Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ποστίγκα: «Στον ΠΑΟ το πρωτάθλημα και του χρόνου πάλι εδώ!»

Ο Πόστιγκα θέλει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και ελπίζει να είναι και του χρόνου στην Παιανία
Υποσχέσεις για νίκες, πρωτάθλημα και πολλά γκολ, όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου, έδωσε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Έλντερ Ποστίγκα που βραβεύτηκε σήμερα για το καλύτερο γκολ της 23ης αγωνιστικής, αυτό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος αστέρας του «τριφυλλιού», που πήρε το βραβείο του από τον δημοσιογράφο, Μάκη Παπαζήση σε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία, σχολίασε: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Το σημαντικότερο είναι ότι με το γκολ αυτό πήραμε έναν βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ με την ομάδα και ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που άρεσε στους φιλάθλους και το ψήφισαν ως καλύτερο της αγωνιστικής».

Και αμέσως μετά αποκάλυψε... «»Ελπίζω να μείνω στον Παναθηναϊκό και να σκοράρω περισσότερα γκολ»! Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τη Λάρισα είπε «Είναι δύσκολο ματς, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, πιστεύω θα το κερδίσουμε», και πρόσθεσε για τον κόσμο: «Ελπίζω να έρθει στο γήπεδο. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να μας βοηθήσει για να παραμείνουμε εκεί».

Μιλώντας για τη μάχη του τίτλου, ξεκαθάρισε: «Θέλουμε να πάρουμε επτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και βλέπουμε το καθένα από αυτά σαν τελικό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και είναι δύσκολο. Με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Και όταν ρωτήθηκε για το «κλειδί» της επιτυχίας του φετινού Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Είμαστε μια οικογένεια. Όλα τα παιδιά παλεύουν και στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και φιλική. Συνηθίζεται στους μεγάλους συλλόγους να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των παικτών, αλλά εδώ είναι όλοι ενωμένοι και ακόμα θυμάμαι την υποδοχή που μου είχαν επιφυλάξει οι συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ θερμή».

Και εξήγησε: «Είμαστε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαστε διψασμένοι για επιτυχίες». Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε για να ...συστήσει τον Παναθηναϊκό στην πατρίδα του, απάντησε αφοπλιστικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Παναθηναϊκό. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, τον ξέρουν».

Για την προσαρμογή του στον ελληνικό τρόπο ζωής και τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Είναι φυσικό να προσαρμόζομαι με τον καιρό. Κάθε μέρα που περνάει, συνηθίζω τη ζωή εδώ στην Ελλάδα και προσαρμόζομαι καλύτερα στην ομάδα». Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Πορτογαλίας για το Euro 2008, είπε: «Αν παίζω καλά εδώ και σκοράρω κι άλλα γκολ, είναι πιθανό να κληθώ».

Πηγή: Funclips.pblogs.gr

Η SPOTBET ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ... 8/03/08

ΑΡΧΙΚΗ

234. ΛΙΝΤΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1 (1,45)

166. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΦΟΥΛΑΜ 1 (1,40)

441. ΚΑΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ (UNDER)

TA X

426.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΛΟΚΕΡΕΝ Χ (3.00)

436.ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΙΛ Χ (2.80)

446.ΤΟΥΛΟΥΖ-ΣΟΣΟ Χ (3.00)

UNDER/OVER

212.ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ UNDER (1.55)

225.ΓΕΟΒΙΛ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ UNDER (1.55)

441.ΚΑΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ UNDER (1.50)

446.ΤΟΥΛΟΥΖ-ΣΟΣΟ UNDER (1.40)

456.Ν.ΜΑΔΕΙΡΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ UNDER (1.40)

155.ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ OVER (1.55)

362.ΑΛΤΑΧ-ΡΙΝΤ OVER (1.85)

422.ΒΙΛΕΜ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ OVER (1.53)

451.ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΥΟΛ OVER (1.57)

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

421. ΧΕΡΕΘ - ΘΕΛΤΑ 2 (2,05)

243. ΑΚΡΙΓΚΤΟΝ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ 2 (2,05)


ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SPOTBET

Μπέκαμ: «Είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω…»





Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι έτοιμος να επανέλθει ξανά στην εθνική Αγγλίας και περιμένει την κλήση του Φάμπιο Καπέλο για τον φιλικό με την εθνική Γαλλίας στις 26 Μαρτίου.



Ο 32χρονος σούπερ σταρ σχετικά με την κατάστασή του δήλωσε:



"Είμαι σε καλή κατάσταση. Όμως είναι θέμα απόδοσης και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω. Ο Καπέλο είχε επι ότι όταν αρχίσω να παίζω και είμαι σε καλή κατάσταση, θα με επιλέξει. Στο πρώτο παιχνίδι από τη στιγμή που ανέλαβε δεν είχα αγωνιστεί και μου το εξήγησε.



Έχω παίξει τρεις αγώνες από τότε. Πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ για τη χώρα μου για κάποια χρόνια. Πιστεύω ότι μπορώ ακόμη να παίξω σε αυτό το επίπεδο.



Τα στάνταρ είναι διαφορετικά στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι χαμηλά όπως όλοι νομίζουν. Έχουμε ορισμένες καλές ομάδες και καλούς παίκτες".



Όσο ανφορά τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τα «λιοντάρια» ο χαρισματικός μέσος είπε:



"Το να φτάσω τις 100 συμμετοχές είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι περήφανος που είμαι άγγλος. Δουλεύω σκληρά στους Γκάλαξι και αν φτάσω τις 100 συμμετοχές θα είναι σπουδαίο. Όμως πρέπει να περιμένω".
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΕ ΓΕΛΑΩ.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και εμείς δυστυχώς λόγω της απόστασης δεν έχουμε την ευκαιρία να τον βλέπουμε να. διαπρέπει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αμερικής!

