Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Και κάτι άσχετο.....


Βγήκα που λες,Παρασκευή βράδυ και'γω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,πλακώθηκα,ήπια τις μπυρίτσες μου,γιόμισα την κεφάλα μου,και αφού ταξιδεύω με το πρώτο πρωινό για Αθήνα είπα να το πάω με των κατευθείαν.Τι καλύτερο λοιπόν,από το να τρυπώσω σε ένα ίντερνετ καφέ του κέντρου για να χαζέψω καμιά φρέσκια ανάρτηση στον καθημερινό μας νταλγκά"τρίτο μάτι" και να δώ αν επιτέλους υπέγραψε ο Λυμπερόπουλος.Σαν την Τροία και αυτός,απόρθητος.

Anyway,μπαίνω που λες και βλέπω τα τεκτενόμενα τα οποία ήταν στάσιμα.Παραδίπλα μου,ένα ζευγαράκι να χαριεντίζεται και το κοριτσάκι να στάζει μέλι και να παρακαλάει τον τυπάκο να πάνε να κοιμηθούνε αγκαλίτσα και ξέρω'γω.Ο μάγκας ανένδοτος,παίζει μόνος του Counter strike,παιχνίδι στρατιωτικό όπου έχεις στόχο,όπλα και σκοτώνεις αντιπάλους και ξέρω'γω.Και εκεί μου ήρθε ο οίστρος να μοιραστώ την απορία μου μαζί σας,ελέω στασιμότητας αναρτήσεων,και ρωτάω τι γίνεται με την σημερινή νεολαία?Μάλλον δεν την απασχολούν τα ίδια ενδιαφέροντα όσο και εμάς στην ηλικία τους.Τριαντάρης εγώ,20άρια αυτοί και δεν άντεξα,τους έβγαλα φωτό διακριτικά(χωρίς φλας) για να καταλάβετε τι εννοώ.Έλεος δηλαδή,το κείμενο που γράφω(λόγω μπύρας) μου πήρε καμιά ώρα και ο μάγκας ακάθεκτος(counter strike),μέχρι που το κοριτσάκι προσκύνησε στον πάγκο.Και μπήκα στην διαδικασία σύγκρισης σε ένα γενεολογικό χάσμα περίπου 10 ετών καθώς o αδερφός μου με περνάει 10 χρόνια και είχα πληθώρα γενεών να συγκρίνω.

Τον ρώτησα πάνω στη κουβέντα,όντας πιο έμπειρος κοινωνικά την κατεύθυνα εκεί που ήθελα,τι ομάδα υποστηρίζει και γενικά πόσο ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα.Η απάντηση δεν έχει σημασία(τι ομάδα) αλλά αυτό που έβγαλα συμπέρασμα σκέφτηκα ότι μπορεί να έπεσα στην περίπτωση.Έκανα που λες,ένα επιτόπιο γκάλοπ και με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες και αυτό που παρατήρησα ήταν απογοητευτικό.Καπάκι μου ήρθε στο νου το καινούριο σουξέ του Πετρέλη περί τη γενιά του facebook και τα λοιπά και την άκουσα stereo.


Αλλάξανε τα δεδομένα,μάγκες.Αυτά που ξέραμε τείνουν να μοιάσουν την καρέτα καρέτα της μεσογείου.Και η γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει κίνητρο για να παρακολουθήσει ο νεολαίος αυτά που στην ηλικία τους μας συνεπαίρναν.Το εφηβικό καγκουριλίκι,την "αλητεία" του γηπέδου την έχει κλέψει το internet και το playstation δυστυχώς,και έχει χαθεί η αίγλη και το ενδιαφέρον του αθλητισμού ανεπιστρεπτί.Μην ξεγιελέστε με τα νούμερα των εισιτηρίων και τις γεμάτες(καλά θα ήταν)κερκίδες.Υπάρχει πρόβλημα.Καλό το μικρόβιο του διαδυκτίου(όλοι όσοι το διαβάσατε είστε φορείς) αλλά σε έναν βαθμό.Υπάρχει ο αθλητισμός,το φλερτ,η εντός λογικής διασκέδαση η οποία δεν συγκρίνεται με την αποβλάκωση του διαδικτύου.


Πάρτε το σαν παρένθεση στην νεκρή αθλητικά περίοδο και παραθέστε τις απόψεις και τα σχόλια σας για ένα ερώτημα το οποίο αναφέρεται μελλοντικά.


