Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Γαλατά - Ολυμπιακός: LIVE Blogging (1-0)

10:14
Λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω...
Ας ελπίσουμε να δούμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο στο β' ημιχρόνιο...

Λήξη ημιχρόνου

10:01
Καλή εκτέλεση αλλά το τοίχος πήδηξε ψηλά...

10:00
Ωραία πάσα του Άντζα και φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή κερδίζει ο Μπελούτσι...
Σουτάρει ο Γκαλέτι

9:55
άσχημο παίξιμο του Τόρο... παίζει μάλλον χωρίς συγκέντρωση...
η κεφαλιά μετά το φάουλ των Τούρκων ήταν άσχημη...

9:54
πιέζει ο Όλυ...
δε φάνηκε καθαρά εάν υπήρχε πέναλτυ στο Διόγο...
είναι μόνιμη πηγή κινδύνων και ίσως η μόνη απόψε για τους Τούρκους...
δύο όμως "φασούλες" χωρίς κέρδος...

9:53
Άσχημο διώξιμο του αμυντικού, κόρνερ αλλά ανεκμετάλλευτο...

Γενικά λίγο από παιχνίδι κέντρου, η μπάλα παίζεται κυρίως έξω από τις δύο περιοχές..

9:52
και ο Σαμπρί κάνει καλή εντύπωση αν και είναι λίγο περισσότερο φανατισμένος από ότι θα έπρεπε

9:50
Στην εξέδρα και ο Κόκκαλης ανάμεσα σε Τούρκους... δίπλα ο Φατίχ Τερίμ...

9:48
ο Λινκολ διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση

Θέάτρο από αυτά που δεν περνένε σε Άγγλους και Τούρκους ο Τόρο...
που γύρισε έξω δεξιά και άλλαξε με Γκαλέτι...
ο Γκαλέτι δείχνει εγκλωβισμένος

Αναιμικό το σουτ του Μπελούτσι... όπως και του Τούρκου που ακολούθησε

Προσπαθεί ο Διόγο...

9:41
Ωραία κάθετη πάσα του Άντζα, ο Τόρο δε πρόλαβε

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!
Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤ'ΑΥΤΙΆ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!

9:40
ΓΚΟΛ
Ξανά αμαρκάριστη κεφαλία από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Τσετίν...
Προσπάθησε ο Νικοπολίδης....
Πολλές ευκαιρίες είχαν μαζευτεί...

9:39
3η ευκαιρία της Γαλατά... το είχε ο Νικοπολίδης...

9:38
Δυσκολεύεται και ο Ολυμπιακός να ελευθερώσει από την άμυνά του...

9:36
Κοιμήθηκε η άμυνα... ο ξεμαρκάριστος Κίουελ κάνει ένα άσχημο σουτ... 2η ευκαιρία

9:34
Ευκαρία η Γαλατά: αμαρκάριστη κεφαλιά από κόρνερ... λίγο έξω

9:32
Σωστοί οι σχολιαστές: πολύ σχολαστικός ο διαιτητής! αλλά παίζουν Τούρκοι με Έλληνες...
Πάντως ο διαιτητης πολυ κοντά στις φάσεις

9:31
Δεν πατάνε και τόσο καλά οι αμυντικοί της Γαλατά...
Δεν μπορούν να διώξουν σωστά τη μπάλα, συνέχεια τη στέλνουν στην εξέδρα

9:29
Νέο "όνειρο" Βαλβέρδε: αριστερό χαφ-εξτρεμ ο ..Τόρο..!!

9:27
Πηγή κινδύνων ο Πάντος... όνειρο πρέπει να είδε ο Βαλβερδε και τον έβαλε...
Πάρτυ μάλλον από αριστερά ο Κίουελ...

9:25
..κίτρινη ο Πάτσα... :(

9:23
Πλησιάζουμε το πρώτο 10λεπτο.
Η Γαλατά θέλει αλλά δείχνει εύθραστη.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε και πατάει καλά.

Κλειδί ο Πατσατζόγλου και θέλει μεγάλη προσπάθεια από τον Ντομί
Πολύ καλή εντύπωση κάνει ο Λίνκολ

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...

Και μιας και είναι στη μόδα το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ας μάθουμε τι έγινε σε παρόμοιες προσπάθειες επανάστασης της περιφέρειας κατά των μεγάλων του ΠΟΚ...

1986-87 Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 12

Ας φρεσκάρουμε την μνήμη μας, και ας θυμηθούμε παρέα μια από τις πιο μεγαλύτερες υποθέσεις που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Βρισκόμαστε στην άνοιξη του 1987 όπου 3 αγ. πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την 2η θέση ξεσπάει η γνωστή ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 12 . Μια κίνηση που χαρακτηρίσθηκε από όλους ως ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΙΜΗΣ» ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΟΙ 12 ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Οι 4 που δεν συμμετείχαν ήταν ο θρήνος, ο βαζέλας, το τσιράκι του ο ΟΦΗ,και ο Πανιώνιος .
Οι υπόλοιπες ομάδες πιστές στις θέσεις τους (αύξηση ποσοστού από το ΠΡΟ-ΠΟ, διευθέτηση των χρεών με το ΙΚΑ,κοινό ταμείο για τις φτωχές ΠΑΕ) ΚΗΡΥΞΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κ.λ.π.ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .
Και αφού μεσολάβησαν σημεία και τέρατα, από την σύλληψη του πρώην προέδρου του ΠΑΣ μέχρι ανοικτή επιστολή του Νταϊφά στην Βουλή, και αφού σιγά σιγά ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ στα νέα αιτήματα που πρόβαλλαν οι 12 (επιστροφή των βαθμών από τους μηδενισμούς) και αφού η στάση των 12 είναι κάθετη μέχρι τελικής δικαίωσης ….έχουμε το πρώτο κρούσμα ο Ηρακλής ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ή … ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ (Γνωστή τακτική του Θεοδωρίδη, να προκαλεί σύγχυση και μπάχαλο).
Οι υπόλοιποι όμως ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ, χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου των 12 Χάρυ Κλυν (πρόεδρος της Καλαμαριάς) ότι «Συνεχίζουμε απτόητοι και ότι μεγαλώνει το χάσμα μας με τον Βαλυράκη»
Και ενώ γίνονται προσπάθειες ανασυγκρότησης έρχεται ο κ. Τσαρούχας (εξουσιοδοτημένος προσωρινός πρόεδρος του άρη,από τον Λ. Ιωαννίδη ) και ανακοινώνει την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ 12 …!!!!!!!!!!!!!!!!!. Παραθέτουμε τις δηλώσεις –μνημείο του…«Αποφασίσαμε με γνώμονα το σωστό του άρη, και είμαστε υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία του άρη και στους φιλάθλους του »
Ποιο όμως ήταν το συμφέρον του άρη κ. Τσαρούχα ; ; ; Ότι θα βρίσκατε συμπαραστάτες την Γ.Γ. Αθλητισμού σε έργα του Χαριλάου και σε διάφορες επιχορηγήσεις ; ; ; Αλήθεια ποιο ήταν το συμφέρον του άρη ; ; ;
Την επόμενη υπάρχει ένας γενικότερος αναβρασμός από την διάσπαση του ΜΠΛΟΚ και από το πούλημα του άρη, και τελικά και από το πούλημα του Ηρακλή. Αντιπροσωπευτικές του όλου κλίματος η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜIX. ΚΩΤΙΔΗ :
« Μετά το σπάσιμο της απεργίας, η ΠΑΕ ΑΠ. Καλαμαριάς από λόγους καθαρά αυτοσεβασμού, αξιοπρέπειας και ευλάβειας προς των αγώνα των 12, από το οποίο υπήρξαν και τα μεγάλα θύματα όπως ΠΑΟΚ( εκτός Ευρώπης ) και Δόξας Δράμας ( Β’ Εθνική ) ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον φιλικό αγώνα που είχε οριστεί να γίνει στις 24 Αυγούστου, και παραχωρεί την ημερομηνία αυτή στον άρη ο οποίος έχει πλέον την δυνατότητα να δώσει φιλικό αγώνα με τον ομοϊδεάτη του Πανιώνιο »

