Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

El gordo στο καλό.


Τον φώναζαν κοροϊδευτικά "el gordo" δηλαδή "o χοντρός", όμως εμείς το θεωρούσαμε και το θεωρούμε μια απ' τις καλύτερες μεταγραφές που έκανε εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός, άσχετα αν δεν "έπιασε".
Δε κάθισε στην Ελλάδα και πολύ, όμως για μας ήταν ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό διαμάντι που στην εποχή των "γραμμωμένων" κοιλιακών, των "αποτριχωμένων" κορμιών, του θεάματος με βάση την επίκτητη δύναμη και τα τρεχαλητά χωρίς περιεχόμενο ξεχώριζε.
Οι λόγοι που το συμπαθήσαμε απ' τη πρώτη στιγμή είναι πολύ συγκεκριμένοι:
Πανέξυπνος και χαμηλών τόνων, δεν σπαταλούσε ενέργεια τρέχοντας άσκοπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν έδινε συνεντεύξεις σε life style περιοδικά. Βρίσκονταν πάντα στη θέση που έπρεπε χωρίς να τρέχει και πολύ, τεχνίτης όσο λίγοι, δυνατό και ψηλό παιδί που έπαιζε με το κεφάλι ψηλά, ομαδικός, όσο δε πάει άλλο, και μας άρεσε για ένα ακόμη λόγο τη πλουραλιστική προσφορά του. Ήταν πολύ σύνθετος και μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις σε αντίθεση με τους ατάλαντους εξειδικευμένους παίχτες τύπου Sebastian Schweinsteiger, που φεύγουν στην αντεπίθεση με τη μπάλα και στο τέλος συνεχίζουν να τρέχουν χωρίς αυτήν. Ήταν το καλύτερο εργαλείο για τους προπονητές που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και όχι το τρίαθλο, πένταθλο, δέκαθλο. Δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθελαν πίσω οι μισές ομάδες της Αργεντινής, όπου και ευτυχώς κατέληξε εκεί, γιατί μόνο εκεί μπορεί να εκτιμηθεί το ταλέντο του στη πατρίδα του ποδοσφαίρου, που για μας μαζί με την Ουρουγουάη και πάντα ιστορικά είναι οι τα δύο μεγαλύτερα κοσμήματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Επειδή η "αχαριστία" είναι κακός σύμβουλος, και δε κρύβουμε το ποδοσφαιρικό θαυμασμό μας, θα τον ευχαριστήσουμε για τις πανέμορφες και σχεδόν αλάνθαστες κάθετες μπαλιές που έβγαζε, τις σέντρες που έβγαζε και όλες σχεδόν γίνονταν γκολ από το κεφάλι του Κοβάσεβιτς, για το βολ-πλάνε που άλλοτε γίνονταν γκολ (όπως με το Παναθηναϊκό) και άλλοτε όχι, για τα απευθείας γκολ απ' τα φάουλ, για το θράσος του να θέλει να βάλει γκολ στην ομάδα του Φράνκο τη Ρεάλ, μόλις μπήκε μέσα, για το ήθος του τέλος πάντων γιατί ήταν ροκ ποδοσφαιριστής και όχι σταρ, γιατί θαύμαζε τα τρία κοσμήματα της Αργεντινής, το Τσε, το Ντιεγκίτο και το Πιατσόλα
Καλό ταξίδι χοντρούλη όσοι αγαπούν το ποιοτικό ποδόσφαιρο ούτε σε ξεχνούν και ούτε θα σε ξεχάσουν.

Radio Collectiva

ΥΓ Επειδή πρόκειται για πολύ συναισθηματικό άρθρο, παρακαλούμε να μη γίνουν σχόλια.

ΒΡΕ ΤΗ ΝΕΤ........