Ο Άγγλος άσος ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη 2-1 επί της Σίδνεϊ FC, με την οποία ολοκλήρωσαν οι Γκάλαξι του Λος Αντζελες την συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά, που διεξήχθη στην Χονολουλού. Ο Μπέκαμ ήταν αυτός που έδωσε τις δύο ασίστ στους Ελι Αλεν και Τζος Τουντελα, χρίζοντας τους σκόρερ.

Η αρχή έγινε στο τρίτο λεπτό όταν με μακρινή μπαλιά ο «Μπεκς» βρήκε τον Αλεν ο οποίος από πλεονεκτική θέση άνοιξε το σκορ. Οι Αυστραλοί ισοφάρισαν στο 42` με τον Μπρένταν Ρενό, ενώ το δεύτερο γκολ των Γκάλαξι προήλθε και πάλι από τα πόδια του Άγγλου, όταν με εντυπωσιακή μπαλιά ακριβείας. υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Σίδνεϊ, Ιβάν Νετσέφσκι να κάνει λάθος και ο επερχόμενος, Τουντέλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που έδωσε την τρίτη θέση στους Αμερικανούς.

«Πάντα είναι καλή η προετοιμασία, όμως ακόμη σημαντικότερη είναι η εικόνα που προκύπτει μέσα από τους αγώνες», δήλωσε σχετικά ο Μπέκαμ και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι το δεξί πόδι μου δουλεύει καλά. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βρίσκομαι σε καλή θέση και να μοιράζω την μπάλα, βοηθώντας τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Μου αρέσει να δίνω ασίστ και σήμερα ήμουν αρκετά τυχερός που το κατάφερα δύο φορές».
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!!!!!!!!!!

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Τραυματίας Ο Κοβάσεβιτς

Τελικά είναι κατάρα αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό.
Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την αρχή της σεζόν που να μην υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματισμός.Δεν έχει παίξει η ομάδα με όλους τους βασικούς παίκτες ούτε σε ένα παιχνίδι.
Ενοχλήσεις στην γάμπα νοιώθει ο Κοβάσεβιτς και αύριο θα δοκιμάσει για να δούμε αν θα παίξει στην Βέροια.
Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να μας εξηγήσει τι στο διάβολο συμβαίνει επιτέλους.
ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΘΥΝΟΙ.
Προπονητές , γυμναστές, γιατροί και φυσικοθεραπευτές.
Να θυμίσω απλά τις θλάσεις.
21/8 θλάση ο Τζόρτζεβιτς,
28/8 θλάση ο Ραούλ Μπράβο,
3/10 θλάση ο Ντομί,
12/10 θλάση ο Κωνσταντίνου,
28/10 θλάση ο Αντζας,
3/11 θλάση ο Λεντέσμα,
7/11 θλάση ο Σέζαρ,
22/11 θλάση ..στην θλάση ο Ντομί,
16/12 θλάση ο Λεντέσμα,
23/12 οστική θλάση ο Στολτίδης,
27/01 οστική θλάση ο Λούα Λούα.
23/2 θλάση ο Γκαλέτι
Και αν προσθέσω σε αυτές τις θλάσεις δεκάδες μικροτραυματισμούς και ενοχλήσεις που είχαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ,(Λεντέσμα, Στολτίδης, Πάντος, Μπελούτσι, Κοβάσεβιτς) τον μόνιμα τραυματία Μπούτινα , τον τραυματισμό του Κ. Παπαδόπουλου στην αρχή της σεζόν κι τον σοβαρό τραυματισμό του Λούα Λούα στον ώμο, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ άσχημα.
ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!

Stathism

Dr ChampionsLeague and Mr SuperLeague !!!

europegreece.jpg

Στο χορτάρι του Stamford Bridge τέλειωσε η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Θρύλου. Μια πορεία που, πέρα από το τελευταίο της πάτημα, ήταν ομολογουμένως συναρπαστική. Ο Ολυμπιακός πέτυχε μέσα σε μια σαιζόν ό,τι δεν είχε πετύχει μια δεκαετία. Θεαματικές νίκες εκτός έδρας, θριαμβευτική πρόκριση στους 16 του Champions League και –κυρίως- χαρακτήρα ομάδας. Κι όλα αυτά χωρίς τα «ηχηρά» ονόματα «υπερπροπονητών» και παικτών- σταρς. Με «κάποιον» Λεμονή (χλευαστικά αποκαλούμενο και Sir Takis από τους θλιβερούς επαγγελματίες), και παίκτες που δεν τους «ήξερε (ή κόντευε να τους ξεχάσει) η μάνα τους».

Όμως, ο φετινός Ολυμπιακός είναι διπρόσωπος σαν ήρωας του Robert Louis Stevenson. Στην ευρώπη μας έδειξε το θελκτικό πρόσωπο του Dr. Jekyl και στην Ελλάδα το αποκρουστικό πρόσωπο του Mr. Hyde. Το ίδιο ακριβώς σύνολο με τους ίδιους παίκτες και προπονητή μόλις πατούσε τα ελληνικά γήπεδα μεταμορφωνόταν σε ένα αποκρουστικό τέρας που φέτος αποτέλεσε την ευκαιρία της κάθε μικρομεσαίας ομάδας να αποκτήσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν. Αγχωτικές νίκες, άδοξες ισοπαλίες και άθλιες ήττες με αποκορύφωμα αυτή της Καλαμαριάς.

cine-karaiskaki.jpg

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο φετινός «ντόπιος» Ολυμπιακός απέκτησε όλα τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου του: εκνευριστικό ποδόσφαιρο, ατολμία, μεμψιμοιρία, ελπίδα για βοήθεια από «τη σφυρίχτρα» και –το αθλιότερο όλων- κέρδισμα στα χαρτιά ενός αγώνα που δεν άξιζε ούτε τη ισοπαλία.

