Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Φιλοι μας καλησπερα...
Παντα ετρεφα και τρεφω μεγαλη αγαπη στις μικρες κατηγοριες της Αγγλιας.Αλλωστε τα περισσοτερα και καλυτερα ταμεια τα εχω κανει με τις μικρες Αγγλιδουλες.Θα παραμεινω και σημερα πιστος σε αυτες παιζοντας τρια παιχνιδα στο οβερ.

κωδ.278 Μ.Κ.Ντονς-Μπρεντφορντ over (1.70)
κωδ.284 Τσαρλτον-Λειτον Οριεντ over (1.70)
κωδ.286 Χαρτλπουλ-Σεφιλντ Γιουν over (1.80)

Καλη μας επιτυχια.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

εγκλημα και τιμωρια...

αυτο που βιωνει τωρα η ΑΕΚ ειναι η τιμωρια της απ τα εγκληματα που γινανε τα 4 τελευταια χρονια! οι (απι)θανοπουλος και πολυ περρισοτερο ο ανυπαρκτιδης διεκδικουν επαξια τον τιτλο του χειροτερου προεδρου στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ ακομα κι απ τον...αγαπουλα! τελος παντων. αυτα που ακουμε σημερα απ το πρωι με  επιβεβαιωνουν για το ποιον των δημοσιογραφων! αλλοι ειναι ασχετοι(πχ δεν ξερουν οτι δεν εχει καμια σχεση η αδειοδότηση απ την ουεφα με την αδειοδοτηση της σ.λιγκ),αλλοι επαγγελματιες ψευτες(ενας ...αρνακης σε γνωστο σαιτ,που διαστρεβλωνε ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ τα δεδομενα για το δανειο),αλλοι απλα κομπλεξικοι(κατι που το παιζουν ραδιοφωνιτζιδες σε μικρο αθλητικο σταθμο που συντομα κλεινει!). τα δεδομενα αδελφια αεκτζηδες ειναι- ο μπεθανης θα ανακατευτει με αεκ(ρεστης δεν υπαρχει ουτε υπηρχε),οχι ομως με τον τροπο που πιστευουν πολλοι. μετα απο ψαξιμο ειδε οτι η αεκ δεν ειναι βιωσιμη χωρις γηπεδο. θα δωσει τωρα λεφτα(αυτος κ οχι ο αλ ταδε που γραψανε) και αν μετα τις εκλογες προχωρήσει το γηπεδο θα παρει κ μετοχες(συνεργαζεται κ με ρωσσους κ με εταιρειες του καταρ).αν στραβωσει κατι με το γηπεδο,θα παρει τα δανεικα πισω κ αντε γεια. αυτο ισχυει ειτε η αεκ παρει αδειοδοτηση ειτε δεν την παρει και σχηματιστει διοικηση  πρωτοδικειου με προεδρο τον ντεμη (ωστε να εξασφαλισει την αποπληρωμη του 44 και ξεμπλοκαρουν τα περιουσιακα του στοιχεια).  αυτη ειναι ολη η πραγματικοτητα και ειναι καρατσεκαρισμενη. ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΥΑΔΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ


Φιλοι μας καλησπερα...
Δεν τα καταφεραμε χθες μιας και η επιλογη να ρισκαρουμε σε ημ/τελ δεν μας βγηκε.Φυσικα γνωριζουμε οτι θελουμε και την αναλογη τυχη οταν πονταρουμε σε τετοιου ειδους ειδικα στοιχηματα,τυχη την οποια δεν ειχαμε.
Συνεχιζουμε σημερα στη γνωστη συνταγη των ειδικων στοιχηματων με γκολ.Στο παιχνιδι Αλκμααρ-Βαλενθια και εδω που εχουν φτασει οι ομαδες βλεπω ως πρωταρχικο στοχο και των δυο να μην δεχτουν γκολ.Κλειστες αμυνες και under.
Στο παιχνιδι της Ατλετικο με το Αννοβερο θα πονταρω κοντρα σε αυτο που βλεπουν ολοι.Ενω οι δυο ομαδες δειχνουν ικανες να σκοραρουν και οι δυο εγω θα παω στην απενατι πλευρα του no goal.Eχουμε λοιπον:

κωδ.137 Αλκμααρ-Βαλενθια under (1.75)
κωδ.138 Ατλετικο Μαδριτης-Αννοβερο no goal (2.00)

Kαλη μας επιτυχια...

η κοκκινη διαχρονικη προπαγανδα...

