Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ


Φιλες και φιλοι καλησπερα,
Μια χαρα πληρωθηκαμε τη Ναντ χθες στο 2.00 μιας και επελεξα να παιξω τη δυαδα μου εκτος ΟΠΑΠ.Και πολυ καλα εκανα γιατι δεν θα πληρωνομουν τιποτε αναγκαζομενος να παιξω τριαδα.Δεν μου εκανε το χατηρι η Χαβρη για να στηναμε παρτυ.Δεν πειραζει.Με θετικο προσημο συνεχιζουμε τη πορεια που εχουμε χαραξει.Αυτη της επιτυχιας και του ταμειου...

κωδ 142 Κρισταλ Παλας-Λιντς γκολ-γκολ (1.65)
κωδ.228 Σεντ Ετιεν-Σοσο γκολ-γκολ (1.85)

Καλη μας επιτυχια...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ...ΟΠΑΠ


Φιλες και φιλοι καλησπερα σας,

Δυστυχως με περιμενε μια μεγαλη αρνητικη εκπληξη οταν ηρθε στα χερια μου το κουπονι του ΟΠΑΠ.Οι δυαδες μειωμενες ακομα πιο πολυ και αποδοσεις της πλακας.Επειδη δεν ειμαι κανενα παιδακι να με κοροιδευει η εταιρεια στοιχηματων αποφασισα τη σημερινη δυαδα μου να τη στοιχηματισω σε ιντερνετικη εταιρεια.Γουσταρω να σεβονται τα λεφτα μου και οταν αυτο δεν συμβαινει τοτε την κανω γι΄αλλες...πολιτειες.Λυπαμαι ειλικρινα που τετοιες τακτικες απομακρυνουν το κοσμο και τον οδηγουν στις εταιρειες του εξωτερικου.

κωδ. 107 Ναντ-Ανζε γκολ-γκολ (1,65)
κωδ. 108 Χαβρη-Λανς over (2.00)

Οι αντιστοιχες αποδοσεις στο ιντερνετ ειναι..2.00 και 2.30!!!
Τα συμπερασματα δικα σας...

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

NO BET


Φιλες και φιλοι καλησπερα σας,

Το πρωτο ταμειο της χρονιας ειναι γεγονος πραγμα που με ικανοποιησε αφανταστα.Ευχομαι και εσεις με τη σειρα σας ν΄ακολουθησατε τη χθεσινη μου προταση και να επισκεφτηκατε σημερα το πρακτορα του ΟΠΑΠ για εξαργυρωση.
Δεν θα θριαμβολογησω,προχωραω σεμνα και ταπεινα τη καθημερινη μαχη με το στοιχημα.Να ειστε σιγουροι οτι προσπαθω παντα για το καλυτερο.Και αυτο ειναι δεσμευση.
Για σημερα ελλειψη δυαδων-τα κολπακια του ΟΠΑΠ καλα κρατουν-και οπως πολυ καλα καταλαβατε απο το τιτλο δεν θα πονταρω σε κανενα παιχνιδι.Με γεματες τις τσεπες θα περιμενω το επομενο κουπονι οπου οι ευκαιριες θα ειναι πολλες περισσοτερες.Μεχρι το επομενο ραντεβου μας σας ευχομαι να εχετε ενα ομορφο βραδυ.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΑΔΑ


Καλησπερα σας,

Ζηταω συγνωμη για την ολιγοημερη απουσια μου,αλλα προσωπικοι λογοι δεν μου επετρεψαν να βρισκομαι εδω.Πιστευω πολυ τη σημερινη δυαδα γι΄αυτο και θα τη τιμησω δεοντως..

κωδ.129 Ρομα-Φιορεντινα over (1.80)
κωδ.130 Λυων-Λιλ γκολ-γκολ (1.65)

Καλη μας επιτυχια...