Για να εξηγούμαστε: σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, η ομάδα ορθώς έπραξε και διεκδίκησε ό,τι ο νόμος μπορούσε να της εξασφαλίσει. Στο κάτω κάτω δεν έβαλε αυτή στο γήπεδο με το ζόρι έναν παράνομα εγγεγραμένο ποδοσφαιριστή. Τα ίδια και χειρότερα έχουν κάνει κατά καιρούς όσοι σήμερα την κατηγορούν. Και θα τα έκαναν αν είχαν την ευκαιρία. Όμως, υπάρχει ένα ηθικό πρόβλημα για τους αγνούς γαύρους (όχι τους κατ’ επάγγελμα «ολυμπιακάρες» ούτε τους χαπακωμένους που πάνε τσάμπα στο γήπεδο και περνούν 90 λεπτά με την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο):

Μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έγινε Θρύλος ακριβώς γιατί επιζητούσε νίκη στο γήπεδο αλλιώς αξιοπρεπής ήττα. Αυτό κράτησε όρθιους όλους εμάς τους «δεινόσαυρους» στα πέτρινα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού. Σήμερα, γίναμε κι εμείς αυτό που σιχαινόμασταν. Οι «ορθολογιστές» θα πουν: «είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Διακυβέβωνται ευραπαϊκά σεντόνια, διαφημίσεις, επιχορηγήσεις. Δεν μπορεί να χαθεί ένα πρωτάθλημα τώρα. Μπορεί να έχουν δίκιο. Δεν ξέρω πώς θα το εξηγούσαν (αν θα μπορούσαν) στα 21 παλικάρια που ξεψύχησαν επειδή ήθελαν την ομάδα τους θριαμβεύτρια στα γήπεδα. Να τους πουν για τον σκοπό που «αγιάζει τα μέσα», να μιλήσουν για σπόνσορες, χορηγίες, contracts.

Κάποιοι που πάντα «ξέρουν» και «μας τα είχαν πει» θα πουν πως δεν γίνεται να κρατά κανείς 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Κάποιοι φωνάζουν επειδή για χάρη της θρυλικής πορείας στην ευρώπη ίσως ένα πρωτάθλημα να καταλήξει στον εκατόχρονο γερο Σκρουτζ. Οι «Ολυμπιακάρες» μάλλον θα συμφωνήσουν μαζί τους. Όχι όμως και οι Γαύροι. Για μας αυτό που έγινε, καλώς έγινε. Το θέλαμε. Το χρειαζόμασταν. Κάποιοι μεγαλύτεροι μπορούν τώρα να πουν «νυν απολύεις το δούλο σου δέσποτα». Χαλάλι ένα πρωτάθλημα στους μέτριους. Οι «Ολυμπιακάρες» πιθανόν να πάθουν κατάθλιψη αν δουν τον Γκούμα να σηκώνει ένα πρωτάθλημα πριν πάει στο ποδοσφαιρικό γηροκομείο. Όμως, οι Γαύροι δεν νοιαζόμαστε για αυτό. Εμείς στεναχωρηθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης. Όχι από την φυσιολογική (έστω και υπερβολική σε έκταση και παθητικότητα) ήττα στο Stamford Bridge. Αλλά από εκείνη τη «νίκη» με «3-0» που έκλεισε οριστικά μια εποχή ρομαντισμού κι αγάπης για το παιχνίδι κι άνοιξε διάπλατα αυτή της σκοπιμότητας.

judge-copy1.jpg

Κι οργιστήκαμε από τα εμετικά πρωτοσέλιδα των κομπλεξικών.

komplexikoi.jpg

Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει η φετινή σαιζόν η οποία ακόμα έχει πολύ δρόμο. Μπορεί το πρωτάθλημα να αγκυροβολήσει πάλι στο λιμάνι, μπορεί ν’ αράξει σε άλλους όρμους. Όμως, απ’ τη μεριά των Γαύρων (που ολοένα και χάνουν την αριθμητική μάχη από τους «Ολυμπιακάρες»), θα ήθελα να πω στην ομάδα της ευρώπης:

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,

να εύχεσαι νά ‘ναι μακρύς ο δρόμος,

γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

(…)

Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.

Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.

Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.

Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·

και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,

πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,

μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ’ έδωσε το ωραίο ταξίδι.

Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Άλλο δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις,

η Ιθάκη δεν σε γέλασε.

Έτσι σοφός που έγινες,

με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες

οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

thanks.jpg

ΘΡΥΛΕ

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι’ αυτό που έγινες!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι΄αυτό που μας έκανες!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιατί ζήσαμε το ΟΝΕΙΡΟ!

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Αποκάλυψη τώρα (5-3-2008)

The image “http://www.supersport.gr/media/36368.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Σήμερα διάβαζα σε γνωστό οπαδικό forum (που έχει την τιμή να είναι το πρώτο σε αυτή την κατηγορία από το 1994) τις σκέψεις του φίλου και συνάρρωστου Μάκη τις οποίες και σας μεταφέρω επειδή μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση..

"Η χθεσινή μέρα (5-3-2008) πρέπει να μείνει στην ιστορία ως η μέρα που συνοψίζει και συμβολίζει με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο των 85 τελευταίων ετών.

Οι τρείς μεγάλοι του κέντρου νίκησαν και πήραν από 3 βαθμούς, ο καθένας όμως με 3 διαφορετικούς τρόπους που λίγο-πολύ αποτυπώνουν την ιστορία τους κατ' εμε στο άθλημα.

Η ΑΕΚ νίκησε καθαρά και ξάστερα 3-0 την Ξάνθη.

Ο ΠΑΟ "νίκησε" 1-0 τον Ατρόμητο σε στημένο παιχνίδι (οι οπαδοί του ΟΦΗ είχαν δημοσίως στοιχηματίσει στο διπλό) που ήταν ανταπόδοση του ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-1.

Ο Ολυμπιακός "νίκησε" στα χαρτιά την Καλαμαριά 3-0, σε αγώνα που είχε χάσει στο γήπεδο με 1-0!"

Κατά τ΄ άλλα περιμένουμε να πάει έτσι μπροστά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο...


ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ" ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΣΕΛΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 !!!


ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ" ΤΟ ΜΑΤΣ ???

Δεν αλλάζει...


Μετά το Euro του 2004 και την κατάκτηση του τίτλου από την χώρα μας πιστέψαμε πως πιάσαμε την κορυφή της Ευρώπης !Πιστέψαμε πως πιάσαμε το επίπεδο των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και πως μπορούμε να συναγωνιστούμε ομάδες όπως Ρεαλ Μαδριτης,Μπαρτσελονα,Αρσεναλ,Τσελσι και των υπολοίπων μεγάλων ομάδων που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη(και στον κόσμο).Τελικά μετά από σχεδόν 4 χρόνια καθόμαστε και πάλι στη μιζέρια μας και ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε και το όνειρο μας τελείωσε και βρεθήκαμε πάλι στο ίδιο επίπεδο που ήμασταν.
Δυστυχώς ο λόγος που βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο δεν είναι ένας αλλά πολλοί και μάλιστα έχουν τόσο
βαθιές ρίζες που αμφιβάλω αν ποτέ καταφέρουμε να τις αλλάξουμε. Καταρχήν το βασικότερο εμπόδιο είναι τα χρήματα, δυστυχώς η ευτυχώς όπως και όλα τα πράγματα στον κόσμο έτσι και το ποδόσφαιρο απαιτεί χρήματα.
Μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι πλέον μια επιχείρησαν βάλεις λεφτά θα έχεις κέρδος αν δεν βάλεις δεν θα έχεις
ποτέ κέρδος, δεν εννοώ βεβαία κέρδος για την τσέπη του εκάστοτε προέδρου η παραγόντων μιας ομάδας αλλά το κέρδος για τα ταμεία και το όνομα μιας ομάδας. Αν τα πάρουμε λογικά και το σκεφτούμε λίγο για να έχει μια ομάδα κέρδος πρέπει να έχει κόσμια να φέρεις κόσμο στο γήπεδο βασική προϋπόθεση είναι να έχεις γήπεδο. Στην Ελλάδα εκτός από την Ξανθή καμιά άλλη ομάδα δεν έχει καθαρά ιδιόκτητο γήπεδο το οποίο σημαίνει ότι ένα μέρος των εισιτηρίων πάνε στο κράτος, αλλά το βασικότερο είναι ότι δεν έχει το δικαίωμα για να το εκμεταλλευτεί εμπορικά(καφετερίες, εστιατόρια, σκαν τα κέρδη του Ολυμπιακού με το νέο Καραϊσκάκη σε σχέση με το παλιό, και βαλτέ λίγο την φαντασία σας τι θα γινόταν αν στη θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν κάποιοι άνθρωποι της Αρσεναλ και έφτιαχναν ένα γήπεδο σαν το Emirates πόσες φορές παραπάνω θα ήταν τα έσοδα του Ολυμπιακού!! είδα τον τραβάει και μια καλή ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο(πρώτη φορά το ακούμε στην Ελλάδα αυτό)!
Οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων θέλουν να έχουν μια επιτυχημένη ομάδα με όσο το δυνατών
λιγότερο μπατζετ (αν γινόταν και με μηδενικό).Τα πράγματα είναι απλά ΟΤΙ δίνεις παίρνεις! Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός και η Αεί να θέλουν να κοντράρουν τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης με το 1/20 των χρημάτων που έχουν σαν μπατζετ. Είναι φυσάν αδυνατών! Και θα φέρουμε σαν παράδειγμα τον Ολυμπιακό που φέτος μετά από πολλά χρονιά έκανε μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Απλά σκεφτείτε την ομάδα την περσινή για να μην πάμε πιο παλιά(Μαρίας, Ρεζιτς και δεν συμμαζεύεται),η ομάδα Πέρση είχε το 1/5 του φετινού μπατζετ. Πιο απλά ποσό διαφορετικός έδειξε με την προσθήκη Έλουα-Έλουα, Γκαλετι και Κoβασεβιτς, παικτών με μεγάλη εμπειρία και πάνω από όλα σωστή ποδοσφαιρική παιδικέ η Αεί βεβαία που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση αν και κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν και μετά το παιχνίδι με την Τάφε έλεγαν <<αν είναι δυνατόν να αποκλειστούμε από κάποια Χεταφε>>. Δεν είναι δυνατόν να είσαι γνωστής του ποδοσφαίρου και να λες <<κάποια Τάφε>>. Αν το πάρουμε με μια απλή κοινή λογική κάποιος από την Τάφε μπορεί να σου πει <<ποιος Ζεραλδο η ποιος Σεζαρ>> που έχουν παίξει αυτοί; Για να μην συνεχίσουμε γιατί αν εξαιρέσεις κάποιους λίγους που είχαν ένα όνομα και μια πορεία(πριν χρονιά βεβαία) δεν υπάρχει κάποιος που να αξίζει να παίζει στην Αεί(εκτός του Παπασταθοπουλου βεβαία που είναι μια άμυνα μονός του και του Μπλανκο που δεν του δίνουν σημασία).Όσο για τον Παναθηναϊκό...έχει μεν την πιο ομάδα σαν σύνολο από τις άλλες δυο και βεβαία μια από τις καλύτερες τα τελευταία χρονιά αλλά μέχρι εκει, και γιατί συμβαίνει αυτό !;Μήπως γιατί η ομάδα αξίζει όσο ο Μπελουτσι στον Ολυμπιακό ;Μήπως επειδή κάποιος (ποιος άραγε;)που έχει την ευθύνη δεν έχει δώσει λεφτά για να φέρει έστω και ένα παίκτη τύπου Σούζα που έκανε την διαφορά μονό με την κλάση του ;Συμφωνώ καλά τα εργαλεία σε μια ομάδα αλλά από μονά τους δεν κάνουν την διαφορά.
Και ας πούμε ότι σαν πρωτάθλημα δεν έχουμε τα έσοδα και τους πόρους των άλλων μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης τι κάνουμε γη αυτό ;Ούτε η Γαλλία ούτε η
Ολλανδία δεν έχουν τα χρήματα των άλλων πρωταθλημάτων αλλά έχουν βρει τον τρόπο να πρωταγωνιστούν-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ -Λέξη τουλάχιστον άγνωστη για τα Ελληνικά δεδομένα, που προτιμούν να φέρουν έναν παίκτη από το εξωτερικό που θα τους τον έχει προτείνει κάποιος μάνατζερ και πρώτη φορά θα τον δουν να κλοτσάει μπάλα μετά την υπογραφή του συμβολαίου παρά να προετοιμάσουν και να εμπιστευτούν έναν Έλληνα από μικρή ηλικία που παίζει χρονιά στην ομάδα κα ξερόυν ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει και θα παίξει και για τη φανέλα πάνω από όλα!!! Υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που το επίπεδο του πρωταθλήματος μας είναι εκεί που είναι και οι λύσεις σίγουρα πολλές αλλά το βασικότερο είναι τα χρήματα και θα πρέπει οι ομάδες να αρχίσουν να το σκέφτονται περισσότερο αν θέλουν πραγματικά να φτάσουμε στο επίπεδο που ονειρευόμασταν πριν 4 χρονιά.

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SPOTBET

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ο Κωστένογλου και το ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ 3-0

Παρακολουθώντας το παιχνίδι από το γήπεδο θα ήθελα να δώσω τη δική μου άποψη, χωρίς να επηρεαστώ από τις αυριανές εφημερίδες.
Η απόδοση της ομάδας δεν ξέφυγε από τη μετριότητα του τελευταίου διμήνου. Ο λόγος βέβαια προφανής. Δεν μπορεί να παίξει καλύτερα και ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι το τέλος της σαιζόν. Δεν υπάρχει συνοχή, αυτοματισμοί, δύναμη, ταχύτητα, φυσική κατάσταση και ψυχολογία.
Οι παρεμβάσεις του Κωστένογλου έχουν μέχρι στιγμής κάποια επιτυχία, πλην όμως η συνολική εικόνα δεν γίνεται να αλλάξει.
Και λέγοντας επιτυχημένες παρεμβάσεις, εννοώ τη χρησιμοποίηση επιτέλους μπακ που να μπορούν με άριστα το 10 να φτάσουν στο 5 ή 6 (δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι οι Αρουαμπαρένα και Ράμος (αμυντικά) να ξεπέρασαν ποτέ το 2 ή 3. Ξέχωρα από αυτό, η ομάδα δείχνει να κερδίζει 2 ελληνόπουλα (Πλιάτσικας, Μπούρμπος) που μέχρι χθες φαίνονταν ξεγραμμένα.
Επιτυχημένη έμπνευση και η μονιμοποίηση (επιτέλους ελπίζω) του Μάχο κάτω από τα γκολπόστ. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να προτιμηθεί τόσο καιρό ο Μορέτο από τη στιγμή που, αφενός ήταν δανεικός με υψηλή ρήτρα (ενώ ο Μάχο κανονική μεταγραφή) και αφετέρου με βιογραφικό πολύ φτωχότερο του Μάχο.
Στα θετικά του Κωστένογλου θα μπορούσα να προσθέσω και τη δικαιοσύνη που προσπαθεί να αποδώσει, δίνοντας ευκαιρίες σε όλους σχεδόν του ποδοσφαιριστές, γεγονός που πέραν των 2 μπακ επιβεβαιώνει την πολυτιμότητα και των Μπλάνκο, Καλόν αλλά και του ξεχασμένου Σέζαρ, ο οποίος χάρη στον Κωστένογλου αποδεικνύεται (δυστυχώς) καλύτερος του πολυδιαφημισμένου Λαγού.
Όσο για το θάψιμο το Μανού, θα συμφωνήσω λόγω της υψηλής ρήτρας που υπάρχει στη μεταγραφή του χωρίς τελικά να την αξίζει και παρά το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις.
Μοναδική παραφωνία κατά τη γνώμη μου στα παραπάνω, θεωρώ το θάψιμο του Τόζερ. Ο Τόζερ πραγματικά είναι ο πιο αδικημένος φέτος. Όχι γιατί δεν πήρε ευκαιρίες (επί Φερέρ πήρε αρκετές), αλλά γιατί φέτος δεν έπαιξε ποτέ στη θέση του. Εκτιμώ ότι θα μπορούσε άνετα να μοιράζεται το χρόνο του 90λεπτου με το Ρίμπο.
Επιπλέον, θεωρώ ότι η επιμονή στον Καφέ αντί του Ενσαλίβα κάνει ζημιά στην ΑΕΚ. Ο Καφές δυστυχώς δεν μπορεί να παίξει κόφτης αλλά και ούτε επιθετικό χαφ, γιατί δεν υπήρξε ποτέ αμυντικό χαφ και γιατί στην ομάδα υπάρχουν καλύτεροι επιθετικογενείς από αυτόν.
Τέλος, να τονίσω ότι η επιλογή τελικά του Κωστένογλου μάλλον θετικά μπορεί να εκληφθεί. Αποδεικνύεται ικανός στην εκτόνωση της κρίσης του τελευταίου μήνα και δείχνει ότι μπορεί να οδηγήσει αξιοπρεπώς την ομάδα μέχρι τη λήξη. Από κει και πέρα βέβαια χρειάζονται πολλά, πάρα πολλά…. Και το ζήτημα είναι αν η παρούσα Διοίκηση είναι διατεθειμένη να οδηγήσει την ομάδα σε δρόμους που έχουν ξεχαστεί τα τελευταία 14 χρόνια.

Για τη νίκη η Πανάθα στο Περιστέρι!

Στην 11άδα αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ο Ελίνι ΔημούτσοςΔίχως τον Aντρέας Iβανσιτς, αλλά με τον Mανούτσο Γκονσάλβες στην αποστολή και τον Eλίνι Δημούτσο στην αρχική ενδεκάδα ύστερα από ενάμιση μήνα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (6.30 μ.μ.) τον Aτρόμητο στο Περιστέρι, στον εξ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Mε την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά το θετικό αποτέλεσμα -παρά τις... αντιξοότητες που συνάντησαν- απέναντι στην AEK, οι «πράσινοι» έχουν ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την εδραίωσή τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

O Zοσέ Πεσέιρο αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Kυριακής. Στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Bύντρα και Σέριτς, στο κέντρο ο Mόρις με τον Γκούμα ή τον Σαριέγκι στο πλευρό του, στα άκρα ο Kαραγκούνης με τον Δημούτσο (είχε τετ α τετ μαζί του ο Πεσέιρο) και στον άξονα οι Mάτος και Γκονζάλες. Στην επίθεση το δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Ποστίγκα και Σαλπιγγίδη, ενώ δεν αποκλείεται αντί του «Σάλπι» να επιλεχθεί ο Παπαδόπουλος. Για τον Mανούτσο ισχύει αυτό που αναφέραμε χθες. O Aγκολέζος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή για πρώτη φορά από την ημέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Mετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Πεσέιρο ανακοίνωσε την αποστολή, εκτός της οποίας έμειναν ο Aντρέας Iβανσιτς (δεν ήταν απολύτως έτοιμος), ο Mίκαελ Nίλσον (για λόγους ξεκούρασης), ο Nίκος Σπυρόπουλος (θα εκτίσει τελικώς την τιμωρία του στο αποψινό ματς αντί για τον αγώνα με τον Hρακλή, όπως αρχικώς είχε δηλωθεί), ο τραυματίας N' Nτόι και οι Φύσσας, Kαρνέζης και Λεοντίου.

Eν τω μεταξύ, ο Zοσέ Πεσέιρο δεν σταματάει να τονίζει στους παίκτες του ότι το ματς απαιτεί τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή, καθώς θεωρεί ότι ο Aτρόμητος είναι επικίνδυνος. O Πορτογάλος ζητάει προσοχή στις στημένες φάσεις και ειδικότερα στα χτυπήματα του Λουτσιάνο.



Πηγή:Funclips.pblogs.gr

Τόμπολα!

Αντιμετώπιση (φυσιολογική) του αποψινού ματς εγχωρίως:
Η Τσέλσυ είναι το φαβορί - Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες
Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται (βλέπε σημερινά πρωτοσέλιδα) - Υπάρχει φόβος και για τέσσερα
Επίσης, οι αποδόσεις που άκουσα: 1.25-4.75-11

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι αυτός που είναι, μεταμορφωμένος στην Ευρώπη.
Η Τσέλσυ;

Σύμφωνα με τα όσα παρασκήνια γράφονται στις εκεί εφημερίδες υπάρχει θέμα μεταξύ παιχτών-προπονητή.
Grant 'snubbed' by players
Ο Γκράντ άφησε στον πάγκο τους αρχηγούς Τέρι και Λάμπαρντ τις προηγούμενες εβδομάδες με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι αρχηγοί τελικά πήραν το κουμάντο των αποδυτηρίων και πλέον οι παίχτες αποφασίζουν μόνοι τους. Κι αυτά μέχρι το καλοκαίρι, μετά έχει ο Θεός.
Ο στόχος τους είναι σίγουρα το CL, όπως και του αφεντικού τους.
Επίσης, στο τελευταίο εγχώριο ματς έριξαν τέσσερα, κάτι που δεν συνηθίζουν.

Θα είναι η Τσέλσυ ένα "λυσσασμένο σκυλί" με διάθεση να σε καταπιεί;
ή
Θα θολώσουν και θα τους βγει σε νευρικότητα αν κάτι στραβώσει;

Αμφιβάλλω εάν γνωρίζουν κι οι ίδιοι πως θα τους βγει.

Tέτοιους θέλουμε να βλέπουμε!


Κάποιοι, όσα λεφτά κι αν παίρνουν, έχουν άλλο θεό!
Μαζί τους!

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Τρίτο μάτι στα .... 1-1 !!!

Αληθεια ο Παμποριδης θα γίνει διεθνης?
Μερικα απο τα κατορθωματα του στο ντερμπι...
Δυο κιτρινες σε Δελλα και Παπασταθοπουλο, με σκληρα μαρκαρισματα απο πισω, που κανει πως δεν βλεπει στην αρχη του αγωνα(ουτε ο της περιγραφης τα ειδε), χαριζονται... στο καπακι ενα καταλαθος πατημα στο ποδι του Ζηκου απο Σιμαο, αμεσως κιτρινη....αμεσως μετα, οφσαιντ δυο μετρα του Μπλανκο που δεν δειξανε ουτε σε επαναληψη απο το SUPERSPORT...γαργαρα και αυτο...μετα φαουλ ανηπαρκτο στον Λυμπε πλαγια στην περιοχη που αμεσως με το κτυπημα του Ριμπο γινετε το "οφσαιντ χερι και γκολ" του Μπλανκο...το πεναλτυ αφηστε το...NO COMMENT μονο οτι ολοι ξεχασαν οτι ο Νιλσον δεν ειδε κιτρινη...αγκωνια του Ριμπο για κοκκινη, ουτε φαουλ...αγκωνια του Σαλπι για κοκκινη, μονο φαουλ... πεναλτυ στον Ποστιγκα στο 1-1...ξανα μανα κιτρινη στον Παπασταθοπουλο μπαααα....ΚΑΙ παλι φαουλ ο Παπασταθοπουλος,σωωωωπα εβγαλε κιτρινη... σιγουρα ξεχναω και αλλα...

Στα του αγωνα?
Αθλιες ομαδες και οι δυο, που ο ενας (Πεσειρο) παιζει με τρια αμμυντικα χαφ σε ολο το παιχνιδι, και τον Μανουτσο παλι εκτος 18αδας(ημαρτον παναγια μου) παλι καλα που τραυματιστηκε ο Ιβανσιτς, για να παιξει ο καλυτερος του αγωνα Σπυροπουλος....αμ ο αλλος της ΑΕΚ πως τον λενε ειπαμε? Κωστενογλου?.....απαπαπαπα ολοι πισω και αυτοι μην φανε γκολ...ητανε που θα παιζανε φουλ επιθεση και μετα το 1-1 εμειναν απο βενζινη...παλι καλα που ειχανε και τον ΖΟRO....κατι πηγε να κανει και αυτος, αλλα μονος του...
Πηρε αυτο που ηθελε γραφουν και λενε σημερα για ΠΑΟ....το τι θελει να δει ομως ο κοσμος, στα παπαρια τους...ρεεεεε πως καταντησαμε την μπαλα !!!

Αμ ο Κοκκινος? μεγαλη μπαλα και αυτος ουυυυυ...το πηρε το ΧΙΚΑΚΙ απο τον Τριπολιτσιωτη...Αραγε ο Καρδοσο, για ποσους Λεδεσμα κανει? δεκα Λεδεσμα θελει αυτος στην καθισια του... παιχτουρα μεγαλη...και εμεις παιζουμε με Τζιολη...αληθεια εληξε το ματς αυτο, ή παιζει ακομα?και μεθαυριο στο Λονδινο ?ωωωχ παναγια μου....δυο παιχταραδες εχουνε αυτοι, και οι δυο τραυματιες....ειναι που κανουν και αυτοι καλη δουλεια στις προπονήσεις, και δεν εχουν τραυματισμους που ελεγε ο Σερ Τακης...αλλα ξεχασα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ο Ολυμπιακός...ναι ναι

Υ.Γ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ..........ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !!!


Να Την Ακούτε Την Γριά Ξέρει Παραπάνω

  • Καρναβάλια...ήρθαν τα καρναβάλια....
  • Δεν θέλησε να κάνει σχόλιο ο κύριος Δώνης για το πέναλτυ που πήρε η ομάδα του. Αν δινόταν αντίστροφα , δηλαδή υπέρ του Ηρακλη ακόμη θα έβριζε...
  • ΕΕΕ ΩΩΩ ο Απόλλων περιέχει δηλητήριον τρομερόν.
  • Γιατί δεν μαζεύουμε όλες τις ανακοινώσεις απο την αρχή της χρονιάς, να τις εκδόσουμε σε βιβλίο? Θα κονομούσαμε τις κάλτσες μας.
  • Αυτήν την βδομάδα κλαίει για την διαιτησία ο Ηρακλής και ο ΠΑΟ (?).
  • Σοκαρισμένος λέει είναι ο Ζαγοράκης με την ήττα του μΠΑΟΚ από τον....Τέλη. Ίσα ρε Θόδωρα! Ο ΠΑΟΚ έχασε απο τον Εργοτέλη, όχι η Barcelona! Με τρεις νίκες οι...σαρδέλες της Τούμπας έγιναν Αστακοί του Θερμαικού?
  • Ας το πάρουμε το πρωτάθλημα και ας μην το πανυγηρίσει κανείς, είπε σε ανύποπτο χρόνο ο....Γκούνης. Πόσο δίκιο έχεις ρε τυπάρα! Όσοι δεν γουστάρουν την ομάδα, Τον Μπούλο! Εξω αποτο γήπεδο! Δεν δικαιολογείται κανείς να αποδοκιμάζει μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση...
  • Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό σέρνονταν. Το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζει να σέρνεται. Και ο Σερ Τάκης δεν έχει το ειδικό βάρος να αντιστρέψει την κατάσταση...
  • Ο Ριβάλντο θα παίξει και του χρόνου μπάλα? Θα πληρωθεί κι όλας?
  • Περιμένω να δω ποιός θα είναι ο καρνάβαλος της άλλης αγωνιστικής....

ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


ΟΑΚΑ ΧΤΕΣ,ΩΡΑ:18:45.Το μωράκι μόλις έχει πάρει τηλ.για να μου πεί καλή επιτυχία για το παιχνίδι και να μου ζητήσει να τους βάλουμε 2-3 γκόλ.Άφού κλείνω με ένα χαμόγελο και κουνώντας τον κολλητό μου με δύναμη κάνω μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη που δεν ταιριάζει στο σκεπτικό μου τόσο:"Μαλάκα 3-0 είναι σήμερα.Θα την ξεβρακώσουμε την βαζέλα..Άγριο οθωμανικό..".Φτάνουμε στην κερκίδα με τον αισιόδοξο Νίκο και τον απαισιόδοξο Ανδρέα(όσο αναφορά το μάτς) που σίγουρα εκείνη την ώρα θα σκεφτόταν ότι ο Ντέμης θα κάνει γερή μπάζα με τόσο κόσμο.

Πάμε λοιπόν στο μάτς..ο ΘΕΟΣ να το κάνει.Μαζεύεται 40000 κόσμος και βάλε στο ΟΑΚΑ και βλέπουν τις 2 απο τις 3(υποτίθεται)καλύτερες ομάδες της Ελλάδας να σέρνονται,να φιλάνε τον κώλο τους(την άμυνα τους δηλαδή),να κάνουν συνεχή φάουλ,να μην παίρνουν ούτε ένα ρίσκο,να είναι νευρικές...ΚΟΥΡΑΣΗ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..