Για μία ακόμα φορά, οι γνήσιοι ΠΑΟΚτσήδες ΔΕΝ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα ζωντανά από κάποιον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό. Ούτε από τη δημόσια τηλεόραση που είναι πλέον το προπύργιο των «κοκκινοπράσινων δυναστών» του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε από το συνδρομητικό κανάλι, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά, φιλοτιμήθηκαν να προσφέρουν στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες του κόσμου την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ματς κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες αντιπάλους των ελληνικών ομάδων το φετινό καλοκαίρι .
Και δε μιλάμε για αντίπαλο κάποια ερασιτεχνική ομάδα από το Λουξεμβούργο ή κάποια μεικτή μπυραρίας από κάποιο προάστιο από τη Γερμανία. Μιλάμε για την προ 4ετίας πρωταθλήτρια Ευρώπης, την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια και τη φιναλίστ του φετινού Πορτογαλικού Κυπέλλου, την Πόρτο.
Η αναλγησία και η συντονισμένη προσπάθεια συγκάλυψης όλων των τηλεοπτικών φορέων και των μέσων στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καταντάει ως ένα όριο και σκανδαλώδες. Τόσο κατά την πρώτη της ομάδας στην Τούμπα, όσο και κατά την αναχώρησή της προς την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ΚΑΝΕΝΑ από τα μεγάλα κανάλια, ιδιωτικά και μη, έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα γεγονότα.
Απεναντίας, επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πόλεμο μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να βγάλει πρώτος τη νίκη του ολυμπιακού κατά της μεικτής Ζέεφελντ ή την μεταγραφή του Αμπαλίσιους στον παναθηναϊκό. Κύριοι, η εποχή χάριτος τελείωσε. Η περίοδος όπου οι ΠΑΟΚτσήδες επέλεγαν την ενημέρωσή τους από εσάς έχει περάσει πλέον, ανεπιστρεπτί. Όταν και οι υπόλοιπες ομάδες καταλάβουν ότι ο χρόνος που προβάλλονται είναι συντριπτικά, αντιστρόφως δυσανάλογος των δύο «δυναστών» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, θα αλλάξουν τη στάση τους απέναντι στην πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων.
Κύριοι κρατικοδίαιτοι και λοιποί παραχαράκτες της ελληνικής οικονομίας και κύριοι εκφραστές της κατεδάφισης του ελληνικού κράτους θα ήθελα να σας κάνω μερικά ερωτήματα:
1) Τα ιδιαιτέρως φουσκωμένα συμβόλαια προς τους δύο «αιώνιους δυνάστες» μας, για ποιο λόγο και με ποια προσχήματα εδόθησαν;
2) Για ποιο λόγο δείχνετε αδιαφορία και μας εμπαίζετε διαρκώς προβάλλοντας ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ εσείς;
3) Με ποιο δικαίωμα αναιρείτε τη βουλιμία κάποιων ανθρώπων να προσφέρουν «έργο» και ψυχαγωγία στον έλληνα πολίτη;
4) Με ποιο δικαίωμα μας εξαιρείτε από το δικαίωμα να παρακολουθήσουμε την καψούρα μας, την αγαπημένη μας ομάδα, την καύλα μας τελοσπάντων;
5) Εάν σε όλα τα παραπάνω δεν κάνετε τίποτα απολύτως, εγώ, σαν έλληνας φορολογούμενος πολίτης, για ποιο λόγο να σας έχω σε κάθε μήνα στο λογαριασμό της ΔΕΗ και να σας πληρώνω; Για ποιες υπηρεσίες εγώ είμαι αναγκασμένος κάθε μήνα να σας γεμίζω της τσέπες;


Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει. Το νου σας!!!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

άλλο επίπεδο


Σε ομαδα του Ουζμπεκισταν ο Ετο !!!

Η ειδηση απο το Sport24 :
Στο Ουζμπεκιστάν βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της χώρας, Κουρούβτσι.
Ο Καμερουνέζος στράικερ έφτασε στο αεροδρόμιο της Τασκένδης στις 06:30 (ώρα Ουζμπεκιστάν), με πτήση από το Παρίσι, ενώ συνοδευόταν από τρεις εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα, τους Χοάν Πάτσι, Χοσέ Μαρία Μεσάγιες και Νικόλοζ Μικάτζε.
Η υποδοχή που του επεφύλασσαν οι φίλοι της ομάδας ήταν συγκλονιστική, καθώς κατέκλυσαν το αεροδρόμιο. Από εκεί κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο "InterContinental", όπου θα αναπαυθεί μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ενώ θα επισκεφθεί και τα ιστορικά μνημεία της πόλης.
Στις 14:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο που διαμένει, σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Κουρούβτσι.


Κι ομως δεν ειναι ψεμα!!! Το αποδεικνυει και η φωτογραφια που σαν αυτη θα βρειτε κι αλλες στην επισημη ιστοσελιδα της Kuruvchi.
Στη wikipedia λεει πως θα υπογραψει συμβολαιο 6 μηνων και η συμφωνια επηλθε λογω της καλης σχεσης της ομαδας του Ουζμπεκισταν με την Μπατσελονα. Καπου διαβασα οτι ή ο παικτης ή Μπαρτσελονα (δε θυμαμαι ακριβως) θα παρει 40 εκατομμυρια δολαρια !!! Λιγο απιθανο να παρει ο παιχτης τοσα λευτα μονο για εξι μηνες αρα το πιθανοτερο ειναι η Μπαρτσελονα να βαλει στα ταμεια της τα χρηματα.
Αυτο βαβαια ειναι πισωγυρισμα για τον Ετο και φαινετε οτι γινεται μονο για τα χρηματα απο τη στιγμη που τον ζητουσαν μεγαλες ευρωπαικες ομαδες. Ισως κιολας να πιεστηκε απο την Μπαρτσελονα να κανει τη μεταγραφη λογο του τεραστιου ποσου. Κανεις δε ξερει και επισης για τιποτα δε πρεπει να ειμαστε σιγουροι αν πρωτα δεν υπογραφτει το συμβολαιο.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Paparazzi news... H ζωή θέλει καλοπέραση...

Ο Ronaldo - φημολογούμενος στόχος και ελληνικής ομάδος - χαλαρώνει στην Ιμπιζα... Μαζί του χαλαρώνουν και οι κοιλιακοί του... Λογικό βέβαια για έναν ποδοσφαιριστή που είναι εδώ και αρκετούς μήνες εκτός δράσης και φυσικά λογικό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πίσω του αρκετά εκατομμύρια και πολλές καταχωρήσεις σε σκανδαλοθυρικές στήλες...


*fotos: milliyet

Πρόγραμμα αγώνων Superleague 2008-09


1η αγωνιστική (31/8/08)
Αρης-Λεβαδειακός
Λάρισα-Θρασύβουλος
Πανθρακικός-Εργοτέλης
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Ξάνθη
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Πανσερραϊκός

2η αγωνιστική (14/9/08)
Λεβαδειακός-Θρασύβουλος
Εργοτέλης-Αρης
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός
Ξάνθη-Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος
Ηρακλής-ΟΦΗ

3η αγωνιστική (21/9/08)
Εργοτέλης-Λεβαδειακός
Θρασύβουλος-Αστέρας Τρίπολης
Αρης-Παναθηναϊκός
Λάρισα-Ξάνθη
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός
ΑΕΚ-Ηρακλής
Πανιώνιος-ΟΦΗ

4η αγωνιστική (28/9/08)
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
Ξάνθη-Θρασύβουλος
ΠΑΟΚ-Αρης
Πανσερραϊκός-Λάρισα
Ηρακλής-Πανθρακικός
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-ΑΕΚ

5η αγωνιστική (5/10/08)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ
Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός
Αρης-Ηρακλής
Λάρισα-ΟΦΗ
Πανθρακικός-Πανιώνιος
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

6η αγωνιστική (19/10/08)
Λεβαδειακός-Ξάνθη
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης
Ηρακλής-Εργοτέλης
ΟΦΗ-Θρασύβουλος
Πανιώνιος-Αρης
ΑΕΚ-Λάρισα
Ολυμπιακός-Πανθρακικός

7η αγωνιστική (26/10/08)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
Ξάνθη-Πανσερραϊκός
Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ
Εργοτέλης-Πανιώνιος
Θρασύβουλος-ΑΕΚ
Αρης-Ολυμπιακός
Λάρισα-Πανθρακικός

8η αγωνιστική (2/11/08)
Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-Ξάνθη
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-Εργοτέλης
Πανθρακικός-Θρασύβουλος
Αρης-Λάρισα

9η αγωνιστική (9/11/08)
Ηρακλής-Λεβαδειακός
Πανσερραϊκός-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Ξάνθη-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός
Εργοτέλης-Λάρισα
Θρασύβουλος-Αρης

10η αγωνιστική (16/11/08)
Λεβαδειακός-ΟΦΗ
Πανιώνιος-Ηρακλής
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Πανθρακικός-Ξάνθη
Λάρισα-Παναθηναϊκός
Αρης-Αστέρας Τρίπολης
Εργοτέλης-Θρασύβουλος

