Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Το Μαγαζάκι Του ΠΑΟ

Πως γίνεται μια ομάδα τους καλύτερους παίκτες της να τους πουλά σε μια συγκεκριμένη ομάδα...
Έδωσε- λέει- ο ΠΑΟκ στον ΠΑΟ ένα απο τα καλύτερα ταλέντα της Ελλάδας , τον κύριο Χριστοδουλόπουλο, έναντι 2 εκατομυρίων και άλλων 2 εκατομυρίων σε μορφή χορηγίας απο μια εταιρία του προέδρου του ΠΑΟ....

Ωραία.

Αν ο θείος Κόκκαλης έκανε μια χορηγία φανέλας (intracom) στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα, τι θα λεγόταν από τους κάθε λογής "δημοσιογράφους";

Μαγαζάκι του Σωκράτη ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ. Το Υποκατάστημα του Θρύλου.
Ξεφτιλίζεται το Πρωτάθλημα. Η παράγκα ξαναχτίζεται.

Αρχίζω να καταλαβαίνω τους γαύρους που φωναζουν ότι όλοι κοιτούν τι κάνουν αυτοί , ενώ την ίδια στιγμή οι άλλες "μεγάλες ομάδες" της Αθήνας κάνουν τα ίδια και χειρότερα...

Άρχισε η εξάπλωση των μαγαζιών της Αθήνας.
Ανοίγουν μαγαζάκια και στην επαρχία...

ΥΠΟΔΟΜΗ [ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ] 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ.


1 ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ 3-5 ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.


2 ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ .ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ [30-40 ΕΥΡΟ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ]ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Η ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..


3 ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ [ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ,ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟΥΣ].ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΑΝΤΟΧΗΣ-ΤΕΣΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ[ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ]ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ .


4 Η 4 ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ .ΥΠΑΡΧΟΥ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ [ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΜΠ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ].
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΟΥ 2004 ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ .
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ...


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .

ΑΕΚ:Ο ΠΑΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΒΕΝΕΤΙΔΗ...ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ;


ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΕΤΙΔΗ [ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ]


-ΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΟΣΦΠ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
-ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ .ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,,,ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗ.....
-Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ[ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ] ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ;ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ 1 ΕΚΚΑΤ ΕΥΡΟ .. ΟΠΩΣ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ
- ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ [ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ]ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΤΙΤΛΟΣ.
-Ο ΣΚΟΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
-ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΖΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ 32 ΧΡΟΝΩΝ .ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ[ΝΕΑΡΟ]ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ..

ΥΠ:Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ 2ος περιφερειακός ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.

"Πράσινος" ο Χριστοδουλόπουλος!

Στα πράσινα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να ντυθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο νεαρός άσσος του ΠΑΟΚ για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν έντονα ΠΑΟ & ΟΣΦΠ βρέθηκε αργά το βράδυ στην Αθήνα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟ για να συζητήσει τους όρους του συμβολαίου. Ο Παναθηναϊκός δίνει 2,2 εκατομμύρια Ευρώ στον ΠΑΟΚ +1,8 εκατομ. Ευρώ από την χορηγία εταιρίας συμφερόντων του Βγενόπουλου(900.000 Ευρώ το χρόνο για 2 χρόνια). Συνολικά δηλαδή η πρόταση των "πράσινων" ανέρχεται στα 4 εκατομ. Ευρώ! Και βέβαια δε θα δοθούν και έμψυχα ανταλλάγματα. Είναι ήδη πολλά τα λεφτά.. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο δεύτερος παίχτης που έρχεται στον ΠΑΟ μετά τον Κλέιτον. Λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί και ο Ίβανσιτς. Ενώ τελικά φαίνεται να "πρασινίζει" και ο αμυντικός της Βελέζ, Πεγεράνο. Και έπεται συνέχεια!

Euro 2008 : Κροατία – Τουρκία 2-4 (1-1)

Ο αποψινός αγώνας ήταν ο δεύτερος προημιτελικός του Euro 2008, ήδη από τον πρώτο προημιτελικό έχει προηγηθεί η Γερμανία η οποία περίμενε και αυτή τον αποψινό νικητή για να γνωρίσει τον αντίπαλό της στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη. Ο αγώνας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εξελίχθηκε αμφίρροπος και η λήξη του βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα και αυτό να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης παρέμεινε και αυτό ισόπαλο 0-0. Η Κροατία πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 29΄ της παράτασης ο Klasnic μετά από λάθος του Τούρκου τερματοφύλακα παρόμοιο με αυτό του Νικοπολίδη η δε Κροατία στο 32΄ της παράτασης ισοφάρισε σε 1-1 με τέρμα του Semih Senturk οδηγόντας το παιχνίδι στα πέναλτυ. Στα πέναλτυ η Κροατία έχασε τρια πέναλτυ και έχασε το παιχνίδι και την πρόκριση.

Φιλαράκια τελικά νικητής αυτού του παιχνιδιού για γερά νεύρα, αναδείχθηκε η Τουρκία η οποία προκρίνεται στην τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία της και η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Γερμανία στον ημιτελικό. Αυτό το οποίο πρέπει να ομολογηθεί είναι πως ήταν ένα αν όχι το ωραιότερο παιχνίδι του Euro 2008.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ....Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΦΩΝΑΞΕ ΠΑΡΩΝ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...


ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ....


Μεγάλο μπράβο στους Τούρκους...

