Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Και τώρα...Μιλάνο!!!

Αυτό είναι το πρόσωπο που επιθυμούμε να δείχνει ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας ματς όταν αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες που είναι μικρότερες και σε ποδοσφαιρική ικανότητα των παικτών αλλά και σε βάρος φανέλας. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, να αγωνίζονται παίκτες που σε σημαντικότερα παιχνίδια θεωρούνται αναπληρωματικοί, να σκοράρουμε γρήγορα για να ξεκλειδώνει η αντίπαλη άμυνα και κυρίως να σκοράρουμε κατά βούληση, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα μας.

Όλα τα παραπάνω τα είχε απόψε η ομάδα στο ματς κόντρα στον Θρασύβουλο της Φυλής. Σκοράραμε νωρίς, μόλις στο 7΄, με τον ξεχασμένο Ιβ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και να αποδεικνύει με την σημερινή του απόδοση στον Ολλανδό πως σίγουρα αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Βασικός στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό σε ματς πρωταθλήματος και ο Σαλπιγγίδης ο οποίος μοίρασε τα δυο επόμενα γκολ που πέτυχε ο Πετρόπουλος. Ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τεν Κάτε από τα μαλλιά και πέτυχε τα πρώτα επίσημα του γκολ με την φανέλα της ομάδας. Πολύ καλός και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος πέρασε αλλαγή.

Από το σημερινό ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης οι οποίοι μας διαηρούν ζωντανούς στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και την πολύ καλή επιθετική μας παραγωγή. Επόμενο ματς, ίσως το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν: στο Μιλάνο, απέναντι στην Ίντερ του Μουρίνιο και του Ιμπραήμοβιτς. Άλλοι μιλάνε για διασυρμό, άλλοι κάνουν λόγο για ένα ακόμα μεγάλο διπλό...Η Τετάρτη είναι κοντά ούτως η άλλως, όπως και το Μιλάνο επίσης...Πράσινη απόβαση στον Ιταλικό Βορρά.

ΥΓ: Τριφυλλάρα το Μιλάνο
την Τετάρτη Λεωφόρο θα το κάνω
με χασίσια και με χάπια
για την πάρτη σου ερχόμαστε κομμάτια...

ΥΓ2: Αύριο όσοι θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δεν υπάρχει λόγος να προβούν σε ακρότητες και καφριλίκια. Ήρεμα και ωραία, με φωνή κοντά στην ομάδα, χωρίς ακρότητες και κανιβαλισμούς.

Δεν Υπάρχει Χρόνος Για Μελό

Δε θα αναλύσω την επιστροφή του Ντούσαν, την περίφημη συγγνώμη του ή όσα άλλα καταγράφηκαν σε τόνους τις τελευταίες μέρες. Αυτά είναι μόνο φιλολογίες που ομορφαίνουν τις εφημερίδες.

Αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή είναι:

- Το ματς με τον ΟΦΗ.

- Η αγωνιστική άνοδος της ομάδας με διορθωτικές κινήσεις εκ των έσω μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου η ενίσχυση τότε θα είναι επιβεβλημένη.

Σε ότι αφορά το αυριανό ματς, η οποιαδήποτε απώλεια βαθμών θα είναι καταδικαστική και θα την απομακρύνει τόσο πολύ από την 1η 3άδα, που θα χρειαστεί υπέρβαση το β` γύρο για να πλησιάσει. Και ο Ντούσαν, μπορεί να μην έχει το μαγικό ραβδί, μπορεί όμως να προσδώσει την απαιτούμενη ψυχολογία και φρεσκάρισμα, για να πάρει τους 3 βαθμούς, απέναντι σε μία ομάδα με περισσότερα προβλήματα αλλά και το ίδιο πλεονέκτημα (την αλλαγή προπονητή).