11η αγωνιστική (23/11/08)
Πανιώνιος-Λεβαδειακός
ΟΦΗ-ΑΕΚ
Ηρακλής-Ολυμπιακός
Πανσερραϊκός-Πανθρακικός
ΠΑΟΚ-Λάρισα
Ξάνθη-Αρης
Παναθηναϊκός-Θρασύβουλος
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης

12η αγωνιστική (30/11/08)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
Πανθρακικός-ΟΦΗ
Λάρισα-Ηρακλής
Αρης-Πανσερραϊκός
Θρασύβουλος-ΠΑΟΚ
Εργοτέλης-Ξάνθη
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

13η αγωνιστική (7/12/08)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
ΑΕΚ-Πανθρακικός
Πανιώνιος-Λάρισα
ΟΦΗ-Αρης
Ηρακλής-Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός-Εργοτέλης
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη-Παναθηναϊκός

14η αγωνιστική (14/12/08)
Λεβαδειακός-Πανθρακικός
Λάρισα-Ολυμπιακός
Αρης-ΑΕΚ
Θρασύβουλος-Πανιώνιος
Εργοτέλης-ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ-Ξάνθη

15η αγωνιστική (21/12/08)
Λάρισα-Λεβαδειακός
Πανθρακικός-Αρης
Ολυμπιακός-Θρασύβουλος
ΑΕΚ-Εργοτέλης
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Ηρακλής-Ξάνθη
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

16η αγωνιστική (4/1/09)
Λεβαδειακός-Αρης
Θρασύβουλος-Λάρισα
Εργοτέλης-Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Ξάνθη-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
Πανσερραϊκός-Ηρακλής

17η αγωνιστική (11/1/09)
Θρασύβουλος-Λεβαδειακός
Αρης-Εργοτέλης
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης
Πανθρακικός-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Ξάνθη
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Πανιώνιος-Πανσερραϊκός
ΟΦΗ-Ηρακλής

18η αγωνιστική (18/1/09)
Λεβαδειακός-Εργοτέλης
Αστέρας Τρίπολης-Θρασύβουλος
Παναθηναϊκός-Αρης
Ξάνθη-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός
Ηρακλής-ΑΕΚ
ΟΦΗ-Πανιώνιος

19η αγωνιστική (25/1/09)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
Θρασύβουλος-Ξάνθη
Αρης-ΠΑΟΚ
Λάρισα-Πανσερραϊκός
Πανθρακικός-Ηρακλής
Ολυμπιακός-ΟΦΗ
ΑΕΚ-Πανιώνιος

20η αγωνιστική (1/2/09)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος
Ηρακλής-Αρης
ΟΦΗ-Λάρισα
Πανιώνιος-Πανθρακικός
ΑΕΚ-Ολυμπιακός

21η αγωνιστική (8/2/09)
Ξάνθη-Λεβαδειακός
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός
Εργοτέλης-Ηρακλής
Θρασύβουλος-ΟΦΗ
Αρης-Πανιώνιος
Λάρισα-ΑΕΚ
Πανθρακικός-Ολυμπιακός

22η αγωνιστική (15/2/09)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός-Ξάνθη
Ηρακλής-Παναθηναϊκός
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος-Εργοτέλης
ΑΕΚ-Θρασύβουλος
Ολυμπιακός-Αρης
Πανθρακικός-Λάρισα

23η αγωνιστική (22/2/09)
Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Ξάνθη-ΟΦΗ
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Εργοτέλης-Ολυμπιακός
Θρασύβουλος-Πανθρακικός
Λάρισα-Αρης

24η αγωνιστική (1/3/09)
Λεβαδειακός-Ηρακλής
ΟΦΗ-Πανσερραϊκός
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης
Λάρισα-Εργοτέλης
Αρης-Θρασύβουλος

25η αγωνιστική (8/3/09)
ΟΦΗ-Λεβαδειακός
Ηρακλής-Πανιώνιος
Πανσερραϊκός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Ξάνθη-Πανθρακικός
Παναθηναϊκός-Λάρισα
Αστέρας Τρίπολης-Αρης
Θρασύβουλος-Εργοτέλης