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΥΠΟΔΟΜΗ:ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θα ήθελα σήμερα να πω δυο λόγια για την Εθνική ομάδα και για τους Έλληνες παίκτες.Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αφορμή πήρα από μια κουβέντα που είχα σήμερα για αυτό το θέμα με έναν καλό φίλο από το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
Ο καλός φίλος, όπως και όλος ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες,μου έλεγε γιατί ο Ρεχαγκελ δεν πήρε τον έναν, γιατί δεν έβαλε τον άλλον,ότι έχει γίνει κολλητός με τους παίκτες,ότι έπαιξε με ηττοπάθεια,και άλλα πολλά.
Για να μην κουράζεται ούτε αυτός αλλά και όλος ο κόσμος έχω να πω ότι το πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκινάει από την έλλειψη υποδομής.Απο την έλλειψη σωστών ακαδημιών.
Ακαδημίες που πρέπει να διδάσκουν στους παίκτες από την παιδική ηλικία την σωστή προπόνηση και εκγύμναση,και τον σωστό τρόπο σκέψης και ανάπτυξης παιχνιδιού έτσι ώστε όταν φτάσουν 16-17 χρονών να είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Αυτό ακριβώς δηλαδή που γίνετε σε όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες.
Με εξαίρεση τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,που έχει βγάλει κάποιους καλούς παίκτες που πρωταγωνίστησαν οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτόν τον τομέα κινούνται στην μετριότητα.
Που είναι οι παίκτες που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός;Που είναι οι παίκτες που έχει βγάλει η ΑΕΚ;Για τις άλλες ομάδες δεν το συζητώ καν. Μόλις πάρουν κανένα καλό πιτσιρικά τον ξεπουλάνε αμέσως.
Μα μου λέει ο καλός φίλος οι Εθνικές Νέων και Ελπίδων πάνε καλά σε όλες τις διοργανώσεις,γιατί δεν πάνε καλά και στην Ανδρών;
Η απάντηση είναι απλή.Στίς Εθνικές Νέων και Ελπίδων οι δικοί μας παίκτες ,αν και αδούλευτοι,παίζουν με το ταλέντο τους απέναντι στο ταλέντο των άλλων όταν όμως προωθούνται στις Ανδρικές ομάδες φαίνεται η γύμνια τους γιατί τότε χρειάζονται και άλλα πράγματα εκτός από το ταλέντο,πράγματα που δυστυχώς είναι αργά για να μάθουν σε αντίθεση με τους ξένους συναδέλφους τους.
Ένα απλό παράδειγμα είναι η Εθνική Νέων. Αν εξαιρέσει κανείς τον ΝΙΝΗ τον ΠΑΥΛΗ και κανά δύο άλλους οι υπόλοιποι είναι παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών χωρίς υποδομή και σωστή εκγύμναση και είναι λογικό να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένουμε όταν πάνε στην Ανδρών.
Για αυτό ας αφήσουμε τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ να κάνει την δουλειά του και να κοιτάξουμε να φτιάξουμε ΣΩΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
Αν τα κάνουμε αυτά τότε θα φτιάξουμε και καλό πρωτάθλημα και θα έχουμε και απαιτήσεις στην Εθνική Ομάδα

Δείτε ένα υπέροχο τέρμα.









Είναι η φωτογραφία ενός υπέροχου γκόλ από τον χθεσινό αγώνα Γερμανίας – Πορτογαλίας.

Ap

Ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ (;) - Ξεκινά ο πλειστηριασμός για τον Χριστοδουλόπουλο

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν το ζήτημα είναι απλά τυπικό. Μεταξύ του Ιβοριανού φορ και του ΠΑΟΚ έχει επέλθει προφορική συμφωνία για συνεργασία 2 ετών.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή στην επίθεση (μετά τον Αναστασάκο), αλλά σίγουρα δεν αποτελεί την βασική επιλογή για την ομάδα. Ο Μπακαγιόκο πιθανότατα θα είναι συμπληρωματικός παίκτης.

Δεν τρελαίνομαι με τη μεταγραφή, αλλά δεν είναι ώρα για γκρίνιες. Άλλωστε μην ξεχνάμε τα οικονομικά μας. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα γίνει κι άλλη μεταγραφή πιο "γεμάτου" φορ. Ο Μπακαγιόκο είχε μέτρια χρονιά στην ΑΕΛ, σημειώνοντας 4 γκολ.

Στο μεταξύ φαίνεται να ξεκινάει ο πλειστηριασμός για τον οικοδόμο Χριστοδουλόπουλο.

Έχω ξαναπεί για τον μπετατζή ότι τον θεωρώ τον πιο ποιοτικό παίκτη που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ και θα ήθελα να τον δω να προσφέρει στον ΠΑΟΚ πριν την κάνει για άλλες πολιτείες. Σαφώς φέτος έπαιξε πολύ κάτω απ' τις δυνατότητές του, αλλά ίσως δεν τον βοήθησε η θέση που έπαιζε φέτος. Όπως δεν τον βοήθησε και η πολύ χαμηλή διάθεση που είχε.

Εγώ θα προτιμούσα να δοθεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο. Σε πρώτη φάση οι γαυρο-βάζελοι φέρονται να έχουν κάνει προτάσεις 2 και 2,2 εκ € αντίστοιχα.

Αν αναλογιστεί κανείς ποια ήταν η συνολική προσφορά του οικοδόμου στον ΠΑΟΚ, μιλάμε για πολλά λεφτά. Πιο πολλά κι από τα λεφτά που πουλήθηκε ο $αλπιγγίδη$, ο οποίος είχε παίξει και μπάλα στον ΠΑΟΚ. Και λεφτά που σίγουρα χρειαζόμαστε.

Το θέμα με τον οικοδόμο είναι ότι περιβάλλεται από μια αύρα χρυσόσκονης θα έλεγα, η οποία δεν δικαιολογείται από την απόδοσή του. Αυτή την αύρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Και να πάρει όσα παραπάνω ανταλλάγματα μπορεί για ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου, το οποίο όμως δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα στον ΠΑΟΚ. Αν τα ποσά τα οποία ακούγονται και προαναφέραμε ισχύουν όντως, νομίζω ότι μπορούμε να τον δώσουμε άνετα. Χώρια που πιστεύω ότι α) μπορούμε να χτυπήσουμε και παραπάνω (ας τρενάρουμε το ζήτημα 10 μέρες ακόμα και θα δείτε τι θα γίνει) και β) κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα στενοχωρηθεί με ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ

Η μεγάλη αλήθεια για την Εθνική μας είναι ότι ο Ρεχάγκελ αν εξαιρέσει κανείς τον Χούτο δεν είχε το υλικό για τίποτα παραπάνω. Δυστυχώς το 2008 δεν είναι 2004.Τότε δεν μας υπολόγιζε κανένας ενώ φέτος μας ήξεραν και μας περίμεναν. Οι παίκτες έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό τις δυνατότητές τους και όσα λέγονται ΤΩΡΑ κατά του Ρεχάγκελ και των παικτών είναι εκ του πονηρού.
Ο Γερμανός ήξερε ότι δεν μπορούσαμε αλλά φυσικά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί όπως γνωρίζετε καλά φίλοι μου τα θαύματα γίνονται μόνο μια φορά. Και μόνο το γεγονός ότι πήγαμε στο EYRO ήταν μεγάλη επιτυχία. Μην ξεχνάτε ότι τερματίσαμε πρώτοι και με διαφορά στα προκριματικά.Ολα αυτά θέλουμε δεν θέλουμε είναι υπέρβαση. Μην ξεχνάτε ποιο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τι υποδομή έχουν οι Έλληνες παίκτες.
Το να βγαίνει τώρα ο καθένας,ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΈΡΩΝ,και να κάνει κριτική στους παίκτες και στον Ρεχάγκελ νομίζω είναι άδικο. Αυτοί είμαστε,αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε. Πρέπει να λέμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΡΕΧΑΓΚΕΛ που μας πήρε από την ανυποληψία και μας έκανε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ αντί να τον βρίζουμε,εκτός αν θέλουμε πάλι στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ που τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στα κανάλια και στις εφημερίδες και κάνουν κριτική.Αυτοί που επί των ημερών τους είμαστε κομπάρσοι στην Ευρώπη και δεν μας υπολόγιζε ΚΑΝΕΝΑΣ και εξυπηρετούσαν μόνο σωματειακά συμφέροντα.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ να κάνει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ για να μας ξαναοδηγήσει σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και στο μέλλον και όχι να ζητάμε την απομακρύνση του,γιατί τότε θα επιστρέψουμε σε εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

Συμφώνησε με Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ!


O Iμπραήμ Μπακαγιόκο θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβοριανός φορ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά. Μάλιστα, το Σάββατο ο 32χρονος Μπακαγιόκο αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Η καριέρα του Μπακαγιόκο

Ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο γεννήθηκε στη Σεγκουέλα της Ακτής Ελεφαντοστού, στις 31 Δεκεμβρίου του 1976. Εκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην Γιανί Σπορτς και Αλάιανς Ρένεσανς και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήρθε το 1994-95 με την Σταντ ντ’ Αμπιτζάν. Ακολούθησε η μεταγραφή στη γαλλική Μονπελιέ, όπου και έκανε γνωστό το όνομά του και το 1998 βρέθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» για λογαριασμό της Εβερτον.

Στο Λίβερπουλ κάθισε μόλις μία σεζόν και πέρασε τις τέσσερις επόμενες στη Μαρσέιγ. Το 2003 μετακόμισε στην Παμπλόνα για την Οσασούνα και το 2004 στην γαλλική Ιστρ. Το 2005 αγωνίστηκε στην ιταλική Λιβόρνο όπου είχε 1,5 γεμάτη χρονιά και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2006-07 στη Μεσίνα. Από εκεί βρέθηκε στη Λάρισα, όπου σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 4 γκολ.

ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ .ΝΤΡΟΠΗ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΚΛΕΚΤΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:


  1. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

  2. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ[ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ]

  3. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ 2004

  4. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ [ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ]ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ 3 ΜΕΓΑΛΩΝ

  5. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΛΙΤΙΛΙΚΙΑ [ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ]

  6. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ .ΝΙΝΗΣ, ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ .......ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .......ΑΠΟ ΔΕΛΛΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ .

  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.

Euro 2008 η επόμενη μερα.

Μετά Χριστόν προφήτης δεν θέλω να μαι, κι αυτες τις μέρες άφησα να κυλήσει το Euro αντι να κάθομαι να το αναλύω σαν αυτούς τους απίθανους στην τηλεόραση.
Καμάρωσα που τους έβλεπα να παίζουν, τόσο με τη Σουηδία όσο και με τη Ρωσία.
Οχι για την φοβερή τους μπάλλα αλλα επειδή μια πρωταθλήτρια Ευρώπης τη σέβεσαι όπως και να χει. Καλά θα ήταν να έπαιζε εστω και 10% καλύτερα. Τωρα μπορεί να γράφαμε για το αν θα πάει στον ημιτελικό.
Οπως αξίζουν τα μπράβο στον Ρεχάγκελ και τους παίκτες για τον άθλο του 2004, ετσι πρέπει και τώρα να πέσει η ευθύνη στους ίδιους. Οπως ο πρόεδρος της ΕΠΟ καρπώθηκε την επιτυχία τότε, ετσι θα πρέπει να του αποδωθεί και το μερίδιο ευθύνης του τώρα.
- Ρεχάγκελ : Ελάχιστη ανανέωση και ελάχιστη φρεσκάδα. Δεν ενέπνευσε πάθος φέτος.
- Παίκτες : Απροετοίμαστοι και ελαφρώς απρόθυμοι να ζοριστούν παραπάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις.
- Γκαγκά : Εχει φτιάξει ενα πρωτάθλημα για γέλια και για κλάμματα. Μόνο ελαφρυντικό το οτι αρκετοί παίκτες της εθνικής αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Αυτο που μου μένει ειναι μίγμα χαράς με απογοήτευση και πίκρα μαζί. Περίεργο συναίσθημα.
Χαρά που ειδα να αγωνίζεται ξανά η πρωταθλήτρια. Απογοήτευση για την απόδοση, πίκρα για τα αποτελέσματα. Τρείς ήττες με ενα μόνο γκολ ενεργητικό. Αποκλεισμός σχεδόν διασυρμός.
Τι να πώ ; Οτι δεν πειράζει ; ...καλά οκ δεν πειράζει δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει ....
Τώρα πίσω στα δικά μας, με διάθεση για ποδόσφαιρο ανύπαρκτη, όσο και το μυαλό του Νικοπολίδη δηλαδή. Που βγαίνει αμέσως να δηλώσει πως φεύγει απο την εθνική έχοντας μαζι του και ποιόν ; Τον Αντζα ! Καλά που δεν ηταν και ο Στολτίδης που αρνήθηκε το κάλεσμα και δεν τιμωρήθηκε ! Κύριοι στο καλό. Στην ομάδα σας, και μη μας ζαλίζετε άλλο.
Καλά, ετσι και αλλιώς σε άλλα αθλήματα θα στρεφόταν ο κόσμος και καλά θα κάνει.
Η βαρβατίλα φέτος δεν θα ξεχυθεί στους δρόμους να φωνάζει "τους γ...σαμε". Πάλι καλά.
Το έναυσμα για σοβαρότητα, ταπεινότητα, αξιοπρέπεια πρέπει να δοθεί όχι απο Γκαγκάτσηδες αλλα απο αθλητές λιγομίλητους και ουσιαστικούς.
Καμμία ανάλυση τηλεοπτική δεν θα μου πει τίποτα απολύτως, αφου δεν ενδιαφέρονται για μενα, τον φίλαθλο.
Το ειχα πει και τοτε, το λέω και τώρα :
Πριν απο επιτυχίες πρέπει να μαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, και μετά απο αποτυχίες, να είμαστε το ίδιο σοβαροί όπως οταν πετύχαμε και πανηγυρίζαμε θέλοντας να απολαύσουμε την κορυφή. Μα το δύσκολο δεν ειναι τόσο το να πας στην κορυφή, αλλα το να μείνεις και μάλιστα έχοντας καθολική αναγνώριση απο τους άλλους που συνολικά εχουν να επιδείξουν πολλές παραπάνω επιτυχίες.
Γι αυτο και δεν γκρινιάζω, αλλα χειροκροτώ, με κείνο όμως το μίγμα συναισθημάτων, νιώθω σαν να βλέπω όνειρο. Υπήρχε, δεν υπάρχει. Ειναι ήδη η επόμενη μερα.
Ανανέωση εκ βάθρων και σοβαρότητα χωρίς Γκαγκάτσηδες αλλα με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, και τον αθλητισμό όχι μόνο ως μπίζνα.
Καλημερα σας κυρίες και κύριοι.