Η άμεση αγωνιστική άνοδος της ομάδας, πέραν των κινήσεων στη φυσική κατάσταση και στην τακτική που δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω, η εκτίμησή μου σχετικά με τη διαχείριση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού, με δεδομένο το αγωνιστικό προφίλ των «ομάδων Μπάγεβιτς» είναι:

- Ο παροπλισμός του Χουανφράν. Δε νομίζω ότι ο Ισπανός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μπακ-χαφ των ομάδων του Μπάγεβιτς. Στη θέση αυτή τούτη τη χρονική στιγμή, μόνο το Λαγό βλέπω επικρατέστερο.

- Οι αλχημείες στο άλλο άκρο της άμυνας, με δεδομένο ότι ο Γεωργέας είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και ο Κουτρομάνος πολύ άπειρος, βλέπω Ενσαλίβα επικρατέστερο, αν και δε μπορώ να καταλάβω γιατί να λείπει ο Ράμος. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να βοηθήσει. Και γιατί όχι, ίσως με το Μπάγεβιτς να βελτίωνε τις αδυναμίες του.

- Ο νέος ρόλος του Καφέ. Είναι γνωστό ότι αποτελεί τέκνο του Ντούσαν και η αγωνιστική άνοδός του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με πολλαπλές λύσεις στα χαφ και στο γκολ.

- Η απόλυτη εκμετάλλευση του Σκόκο. Αν ο Αργεντίνος δε προσφέρει τα προσδοκώμενα ούτε και τώρα, θα πρέπει να θεωρείται τελικά υπερεκτιμημένος.

- Τα ίδια ισχύουν και για τους Τζεμπούρ και Εντίνιο. Ο Ντούσκο έχει αποδείξει ότι ακόμη και από επιθετικούς επιπέδου Σλίσκοβιτς, μπορεί να πάρει αρκετά γκολ.

- Το ξεπέταγμα των νεαρών. Εδώ δεν χρειάζονται σχόλια. Και η ΑΕΚ έχει πολλούς ταλαντούχους.

- Η εκμετάλλευση των μετρίων και των παππούδων. Όταν ποδοσφαιριστές όπως ο Σταματής, ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο πρώτος σκόρερ κάποτε στα αυτογκόλ του ΟΣΦΠ Μ. Βλάχος, ο Κοπιτσής, ο Β. Καραγιάννης, ο Μήνου, οι Μητρόπουλος και Σαραβάκος στα 35 και πολλοί άλλοι, έπαιξαν σημαντικούς ρόλους στην ομάδα, γιατί να μη δούμε και τους Λαγό, Χετεμάϊ, Μπερνς, Ενσαλίβα, Άλβες, Μάχο, Μαντούκα, Μπασινά να κάνουν το ίδιο;

Φυσικά, δε λέω ότι με το παραπάνω υλικό, η ομάδα μπορεί να κατακτήσει πρωτάθλημα. Ούτε καν τη 2η θέση. Αλλά σίγουρα μπορεί μία αξιοπρεπή πορεία μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα περιμένουμε τις επιλογές Ντούσκο, που η ιστορία έχει δείξει ότι δεν έχουν καμία σχέση με επιλογές Κωτσάκου, Π. Στάθη, Π. Κομνηνού, Σάντος, Βέλιτς, Ντέμη, Φερέρ, Λυράκη, Δώνη, Μάρκου κλπ.

ΥΓ1. Ο Ντέμης, με την άρνησή του να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του Μπάγεβιτς, κακό μόνο στην υστεροφημία του κάνει. Εκτός και αν νομίζει ότι θα κερδίσει έστω και τώρα, λίγη συμπάθεια από την original…

ΥΓ2. Ο Μπασινάς, στην αλλαγή του από τον Πλιάτσικα στο ματς της εθνικής, απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ξένος είναι με την ΑΕΚ.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.......

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ .
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ...
ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ .
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΡΙΝΩ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ .
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ .
ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ .

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

ΑΕΚ εξελιξεις

Ο μπαγιεβιτς τελικά στην α.ε.κ. .....
Με πρωτοβουλία Νοτιά και αρνητικές αντιδράσεις από την ορίτζιναλ.
Ε ?

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0: Πρώτη ήττα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Κάναμε λοιπόν την πρώτη μας ήττα. Κάτι που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν. Και ήρθε στην 10η αγωνιστική κόντρα στον πρωταθλητή (έστω της μπιρίμπας και των χαρτιών).

Επειδή λόγω της έλευσης του 2ου τέκνου δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω, θα σταθώ σε λίγα πραγματάκια επιγραμματικά:

- Χάσαμε δίκαια και καθαρά. Οι φόβοι μας για τον Κάκο δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο γαύρος ήταν συνολικά καλύτερος και μας κέρδισε δικαιότατα.

- Η ομάδα έδειξε τσαμπουκά και τσαγανό. Έπαιξε παλικαρίσια και δικαίωσε όσους λέγαν ότι θα παίξει στα ίσια τον ψευτοπρωταθλητή. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο α' μέρος και στο β' έως το 60ο λεπτό και μετά κατέρρευσε. Εκεί φάνηκε πολύ εμφατικά η έλλειψη βάθους στον πάγκο. Κάτι που ξέραμε αλλά δεν είχε φανεί τόσο έντονα σε άλλα ματς γιατί οι αντίπαλοί μας ήταν κατώτεροί μας ή έστω ισοδύναμοι. Όταν π.χ. ο γαύρος έβγαζε τον Τζορτζεβιτς (που απέδειξε ότι ένας μεγάλος παίκτης παραμένει μεγάλος και στα 35 του χρόνια, ακόμα κι αν δεν βγάζει το 90λεπτο...), έβαζε τον Λέτο, ενώ εμείς βάζαμε το Λάκη...

- Πάντως δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καμιά κριτική στο Σάντος. Το στήσιμο της ομάδας στο α' μέρος ήταν υποδειγματικό, δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αλλαγές τον εξέθεσαν, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και κάτι καλύτερο (βλ. ανωτέρω σχόλιο). Η ομάδα που παρέταξε κοίταξε στα μάτια το γαύρο και χτύπησε το παιχνίδι, σε αντίθεση με μια άλλη ομάδα που μια βδομάδα πριν στο γήπεδό της και κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, φοβόταν να περάσει το κέντρο του γηπέδου.

- Θεωρώ απαράδεκτο ένας επαγγελματίας του βεληνεκούς του Πάμπλο Γκαρσία να επιτρέπει στον εαυτό του να τον προβοκάρει ένα χτεσινό τσογλανάκι σαν τον Ντίογο. Η ενέργεια του Πάμπλο είναι σε κάθε περίπτωση κατακριτέα.

- Ακόμα κι αν είχαμε προηγηθεί με τον Μπακαγιόκο δεν νομίζω ότι η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Ο γαύρος χτες ήταν πολύ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και για αυτό κέρδισε. Χώρια που δεν μου αρέσει να μιλάω με "αν" και υποθέσεις όπως οπαδοί άλλων ομάδων.

- Είδα τον αγώνα στο καφέ της κλινικής που γέννησε η γυναίκα μου χωρίς ήχο. Οπότε δεν εικόνα για το επίπεδο της περιγραφής, ούτε για τα συνθήματα που ακούστηκαν. Διάβασα όμως σήμερα ότι οι επιστήμονες κραύγασαν πάλι με μένος το γνωστό εμετικό και αντεθνικό σύνθημα που ουρλιάζουν εδώ και δεκαετίες. Θέλω να δω πότε ένας διαιτητής θα διακόψει αγώνα, όπως προβλέπει άλλωστε κι ο ΚΑΠ. (ο ποιος;;;)

- Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλουμε κάτω το κεφάλι μετά τη χτεσινή ήττα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στη Λίγκα που θα σταθούν όπως ο χτεσινός ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Έχουμε τώρα μια σειρά "εύκολων" αγώνων κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες, και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συνεχιστεί η καλή πορεία μας. Τα ντέρμπι για τον πρώτο γύρο έχουν τελειώσει, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε όπως μέχρι χτες.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19.00 εντός έδρας κόντρα στη Λάρισα.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Χάσαμε


