Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Κορυφαίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

Φτάσαμε στις τελικές μάχες των ελληνικών ομάδων που εχουν προκριθεί σε τελικό στάδιο αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα θελα να εχω τη χαρά να γράψω οτι και στο ποδόσφαιρο έχουμε εκπρόσωπο αλλα ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε περισσότερα.

Μπάσκετ :

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρώτοι στους ομίλους τους και αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τις Σιέννα και Ρεάλ με πλεονέκτημα έδρας. Αν προκριθούν, θα περάσουν στο Final-4 της Ευρωλίγκας όπου μάλλον θα διασταυρωθούν στον ένα ημιτελικό. Η μάχη της χρονιάς !

Βόλλεϊ :

Hρακλής (Α) : Θα αγωνιστεί στο final-4 του Champions League !

Παναθηναϊκός (Α) : Θα αγωνιστεί στο final-4 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ( Αθήνα 21-22/03/09 )

Παναθηναϊκός (Γ) ! Θα αγωνιστεί στο final-4 του Challenge Cup.

Πόλο :

Ολυμπιακός ( Α ) : Θα αγωνιστεί στην οκτάδα του Len Trophy για πρόκριση στο final-4 της Ριέκα.

Βουλιαγμένη ( Γ ) : Θα αγωνιστεί στο final-4 του Champions Cup.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Αίσχος

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 115.000 €.

Μπορεί σαν ΠΑΟΚτσής να χαίρομαι που δεν θα στερηθώ κάποιον αγώνα της ομάδας μας, αλλά σαν Έλληνας ντρέπομαι. Η απόφαση είναι ένα αίσχος και μισό και υποθάλπει τη βία στα γήπεδα. Αποτελεί μια απόφαση κουκούλωμα στα όσα αισχρά έγιναν και δυσφήμισαν τον ΠΑΟΚ, το λαό του και την πόλη μας. Και πέραν αυτού είναι πέρα για πέρα άδικη.

Αναρωτιέμαι αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι (ΠΑΟΚ αντί Ολυμπιακού, Ολυμπιακός αντί ΠΑΟΚ, Καραϊσκάκη αντί Τούμπας) τι θα λέγαμε τώρα. Σίγουρα θα κράζαμε...

Και Ζήσαν Αυτοί Καλά και Μεις...

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή βγήκε αλλά δε βλέπω κανέναν από τους αγαπητούς παοκτζήδες να τη σχολιάζει. Τι έγινε ρε παιδιά, κατάπιατε τους υπολογιστές; Εδώ δε τολμά να στραβογαμήσει ο Μπακαγιόκο και την είδηση την έχετε αναρτήσει τουλάχιστον 10 διαφορετικοί στο site. Τι έγινε τώρα;
Ούτως ή άλλως, δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον ΠΑΟΚ, διότι αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο πιο άγρια τα επεισόδια, τόσο πιο «μελετημένες» οι αποφάσεις.
Όταν αναβάλλεται παιχνίδι εξαιτίας εκτεταμένων επεισοδίων και η υπαίτια ομάδα, αν και παραδέχεται ότι οι ταραξίες ήταν δικοί της οπαδοί, ισχυρίζεται ότι δεν φταίει αυτή αλλά η φιλοξενούσα ομάδα που τους έβαλε μέσα, καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί το πρόβλημα της βίας και να οργανωθεί το άθλημα στον τόπο αυτό.
Όταν οι ιθύνοντες των ομάδων πάψουν να καλύπτουν τους εγκληματίες, σαν αυτόν που κυνήγησε το Νικοπολίδη και να μην γυρνούν την πλάτη σε κάποιον που τυχόν αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη αυτή (πχ Ντέμης), τότε θα μπορούμε να πούμε ότι έγινε μία αρχή.
Μέχρι τότε, θα τα ρίχνουμε στην ΕΛ.ΑΣ και στην εκάστοτε κυβέρνηση. Μέχρι να βγει η επόμενη κυβέρνηση να «φτιάξει» την κατάσταση. Έτσι, όλοι βολεύονται:
Οι πρόεδροι των ομάδων που χρησιμοποιούν τους στρατούς τους κατά το δοκούν (όπως έκανε και ο Ντέμης κάποτε) και χωρίς να πληρώνουν κανένα τίμημα (115.000 το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ, δηλαδή οι εισπράξεις από μόλις 4.000 εισιτήρια!!!).
Οι οπαδοί που ξεκαβλώνουν όσο θέλουν και όπου θέλουν και αν τυχόν συλληφθούν, έχουν την υπεράσπιση που δε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.
Οι κυβερνήσεις, γιατί αγοράζουν ψήφους και αποφεύγουν το πολιτικό κόστος.
Η ΕΛ.ΑΣ, γιατί μέσα στο μπουρδέλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καλύπτει άριστα τα δικά της επιχειρησιακά κενά.
Και μοναδικός ζημιωμένος, είναι τελικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Αυτός είναι ΜΑΓΚΑΣ!

και γράφει το Κόκκαλη!!
Δεν ξέρω άλλον τελευταία που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο...
Μιλάμε ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ούτε ο τωρινός ούτε ο προηγούμενος...
Κι ο λόγος βέβαια για τον Βαλβέρδε, ο οποίος ανέβηκε στην εκτίμησή μου... ΣΤΑ ΥΨΗ!
Έθεσε βέτο για... Λέτο ο Βαλβέρδε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έβαλε νερό στο... κρασί του και αρνήθηκε εκ νέου την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο (και όχι με τον Σωκράτη Κόκκαλη όπως θα ήθελε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»). Το γεγονός αναμένεται να έχει βέβαια και συνέπειες στην ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού.
Ο Χρυσικόπουλος στο ραντεβού που είχε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού του μετέφερε την επιθυμία - εντολή της διοίκησης να επιστρέψει ο Λέτο στις προπονήσεις, κάτι το οποίο ο ισπανός τεχνικός αρνήθηκε κατηγορηματικά!
Ο Βαλβέρδε τόνισε πως δεν μπορεί να δεχτεί πάλι πίσω τον παίκτη μετά τα όσα έχουν γίνει και φυσικά μετά την εξέλιξη αυτή δεν έγινε ούτε λόγος για το θέμα της επέκτασης της συμωνίας του 45άχρονου τεχνικού με τον Ολυμπιακό, το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολο...

Η τιμή και η υπόληψη ΗΤΑΝ κάποτε πάνω απ' όλα σ'αυτή τη χώρα!
Οι άντρες φοράγαν παντελόνια και κράταγαν το λόγο τους!
Τώρα ήρθε ένας Βάσκος να μας τα θυμήσει!
Να 'ναι καλά όπου κι αν είναι!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΓΙΑ ΝΙΚΗ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Λιγες ωρες απομειναν απο το μεγαλο ραντεβου του ΠΑΟ με την οκταδα του CL!Η αντιπαλος μεγαλη ομαδα, αλλα ο ΠΑΟ θα τα καταφερει να παρει την προκριση που θα τον καταταξη στην ELIT του Ευρωπαικου πρωταθληματος.
Μπροστα σε 75.000 οπαδους η ομαδα θα πρεπει να αποβαλει το οποιοδηποτε αγχος που συνηθως υπαρχει σε αυτους τους αγωνες, να παιξει ομορφο εξυπνο και δημιουργικο ποδοσφαιρο και στο τελος να ειναι αυτη που θα πανηγυρισει την μεγαλη προκριση εις βαρος της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.
Ο ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ:
  1. Διαθετει ομαδα που στην ΕΥΡΩΠΗ εδειξε ως τωρα οτι μπορει να τα καταφερει.
  2. Εχει ενα πολυ καλο και εμπειρο προπονητη
  3. Εχει εμπειρους ποδοσφαιριστες που θα τα δωσουν ολα για την ομαδα και τους φιλαθλους της
  4. Εχει τον κοσμο στο πλευρο της και η βοηθεια του θα ειναι μεγαλη.
  5. Η ΒΙΓΙΑ δεν ειναι ουτε και αποτελει το μεγαλυτερο ΦΟΒΗΤΡΟ του Ευρωπαικου Ποδοσφαιρου.

Εμπρος για την νικη προκριση ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ.....ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΠΑΟΚ - γαύρος 0-0: Όλα στο μηδέν

ΠΑΟΚ - Gay 0-0 για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Όλα στο μηδέν ήταν χτες στην Τούμπα. Μέσα κι έξω απ' το γήπεδο.

Ποδοσφαιρικά δεν έχει να πούμε και πολλά πράγματα. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ κακή και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το gay που κατέβηκε με ένα σωρό αλλαγές. Και όχι μόνο δεν κερδίσαμε, δεν απειλήσαμε καν με εξαίρεση τη φάση του Χούτου. Δεν θέλω να σταθώ παραπάνω στον αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα.

Μηδέν δίνω και στους φιλάθλους μας, μηδέν δίνω και στην αστυνομία.

Δυστυχώς οι οπαδοί μας τσίμπησαν και πέσαν στην παγίδα που μας έστησαν. Τα μπουκάλια και τα αντικείμενα πέφταν βροχή και δώσανε την ευκαιρία στους γαύρους να κάνουν διάφορους θεατρινισμούς. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και το μπουκάρισμα οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και είδαμε ποδοσφαιριστές και διαιτητές να τρέχουν πανικόβλητοι να προλάβουν να μπουν στα αποδυτήρια. Είναι προφανές ότι αυτές οι εικόνες μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω, αποτελούν ντροπή για την ομάδα μας και το λαό μας και προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν τιμωρηθούμε...

