Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ... Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΛΑΜΠΑΔΙΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΆΜΙΛΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.....

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Βρε πως κακογέρασε ο Βαλβέρδε ??

" ρε μπάς και δεν είναι ο Βαλβέρδες κι είναι ο Τερίμ αυτούνας ρε?..."


"αααα....ο Λεμονής? Αφού...αφού.....μα....Εμένα μου έλεγαν να λέω οτι έρχεται.... Πάλι καλά που δεν έρχεται ο Aλέφαντος να κλαίμε όλοι μαζί για τον Δούρο....Πώωωω ποιός τον ακούει τώρα τον άλλο τον λακαμά στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ..."
"...έλα με τον κωλοβάζελο, που μιλάει και για Βαβέρδε μωρέ....Αφού θα βάλει η προεδράρα τα κατομύργια και θα έρθει ο Μουρίνιος παρακαλώντας...."


" ααα....ούτε λεφτά έχουμε, ούτε θέλει να αγοράσει κανείς το ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ?...." Μα γιατί? Ρε παιδιά αφού είναι αμέτρητες οι κούπες....Πάρτε μας.....Πάρτε καλέ κυρία...."

και τι μου έρχεται στο μυαλό απ'ευθείας ?


Τετάρτη Μεσημέρι 15:20 στο 108 για Άλιμο.... :
"Κυυυρίίίίεεεες και κύύύύριιιοι καλησπέέέρα σας. Είίίίίμαι 65 χρονώ και πρόόόόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας του Πειραιάάάά με 12 (εναπομείναντα) παιδιάάάά. Δέέέέν έχω καλέ κυρία ούούούούτε να τα ταΐσω ούούούούτε να τα κρατήσω...Είείείείμαι πολύύύύύ άρρωστο και ζητάω όόόόότι έχετε ευχαρίστηση. Να σας δίνει ο Θεόόόόός του κόόόόόσμου τα καλά, σααααας παρακαλώ βοηθείστε....όόόόόότι έχετε ευχαρίστηση"

Το μασουλάγατε καλά το κουτόχορτο τόσα χρόνια και δεν το χορταίνατε.... Τώρα τι συμβαίνει? Ξυπνήσατε? Αλλάξατε διατροφικές συνήθειες? Ρε μπαγλαμάδες...Τι τις διαβάζετε τις φυλλάδες και τι μου πληρώνετε τους μισθούς σας σε λογαριασμούς τετραψηφίων στα ραδιόφωνα...Δημοσιογράφοι είναι αυτοί που σου έλεγαν για σκάνδαλα Βατοπαιδίου, Δημοσιογράφοι αυτοί που κατάφεραν να αγοράσει η Ελλάδα ένα σκασμό εμβόλια για την γρίπη και δεν τα χρειάστηκε κανείς παγκοσίως, Δημοσιογράφοι αυτοί που μιλάνε τώρα για οικονομική κρίση και Δημοσιογράφοι αυτοί που έραφαν και έλεγαν για την "καρδιά του πρωταθλητή", για την "αυτοκρατορία Κόκκαλη" και τέτοιες παπαριές. Ποιόν κατηγορείς? 


Όχι πάντως αυτόν που αφού σε έκανε την ντροπή της αθλητικής Ελλάδας, ετοιμάζεται να σου προσφέρει ξαναζεσταμένο φαγητό και να σε φανατίσει επειδή ξέρει ήδη οτι το κουτόχορτο δεν το χορταίνεις...Αν δεν μπορείς να συνδιάσεις αυτά που σου λέω με την φωτό από πανω μην συνεχίσεις παρακάτω.

Πόσο κόπανος είσαι και ασχολείσαι με την ντροπή της αθλητικής Ελλάδας και την υποστηρίζεις κιόλας? Μήπως όλες οι άλλες ομάδες σε μισούν χωρίς να είναι απαραίτητα μαλάκες? Μήπως όποιος δεν είναι ολυμπιακός είναι αντι-ολυμπιακός? Κατάλαβες ή όχι οτι φρόντισαν να λές οτι σε ζηλεύουν για τις κούπες σου? Έχεις σκεφτεί γιατί αυτός που λέει ότι είναι ΠΑΣ Γιάννενα ή Εργοτέλης ή Άρης ή ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ ή ΠΑΟ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν υποστηρίζει την ομάδα του επειδή έκατσε και μέτρησε πόσα κύπελλα έχει στο ράφι ή πόσα γκόλ έβαλε στις αντίπαλες ομάδες? Έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να τον πιάνει ανατριχίλα όταν βλέπει την ομάδα του στην ΤV? Όσα κύπελλα κι αν βάλετε στο ράφι πάλι υπάλληλοι του Χοχοχο θα είστε γιατι όπως και στην δουλειά σας έτσι και στην ζωή σου όλη, θέλεις τον βοσκό να σου λέει τι να κάνεις, τι να πείς και τι να σκεφτείς. Χωρίς κρίση φυσικά γιατί δεν έχεις παιδεία (όχι μόρφωση, αν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αυτά τα δύο βέβαια....), χωρίς βούληση γιατί δεν έχεις κρίση, χωρίς άποψη γιατί δεν έχεις βούληση.


Γονατίστε τώρα στην ποδιά του Κόκκαλη και ετοιμαστείτε για νέα πέτρινα χρόνια....




Δες λοιπόν την κατάντια σου να γίνεται 
REALITY 
στο SPORT.TV και τα TV MAGIC...