υγ. συνυπογράφω και το ήδη αναρτημενο θέμα του Κώστα Λαδιά, που μόλις ειδα.

Πάει το Euro για την Εθνική



Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, η εθνική μας δυστυχώς επαλήθευσε τις κασσάνδρες που την ήθελαν να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτή την φορά ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-1 και αποχαιρέτησε τον θεσμό με μόλις 1 γκολ και 0 βαθμούς. Όπως ήταν αναμενόμενο το κάζο δεν άργησε να έρθει και ήδη στο youtube οι "ενδοπαλαμικοί παλινδρομιστές" της αφιέρωσαν τραγούδι που αν μη τι άλλο οι στίχοι του χτυπάνε στην εστία του προβλήματος και κρύβουν αλήθειες που πονάνε...

ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΓΕΡΟΝΤΙΑ .......ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ


ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ[ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ] ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

1 ΚΥΡΙΕ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΑΝΑΤΖΙΡΛΙΚΙΑ ΔΥΝΕΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ

2 ΔΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ,ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

3 ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟ 2004 ΤΩΡΑ ΦΥΓΕ ..........

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Σκοτώνουν τα άλογα πριν καν γεράσουν;


Μέσα στην τούρλα του EURO, ίσως πέρασε στα ψιλά ένα θέμα που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μας απασχολούσε γιά πολλές μέρες, ακόμα και σαν προέκταση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.
Δεν είναι άλλο από την μη κλήτευση του μέχρι πρότινος αρχηγού της Εθνικής ομάδας Μιχάλη Κακιούζη στην ομάδα γιά το προολυμπιακό τουρνουά.
Τον προηγούμενο μήνα έγινε πολύ κουβέντα περί ηθικής και ανηθικότητας, περί του τρόπου που αντιμετωπίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στον διπλό του ρόλο ως προπονητή του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας.
Αφού κατ αρχήν βεβαιώσω πως δεν με ενοχλεί καθόλου αυτός ο διπλός ρόλος, κάθε άλλο μάλιστα, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως γιά κάποιους η έννοια της ηθικής είναι λάστιχο που το τραβάμε ανάλογα με τα συμφέροντά μας και τις επιδιώξεις μας.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν υπήρξε μόνο προπονητής της Εθνικής, υπήρξε και αρχηγός της γιά πολλά χρόνια και ασφαλώς οφείλει να γνωρίζει πως οι τίτλοι τέλους ενός αρχηγού Εθνικής ομάδας δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπαίνουν με τέτοιο τρόπο.
Δεν ξέρω πραγματικά πόσο ακατάλληλος κρίθηκε ο Μιχάλης Κακιούζης από τον προπονητή της Εθνικής, απορώ όμως όταν βλέπω πως στο ρόστερ υπάρχει χώρος γιά τον Βασίλη Ξανθόπουλο και όχι γιά έναν άνθρωπο που απ τα 16 του υπηρετεί με αφοσίωση και πάθος την γαλανόλευκη φανέλα, έχοντας σηκώσει ένα παγκόσμιο εφήβων και ένα πρωτάθλημα Ευρώπης.
Λίγες μέρες πριν, ήταν η σειρά του Λάζαρου Παπαδόπουλου να ανακοινώσει το τέλος της παρουσίας του στην Εθνική ομάδα.
Τέλειωσε πριν τον «τελειώσουν», είπαν κάποιοι και ο ίδιος δεν δίστασε να πετάξει το μπαλάκι στον Βασιλακόπουλο και την Ομοσπονδία.
Το τοπίο στην Εθνική ομάδα μπάσκετ αρχίζει έντονα να θυμίζει ελληνικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί στο πέρασμα των χρόνων απ το 1985 μέχρι σήμερα, το μπάσκετ στάθηκε επάνω απ την μίζερη ελληνική πραγματικότητα και παρουσίασε δομές και οργάνωση πρωτόγνωρες γιά τον τόπο.
Σήμερα, η Εθνική ομάδα δείχνει να υποπίπτει στο πρώτο της σοβαρό σφάλμα.
Δείχνει να λησμονεί την ιστορία της και να στέκεται αχάριστα απέναντι σ αυτούς που πιστά την υπηρέτησαν γιά πολλά-πολλά χρόνια.
Δείχνει να σκοτώνει τα παιδιά της πριν καν γεράσουν...

