίγο αργότερα και πριν ακόμα κλείσει το 1ο ημίχρονο ήρθε και το 2-0 από τον Ίβιτς και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΟΦΗ είχε πετάξει λευκή πετσέτα και εμείς χάναμε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο χάσαν από 2 ευκαιρίες και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μάλαρτζ έσωσε τον ΟΦΗ από διασυρμό κρατώντας το άκρως κολακευτικό 2-0. Κάτι που αποδεικνύει ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε ούτως ή άλλως τον αγώνα, έτσι Βασιλάκη Τσιάρτα;;;;

Μερικές ακόμα σκόρπιες παρατηρήσεις:

- Ο Μουσλίμοβιτς φάνηκε ανεπιρρέαστος απ' τον τραυματισμό του και τις 40 μέρες απουσίας, δίνοντας τεράστια ποιότητα στην επίθεσή μας.
- Μετά από 3 μήνες και 1 εβδομάδα είδαμε και πάλι το Βιερίνια (τον είχε σακατέψει ο Βιτόλο αν θυμάστε). Ο παίκτης αγωνίστηκε για 20 λεπτά, έδειξε ότι μάλλον θα επανέλθει, αλλά σίγουρα χρειάζεται λεπτά στα πόδια του.
- Αποδείχτηκε ότι κακώς έμενε ο Μπακαγιόκο εκτός ενδεκάδας.
- Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Μάρκος Αντώνιο δεν μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Ίσως επειδή είναι πολύ τσαπατσούλης... Προσωπικά προτιμώ το Στέλιο Μαλεζά που είναι και άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι.
- Το καλύτερο παιχνίδι του έκανε χτες ο Ίβιτς, ο οποίος πέρα από το γκολ που έβαλε, έβγαλε και 2-3 καταπληκτικές κάθετες μπαλιές. Κάτι που αναμφισβήτητα χρειάζεται η ομάδα.

Γενικά η ομάδα έδειξε να ξεπερνά την κακή εμφάνιση των Σερρών και να επανέρχεται στις παλιές καλές εμφανίσεις. Κάτι που μπορεί να μας γεμίζει με αισιοδοξία για το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ την άλλη Κυριακή 11/1/2009. Ένα ματς που πρέπει να χτυπήσουμε στα ίσια!

ANAΞΙΟΣ Ο ΠΑΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΕΚ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΤΕΤ .
ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΑΟΣ .
Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΥΠ :Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΥΠ: ΑΝ Ο ΕΝΤΙΝΙΟ ΕΠΑΙΖΕ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 2 -3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ.

ΤΣΙΑΡΤΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ??


Προκλητικές δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τσιάρτα, που δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει, επιζητώντας λίγη δημοσιότητα και προσωπική προβολή, ότι η ομάδα μας ευνοείται από τη διαιτησία!!!

Και όλα αυτά έγιναν παραμονές του αγώνα αεκ – ΠΑΟΚ…(εντελώς συμπτωματικά άραγε;)

Φαίνεται πως η «πόρτα» που έφαγε, όταν προσπάθησε στα ποδοσφαιρικά του γεράματα να παίξει στην ΠΑΟΚΑΡΑ, ακόμα πονάει…

Κύριε Τσάρτα καλώς ήρθατε στη black list μας


Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΒΑΣΣΑΡΑΣ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ -ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ- ΚΥΡΟΣ


Οι πρασινοφυλλάδες, που έγραφαν ότι κερδίσαμε τον Αστέρα Τρίπολης με χαριστικό πέναλτυ, αύριο θα ουρλιάζουν για την αδικία που έγινε σήμερα στην ομάδα τους, καθώς ο Κύρος (τους) δεν τους έδωσε καθαρό πέναλτυ. Καί τι πέναλτυ; Πανομοιότυπο με αυτό που έδωσε σε εμάς χθες ο Παμπορίδης και αυτοί βγήκαν προ... εορτής να αμφισβητήσουν! ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ! ΦΤΥΣΤΟ! Αύριο θα το διεκδικούν.
Στο τυφλό τους μένος μέσα τα πρασινόφυλλα είχαν παραβλέψει μιά σημαντική λεπτομέρεια: ο παίχτης του Αστέρα, που υπέπεσε στο πέναλτυ, παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι ανέτρεψε τον Ντιόγκο! (Αλλά αυτό μάλλον δεν μετράει...)