ADIOS

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Γιαουρτι

Περιμένω να δω αν ο παναθηναϊκός θέλει να γίνει νταβάς στην θέση του νταβά.Γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο πάλι την ίδια αηδία θα βλέπουμε στο ελαντα και άντε πάλι ο ένας στην θέση του άλλου τα ίδια θα ματαξανακουμε στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και ότι άλλο γραφικό γράφεται και ακούγεται...(συμπεριλαμβανομένου αυτού)
Πάλι φωτια βλέπω να παίρνουν τα πιάτα συμπερασματικά.
Ε ρε γιαούρτια που χρειάζονται ,με πέτσα.
Όξω απο την παράγκα οπαδέ.


Χωρις ονομα

Έρχεται στον ΠΑΟ ο παιχταράς!

Ο Zιλμπέρτο Σίλβα είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, μπορεί στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του παίχτη την Πέμπτη το απόγευμα να μην ήλθε σε οριστική συμφωνία, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα υπογράψει στον ΠΑΟ για τα επόμενα 3 χρόνια και θα αμείβεται με 3 εκατομ. € το χρόνο! Επίσης 1,5 εκατομ. € θα πάρει η Άρσεναλ, ενώ θα δοθούν και δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ήτοι, χοντρικά, 11-11,5 εκατομ. € θα κοστίσει συνολικά στον Παναθηναϊκό η σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΑΕΚ =ΠΑΡΤΕ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΟΥΣ Η ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ=ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ=ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ=ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΤΣ [ Ο ΠΑΟ ΕΚΕΙ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ]
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ...............
ΓΗΠΕΔΟ............................................
ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...



Σας εύχομαι καλό καλοκάιρι και το Σεπτέμβρη με το καλό όλοι πίσω γεροί, δυνατοί και μαυρισμένοι!!!

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΠΑΟΚ και στο διάστημα



Μετά την πώληση 14.000 εισιτηρίων διαρκείας πριν καν τα μέσα Ιουλίου ακόμα μια είδηση κάνει τους Παοκτσήδες περήφανους και αποδυκνύει έμπρακτα την παθιασμένη αγάπη αυτού του λαού για την ομάδα του.Στο όρος Βέρμιο του νομού Ημαθίας ο τοπικός σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ τοποθέτησε στην πλαγιά βράχους λευκούς σε έκταση 70 μέτρων που σχηματίζουν τα αρχικά της αγαπημένης τους ομάδας.Το αξιοσημείωτο είναι πως είναι ορατό και από τον δορυφόρο του Google earth αν εστιάσει κανείς στο συγκεκριμένο σημείο.Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν επίσης γιατί συγκαταλέγονται στους φανατικότερους φιλάθλους της Ευρώπης.Είναι αστείρευτη η αγάπη του λαού του ΠΑΟΚ για την ομάδα και φυσικά η καλύτερη ηθική ανταμοιβή για την υπεράνθρωπη προσπάθεια από το διοικητικό team για να επανέρθει ο δικέφαλος εκεί που πραγματικά του αξίζει .




ΠΑΟΚ παντού,ακόμα και στο διάστημα.

Με Ροναλντίνιο, Ρομπίνιο στην Ολυμπιακή ομάδα

Αναλυτικά, οι 18 "εκλεκτοί" του Ντούνγκα:
Τερματοφύλακες: Ντιέγκο (Αλμερία), Ρέναν (Ιντερνασιονάλ)
Αμυντικοί: Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιλσίνιο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ραφίνια (Σάλκε), Τιάγκο Σίλβα (Φλουμινένσε), Άλεξ Σίλβα (Σάο Πάουλο), Μπρένο (Μπάγερν Μονάχου)
Μέσοι: Λούκας Λέιβα (Λίβερπουλ), Άντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ερνάνες (Σάο Πάουλο), Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο (Βέρντερ Βρέμης), Τιάγκο Νέβες (Φλουμινένσε)
Επιθετικοί: Ρομπίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλεσάντρε Πάτο (Μίλαν), Ράφαελ Σόμπις (Μπέτις), Ζο (Μάντσεστερ Σίτι)
http://www.sport24.gr/html/ent/024/ent.242024.asp

3 αυτοί που δεν έχουν - ακόμα - "ανακαλυφθεί"....
Οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να ψωνίσουν από καμιά αφρικανική... αλά Τουρέ, μπας και...

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Ποδοσφαιρικά βραβεία 2007-2008

Έστω και λίγο καθυστερημένα θα δωθούν φέτος για πρώτη φορά τα ποδοσφαιρκά βραβεία...Μια γιορτή για το ποδοσφαίρο(μπλα,μπλα,μπλα,μπλα....)



Κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου στη Superleague:
And the winner is: Ρομάν Βάλνερ!!!
Ο παίχτης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σοούπερλιγκ τη φετινή σεζον και από εκείνη τη μέρα και μετά ακούγαμε συνέχεια το όνομά του....Ρομάν Βάλνερ, είσαι στις καρδιές μας...Συγχαρητήρια....


Κατηγορία ηθικού πρωταθλητή:
Τα λόγια είναι περιττά, το βραβείο παίρνει η ΑΕΚ!


Κατηγορία ανήθικου πρωταθλητή:
Και εδώ τα λόγια είναι περιττά, το βραβείο παίρνει ο Ολυμπιακός!

(Ας χειροκροτήσουμε τους δύο φετινούς πρωταθλητές μας!!! κλαπ, κλαπ, κλαπ)

Κατηγορία πιο σταθερής ομάδας:
Πολλές συμμετοχές, μια ομάδα όμως κερδίζει....Είναι η ομάδα που έδειξε μεγάλη σταθερότητα, καλές εμφανίσεις εντός έδρας, πολύ κακές εκτός....
And the winner is...ΠΑΟΚ!


Κατηγορία κλείνει σε Ολυμπιακό, μπαίνει σφήνα η ΑΕΚ, θέλει Παναθηναϊκό:
Πολλοί παίχτες συζητήθηκαν και για τις τρεις μεγάλες ομάδες, ένας όμως είναι αυτός που μας ταλαιπώρησε πιο πολύ μέχρι να κλείσει...
Σύμφωνα με τον Τύπο, κάθε Τρίτη έκλεινε στην ΑΕΚ, κάθε Πέμπτη μιλούσε με Παναθηναϊκό, ενώ τις Κυριακές ήταν στα γραφεία του Ολυμπιακού!
Νικητής ο Σίλβα Κλέιτον που τελικά υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!!!
Πολλά συγχρητήρια σε αυτόν και τον μάνατζέρ του!


Κατηγορία τηρώ τον λόγο μου:
Πολλοί παράγοντες θα μπορούσαν να είναι νικητές...Ο κος Βαρδινογιάννης για παράδειγμα(...δεν πουλάμε...), αλλά τελικά νικητής είναι με πολύ μικρή διαφορά είναι ο Λάμπρος Σκόρδας, πρόεδρος του Άρη!
Ο κύριος Σκόρδας είχε δηλώσει πως ο Μπάγεβιτς δεν φεύγει και θα μείνει στον ΑΡΗ και πώς δεν θα πουλήσει τον Αβραάμ στον Ολυμπιακό!
Κύριε Σκόρδα, θα σας εμπιστευόμαστε για μια ζωή!




Κατηγορία καλύτερης αττάκας:
Και εδώ υπάρχει δίλημμα....Η "σιγή ασυρμάτου" που είχε ζητήσει ο κος Βαρδινογιάννης ήταν μια από τις πιο σοβαρές υποψηφιότητες, αλλά την τελευταία στιγμή έχασε....
Αυτός που κερδίζει εδώ είναι ένα άτομο που κατάφερε να κάνει μια αττάκα στη συνέντευξη τύπου του σύνθημα στο γήπεδο...."Είμαι ΠΑΟΚ, πουλάω τρέλα,δε μπορώ, δε μπορώ, άλλη σαρδέλα"....Νικητής για την καλύτερη αττάκα είναι ο Φερνάντο Σάντος και οι σαρδέλες του...




(Αυτά....Ελπίζω να μην με πάρει κανείς στα σοβαρά, για πλάκα τα έγραψα όλα....
Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκεφτώ άλλα βραβεια, αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, αφήστε το με σχόλιο και θα το συμπεριλάβω...)

ΑΕΚ:Ο ΛΥΜΠΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ..


ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗ [ΑΣ ΜΗ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ 2 ]ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ .
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ Ο ΛΥΜΠΕ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΩΝΗ .


Ο ΛΥΜΠΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΛΥΜΠΕ .


ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ .ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΕΚΑΡΕΣ [ΤΣΑΡΤΑΣ, ΛΑΚΗΣ]ΨΑΧΝΑΝΕ ΣΩΣΙΒΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ........

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ......