Μετά από 10 παιγνίδια χάσαμε δίκαια στο Καραισκάκη με 2-0. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με πολύ πάθος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε! Πριν από το παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα ήταν αυτά που μας βόλευαν αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό - θα ήταν πραγματικά δώρο θεού αν φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και κρατήσαμε το κέντρο για περίπου 35 λεπτά. Μάλιστα κάναμε και την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Μπακαγιόκο που απόκρουσε ο Πάτσα στην γραμμή. Εκεί κάπου δύο πράγματα μας βγάλαν έξω από την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρώτα ο τσαμπουκάς και η μπουνιά του Γκαρσία που ακόμη και αν τον χτύπησε ο Ντιογο στα δόντια δεν δικαιολογείται να τον χτυπήσει έτσι! Βέβαια είχα να δώ τέτοιον τσαμπουκά στην ομάδα από την εποχή του Λεοντιάδη και των θρυλικών καυγάδων του με τον Μητρόπουλο. Αυτό όμως μας κόστισε όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το άλλο γεγονός ήταν ο Τζόλε που ξέφυγε τρεις φορές από τον Αραμπατζή. Στην τρίτη και φαρμακερή ο Πατσατζόγλου- ολομόναχος - δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτο των καθυστερήσεων. Απογοήτευση....

Στο δευτερο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά στην αρχή αλλά καταφέραμε με καλή κυκλοφορία να πιέσουμε τον Ολυμπιακό αν και τον αφήσαμε να βγει σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις που ευτυχώς για μας πέρασαν και έφυγαν. Στο 73' ο Μουσλί (δες την εικόνα από τη goalnews που σου έχω) έχασε την μεγάλη μας ευκαιρία για ισοφάριση και κάπου εκεί τελείωσε για μας το παιχνίδι. Το γκολ του Ντιόγο -ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ που φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει- απλά διέλυσε τις όποιες ελπίδες είχαμε.

Στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενες να νικήσεις στο Καραισκάκη. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απογοητευτήκαμε όμως το χειρότερο - γιατί ενός κακού μύρια έπονται- είναι οι τραυματισμοί Ιβιτς και Κοντρέρας αλλά και η επαπειλούμενη τιμωρία του Γκαρσία που τον βλέπω να ξαναπαίζει τα Χριστούγεννα.

Γιατί χάσαμε?
Νομίζω ότι πασιφανές είναι ότι δεν έχουμε βοήθεια από τον πάγκο, ο Σάντος έπρεπε να βγάλει τον Γκαρσία στο ημίχρονο- ήταν ολοφάνερο ότι θα έπαιρνε κόκκινη- και να περάσει τον Μπαλάφα και να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2. Δεν το έκανε. Αντίθετα ο Λάκης αλλά και ο πιτσιρικάς Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν αν σταθούν στο ματς. Ο Ολυμπιακός μετά το 35' πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού- χωρίς να πάρει τον άξονα αλλά παίζοντας από τα πλάγια- και ουσιαστικά μας έκλεισε.

Ο Κάκος νομίζω έπαιξε καλά αν εξαιρεσείς το χέρι του Ντιόγο, ένα οφσαίντ σε εμάς που δεν έδωσε αλλά και το ότι χαρίστηκε στον Μαλεζά που μπορούσε να του δείξει και δεύτερη κίτρινη.

Τώρα θα φανεί αν η ομάδα πέρασε τις παιδικές ασθένειες της Τούμπας. Παιδικές αρρώστιες όπως η γκρίνια και η έλλειψή μέτρου που πάει τον ενθουσιασμό του Παοκτσή από το ζενίθ στο ναδίρ. Είδωμεν στο ματς με την Λάρισα ..

