Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Sofo reloaded

Και μαζί με τον Big Sofo, Νώντας reloaded. Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου τον τελευταίο καιρό, αλλά ήμουν στο μυθικό χωριό μου που φυσικά δεν υπάρχει υπολογιστής!Αρχικά να κάνω μία σημειολογική παρατήρηση. Ο Σοφοκλής επέστρεψε στην ενεργό δράση τις ημέρες του Πάσχα, και αν δεν είναι αυτό η ειρωνεία της τύχης, τότε αναρωτιέμαι τι την συνιστά..Ωστόστο είμαι πραγματικά περίεργος να δω αυτήν την επιστροφή και την κατάληξή της...Υποθέτω πάντως πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα την βρει την άκρη..Ηδη τα πρώτα βήματα είναι απολύτως ενθαρρυντικά...Επιστρέφω με νεότερο και -κανονικό αυτή τη φορά- άρθρο σε μια-δυο μέρες.Ciao προς το παρόν αδέρφια.

ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΡΙΤΕΖΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...

ΤΟ "ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ" ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ(ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ), ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, "ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ"(ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΟΣΜΙΑ.

1. ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΣΒΗΝΩ ΟΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ή ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟ...

2. Ο ΦΙΛΟΣ CDC ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ) ...ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ "ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ-ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ CDC....... ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ !

3. ΕΙΔΑΤΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ (ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ)...


4. ΑΠΟ ΤΙΣ 17/5 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΗΘΟΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ)...

5. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ... ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ SMILE ΓΙΑ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ") ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ....

6. ΑΚΟΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .... ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

LEXAIONARIOS



...ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ...


"ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΡΙΤΕΖΑ"

Βρε νούμερα τι θα πανηγυρίσετε στο αυριανό μνημόσυνο της ΣΟΥ ΠΕΡ ΚΛΊΚΑΣ
Το Ακυρωμένο γκολ του ΗΡΑΚΛΉ του Μάρκογλου, του Μπλάνκο, ΚΛΠ με τις αποβολές από την έναρξη και την κολάρα του Νικοψωλίδη για να κερδίζετε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ γέλασε το σύμπαν για την Λάρισα άστα καλύτερα ...

Όλα αυτά τα πρωταθλήματα με Παράγκα, Κυβερνητικές ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ & ΠΑΣΟΚΕΣ, Αθλητικές Μεγάλες παρασκευές ( ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ )
Λοιπόν ρίξτε και ένα χορό του Ζαλόγγου και άντε Μαμηθείτε μαζί και ο πρόεδρο σας
και το ΕΠΙΚΥΡΩΜΈΝΟ

Συνέντευξη τύπου Θ. Ζαγοράκη

Συνέντευξη Τύπου εφ΄ όλης της ύλης για την κατάσταση που επικρατεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ παραχώρησε χθες στο γήπεδο της Τούμπας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως αυτό που θα πρέπει να γίνει την επόμενη χρονιά είναι: "Να δούμε έναν ΠΑΟΚ"....


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του. Μίλησε από την αρχή ως το τέλος με την γλώσσα της αλήθειας τόσο στην εισαγωγή του όσο και σε όλες τις ερωτήσεις που ακολούθησαν στο πρόσωπό του

Για τον Σάντος και τους παίκτες ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "Υπάρχει έλλειψη εγωισμού από τους παίκτες και ορισμένοι δεν μπορούν να δώσουν πνεύμα νικητή. Χρειάζεται αλλάγη προσώπων με στόχο δημιούργίας πνεύματος νικητή. Θα έρθουν νέα πρόσωπα , νέα νοοτροπία στην Τούμπα."

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισήμανε ότι "Ο στόχος μας για φέτος είναι τουλάχιστον το UEFA. Δεν γίνεται η ομάδα να ταλαντεύεται στην 9η θέση."

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφιερώθηκε και στα μεταγγραφικά θέματα με τον Ζαγοράκη να αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Μπασινά και ότι δεν έχει δεκτεί καμμία κρούση για τον Χριστοδουλόπουλο. Ακόμα, χρήζει προσοχής η φράση του προέδρου ότι
'' Όλοι πουλιούνται αλλά δεν ξεπουλιούνται".....




Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις , χωρίς να διστάσει να απαντήσει σε καμμία , δείχνοντας μια ειλικρινή στάση , κάτι που εκτιμάμαι όλοι οι παοκτσήδες......