ΥΣ: ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗ
ΥΣ : ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΛΥΜΠΕ
ΥΣ: ΑΝ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙAΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Έχε γειά Νικόλα Λυμπερόπουλε



Μετά από πέντε χρόνια τεράστιας προσφοράς του στην ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποχαιρετά σήμερα (07/07) τον δικέφαλο και τον κόσμο του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μια ανακοίνωση έγραψε τον επίλογο στην κιτρινόμαυρη καριέρα του Μεσσήνιου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί την νέα χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο κόσμος της ΑΕΚ "πάγωσε" από την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ωστόσο υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στο "αντίο" του 33χρονου Μεσσήνιου επιθετικού.

Το καλοκαίρι του `07 η διοίκηση της Ένωσης απέρριψε πρόταση της Νυρεμβέργης που ξεπερνούσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης τότε ζήτησε αναπροσαρμογή συμβολαίου ή λύση του. Η ΑΕΚ του έκανε πρόταση για νέο 3ετες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ με τον "Λύμπε" να λέει "όχι" (το προηγούμενο συμβόλαιο ανέφερε 530.000 ευρώ τον χρόνο). Έξι μήνες μετά ο Λυμπερόπουλος ζήτησε από τον Ντέμη Νικολαϊδη να φύγει.

Η ΑΕΚ αρνήθηκε και πρότεινε πάλι στον παίκτη ότι του είχε πει και το καλοκαίρι. Ο Λυμπερόπουλος δεν την δέχθηκε και πριν λίγες ημέρες ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκτιμώντας την τεράστια προσφορά του και τον χαρακτήρα του "Λύμπε" είπε το "ναι". Αυτός ήταν τελικά και ο επίλογος στα πέντε χρόνια του στην ΑΕΚ και γράφτηκε σήμερα (07/07) στα γραφεία της ΑΕΚ με την λύση του συμβολαίου…

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Λυμπερόπουλο, αλλά η προσφορά ήταν μικρή (400.000 ευρώ ετησίως) και ο Μεσσήνιος το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Μπουντεσλίγκα.
[via]

Λυμπερόπουλο "χτυπάει" ο ΠΑΟΚ


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται ότι είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά. Ο "Λύμπε" έμεινε σήμερα το μεσημέρι ελεύθερος από την ΑΕΚ και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την συνέχεια της καριέρας του, ο δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Λυμπερόπουλος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και πριν από μερικά χρόνια, όμως τότε προτίμησε να παραμείνει στην ΑΕΚ.
Μεγάλος παίκτης ο Λυμπερόπουλος,και ας έκανε την ξερή με το καπελάκι της "Λουξ".Τώρα που έμεινε ελεύθερος,μάλλον θα τους πει το ίδιο σλόγκαν,όπως και στην διαφήμιση.Και στην Τούμπα να δεις τι πορτοκαλιές έχει.Ο ΠΑΟΚ πονάει στο γκολ και ο "Λύμπε",για μένα είναι κλάσεις καταλληλότερος και από τον Παπαδόπουλο αλλά και από τον Κωσταντίνου για την συγκεκριμένη θέση.