26η αγωνιστική (15/3/09)
Λεβαδειακός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-ΟΦΗ
Ολυμπιακός-Ηρακλής
Πανθρακικός-Πανσερραϊκός
Λάρισα-ΠΑΟΚ
Αρης-Ξάνθη
Θρασύβουλος-Παναθηναϊκός
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης

27η αγωνιστική (22/3/09)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
ΟΦΗ-Πανθρακικός
Ηρακλής-Λάρισα
Πανσερραϊκός-Αρης
ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος
Ξάνθη-Εργοτέλης
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

28η αγωνιστική (5/4/09)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Πανθρακικός-ΑΕΚ
Λάρισα-Πανιώνιος
Αρης-ΟΦΗ
Θρασύβουλος-Ηρακλής
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Ξάνθη

29η αγωνιστική (12/4/09)
Πανθρακικός-Λεβαδειακός
Ολυμπιακός-Λάρισα
ΑΕΚ-Αρης
Πανιώνιος-Θρασύβουλος
ΟΦΗ-Εργοτέλης
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
Ξάνθη-ΠΑΟΚ

30η αγωνιστική (26/4/09)
Λεβαδειακός-Λάρισα
Αρης-Πανθρακικός
Θρασύβουλος-Ολυμπιακός
Εργοτέλης-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
Ξάνθη-Ηρακλής
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΝΟΪΚΌ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.... ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 100 ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

"ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"

H ΗΜΕΡΉΣΙΑ ONLINE ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ...ΑΠΟΨΕΩΝ !!!

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

'Εσκασε στην πρώτη αγωνιστική ντέρμπυ.'Εβαλαν 10 κλειδάριθμους για ολα τα πράγματα,εκτός απο το να πέσει κάποιο ντέρμπυ την πρώτη αγωνιστική.'Αμα ήθελαν ντέρμπυ νωρίς,ας έτρωγαν το χρυσό Derby της ΙΟΝ,τώρα βγαίνει και με σοκολάτα υγείας.
Θα έπρεπε να διαφυλάξουν το άθλημα,αλλα που τέτοια μυαλά.'Αντε να δούμε τι θα γίνει.
Σίγουρα ενα ντέρπυ είναι καλύτερο οταν έχουν παιχτεί μερικά παιχνίδια,αλλα αυτό τώρα δεν αλλάζει.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2008-2009


«Με 31 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (07/07) η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία, όπου για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

[…]

Αναλυτικά στην Αυστρία θα ταξιδέψουν οι: Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μόρις, Δάρλας, Γκούμας, Σιόντης, Σιμάο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Παντίδος, Μάτος, Ρομέρο, Λεοντίου, Καραγκούνης, Τζιόλης, Ν'Ντόι, Ίβανσιτς, Νίλσον, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Πετρόπουλος, Σάμιος, Βλάχος, Μουν και Ζουνίνιο.» (contra.gr)


Σε αυτούς θα προστεθούν και οι Νίνης, Μπουτζίκος που είναι με την εθνική νέων-Under 19 (ειδικά για τον Νίνη προβλέπεται πολύ δύσκολο καλοκαίρι και φέτος αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κληθεί και στην Ελπίδων U-21) και οι μεταγραφές Ante Rukavina, ένα δεξί μπακ μάλλον ο Βραζιλιάνος Gabriel της Fluminense, ένα αμυντικό χαφ μάλλον ο Gilberto Silva της Arsenal, ένα (τουλάχιστον) σέντερ μπακ, και ένα σεντερ φορ. Δηλαδή τουλάχιστον άλλοι 7 ποδοσφαιριστές σύνολο:38 παίχτες στο ροστερ ….τεράστιο νούμερο και αν υπολογίσουμε πως αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση σε οποιαδήποτε θέση μπορεί να αποκτηθεί παίχτης … τότε μπορεί να ξεπεράσουν τους 40…. Τρελά πράγματα!


Από τους υπό δοκιμή (Ζουνίνιο, Μουν) θα αποκτηθεί μάλλον μόνο ο Μουν (όποτε -1) κάτι είναι κι αυτό. Ενώ φαίνεται να έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα οι : Παπαδόπουλος, Μόρις, Μάντζιος και Ρομέρο οι οποίοι αν δεν φέρουν πρόταση θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται επίσης και ο Βύντρα για τον ο όποιο φαίνεται να υπάρχει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Στουτγγάρδη αλλά εγώ προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται… υπάρχει κατάρα μάλλον.