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του Θ. Ζαγοράκη σε mp3 εδώ.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Ο Ομπραντοβιτς συνεχιζει στον Παναθηναικο !!!


Ο Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς θα συνεχισει να προπονει τον Παναθηναικο για ακομα δυο χρονια.

Παρακατω η ειδηση απο το sport-fm :


Σε συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια ήρθε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο του 48χρονου Σέρβου προπονητή έληγε στο τέλος της περιόδου και υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα), ωστόσο ο «Ζοτς» παραμένει πιστός στο «τριφύλλι». «Τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό. Είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και θα παραμείνει στην ομάδα μας», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον πετυχημένο τεχνικό. Στο πλευρό του 48χρονου προπονητή θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας για μία ακόμη φορά και για την επόμενη διετία με τους κ.κ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη". Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει κατακτήσει 15 τίτλους με τον Παναθηναϊκό από το 1999, όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας. Συγκεκριμένα, με το «τριφύλλι» έχει πανηγυρίσει επτά πρωταθλήματα (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007), πέντε Κύπελλα (2003, 2005, 2006, 2007, 2008) και τρία Ευρωπαϊκά (2000, 2002, 2007).

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Αυτή η ομάδα δεν έχει τον Θεό της

Μήπως κρύφτηκε;

Χωρίς τον Θεό του Κωστένογλου και τον Jesus του Ρίμπο δεν έχουμε ελπίδα.

Μήπως να τους κάνουμε αυτούς μεταγραφή και να αφήσουμε τους υπόλοιπους δέκα και τον Δώνη;

Με το καρέ αυτό μόνο νικάμε.

Άντε και μεγειά μας.
Blogged with the Flock Browser

Ayrton Senna: 14 χρόνια μετά...

Σαν εΣένα κανείς...


Ονομα: Ayrton

Επώνυμο: Senna

Εθνικότητα: Βραζιλιάνος

Ημ. γέννησης: 21 Μαρτίου 1960

Ημ. θανάτου: 1 Μαΐου 1994

Ομάδες: Toleman, Lotus, McLaren, Williams

Αγώνες: 162

Νίκες: 41

Βάθρο: 80 φορές

Πρωταθλήματα: 3 (1988, 1990, 1991)

Pole Positions: 65

Πόντοι καριέρας: 614

Ταχύτεροι γύροι: 19

Πρώτος αγώνας: 1984 (Grand Prix Βραζιλίας)

Πρώτη νίκη: 1985 (Grand Prix Πορτογαλίας)

Τελευταία νίκη: 1993 (Grand Prix Αυστραλίας)

Τελευταίος αγώνας: 1994 (Grand Prix Σαν Μαρίνο


Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται την 1η Μαΐου από τον θάνατο του Ayrton Senna da Silva, του θρύλου της Formula 1, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο στην πίστα Enzo e Dino Ferrari.


Ο Βραζιλιάνος οδηγός μεγαλούργησε για 10 χρόνια στις πίστες της Formula 1, μετρώντας πολλές και εντυπωσιακές νίκες. Ο Senna έκανε τα πρώτα του βήματα τις αρχές του '80, όντας οδηγός Kart. Το 1983 κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα British Formula 3, κάνοντας αμέσως τη διαφορά. Ένα χρόνο μετά έκανε το ντεμπούτο του στις πίστες της F1 ως οδηγός της Toleman.


Το 1985 μετακόμισε στη Lotus-Renault, κερδίζοντας, μάλιστα 6 Grand Prix σε 3 χρόνια. Το 1988 έκανε το μεγάλο βήμα, πηγαίνοντας στη McLaren-Honda, ως ομόσταβλος του Alain Prost, του κορυφαίου πιλότου εκείνη την εποχή. Εκείνη τη σεζόν κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, πράγμα το οποίο δημιούργησε το μίσος του Γάλλου αστέρα στο πρόσωπό του.


Ο μεγάλος Βραζιλιάνος κατέκτησε ακόμα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το 1990 και το 1991. Το 1993, και παρότι οδηγούσε ένα κατώτερο μονοθέσιο, κέρδισε πολλά Grand Prix, τερματίζοντας τελικά δεύτερος πίσω από τον Prost.