Οταν φυσάς το γιαούρτι κινδυνεύεις να μείνεις νηστικός


Δεν ξέρω πόσα απ αυτά που γράφονται γιά την περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι αλήθεια και πόσα ψέμματα.
Η ζωή μας έχει διδάξει να μην είμαστε ευκολόπιστοι σε τέτοιες καλοκαιρινές...βόμβες γιατί πολλές φορές ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Αν όμως τα όσα διαβάζουμε (και από διαφορετικά μέσα) είναι αληθινά, τότε ο ΠΑΟ κινδυνεύει να πέσει θύμα της τακτικής "προσέχουμε να μην μας πούνε κορόϊδα"
Μέχρις ενός σημείου αυτή η τακτική είναι σωστή, αφού με το νέο καθεστώς στον Παναθηναϊκό πολλοί μυρίστηκαν "ζεστό" χρήμα και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.
Ωστόσο η τακτική αυτή δεν θα πρέπει να αποβαίνει σε βάρος της ομάδας, ειδικά αν πρόκειται γιά μεταγραφές τέτοιου είδους όπως είναι αυτή του διεθνούς και κατά καιρούς αρχηγού με την Εθνική Βραζιλίας.
Αν δηλαδή ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής έχουν αποφασίσει πως ο παίκτης τους κάνει και ταυτόχρονα αποτελεί το ηχηρό εκείνο όνομα που χρειάζεται επικοινωνιακά η ομάδα, τότε θα πρέπει να αποδεχθούν πως γιά να τον φέρουν η προσφορά τους δεν θα πρέπει να είναι απλώς καλύτερη απ αυτήν των Γερμανών γιά παράδειγμα, αλλά πολύ καλύτερη.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο, κακά τα ψέμματα, είναι απαξιωμένο και όχι άδικα απ τους μεγάλους ξένους ποδοσφαιριστές.
Οσοι νομίζουμε πως τα όσα συμβαίνουν κάθε χρόνο στο πρωτάθλημά μας είναι εσωτερική μας υπόθεση είναι πολύ γελασμένοι και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Αγγλία γιά να έρθει στην Ελλάδα αν έχει μιά περίπου ισάξια πρόταση από μιά γερμανική ομάδα.
Κατά συνέπεια, αν αληθεύει πως διαπραγματευόμαστε την διάρκεια του συμβολαίου του Ζιλμπέρτο Σίλβα, γιατί εμείς θέλουμε διετές κι εκείνος τριετές, έχω την εντύπωση πως διαπράττουμε σφάλμα, ή τουλάχιστον θα το διαπράξουμε αν επιμείνουμε και γι αυτό τον λόγο χαλάσει η μεταγραφή.
Είναι προφανές πως όταν επιδιώκεις να φέρεις ένα τέτοιο όνομα σε τέτοια ηλικία, θεωρείς δεδομένο πως παίζοντας δύο χρόνια καλή μπάλα απ τα συνολικά 3 του συμβολαίου του, θα έχεις κάνει απόσβεση τόσο αγωνιστική όσο και οικονομική (αν και αυτά τα δύο συνυπάρχουν).
Αν αντίθετα θεωρείς πως ο ποδοσφαιριστής αυτός θα έρθει στην Ελλάδα γιά να πάρει "σύνταξη", τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καθόλου με την περίπτωσή του και κοιτάς εξ αρχής αλλού.
Προσωπικά εκτιμώ πως ένας τέτοιος παίκτης μόνο να ωφελήσει μπορεί την ομάδα με την εμπειρία και την ποιότητά του, ενώ δεν έχει μέχρι τώρα και κανέναν σοβαρό τραυματισμό.
Κατά συνέπεια, χαλάλι του και ένας τρίτος χρόνος συμβολαίου.
Εδώ στον 34χρονο Γκούμα δώσαμε διετές συμβόλαιο με 400000 ετήσιες αποδοχές.
Και όσο κι αν ο Γιάννης έπρεπε να μείνει στην ομάδα γιά ηθικούς λόγους, το ποσό που δαπανήθηκε γιά την παραμονή του θεωρώ πως είναι υπέρογκο.
Δεν θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ακριβοί στην ζάχαρη και φτηνοί στο αλάτι.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ζητά 3ετές συμβόλαιο γιά να έρθει στην Ελλάδα.
Στην Γερμανία μπορεί να πήγαινε και με μονοετές.
Αλλά δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε σλιπάκια με γραβάτες.
Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να διαπραγματευόμαστε επί ίσοις όροις με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Ισως στο μέλλον να μπορούμε.
Τώρα όμως πρακτικά είναι αδύνατο.

Ο Ναδάλ κέρδισε τον Φέντερερ ΚΑΙ στο χορτάρι!































Ύστερα από έναν καταπληκτικό τελικό, τον καλύτερο ίσως στην ιστορία του αθλήματος, ο Ραφαέλ Ναδάλ επικράτησε του μεγάλου Ρότζερ Φέντερερ με 3-2 σετ(6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7) και έφτασε στην κατάκτηση του Ουίμπλετον για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο μεγάλος θρύλος του τένις, Μπιον Μποργκ, είχε χρίσει το Ναδάλ ως φαβορί του αγώνα. Και ο ολοένα εξελισσόμενος αστέρας του αθλήματος φρόντισε από νωρίς να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες. Προηγήθηκε 2-0 του σπουδαίου αντιπάλου του με 6-4 και στα δύο πρώτα σετ(μάλιστα στο 2ο σετ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4!)

Και λίγο έλειψε να φτάσει και στο 3-0 και να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες τον μεγάλο τελικό. Όμως, για καλή μας τύχη, ο Φέντερερ, έστω και δύσκολα, έφτασε -ευτυχώς- στην κατάκτηση του 3ου σετ με 7-6 και τη μείωση του σκορ σε 2-1.

Και λέω ευτυχώς, γιατί το τί ακολούθησε μετά δεν μπορεί να περιγραφεί...