Ο νέος προπονητής ( ο οποίος ελπίζω να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα) έχει δείξει και στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό ότι προτιμάει το γρήγορο παιχνίδι από τα πλάγια και συνηθίζει να εφαρμόζει το 4-3-3 και τις διάφορες παραλλαγές και πάνω σ’αυτό το σύστημα θα δούμε τις επιλογές του σε κάθε θέση.


Τέρμα: Mario Galinovic, Arcadiuz Malarz, Ορέστης Καρνέζης

Τον Καρνέζη Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν έχω γνώμη. Οι άλλοι δυο μου είναι αδιάφοροι δεν θεωρώ κανέναν τους πολύ καλό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί οποιαδήποτε ομάδα να έχει δύο ξένους τερματοφύλακες??? Προσωπικά θα τους έδιωχνα και τους δύο…


Δεξί μπακ: Λουκάς Βύντρα, Mikael Nilsson, Μουν, μεταγραφή (Gabriel) , Βλάχος (μάλλον παίζει και πιο μπροστά)

Ο Βύντρα πρέπει να φύγει (και θέλει) για να τελειώσει το μαρτύριο για όλους… ο Νιλσον είναι μια χαρά για τον πάγκο τώρα οι υπόλοιποι είναι ερωτηματικά… η ομάδα χιάζεται επειγόντως παίχτη σε αυτή τη θέση από τότε που έφυγε ο Σεϊταρίδης και ελπίζω να τον βρεί στο πρόσωπο του Gabriel.


Αριστερό μπακ: Σπυρόπουλος, Δάρλας (ο Τεν Κατε τον υπολογίζει και ως αριστερό χαφ) Μπουτζίκος

Moναξιές πρέπει να νιώθει ο Σπυρόπουλος (ρε παιδιά μήπως υπάρχει και σε δεξί?) φέτος, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πάρει σίγουρα ευκαιρίες και ο νεαρός διεθνής (με την νέων) Νίκος Μπουτζίκος και με χαροποιεί πολύ το γεγονός


Σέντερ μπακ: Μόρις, Γκούμας, Σαριέγκι, Σιόντης, μεταγραφή

Αν φύγει ο Μόρις χρειάζονται οπωσδήποτε δύο παίχτες και μάλιστα από αυτούς που λέμε «ενδεκαδάτους». Να σημειωθεί πως ο Στέφανος Σιόντης λέγεται πως είναι από τις αδυναμίες του νέου προπονητή και μάλλον θα πάρει επιτέλους τις ευκαιρίες που πιστεύω πως αξίζει…


Αμυντικό χαφ: Μάτος, Τζιολης, Σιμάο (παίζει και σέντερ μπακ), Λεοντίου (παίζει και επιτελικός και ως κεντρικό χαφ) , Μεταγραφή (Gilberto Silva), Παντίδος, Σάμιος

Η καρδιά της ομάδας για τον Σουριναμέζο τεχνικό! Αν τελικά αποκτηθεί ο Gilberto Silva η ομάδα θα είναι υπερπλήρης, αλλά δυστυχώς δεν θα υπάρχει χώρος για τους νέους Παντίδο και Σάμιο οι οποίοι θα καταλήξουν δανεικοί κατά πάσα πιθανότητα. Αν τελικά αποκτηθούν τα δικαιώματα του Μαρτσέλο Μάτος θα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού φέτος (κατά τη γνώμη μου)

Επιτελικός Μέσος: Κλέιτον (είναι all around), Ν'Ντόι (δεν ξέρει κανείς τι είναι...), Καραγκούνης (είναι all around)

Αριστερό εξτρέμ: Χριστοδουλόπουλος(δεν ξέρει κανείς τι είναι...), Ίβανσιτς (είναι all around)

Δεξί εξτρέμ: Ρομέρο, Δημούτσος (κάποτε ήταν και αμυντικό χαφ), Νίνης (παίζει και επιτελικός), Σαλπιγγίδης (παίζει και σέντερ φορ)

Σε αυτές τις τρεις θέσεις μπορούν να παίξουν σχεδόν όλοι οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας και εξαρτάται από τον Τεν Κάτε ποιος θα αγωνίζεται και που το κάλο είναι πως υπάρχει πληθώρα επιλογών. Πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Νίνη αν δεν καεί από τους ομοσπονδιακούς… ευτυχώς που δεν συμμετέχουμε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί δεν τη γλίτωνε.