"Έφαγε" το πέναλτυ του ΠΑΟ ο Βασσάρας; Βεβαιότατα και το έφαγε!
Γιατί; Μα γιατί ο Βασσάρας (πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο) είναι κακός διαιτητής. Όπως και ο Κάκος. Όπως και ο Παπασταμάτης. Όπως και ο Κασναφέρης και ο Ψυχομάνης παλιότερα. Όλοι τους κάκιστοι διαιτητές! Άσχετοι παντελώς.
Ποιά είναι η πλάκα; Η πλάκα είναι ότι οι Βάζελοι θέλουν παντού και πάντα διαιτητή τον Βασσάρα! Ας χαίρονται λοιπόν τις διαιτησίες του!
Και κάτι άλλο. Ο Ψυχομάνης βγάζει καλύτερο διαιτητή του πρωταθλήματος τον Βασσάρα. Η εταιρία PRO ZONE, την οποία επέβαλε ο Τζίγκερ στη Σουπερλίγκα, όταν ήταν πρόεδρός της, τον βγάζει τελευταίο! Μεσολαβούν ΜΟΝΟ 27 θέσεις μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας. Είπατε τίποτα;

Να χαίρεστε, Βάζελοι, τους κορυφαίους.
Και πού να βγει στην ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος (που ήταν και υπάλληλός σας)!...
Και πού να βγεί στην ΕΠΟ ο Βίκτωρ Μητρόπουλος (που ήταν ποδοσφαιριστής σας)!...

ΠΑΟΚ ΟΦΗ 2-0 : Χαλαρά..

Με το δεξί μπήκαμε στο 2009 σαν ποδοσφαιρική ομάδα. Στην Τούμπα σήμερα το απόγευμα καμιά 15ρια χιλιάδες παρά την βροχή και το κρύο πανυγηρίσαμε την πρώτη φετινή μας νίκη σε ένα παιχνίδι που το σκορ αν μη τι άλλο μας αδικεί αφού θα μπορούσε άνετα να είναι τουλάχιστον διπλάσιο.

Δύο ομάδες στο γήπεδο υπήρχαν μόνο μέχρι το 25' περίπου που έγινε η τελευταία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια του ΟΦΗ που ο πολύ καλός χθες Κώστας Χαλκιάς έβγαλε το τετ α τετ του Ταραλιδη.

Στο 34 ο Μουσλίμοβιτς έκανε το 1-0 μετά από πολύ όμορφο συνδιασμό που πολλοί βέβαια λένε ότι ο Κωνσταντινίδης -που έδωσε την πάσα - ήταν σε θέση οφσαίντ όταν του πάσαρε ο Μπακαγιόκο. Η φάση για μένα είναι οριακή και σε τέτοιες φάσεις οη αμφιβολία είναι στον επιτιθέμενο. Επίσης στην κοκορομαχία του Μουσλίμοβιτς με τον Ισσα, σωστά δόθηκε κάρτα στον Ισσα για θέατρο- δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέω - αν και του στραβού το δίκιο είναι ότι θα έπρεπε να δωθεί κιτρινή και στον Ζλάταν.

8 λεπτά αργότερα ο Ιβιτς διπλασίασε τα τέρματα μας και από εκεί και μετά χάσαμε τουλάχιστον 4 κλασικά τετ α τετ είτε λόγω Μάλαρτζ είτε λόγω της υπερβολικής σιγουριάς μας. Έτσι όπως και πρόπερσι νίκησαμε τον ΟΦΗ.



Από εκεί και μετά φάγαμε πολύ βροχή και είδαμε αρκετά καλή μπάλα δυστυχώς μόνο γκολ δεν είδαμε.

Πάντως πανυγηρίσαμε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αυτά του Λεονάρντο και του Κιάσου στην Λειβαδιά! ;-)

Καλή ποδοσφαιρικη χρονιά να έχουμε!


Άνετη νίκη με 2-0 για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
2-0

Με πολύ μεγαλύτερη άνεση απ'ό,τι δείχνει το τελικό 2-0, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ στην Τούμπα και να παραμείνει για μία ακόμη αγωνιστική μόνος 2ος στη βαθμολογία σε απόσταση 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.



Μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (1-1) και τη διακοπή που μεσολάβησε λόγω των γιορτών ο "Δικέφαλος" επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ στην Τούμπα, με δύο πολύ σηαντικές επιστροφές, τον Μουσλίμοβιτς και τον Βιεϊρίνια. Ο Βόσνιος επιθετικός έπαιξε βασικός και ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα αφού άνοιξε το σκορ στο 34' και έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως στο β' ημίχρονο, να διευρύνει το σκορ για την ομάδα μας. Από την άλλη, ο Βιεϊρίνια πήρα τα πρώτα του 15 αγωνιστικά λεπτά, μετά από 100 μέρες απουσίας λόγω τραυματισμού, περνώντας σαν αλλαγή στο 76'.