Πρωταθλητές οι Βοston Celtics


Σε έναν αγώνα που ο νικητής κρίθηκε από το ημίχρονο οι Boston Celtics διέλυσαν τους L.A Lakers με 131-92 και επέστρεψαν στην κορυφή του ΝΒΑ κερδίζοντας τη σειρά των τελικών με σκορ 4-2. Αυτό ήταν το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία των «Κελτών», η οποία είχαν να γευθούν το νέκταρ της επιτυχίας από το 1986. Εκπληκτική εμφάνιση των Big-3 για τους «Κέλτες», απίστευτο παιχνίδι από τον Rondo. Μόνο στην πρώτη περίοδο πάλεψαν οι «λιμνάνθρωποι» και μετά απλώς συμμετείχαν στο «πάρτι» που είχε στηθεί στο «TD Banknorth Garden».

Με τον Kobe Bryant να είναι σε κέφια του οι Lakers μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα. Ο MVP της κανονικής διάρκειας είχε 3/4 τρίποντα και η ομάδα του προηγήθηκε με 12-13 και 16-18, με τη δεύτερη να είναι η τελευταία που οι γηπεδούχοι έβλεπαν την πλάτη των «λιμνανθρώπων». Στους Celtics δεν έφθαναν τα προβλήματα πριν τον αγώνα, αλλά προστέθηκαν και άλλα μόλις στο 8’ όταν ο Allen έκανε λέι άπ μπροστά στον Odom και χτύπησε στο μάτι. Μ’ αυτόν στα αποδυτήρια πάντως οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο 12λεπτο με σκορ 24-20, χάρη στα κλεψίματα και τα…επιθετικά ριμπάουντ του Rondo. Οι παίκτες του Jackson «μάτωναν για να σκοράρουν την ώρα που οι αντίπαλοι τους έβρισκαν λύσεις, παρά την απουσία του Allen. Ο Pierce μπορεί να ήταν άστοχος στην πρώτη περίοδο, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε το καλό σουτ του και με δικό του τρίποντο η διαφορά πήγε στο +9 (38-29) για τους γηπεδούχους.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Allen επέστρεψε από τα αποδυτήρια με τους οπαδούς στο «TD Center» να παραληρούν. Οι Lakers έχασαν τον επιθετικό προσανατολισμό τους, ο Bryant έβαλε μόλις 3 πόντους από το 5’:30’’ και έπειτα, με αποτέλεσμα οι «Κέλτες» να βάλουν το ένα χέρι στο τρόπαιο. Πλησιάζοντας προς το τέλος του πρώτου μέρους ο Garnett έκανε ότι ήθελε στη ρακέτα των Lakers, με τη διαφορά να παίρνει συνεχώς την ανιούσα. Εν τέλει, το πρώτο μέρος βρήκε τους παίκτες του Rivers να έχουν φθάσει σε ένα εντυπωσιακό +23 (58-35).
Ο αρχηγός των Celtics, Paul Pierce, αναδείχθηκε MVP των τελικών και το πανηγύρισε δεόντως όταν πήρε το βραβείο του από τα χέρια του David Stern. Στα αξιοσημείωτα οι αποδοκιμασίες που άκουσε ο κομισάριος του ΝΒΑ τη στιγμή που κατέβηκε στο παρκέ και πήρε το μικρόφωνο για να συγχαρεί τους νέους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Kαι ένα περίεργο...Ο 17ος τίτλος στην ιστορία των Celtics ήρθε στις 17 του μήνα (για τους Αμερικανούς).

Από τα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου το γεγονός ότι οι Lakers δεν πήραν ούτε ένα επιθετικό ριμπάουντ, τα 10 κλεψίματα των Celtics και το απίστευτο ποσοστό του 23% που σούταραν οι «λιμνάνθρωποι» στο δεύτερο 12λεπτο.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν επιδέχεται κριτικής από εκεί και πέρα. Οι Celtics συνέχισαν να παίζουν εξαιρετικά άμυνα, με προεξέχοντα τον Rondo, με αποτέλεσμα η διαφορά να φθάσει και στο +31 (79-48). O Jackson απέσυρε τον Bryant, αφού πλέον οι «Kέλτες» δεν έδειχναν οίκτο στους αντιπάλους τους και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά.

Ο Ray Allen άλλαζε θέσεις στο τρίποντο με δαιμωνιώδη ευστοχία, με αποτέλεσμα να σταματήσει στα επτά και απλά να ισοφαρίσει το ρεκόρ που υπήρξε σε τελικούς ΝΒΑ. Στην τελευταία περίοδο όλο το γήπεδο φώναζε «seventeen», για το 17ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και όλοι περίμεναν τη στιγμή που το τρόπαιο θα κατέληγε στα χέρια του Dock Rivers και των παικτών του.