Το 1994 μετακόμισε στο αντίπαλο δέος, τη Williams-Renault, η οποία έχτιζε την κυριαρχία της. Στο 3ο Grand Prix της περιόδου, ο Ayrton Senna, μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου (ο αγώνας μεταδιδόταν σε όλο τον κόσμο) έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου και τράκαρε πάνω στα προστατευτικά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, και ταυτόχρονα η F1 ένα σπουδαίο πιλότο.


Το μοιραίο δυστύχημα


Το τρίτο Grand Prix του 1994 λάμβανε χώρα στην πόλη Ιμολα του Σαν Μαρίνο, στην πίστα Enzo e Dino Ferrari. Η εβδομάδα πριν από τον αγώνα μόνο ομαλά δεν κυλούσε καθώς είχαν παρατηρηθεί αρχικά κάποια μικροατυχήματα στα δοκιμαστικά σε άλλους οδηγούς, με αποκορύφωμα την ημέρα πριν από το Grand Prix.


Ο νέος, τότε, Rubens Barrichello, είχε ένα ατύχημα, το οποίο δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του στον αγώνα. Το χειρότερο, όμως, ήταν ο θάνατος του Αυστριακού οδηγού Roland Ratzenberger, ο οποίος κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμαστικών τράκαρε με μεγάλη ταχύτητα, χάνοντας τη ζωή του.


Το συγκεκριμένο περιστατικό αναστάτωσε τον Ayrton Senna, ο οποίος δήλωσε πως μετά από το τέλος του αγώνα του Σαν Μαρίνο, θα ηγούταν των προσπαθειών για ασφαλέστερες πίστες, ώστε οι οδηγοί να μην κινδυνεύουν.


Το συγκεκριμένο Grand Prix ξεκίνησε πολύ δυσοίωνα καθώς από τον πρώτο κιόλας γύρο το αυτοκίνητο ασφαλείας κλήθηκε να μπει στην πίστα διότι στην εκκίνηση σημειώθηκε ατύχημα στο οποίο πολλά οχήματα τράκαραν. Όταν πλέον η πίστα ήταν ασφαλής ο Senna αύξησε ταχύτητα με τον Michael Schumacher να τον ακολουθεί. Ο Βραζιλιάνος είχε «πιάσει» τα 310 χιλιόμετρα, όμως στην μοιραία στροφή έχασε τον έλεγχο του της Williams-Renault, και το μόνο που πρόλαβε ήταν να μειώσει στα 218χλμ. πριν πέσει πάνω στα υποτυπώδη προστατευτικά μετά από τη στροφή Tamburello.


Το τιμ της ομάδας έτρεξε αμέσως προς το σημείο του δυστυχήματος και ο Sid Watkins τον απέσυρε από το όχημα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες. Πάνω στη στολή του Senna βρέθηκε μια σημαία της Αυστρίας, την οποία ο κορυφαίος πιλότος προόριζε να υψώσει σε περίπτωση που ανέβαινε στο βάθρο…


Στο νοσοκομείο της Μπολόνια, στο οποίο διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, βυθίζοντας έτσι στο πένθος όλο τον κόσμο που ασχολούνταν με την Formula 1, ακόμα και αυτούς που δεν είχαν και άμεση επαφή με το άθλημα. Οι γιατροί του νοσοκομείου ανακοίνωσαν ότι ο Ayrton Senna υπέστη τρία τραύματα στο κεφάλι, οποιοδήποτε από τα οποία θα ήταν αρκετό να του αφαιρέσει τη ζωή.


Τα αίτια του θλιβερού αυτού δυστυχήματος είναι ακόμα αδιευκρίνιστα ωστόσο πολλοί από τους μηχανικούς που ερεύνησαν το μονοθέσιο πιστεύουν πως το πρόβλημα ήταν στον δεξί εμπρόσθιο τροχό, του οποίου ο άξονας ήταν προβληματικός. Από το 1994 και μετά έχουν γίνει πολλά δικαστήρια, μετά από έρευνες οι οποίες κατηγορούν τη Williams για ανθρωποκτονία, πράγμα το οποίο ποτέ δεν έχει αποδειχθεί.


Ξέρατε ότι...


Στην συμπλήρωση των 10 χρόνων από τον θάνατο του, διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, στο οποίο παραβρέθηκαν πάνω από 10.000 άτομα.


