Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Να φύγει, να δώσει, να πάρει

Ποτέ δεν ήμουν ως φίλαθλος της λογικής να απαιτώ απο τους Συλλόγους να κάνουν αυτο που νομίζει η κερκίδα. Απο τη στιγμή που ενας Σύλλογος εχει επαγγελματικά τμήματα, αυτά ανήκουν σε κάποιους.
Αυτοί διαθέτουν χρόνο και χρήμα και μπορεί να ειναι ικανοί και με όρεξη αλλα μπορεί να ειναι και τυχάρπαστοι παράγοντες με καμμία μα καμμία συναισθηματική δέσμευση με την ομάδα τους.
Ας επικεντρωθώ στις ΠΑΕ. Το μπάσκετ και άλλα αθλήματα θα πάρει σειρά αργότερα.
Ακούω συνέχεια πολλούς -και καλά- οπαδούς που 'αγαπάνε' πάρα πολυ την ομάδα τους ( εδω γελάμε ) να απαιτούν να φύγει ενας παίκτης, να φύγει ο άλλος, και να ζητούν να πάρει ο πρόεδρος τον τάδε παίκτη που πωλείται 8 εκατομμύρια ευρώ και τον άλλο που κάνει 5 εκ. το χρόνο και 'μεταγραφές, μεταγραφές'.
Ειναι αστείο το πράγμα.
Δεν ειναι δυνατόν αυτο, δεν ειναι λογικό να απαιτείς να δώσιε ο άλλος τα λεφτά του εκει που θες εσυ αγαπητέ οπαδέ ! Δικά του τα λεφτά, δική του η ομάδα, εσυ πληρώνεις εισιτήριο και σε αντάλλαγμα βλέπεις ποδόσφαιρο. Αυτη ειναι η σχέση σου με το ...κατάστημα !
Δεν ειναι λογικό να εχεις έτοιμη την εντολή "να φύγει" και να πορώνεσαι με αυτό.
Ποιός εισαι εσυ ΡΕ που θα πεις 'να φύγει' ;
Εχει προπονητές η ομάδα, έχει διοίκηση, εχει μάνατζερς όπως και ο πάικτης, απ όλα εχουν.
Εσυ οπαδέ, βγάλε το σκασμό και κόψε τις αθλητικές φυλλάδες, τράβα κανα γκομενάκι, καμμια βόλτα, αντε να δεις αν έρχομαι.
Δεν σου δίνει το δικαίωμα η -σεβαστή- αγάπη σου για την ομάδα που σου αρέσει, να απαιτείς τέτοια πράγματα. Αν την αγαπάς την ομάδα σου θα την αγαπάς όπως και να 'χει, σε χαρές και σε λύπες θα την ακολουθείς.

Α, και κατι άλλο, δεν σε θέλω δίπλα μου στην κερκίδα γιατι η τρελή σου πόρωση θα μας δημιουργήσει μπελάδες. Ασε που δε μπορώ να βρίζεις τη μάνα των ποδοσφαιριστών και οτι άλλο βρίσκεις να σε ενοχλεί. Δεν ζεις αν δεν σε ενοχλεί κατι, κι εγω μάλλον σε ενόχλησα.

Καλη σου μερα οπαδέ.