Σέντερ φορ : Πετρόπουλος, Μάντζιος, Παπαδόπουλος (παίζει και εξτρέμ αλλά ελπίζω να μην παίξει πουθενά φέτος), Μεταγραφή, Rukavina

Με την προσθήκη ενός φορ περιοχής θα έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά το πάζλ… λείπει ένα βαρύ σέντερ φορ με καλή σχέση με τα δίχτυα τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εντυπωσιακά… αλλά θα δούμε .


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Τεν Κάτε θα αναγκαστεί (δεν νομίζω πως είναι επιλογή του) να δουλέψει με ένα πολύ μεγάλο ρόστερ.

Δεν νομίζω ότι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα υπάρχουν ελλείψεις σε οποιαδήποτε θέση.

Ειναι σημαντικό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα-ξεσκαρτάρισμα. Κατά τη γνώμη μου παίχτες όπως οι: Βύντρα, Ρομέρο, Παπαδόπουλος, Δάρλας πρέπει να φύγουν για διάφορους λόγους όπως και κάποιοι από τους Μάντζιος, Μορις, Nilsson, Tζιόλης, Μαλαρτζ, Γκαλινοβιτς αν δεν δείξουν σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι.



Υ.Γ.1: Ο Τάκης Ο Φύσσας Που είναι????

Υ.Γ.2: O Λύμπε???γιατί δεν τον φέρνουν στον Παναθηναϊκό?

Υ.Γ.3: Τι κοινό έχουν οι : Trezor Lomana Lua Lua, Gilberto Silva και Tomislav Butina???

Εdit:

"Αξίζει να αναφέρουμε πως από την Πέμπτη στις προπονήσεις συμετέχει και ο 16χρονος (!) τερματοφύλακας των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο "πιτσιρικάς" είναι μεγάλο ταλέντο όπου προέρχεται από τη σχολή τερματοφυλάκων του Τάκη Οικονομόπουλου και προπονείται μαζί με τους Γκαλίνοβιτς, Μάλαρτζ και Καρνέζη."(sport24.gr)




don Quixote

ΠΑΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ...

ΠΑΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ!!Με το τέλος τις μεταγραφολογίας ο ΠΑΟ φαίνεται να έχει κερδίσει την ουσία και τις εντυπώσεις.Έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις γραμμές με αξιόλουγους ποδοσφαιριστές που καλούνται στο επόμενο διάστημα να το αποδείξουν και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ξαναρχίζει και πιστεύω να τα πάμε καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στήν Ευρώπη.Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τους μετόχους της ομάδας για την χαρά που έχουν σκορπίσει σε όλους τους φιλάθλους μας(για τις μεταγραφές)-και το πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμη-αλλά και γα το χτίσιμο της ομάδος που θα την κάνει ικανή να πρωταγωνιστή παντού!Δεν το κρύβω πως είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου για την λεγόμενη πολυμετοχικότητα.Περίμενα ΦΩΣ.......και ήρθε!Όλα καλά για την συνέχεια.......

Ελληνικό Πρωτάθλημα ώρα μηδέν....

Ελληνικό Πρωτάθλημα ώρα μηδέν....

