Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μαύρη θύελλα

γαύρος - ΠΑΟΚ 0-1 για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Τεράστια εμφάνιση έκανε η ομάδα μας την Κυριακή στο γαυραϊσκάκη, κάνοντας πλάκα στον ημιθανή γαύρο.

Βλέποντας το παιχνίδι (με παρέα φίλους βάζελους και γαύρους στην Αθήνα) ομολογώ ότι δεν ανησύχησα ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να χάναμε το παιχνίδι. Η εικόνα μας ήταν τέτοια που ακόμα κι ο γαύρος φίλος έλεγε και ξανάλεγε ότι ο γαύρος δεν μπορεί να κερδίσει αυτόν τον ΠΑΟΚ.



Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε να βλέπουμε λοιπόν. Έναν ΠΑΟΚ να μπαίνει να πάρει το παιχνίδι στα ίσια, να παίζει παλικαρίσια μπάλα, να στραγγαλίζει τον αντίπαλο, ο οποίος στα τέλος να πετάει λευκή πετσέτα. Είχαμε το έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του (ίσως με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο του β' μέρους, οπότε κι οι αλλαγές του γαύρου μας αποπροσανατόλισαν για λίγο), είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες, είχαμε τα δοκάρια, και εν κατακλείδι κερδίσαμε γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν αφήσαμε το γαύρο να πιστέψει ούτε μια στιγμή ότι μπορεί να κάνει κάτι.

Γκολάρα ο Edinho

Αν μάλιστα είχαμε λίγη περισσότερη τύχη στα δοκάρια, ή αν ο Σάντος έβγαζε τρέλα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια ιστορική νίκη ξευτελίζοντας την ομάδα του δημοσίου.

Η νίκη αυτή και κυρίως η εμφάνιση αυτή αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια της χρονιάς (play off και κύπελλο). Πρέπει να "χτίσουμε" πάνω σε αυτή τη νίκη, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι για τη συνέχεια και επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να πάρουμε ντέρμπι και μέσα και έξω από την Τούμπα.

Την Κυριακή διώξαμε από πάνω μας (ιδίως ο Σάντος) το κόμπλεξ που κουβαλούσαμε τα τελευταία χρόνια κόντρα στο ΠΟΚ και γενικά νομίζω ότι κλείσαμε τα στόματα όλων όσων μιλάνε για πυροτέχνημα του ΠΑΟΚ κλπ παπαριές. Επίσης κλείσανε τα στόματα όσων κράζαν/κράζουν το Σάντος (δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω) κι όσων λέγαν ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος έχει χτυπήσει οροφή.

Μίλησε κανείς;;;

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 30/01/2010 στις 19.00 κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Συνθέσεις:

γαύρος: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (70' Ντουντού), Τοροσίδης, Ζαϊρί (46' Λούα Λούα), Όσκαρ (46' Ντάτολο), Ντιόγο

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (81' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (88' Κουτσιανικούλης), Σνάουτσνερ, Εντίνιο (90'+2 Κριστιάνο)

Γκολ: 20' Εντίνιο

Κίτρινες κάρτες: 18' Γκαλίτσιος, 74' Μαρέσκα, 90'+3 Ντιόγο - 12' Βιτόλο, 16' Κοντρέρας, 72' Χαλκιάς, 76' Γκαρσία.

Διαιτητής: Δαλούκας

H Άλωση του Πειραιά

Ποιος είπε ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών???
Όταν αγαπάς κάτι με τη ψυχή σου και το πιστεύεις πραγματικά
δεν υπάρχουν φραγμοί και απαγορεύσεις....


">




Αν έπαιζε στον ουρανό
θα πέθαινα για να τον δω...