Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ??

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο μεγαλομετόχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Κυρίτση φαίνεται πως έλυσε τις όποιες διαφορές υπήρχαν και σύντομα ο Κυρίτσης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις απομένει άλλη μία επαφή, το πιο πιθανό την σημερινή ημέρα, ώστε να επέλθει και τυπικά η συμφωνία κι εν συνεχεία ο Κυρίτσης να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη το πιο πιθανό το βράδυ της Κυριακής. Από την στιγμή που γίνει αυτό τότε ο διεθνής γκαρντ θα ακολουθήσει την Δευτέρα (25/08), την υπόλοιπη αποστολή στο Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



s {Προβάρει τα ασπρόμαυρα o Κυρίτσης;}

Ο Αλέξης Κυρίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18/5/1982. Έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Παπάγου, ο Άρης, το Μαρούσι και η ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι σε όλες αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

{Ο ένας είναι πλέον παρελθόν, ο άλλος έρχεται ;}

Στο μεταξύ αργά χτες το βράδυ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι καθήκοντα γενικού διευθυντή θα αναλάβει ο κ. Μιχάλης Κυρίτσης (πατέρας του Αλέξη) . Ο Μιχάλης Κυρίτσης είχε το ίδιο πόστο στην ομάδα και το 2000.

Ο πατέρας ανακοινώθηκε επίσημα και πλέον περιμένουμε την ανακοίνωση και του γιου, Αλέξη Κυρίτση, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.


O δικέφαλος μετά τις αποκτήσεις των

Βασιλειάδη, Αλεξάντερ, Μαρμαρινού, Γιαννακίδη, Τσιάρα, Χαρίση, Καυκή, Σίμτσακ, Δεμερτζή, Καλαμπάκα δείχνει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο για την επιστροφή της ομάδας στην πραγματική της θέση....


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μέχρι τώρα κινήσεις της ΚΑΕ δείχνουν προσυμφωνημένες καταστάσεις και πλέον η στήριξη στην ομάδα θεωρείται αυτονόητη........


ΑΕΚ:ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΑΛΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΟ....

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΩ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 1-2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ[ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ .ΤΙΤΛΟΙ]ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ;
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΘΗ ΟΜΟΝΟΙΑ [ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ]ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΤΟ 2008 ΑΝΕΧΤΗΜΑΚΕ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΦΕΡΕΡ.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΑΛΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ .ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ 10 ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η 9 ΣΤΑ 10 ΓΙΑΤΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ PLAY STATION - ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ .ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ..
ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΗ ΔΕ.

ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ

Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ .
ΑΝ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ
ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ 50,40 30 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .
ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΒΕΖΟΥΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ .

Υ.Γ ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΗ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ .

Υ.Γ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΟΒΗΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Μακράν οι καλύτεροι!


Στο γράφημα φαίνονται οι 200 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 200μ.
Πολύ μακρυά από όλους ο Μπόλτ και ο πάπιας Τζόνσον.

Σε αυτή την εικόνα φαίνεται ότι οι επιδόσεις αυτών των δύο απέχουν πάρα πολύ από τα φυσιλογικά...

Αλλά αυτοί οι δύο ήταν αθλητές φαινόμενα και εννοείται ότι όλοι αυτοί εάν μπορούσαν να τρέξουν όλοι μαζί και χωρίς ντόπα, πάλι ο πάπιας και ο Μπόλτ θα ήταν οι νικητές!

ΑΕΚ:ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ.....ΚΥΡΙΕ ΔΩΝΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 4-3-3 ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

ΠΑΙΞΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ 4-4-2 ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΖΕΙ ....

Υ.Γ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Άγνοια του σχολιαστή της ΕΤ που ανέφερε τον Μπέργκμαν ως παίκτη της Πάντοβα και ΟΧΙ του ΠΑΟΚ.

Από το: PAOKVOLLEY BLOGSPOT

Αρνητική εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε σε ολους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η αγνοια του τηλεσχολιαστή της ΕΤ, ο οποίος στον αγώνα βόλλει Ρωσίας- Γερμανίας 3-2, αγνοούσε πώς ο Μπέργκμαν ειναι παίκτης του ΠΑΟΚ και οχι της Ιταλικής Πάντοβα.

Ο σχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης (!!!) ειπε 5 φορές πώς ο Μπέργκμαν που στο μάτς εκείνο σημείωσε 17 πόντους, παίζει στην Ιταλία και στην Πάντοβα.

Αυτό που γεννά ερωτηματικά σε ολους ειναι πώς ενας σχολιαστής της ΕΤ δεν γνωρίζει τις μεταγραφές των Ελληνικών ομάδων. Και επίσης μήπως εσκεμένα δεν ανέφερε την ομάδα του αθλητή που ειναι ο ΠΑΟΚ;

Αντίθετα, ο τηλεσχολιαστής της κρατικής τηλεόρασης Νίκος Λιόλης σε εναν αλλον αγώνα, ανέφερε - πρός τιμήν του - πώς μεταξύ των παικτών που παίζουν στους Ολυμπιακους αγώνες και ανήκουν σε συλλόγους του Ελληνικού πρωταθλήματος ειναι και ο Μπέργκμαν που πλέον θα παίζει με την φανέλλα του ΠΑΟΚ.

Αυτά πρός ενημέρωση των φίλων του ΠΑΟΚ. Θα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των υπευθυνων της κρατικής τηλεόρασης.

O αρχηγός γύρισε!!!



Θα μπορούσε να πει κανείς για τη μεγάλη επιστροφή, το τεράστιο come back, την επιστροφή της σημαίας στον ιστό της, όσο βαρύ κι αν ακούγεται, όμως ..

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και μεγάλη προσπάθεια, ο Κώστας Βασιλειάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το Δικέφαλο. Η επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που είχε θέσει από την πρώτη στιγμή ο κ. Δημήτρης Δρόσος, θέλοντας να δώσει ένα μεγάλο δώρο προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και την μεγάλη τους επιθυμία για να φορέσει ο Βασιλειάδης και πάλι τη φανέλα της ομάδας.

Εδώ και πολύ καιρό, δημοσιεύματα έφερναν το Δημήτρη Δρόσο αποφασισμένο να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα έτσι ώστε να τσιτώσει τον κόσμο της ομάδας και να τον παρακινήσει να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά και το τμήμα μπάσκετ που, μέχρι πριν λίγο καιρό, βρίσκονταν με το ενάμιση πόδι μπρος στο φάσμα της διάλυσης.

Από την αρχή του καλοκαιριού το όνομα του παλιού αρχηγού της ομάδας, Κώστα Βασιλειάδη βρισκόταν σε καθημερινή βάση στην επικαιρότητα ως ένας από τους πρώτους στόχους του Δικεφάλου. Οι διαπραγματεύσεις έβαιναν καλώς, καθώς και ο παίκτης έδειχνε θετικός στην επιστροφή του στο Παλατάκι (το 2ο σπίτι του, όπως το αποκαλεί), παρ’ ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες στο θέμα.

Δυσκολίες, τόσο από την ομάδα την οποία αγωνίζονταν και είχε συμβόλαιο για 2 ακόμη χρονιές, όσο και από τον μάνατζέρ του, ο οποίος, εξ αιτίας της κόντρας με την παλιά διοίκηση του συλλόγου, αξίωνε τεράστιες απαιτήσεις από παλαιότερες οφειλές, τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τους παίκτες όπου εκπροσωπεί.

Ωστόσο, η καθυστέρηση της υπογραφής παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου, ήταν αυτή που ουσιαστικά φρέναρε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που είναι ή ήταν υποψήφιοι να στελεχώσουν το τμήμα του μπάσκετ. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είχε αφήσει τις διακοπές του κατά μέρος και βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσει και αυτός όσο μπορούσε έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνονταν. Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με παίκτες και μάνατζερ να είχαν παγώσει, όμως, τίποτα πλέον δεν κρατούσε τον 24χρονο παίκτη μακριά από την αγαπημένη του ομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης αποκτάται σαν ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και όχι σαν δανεικός . Ο Βασιλειάδης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας, παρ’ ότι είχε δεχθεί προτάσεις και από ομάδες από ξένα πρωταθλήματα, με πολύ μεγαλύτερα μάλιστα οικονομικά ανταλλάγματα για τον ίδιο. Αυτό, από μόνο του δείχνει το πόσο ήθελε ο Κώστας να επιστρέψει στην ομάδα όπου καθιερώθηκε και πέρασε 6 υπέροχα χρόνια (τον έναν σαν δανεικός από την Ουνικάχα Μάλαγα την περίφημη εκείνη περίοδο όπου ο Πανελούδης ξεπουλούσε αβέρτα ταλέντα με μηδενικές απολαβές, όπως ο Βασιλόπουλος, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Μανωλόπουλος) και το πόσο δέθηκε με αυτήν και τους οπαδούς της..

Το συναίσθημα σε τέτοιες περιπτώσεις, τελικά υπερνικά όλα τα υπόλοιπα δεδομένα και αυτό ο Βασιλειάδης το απέδειξε περίτρανα σήμερα.

Ας γνωρίσουμε ποιο είναι το who is who του Κώστα Βασιλειάδη:

Ταυτότητα:

Όνομα: Κώστας
Επώνυμο: Βασιλειάδης
Ημερομηνία Γέννησης: 15 Μαρτίου 1984
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Ύψος: 2.00μ.
Βάρος: 95 κιλά
Θέση: γκαρντ
Εθνικότητα: Ελληνική
Προηγούμενες ομάδες: Ολυμπιακός, Unicaja Malaga, ΠΑΟΚ, ΓΑΣ Κιλκίς
Αριθμός φανέλας: 7
Διεθνείς συμμετοχές: 39 με την Εθνική εφήβων, 30 με την Εθνική Νέων ανδρών, 2 με την Εθνική ανδρών
Με 7/7 τρίποντα από τον αγώνα Μακεδονικός - ΠΑΟΚ (8/11/2003: 93-89), κατείχε το ρεκόρ στην Α1, μαζί με τον Μίλαν Τόμιτς και τον Γιώργο Μποζίκα έως τις 10/11/2007, οπότε ο Brad Newly του Πανιωνίου έκανε νέο ρεκόρ (8/8) στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ρεκόρ πόντων: 33 (δύο φορές) με την Εθνική ομάδα, 31 με τον ΠΑΟΚ

Στατιστικά:

2000-2001 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 10αγ, 35π (3,5 μ.ό.), 14ρ, 6ασ, 6κλ/ PLAY OFFS: 4αγ, 25π (5), 9ρ, 4ασ, 4κλ/ EUROLEAGUE: 2αγ, 1ρ

2001-2002 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 20αγ, 42π (2,1), 15ρ, 7ασ, 5κλ/ PLAY OFFS: 6αγ, 49 (8,1), 10ρ, 6ασ, 2κλ/ KORAC CUP: 8αγ, 43π (5,4), 17ρ, 34ασ, 18κλ

2002-2003 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26αγ, 250π (9,6), 87ρ, 56ασ, 26κλ/ PLAY OFFS: 2αγ, 20π (10), 15ρ, 4ασ, 4κλ/ CHAMPIONS CUP: 16αγ, 224π (14), 58ρ, 34ασ, 18κλ

2003-2004 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26αγ, 407π (15,6), 120ρ, 65ασ, 26κλ/ PLAY OFFS: 3αγ, 36π (12), 15ρ, 5ασ, 1κλ/ CHAMPIONS CUP: 6αγ, 92π (15,3), 27ρ, 7ασ, 7κλ

2004-2005 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26αγ, 354π (13,6), 110ρ, 47ασ, 32κλ/ PLAY OFFS: 2αγ, 16π (8), 7ρ, 5ασ, 3κλ/ ULEB CUP: 13αγ, 181π (13,9), 48ρ, 24ασ, 19κλ

2005-2006 ΠΑΟΚ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 22αγ, 326π (14,8), 79ρ, 39ασ, 30κλ/ PLAY OFFS: 3αγ, 44π (14,6), 7ρ, 7ασ, 5κλ/ FIBA EUROCUP: 5αγ, 85π (17), 27ρ, 4ασ, 6κλ

2005-2006 ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ: PLAY OFFS: 3αγ, 5ρ

2006-2007 ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 32αγ, 218π (6,8), 67ρ, 21ασ, 11κλ/ EUROLEAGUE: 21αγ, 132π (6,2), 49ρ, 7ασ, 9κλ

2007-2008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 21αγ, 193π (9,2), 44ρ, 18ασ, 10κλ / PLAY OFFS: 7αγ, 17π (2,4), 7ρ, 7ασ, 1κλ / EUROLEAGUE: 17αγ, 77π (4,5) 24ρ, 12ασ, 1κλ


Γενικότερα ο Κώστας Βασιλειάδης έχει ποσοστά:

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 358/429 1π (82,4) 271/500 2π (54,2%) 244/682 3π (35,7%)

PLAY OFFS: 42/53 1π (79,2%) 29/52 2π (55,7%) 30/80 3π (37,5%)

ΕΥΡΩΠΗ: 130/161 1π (80,7%) 126/227 2π (55,%) 125/311 3π (40,1%)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

* Τρίτη θέση στο Final Four της Αθήνας με την Unicaja (2007).
* Πρωτάθλημα Ισπανίας 2006 με την Unicaja.
* Αργυρό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2005 στην Αργεντινή (αρχηγός της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, πρώτος σκόρερ και μέλος της καλύτερος πεντάδας της διοργάνωσης)
* Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, το 2004 στην Τσεχία (αρχηγός της Ελληνικής Εθνικής ομάδας και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης)
* Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2003 στη Θεσσαλονίκη (μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης)
* Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, το 2002 στη Γερμανία
* Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων με τον ΠΑΟΚ το 2002 στο Μεσολόγγι, πρώτος σκόρερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας.
* Πρωταθλητής Ελλάδος με το Αριστοτέλειο κολέγιο το 2002, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Τρίπολη
* Πολυτιμότερος παίκτης την 4η και 10η αγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα της περιόδου 2004-05, αλλά και την 16η αγωνιστική της περιόδου 2005-06.
* Πολυτιμότερος παίκτης για το FIBA Champions Cup (1/11/2003), μετά τους 26 πόντους που πέτυχε στον αγώνα Τέλιντους Οστάνδη - ΠΑΟΚ (79-101)
* Συμμετοχή στο All Star Game του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2006 στη Λάρισα (9 πόντοι)
* Συμμετοχή στο All Star Game του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2005 στην Πάτρα, (8 πόντοι)
* Συμμετοχή στο All Star Game του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2004 (ελπίδες) στο Βόλο, όπου πέτυχε 22 πόντους και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.
* Συμμετοχή στο All Star Game του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2003 (ελπίδες) στη Χαλκίδα
* Επιλέχθηκε για το All Star Game της FIBA το 2006 που διεξήχθη στην Κύπρο.

ΡΕΚΟΡ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΠΟΝΤΟΙ: 31 ΠΑΟΚ vs Μακεδονικός (8/11/2003)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΑ 2π: 9 ΠΑΟΚ vs Ολύμπια Λάρισας (19/3/2005)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΑ 3π: 7 ΠΑΟΚ vs Μακεδονικός (8/11/2003)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕΣ: 11 ΠΑΟΚ vs Πανιώνιος (2/5/2004)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 8 ΠΑΟΚ (2 φορές)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 5 ΠΑΟΚ vs Μαρούσι (1/11/2003)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 10 ΠΑΟΚ vs Πανιώνιος (2/5/2004)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΣΙΣΤ: 6 ΠΑΟΚ (2 φορές)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 6 ΠΑΟΚ vs Πανελλήνιος (30/10/2005)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 1 ΠΑΟΚ (1 φορά)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΟΚ vs Παναθηναϊκός 43:24 (27/2/2006)

ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ:

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: 39 αγώνες (Ντεμπούτο στις 18/4/2001 σε ένα φιλικό στην Κοζάνη κόντρα στη Γερμανία όπου σημείωσε 17 πόντους!) Ρεκόρ πόντων: 33 (Στις 26/4/2002 στην Έδεσσα σε προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στη Βουλγαρία)Γενικά, σε 39 αγώνες πέτυχε συνολικά 725 πόντους δηλαδή 18,6 ανά αγώνα

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: 30 αγώνες (Ντεμπούτο στις 30/7/2002 σε προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σλοβενία κόντρα στη Λευκορωσία όπου και σημείωσε 12 πόντους.)Ρεκόρ πόντων: 33 (Την 1η Αυγούστου 2004 στο Μπρνο της Τσεχίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στη Λιθουανία)Γενικά, σε 30 αγώνες πέτυχε συνολικά 669 πόντους δηλαδή 22,3 ανά αγώνα

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: 2 αγώνες (Ντεμπούτο στις 5/9/2005 στο Τουρνουά Ακρόπολις στην Αθήνα κόντρα στη Λιθουανία)Γενικά, σε 2 αγώνες πέτυχε 2 πόντους, κόντρα στη Σερβία, σε ένα φιλικό που διεξήχθη στο Στρασβούργο στις 12/8/2007.

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ.. ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..

Ξέρετε ότι;

* Ο Κώστας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στο Κιλκίς, γενέτειρα των γονιών του, Γιάννη και Μαρίας, λόγω μετάθεσης του πατέρα του, που υπηρετούσε στην Ελληνική Αστυνομία.
* Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία επτά ετών, αλλά από το καράτε! Ο αιφνίδιος θάνατος του προπονητή του Κώστα Πέτκογλου, έβαλε πρόωρο τέλος στην... καριέρα του μετά από δύο χρόνια.
* Η ομιλία του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κιλκίς Σωκράτη Δήμα στο σχολείο του, κέντρισε το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ και σε ηλικία 11 ετών, έχοντας και το παράδειγμα της αδερφής του Αρετής, που ήδη έπαιζε μπάσκετ στην γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ, πήρε την μεγάλη απόφαση.
* Σε ηλικία 14 ετών, βρέθηκε στην ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, όπου λόγω ύψους αγωνίστηκε ως σέντερ!
* Στον ΓΑΣ Κιλκίς είχε συμπαίκτες τους Γιώργο και Στέφανο Δέδα, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αγωνίστηκε στην ίδια ομάδα, αλλά αργότερα.
* Ο Κώστας πήρε μεταγραφή στην ομάδα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 1999 και την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε στη παιδική, αλλά και την εφηβική ομάδα, ενώ συμμετείχε και σε ορισμένες προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.
* Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1, στις 16 Δεκεμβρίου 2000 στο γήπεδο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη και στον αγώνα Μακεδονικός - ΠΑΟΚ 71-92. Πέτυχε και 2 πόντους.
* Πέτυχε 36 πόντους (6/6 βολές, 6/9 δίποντα, 6/12 τρίποντα) στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος που έγινε στην Τρίπολη (10/4/2002, Αριστοτέλειο - 11ο Λύκειο Πειραιά: 101-70).
* Στον αγώνα Ελλάδα - Βουλγαρία 116-38 (26/4/2002) που έγινε στην Έδεσσα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πέτυχε 33 πόντους και εξαιρετικά στατιστικά: 1/1 βολή, 7/8 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, σε 21 λεπτά και... διέλυσε το σύστημα αξιολόγησης (Tendex) της στατιστικής υπηρεσίας Galanis Sports Data, με το εξωπραγματικό 2,143!!
* Πέτυχε 10 τρίποντα, στον τελικό (ΠΑΟΚ-ΑΓΕ Χαλκίδας 93-49) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε το 2002 στο Μεσολόγγι.
* Το 2003 και σε ηλικία 19 ετών, έγινε ο νεαρότερος αρχηγός στην ιστορία του ΠΑΟΚ και του ελληνικού μπάσκετ, γεγονός που αποτέλεσε και αποτελεί τεράστια τιμή για τον Κώστα.
* Το καλοκαίρι του 2005 ταξίδεψε στις ΗΠΑ και έκανε work out για αρκετές ομάδες του ΝΒΑ και λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με την Unicaja Malaga.
* Με 1604 πόντους, είναι 5ος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Α1, μετά τους Πρέλεβιτς (4427), Κόρφα (3611), Φασούλα (2414) και Στογιάκοβιτς (1623).
Κατέχει επίσης την 3η θέση σε εύστοχα τρίποντα (243) στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Α1, μετά τους Κόρφα (532) και Πρέλεβιτς (522), αλλά και την 4η θέση σε κλεψίματα (139), μετά τους Μπουντούρη (314), Πρέλεβιτς (300) και Κόρφα (206).
* Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, στις 9 Ιουνίου 2006 και στον αγώνα DKV Joventut - Unicaja Malaga.
* Την Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2007 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τα χρώματα του οποίου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αγαπημένα Το ψευδώνυμο μου είναι... Γεράκι
Ανήκω στο ζώδιο... των Ιχθύων...Αλλά δεν τσεκάρω ποτέ τις σχετικές προβλέψεις, γιατί δεν με αφορά
Η πιο έντονη παιδική ανάμνηση είναι... Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, ήμουν μόλις στα 15
Πάντα έχω μαζί μου... το σταυρό μου και το κινητό μου
Οι αθλητές που θαυμάζω περισσότερο είναι... Ο Tracy McGrady και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς
Τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου είναι... Η οικογένειά μου
Σημαντικότερο προτέρημα μου είναι... Ο αυθορμητισμός μου
Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα... Δεν απαντάω στο κινητό μου
Αγαπημένο μου χρώμα... Άσπρο & Μαύρο
Τυχερός αριθμός... 7
Μου αρέσει να αγοράζω... Ρούχα και παπούτσια
Αυτοκίνητο που προτιμώ... BMW X5
Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να... «σερφάρω» στο δίκτυο και να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή μου
Η ιδανική πόλη για μένα είναι... Η Θεσσαλονίκη
Θα ήθελα κάποτε να συναντήσω... τον Michael Jordan
Ο καλύτερος συμπαίκτης μου μέχρι σήμερα... O Νταμίρ Μουλαομέροβιτς
O δυσκολότερος αντίπαλος... Ο Willie Solomon
Φοβάμαι... τους τραυματισμούς
Ονειρεύομαι... Τίτλους με όποια ομάδα και να παίζω... κι ένα πρωτάθλημα και με τον ΠΑΟΚ κάποτε...
Θα ήθελα για το μέλλον... Υγεία



ΠΑΟΚ - Το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ! - 21.08.08
© ΠΑΟΚ - Το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ!

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ:ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΦΕΥΓΕΙ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΕΡΕΡ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ .
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.
Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ 18000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΔΕΣ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΥΛΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΟ.


Υ.Γ ΤΙΓΡΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995.......

Υ.Γ ΝΤΕΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΥΓΕΙΣ..... ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ.

Τέρμα ο Ντέμης

Απο την Εξέδρα...

Φεύγει από την ΑΕΚ 21-08-2008

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υποβάλει στους μετόχους της Ενωσης ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει στο άμεσο μέλλον τις μετοχές που έχει στην κατοχή του και να αποχωρήσει από το σύλλογο. Όπως αποκαλύπτει η «Εξέδρα» πριν από περίπου 40 ημέρες ο Νικολαΐδης ενημέρωσε με e-mail τα μέλη της ομάδας που είχε σχηματίσει το καλοκαίρι του 2004 ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Όπως διευκρίνιζε η απόφασή του ήταν οριστική και δεν άλλαξε τις ημέρες που ακολούθησαν.

Η χρονική στιγμή της αποχώρησης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς πιθανότατα οι μέτοχοι έχουν ζητήσει από τον Ντέμη Νικολαΐδη να παραμείνει στην θέση μέχρι να βρουν τη λύση για την διαδοχή. Ο Νικολαΐδης δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει έως το τέλος της σεζόν που διανύουμε και επιθυμεί πρώτα να εξασφαλίσει στην Ενωση προπονητικό κέντρο, αλλά και να παρουσιάσει μια πραγματική προοπτική να αποκτήσει η ομάδα δικό της γήπεδο.



Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΡΥΦΤΗΤΕ....

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟ 4-3-3 , ΤΟΝ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΠΕΚΕΜΠΑΟΥΕΡ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ[Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ] , ΤΟΝ ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ ,ΤΟ ΖΟΡΜΠΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΜΠΙΝΙΟ ,ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ [ΗΜΑΡΤΟΝ] ΤΟΝ ΡΙΚΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΝ 30ΑΡΗΣ.................

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ .....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .
ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ Μ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΤΑΙ .
ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΑΕΚ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΕΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΧΕ 2 ΚΥΝΗΓΟΥΣ [ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ -ΚΩΣΤΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ -ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ-ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ]
ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ [ΑΠΟ ΓΚΕΛΑ ΣΕ ΓΚΕΛΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ,ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ]ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ.


Υ.Γ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,ΒΑΘΟΣ , ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ .
ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΤΙΚΙΟ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΖΕΣΤΕΡ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ 10;

ΥΓ :ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΞΕΔΡΑΣ[ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΟΣΜΑΣ] ειτε ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.

ΑΕΚ:ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗΣΑΣ

ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1.5 ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ . Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΤ Ο 4-3-3 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΕΤΟ .-ΡΟΝΙ-ΜΕΣΙ .
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΡΙ.
ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΩΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΤΡΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ.

ΖΗΤΑ 1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ 4-4-2 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ.
Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΩΝΗ .ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ 6-7 ΜΑΤΣ Π ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΙ 10 ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΣΚΑΟΥΤΕΡ.

ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ¨

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ 5η αγωνιστική.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 2004 ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