Ο ΟΦΗ ανησύχησε την ομάδα μας μόνο στο α' ημίχρονο κάνοντας τρεις καλές φάσεις. Η μία ήταν το καλό φάουλ του Ταραλίδη στο 13' που απέκρουσε ο Χαλκιάς, η δεύτερη ένα σουτ του Ταραλίδη πάνω στον Χαλκιά σε τετ-α-τετ και η τελευταία ένα σουτ του Σφακιανάκη από το ημικύκλιο της περιοχής του ΠΑΟΚ που μπλόκαρε ο Χαλκιάς. Σε όλο το υπόλοιπο δεν απείλησε καθόλου την ομάδα μας και σχεδόν κατέθεσε τα όπλα, ειδικά στο β' ημίχρονο που το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-0.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με την επιστροφή του διδύμου Μουσλίμοβιτς-Μπακαγιόκο στην επίθεση να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, όπως επίσης και η εξαιρετική εμφάνιση του Ίβιτς σε ρόλο οργανωτή που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει 2 γκολ στο α' ημίχρονο, με ωραίο σουτ του Μουσλίμοβιτς στο 34' και σουτ του Ίβιτς από κοντά στο 43'. Ωστόσο, το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στο 4 ή και 5-0 αν οι παίκτες μας (και ειδικά ο Μουσλίμοβιτς) ήταν προσεκτικότεροι στο τελείωμα των φάσεων. Η ομάδα μας είχε περίπου 7 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Η ομάδα έπαιξε ωράιο ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ανάπτυξη τόσο από τον άξονα με πολλές κάθετες από τον Ίβιτς, όσο και από τα πλάγια με τους Λάκη-Κωνσταντινίδη να είναι πολύ καλύτεροι από προηγούμενα ματς.



Ο Σάντος επέλεξε (ευτυχώς) ένα επιθετικό 4-4-2 με Χαλκιά στο τέρμα, Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Δάρλα στην άμυνα, ένα μόνο κλασικό αμυντικό χαφ (Βερόν) κι έναν πιο επιθετικογενή χαφ δίπλα του (Ίβιτς), Λάκη-Κωνσταντινίδη στα άκρα της μεσαίας γραμμής και Μουσλίμοβιτς-Μπακαγιόκο στην επίθεση. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, ο Σάντος απαίτησε και πήρε από τους παίκτες του την πίεση ψηλά και τη συμμετοχή των ακραίων μέσων στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έκλεισε την ομάδα πίσω. Πέρα από την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, πρέπει να τονιστεί ότι ο ΟΦΗ, ειδικά μετά το 30', δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Οι κρητικοί είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του ΠΑΟΚ να μας προσφέρουν ένα από τα πιο χορταστικά και όμορφα παιχνίδια για φέτος.

Ακολουθεί το πολύ δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου η ομάδα θα περάσει από ένα ακόμη "τεστ φιλοδοξιών και δυνατοτήτων". Αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ, μπορούμε να ελπίζουμε ότι το τέλος της σεζόν θα μας βρει στις 3 πρώτες θέσεις. Πάντως με την επιστροφή Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο (που έλειπε σήμερα), Βιεϊρίνια, Πάμπλο Γκαρσία και την προσθήκη του Ολιβιέ Σορλέν και των επόμενων μεταγραφών, ο ΠΑΟΚ θα είναι μία ομάδα βελτιωμένη κατά πολύ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΙΙ...

Ακόμα ένα πέναλτι βγαλμένο από σεμινάριο πεσίματος.. πόδι στον αέρα βλέπει η μαϊμού και αρχίζει να πέφτει με σκοπό να το πετύχει.. η κατάληξη γνωστή. Μια φάση ακόμα που αποδεικνύει περίτρανα και στους πιο δύσπιστους ποιος έχει τους καλύτερους βουτηχτές σε ελλάδα και ευρώπη.. με άριστα το 10 θα δώσω στη μαϊμού ένα...... 9 κι αυτό γιατί είχε ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια κατά την επαφή με το χορτάρι αν και ο συντελεστής δυσκολίας ήταν αρκετά υψηλός...