Μετά το 2-1 λοιπόν, Ναδάλ και Φέντερερ μας παρουσίασαν κάτι διαφορετικό. Κάτι που έμοιαζε με τένις αλλά ΔΕΝ μπορεί να ήταν το άθλημα που ξέραμε! Βλέπαμε ένα σπορ καινούριο, που δημιούργησαν οι δυο τους, κάτι το εξωπραγματικό, βγαλμένο από άλλο πλανήτη, ή από τα καλύτερα όνειρα... Ένα όνειρο που τέλειωσε -όπως κάθε όνειρο άλλωστε- αλλά κράτησε και με το παραπάνω.

Ο Φέντερερ ισοφάρισε σε 2-2 σετ, ξανά με 7-6, έχοντας ως ατού τα σέρβις, με τα οποία πέτυχε πολλούς άσσους.
Στο 5ο σετ που θα κρινόταν ο νικητής, όσο πλησιάζαμε προς το τέλος, τόσο περισσότερο ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε με τίποτα να τελειώσει ο αγώνας αυτός! Και ο λόγος είναι διπλός: Αφ΄ ενός το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο αθλητές ήταν φανταστικό και πέρα από κάθε προσδοκία, αφ΄ εταίρου θα ήταν άδικο ένας τέτοιος αγώνας να έβγαζε νικητή! Επί 3 συνεχόμενα σετ και 42(!) γκέιμς το σκορ πήγαινε πόντο πόντο!
Τελικά, ο Ισπανός τελείωσε το ματς με 9-7!

Εξίσου σπουδαίες με τις επιδόσεις τους, ήταν και οι δηλώσεις -μετά τον τελικό- των δύο μεγάλων αθλητών:
«Προσπάθησα πολύ. Έκανα τα πάντα, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ο Ράφα ήταν καλύτερος και άξιζε τον τίτλο. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ειδικά με τις διακοπές λόγω βροχής να μειώνουν τον ρυθμό μας. Είναι ευχαρίστησή μου να παίζω εδώ. Θα επιστρέψω, θα είμαι εδώ και του χρόνου», δήλωσε ο Φέντερερ, ενώ ο θριαμβευτής της βραδιάς, Ραφαέλ Ναδάλ είπε: «Είναι απίστευτο, δεν μπορώ να εξηγήσω πως αισθάνομαι. Ήταν όνειρό μου να κατακτήσω το Ουίμπλεντον, το αγαπημένο μου τουρνουά από τότε που ήμουν μικρός. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίζεις κόντρα στον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών. Αυτός έχει πέντε τίτλους εδώ και εγώ μόλις ένα. Ο Ρότζερ εξακολουθεί να είναι το νούμερο 1».

-Πόσο ώριμες και ψύχραιμες κουβέντες από δύο μεγάλους αθλητές, τη στιγμή που έχει τελειώσει ένας τελικός, όπου υπάρχει βέβαια ο νικητής και ο χαμένος. Μεγάλο ήθος και από τους δύο.

-Ο Ρότζερ Φέντερερ πάντως, παρά την ήττα του από το Ναδάλ, παραμένει ο κορυφαίος τενίστας αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ο καλύτερος -ίσως- όλων των εποχών στα κορτ. Σίγουρα ο μικρός Ισπανός έχει ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες και έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να φτάσει(;) στο επίπεδο του σπουδαίου Ελβετού, που βαδίζει προς τη δύση της τεράστιας καριέρας του..

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Wimbledon 2008


O φοβερότερος τελικός όλων των εποχών στο τέννις τελείωσε με θρίαμβο του Ισπανού Ραφαέλ Ναδάλ επι του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ.

Σίγουρα απο στιγμή σε στιγμή θα λιποθυμήσουν απο την κούραση !

Οι αντοχές, σωματικές και ψυχολογικές που απαιτούνται για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιον αγώνα ειναι υπεράνθρωπες.

Απόλυτη ισορροπία δυνάμεων αν δει κανείς και τα στατιστικά. Ολα τα σετ και τα games κρίθηκαν οριακά.
Αποκορύφωμα το τελευταίο σετ που τέλειωσε με 9-7 !!!

Οι δύο καλύτεροι τεννίστες στον κόσμο έδωσαν ρεσιτάλ. Μπράβο

ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕ.....

Ο Πολωνός "Καζ" δεν θα έρθει όπως αναμενόταν σήμερα στην Θεσσαλονίκη
και τα ΜΜΕ μιλούν για εμπόδια στην μεταγραφή!

Την ίδια στιγμή και ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή καθώς είναι δεδομένο ότι στα μεταγραφικά παζάρια τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι την υπογραφή κάποιοι μιλούν για λάθος της ΠΑΕ, γκρινιάζουν και δημιουργούν το γνωστό μίζερο κλίμα!

