Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Και τώρα...Μιλάνο!!!

Αυτό είναι το πρόσωπο που επιθυμούμε να δείχνει ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας ματς όταν αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες που είναι μικρότερες και σε ποδοσφαιρική ικανότητα των παικτών αλλά και σε βάρος φανέλας. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, να αγωνίζονται παίκτες που σε σημαντικότερα παιχνίδια θεωρούνται αναπληρωματικοί, να σκοράρουμε γρήγορα για να ξεκλειδώνει η αντίπαλη άμυνα και κυρίως να σκοράρουμε κατά βούληση, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα μας.

Όλα τα παραπάνω τα είχε απόψε η ομάδα στο ματς κόντρα στον Θρασύβουλο της Φυλής. Σκοράραμε νωρίς, μόλις στο 7΄, με τον ξεχασμένο Ιβ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και να αποδεικνύει με την σημερινή του απόδοση στον Ολλανδό πως σίγουρα αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Βασικός στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό σε ματς πρωταθλήματος και ο Σαλπιγγίδης ο οποίος μοίρασε τα δυο επόμενα γκολ που πέτυχε ο Πετρόπουλος. Ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Τεν Κάτε από τα μαλλιά και πέτυχε τα πρώτα επίσημα του γκολ με την φανέλα της ομάδας. Πολύ καλός και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος πέρασε αλλαγή.

Από το σημερινό ματς κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης οι οποίοι μας διαηρούν ζωντανούς στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και την πολύ καλή επιθετική μας παραγωγή. Επόμενο ματς, ίσως το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν: στο Μιλάνο, απέναντι στην Ίντερ του Μουρίνιο και του Ιμπραήμοβιτς. Άλλοι μιλάνε για διασυρμό, άλλοι κάνουν λόγο για ένα ακόμα μεγάλο διπλό...Η Τετάρτη είναι κοντά ούτως η άλλως, όπως και το Μιλάνο επίσης...Πράσινη απόβαση στον Ιταλικό Βορρά.

ΥΓ: Τριφυλλάρα το Μιλάνο
την Τετάρτη Λεωφόρο θα το κάνω
με χασίσια και με χάπια
για την πάρτη σου ερχόμαστε κομμάτια...

ΥΓ2: Αύριο όσοι θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δεν υπάρχει λόγος να προβούν σε ακρότητες και καφριλίκια. Ήρεμα και ωραία, με φωνή κοντά στην ομάδα, χωρίς ακρότητες και κανιβαλισμούς.

1 σχόλιο:

teo είπε...

Οχι και ξεχασμένος ο ΙΒ!Τι να πει και ο Μάτος μετά!Ελπίζουμε σε κάτι θετικό στην Ιταλία και ισοπαλία να πάρουμε θα είμαστε αρχηγοί.Μακάρι να ρθουν όλα βολικά.Μια επιτυχία με την Ιντερ θα είμαστε με το δεξί πόδι στην συνέχεια του CL.Η ομάδα μας διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και όσοι κάνουν όνειρα για ...διασυρμό θα διαψευτούν.

Όσο για το ΥΓ σου δυστυχώς τι να πει κανείς.Αναίτιες βακείες.Όσο για το αγωνιστικό μέρος φάνηκε η διαφορά ποιότητας των ομάδων.Η ΜΈΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΎΧΤΆ.Όσο για τον Γιαννάκη έκανε και πολύ κοουτσάρισμα!Ο προπονητής της ΕΘΝΙΚΉΣ!!Οσο για τον Τσιλντρες να τους ζήσει και περαστικά τους!Μου φαίνεται ότι ετοιμάζεσαι για ξαναπάλι ταξιδάκι.Την άλλη φορά ήσουν τυχερός.Εύχομαι να το ξαναεπαναλάβεις και να μας φέρεις πρός τα εδώ βιντεάκι από την κερκίδα μας!