Το κακό ξεκίνησε βέβαια από πολύ νωρίς όταν η αστυνομία αποφάσισε ότι πρέπει να απαλλαγεί από τα ληγμένα δακρυγόνα της, ρίχνοντας τα κατά των ανυποψίαστων οικογενειαρχών και παιδιών που συνέρρεαν στο γήπεδο. Προσωπικά βρέθηκα στην Κλεάνθους κατά τις 17:30 και όταν έφτασα ψηλά στην Κλεάνθους στο ύψος του γηπέδου, οι αστυνομία έριχνε τα δακρυγόνα βροχή, σε μια φάση που δεν έτρεχε τίποτα. Η ρίψη δακρυγόνων ξεκίνησε λίγο πριν φτάσει η αποστολή του gay στο γήπεδο, παρότι η περιοχή είχε αποκλειστεί από ώρα. Έτσι οι gays εφτάσαν με πλήρη ασφάλεια στο γήπεδο, αλλά αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο τους μέσα στα καπνογόνα, κάνοντας το Σάββα Θεοδωρίδη να φτάνει να ζητάει μέχρι και την αναβολή του αγώνα. Κάτι που σαν γνήσιος gay αρνήθηκε μετά τον αγώνα.

Όταν έφτασα λοιπόν στο γήπεδο τα δακρυγόνα πέφταν βροχή. Ο κόσμος και μαζί και εγώ αναγκαστήκαμε να πάμε προς την πλευρά της 5-6 (όπου πήγαινα ούτως ή άλλως). Όταν έφτασα και μπήκα στην ουρά και άρχισα να ψιλοσυνέρχομαι, οι μπάτσοι που ήταν παρατεταγμένοι έξω από την 4, συνέχισαν τη ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να μας πιάσει και εμάς στην ουρά για την 5, η μπόρα.

ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ 8-10 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!

Όταν μάλιστα μπήκα μέσα, οι τουαλέτες ήταν γεμάτες από κόσμο που ήθελε να ξεπλύνει τα μάτια του...

Οι προκλήσεις της αστυνομίας συνεχίστηκαν και μετά. Κατά τις 18:10 έκανε την εμφάνιση της μια διμοιρία των ΜΑΤ πίσω απ' τους πάγκους. Και φυσικά τα μπουκάλια πέσαν βροχή, οπότε αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν...

Μετά τον αγώνα έγινε και πάλι εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων, αλλά επειδή την έκανα με το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου, γλίτωσα από αυτό το μέρος του πάρτι...

Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτα τα όσα γίναν χτες και αφήσαν σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό μέρος. Δεν είναι δυνατόν να έρχονται στην Θεσσαλονίκη 1800 μπάτσοι (από την Αθήνα παρακαλώ) για να προστατεύσουν τα 30 άτομα της αποστολής του gay. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται τόσο εκτεταμμένη, απρόκλητη, αλόγιστη και παράλογη χρήση δακρυγόνων κατά 30.000 ατόμων. Έστω ότι υπάρχουν και 100-200 ταραξίες!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ 30.000 ΚΟΣΜΟ!!!

Ελπίζω οι τρεις εισαγγελείς που ήταν παρόντες χτες στην Τούμπα να είδαν και τα αίσχη της αστυνομίας και να καλέσουν τους "υπεύθυνους" σε απολογία, κι όχι μόνο τους κάφρους ταραξίες που πετούσαν μπουκάλια στο γήπεδο.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 14/3/2009 στην Λάρισα. Κάτι μου λέει ότι θα διαλέξουμε αντίπαλο για τα play off.

ΥΓ Ζαγοράκη, δυστυχώς οι οπαδοί της 4 δεν είναι ελέγξιμοι. Ούτε οι σύνδεσμοι μπορούν να ελέγξουν το τι γίνεται εκεί μέσα. Προστάτεψε την ομάδα, την ΠΑΕ, εμάς τους υγιείς φιλάθλους και σήκωσε ΞΑΝΑ ένα προστατευτικό δίχτυ, προτού κάποιος κάφρος σκοτώσει αντίπαλο παίκτη ή διαιτητή με αντικείμενα...

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Εσπερίδες - Παναθηναϊκός για το Final-4






Πήγα να δω το ματς κυπέλλου Εσπερίδες - Παναθηναϊκός χτες βράδι για το Final-4.
Αφου κατάφερα να βρω το γήπεδο, σε μια περιοχή που δεν ειχα ξαναπάει ποτέ, πάρκαρα κάπου στα βουνά μεταξύ λύκων και τσακαλιών τρίτη πέτρα γωνία.
Προηγουμένως ειχα συναντήσει εναν με παπάκι που έψαχνε κι αυτός το γήπεδο και είπαμε να τον ακολουθήσω να πάμε μαζι. Μετά απο 5 λεπτά παρακολούθηση, αυτος σταμάτησε.
Σταμάτησα κι εγω να τον ρωτήσω γιατι σταμάτησε.
Μου απάντησε : "έκανα στην άκρη να περάσεις" ! Ηταν άλλος, ειχα χάσει τον πρώτο και ακολουθούσα εναν άσχετο.