Στον αγώνα αυτό πήραν μέρος οι πιλότοι Michael Schumacher, Jarno Trulli, Rubens Barrichello, Fernando Alonso, καθώς και οι θρύλοι του ποδοσφαίρου Ντούγκα, Καρέκα και Ταφαρέλ (το ματς έληξε 5-5 με την αδερφή του να κάνει τη σέντρα). *Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας αφιέρωσε το Μουντιάλ του 1994 το οποίο κατέκτησε στη μνήμη του.


Ο Ιταλός τραγουδιστής Cesare Cremonini έγραψε και τραγούδησε το 2005 το τραγούδι "Marmellata#25", το ρεφρέν του οποίου λέει: «Ω! Από τότε που ο Senna δεν τρέχει πια… δεν υπάρχει Κυριακή…»


Μετά από τον θάνατό του έγινε γνωστό ότι είχε δώσει πάνω από 400 εκατ. δολάρια σε άπορες οικογένειες της Βραζιλίας, το οποίο όσο ζούσε κρατούσε μυστικό.
*Στη Βραζιλία διατηρούσε ένα ινστιτούτο, στο οποίο είχε διαθέσει 80 εκατ. δολάρια, ώστε να μορφώνονται τα παιδιά της Βραζιλίας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούσε ως κοινωνικό κέντρο που βοηθούσε ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.


Ευχομαι στον αθλητισμο σε ολο τον κοσμο να μην ξανασυμβει το παραμικρο!!!!!!

Καλο μηνα και οτι καλυτερο!!!!!!!

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Μπερδεύτηκα....

Έχουμε και λέμε:




  • Ο Ολυμπιακός έβαλε 4 στον Παναθημαϊκό. Άρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

  • Η ΑΕΚ έβαλε 4 στον Ολυμπιακό, άρα η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό.

  • Ο Παναθηναϊκός έβαλε 4 στην ΑΕΚ. Άρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από την ΑΕΚ.(επειδή 1=κανένα το γκολ της ΑΕΚ δεν το μετράμε)



ΑΡΑ


Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και χειρότερος από την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και χειρότερη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από την ΑΕΚ και χειρότερος από τον Ολυμπιακό.




Ουφ! Μπερδεύτηκα....Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος??






Υ.Γ. Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί της ΑΕΚ ο Πεσεΐρο είναι προπονητάρα και πρέπει να μείνει, ενώ κανείς δεν είπε κάτι κακό εναντίον του, ενώ ο Βαρδινογιάννης δεν πρέπει να πουλήσει ούτε μια μετοχή???

Πόσα γκολ;

Θυμίζω ένα πολύ ωραίο άρθρο-πρόβλεψη για το CL του EXARCHIOTI.

..στους 4 δεν βλέπω να υπάρχουν εκπλήξεις
Στο άλλο σετάκι, αυτό της United με την Barca δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά φανέλας.Υπάρχει όμως μιά άλλη μεγάλη διαφορά.
Απ τη μιά βρίσκεται μιά πολύ φορμαρισμένη ΟΜΑΔΑ κι από την άλλη ένα συνοθύλευμα με θεωρητικά μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρακτικά χαμηλή έως ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα.

Oι δύο ημιτελικοί κάπως έτσι κύλισαν με τη ManUtd να παίρνει τη πρόκριση σχετικά άνετα, αλλά χωρίς το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει φέτος.
Άμυνα-Άμυνα-Άμυνα ή κάτι από Μπενίτεθ.
Ενώ, ούτε το αστέρι Ρονάλντο σκόραρε...
Τα κάστανα έβγαλε ο Πωλ Σκόουλς, ο μόνος κοκκινοτρίχης που διαθέτει πλέον ο Φέργκιουσον.
Αν βάλουμε και τα δύο τελευταία της αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μπορεί κάποιος να πει ότι στα δύσκολα η μηχανή κάπου κόλλησε... Να δούμε...

Από το συνοθύλευμα ξεχώρισε ο Ντέκο. Ίσως, οι Καταλανοί να μην τον αφομοίωσαν όπως έπρεπε... Αλλά έχουν αρκετούς που θέλουν μια μπάλα μόνοι τους...

Δεν βλέπω δηλαδή πως η ομάδα-"έχω βρει την συνταγή να περνάω στην Ευρώπη" του Μπενίτες μπορεί να αποκλειστεί απ την ομάδα του Αβράαμ Γκραντ.
Οχι πως είναι κακή ομάδα η Τσέλσι.
Αλλά επειδή εκεί που φτάσαμε μετράει πολύ η φανέλα και η προσωπικότητα των προπονητών, νομίζω πως η Τσέλσι δεν θα μπορέσει να κοντράρει.
Εκτός κι αν καταφέρει φέτος να κάνει την υπέρβαση που δεν μπόρεσε τα προηγούμενα 3 χρόνια με τον Μουρίνιο.
Ισως επειδή θα είναι αποφορτισμένη απ το άγχος του φαβορί να κοντράρει καλύτερα.

