Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Έχε γειά Νικόλα Λυμπερόπουλε



Μετά από πέντε χρόνια τεράστιας προσφοράς του στην ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποχαιρετά σήμερα (07/07) τον δικέφαλο και τον κόσμο του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μια ανακοίνωση έγραψε τον επίλογο στην κιτρινόμαυρη καριέρα του Μεσσήνιου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί την νέα χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο κόσμος της ΑΕΚ "πάγωσε" από την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ωστόσο υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο στο "αντίο" του 33χρονου Μεσσήνιου επιθετικού.

Το καλοκαίρι του `07 η διοίκηση της Ένωσης απέρριψε πρόταση της Νυρεμβέργης που ξεπερνούσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης τότε ζήτησε αναπροσαρμογή συμβολαίου ή λύση του. Η ΑΕΚ του έκανε πρόταση για νέο 3ετες συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ με τον "Λύμπε" να λέει "όχι" (το προηγούμενο συμβόλαιο ανέφερε 530.000 ευρώ τον χρόνο). Έξι μήνες μετά ο Λυμπερόπουλος ζήτησε από τον Ντέμη Νικολαϊδη να φύγει.

Η ΑΕΚ αρνήθηκε και πρότεινε πάλι στον παίκτη ότι του είχε πει και το καλοκαίρι. Ο Λυμπερόπουλος δεν την δέχθηκε και πριν λίγες ημέρες ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκτιμώντας την τεράστια προσφορά του και τον χαρακτήρα του "Λύμπε" είπε το "ναι". Αυτός ήταν τελικά και ο επίλογος στα πέντε χρόνια του στην ΑΕΚ και γράφτηκε σήμερα (07/07) στα γραφεία της ΑΕΚ με την λύση του συμβολαίου…

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Λυμπερόπουλο, αλλά η προσφορά ήταν μικρή (400.000 ευρώ ετησίως) και ο Μεσσήνιος το πιθανότερο είναι να πάρει μεταγραφή για ομάδα της Μπουντεσλίγκα.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: