Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΙΚΑΝΕ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ Η ΧΑΝΟΥΝ.
ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ.ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΥΩΜΕΝΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΚΑΙ 7 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.
ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.......

Η πιό μεγάλη μέρα της ποδοσφαιρικής Αγγλίας


Αγγλία και 26η Δεκεμβρίου
Παραδοσιακά, η δευτερη μέρα των Χριστουγεννων (Boxing Day από τα κουτιά των δωρων) σημαίνει, παραδοσιακά, στην Αγγλία πληρες αγωνιστικό πρόγραμμα, συνηθως με τοπικά ντερμπυ γιά να αποφευγονται μετακινησεις, πολλούς θεατες, και μια παράδοση ετών από γκολ, πολλά γκολ
Εκτος αυτού ειναι και μιά σημαντική επέτειος για το αγγλικό ποδόσφαιρο
1860: Η Hallam FC, μια ομάδα του Σέφφιλντ, μόλις ιδρυθείσα, παίζει αγωνα με την ..παλαιότερη Sheffield FC (ιδρυθείσα το 1857) στις 26 Δεκεμβρίου. Είναι, όχι μόνο το πρώτο τοπικό ντέρμπυ (κάτι μάλλον λογικό, αφού δεν υπήρχαν και άλλες ομάδες! Η Σεφφιλντ είναι η παλαιότερη ομάδα του κόσμου και έπεται η ..Χάλλαμ!) ) αλλά και το πρώτο επίσημο ποδοσφαιρικό ματς, στην Αγγλία, και τον κόσμο, βέβαια. Το γήπεδο της Χάλλαμ, το Sandygate Road, υπάρχει ακόμα και είναι αναγνωρισμένο από το Βιβλίο Γκινες ως το παλαιότερο του κόσμου.
Boxing Day στην αγγλική σημαίνει …γκολ.
Πολλά γκολ. Γράφεται ότι οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα, ότι στο πνεύμα των ημερών για Χριστουγεννιάτικα δώρα μπαίνουν και οι ..αμυντικοί και οι τερματοφύλακες, ή απλά, ότι είναι η ..παράδοση! Αυτό μετρά τόσο πολύ για την Αγγλία που ακόμα και ομάδες ..δύσκολες στο γκολ για μήνες, ξαφνικά ..ξεσαλώνουν εορταστικά με τεσσάρες και πεντάρες
Φωτεινό παράδειγμα – Το 1963
Την ημέρα αυτή σημειώνεται το ρεκορ τερμάτων της Πρώτης Κατηγορίας με 66 γκολ. Μεγαλύτερο σκορ στο Fulham-Ipswich, με 10-1! Και επεται το ματς West Ham-Blackburn, όπου οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν με 8-2! Το σκορ 6-1 θα έλθει στα ματς Burnley-Man Utd και Liverpool-Stoke, όπου παρουσία 49942 θεατών (τα υπερπλήρη γήπεδα είναι , επίσης, παράδοση) ο Ρότζερ Χαντ (εικόνα πάνω δεξιά) θα πετύχει 4 από τα γκολ της Λίβερπουλ.
Στα ..άλλα ματς Βlackpool – Chelsea 1-5 , WBA- Tottenham 4-4, , Wolves- Aston Villa 3-3 ,Nottingham Forest - Sheff Utd 3-3, ενώ ..ατυχοι της αγωνιστικής οσοι πήγαν στο Sheff Wed – Bolton. Μόνο 3-0!
26-12-1970 Μέσα στο χιόνι ένα καταπληκτικό ματς μεταξύ Ντέρμπυ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Θα λήξει 4-4 [Mackay, Hector, Wignall, Gemmill - Kidd, Best, Law 2-εικονα πάνω αριστερά) ] Η Κρύσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Τσέλση σε τοπικό ντέρμπυ, έχει πουλήσει όλα τα εισιτήρια και τυπώνει 40.000 προγράμματα-αλλά το χιόνι είναι πολύ και το ματς θα αναβληθεί!
26-12-1971 Τσελση Ιπσουϊτς Για τον τερματοφύλακα! Ο βασικός Πήτερ Μπονέττι είναι τραυματίας, και ο αναπληρωματικός Τζων Φίλιπς κρίνεται ιατρικά ανέτοιμος το πρωϊ του αγώνα. Αναζητείται τηλεφωνικά ο τερματοφύλακας της ομάδας των νέων, Steve Sherwood (μικρός αδελφός του Τζων Σεργουντ, χάλκινο μεταλιο στα 400 εμπόδια της Ολυμπιάδας του Μεξικού) που λείπει για Χριστουγεννιάτικη άδεια, αλλά λόγω ομίχλης και κίνησης δεν προλαβαίνει να φτασει έγκαιρα Μόνη λύση που απομένει; Ο πολυσύνθετος αμυντικός Ντέϊβιντ Γουέμπ! [εικονα επάνω, κεντρο] Παίρνει γάντια και πράσινη φανελα και μπαίνει για ζέσταμα μπροστά σε ένα έκπληκτο –και κατάμεστο-Στάμφορντ Μπριτζ. Φτάνοντας στο τέρμα, γονατίζει και κάνει ότι προσεύχεται, καλώντας τους οπαδούς να κάνουν το ίδιο! Αγνωστο αν έπιασαν οι προσευχές ή αν η Ιπσουϊτς ήταν επιθετικά ντεφορμέ, αλλά το ματς έληξε 2-0 και ο Γουέμπ παρέμεινε ανίκητος!
26-12-1978 και 26-12-1979 Η κληρωτίδα-(είπαμε, γίνεται προσπάθεια να αποφεύγονται οι μεγάλες μετακινήσεις) θα φέρει δυό χρονιές συνέχεια Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αντιμέτωπες Αρχικά στο Ολντ Τράφφορντ, με 54.940 θεατές και νικήτρια την Λίβερπουλ με 3-0 (R Kennedy, Case Fairclough) ενώ, ένα χρόνο μετά, στο Ανφιλντ. Με 51073 θεατές και 2-0 Τα γκολ οι Αλαν Χάνσεν και Ντέϊβιντ Τζόνσον
Βέβαια, υπάρχουν και τα ..παρατράγουδα Στο Ανφιλντ το 2005 ο Lee Bowyer, της Newcastle United αποβάλλεται (η τέταρτη κόκκινη που εισέπραττε εκείνη την χρονιά!) για τάκλινγκ στον Xabi Alonso. Ακολουθεί κανονική ..σύρραξη (Boxing , να θυμηθούμε, είναι και η πυγμαχία στα αγγλικά!) με τον Peter Crouch, που γλυτώνει την καρτα, να ..ξαπλώνει τον ένοχο!
Το 2007 δεν ήταν εξαίρεση στον κανόνα Ας πάρουμε το ματς Τσέλση-Αστον Βίλλα. Σκορ 4-4 και, μπόνους, 3 αποβολές!
Το πρόγραμμα, σήμερα : Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14:45 , Πόρτσμουθ-Γουέστ Χαμ 15:00, Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ 15:00 , Τότεναμ-Φούλαμ 15:00 , Μάντσεστερ Σίτι-Χαλ 17:00, Λίβερπουλ-Μπόλτον 17:00, Μίντλεσμπρο-Εβερτον 17:00 Γουίγκαν-Νιούκαστλ 17:00 , Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν 17:00, Αστον Βίλα-Αρσεναλ 19:15
Τηλεοπτικά, μπορείτε να δειτε το Στοουκ-Μαν.Γιου στις 14,45, να έχετε ελεύθερο ένα ημίωρο για ..κατούρημα και να στείλετε κανα εορταστικό SMS και μετα Λίβερπουλ-Μπόλτον στις 5, κολλύριο στις 7, και τέλος το Βίλλα Αρσεναλ. Καλή διασκέδαση! Kαι, βεβαιότατα, Χρόνια Πολλά σε όλους.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Στην ΑΕΚ Αξίζει μία Καλύτερη Διοίκηση

Ο 1ος γύρος τελείωσε βρίσκοντας την ΑΕΚ 4η και όχι καταϊδρωμένη, δεδομένης της κάκιστης εικόνας που παρουσίασε. Είναι λοιπόν επιτυχία το πλασάρισμα στην 4άδα και ο λόγος προφανής: η φτώχεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αιτία της φετινής εικόνας της ομάδας γνωστή και χιλιοειπωμένη: ο κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός από Ντέμη – Δώνη απόρροια και της πολυμετοχικότητας.

Η έλευση του Μπάγεβιτς σίγουρα βελτίωσε την εικόνα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί η ομάδα αυτή να προχωρήσει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.
Και αν οι απαιτήσεις του Ντούσαν είναι γνωστές και δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες, από αυτές των 2 μπακ και του δημιουργικού χαφ, για 1 ζήτημα θα διαφωνήσω μαζί του: στην εμμονή του στους Χουανφράν και Μπασινά.
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα έπρεπε να προβεί σε περισσότερες αλχημείες στα άκρα της άμυνας.

Όπως πέρυσι ο Κωστένογλου τόλμησε να εξαφανίσει τους Αρουαμπαρένα και Ράμος, έτσι περίμενα και τον πολύπειρο Μπάγεβιτς να πράξει το ίδιο.

Ο Χουανφράν ήταν τραγικός και το είδε όλος ο κόσμος. Δεν είχε την απαιτούμενη σπιρτάδα, ζωντάνια να κινηθεί μπροστά με προϋποθέσεις και όταν βρισκόταν απέναντι σε σοβαρό αντίπαλο επιθετικό, έχανε το μπούσουλα. Στη θέση αυτή θα περίμενα για παράδειγμα το Λαγό, που μπορεί τουλάχιστο να τρέξει ή το Χετεμάι, που βράζει το αίμα του ως άλλος Μπούρμπος, που πέρυσι συνέβαλε στην αγωνιστική ανάκαμψη της ΑΕΚ επί Κωστένογλου.

Ο δε Μπασινάς ήταν χωρίς υπερβολή τραγικός. Και τις όποιες προσωπικές προσπάθειές του για ανάκαμψη σίγουρα δε βοήθησε ο κόσμος, που έχοντας το αλάθητο (το πιστεύω ακράδαντα), αντιλήφθηκε έγκαιρα τις περιορισμένες δυνατότητές του αλλά και την απάθεια με την οποία τελικά συμφώνησε με την ΑΕΚ.
Η ομάδα έστρωσε χωρίς αυτόν στο κέντρο και σίγουρα χωρίς αυτόν στο δεξί μπακ.

Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ο Εντίνιο αν δεν είναι βασικός, θα πρέπει τουλάχιστο να είναι η 1η επιλογή από τον πάγκο, αντί για παράδειγμα των Λαγού ή Πλιάτσιακα (αν είναι δυνατόν!).

Τέλος, με βάση τα ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, αποδεικνύεται πόσο αποτυχημένο είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο το πολυμετοχικό σχήμα. Όταν λόγω της πολυφωνίας, καθυστερεί τόσο πολύ να βγει μία απόφαση για τα μεταγραφικά που θα καθορίσουν το μέλλον της ομάδας, αντιλαμβάνεται και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος πόσο εγκλωβισμένη είναι η ομάδα.
Άλλωστε, όσοι θυμούνται, η αργοπορία στη λήψη αποφάσεων κόστισε και στις καλοκαιρινές μεταγραφές που τόσο επηρέασαν τελικά το χτίσιμο της ομάδας και που εν μέρει αποτέλεσαν και άλλοθι για το Δώνη. (έλευση Μπασινά, Πελετιέρι και Τζεμπούρ τη τελευταία μέρα, αργοπορημένη πώληση Παπασταθόπουλου και απομάκρυνση Αρουαμπαρένα, κλπ).

Στην ΑΕΚ σίγουρα αξίζει μία καλύτερη διοίκηση που να αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας και να ξέρει πότε να επενδύσει.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ....




ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΣΑΣ....




12 χρόνια τα ίδια και τα ίδια... Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Με το έτσι με το θέλω
το πρωτάθλημα το έχετε στημένο.

Μας κουράσατε πλέον "κύριοι".


Πάνω απ’ όλους και όλα είναι ο γαύρος. Ένα πρωτάθλημα που εδώ και χρόνια είναι σκλαβωμένο από τον πράκτορα Κόκκαλη και την παράγκα του, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να είναι παρά κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου και εμείς οι πιστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε οι μόνοι που αντιδράσαμε και αντιδρούμε στο κατεστημένο. Αντιδρούμε ακόμα και με συλαλλητήρια στο κατεστημένο τώρα του Κόκκαλη, χθες του Βαρδινογιάννη.

Αυτά να τα βλέπετε κάποιοι που μετά τη χθεσινή γκέλα της ομάδας μας είπατε ότι χάσαμε ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Ποιο πρωτάθλημα; Ποιόν τίτλο; Τον ήδη καθορισμένο πριν καν αρχίσει το "πρωτάθλημα";

Αναμένουμε και αύριο τα μεγαλειώδη πρωτοσέλιδα για τον πρωταθλητή σας, για τη μαγική μπάλα που παίζει, για τους καταπληκτικούς λατίνους του και μια μικρή αναφορά για αμφισβητούμενο πέναλντι...

Για όσους δεν έχουν μάθει ακόμα τι έχει συμβεί, σήμερα είχαμε ακόμα μια επανάληψη του γνωστού έργου πρωταθλητισμού του δαφνοστεφανωμένου gay . Δεν είναι δυνατόν, άλλωστε, να μη νικήσει ο θρήνος μπροστά στα πρόβατα του...

Ο Ολυμπιακός να νικάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να .... , όπως μας ενημέρωσαν κάποτε...

Κεραυνός εν αιθρία : ο Δημήτρης Δρόσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει εντελώς από το ελληνικό μπάσκετ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Δρόσου, όπως δόθηκε στο επίσημο site της ΚΑΕ :

“O Θεός όταν μας βλέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον γελάει…
Δυστυχώς η πορεία της υγείας μου ΔΕΝ μου επιτρέπει σε καμιά περίπτωση, όσο και αν το θέλω να συνεχίσω να ηγούμαι μίας τόσο μεγάλης Ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.

Σεβόμενος την ιστορία, τις απαιτήσεις αλλά και την λογική ότι κανένας δεν δικαιούται να κατέχει μια θέση στην οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως, και θέλοντας να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά ΚΥΡΙΩΣ την ομάδα από οποιονδήποτε θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μου να παρακολουθήσω από κοντά τα πράγματα κατά την διάρκεια της μακράς απουσίας μου στο εξωτερικό κατά τους επόμενους μήνες, είμαι αναγκασμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την άκρως τιμητική θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που επίσης έκανα ήδη και όσον αφορά τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου μου.

Η μάχη που έχω να δώσω είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ και μου στερεί κάθε περιθώριο να δώσω στον κόσμο αυτό που είδε στο πρόσωπό μου και αυτό που αξίζει. …ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ με αυτόν και θα δίνει το 101% για την ομάδα.

Δυστυχώς για μένα, αν και είναι τεράστια η επιθυμία μου να ανταποκριθώ σε αυτό, η κατάσταση της υγειάς μου, μου το απαγορεύει ρητά.
Ο κύκλος μου στο ελληνικό μπασκετ κλείνει απότομα και οδυνηρά για μένα, ίσως στην αρχή του πιο όμορφου ταξιδιού από όσα έκανα. ΠΑΝΤΑ, σε όποια ομάδα και ήμουν έδινα το 100% αλλά τώρα στο ΠΑΟΚ συνειδητοποίησα πρώτη φορά στην ζωή μου ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ και ΚΟΣΜΟΣ που και αυτό ακόμα το ποσοστό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αξίζουν.
ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!

Ελπίζω ότι και οι πλέον κακοπροαίρετοι κριτές μου να σεβαστούν αυτήν μου την δήλωση και να ΜΗΝ με εμπλέξουν σε κανένα σενάριο και σε καμιά άλλη ιστορία που έχει να κάνει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση.

Αν δεν θέλουν να σεβαστούν τα όσα μέχρι σήμερα προσπάθησα να προσφέρω στο ελληνικό μπάσκετ, ας σεβαστούν το δικαίωμα που έχει κάθε άνθρωπος να δώσει την προσωπική του μάχη όσο το δυνατόν πιο ήρεμος.
Μπορεί το χρονικό διάστημα που παρέμεινα πρόεδρος του ΠΑΟΚ να ήταν ελάχιστο, αλλά θεωρώ ότι έκανα πράγματα που δεν έχουν κάνει άλλοι που παρέμειναν χρόνια, με την έννοια ότι το καλοκαίρι φάνταζε θαύμα το να συνεχίσει αυτή η ομάδα χωρίς να υποστεί τον εξευτελισμό του υποβιβασμού σε κατηγορίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Σήμερα η ομάδα όχι μόνο δεν κινδυνεύει με διάλυση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, του κ Αμοιρίδη και τη δική μου, απέκτησε δυναμική ξανά, ένα αξιολογότατο ρόστερ και κυρίως έχει προγραμματίσει και ρυθμίσει πληγές και υποχρεώσεις χρόνων που έως σήμερα τηρούνται στο ακέραιο σε ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα που να είναι εφικτό από οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή όχι μόνο να τηρήσει, αλλά και να υλοποιήσει σε τέτοιο βαθμό που θα του επιτρέψει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει …ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Αυτό όμως που είναι πλέον ξεκάθαρο και το πιο σημαντικό όλων, είναι ότι πλέον ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ για να γίνουν όλα αυτά, κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ. Είμαι περήφανος για όλα όσα έκανα, ακόμα και για τα όποια λάθη μου, μια και που έγιναν πάντα κάτω από πίεση χρόνου, και κυρίως ότι τα πάντα έγιναν με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ για κανένα προσωπικό όφελος.

Επίσης είμαι περήφανος για το ότι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου πήγε για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην ομάδα και όχι στην τσέπη οποιουδήποτε παράγοντα!

Λύση οριστική δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω, αλλά χρόνο, όραμα και βάσεις για μια τέτοια λύση σαφώς και εχουν μπει. Τώρα είναι στο χέρι του κόσμου να προστατεύσει όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι και η τελευταία αποστολή που έχω …ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ…

Προβλήματα υπάρχουν και είναι αρκετά και σοβαρά αλλά η ομάδα και η προσπάθεια που ξεκίνησε θα προστατευτεί και θα συνεχίσει γιατί πλέον το ποτάμι ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ πίσω και οι βάσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
Ο κόσμος πλέον οφείλει, και πιστεύω θα σταθεί ακόμα πιο κοντά σε αυτήν την ομάδα και θα της δώσει την δύναμη να συνεχίσει αναπληρώνοντας την δική μου απουσία. Τώρα τους χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, και με αυτούς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα!

Κλείνοντας θέλω να θυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ που με αγάπησε και ενδιαφέρεται για μένα προσωπικά ότι το μότο αυτής της ομάδας είναι …
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ….και εγώ σαν μέλος αυτής της ομάδας στην αρχή αυτής της προσωπικής μου περιπέτειας το τηρώ στο ακέραιο …ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ και θα αντιμετωπίσω αυτά που έρχονται σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής ….ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΦΟΒΟΥ !

Μετά Τιμής

ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ”.