Στο ζευγάρι αυτό δικαίως διακρίνεται μια επιφύλαξη.
Ειδικά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Tην παραμονή του ματς με το γαύρo έγραφα για τη Τσέλσυ:
Σύμφωνα με τα όσα παρασκήνια γράφονται στις εκεί εφημερίδες υπάρχει θέμα μεταξύ παιχτών-προπονητή.
Grant 'snubbed' by players
Ο Γκράντ άφησε στον πάγκο τους αρχηγούς Τέρι και Λάμπαρντ τις προηγούμενες εβδομάδες με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι αρχηγοί τελικά πήραν το κουμάντο των αποδυτηρίων και πλέον οι παίχτες αποφασίζουν μόνοι τους.
Κι αυτά μέχρι το καλοκαίρι, μετά έχει ο Θεός.
Ο στόχος τους είναι σίγουρα το CL, όπως και του αφεντικού τους.
Επίσης, στο τελευταίο εγχώριο ματς έριξαν τέσσερα, κάτι που δεν συνηθίζουν.
Θα είναι η Τσέλσυ ένα "λυσσασμένο σκυλί" με διάθεση να σε καταπιεί;
ή
Θα θολώσουν και θα τους βγει σε νευρικότητα αν κάτι στραβώσει;
Αμφιβάλλω εάν γνωρίζουν κι οι ίδιοι πως θα τους βγει.


Η Τσέλσυ δείχνει καλύτερη από τότε, έστω κι ο Ντρογκμπά δεν έχει τη φρεσκάδα που ξέρουμε. Ο Μπάλακ (ποιος;) έχει αναλάβει όλα τα δύσκολα, με καλά αποτελέσματα.
Γενικά η ομάδα δείχνει πολύ δεμένη.

Νομίζω ότι η Λίβερπουλ θα βρει τρόπο να βάλει ένα γκολ.
Δεν ξέρω όμως πόσα μπορεί να δεχτεί, ίσως και δύο...

Βρε λες??

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το football-manager δεν είναι ρεαλιστικό παιχνίδι....




Για δείτε την εικόνα:
(καντε κλικ)










Ο Δώνης από το 2008 αποτελεί προπονητής της ΑΕΚ, ενώ η συνεργασία του με τον Δικέφαλο ξεκινάει λίγους μήνες αργότερα(Τον Δεκέμβριο) απ'ότι στην πραγματικότητα...







Άρα λέτε να γίνει και κάτι τέτοιο:






(να ξυπνήσω τώρα ή αργότερα? )

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Η Καρδιά Του Πρωταθλητή



-Αυτήν την χρονιά κάναμε ανανέωση.
-Aυτήν την χρονιά το μπάτζετ ήταν το μικρότερο εδώ και καιρό , και το μισό σε σχέση με τα μπάτζετ των αθηναικών ομάδων.
-Αυτήν την χρονιά πήγαμε κατά διαόλου στο Champions League
-Αυτήν την χρονιά στηριχθήκαμε στον παππού Μπρούκς (39χρ) και στον γερασμένο αρχηγό μας τον Κραβαρικ (36 χρ)...

-Αυτήν την χρονιά έπαιζαν μέσα 20χρονα...




-Στην κανονική διάρκεια τερματίσαμε 2οι.
-Το κύπελλο το χάσαμε απο τον πάο λόγω διαιτησίας.





Αλλά....



Αλλά φιλαράκια το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε με τίποτα.




Η...καύλα μας είναι να παίρνουμε πρωτάθλημα σπάζοντας έδρες. Το κάναμε παλιότερα. Το κάναμε τώρα , θα το κάνουμε και στο μέλλον.

Γιατί αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια.
Γιατί η φανέλα της είναι πολύ βαριά.
Γιατί έρχονται παίκτες στην ομάδα που γουστάρουν αυτό που γίνεται κάθε βδομάδα στο γήπεδο. Τις 1000 παλιόγριες να χτυπιούνται στις κερκίδες.


Ξενερώσαμε με τον βάζελο που δεν ήταν ικανός να μας πάρει ούτε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα να κάνουμε το 3-0 μακρυά απο τον Πύργο τον Λευκό.


Ξενερώνω που φέτος δεν έπαιζε στον πάο αυτή η κουφάλα ο Μπάεφ, για να δώ την σκατόφατσα του λυπημένη.Ήρθα στον πάο που είναι μεγάλη ομάδα για να κερδίσω τίτλους είχε πει η
π@&%@ανα. Κέρδισε μια πίπα πέρσυ και τώρα χάθηκε απο το ευρωπαικό βόλλευ

Δόξα και Τιμή στον Γηραιό.

Το πρωτάθλημα μόνιμα στην Σαλονίκη!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Ο Blanco επίσημα στην ΑΕΚΑΡΑ



Επιτέλους τέλος... Ο Blancο goal ανήκει και επίσημα σ
το δυναμικό της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια .

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ
προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού Ίσμαελ Μπλάνκο ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από την Κολόν Σάντα Φε.

Με… βαριά καρδιά στις προπονήσεις ο Λάμπαρντ ..


Λίγες μέρες μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι. Σαφώς, η ψυχολογική του κατάσταση έχει πάρει την κατιούσα, αλλά οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις…
Η προετοιμασία των «μπλε» εν όψει του επαναληπτικού με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκινήσει και βάσει των όσων έχει δείξει στις προπονήσεις ο Άβραμ Γκραντ, τον προορίζει βασικό.
Την Κυριακή (27/4), ο Άγγλος μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι μάλιστα προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν: «Ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες στο πρόβλημα του Λάμπαρντ, με έκανε να αισθανθώ περηφάνια. Θα αφήσω να επιλέξει εκείνος αν θέλει να ξεκινήσει. Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση» τα λόγια του Γκραντ.
Ειλικρινα την Τσελσι να την αντιπαθω,ειμαι φανατικος Λιβερπουλ αλλα αυτο το θεμα με αγγιξε παρα πολλυ διοτι εχασα και εγω προσφατα την μητερα μου και στο ακουσμα αυτο,δακρυσα διοτι Μανα ειναι μονο μια και η ζωη χωρις αυτην ειναι αδεια!!!!!!!!
Ευχομαι υγεια,αδερφια μου και ποτε ξανα πικρα και ας ξερουμε ολοι οτι το καντηλακι μας θα σβησει καποια στιγμη!!!!!!!

Έκι: «Ο Πεσέιρο είναι το πρόβλημα»


Συνέντευξη στην αργεντίνικη εφημερίδα "Ole" παραχώρησε ο Εκι Γκονζάλες, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του Ζοσέ Πεσέιρο με τον Παναθηναϊκό!


Αρχικά μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν το ματς με τον Αρη για τα πλέι-οφ: "Το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον Εντουαρντίνιο (βοηθός Πεσέιρο), αν θα παίξω. Μου απάντησε όχι. Μετά τον ρώτησα, αν υπάρχει πλάνο να μην παίξω στο υπόλοιπο της σεζόν. Μετά ο Πεσέιρο είπε ότι δεν θέλω να αγωνίζομαι αν δεν ξεκινάω βασικός. Αυτό δεν είναι αλήθεια".


Για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε σίγουρος πως ο Πεσέιρο θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα σε δύο εβδομάδες: "Είμαι 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αντίθετα, ο προπονητής θα φύγει σε 15 μέρες. Θα επιστρέψει στην Πορτογαλία".

Και αναρωτιεμαι εγω σαν αγνος φιλαθλος.....Τι δουλεια εχει ο ΕΚΙ να δινει συνεντευξη και να λεει οτι ο ΠΕΣΕΙΡΟ θα φυγει......ειλικρινα δεν ξερω τι να πω,αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει καταντησει παιδικη χαρα για μεγαλους..........

Σας ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και οτι καλυτερο λιγο αργα βεβαια αλλα λογω δουλειας δεν ειχα χρονο ουτε για υπνο!!!!!Ευχομαι υγεια,αγαπη,ευτυχια για εσας και τις οικογενειες σας!!!!!

Κυριακή 27 Απριλίου 2008

Το ευρωπαικο μπασκετ αλλαζει στα προτυπα του ΝΒΑ ...


Οπως διαβαζουμε στο sport-fm το ευρωπαικο μπασκετ θα εξαμερικανιστει ...

Την απόφαση για ιστορικές αλλαγές στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ πήρε η ΦΙΜΠΑ στο τελευταίο της συμβούλιο που διεξήχθη στη Γενεύη. Μέλημα των ανθρώπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ είναι να εναρμονιστούν οι κανόνες που ισχύουν τώρα στην Γηραιά Ήπειρο με εκείνους του ΝΒΑ.

Ειδικότερα από την 1η Οκτωβρίου του 2010, μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Τουρκίας αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα. Το τρίποντο από τα 6,25 θα πάει στα 6,75, ενώ όταν γλιστράει ή πέφτει κάτω κάποιος παίκτης που έχει στην κατοχή του την μπάλα δεν θα σφυρίζονται βήματα.

Από εκεί και πέρα η χρήση των αγκώνων απαγορεύεται, καθώς μπορεί να επισύρει τεχνική ποινή. Επίσης αλλάζει το χρωματιστό της ρακέτας, το οποίο πλέον θα έχει τραπεζοειδές σχήμα. Τέλος ανακοινώθηκε πως από το 2009 θα διεξάγεται Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Πρωταθλητές όλων των Ηπείρων.

Αυτο πιστευετε θα βοηθησει το ευρωπαικο μπασκετ, θα το κανει πιο θεαματικο ;;;

Για να έχουμε καλή απάντηση

Θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις σχετικά με την συλλογιστική που αναπτύσσει ο Hades γύρω από το θέμα του CAS κτλ.

Αρχικά να συμφωνήσω μαζί του 100% πως δεν πρέπει να βοηθάμε την βία και πως οι θερμοκέφαλοι όλων των ομάδων πρέπει να απομονωθούν.

Φυσικά, ο Ντέμης έχει κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Κινήσεις που έχουν και προσωπικό κόστος (να θυμίσω DVD, να θυμίσω τα συνθήματα στα Εξάρχεια Αρντέμη Μάτσα κτλ.). Περιμένω ακόμη να δω αντίστοιχες κινήσεις από τον ΟΣΦΠ και κάθε άλλη ομάδα, παρόλο που είχε καλύτερη ευκαιρία και μεγαλύτερο λόγο (κλείσαμε ήδη χρόνο από την δολοφονία στην Μαραθώνος).

Όσον αφορά το CAS.  Για κάθε μεμονωμένο περιστατικό μπορείς να έχεις μια καλή επιχειρηματολογία. Είτε ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται και δεν μπορεί να παίζει παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, είτε πως ο ρόλος της ΕΠΟ είναι η διασφάλιση της καλής λειτουργίας του πρωταθλήματος και άρα είχε υποχρέωση να απαγορεύσει στην Καλαμαριά την χρήση του παίκτη. Στο σκάκι είναι αντικανονικό να μετακινήσεις τον βασιλιά σε θέση που απειλείται. Ο Γκαγκάτσης είναι εδώ για να διασφαλίζει πως οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα και όταν αυτό δεν γίνεται είναι δική του αποτυχία.

Κάθε άποψη έχει τα υπέρ και τα κατά της αλλά σε τελική ανάλυση κάθε μια μπορείς να την υποστηρίξεις με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Αυτό που σε κάνει άνθρωπο και για το οποίο μπορεί κάποιος να σε κρίνει ή κατακρίνει, είναι μια σειρά απόψεων σου σε βάθος χρόνου. Δεν μπορεί να θέλεις οι αγώνες να παίζονται μέσα στα γήπεδα όταν σε συμφέρει, στα δικαστήρια όταν είναι υπέρ σου, με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις όταν είναι πρόσφορο κ.ο.κ.

Γίνετε λοιπόν άντρες (και πολλοί από τους συνοπαδούς σου είναι) και πείτε: Ήταν σφάλμα η ένσταση, τα γαμήσαμε έτσι που τα κάναμε και τώρα δεν έχουμε καμμία νομιμοποίηση. Το πήραμε μπράβο αλλά η νίκη είναι Πύρρειος.

Το χειρότερο, και αυτό που αποκαλύπτει το πόσο αδίστακτος είναι ο Κόκκαλης είναι πως είχατε δρόμο να ξεφύγετε. Το πρωτοβάθμιο σας έβγαλε να ξαναπαίξετε. Έτσι, κουτσά στραβά θα είχατε κάποια νομιμοποίηση. Θα είχατε παίξει τους βαθμούς σας. Αλλά δεν σας έφθανε. Βλέπεις δεν είχατε εμπιστοσύνη πως θα καταφέρνατε να κερδίσετε. Οπότε λουστείτε τα τώρα.