Τελος πάντων. Φωνές απο μεσα, ώπα λέω εχει κόσμο.

Μπήκα τσάμπα, απο μιά ανοιχτή πόρτα και κοίταξα αμέσως το σκόρ, μόλις ειχε αρχίσει.
Βρήκα μιά θέση να κάτσω. Eκει μεσα οι γυναίκες ηταν οι πιο πολλές πάνω απο 1,80.
To ματς ειχε τρέξιμο. Οι πράσινες έτρεχαν περισσότερο, οι μπλε ( Εσπερίδες ) ηταν κάπως πιο νωχελικές και φαινόταν φυσιολογικό να προηγείται ο Παναθηναϊκός με 5-6 πόντους.
Ομως στην πορεία του ματς οι πράσινες δεν έδειξαν πλουραλισμό, φοβούνταν να πάρουν πολλές πρωτοβουλίες και σιγα σιγά οι Εσπερίδες πήραν κεφάλι με ενα σερί κάπου 8-0 και 11-3 αν θυμάμαι καλά.

Η κερκίδα νότια ηταν γεμάτης φίλους του Παναθηναϊκού που τραγουδούσαν και φώναζαν ενω απέναντι 15 φίλοι της ομάδας της Καλλιθέας με τρία τύμπανα και καραμούζες έκαναν θόρυβο, ρυθμικό κάπως, αλλα θόρυβο. Φασαρία δηλαδη στο γήπεδο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει σχεδόν ολοκληρωτικά στις Εσπερίδες, που ωστόσο ευνοήθηκαν σε 2-3 φάσεις απο τον διαιτητή. Εκει κάπου άρχισαν να διαμαρτύρονται και οι οπαδοί.


Κι ενω το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, ήθελε 3' λεπτά ακόμα, ο Ντρού Νίκολας παρέα με τον Μάϊκ Μπατίστ δίπλα μου, με φανερή την αγωνία τους για την εξέλιξη του ματς, έβλεπαν την διαφορά στους 9 πόντους υπέρ των Εσπερίδων.


Στα 28" πριν το τέλος και με την διαφορά αυτη πάλι, κάποιοι πράσινοι ανεγκέφαλοι καραγκιόζηδες πετούσαν στο γήπεδο πλαστικά μπουκαλάκια νερό. Ενα πέτυχε και τον διαιτητή στο πόδι. Τον έβρεξε και τωρα πάει για εντριβές.
Aυτά τα πράματα δεν μου αρέσουν καθόλου. Αφ' ενός ειναι απαράδεκτα, ειναι αγένεια και βλακία και επιπλέον δεν αρμόζουν στην ανωτερότητα που πρέπει να δείχνει ενας βάζελος.
Δεν ειναι δυνατόν να θέλουν τόσο πολύ κάποιοι να γίνουν γάβροι.
Για μενα δεν υπολογίζονται ως Παναθηναϊκοί. Ειναι απλά ταραξίες και τρομοκράτες και το μυαλό τους ειναι κάπου χαμηλά ...

Αφου ειδα οτι πάει να γίνει χοντρός σαματάς και τα ΜΑΤ να μπουκάρουν, την κοπάνησα σαν αλβανός. Χάσαμε, τέλειωσε, 57-45 τελικό σκορ και αντε γειά μας.
Τουλάχιστον κερδίσαν στο βόλλεϊ οι γυναίκες του ΠΑΟ τον Ολυμπιακό μεσα στο Ρέντη με 2-3.

Κυριακή βραδάκι ο τελικός, Εσπερίδες - Π.Φάληρο ( 93-23 τον Χολαργό ) και πριν, οι πράσινες θα λιώσουν τον άμοιρο Χολαργό στον μικρό τελικό.

* οι εικόνες ειναι απο κινητό γιατι η φωτογραφική έπαθε αλτσχάϊμερ, εγκεφαλικό και σκλήρυνση κατα πλάκας... οπότε σόρρι για την ποιότητα.

Lionel



Το γκολ στα 4:20 περίπου είναι ίδιο με εκείνο που έβαλε το '86 ΄- το 2ο - ο Μαραντόνα!
Στην αρχή έχει κι ένα όπως το 1ο του '86...

Αφού δείτε το βίντεο, μη ξεχάσετε να δείτε τις καλύτερες φάσεις της Αθλητικής Κυριακής!