Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ---ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ= ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ

ΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ .
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ .ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ[ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ]ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ Η ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΛΑΜΠΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΑ .
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ [ΦΕΡΕΡ ,ΣΟΛΙΝΤ]ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ[ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ] .
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ Β,Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ,.ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ .ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΩΝ .
ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ .

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ .
ΑΡΑ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΟΙ ,ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,Ο ΤΥΠΟΣ ,ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ [ΛΑΘΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ,ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ .ΛΑΘΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ -ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ,ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΚΛΙΚΕΣ ΜΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ]
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.
ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕ Σ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

6 σχόλια:

HAMMER είπε...

Φιλε Κωστα εχοντας 17 χρονια εμπειρια στις ερασιτεχνικες κατηγοριες ως παικτης εχω συνεργαστει με αρκετους προεδρους και προπονητες.Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν σχεση με το αντικειμενο(ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ).
Οι προεδροι σε αυτες τις κατηγοριες ειτε ξεπλενουν χρημα ειτε απλως πληρωνουν την αρρωστια τους χανοντας πολλα λεφτα απο λαμογια προπονητες και παικτες.
Οι προπονητες οι περισσοτεροι εκτος του οτι ειναι αμορφωτοι,ειναι και ασχετοι.Εχουν παρει ενα διπλωματακι(αυτο ειναι το πιο ευκολο)και το παιζουν προπονητες με πινακακια και συστηματα,τρωγοντας τα λεφτα των προεδρων αφου οι περισσοτεροι εχουν τους δικους τους ποδοσφαιτιστες και τους παιρνουν σε οποια ομαδα πανε.Εγω στην καριερα μου ζητημα ειναι αν εχω συννεργαστει με πεντε σοβαρους προπονητες και αυτο νομιζω τα λεει ολα.
Αρα λοιπον ολα ξεκινουν απο την παιδεια και την μορφωση του καθενος και δεν συμφωνω μαζι σου οτι ειναι ηρωες οι προπονητες των ερασιτεχνικων κατηγοριων.Οι πιο πολλοι το κανουν σαν μια δευτερη δουλεια και περιφερονται σαν τα κοπροσκυλα απο ομαδα σε ομαδα.Το μονο που τους νοιαζει ειναι ενας εξτρα μισθος και τιποτε αλλο.
Φυσικα αυτα ισχυουν σε ολες τις κατηγοριες απλως στις επαγγελματικες κατηγοριες το προπονητιλικι ειναι το βασικο τους επαγγελμα.Συν τις μιζες για τις μεταγραφες παικτων και τα λεφτα απο τα στημενα παιχνιδια.
Αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ φιλε Κωστα.Μονο θυματα δεν ειναι οι Ελληνες προπονητες.
Το παραδειγμα της Μαντσεστερ η του Γκι ρου παλιοτερα στην Οσερ ειναι η εξαιρεση του κανονα.Το φαινομενο απολυσης των προπονητων δεν ειναι μονο Ελληνικο.Ειναι παγκοσμιο και νομιζω δειχνει το γενικοτερο προβλημα αφου σπανιζουν οι ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

Μπλέκ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ.
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ;ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΥΕΤΕΛΕΙΑ .ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ [ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .]ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ 1970 .
ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ 500-600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 350 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΓΕΛΑΓΑ .
ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 250
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ;
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ .
ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΗΡΩΕΣ[ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ]
ΦΙΛΕ HAMMER ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕS ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥ [ΑΚΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ 2 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Β, Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥ .ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ] ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΑΜΜΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΦΩΝΟΥΜΕ

HAMMER είπε...

Συμφωνω φιλε Λαδια με τα περισσοτερα που λες αλλα και εσυ πρεπει να παραδεχτεις οτι ειδικα στις ερασιτεχνικες κατηγοριες δεν υπαρχουν σχεδον καθολου καλοι προπονητες.Και σου εξηγησα τον λογο .Οσο για τα 300 η 400 ευρο που παιρνουν δεν ειναι καθολου ασχημα για δευτερος μισθος.Οι περισσοτεροι δε απο αυτους ουτε αυτα δεν αξιζουν.
Και μαθε και το αλλο.Το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ επειδη κατι λαμογια προπονητες και παικτες ΖΗΤΑΝΕ τρια και τεσσερα χιλιαρικα την σαιζον ενω εμεις ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Αλλα βεβαια δεν φταινε μονο αυτοι που τα ζητανε,φταινε και οι διοικησεις που τους τα δινουν για να κανουν ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.Ετσι οι επιλογες ειναι δυο.Η εχει λεφτα ο προεδρος για ξεπλυμα και τα δινει(που και αυτο παρωδικο ειναι γιατι μολις φυγει ο λεφτας προεδρος η ομαδα θα καταρευσει σε μια σαιζον) η ειναι ο ρομαντικος προεδρος μιας αλλης εποχης που δεν τα δινει.Και αν δεν τα δινεις οδηγεισαι με μαθηματικη ακριβεια στην ΔΙΑΛΥΣΗ.Τετοια παραδειγματα προεδρων και ομαδων ατελειωτα.
Φιλε Κωστα εχεις παρατηρησει οτι απο τοτε που χαλασε το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο σταματησαν να βγαινουν πραγματικα γνησια ταλεντα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο; Εχεις παρατηρησει επισης οτι στον χωρο τα τελευταια χρονια μπαινουν ανθρωποι ασχετοι με το αντικειμενο;Τελος γαι εμενα ΗΡΩΕΣ ειναι αυτοι οι λιγοι ρομαντικοι προεδροι που εχουν απομεινει και που πραγματικα αιμοραγουν οικονομικα για να δωσουν στην ομαδα του χωριου τους,στην ομαδα της πολης τους το κατι παραπανω μεσα σε ολη αυτην την ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Μπλέκ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ .ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΗΑΜΜΕΡ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΩ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΛΑ.

HAMMER είπε...

Κωστα σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και κουραγιο στην δυσκολη προσπαθεια σου.Και μακαρι το παραδειγμα σου να το ακολουθουσαν και αλλοι.Ισως τοτε να ειχαμε ενα καλυτερο ποδοσφαιρο.

Μπλέκ είπε...

ευχαριστω φιλε hammer... .