Το ότι η ΑΕΚ δεν είναι σοβαρή ομάδα,φαίνεται από το γεγονός πως δεν κινητοποιήθηκε κατά της απόφασης παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά. Σε αυτό συμφωνούμε. Αυτό την κάνει ανίκανη αλλά δεν της δίνει άδικο. Κατάλαβέ το.

Τα περί πριμ άστα καλύτερα.  Το ποια ομάδα είναι καλύτερη στο γήπεδο φάνηκε στην τεσσάρα, στο μόνο ματς που δεν μπορούσατε να έχετε στο τσεπάκι πριν ξεκινήσει (όπως αυτά της Ξάνθης, του Ηρακλή ή του Λεβαδειακού). Μπήκατε στο γήπεδο με ομάδα των είκοσι πέντε εκατομμυρίων (μόνο ο Μπελούτσι κοστολογείται 15) και φάγατε τέσσερα με τα χέρια κάτω.

Οπότε εγώ θα το έδινα το πριμ. Εσύ που πληρώνεις αυτή την ομάδα είσαι ευχαριστημένος; Τα λεφτά σου πιάσαν τόπο; Ήρθε ο Ίβιτς και σκόρπαγε τα μύρια σαν μαρουλόφυλλα και τι έχετε να επιδείξετε; Το πρωτάθλημα που και η γιαγιά μου πιστεύει πως σας το δώσανε ενώ δεν το αξίζατε. Μια τεσσάρα και όλων την πεποίθηση πως δεν το χάνατε με τίποτε γιατί αν παίζατε στα Play off θα ερχόσασταν πέμπτοι. Τόσο καμμένοι είσαστε.  Ενώ εμείς συνεχίσαμε με την ψυχολογική κατάσταση στο ναδίρ και ρίξαμε πεντάρα. Κάτι που δεν ξέρετε πως γίνεται.

Και τι σας έμεινε λοιπόν; Η καλή πορεία στην Ευρώπη. Μπράβο σας. Μόνο που έγινε αντιστρέφοντας την φιλοσοφία σας τόσα χρόνια πως πάτε να παίξετε μπάλα. Το μόνο επιχείρημα (δεν είχε λάθος βάση) που είχατε  κατά των επιτυχιών του ΠΑΟ στην Ευρώπη, ήταν πως εσείς παιζατε ανοιχτά και χάνατε στο τελευταίο τέταρτο ενώ αυτός έπαιζε κλειστά σαν ομαδούλα για το αποτέλεσμα. Και τώρα γίνατε ο Αστέρας Τρίπολης της Ευρώπης. 4-5-1 με αντεπιθέσεις και όσο κάτσει. Έκατσε μέχρι την Τσέλσι οπότε και ξεφούσκωσε.

Το ρεζουμέ: Δώσατε τόσα λεφτά και δεν κάνατε ομάδα. Εμείς με το ένα εικοστό του μπάτζετ σας μπορούμε να τριγυρνάμε και να το παίζουμε πρωταθλητές. Το στήσιμο της παράγκας φανερό (με ονόματα πια) ακόμη και σε αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Η γελοιότητα ξεσκεπασμένη.

Αν ο Κόκκαλης ασχολιόταν να φτιάξει ομάδα αντί παράγκα, θα είχατε λίγα λιγότερα πρωταθλήματα αλλά θα είχατε και ομαδάρα. Τώρα...

Με λίγα λόγια. Ο ΟΣΦΠ του Κόκκαλη απαξίωσε κάθε έννοια πρωταθλήματος. Αυτό μαζεύτηκε για χρόνια, και τώρα σπάει με μεγαλύτερο θόρυβο από όσο δικαιολογούν τα φετινά γεγονότα. Το ότι έγινε το ίδιο και παλαιότερα με κυρίαρχες άλλες ομάδες δεν σας δικαιολογεί. Ο κλέφτης είναι κλέφτης άσχετα αν κλέβουν και άλλοι.

Και εσείς είστε κλέφτες. Καιρός να το βροντοφωνάξουμε. Καιρός να το καταλάβετε.
Blogged with the Flock Browser