Το τελικό 131-92 λίγη σημασία είχε. Αν έβλεπε κανείς το ξέσπασμα και τους λυγμούς του Kevin Garnett, ο οποίος αφιέρωνε το πρωτάθλημα στη μητέρα του, τότε θα καταλάβαινε πως νιώθει ένας μεγάλος παίκτης που φορά το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.
Τα δωδεκάλεπτα: 24-20, 58-35, 89-60, 131-92

Βoston Celtics: Garnett 26 (14 ρ.), Pierce 17, Perkins 2, Rondo 21 (8 ασ., 6 κλ. 7 ρ.), Allen 26 (7/9 3π.), Posey 11, Brown 6, House 9, Davis 3, Powe 8, Allen 2

Los Angeles Lakers: Odom 14 (2/9 ε.π.), Radmanovic 6, Gasol 11, Fisher 7, Bryant 22 (7/22 ε.π.), Farmar 12, Vujacic 7, Walton 8, Turiaf 2, Ariza 3
Ενδιαφέρουν

Ο Phil Jackson δεν μπόρεσε να κερδίσει το 10 πρωτάθλημα της καριέρας του και να γίνει ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στο ΝΒΑ. Ο κόουτς των Lakers μετρά πλέον 9 τίτλους σε 12 προσπάθειες, μένοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Red Auerbach

Αυτή ήταν η 11η φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε τελικό ΝΒΑ. Μ’ αυτή τους την επιτυχία οι Boston Celtics προηγούνται πλέον με 9-2 στις νίκες.
Με τα 7 τρίποντα που πέτυχε ο Ray Αllen ισοφάρισε το ρεκόρ επιτυχημένων τριπόντων σε τελικό ΝΒΑ.

Εκτός από τους Big-3 (Ray Allen, Paul Pierce και Kevin Garnett) αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πρώτο στην καριέρα του Dock Rivers ως προπονητής.

Mε το +39 οι Celtics κατάρριψαν το +33 που κρατούσε από το 1965 σε τελικό με τους Lakers. Λίγο ακόμα και θα πετύχαιναν τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη σε τελικό, την οποία κρατούν οι Chiicago Bulls από το 1998 όταν είχαν επικρατήσει με +42 των Utah Jazz.

ΑΕΚ:ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑ


ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ .

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΟΣΟΥΝ.
ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ..

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΕΝΕΤΙΔΗ ......ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ.

Ο ΣΚΟΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ .
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ [ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΑ]

RIMPERI Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ZINTAN..... MALLON TOY FRAGKESTAIN...


AKOYGA ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙ ΑΥΤΗ

ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ........ΚΑΙ ΖΕΙ........

ΟΛΛΑΝΔΙΑ :ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ....


ΕΛΛΑΔΑ: ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ε ;

ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΞΑΝΑ;

ΡΕΧΑΓΚΕΛ: ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΛΑΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ.....ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ

Απλα απιθανο





Προκειται για μεγαλα ατομα !!!!!!
Αυτα ειναι τραγουδια!!!!!!!
Μας εκφραζουν

Περιστατικο

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Ιβιτς


Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.

Στη συνέχεια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέρω σε τι ομάδα έρχομαι και τι με περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ.Σάντος. Ηταν ένας παραπάνω λόγος να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Μίλησα και μου ανέλυσαν το σκεπτικό τους για την ομάδα ο κ.Ζαγοράκης και ο κ.Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ αξίζει πολύ περισσότερα από την περσινή κατάσταση. Για τα επόμενα δύο χρόνια πρέπει να προσπαθήσουμε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα για τις τρεις-τέσσερις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Είναι σημαντικό ότι τη διοικούν άνθρωποι που έχουν παίξει στο παρελθόν ποδόσφαιρο και το βλέπουν με άλλη οπτική γωνία. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στη σχέση της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά ασπρόμαυρα που είναι το χρώμα της Παρτιζάν στην οποία αγωνιζόμουν 6 χρόνια και πέρασα πολύ ωραία".

* Ο Βλάνταν Ιβιτς εκτός από το νέο του συμβόλαιο, κλήθηκε να υπογράψει και μερικά... αυτόγραφα φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SPOTBET


Οι Ολλανδοί ήταν εντυπωσιακοί και στα δυο παιχνίδια και πήραν αυτό που τους άξιζε.Οι παίκτες του Marco van Basten κάνανε αυτό για το οποίο ήρθαν εδώ,νίκησαν Ιταλία (3-0) και Γαλλία (4-1) και κέρδισαν τον <<όμιλο του θανάτου>> έχοντας και ένα παιχνίδι αδιάφορο.Αυτό που κάνουν τώρα είναι πανηγύρια και ανυπομονούν για τα προημιτελικά του θεσμού και τον αντίπαλο από το τέταρτο γκρούπ.Οι Ρουμάνοι αν κερδίσουν τους Οράνιε τους ακολουθούν στα προημιτελικά,περνάνε επίσης με χ και ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι ενώ με ήττα κάτω από 3 γκολ και το Γαλλία-Ιταλία στο 0-0 πάλι περνάν στην επόμενη φάση.Πολύ κυνικές ακούγονται οι δηλώσεις του Van Basten ότι θα παίξουμε για την νίκη όταν θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς παίκτες και δεν θα ρισκάρει για κίτρινη κάρτα στους Andre Ooijer και Nigel de Jong.Κόντρα στα Ιταλογαλλικά σχόλια πάνε οι Ρουμάνοι που δεν περιμένουν δώρο από τους Ολλανδούς όπως δήλωσε και ο αρχηγός τους Cristian Chivu.Μετά από όλα αυτά έχουν αποδειχθεί σκληρό καρύδι αφού πάντα παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

Πρώτο πόδι ΙΙ

Κροατία-Τουρκία: οι Κροάτες δείχνουν "γεμάτοι" πίσω-μέση-μπροστά. Οι Τούρκοι έχουν μια πίστη που δε φαίνεται άλλη ομάδα να διαθέτει.
Εάν βγάλουμε το Χ έξω, δίνω 55-45%.
Δεν ξέρω εάν οι Τούρκοι θα πληρώσουν την κόκκινη του τέρματος, καθώς και τους υπόλοιπους τραυματισμούς.

Πορτογαλία-Γερμανία:Το είχα ζευγάρι ημιτελικού...
Η Πορτογαλία έχει την ευκαιρία να μας δείξει ότι είναι για τελικό. Η Γερμανία δείχνει να έχει καλυτερεύσει την αμυνά της ενώ δείχνει από τις πιο ορθολογικές ομάδες του τουρνουά.
Έχω την εντύπωση πως το ζευγάρι πάει να βγάλει τον ένα φιναλίστ.
Ένα 51-49% υπέρ Γερμανίας, λόγω ονόματος.

Η Παρέα Διαλύεται..