Κατ' αρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εκδότη του μπλόγκ που μας επέλεξε. Το θεωρούμε μεγάλη τιμή να αποτυπώνουμε όποτε εμείς θέλουμε τη γνώμη μας για το αθλητικό γίγνεσθαι στο δικό του μπλογκ και των ευχαριστούμε απο καρδιάς.
Στο δια ταύτα τώρα. Με σκοπό να αναδείξουμε μερικές σκέψεις που μας βασανίζουν εδώ και πολλά χρόνια και έχουν να κάνουν με το Ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και τελικά αν αξίζει κανείς να το παρακολουθεί αν δεν έχει οπαδική σχέση με κάποιο σύλλογο και όχι κάποια ΠΑΕ. Κανένας στην εποχή μας,(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δε ξεκινούσε να υποστηρίζει κάποια ΠΑΕ. Υποστήριζε το σύλλογο με τα χρώματα του, το στυλ που έπαιζε και δεκάδες άλλους λόγους που είναι τμήμα της μαγείας που λέγεται ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως και σήμερα οι ανόθευτοι οπαδοί όλων των συλλόγων,(που στις χαρές και τις λύπες των ομάδων τους στέκονται πάντα δίπλα στην ομάδα)υπάρχουν και είναι βαθιά λυπημένοι με την εικόνα που σήμερα παρουσιάζεται.
Οργανωμένες θύρες που στο εσωτερικό της υπάρχουν τμήματα και παραομάδες που επιθυμούν να φύγει ο τάδε επιχειρηματίας και έλθει ο δείνα. Αθλητικές εφημερίδες(και δε μιλάμε για τις οπαδικές, αλλά για τις δήθεν ανεξάρτητες),που δεν ενημερώνουν, αλλά φτιάχνουν ειδήσεις που εξυπηρετούν τους manager, υμνώντας όποιο τους κάνει τα οικονομικά χατίρια και παίζει το παιχνίδι τους. Αθλητικογράφοι που υπηρετούν καθαρά και ξάστερα τη τσέπη τους βρίσκουν "πεδίο δόξης λαμπρόν". Χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ, σε ομάδες παίχτες και κανάλια για την ακόμα παραπέρα εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου.
Τέλος αυτό που σκοτώνει το ποδόσφαιρο, όχι ως άθλημα, αλλά ως ένα μαζικό λαϊκό παιχνίδι που όλοι χωρούν και ανήκει σε όλους, είναι ο τρόπος που διεισδύουν οι επιχειρηματίες. Που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον και είτε μόνοι τους η με τη λογική της όποιας πολυμετοχικότητας, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον ιδιωτικό στρατό τη μεγάλη μάζα των οργανωμένων οπαδών μίας ομάδας ως μοχλό πίεσης στο κράτος για να πάρουν με το έτσι θέλω "χρυσές δουλειές" απ' αυτό.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Superleague.
Σε αντίθεση με αυτό το τοπίο, το οποίο λανσάρει και τη λογική του bet. Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι και κοινωνικό φαινόμενο που πηγάζει απ' τη φαντασία το ταλέντο, το μαζικό λαϊκό αθλητισμό, με παίχτες που δε θα ξεζουμίζονται στο βωμό των κερδών και των συνεχόμενων αγώνων καταστρέφοντας την υγεία τους. Που δε θα είναι "χτισμένοι" για δεκαθλητές, αλλά για ποδοσφαιριστές, με τη φαντασία τους να οργιάζει μέσα στο γήπεδο, που να μην είναι κατασκευασμένοι για μία μόνο θέση, αλλά να είναι πολυπρόσωποι και με προσωπικότητα. Απ' αυτή την άποψη την οποία δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ασπαστεί, θεωρούμε ότι και φέτος δύσκολα θα δούμε και καλό ποδόσφαιρο και κάτι διαφορετικό.

Radio Collectiva

Προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ !

Δυο προβλήματα τραυματισμών ήταν ο απολογισμός των διπλών προπονήσεων του Σαββάτου στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ριβάλντο και Σάχα τα οόματα με τον δεύτερο να τραυματίζεται πιο σόβαρα από τον Ριβάλντο.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας συγκρούστηκε κάποια στιγμή με τον Εντίνιο και σωριάστηκε κάτω, πιάνοντας το αριστερό του πόδι. Όλοι έπεσαν πάνω του, καθώς ήθελαν να δουν τι συμβαίνει και τελικά ο έμπειρος πορτιέρο αποχώρησε με δεμένο τον αστράγαλό του, έχοντας υποστεί διάστρεμμα. Τώρα, το πόσο βαρύ είναι, θα φανεί από την καθημερινή πορεία της κατάστασής του.

«Κλείνει» Ροναλντίνιο η Μίλαν

Η Μίλαν όλο λέει ότι κλείνει τον Ροναλντίνιο αλλά μεταγγραφή δεν βλέπουμε. Aυτ'η την φορά όμως ο Ρόνι θα κλέισει οριστικά στη Μίλαν.

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ροναλντίνιο ήρθε η Μίλαν σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας. Η χρυσή τομή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, και τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα, βρέθηκε στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Ρόνι αναμένεται να υπογτάψει 2 ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6,5 εκατ. ευρώ. Με αυτή την μεγγεαφή η Μίλαν θα κάνει ένα πολύ δυνατό δύδιμο με Ροναλντίνιο και Κακά.