Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η συνοψη του πρωτου πιατου της 22ης αγωνιστικης


Λιγα πραγματα μπορουν να ειπωθουν γι αυτην την ημερα. Αρχικα ειναι η νικη της ΑΕΛ στον βουρκο των Πηγαδιων σε ενα ματσ που θυμιζε πολο. Με αυτη την νικη η Λαρισα απομακρυνθηκε απο τις επικινδυνες θεσεις του βαθμολογικου πινακα. Την ιδια ωρα η ΑΕΚ πετυχε την πρωτη νικη εκτος λεκανοπεδιου. Επικρατησε σχετικα δυσκολα του ουραγου Πανθρακικου πραγματοποιωντας μια σχετικα καλη εμφανιση. Απο την αλλη οι ουραγοι εδειξαν πως θα παλεψουν ολα τα ματς μεχρι το τελος. Στο τελευταιο ματς της μερας ο ΠΑΟΚ περασε δυσκολα απο τους Ζωσιμαδες επικρατωντας σε μια εδρα οπου συνετριβη τις προαλλες για το κυπελλο. Τα δυο κοινα στοιχεια των αγωνων ειναι οτι πρωτον εγιναν σε φρικτους αγωνιστικους χωρους ελεω βροχης και δευτερον οτι και στους τρεις κερδισαν οι φιλοξενουμενοι.

Διπλο για ΠΑΟΚ


Σημαντικο διπλο στην προσπαθεια που κανει για την καταληψη της 2ης θεσης πετυχε ο ΠΑΟΚ επικρατωντας 0-1 του ΠΑΣ στα Γιαννενα. Το μοναδικο γκολ της αναμετρησης πετυχε ο Φωτακης στο 43ο λεπτο. Με αυτη την νικη ο Δικεφαλος του Βορρα περασε προσωρινα μονος στην δευτερη θεση και περιμενει το αποτελεσμα του αγωνα Αστερα Τριπολης-Ολυμπιακου.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Βοτανικός και γήπεδο Παναθηναϊκού, ΤΕΛΟΣ !!! 08/02/2010

Έντονες και μάλιστα από επίσημα χείλια, φήμες, και ειδικά μετά και την συνάντηση Τζίγγερ και Βγενόπουλου λένε ότι, μετά τα πολλά εμπόδια ΔΗΜΟΣ, ΒΩΒΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΡΧΑΙΩΝ, ΑΔΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ που κρατούν πίσω την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό οι μέτοχοι του ΠΑΟ στρέφονται στην ανακατασκευή του ΟΑΚΑ με τις πρώτες μελέτες για να γίνει το στάδιο ΚΑΙ ποδοσφαιρικό και, να το πάρει ο Παναθηναϊκός από το κράτος για κάποια χρόνια όπως έγινε και με το Καραΐσκάκη. Φυσικά σε όλο αυτό το σχέδιο δεν θα περιλαμβάνεται η ΑΕΚ.