Τέλος εποχής για την Εθνική μας ομάδα.
Η πορεία της στο EURO τελειώνει πρόωρα, με τον μεθαυριανό αγώνα να είναι το ρέκβιεμ για αρκετούς παίκτες της.
Οι δύο πρώτοι ήδη ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κατέβουν από το..πειρατικό και να πιάσουν στεριά. Εκεί όπου θα πατούν πιο γερά στα πόδια τους και δεν θα κινδυνεύουν να βουλιάξουν από τα συμμαχικά πυρά των εκάστοτε δημοσιογράφων και "ειδικών ποδοσφαίρου".

Η παρέα του δαχτυλιδιού (των πρωταθλητών) σιγά σιγά διαλύεται. Την αποστολή της την έφερε εις πέρας. Πήρε μια πλήρως απαξιωμένη ομάδα και την ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης όπου και την κράτησε για πολλά χρόνια. Ξεκίνησε το δύσκολο έργο της μόνη. Έπαιζε σε άδεια γήπεδα.
Γήπεδα που με τον καιρό γέμισαν.
Γέμισαν από έλληνες φίλαθλους με ότι συνεπάγεται αυτό. Οι φίλαθλοι αυτοί μετέφεραν μαζί με την υποστήριξή του και τα κουσούρια τους. Χαιρόντουσαν και οικειοποιούνταν τις επιτυχίες, αλλά και περίμεναν στην γωνία για να κατακρίνουν, για να γκρινιάξουν και να φωνάξουν σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα.

Η παρέα που ανέβασε την Εθνική μας στην κορυφή, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα αδιέξοδο. Της ζήτησαν να κερδίζει πάντα. Της ζήτησαν να πάρει το διηπειρωτικό για να μην στεναχωρήσει τους μετανάστες. Της ζήτησαν να προκριθεί στο μουντιάλ. Της ζήτησαν να ξανασηκώσει το Ευρωπαικό....

Η παρέα το πάλεψε.
Κατάφερε αρκετά, αλλά και κάποια τα έχασε.
Οι "φίλοι" περίμεναν στην γωνιά για την καρφώσουν.
Ο Ρεχάγκελ γέρασε (λες και ήταν νέος όταν ήρθε)
Ο Χαριστέας είναι άχρηστος (αυτός δεν σκόραρε με Ρωσία, Γαλλία και Πορτογαλία στον τελικό?)
Ο Νικοπολίδης...τροχονόμος.
Ο Σειταρίδης παλτό.
...και πάει λέγοντας

Μέσα στα επόμενα χρόνια λοιπόν θα φύγουν απο την Εθνική οι πρωταθλητές.
Θα φύγει αυτή η φουρνιά των παικτων που ήταν η πρώτη που έφυγε και έπαιξε σε ομάδες του εξωτερικού.
Η ερώτηση που κάνω είναι η εξής: Αν φύγουν όλοι οι 30+ παίκτες της Εθνικής μας, ποιοί θα αναπληρώσουν το κενό;
Ποιοί είναι αυτόι οι παίκτες που παίζουν ή έχουν τα φόντα να παίξουν σε ομάδες αντάξιες αυτών που αγωνίστηκαν οι πρώην πλέον πρωταθλητές Ευρώπης και νην...παλτά;

Φεύγοντας αυτή η φουρνιά των παικτών , θα επιστρέψουμε πάλι στην φυσική μας θέση. Ίσως όχι τόσο χαμηλά, αλλά σίγουρα σε μια θέση που θα απεικονίζει την ποδοσφαιρική μας αξία ως χώρα.

Προσωπικά θα ήθελα να σταματήσουν και άλλοι εκτός απο τον Νικοπολίδη και τον Άντζα. Θα ήθελα να δω το νέο αίμα που μπορεί να φτάσει την Εθνική. Ίσως τότε να εκτιμήσουμε αυτά που μας πρόσφεραν αυτοί που έφυγαν...

Χορηγοί

Με συγχωρείτε...

Βλέπω τώρα την εκπομπή της ΝΕΤ για το Euro:
Μιλάει ο Γκέκας, στιγμιότυπα από τη σημερινή συνέντευξη τύπου των παικτών...
-Στο μικρόφωνο, ταμπέλα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, η οποία κρύβει και το πρόσωπό του
-Μπροστά του - και δίπλα στο μικρόφωνο - δύο(2)(!!!) μπουκάλια ΜΙLKO...
-Φοράει καπελάκι μπλε(!) VODAFONE...
-Πίσω του η ταμπέλα με όλους τους χορηγούς της ομάδας ποδοσφαίρου...

Όταν χρειάζεται να σκέφτεσαι τόσο για τους χορηγούς, το μυαλό σου φεύγει από την πραγματική αποστολή σου...

P.S. εάν είχαν πάει καλά, πόσους χορηγούς θα διαφήμιζαν ταυτόχρονα;

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

O Βούισιτς στον Ολυμπιακό!

Η είδηση δημοσιεύτηκε σε ισραηλινή ιστοσελίδα,φαίνεται όμως να έχει βάση γιατί υιοθετήθηκε αμέσως από όλα τα σοβαρά site.Σύμφωνα λοιπόν με τα ρεπορτάζ,όπως τα διάβασα στα sport,goalday και sport24,ο Νικόλα Βούισιτς θα υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας..Με την προσθήκη του Κροάτη και την παρουσία των Σχορτσιανίτη και Μπουρούση κατά τη γνώμη μου ο ΟΣΦΠ έχει την καλύτερη front line στην Ευρώπη.

Υ.Γ Αν βέβαια ο Κροάτης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του....

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SPOTBET


Το 1978 στο μουντιάλ της Αργεντινής η Αυστρία είχε κερδίσει την Γερμανία και τους απέκλεισε από την διοργάνωση.30 χρόνια έχουν περάσει από τότε και η Αυστρία έχει την ευκαιρία να το ξανακάνει προπονητής της Αυστρίας Josef Hickersberger δήλωσε: ‘’Το να παίζεις με τους Γερμανούς είναι κάτι ξεχωριστό για μένα,αυτό που έγινε πριν 30 χρόνια δεν παίζει κάποιο ρόλο για μένα.Η Αυστρία είναι στην 92η θέση στην κατάταξη της ΦΙΦΑ μαζί με Κατάρ,Μπαχραίν και Ζιμπάμπουε,έχουν όμως εντυπωσιάσει με τα παιχνίδια που έχουν κάνει.΄΄Θέλουμε να δείξουμε αυτή τη φόρμα στο παιχνίδι με την Γερμανία και με λίγη τύχη να κερδίσουμε καθώς οι Γερμανοί θα μας υπολογίσουν πολύ σε αυτό το παιχνίδι’’ δήλωσε ο Hickersberger.Ο Andreas Ivanschitz είπε ότι το παιχνίδι πριν 30 χρόνια έγραψε ιστορία και εμείς είμαστε έτοιμοι να την ξαναγράψουμε ήττα απέναντι στην Αυστρία είναι απαγορευτική για τους Γερμανούς και η δεύτερη <<Αργεντινή>> έχει αποκλειστεί.΄΄Η ομάδα μου θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο και σας το υπόσχομαι αυτό δήλωσε ο Low....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Το πάθος στο ποδόσφαιρο

Η Τουρκία ξεκίνησε στο euro υποτονικά χάνοντας πολύ εύκολα από την Πορτογαλία. Ωστόσο στα δύο επόμενα ματς έδειξε ένα χαρακτηριστικό που νομίζω τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες ομάδες και αυτό είναι το πάθος που δείχνουν οι παίχτες όταν βρεθούν υπο πίεση. Σίγουρα και με την Ελβετία, αλλά και με την Τσεχία δεν μπήκαν στο ματς δυνατά απ την αρχή, αλλά όταν ένιωσαν ότι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και στα δύο ματς πέταγαν φωτιές. Το έβλεπες στα μάτια των παιχτών. Ήταν σαν να έλεγαν "δε φεύγουμε έτσι απλά απο δω".
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το χαρακτηριστικό - ατού του πάθους, που διακατέχει τους παίχτες μιας ομάδας δεν πηγάζει ούτε από τις τεχνικές τους ικανότητες, ούτε από την προπόνηση και τη φυσική κατάσταση. Είναι ψυχολογικός παράγοντας, που όμως παίζει ίσως ισάξιο ρόλο με τα παραπάνω καθαρά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά. Το πόσο σημαντικό είναι φαίνεται και από τον τρόπο που έδινε ώθηση στην εθνική μας το 2004. Πήραμε euro γιατί πάνω απ όλα τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτηριστικό που φέτος δεν αγγίξαμε ούτε στο παραμικρό.
Νομίζω ότι είναι κυρίαρχη ευθύνη του προπονητή να εμπνεύσει στους παίχτες αυτό το πάθος και φυσικά θέμα αντίληψης αλλά και ευσυνειδησίας των παιχτών να υιοθετήσουν αυτή τη νοοτροπία.
Προσωπικά, παρακολουθώντας ένα ματς, πολύ περισσότερο με ευχαριστεί να βλέπω ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, άσχετα από στιγμιαίες, τεχνικά άριστες ενέργειες (φυσικά αυτές αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα) και άσχετα από το αποτέλεσμα. Αυτό δείχνει ότι και το άθλημα οι ίδιοι ευχαριστιούνται αλλά και το ότι σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ όλα, την ιδιότητά τους ως επαγγελματίες, αλλά και εμάς τους θεατές.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Κοντρέρας


Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται από το Σάββατο ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον δικέφαλο του Βορρά και τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάξεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.

Ο 30χρονος Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε στόχο και του Ολυμπιακού, ήταν συμπαίκτης στη Θέλτα με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Κοντρέρας είναι ο παίκτης που ήθελε ο Φερνάντο Σάντος για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, ο παίκτης που θα "χτίσει" γύρω του την άμυνα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κοντρέρας άρχισε την καριέρα του στην Κόλο Κόλο, αγωνίστηκε δύο σεζόν στη Μονακό, στη συνέχεια μετέβη στη Θέλτα, ενώ έπαιξε δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Από τον Γενάρη, που έμεινε ελεύθερος από τη Θέλτα, έως τώρα ο Κοντρέρας φόρεσε τη φανέλα της Μπράγκα.

Παγκοσμιο ρεκορ στα 110 μετρα με εποδια απο τον κουβανο Ταιρον Ροπλες ...


Ο 21χρονος κουβανος Ταιρον Ρομπλες κατεχει πλεον το παγκοσμιο ρεκορ στα 110 μετρα με εμποδια !!!
Στο μιτινγκ στιβου της Οστραβα σημειωσε χρονο μολις 12.87 και καταφερε να καταριψει το προηγουμενο παγκοσμιο ρεκορ του κινεζου ολυμπιονικη Λιου Ξιανγκ.
Στα ΜΜΕ δηλωσε: "Ο κοσμος στη Κουβα περιμενει πολλα απο εμενα. Αυτο ειναι ενα δωρο για την πατριδα μου και οσους ζουν στο Γκουανταναμο"
Δειτε την προσπαθεια του :

Οι διαφορές με EURO 2004...


Αυτό που πρέπει να μείνει φίλοι μου είναι ένα....

Ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, όταν, απλά θα συμμετέχουμε σε τέτοιες διοργανώσεις.... γιατί ποτέ δεν γίναμε... ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ κλπ...δεν έχουμε και δεν είχαμε και ποτέ αυτής της ποιότητας παίχτες .....

Αυτά που είχαμε στο EURO 2004 και φτάσαμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης ήταν......ΤΥΧΗ-ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(από καλή προετοιμασία και ΓΙΑΤΡΟΥΣ)-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.....πράγματα δηλ. που δεν είχαμε στο EURO 2008....ΦΑΝΗΚΕ...

Ας περάσουμε μουντιάλ .... και τότε ΜΑΚΑΡΙ να πάνε όλα καλά και να κάνουμε καλές εμφανίσεις...να έχουμε βέβαια και κάτι από τα παραπάνω ....ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ!!!!