Το πρώτο ημίχρονο κυλάει τραγικά με μόλις 2 ευκαιρίες.Στο β'η ΑΕΚ ξεκινάει με πάθος και προσπαθει να πάρει τα ηνία του αγώνα.Μας σφυρίζει το κοράκι ένα πέτσινο πέναλντι που εγώ ,σε αντιθεση με τους γαυροβαζελους που τα πανηγυριζουν αυτα,κάνω εμετό με κάτι τέτοια και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΕΤΣΙ.Προηγούμαστε..Μετά απο 10 λεπτά ισοφαριζόμαστε και βλέπω ξαφνικά την ΑΕΚ να μένει και απο δυνάμεις και απο ψυχολογία..Τζίφος λέω..Δεν νικάμε σήμερα.Και έτσι γίνεται.Το κινητό χτυπάει.Ο Στάθης(lexaionarios)γελάει και μου λέει:"ΘΕΛΩ POST ΤΟ ΒΡΑΔΥ".Γελάω και εγώ και αρχίζουμε κουβέντα για το παιχνίδι.Έξω απο το γήπεδο επικρατεί βουβαμάρα.Τι να πείς τέτοιες στιγμές;Πρωτάθλημα τέλος λοιπόν.


Υ.Γ.:Παρατηρώ σήμερα ότι όλες οι φυλλάδες παρουσιάζουν ως επιτυχία το χ του βάζελου απέναντι στην ΑΕΚ.Νομίζω ότι οι σοβαροί παναθηναικοί καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοια πρωτοσέλιδα υποτιμούν την ομάδα τους.Νομίζω ότι τα χάλια και των δύο χτές ήταν εμφανέστατα και το ότι πρέπει σαν οπαδοί των ομάδων μας να αρχίσουμε να απαιτούμε κάτι καλύτερο για τις ομάδες μας.Ευτυχώς κατα μία άποψη που φέτος δεν παίρνουμε το πρωτάθλημα γιατί θα εφυσηχαζόμασταν.Ο Βάζελος πάλι κατα την άποψη μου θα το κατακτήσει τελικά αλλά αυτό θα του κάνει κακό.Ο Τζίγερ θα μείνει στο τιμόνι,τα παλτά θα συνεχίζουν να ερχονται και οι οπαδοί του θα βλέπουν αργό,βασανιστικό ποδόσφαιρο και την ομάδα της σκοπιμότητας και του 1-0.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συνεχιζόμενα "λάθη" των διαιτητών εναντίον της ομάδος.

Η σιωπή μας εδώ και αγωνιστικές - σεβόμενοι τα όργανα και τους θεσμούς - φαίνεται ότι από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Είναι πρωτοφανής ο μη σεβασμός του Εκατοντάχρονου ΗΡΑΚΛΗ. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λοιπόν, θέλει υπεύθυνα να δηλώσει τα εξής: Με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες αγωνιστικές εις βάρος της ομάδας μας πιστεύουμε ακράδαντα, πλέον, ότι έχουμε στοχοποιηθεί. Θεωρούμε άδικο να αγωνίζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ τόσο καλά και να χάνει με αυτόν τον τρόπο.

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα, μέσα από αυτή τη στοχοποίηση, ότι κάποιοι δεν μας θέλουν στη Super League. Κατόπιν αυτής της αντιμετώπισης, δηλώνουμε ότι η διαδικασία απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, όπως και θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια αγωνιστικής σωτηρίας της ομάδας.

Για άλλη μια φορά ο κόσμος ήταν εκεί και τον ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή του και για την άψογη συμπεριφορά του.

Αυτό είναι που μας κρατά στα Διοικητικά της ομάδας. Ο κοινός στόχος, που έχει η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ με τον απλό φίλο της ομάδας, ο οποίος με δυναμισμό στέκεται πλάι μας.: Εξυγίανση και σωτηρία. Στόχος, που πλέον τίθεται σε αντίθετη προτεραιότητα: Σωτηρία και εξυγίανση. Συνεχίζουμε, με όπλο την αξιοπρέπεια και την πίστη στον αγώνα μας.

Ωστόσο, όλη αυτή η εναντίον μας κατάσταση, μας αναγκάζει να θέτουμε υπό σοβαρή αίρεση τη συνέχιση της παρουσίας μας στα Διοικητικά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά την λήξη της θητείας μας ως Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τι και ποιους θέλουνε κάποιοι στις ΠΑΕ; Ας σταματήσουν επιτέλους να σφυρίζουν αδιάφορα κι ας τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ


Ειλικρινά θα είναι κρίμα για τον Ηρακλή και για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν συνεχίσει η τωρινή διοίκηση το έργο της στην ομάδα.
Μετά απο πολύ καιρό βρεθήκαν 4-5 άνθρωποι που πονάνε την ομάδα και δεν έχουν σκοπό να θυσαυρίσουν σε βάρος της.
Τα συνεχιζόμενα ανάποδα σφυρίγματα των διαιτητών αποτελούν ανασταλτκό παράγοντα στην προσπάθεια που κάνουν.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SPOTBET ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ...ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΑ UNDER/OVER:
642.
ΕΒΕΡΤΟΝ
-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ UNDER (1.55)
645.
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ UNDER (1.57)
553.
ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ
-ΙΕΝΑ OVER (1.70)
615.
ΑΓΙΑΞ
-ΕΞΕΛΣΙΟΡ OVER (1.30)
622.
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ OVER (1.35)
641.
ΤΟΥΝ
-ΒΑΣΙΛΕΙΑ OVER (1.55)

ΣΤΑΝΤΑΡ:
644.
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER (1.57)
656. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΧΕΡΕΘ 1 (1,50)
714. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 (1,55)

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ :
564. ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 (1,90)
665. ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ (2,10)

ΤΑ …. Χ
:
711. ΑΕΚ - ΠΑΟ Χ (2,85)
713. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΓΑΛΑΤΑ Χ (3,20)

Για περισσότερα περί στοιχήματος στο...SPOTBET