Kύπελλο Αγγλίας: Θύμα έκλπηξης η Μάντσεστερ Σίτη


Η έναρξη της χρονιάς επιφύλλασε εκπλήξεις στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αγγλίας, στο πλάισιο του Γ’ γύρου του Κυπέλλου.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μάντσεστερ Σίτυ μέσα στην έδρα της, όπου γνώρισε την ήττα από την Νόττιχαμ Φόρεστ με 0-3.

Θύμα έπεσε και η Τσέλσι όπου δέκτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις την Σάουθεντ.

Εκτός θεσμού και η Στόουκ Σίτι, που ηττήθηκε με 2-0 στο γήπεδο της Χάρτλπουλ. Με πέναλτι στο τέλος αποκλείστηκε η (πρωτάρα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης) Φόρεστ Γκριν από την Ντέρμπι Κάουντι (4-3).

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 3-1 της Πλίμουθ, ενώ Χαλ και Νιούκαστλ ανανέωσαν το ραντεβού τους για ρεβάνς, μετά την σημερινή «λευκή» ισοπαλία που έφεραν.

Σε ματς μεταξύ ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, η Σάντερλαντ πέρασε σε βάρος της Μπόλτον (2-1).

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Χάρτλπουλ-Στόουκ Σίτι 2-0
Νέλσον 49’, Φόλι 76’

Άρσεναλ-Πλίμουθ 3-1
Φαν Πέρσι 47’, 85’, Γκρέι (αυτογκόλ) 50’ / Ντούγκουϊντ 53’

Μπέρμιγχαμ-Γουλβς (αναβλήθηκε) Κάρντιφ-Ρέντινγκ 2-0
Μακ Κόρμακ 57’, Λέντλι 83’
Τσάρλτον-Νόριτς 1-1
Σέλβι 20’ / Λούπολι 71’

Τσέλσι-Σάουθεντ 1-1
Καλού 31’ / Κλαρκ 90’

Τσέλτεναμ-Ντόνκαστερ (αναβλήθηκε) Κόβεντρι-Κιντερμίστερ 2-0
Μακ Κένζι 52’, Μπεστ 82’

Φόρεστ Γκριν-Ντέρμπι Κάουντι 3-4
Σμιθ 14’, Λόουλες 19’, Στοουνχάουζ 72’ / Χουλς 40’, Άλμπρεχτσεν 45’, Γκριν 76’, Ντέιβις (πέναλτι) 87’
** Στο 86’ αποβλήθηκε ο Λόουλες της Φόρεστ Γκριν

Χίστον-Σουόνσι (αναβλήθηκε) Χαλ-Νιούκαστλ 0-0 Ίπσουιτς-Τσέστερφιλντ 3-0
Ουόλτερς (πέναλτι) 50’, Κουνάγκο 53’, Στιντ 88’

Κέτερινγκ-Ίστγουντ Τάουν 2-1
Ουέστκαρ 24’, Σέντον 58’ / Ρόμπινσον 60’

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 0-0 Λέιτον Όριεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (αναβλήθηκε) Μάκλσφιλντ-Έβερτον 0-1
Όσμαν 43’

Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3
Τάισον 38’, Έρνσο 42’, Γκάρνερ 75’

Μίντλεσμπρο-Μπάροου 2-1
Αφόνσο Άλβες 23’, 62’ / Ουόκερ 80’

Μίλγουολ-Κρου Αλεξάντρα 2-2
Λέιρντ 40’, Φράμπτον 45’ / Λόρενς 12’, Σέλεϊ 58’

Πόρτσμουθ-Μπρίστολ Σίτι 0-0 Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς-Μπέρνλι 0-0 Σέφιλντ Ουένσντεϊ-Φούλαμ 1-2
Σπερ 21’ / Τζόνσον 12’, 87’

Σάντερλαντ-Μπόλτον 2-1
Τζόουνς 57’, Σισέ 67’ / Σμολάρεκ 79’

Τορκί-Μπλάκπουλ 1-0
Γκριν 32’

Γουότφορντ-Σκάνθορπ 1-0
Ράσιακ 67’

Γουέστ Μπρομ-Πιτέρμπορο 1-1
Όλσον 64’ / Μακέιλ-Σμιθ 87’

Γουέστ Χαμ-Μπάρνσλι 3-0
Ιλούνγκα 10’, Νομπλ (πέναλτι) 39’, Κόουλ 68’

Πρέστον - Λίβερπουλ 0-2
(24' Ριέρα, 93' Τόρες)

Χθες:
Τότεναμ-Γουίγκαν 3-1
Παβλιουτσένκο (πέναλτι) 52’, 90’, Μόντριτς 76’ / Καμαρά 88’