Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Χαλαρά αύριο ο ΠΑΟ το ΑΕΚ!

Του βγαίνει το ροτε'ι'σον του Πεσε'ι'ρο μέχρι στιγμής και έτσι όπως έχει δείξει η ομάδα δύσκολα τρώει γκολ κάνει πολλές φάσεις πλέον στην αντίπαλη άμυνα και το σημαντικότερο είναι ότι έχει πολλούς παίχτες για όλες τις γραμμές περίπου ίσης αλλά όχι και πολύ μεγάλης αξίας εκτός βέβαια των Εντο'ι' Σαλπιγγιδη Ιβανσιτς Μορις Μαλαρτζ Καραγκουνη που είναι ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να γίνεται η ομάδα όλο και πιο σταθερή . Αυτό που με πειράζει αφάνταστα είναι η αλλαγή του Μαλαρτζ που εύχομαι να παίξει αύριο με την ΑΕΚ και να μην παίξει ο άλλος που σε τρεις φάσεις στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη τρακάρει με τους αμυντικούς.
Όσον αφορά το ντέρμπι με ΑΕΚ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα δυσκολευτεί να την κερδίσει για τους πιο πάνω λόγους και ότι η ΑΕΚ διαθέτει μόνο ένα παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και αυτός είναι ο βαζελος... Νίκος Λυμπεροπουλος.
Χαλαρά λοιπον αύριο ο ΠΑΟ το ΑΕΚ.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

Η πρώτη μεγάλη μαγκιά της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Η πρώτη μεγάλη μαγκιά της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τον Παναθηναϊκό είναι στα σκαριά αφού όπως ακούστηκε θα αναλάβουν σύμφωνα με επιστολή στον δήμο την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Έχουν να κερδίσουν πολλά που είχαν χάσει τόσα χρόνια για τα καμώματα τους στην ομάδα φτάνει να γίνει πραγματικότητα αυτό και μιλάω για παραπάνω από 2.000.000 Παναθηναϊκούς που δεν τους πιστεύουν γιατί αυτοί που τους πιστεύουν είναι μειονότητα. Περιμενουμε να δουμε..

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Δεν λενε τιποτα τα στατιστικα του Παναθηνα'ι'κου!

Δεν λένε τίποτα τα στατιστικά του Παναθηναϊκού μόνο τα αποτελέσματα ανεβάζουν λίγο την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Από την άλλη ο Πεσε'ι'ρο ανακατεύει πολύ την ομάδα χωρίς να καταλαβαίνω τις κινήσεις του. Συνεχίζει ακάθεκτος με Εντο'ι' Δημουτσο έξω σπάζοντας τους την ψυχολογία που έχουν να προσφέρουν στην ομάδα. Χρησιμοποιεί άσκοπα τον Παπαδοπουλο Μαντζιο τον Σεριτς και πολλά άλλα που δεν καταλαβαίνω. Έκανε και το κορυφαίο να αλλάξει και τον Μαλαρτζ με τον άχρηστο Γκαλινοβιτς που νόμιζα ότι ήταν μόνο για το κύπελλο αλλά εκεί έχει πέσει χέρι από Βελιτς. Μόλις θα έρθουν και ο Νινης με τον Εκι θα πέσει πολύ γέλιο, να δω τότε τι θα κάνει. Η ομάδα μπορεί να παει καλύτερα αλλά με σωστές κινήσεις. Άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ στο ματς με Ολυμπιακό με δυο offside που δεν έπρεπε να δοθούν. Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει την ψυχολογία του στην Ευρώπη μόνο έτσι φτιάχνεται τώρα για να παίξει μπάλα και του λείπει και ο Αντζας. Όσο για το ΑΕΚ ήταν θέμα χρόνου όπως είχα πει να κάνει γκέλα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει και την άλλη εβδομάδα.