Tην στιγμή που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε...

Μήπως δεν ξέρουν ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο πολλοί σύλλογοι που περιμέναν έναν παίκτη και είχαν προφορική συμφωνία έμειναν με άδεια χέρια τελικά και πήγαν στον επόμενο στόχο, κάτι απόλυτα λογικό όταν μιλάμε για μεταγραφές.

Κριτική και πόλεμο λοιπόν με το καλημέρα;;;;

Με ποια λογική γίνεται η... υποτιθέμενη κριτική; Ήταν να έρθει ο... Μαραντόνα και φέρνουμε την καταστροφή; Άλλωστε ούτε καν δεδομένο είναι ότι τελικά δεν θα έρθει. Το ότι διέρρευσε κάτι και τελικά δεν θα έρθει αυτό ,από που και ως που θεωρείται λάθος της ΠΑΕ;

Αυτό συμβαίνει συνέχεια στις μεταγραφικές περιόδους. Δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση όπως πχ στο θέμα Μασμανίδη και γι’ αυτό δεν δικαιολογείται η... αναστάτωση μερικών!

Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα όπου μαθαίνεται ότι ένας σύλλογος μιλάει με κάποιον παίκτη αλλά τελικά αυτός δεν έρχεται ποτέ. Πριν λίγες ημέρες οι γαύροι περίμεναν τον Ντούσερ και ακόμα τον περιμένουν... Πέρσι περίμεναν τον Ντούντου. Πριν χρόνια είχε γίνει ολόκληρος ντόρος με τον Σούκερ και τελικά είχε στήσει τον βάζελο.

Τα παζάρια είναι σκληρά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι της αγαπημένς μας ομάδας που έχουν την εμπιστοσύνη όλου του λαού του ΠΑΟΚ προσπαθούν για το καλύτερο με όσα εμπόδια και έχουν μπροστά τους και κυρίως το οικονομικό.

Δεν γίνετε να φέρνουμε την καταστροφή αμέσως για... ψύλλου πήδημα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιμείνουμε στο κλίμα στήριξης και ενότητας.

Πρέπει κάποιοι νε ξέρετε ότι η αγωνία μας για την δημιουργία ενός αξιοπρεπή ΠΑΟΚ είναι το ίδιο μεγάλη με την δική σας....

Mε ανεβασμένη ψυχολογία <<πέταξαν>> για Ολλανδία!!!


Για το Αρνεμ της Ολλανδίας όπου στο προπονητικό κέντρο Ντόορβερθ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε το πρωί της Κυριακής η αποστολή του ΠΑΟΚ. Από την αποστολή απουσίαζαν οι Βλάνταν Ιβιτς που είχε πρόβλημα με τη βίζα και θα ταξιδέψει την Τρίτη και Κώστας Χαλκιάς που έχει άδεια λόγω Εθνικής και θα ταξιδέψει την Πέμπτη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι : Κυριακίδης, Γλύκος, Κοντρέρας, Μελίσσης, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Γεωργίου, Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια, Βερόν, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Μπακαγιόκο και ο υπό δοκιμήν 32χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος αντικαθιστά ουσιαστικά τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες.

"Ολοι έχουμε όνειρα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, να αφήσουμε πίσω μας την άσχημη περσινή χρονιά. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα γι'αυτό έγινε νέο ρεκόρ στα διαρκείας. Πρέπει κι εμείς να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους. Περίμενα πως και πώς να έρθει αυτή η χρονιά για να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα", δήλωσε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο πριν την αναχώρηση, ο Νίκος Αραμπατζής.

Τέλος, ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε: "Είναι η δεύτερη καλοκαιρινή προετοιμασία που κάνω. Ελπίζω να μου δοθούν ευκαιρίες. Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι".

* Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει αεροπορικώς στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αρνεμ.

*Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή (06/07) άφιξη του Πρέμισλαβ Κάζμιερτσακ στη Θεσσαλονίκη. Ο Πολωνός μέσος ενημέρωσε πως δεν μπορεί να έρθει, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι μέχρι το απόγευμα θα μάθουν γιατί ο Κάζμιερτσακ δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και πότε τελικά θα έρθει.
Από την πλευρά του, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Ηλίας Αναστασάκος, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Φεύγουμε με όρεξη για δουλειά. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και αυτών που με επέλεξαν. Ο προπονητής θα καταφέρει να μας κάνει μια καλή ομάδα".

*Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα δώσει συνολικά 11 ματς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου. Τα πέντε πρώτα φιλικά θα διεξαχθούν στη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα στις 9 και 12 Ιουλίου θα γίνουν δυο προπονητικά φιλικά με τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες. Στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Top Oss (Β’ Εθνική Ολλανδίας) με την ομώνυμη ομάδα, ενώ στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο στο σημαντικότερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Τα ματς της πρώτης φάσης της προετοιμασίας θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου όταν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Άαχεν στο γήπεδο της Κολωνίας.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 27 Ιουλίου στην Κατερίνη τον Πιερικό και στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό.

Το πρώτο φιλικό στην Τούμπα είναι με αντίπαλο την Ουντινέζε στις 6 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο ανακαινισμένο Olimpico της Ρώμης από τη Λάτσιο σε ακόμη ένα σπουδαίο διεθνή φιλικό στις 12 Αυγούστου. Στις 17 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ηρακλή, ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια στις 21 Αυγούστου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ---ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ= ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ

ΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ .
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ .ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ[ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ]ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ Η ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΛΑΜΠΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΑ .
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ [ΦΕΡΕΡ ,ΣΟΛΙΝΤ]ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ[ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ] .
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ Β,Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ,.ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΩΝ .
ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ .

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ .
ΑΡΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΟΙ ,ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,Ο ΤΥΠΟΣ ,ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ [ΛΑΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ,ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ .ΛΑΘΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ -ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΚΛΙΚΕΣ ΜΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ]
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.
ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕ Σ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

4 XΡONIA XAMENA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...



ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΝΑ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.


ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1989-1997 .


ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 .


ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ

1 ΓΗΠΕΔΟ
2 ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ [ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ]

3 ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

4 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ [ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ]

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ .



ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ [Π ΜΕΓΑΛΗ]ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ [ΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΝ 1 ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΕΗ ]ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ .



ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ [ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ]

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ .
ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝ ,ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.
ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ .
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΥΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΜΕ ΡΕΚΟΡ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ;

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ .... ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ .....ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΤΕΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ..ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ;

Που καταντήσαμε,αδερφέ μου.......

Ειλικρινά,βρίσκω γελοίο το να διαφημίζει κάποια ομάδα τα εισιτήρια διαρκείας για την καινούρια σαιζόν.Είναι αφύσικο,ρε παιδί μου. Δεν κολλάει.
Χάνει την ποδοσφαιρική του αίγλη,την αλητεία του.
Τώρα αν υπάγεται στις τακτικές-τεχνικές του σύγχρονου management,για μένα πάλι δεν έχει θέση στο χώρο.
Είναι αδιανόητο αν το σκεφτεί κανείς.

Δεν μπαίνω στον κόπο να συγκριθώ με μπουντεσλίγκα,πριμέρα ντιβιζιόν ή πρέμιερ λιγκ γιατί θα με πάρει ο αναγνώστης στο ψιλό και με το δίκιο του.Ta sold out τα έχουν για πλάκα,λες και η Madonna κάθε Σαβ/κο δίνει εκεί συναυλία.Είναι έτη φωτός μπροστά.


Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Άρης μπαίνουν σ'αυτή τη διαδικασία και δεν μπορώ να καταλάβω το όφελος.Άντε ο Αστέρας Τρίπολης είναι ανερχόμενη δύναμη "νεοφώτιστος",που και πάλι δεν δικαιολογείται λόγω του ότι εδρεύει σε μία μικρή επαρχιακή πόλη και αφού είναι ο μόνος εκπρόσωπος της ευρύτερης περιοχής θα δίνουν το παρών,όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι.

Δηλαδή,τι κερδίζουν?

Έσοδα?
Προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων?
Κύρος?

Όσοι είναι να πάρουν εισιτήρια,θα πάρουν.
Δεν χρειάζονται ερίσματα και γελοία τηλεοπτικά σποτάκια.
Το μόνο που κερδίζουν είναι η ντροπή και η στεναχώρια όσων έχουν ήδη αγοράσει.Ειδικά το σποτ του Άρη,είναι κωμικοτραγικό.Ήμαρτον,που λέει και ο Γεωργίου.

Εγώ σαν Παοκτσής είμαι περήφανος για τον λαό μου και την ανιδιοτελή αγάπη που έχει για την ομάδα του.Άλλωστε τα τελευταία χρόνια αυτό με κρατάει ζωντανό σαν σωματείο. Περήφανος,λοιπόν.Όπως θα νιώθει και ο Αριανός φίλος μου,αν αποσύρει η ΠΑΕ Άρης το γελοίο σποτ.Ο φίλος που με παρότρυνε να γράψω το συγκεκριμένο κείμενο.


ADIOS