Απάντηση Τσαρούχα στους επικριτές του : « Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Βαλυράκη, αλλά έκανε ένα βήμα μπροστά…»
Τελικά και οι φήμες που κυκλοφορήσαν μετά την διάσπαση του μπλοκ από τον άρη επιβεβαιώθηκαν….Ορίστε τα λάβαρα της επιβράβευσης που αποκόμισε ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του Βορρά :
ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α., + 15 ΕΚ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, + ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (ΠΡΟ-ΠΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, + 10 ΕΚ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ .
Βέβαια ο σάλος από την κίνηση του άρη είχε φοβερό αντίκτυπο στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να έχουμε ένα νέο πισωγύρισμα, μια κίνηση ελιγμού που ανέκαθεν οι διοικούντες της συγκεκριμένης ομάδος συνήθιζαν. Ξαφνικά λοιπόν έχουμε επιστροφή του Λ. Ιωαννίδη και από εκεί που ήταν σε «άρρωστος» ή σε διακοπές κατά τους περισσότερους, αμφισβητεί την απόφαση Τσαρούχα – Τσάφη και κοινός τους αδειάζει… και γυρίζει πίσω στο μπλοκ και μάλιστα το ηγείται!!!…. αποτέλεσμα η οριστική υποδούλωση στον Βαλυράκη.
Χαρακτηριστική η ατάκα του Χάρη Σαββίδη μετά την συνέλευση των απεργών… «Μα πόσο λιγούρια είσαστε ; » καθώς ορισμένοι πρόεδροι όρμησαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ. Όπως αξιοσημείωτη είναι η τοποθέτηση της εφημερίδας Θεσσαλονίκης …«Το περιστατικό αυτό που σημειώθηκε αμέσως μετά την λήξη της γ. συνέλευσης παρουσιάζει ανάγλυφα τον εκφυλισμό της ενότητας». Αποδείχτηκε όμως η συνοχή αυτή που μπροστά στα οικονομικά αδιέξοδα των εταιριών και μπροστά στο να μην αρχίσει το καινούργιο πρωτάθλημα τινάχτηκε στον αέρα. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΙ ΠΑΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.»
Απλώς εκ των υστέρων φάνηκε ξεκάθαρα ότι η επιστροφή του Ιωαννίδη είχε ως μοναδικό σκοπό την αναστροφή της κατακραυγής της κοινής γνώμης ενάντια στους ΔΟΥΛΟΥΣ, μια που η επιστροφή του προέδρου του άρη δεν πρόσφερε τίποτα το ουσιαστικό, παρά μόνο την ευθυγράμμιση των πιο μικρών και ανίσχυρων ΠΑΕ στα ψίχουλα της πολιτείας. (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ)
Απλώς καλό θα ήταν να σημειωθεί ότι για μερικούς εβδομάδες στις τάξεις της ΠΑΕ άρης υπήρχε ένας εμφύλιος μεταξύ των διοικούντων (με ανακοινώσεις – διαψεύσεις εκατέρωθεν),όχι για την στάση του Τσαρούχα αλλά για την στάση του Ιωαννίδη!!!… όπως και ότι την επόμενη της συνέλευσης στο γήπεδο Χαριλάου όπου παρευρισκόταν ο Ιωαννίδης, εμφανίστηκαν και πολλοί ΟΠΑΔΟΙ και ΜΕΤΟΧΟΙ του ρούλη όπου είχαν διαφορετική γνώμη και ζητούσαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο κατά πόσο η απόφαση της συνέλευσης εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του συλλόγου!
Κάπως έτσι λοιπόν έληξε άδοξα η περίφημη κίνηση των 12, μια κίνηση που τάραξε το κατεστημένο του ποδοσφαίρου, μια κίνηση όμως που λόγω των διαρροών και των πισωγυρισμάτων του άρη και του Ηρακλή έχασε την ισχύ και την ενότητα της και αποδείχτηκε δυστυχώς περίτρανα ότι μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ενάντια στα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου θα είναι τουλάχιστον ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΙ.

ΠΗΓΗ: paokworld

LIVE ξανά

Εάν όλα πάνε καλά, το βράδυ πάλι θα προσπαθήσω ένα live blogging με το ματς.

Στου κουφουρ την πορτα

βλέποντας τον αγώνα του παναθηναϊκού κατάλαβα μέσα σε άλλα οτι


1. ότι ο καλύτερος παίχτης του παναθηναϊκού ήταν ο τερματοφύλακας της βερντερ
2. το αδύνατο σημείο του παο δεν είναι αμυντική του λειτουργία μα η αμυντικοί του
2.ο παναθηναϊκός δεν έχει επιθετικό να μπουκάρει που λέμε σε άμυνες, όχι και τόσο ποιοτικές
4.ο τεν κατε δεν ήταν στον αγώνα δλδ δεν είχε καθόλου επαφή μέσα από τις γραμμές (άλλανταλων)
5. μου έδειξε πολύ αγχωμένος ο τζορβας μα είναι ποιοτικότερος του γκαλινοβιτσ.
6.ο παο έπαιξε αρκετά καλό passing game
7. η σημερινή εμφάνιση γενικότερα του παο απείχε έτη φωτός από αυτές που έχει κάνει μέχρι τώρα
8. ο μαντζιος έδειξε οτι στην καλή του μέρα μπορεί να είναι μέσα στις φάσεις .
9.η βερντερ δείχνει οτι αν ο Ντιέγκο είναι χαμένος χαμένη βγαίνει και η βερντερ και γενικά εξαρτάται από αυτόν όλη η ομάδα.
10.η βερντερ δεν έχει κακούς αμυντικούς μα κακή αμυντική λειτουργία σαν ομάδα
11. άφαντος μέχρι τώρα ο ζιλμπερτο , τι παίζεται?

και πολλά ακόμη .....μα πείτε και εσείς

υγ.... ο τιτλος ειναι ασχετος μα τον πιστευω

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟ-Verder: LIVE blogging (2-2)

Ήταν ένα καλό ματς του CL
Όταν η Βέρντερ φοβήθηκε ότι θα χάσει ανέβηκε και μπορούσε να κερδίσει...
Συνολικά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος αλλά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όχι...
Το σκορ κρίνεται δίκαιο
Οι δύο καλύτεροι χαφ των ομάδων - Διέγο-Κάρα - κουράστηκαν σχετικά γρήγορα και δεν απέδωσαν στα τελευταία 20-30 λεπτά
Το άλλο ματς ευτυχώς για τον ΠΑΟ είναι 1-0 υπέρ Ίντερ οπότε υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τη τρίτη θέση
Δύσκολο θα είναι το επόμενο ματς, η Βέρντερ δε θα παρουσιαστεί τόσο αγχωμένη στην άμυνα και θα είναι ένα πραγματικά "μεγάλο" ματς για το Τζόρβα
ο ΠΑΟ είχε πρόβλημα στο ψηλό παιχνίδι και θα πρέπει να το κοιτάξει καλά για τη ρεβάνς
το 2ο γκολ του Μάντζιου ήταν απίστευτο!

Λήξη παιχνιδιου

11:41
τελευταίες μπάλες...
από τις λίγες φορές που η μπάλα παίζεται περισσότερο στο κέντρο
ο Ζιλμπέρτο έκανε - επιτέλους! - μια καλή ενέργεια!

11:40
ο Αλμέιδα χάνει πολύ καλή ευκαιρία...
το γήπεδο έχει σωπάσει...

11:39
τραγική πάσα του Ζιλμπέρτο
φωνάζει να βγουν μπροστά ο ΤενΚάτε...

11:38
5' λεπτά οι καθυστερήσεις...
κανείς δεν ξέρει εάν μπορεί να μπεί ακόμα ένα γκολ...

11:36
Αντεπίθεση από τις λίγες σήμερα η Βέρντερ... όμως ο Διέγο άργησε...
στη συνέχεια ο Τζόρβας σώζει!!!
πολύ καλός ο Τζόρβας! Εάν ωριμάσει θα πλησιάσει τον Νικοπολίδη

11:35
Επιμένει από δεξιά πάλι ο ΠΑΟ

11:34
ο Σάλπι τρύπησε την άμυνα αλλά τα πολλά φάλτσα της μπάλας τον πρόδωσαν! Κόρνερ πάντως...

11:32
Ευκαιρία του ΠΑΟ ύστερα από καλό συνδυασμό από δεξιά
ο Νίλσον βγήκε ωραία από δεξιά, ο Ρουκάβινα δεν πρόλαβε, ο Γερμανός τερματζής έπαιξε πολύ καλά και έδιωξε...
αλλά χτύπησε!

11:31
Να δούμε τις αντιδράσεις...

11:29
ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ!
Έγκλημα του ΠΑΟ... νόμιζε ότι η μπάλα θα σταματάγε επειδή κάποιος παίκτης του πόναγε...
Κεφαλιά και εκτέλεση του Τζόρβα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα
Τελικά η Βέρντερ δεν άργησε, τουλάχιστον να ισοφαρίσει...
Οι σχολιαστές λένε ότι έχει 2 γκολ στις 2 φάσεις αλλά δεν είναι έτσι...

11:28
Μπαίνει ο Ρουκάβινα στη θέση του σκόρερ Μάντζιου

11:27
Άστοχη έξοδος του Τζόρβα αλλά χωρίς κόστος...
Πιέζει η Βέρντερ αλλά μάλλον έχει αργήσει!

11:26
5η κάρτα για παίκτη του ΠΑΟ, τώρα ο Ίβανσιτς, καθαρή βέβαια!

11:25
Απίθανη ενέργεια του Αλμέιδα! Παραμάζωμα τον αμυντικό αλλά άργησε για το τελείωμα.
ο Τζόρβας διώχνει με το ένα πόδι! Κόρνερ!

11:22
η Βέρντερ τώρα ανέβηκε! Φάουλ από μακρυά, 5+2 παίκτες στο τοίχος...
ο Τζόρβας σταθερά!

11:19
τρομερό σουτ του Σάλπι που ανέβηκε με το περιβραχιόνιο! Δοκάρι!
ατυχία εδώ να τελειώσει το ματς!

11:18
η Βέρντερ δε το πιστεύει τώρα...

11:17
Κλέιτον ιν, Κάρα άουτ - αρχηγός ο Σάλπι...
ο Κάρα δούλεψε περισσότερο από όλους σήμερα!

11:14
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Ο Μάντζιος του χρόνου θα παίζει στη Γερμανία!
Τύχη βέβαια αλλά πολύ καλή σκέψη! Απίθανη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά!
Μάλλον τώρα θα μπει ο Μάτος

11:13
ο Κάρα όντως έχει κουραστεί
ο Μάντζιος πάλι πάει να κάνει πουστίτσα! Κόρνερ!

11:11
ο Φρινγκς δείχνει τι μπορεί να κάνει: κεφαλιά ανάμεσα σε δύο... άουτ βέβαια, αλλά είναι το ..αμυντικό χαφ!

11:10
Θέλει να βγάλει Κάρα και να βάλει Κλέιτον...
Καλύτερα να βγάλει τον Ζιλμπέρτο!

11:09
η Βέρντερ από την άλλη περιμένει πολλά από τον Διέγο...
και οι υπόλοιποι δε βοηθούν ούτε όπως στο α'ημίχρονο...
ο Ρόζεμπεργκ δεν υπάρχει.. ούτε ο Αλμέιδα στο β'

11:08
Φαίνεται ότι δε θέλει να βάλει μέσα το Μάτος... Ελπίζω να μη το πληρώσει ο ΤενΚάτε

11:06
ο Ζιλμπέρτο καλύτερα να βγει έξω!
δε μπορεί να σταματήσει τη μπάλα... είναι τραγικός!
ο ΠΑΟ με παίζει ουσιαστικά 10 εναντίων 11!

11:05
ο ΠΑΟ πατάει καλύτερα και η είσοδος του Ίβασιτς έχει δώσει άλλη πνοή...
όμως τώρα πάει μονόπατα, μόνο αριστερα!

11:03
ο Μάντζιος άργησε... πολύ δυνατά ο Σιμάο και άγαρμπα ξάπλωσε κάτω ένα Γερμανό - κίτρινη!

11:02
Φάση η Βέρντερ ενώ συνεχίζει τη πίεση...

11:02
Ο Ζιλμπέρτο είναι μάλλον εκτός αγώνα!!