Ένας Βάτραχος θα μας Σώσει

Ο Δώνης πλήρωσε:
- την κακή του εκτίμηση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας πριν αναλάβει
- το λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού ανέλαβε και
- τη βιασύνη του να αναλάβει ομάδα πρωταθλητισμού, ξεκινώντας μάλιστα από το μηδέν.

Κακή εκτίμηση, γιατί μόνο αυτός είδε στοιχεία πρωταθλητισμού στους Ράμος, Λαγό, Χετεμάϊ και Αρουαμπαρένα (μόνο τον τελευταίο πήρε χαμπάρι αλλά ήταν αργά), ενώ και η «κουτσή μαρία» γνώριζε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών αυτών.

Λανθασμένο μεταγραφικό σχεδιασμό γιατί:
- Αντικατέστησε τον Αρουαμπαρένα με ποδοσφαιριστή ιδίων ακριβώς χαρακτηριστικών και δυστυχώς ίσης αξίας.
- Δεν κάλυψε τα μπακ.
- Αρκέστηκε στους Ρίκα, Πλιάτσικα, Καφέ στα αμυντικά χαφ (οι Μπασινάς, Πελετιέρι ήρθε τελευταία στιγμή).
- Στη θέση του τελειωμένου Ζήκου έφερε τον επίσης τελειωμένο Μπασινά και μάλιστα τελευταία μέρα των μεταγραφών.
- Στους ασήμαντους Λαγό, Χετεμάϊ και τραυματία Μαντούκα πρόσθεσε μόνο τον άσημο Μπέρνς και το Σκόκο που δεν είναι χαφ.
- Έφερε το Τζεμπούρ ως αντιριβάλντο, χωρίς να είναι αυτές οι δυνατότητές του.

Βιασύνη να αναλάβει ομάδα πρωταθλητισμού χωρίς να είναι έτοιμος, γεγονός που διαφάνηκε από την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα και τις απελπισμένες κινήσεις του (χτίσιμο σε συγκεκριμένο σύστημα και επιτόπου αλλαγή σε άλλο, αργή ομάδα χωρίς να έχει αργούς ποδοσφαιριστές, ανύπαρκτους αυτοματισμούς, τιμωρία Εντίνιο πάνω στα ντουζένια του, εξάντληση αυστηρότητας στους Ενσαλίβα και Ράμος - ο τελευταίος θα μπορούσε να δώσει σίγουρα περισσότερα από το Κουτρομάνο τουλάχιστο μέχρι τα Χριστούγεννα κλπ).

Οι «γκρινιάρηδες» του καλοκαιριού δυστυχώς επαληθεύτηκαν, όχι κατά τύχη, αλλά επειδή παρακολουθούν ανελλιπώς εδώ και μερικές δεκαετίες την αγαπημένη τους ΑΕΚ. Και οι «αισιόδοξοι» που έβλεπαν όλους αυτούς τους μήνες μόνο καταστροφολόγους να τρώνε το σαράκι της ομάδας, καλό είναι να καταπιούν τώρα τη γλώσσα τους (ή τα PC τους)!

Η λύση είναι μόνο μία. Τίγρης με το «βάτραχο» μαζί.
Εδώ που φτάσαμε, κανένας Μανωλάς, Λάκης Νικολάου (και γιατρός του ΟΣΦΠ), Λίνεν ή Κωστένογλου μπορούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Στο ποδόσφαιρο ένας πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις. Και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να τις πάρουν οι σημερινοί μέτοχοι, διότι πολύ απλά είναι άσχετοι και απροετοίμαστοι από τη φυγή του Ντέμη.

Ο κόσμος να απελευθερωθεί από τις ιδεοληψίες του παρελθόντος (χαρακτηριστικό της φυλής μας εξάλλου) και να δει κατάματα την πραγματικότητα.

AEK ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ -ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ -ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΩΝΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΤ ΣΟΥ BLOG .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΖΕΡΙΑΖΑNΕ .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
1 ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ .[ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΒΑΖΕ 10-15 ΓΚΟΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ.....ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ
ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ...ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
2 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙ 20 ΕΚΚΑΤ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ -ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ .
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ .ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ,ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ .....