Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τελικός Κυπέλλου και οι άλλοι αγώνες


Καλησπέρα. Τελικός κυπέλλου Ελλάδος αυτό το Σάββατο. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο από φίλους του Άρη και του Παναθηναϊκού (θυμίζω ότι από τον περσινό τελικό έχουμε να δούμε ποδοσφαιρικό γήπεδο γεμάτο με οπαδούς δύο ομάδων και μάλιστα χωρίς επεισόδια, με μια μικρή εξαίρεση πριν την έναρξη του αγώνα, στην τάφρο του σταδίου).


Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα παιχνίδι γεμάτο, όπως ήταν το περσινό, και όχι μάχες χαρακωμάτων.


Τέλος, τα υπόλοιπα πρωταθλήματα - ευρωπαϊκά και μη - συνεχίζονται κανονικά και χρειάζεται καλή μελέτη, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και παίζει μεγάλο ρόλο το κίνητρο κάθε ομάδας.

Οι σημαντικότεροι αγώνες:
  • Παναθηναϊκός - Άρης (Σ)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (Σ)
  • Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι (Σ)
  • Χέρτα - Σάλκε (Σ)
  • Άγιαξ - Φέγενορντ (Κ)
  • Ρόμα - Σαμπντόρια (Κ)

Θα επανέλθουμε με τις επιλογές μας, καλή μελέτη.





Τετάρτη 21 Απριλίου 2010


Καλησπέρα. Ευτυχώς που δεν ασχοληθήκαμε με το χθεσινι παιχνίδι και απολαύσαμε τη χθεσινή παράσταση, χωρίς στοιχηματικό άγχος. Η Ίντερ έχει πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα μετά το χθεσινό 3-1 και ο Μουρίνιο, με τη δυσκοίλια φάτσα του, απέδειξε γιατί είναι ίσως ο μεγαλύτερος προπονητής στον κόσμο. Πάντως η ρεβάνς προβλέπεται πολύ συναρπαστική, γιατί η Μπάρτσα με την πλάτη στον τοίχο θα επιδιώξει από τα πρώτα λεπτά να κάνει το γνωστό παιχνίδι της και να πνίξει τον αντίπαλο, ως συνήθως. Θα περιμένουμε ...

Έως τότε έχουμε καιρό μπροστά μας. Σήμερα γίνεται ο 2ος ημιτελικός του Champions League στο Μόναχο, ο επαναληπτικός ημιτελικός του Copa Italia (πρώτο παιχνίδι Ρόμα - Ουντινέζε 2-0), ενώ αύριο οι δύο ημιτελικοί του Europa League. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε στοιχηματικά:

Marbetis: 3άδες-4άδα (10 μονάδες)
  • Μπάγερν - Λυών = σκόρερ Ριμπερί (3,00)
  • Ουντινέζε - Ρόμα = 2 (2,60)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ = σκόρερ Τζέραρντ (3,20)
  • Αμβούργο - Φούλαμ = 1 (χάντικαπ 0:1) (2,80)
Οι αποδόσεις είναι της Interwetten. Καλή επιτυχία, παίζουμε μετρημένα και με ότι μας περισσεύει.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΑΕΚ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...


Βρέθηκα τυχαία χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.. Και λέω τυχαία γιατί δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση τα χρήματα που βγάζω εργαζόμενος, σε κάποιους που δε σέβονται το επάγγελμα που κάνουν.. (από πρόεδρο... μέχρι καθαρίστρια της ΑΕΚ..) Έτυχε λοιπόν ένας φίλος να διαθέτει δύο διαρκείας, στα αζήτητα από τους κατόχους τους για το συγκεκριμένο ματς..
Όλα έδειχναν ότι θα γίνει ένα αδιάφορο ματς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά διόλου αδιάφορο στις κερκίδες. Έτσι κι έγινε..

θεμα 1ο: Διοίκηση
Εδώ και 16 χρόνια η ΑΕΚ είναι χωρίς διοίκηση... Λειτουργεί με δανεικά και ως προπύργιο για τις βρωμοδουλειές του κάθε τυχάρπαστου παράγοντα. Χρέη που κανείς δε δέχεται να αναλάβει, αφού δεν υπάρχει κάμία προοπτική να κερδίσει έστω και ένα ευρώ στα επόμενα χρόνια... Η λύση ποια είναι?? Αν είχα 300 εκ ευρώ για πέταμα θα ήμουν εγώ και θα τα έδινα μόνο και μόνο για να δω ένα παιδάκι 10 χρονών να πανηγυρίζει ένα πρωτάθλημα, όπως το έκανα εγώ το '94.
θέμα 2ο: Γήπεδο
Η ΑΕΚ είχε γήπεδο. Είχε το δικό της γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε την 21 που ήταν ετοιμόροπη, όλο το υπόλοιπο γήπεδο ήταν μια χαρά. Ήρθε ένα πρωί ένας κύριος, που λέγεται Γρανίτσας και με συνοπτικές διαδικασίες και ουσιαστικά με καμία αντίδραση το γκρέμισε. Με πια λογική , με πια προοπτική, με τι σχέδιο, μόνο αυτός το ήξερε και όπως φαίνεται το ξέχασε και την ίδια στιγμή...
3ο θέμα: Προπονητής
Όποιος και να ταν προπονητής στην ΑΕΚ κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες, δε θα είχε καλύτερα αποτελέσματα... Τώρα αν ο συγκεκριμένος διακατέχεται από επιπλέον εμμονές αυτό είναι γνωστό σε όλους... Αλλά τέτοια ώρα...τέτοια λόγια...
θέμα 4ο: Σκόκο
Οποιοσδήποτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να παίζει για την ομάδα στην οποία έχει συμβόλαιο, όσο καλός κι αν είναι (έστω και επιλεκτικά), πρέπει να περιθωριοποιείται για το καλό της ομάδας και το δικό του. Το να πουληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα αποτελεί καθαρή παραδοχή ότι η ΑΕΚ είναι κατώτερη των αντιπάλων της και δε μπορεί πλέον να κρατήσει ούτε τα προσχήματα. Γιατί να να δώσεις το Σκόκο και να φέρεις έναν καλύτερο ναι οκ... Αλλά να τον δώσεις για να πάρεις χρήματα να ξεχρεώσεις το 1/10 των χρωστούμενων, αυτό δε λέει κάτι. Καλύτερα να φύγει δωρεάν όταν τελειώσει το Μουντιάλ συμβόλαιο του και να λιώσει όπως ο Τζιμπούρ κανένα χρόνο στα αζήτητα...
θέμα 5ο: Κόσμος
Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι θα είναι κοντά στην ομάδα ότι κι αν γίνει και πιστεύω ότι θα προτιμούσε μία ομάδα με 10 μανωλάδες και το Γεωργέα, παρά ένα συνοθήλευμα από υπερήλικες (Λυμπερόπουλος!!!!?????), τυχοδιώκτες λατίνους και αποτυχημένους εκάστοτε μπαλαδόρους.
θέμα 6ο: Play off
Ελπίζω ότι έχει απομείνει από καρδιά να τη δώσουν τώρα। Όποιοι από τους πάιχτες παλέψουν για το καλύτερο, να είναι σίγουροι ότι αυτό δεν θα πάει στα χαμένα.