11:00
Πάλι από αριστερά, ο Ίβανσιτς έχει ανεβάσει τον ΠΑΟ

10:59
Ξανά μπροστά ο Ίβανσιτς! Κόρνερ!

10:58
Ωραίο φάουλ με Κάρα, το κέρδισε ο Ίβανσιτς... που βγήκε μπροστά ξανά!
Χάλια κτυπημένο όμως, ας ελπίσουμε να μην κουράστηκε ο Κάρα...

10:55
Ωραία ο Τζόρβας βγάζει κεφαλιά του Αλμέιδα...
Ας ελπίσουμε να τελειώσει μια και καλή ο Γκαλίνοβιτς... να μην ξανακούσουμε γι'αυτόν!!!

10:54
Ξεκίνησε το β' ημιχρόνιο...

5 γκολ η Μπάρτσα!!!
1-0 η Ίντερ, όπως και η Λίβερπουλ, οι υπόλοιποι ..κουλουράκια!

Αριστερό μπακ ο Ίβανσιτς...
Λίγο από όνειρο μου κάνει αυτό... ταυτόχρονα και ρίσκο...
ο ΠΑΟ μπορεί όμως να βγάλει ακόμα ένα παίκτη μπροστά!

Αναγκαστική αλλαγή: Ίβανσιτς αντί Σπυρόπουλου...

Ημίχρονο
Η Βέρντερ κυκλοφορούσε αρχικά τη μπάλα καλύτερα... Από κάποια στιγμή όχι...
Πέτυχε όμως ένα τυχερό γκολ όταν πάτησε μέσα στη μικρή περιοχή
Ο ΠΑΟ ανέβηκε όταν ο Κάρα πήρε τα πάνω του και έπαιξε κέντρο
Ο Μάντζιος ήταν καλύτερος του αναμενομένου, εάν συνεχίσει έτσι του χρόνου είναι Γερμανία!
Η άμυνα της Βέρντερ δεν στέκεται πολύ καλά, αλλά αριστερά δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, ούτε στα ψηλά με το Νάλντο, δεξιά όμως ..αέρας!
Η άμυνα του ΠΑΟ όχι τόσο άσχημη εάν εξαιρέσω τη τελευταία φάση, όπου έπρεπε να είναι πιο αποφασιστική
Και για τις δύο ομάδες ξεχωρίζουν οι φαντεζί χαφ: Διέγο και Κάρα

10:33
Μαλακία στην άμυνα του ΠΑΟ... ο Τζόρβας βγήκε περισσότερο από ότι θα ήθελε ο ίδιος...
Όμως η άμυνα δεν τα πάει και τόσο άσχημα... Νίλσον και Βύντρα έως πολύ καλοί... οι Αλμέιδα και Ρόζενμπεργκ δεν περνάνε και τόσο καλά...

10:32
Ο Φρινγκς, αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας δε φαίνεται ότι μπορεί να επανέλθει στο παλιό εαυτό του όπως πριν το Μουντιάλ 2006

10:30
Πιέζει ο ΠΑΟ... ξεθάρρεψε κάπως...

10:29
Ωραία πήγε να το κάνει ο Μάντζιος... κι αυτός έχει αυτό το ψιλο-πούστικο εξωτερικό ανάποδο μυτάκι... το κόρνερ ανεκμετάλλευτο...
4' καθυστερήσεις...

10:28
Είπαμε ότι το έχει αυτό το σουτ ο Διέγο... Κόρνερ ο Τζόρβας...

10:25
Διακοπή...
Λίγα πράγματα και οι δύο ομάδες, δεν έχουν δώσει σαφείς προσανατολισμούς για το τι θέλουν να πετύχουν

10:24
Ο Σάλπι δεν υπάρχει... ίσως έχει μπερδευτεί από τις πολλές εναλλαγές των παικτών στην επίθεση, ο Κάρα μία αριστερά, μιά δεξιά, τώρα κέντρο...

10:23
Δυνατό αλλά άστοχο σουτ του Αλμέιδα

10:22
Πάλι ο Κάρα από το κέντρο πήγε να κάνει τη μπαλιά...

10:20
Ο Κάρα όλα τα λεφτά, κινήθηκε στο κέντρο, έδωσε δεξιά στο Γκάμπρι, γλυκειά σέντρα, ωραία στριφογυριστή κεφαλιά από το Μάτζιο, η μπάλα στο Γ... 1-1!

10:19
Ο Διέγο χάνει μια καλή ευκαιρία, είχε αυτό το σουτ από μακρυά..
Φάνηκε αδύναμος

10:18
Ο κόσμος πάγωσε, όπως και ο ΠΑΟ...
Με βαθιές μπαλιές από πίσω σε ψηλή ομάδα δε κάνεις πολλά...

Κίτρινη ο Κάρα για διαμαρτυρία στο διαιτητή για το χέρι που δε σφυρίχτηκε...
Δικαίως οι διαμαρτυρίες, η μπάλα κατέβηκε με το χέρι...

Γκόλ οι πράσινοι της Βρέμης! 0-1!

Ο Κάρα έκανε ένα πονηρό σουτ, που το τέρμα το έβγαλε κόρνερ

(προβλήματα με τη σύνδεση..)

10:09
Τελικά ο Σπυρόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά...

10:07
Από αριστερά ο ΠΑΟ δεν τα πάει καλά...
οπότε η μπάλα πάει μετά δεξιά...
κάπως αγχωμένη στην άμυνα δείχνει η Βέρντερ

10:05
Όπως το λέιζερ είναι μια μαλακία, έτσι και οι κίτρινες κάρτες σε φαντεζί παίκτες.. Για μένα αυτός ο κανονισμός είναι μια μαλακία - κίτρινη σε βουτιά στο Διέγο

10:03
Ο Νίλσον είναι ο σημερινός κρυφός άσσος
Μέτριο σουτ του Κάρα και κόρνερ....
Τελείωσε όμως η πολιορκια

10:03
Η πίεση συνεχίζεται...

10:02
Το καλοκτυπημένο φάουλ έφερε κόρνερ

10:00
Πάλι από δεξιά ο ΠΑΟ...
Εκεί αριστερά δεν τα καταφέρνουν...
Κέρδισε όμως καλό φάουλ

9:58
Κάπως πιο ορθλογικά στημένη η Βέρντερ...

9:56
Βλέπω τον ΠΑΟ να κατεβαίνει για 2η φορά από δεξιά...
Ο Μάντζιος(?) μόλις χάνει την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα-κάρτα...
Είδα μέχρι τώρα τη Βέρντερ να φτάνει μπροστά από την περιοχή του ΠΑΟ 3-4 φορές...

9:55
Καλησπέρα!
Έχασα τα πρώτα 5 λεπτά, αλλά είμαι εδώ!

ΠΑΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.......

Λίγες ώρες απέμειναν ακόμη για το μεγάλο μάτς ΠΑΟ-ΒΡΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ στο ξανά κατάμεστο από φιλάθλους μας -πιστεύω- ΟΑΚΑ.Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας να δικαιώσουν τους ευατούς τους πρώτα,εμάς τους φιλάθλους της ομάδος μας,αλλά και την ιστορία του συλλόγου μας.


Θα ξαναεπιμείνω για άλλη μια φορά πως ο ΠΑΟ μπορεί!Αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν -έστω και αργά-να πάρουν την νίκη σήμερα και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά κατάκτησεις της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον επόμενο γύρο τουGL!


H Βρέντερ είναι μιά ομάδα του ύψους ή του βάθους.Ένας πολύ καλός ΠΑΟ μπορεί να την κερδίσει και να την αφήσει πίσω του ως τον επόμενο αγώνα τον επαναληπτικό στην Γερμανία και εκεί όλα παίζονται......



Ελπίζω ο ΚΑΤΕ επιτέλους να ξυπνήσει και να τα δώσει όλα για μια σωστή εντεκάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τέτοιου ματς.Έχει ποδοσφαιριστές!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟ!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!



Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για νεκρό άνθρωπο??
Ιδίως από άτομα που σα σύλλογος έχουν θρηνήσει οπαδούς...?

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .....ΠΑΜΕ ΣΤΑ 15

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΚ:ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΑΕΚ .
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΕΚ:ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ BLOG ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ.ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ .
ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΕΚ :ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ¨ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ 4 ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΚΟΣΜΟΣ ΑΕΚ: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΙΚΡΕΣ .

Υ.Γ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, [ΕΥΡΩΠΗ:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ .ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-7 ΑΠΟ ΤΗΝ 6η αγωνιστκη] ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ 5η ΚΑΙ 6η ΘΕΣΗ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Πάρα, Μα Πάρα Πολύ!!!

Πόσο άσχετος της ελληνικής πραγματικότητας πρέπει να είσαι, για να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό με τους Ράμος, Λαγό, Αρουαμπαρένα, Χετεμάϊ;

Πόσο αναποφάσιστος θα πρέπει να είσαι, για να αλλάξεις τελικά την τελευταία στιγμή, τον Αρουαμπαρένα με ποδοσφαιριστή των ίδιων ακριβώς χαρακτηριστικών;

Πόσο άσχετους συνεργάτες πρέπει να έχεις, για να σου πλασάρουν:
- Το Μπέρνς ως το δεξί εξτρέμ που λείπει από την ομάδα; (ο οποίος δεν κρίθηκε ικανός ούτε για την ολυμπιακή ομάδα της …Αυστραλίας!)
- Το Σκόκο ως περιφερειακό επιθετικό;
- Τον Πελετιέρι ως απαραίτητο, όταν διαθέτεις 2 ελληνόπουλα (Ρίκα, Πλιάτσικα) με τα ίδια χαρακτηριστικά;
- Το Τζεμπούρ ως αντικαταστάτη των Ρίμπο και Μαντούκα;
- 4 επιθετικούς πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα ήταν βέβαιο ότι θα σφαχτούν για τις 2 θέσεις, αφήνοντας γυμνά τα εξτρέμ;

Πόση ποδοσφαιρική αναπηρία πρέπει να διαθέτεις, για να μην καταλάβεις ότι:
- Ο Μπασινάς (ο οποίος είναι ολοφάνερο ότι ήρθε με κρύα καρδιά), έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά;
- Στη θέση του αριστερού μπακ, δεν μπορείς να τη βγάλεις μόνο με έναν και μάλιστα κορεσμένο;

Από κει και πέρα, δε νομίζω ότι έχει κανέναν νόημα να συζητάμε για συστήματα, τακτικές, ταχύτητα, πάθος ποδοσφαιριστών, κόσμο στο γήπεδο, τύχη, original, γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, βουλευτιλίκι Ντέμη, Κανελλόπουλο, Νοτιά, Τίγρη κλπ… όταν το μεγαλύτερο έγκλημα συντελέστηκε το καλοκαίρι και όπως λέει και ο Κάρπετ, η ΑΕΚ δυστυχώς εκεί βρίσκεται ακόμη…

Ομαδάρα

Παιδιά, καταντήσαμε να θεωρούμε καλή την ΑΕΚ του δεύτερου ημιχρόνου με την Λάρισα.

Αυτός ο Μπασινάς τι κάνει μέσα στο γήπεδο μου εξηγεί κανένας; Δεν έχει καταφέρει να κάνει ούτε μια σωστή πάσα και κυρίως μια πάσα προς τα εμπρός. Ή δίνει πίσω ή κάνει γιόμα. Άσε που δεν αφήνει κανένα στημένο σε κανέναν.

Είχαμε έναν παίκτη στο κέντρο που η μπάλα δεν προχωρούσε αν δεν περνούσε από τα πόδια του (Ρίμπο) τώρα αποκτήσαμε δεύτερο...

Είχαμε έναν επιθετικό που έπαιζε με την πλάτη στο αντίπαλο τέρμα και έσπαγε την μπάλα (Λύμπε) τώρα το κάνουν όλοι! Από τον Μαιστόροβιτς στην άμυνα μέχρι την επίθεση. Ακόμη και παίκτες με νεύρο όπως ο Ζορμπάς δεν σηκώνουν το κεφάλι να δουν εμπρός.

Προσωπικά, ακόμη πιστεύω στον Δώνη και πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Αλλά πρέπει να ξέρει και αυτός και εμείς πως είμαστε πολύ μακρυά από το να είμαστε καλή ομάδα.

Πολύ μακρυά.

Βαλσαμώστε το δεξί χαφ!

Οι Ολυμπιακοί από αριστεροί γίναμε ..δεξιοί!
Μέχρι πρότινος είχαμε το θρυλικό Τζόλε (αριστερό χαφ), πλέον όλα γίνονται πιο εύκολα από τον ινδιάνο Γκαλέτι (δεξί χαφ)...
Τις μόνες τελευταίες χρονιές που η ομάδα δεν ..έγερνε προς τη μία πλευρά ήταν τότε που υπήρχε ακόμα ο Γιαννακόπουλος...
Φέτος το πολυτάλαντο αριστερό δανεικό χαφ από τη Λίβερπουλ δεν πείθει οπότε και πάλι η δεξιά πλευρά (μαζί με Τοροσίδη και Γκαλίτσιο ακόμα) μπατάρει επικίνδυνα το πλοίο...

Η μεγάλη διαφορά όμως ήταν ότι ο Τζόλε ήταν σπεσιαλίστας στα πέναλτυ - έφτασε νομίζω μέχρι τα 18/18 - ενώ η αποδοσή του σε ντέρμπυ ήταν από τις καλύτερες διαχρονικά για παίκτη στο εγχώριο πρωτάθλημα.
Ο Γκαλέτι από την άλλη κάνει κάτι λίγα μαγικά που εύκολα δεν βλέπεις πια...

Τέλος, ο Τζόλε φαίνεται ότι γλιτώνει το βαλσάμωμα που κατά καιρούς συμβαίνει σε μεγάλους παίκτες, π.χ. βλέπε Βαζέχα.

ΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ...

Προκλητική, εθνικιστική και ανάγωγη η συμπεριφορά των παιχτών του Παναθηναϊκού.

Μα καλά, τι ακριβώς τους διδάσκουν στην Αθήνα; το πώς θα ανταπεξέλθεις σ’ ένα δύσκολο αγώνα εκτός έδρας ή το πώς θα είσαι τσογλάνι την ώρα του αγώνα; Σε όλο τον αγώνα του Σαββάτου, οι νεαροί παίχτες του Παναθηναϊκού, έβριζαν και προκαλούσαν τους παίχτες μας. Επίσης, έκανα διάφορες χειρονομίες στις κερκίδες, όπου βρισκόταν πάνω από 200 ΠΑΟΚτζίδες, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Ηλίας Βιολίδης και πολύς ακόμη επώνυμος κόσμος (Τουρσουνίδης, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Πουρλιοτόπουλος και άλλοι). Στο 75’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φέτσης του βάζελου, διότι έβρισε με αντεθνικό περιεχόμενο τους παίχτες μας.

Τι είναι αυτά ρε; ήρθατε στην Μακεδονία να παίξετε με τον ΠΑΟΚ και πουλάτε το νταηλίκι που σας διδάσκουν στις ακαδημίες σας; Ήρθατε να προβάλετε την ελάχιστη παιδία σας; Τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε; Ότι δεν «μασάτε» από ΠΑΟΚ; Και γιατί δεν τα κάνετε αυτά στην Τούμπα;. Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω μετά από αυτά που έμαθα ότι διαδραματίστηκαν στην Σουρωτή. Αν αυτοί είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα δούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην εθνική ομάδα τα επόμενα χρόνια, τότε να κάνω εμετό τώρα. Αυτή την ποδοσφαιρική παιδία και γνώση τους δίνουν; Προσέξτε καλά εκεί κάτω, σκατά θα δώσεις, σκατά θα πάρεις.

Όσο για την δικιά μας στάση; Έπεφταν τα κλασσικά μπινελίκια από την κερκίδα αλλά ως εκεί. Να σας πω κάτι; όσο κι αν με εξοργίζουν τα γεγονότα, χαίρομαι που δεν δώθηκε συνέχεια από εμάς. Ναι ρε, γουστάρω την ανωτερότητα και δεν γουστάρω ποια να μου χρεώνουν όλους τους τραμπουκισμούς. Ναι, μπορούσαν κάλλιστα να μπουν 50 άτομα, από τα 250 που ήταν εκεί, στο γήπεδο και να τους σπάσουν τα κεφάλια. Όχι, δεν είναι ποια αυτή η λύση. Η λύση είναι στο τρόπο που σκεφτόμαστε. Πρέπει να τους τα χώνουμε και να μην ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Επίσης, πρέπει να αποτρέψουμε από τα παιδιά μας να πάρουν αυτά τα στοιχεία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς ήρθε κι αυτό το match ισόπαλο. Ήταν κρίσιμος αγώνα, γιατί αν κερδίζαμε θα επιστρέφαμε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ισοπαλία στενοχώρησε όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά ικανοποίησε το πάθος που έδειξαν τα ΠΑΟΚτσάκια.

Ευχαριστούμε ένα φιλαράκι για την ενημέρωση

ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Νέα σφαγή Θρύλου από τον διαιτητή Παπασταμάτη, αυτή τη φορά στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό.

Αυτός ο αντιολυμπιακός διαιτητής έδωσε φάουλ αντί για πέναλτι, στερώντας τον Θρύλο από ένα γκολ! Συγκεκριμένα έδωσε χέρι σε παίκτη του Πανθρακικού που ήταν στο τείχος, ενώ το τείχος βρισκόταν καταφανώς μέσα στην μικρή περιοχή! Άρα ήταν πέναλτι! Το είπε άλλωστε και ο ουδέτερος Καθηγητής Διαιτησίας Κύριος Βαρούχας το βράδυ στην Αθλητική Κυριακή. "Είναι χέρι, άρα πέναλτι"! Το γεγονός ότι το χέρι βρισκόταν ακριβώς πάνω στα μούτρα του αμυντικού, ο οποίος προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να προφυλαχθεί, ουδόλως επηρέασε την κρίση του επονείδιστου ρέφερι, αλλά ούτε και του Κυρίου Καθηγητού. Μπορεί να προσπαθούσε να προφυλαχθεί, μπορεί να μην μεγάλωνε την έκταση του σώματός του, μπορεί αν δεν έβρισκε στο χέρι να έβρισκε έτσι κι αλλιώς στο πρόσωπο, αλλά ήταν παράβαση. Πάει τελείωσε! Στο κάτω-κάτω της γραφής, και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε πανάξια ο Θρύλος παρόμοια περίπτωση δεν ήταν; Ένα χέρι (αν ήταν χέρι) κολλημένο στο σώμα. Δεν μεγάλωνε την έκταση του σώματος. Ήταν όμως πέναλτι! Όχι, παίζουμε!

ΥΓ. Αυτή την Αθλητική Κυριακή ρε παιδιά, είναι δυνατόν να την ανεχόμαστε; Δεν πάει άλλο, ρε γαμώτο! Δυο μέτρα και δύο σταθμά κάθε Κυριακή είναι προσβολή για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, επιτέλους;

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

  • ΙΝΤΕΡ
Σε φοβερή κατάσταση η ομάδα του Μουρίνιο, κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι με τη Ρόμα σε ...περίπατο. Οι "νερατζούρι" επικράτησαν της Ρόμα με 4-0, μέσα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης με γκολ των Ιμπραϊμοβιτς (5', 47'), Στάνκοβιτς (54') και Ομπινα (56'). Να σημειωθεί ότι η Ρόμα έπαιζε με πολλές απουσίες βασικών παικτών.

  • ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Έχω αναφερθεί και πάλι στο παρελθόν στην απίστευτα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Βέρντερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία ομάδα με εκπληκτικές επιθετικές αρετές, αλλά ταυτόχρονα, φοβερές αδυναμίες στην άμυνα.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Βρέμης έδωσε μία ακόμη χορταστική "παράσταση" στους θεατές, αλλά επιβεβαίωσε και τα όσα αναφέρω παραπάνω, φέρνοντας το ισόπαλο εντός έδρας 3-3 απέναντι στην Ντόρτμουντ.



Στο κατάμεστο "Βεζερστάντιον" της Βρέμης, λοιπόν, η Ντόρτμουντ κατάφερε να προηγηθεί στο 59' μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ από τον Αλεξάντερ Φρέι. Η Βέρντερ αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 68' με κεφαλιά του Μπάουμαν, όμως η Ντόρτμουντ ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Hummels στο 72'. Και τώρα ξεκινάνε τα απίστευτα. Προσέξτε. O Πιζάρο ισοφαρίζει σε 2-2 στο 88' και ο ίδιος παίκτης δίνει το προβάδισμα στη Βέρντερ 3 λεπτά αργότερα, πετυχαίνοντας μία εκπληκτική ανατροπή, που αποδείχτηκε όμως προσωρινή. Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ Μοχάμεντ Ζιντάν σκόραρε στην εκπνοή για τους Βεστφαλούς, μετά από λάθος του τερματοφύλακα Βίζε, κι έτσι η Βέρντερ σκόρπισε δύο ακόμη βαθμούς.

Συμπέρασμα; Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Γερμανών και να παλέψει το ματς μέχρι το τέλος. Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να τους δώσει χώρο σε καμία στιγμή του ματς. Είναι καλό το ότι προέρχονται από συνεχή ατυχή αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα.

  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Σε εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε η Ανόρθωση το Σάββατο, αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 απέναντι στην ΑΕΠ για την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Κετσπάγια χάθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο ''σπεσιαλίστας'' Σόσιν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτυ που κέρδισε ο Νίκος Φρούσος, αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

  • ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Ανάσα πήρε ο προπονητής της Γαλατά Μίκαελ Σκίμπε, μετά την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στην Τραμπζονσπορ με το ευρύ 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Αρντά (26'), Σερβέτ Τσετίν (32') και Λίνκολν (60'). Με τη νίκη αυτή η Γαλατά ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Μπεσικτας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μία δυνατή ομάδα που έχει στο δυναμικό της πολλά από τα βασικά στελέχη της αναγεννημένης στο πρόσφατο Euro Εθνικής Τουρκίας. Έχει επίσης παίκτες με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία όπως οι Κιούελ, Μπάρος και Νοντά. Ο Ολυμπιακός πρέπει σίγουρα να προσέξει παρα πολύ το προσεχές ματς στο Αλί Σαμι Γιεν.

  • ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Πολύ σημαντική νίκη για τη Χέρτα το περασμένο Σάββατο, αφού κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της καλής Στουτγκάρδης με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Maximilian Nicu, όμως στο 51' η Στουτγκάρδη ισοφάρισε με τον Cacau. Το νικητήριο γκολ για τους Βερολινέζους ήρθε στο 87' με σκόρερ τον Gojko Kaca. Με τη νίκη αυτή η Χέρτα σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.


  • ΜΕΤΑΛΙΣΤ

18/10/08 Metalist-Arsenal:3-1
(Coelho 68, 78, Slyusar 84/ Zakarliuka 81)
(Πηγή: uefa.com)



ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0: Σούπα

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Χάλια παιχνίδι είδαμε χτες. Ήταν για κλάματα σε όλα του. Παιχνίδι για κλάματα, διαιτησία για κλάματα, κοουτσάρισμα για κλάματα (κι απ' τους δυο), ομάδες για κλάματα.

Μόνο ο κόσμος δεν ήταν για κλάματα χτες.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και οι δυο προπονητές φοβήθηκαν τόσο πολύ το παιχνίδι. Εντάξει εμείς ξεκινήσαμε χωρίς Κοντρέρας, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά από το 15' έως το 45' ελέγχαμε το παιχνίδι με σχετική άνεση και χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Κάναμε 1-2 φάσεις (μεταξύ αυτών και τη φάση που ο κύρκος πνίγει το πέναλτι που κάνει ο Σπυρόπουλος στο Μουσλίμοβιτς) αλλά τίποτε ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε το Γκαρσία (κάκωση στα πλευρά) και η ομάδα κόβεται στα δυο. Το κέντρο μας όχι απλά καταρρέει, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει. Για ένα 15λεπτο ο βάζελος μας έχει κλείσει στην περιοχή, χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάζει γκολ. Κι εκεί ο Τεν Κάτε τους φρενάρει. Ο ΠΑΟΚ ισορροπεί το παιχνίδι και ξεκινάει το τρελό τσούκου-τσούκου μπολ και απ' τους δυο αντίπαλους. Εξαίρεση η φάση του Μπακαγιόκο που είναι στη μικρή περιοχή και ξεχνάει να κάνει το γκολ...

Θεωρώ δίκαιο το Χ σαν αποτέλεσμα. Πονέσαν τα μάτια μας χτες στην Τούμπα, αλλά το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Κλείνω με μερικές επισημάνσεις και κάποιες απορίες.

Αφού δεν χάσαμε χτες που παίζαμε χωρίς Κοντρέρας και Γκαρσία (στο β'), πάει να πει ότι η άμυνά μας έχει @ρχιδι@. Πολύ καλός ο Μαλεζάς χτες, ο Μάρκος μας καρδιοχτύπησε κάποιες φορές.

Ο Μπακαγιόκο δεν κάνει. Και δεν το λέω μόνο για τη φάση που κοιμήθηκε και δεν έβαλε γκολ. Το λέω για την εν γένει παρουσία του. Δεν τρέχει, δεν μαρκάρει, είναι εκτός κλίματος. Απορώ με την εμμονή του Σάντος στον παίκτη.

Επίσης απορώ γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Γεωργίου. Ο μικρός θα μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ αριστερά, όπου έχουμε σοβαρό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Βιερίνια.

Είπα ότι το Χ είναι δίκαιο και καθρεφτίζει πλήρως την εικόνα του άθλιου χτεσινού αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με ικανοποιεί. Μίλησα με πολλούς ΠΑΟΚτσήδες μετά τον αγώνα και διέκρινα την τάση στους νεότερους να είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. "Με τον ΠΑΟ παίζαμε". Εγώ δεν μένω ικανοποιημένος! Θέλω επιτέλους να αρχίσουμε να κερδίζουμε τα ματς με τους Αθηναίους, θέλω να θεωρούν τα παιχνίδια της Τούμπας χαμένα από χέρι. Δεν συμβιβάζομαι με το πονταλάκι!

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 25/10/2008 στις 19:00 κόντρα στο Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ : Φόβαται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη..

Τι να πούμε άνθρακες το ντέρμπι. Εμπεδώσαμε ότι έχουμε καλή άμυνα ακόμα και χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας - του οποίου η μη χρησιμοποίηση στο παραπέντε γέννησε ψίθυρους στις κερκίδες. Αλλά στο κέντρο από την στιγμή που "χάσαμε' τον άλλον Πάμπλο, χαθήκαμε! Ο Μούσλι μόνος να παλέυει μαζί με τον Σερτζιο και να τρων πολύ ξύλο, πάρα πολύ ξύλο!

Καλά ρε Κύρκο σαν πολύ μονόμπατα δεν σφύριζες? Δεν ήταν πεναλτι στον Μουσλίμοβιτς στο πρώτο μέρος?! Το έχασες το παιχνίδι λέμε! Για να μην πουμε πιο βαριά κουβέντα.. Αλλά δεν έφταιγε αυτός που δεν νικήσαμε..επιθετικά είμαστε προβλέψιμοί αυτό είναι το πρόβλημα...

Καλά και ο Παναθηναϊκος, τι να πουμε.. όταν κατεβαίνεις με 3 ανασταλτικά χαφ και παίζεις σαν τον Άρη ή τον Τέλη περιμένεις τίποτε καλύτερο?!

Δάρλας και Μαλεζάς ξεχώρισαν απο μας και οΚωστάκης ο Χαλκιάς όταν χρειάστηκε έκανε το καθήκον του. Απο εκεί και πέρα αναρωτιέμαι πότε θα παίξει ο Ιβιτς? .....
Τέλος πάντων! Πάρτε στιγμιότυπά από τις κερκίδες ..








Δηλώσεις Καζναφέρη και ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ 0-0

"Ο κ.Καλόπουλος στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός αλλά στο δεύτερο ήταν προκλητικός με τόσα λάθη". "Νομίζαμε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια τα λάθη ήταν ανθρώπινα αλλά σήμερα διαπιστώσαμε κάτι άλλο"....

Με κάλυψαν ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΑΣ στο NOVASPORT ακριβως μετά την δήλωσή του για κακή διαιτησία στο Λεβαδειακός-Ξανθη,του τα έχωσαν κανονικά και μπραβο τους....να λέμε και τα καλά για τους δημοσιογράφους και όχι μόνο τα κακά που σίγουρα είναι πιο πολλά.....
Θα μου πείτε ότι ....καλά ρε lex δεν τα περίμενες αυτά....ε όχι και έτσι ρε παιδιά....και για να μην το ξεχάσω ....μάλιστα τον έπιασε η κάμερα να ωρύεται στον τέταρτο για ένα σφύριγμα....ήμαρτον ...... και μετά λέω 'έχει γούστο να κάνει και δηλώσεις'!!!....κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση....βέβαια η καημένη η τηλεόραση την έχει γλιτώσει πολλές φορές φέτος...όχι από διαιτησία αλλά από την ομάδα μου τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ την πολυμετοχικότητα τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ τον ΔΟΜΑΖΟ κ.α.......Το ράδιο αφήστε το έσπασα....μόλις αντιλήφτηκα ότι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ που έλεγε ένας από τους αρθρογράφους, αντιπρόεδρος είναι ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ!!!!ΤΡΕΛΑ ΠΟΛΥ!!!


Αλήθεια πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία σήμερα φίλοι μου του ΠΑΟ????

Το μόνο που σκέφτομαι ξέρετε τι είναι ????
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...
Αν μας πετύχει ο Γαύρος σε τέτοια χάλια ξέρετε τι θα γίνει μετά??????
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
Δεν λέω έχουμε κάποια ποιότητα στην ομάδα.....ΝΙΝΗΣ(ΠΟΥΝΤΟΣ?)ΙΒΑΝΣΙΤΣ(ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ)ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ(ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ)ΚΛΕΙΤΟΝ(ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΚΑΟΧΤΑΔΑΣ---ΕΝΝΟΗΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΦΕΤΟΣ)ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ(ΑΤΥΧΟΣ)ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ(ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ)ΣΙΛΒΑ(ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ?)
ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΡΑ........
Βαζουμε τον Τζιολη να μας πάρει το παιχνίδι στο 70'.... τον ΜΑΝΤΖΙΟ..""""ΡΟΤΕΙΣΟΝ""""""..αλήθεια ο Δάρλας ειναι χειρότερος του ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ???? Ο ΕΝΤΟΙ και αυτός χειρότερος του ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΟΥΖΑ(ΑΛΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Ε?)
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...
Για να ξαναγίνει αυτό το πράγμα ομάδα, για να μηλίσουμε και λίγο σοβαρά, ένα πράγμα χρειάζεται....
Πρέπει να αντισταθεί στον ΑΙΩΝΙΟ..πρέπει να μην είναι ηττοπαθής και να αποκτήση ποιότητα και αυτοεκτίμηση...ΠΩΣ????
Πρέπει να πάρει 2 συννεχόμενα πρωταθλήματα στην Ελλάδα και προσωπικά χέστηκα για Ευρώπη ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.....
Και πώς θα επιτευχθεί αυτό????????

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ........................
Αυτος και μόνο αυτός θα ξεζούμιζε την ποιότητα απο την ομάδα.....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...


Ηρακλής...


6 Αγωνιστικές πέρασαν και η ομάδα του Ηρακλή έχει καταφέρει να πάρει μόνο 3 ισοπαλίες...
Στις 6 αυτές αγωνιστικές η ομάδα έπαιξε στην έδρα της με ορισμένους απο τους θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους του πρωταθλήματος και το τραγικό είναι ότι έπαιξε με αυτούς στην έδρα της και κατάφερε να μην πάρει ούτε μια νίκη.

Το τραγικό δεν είναι για μένα το κακό αυτό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα. Το κακό είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται αυτή η ανύπαρκτη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας.
Την μια ήταν η γκαντεμιά.
Την άλλη ήταν η διαιτησία.
Την παρ' άλλη ο..καιρός.
Ποτέ ο προπονητής.
Ποτέ οι παίκτες.
Ποτέ η διοίκηση.
Δεν διάβασα καμμιά δήλωση του προπονητή που να λέει ότι έφταιγε αυτός.
Δεν διάβασα καμμιά δήλωση του προέδρου να λέει ότι έφταιξε αυτός.
Η ομάδα σήμερα δεν είχε κανένα αυτοματισμό.Μόνο σέντρες...
Ήταν τελείως ασύνδετη.
Το παλικάρι ο Μάρκες έκανε ότι βλακεία του κατέβαινε στο κεφάλι.Έπαιρνε την μπάλα και ορμούσε στην περιοχή λές και ήταν ο Μαραντόνα....
Ο Πεντράθα ευχαριστημένος απο την εικόνα της ομάδας του έκανε τις δύο αλλαγές για τυπικούς λόγους στο 85 και στο 89...
Που πάμε ρε...
Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν πρόκειται να έρθει ποτέ νίκη..

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλη...
"Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από την επόμενη προπόνηση. Εχουμε συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και εγώ ως προπονητής. Είναι λογικό να υπάρχει από όλους νευρικότητα. Αισθάνομαι άσχημα τόσο για μένα όσο και για τη διοίκηση και τον κόσμο. Θέλω όμως να ζητήσω τον σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές που κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά,
ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι είπε:
"Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο άλλες φορές. Κάναμε πάντως κάποιες ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκεί που όλα είναι υπέρ μας, με τον Εργοτέλη να είναι με έναν παίκτη λιγότερο, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετό άγχος και βιασύνη να βάλουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή".


Βλέπεις πουθενά να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του???