πιο πολυ απ τους ηλιθιους μου τη δινουν οι ηλιθιοι που νομιζουν οτι δεν ειναι ηλιθιοι! κι ακομα χειροτερα μου τη δινουν οι ηλιθιοι που παρασυρουν αλλους ηλιθιους γραφοντας ψεμματα! φαινεται το εχει το χρωμα,να ειναι δεκτικο στην προπαγανδα. εχουμε κ λεμε λοιπον  . ΜΥΘΟΣ 1-ο οσφπ δικαιωθηκε στην υποθεση βαλνερ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ουδεποτε εκδικαστηκε η υποθεση βαλνερ.αφου η επο με της ραδιουργιες της(πχ δεν ειδοποιησε την καλαμαρια,ως οφειλε,για τα χαρτια του παιχτη κ εκδωσε κανονικα δελτιο,ειδοποιωντας ταυτόχρονα τον...κομποτη)τρεναρε την υποθεση τοσο ωστε να τελειωσει το πρωταθλημα(αρνουμενη να εκδικαστει η υποθεση μαζι με τα ασφαλιστικα),αναγκασε την καλαμαρια να αποσυρθει αφου πια δεν ειχε εννομο συμφερον(ειχε πεσει ακομα κι αν κερδιζε την υποθεση)και υποχρεωτικα αποσυρθηκαν και οι αεκ-παο. ετσι η υποθεση ΠΟΤΕ δεν εκδικαστηκε.το παραμυθι ομως εμεινε!  ΜΥΘΟΣ 2-ο οσφπ πληρωσε ολα τα χρεη κοσκωτα. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. το μεγαλυτερο μερος των χρεων πηγε εν μια νυχτι(ελεω μητσοτακη)στην τραπεζα κρητης. μεινανε 11,9 περιπου δις δρχ. απ αυτα τα 5,5 δις...παγωσαν!(ακομα παγωμενα ειναι!). τα 2,8 τα αμφισβητησε ο οσφπ,πηγαν δικαστικα κ φυσικα...παγωσαν κι αυτα! μεινανε 3,6 δις που τα πληρωσε ο οσφπ σε βαθος 10χρ(120 μηνες*30 εκ =3600).δλδ με απλα λογια ο κοκκαλης πηρε την εμπορικοτερη ομαδα στην ελλαδα με κοστος 11 εκ ευρω κ με αποπληρωμη σε 10χρ!!! καλο ντιλ ε; ΜΥΘΟΣ 3.ο οσφπ δεν εχει εμπλακει σε δωροδοκια. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ο οσφπ ειναι η μοναδικη ομαδα που ΔΕΝ τιμωρηθηκε για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ δωροδοκια! στην υποθεση μπαλλη-θ.παπαδοπουλου,ο μπαλλης ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ τελεσιδικα απ τα ποινικα δικαστηρια για δωροδοκια,αλλα η τοτε επο δεχθηκε οτι ειχε ενεργησει μονος του(!!!) χωρις να τον εχει βαλει ο οσφπ! μιλαμε για αποφαση μνημειο!!!   υπαρχουν κι αλλοι μυθοι που εχει πλασει το κοκκινο  υπουργειο προπαγανδας αλλα θα χρειαστουμε...βιβλιο για να χωρεσουν!  

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΥΑΔΕΣ


Φιλοι μας καλησπερα...
Μετα το ομορφο ταμειο της Κυριακης με τη δυαδα μας να περναει ανετα και ξεκουραστα συνεχιζουμε σημερα παιζοντας ημ/τελ με χαμηλο πονταρισμα μιας και η μερα δεν προσφερεται γι΄ανοιγμα δυνατο.
Στα δυο παιχνιδια του Τσαμπιονς Λιγκ εστιασα το ενδιαφερον μου.Στο πρωτο παιχνιδι η ανωτερωτητα της Μπαγερν δεν αμφισβητηται.Πιστευω ομως οτι η Μαρσειγ θα το παει κλειστα το παιχνιδι και οτι της βγει μπροστα.Αυτο με οδηγει να πονταρω Χ το πρωτο ημιχρονο ζητωντας τη νικη της καλυτερης Μπαγερν στο δευτερο ημιχρονο.
Στο αλλο παιχνιδι η φορμα του Ιμπραιμοβιτς δεν ειναι αρκετη να σταθει εμποδιο στο ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα.Η γερασμενη ομαδα της Μιλαν δεν νομιζω οτι θα μπορεσει ν΄αντεξει την επιθετικοτητα των Καταλανων χανοντας και στα δυο ημιχρονα.Εχουμε λοιπον:

κωδ.130 Μαρσειγ-Μπαγερν Χημ/2τελ (4.50)
κωδ.131 Μιλαν-Μπαρτσελονα 2ημ/2τελ (2.50)

Καλη μας επιτυχια...

Ντεμης κ σωτηρια...

Δεν περασε μια μερα κ δικαιωθηκαμε για οσα γραψαμε χτες για τους "δημοσιογραφους". πολλλοι απ αυτους καταντησαν απλα παπαγαλακια μεγαλοπαραγοντων(βλ. τι γινεται στον παο,που υπαρχουν οι μεν που λειτουργουν σαν γραφειο τυπου του βγενοπουλου και οι δε που λιβανίζουν απ το πρωι μεχρι το βραδυ την οικογενεια) και  αλλοι που βγαζουν τα κομπλεξ τους(ηδη απο χθες που εμφανιστηκε ο ντεμης,σε κατι εφημεριδουλες κ σε κατι πρωην θαμωνες εστιατοριων των βορειων προαστιων,εχει πεσει...πενθος!). στο θεμα μας τωρα. ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι,ο ντεμης εχει κατι σαν μελι.αρεσει,λατρευεται,συσπειρώνει. οποιος θελει να επικεντρωθει στα λαθη του(που ειναι πολλα κ τα κανει οπως ολοι οι ανθρωποι)ας το κανει. τα θετικα του; πολλα! κατι που ξεχνανε ορισμενα(οχι η πλειοψηφεια) τσουτσεκια που το παιζουν αεκτζηδες μεσω της οριτζιναλ,ειναι οτι ο ντεμης ποτε δεν φορεσε ανταγωνιστική φανελα κ ποτε δεν δουλεψε μαζι με "αλλοθρησκους"(για να μην πω αλλη λεξη),οπως πχ ντουσαν η ο κυριος παντελης που κανει υψηλη κριτικη(βγάζοντας μισος!) ξεχνώντας τα δικα του εγκληματα επι προεδριας του. τελος παντων,αυτη την κρισιμη στιγμη ειναι ο μονος που εστω προσπαθει να κανει κατι(δεν με ενδιαφερει ο λογος που το κανει,αλλα μονο οτι το κανει). πιστευω αν καταφερει να ξανασωσει την αεκ να το βουλωσουν ορισμενοι (ναι,αυτοι που ελεγαν το 04 οτι ειναι τρελος η λαμογιο,οποιος αναλαβει την αεκ!). δεν πιστευω βεβαια να γινει-γιατι ειπαμε,στην ελλαδα δεν υπαρχει ιχνος τσιπας-αλλα το ευχομαι ! φυσικα δεν θα χαριστουμε ουτε του ντεμη αν επαναλαβει λαθη(μεγαλομανια-καισαρισμος,αλαζονια κλπ)αλλα η κριτικη θα γινεται με γνωμονα το καλο της αεκ και οχι το συμφερον του ενος η του αλλου καραγκιοζη παραγοντα. Υ.Γ πολλα πολλα συγχαρητηρια στον αποελ. μας εδειξε τι μπορει να καταφερεις με ελαχιστα χρηματα αλλα με πολυ κ σοβαρη δουλεια.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

περι δημοσιογραφιας...

θυμαμαι παλια-οταν οι δημοσιογραφοι ηταν απρόσιτοι απο καθε κριτικη του κοινου(δεν υπηρχε ιντερνετ-μηνυματα κλπ) λεγαμε ,οταν επιχειρηματολογουσαμε, "το εγραψε η ταδε εφημεριδα,ο ταδε δημ\φος"κλπ. μεγαλώνοντας κ γνωρίζοντας πολλους απ αυτους,διαπιστωσα πως οπως ολες οι κοινωνικες ομαδες ετσι κι αυτοι εχουν και γλυφτες κ ρουφιανους κ ασχετους κλπ. το κακο ειναι πως οταν υπαρχει ενας επικίνδυνος εργατης,καθηγητης,φουρναρης κλπ,επηρεάζει μονο τον κοινωνικο του περίγυρο. οταν υπαρχει ενας επικινδυνος δημ/φος,επειδη εχει την δυναμη της πενας(του μικροφωνου κλπ)μπορει να επηρεάσει κ να προβατοποιησει πολλους ανθρωπους. αρα εχουν κ μεγαλυτερη ευθυνη οι "καλοι" του ειδους να τον απομονωσουν η να τον αποπεμψουν. δεν ειναι θεμα ελευθεροτυπιας ,οπως λανθασμενα υποστηριζουν πολλοι για να αποφυγουν τις ευθυνες τους,αλλα σωστοτερης λειτουργιας της δημοκρατιας,που βιάζεται απο τα νουμερα που εχουν κατακλησει τα μμε. πχ δεν ειναι δυνατον να βλεπεις κατι οτι ειναι ασπρο κ συ να το παρουσιαζεις μαυρο επειδη ετσι σου λεει ο οπαδισμος σου η το...αφεντικο σου! γι αυτο,προσεξτε τι διαβαζετε,καντε κριτικη κ ψαξτε κ ξαναψαξτε οτι σας σερβιρουν,πριν το καταπιείτε.     ακολουθει ο αγιος προστατης των δημοσιογραφων!  

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ο "πονος"των γαυρων!

ενα απ τα πραγματα που υπαρχει σε αφθονια στην ελλαδα ειναι το θρασος! δεν υπαρχει ιχνος τσιπας απο ορισμενους!  τις τελευταιες μερες παρακολουθούμε ενα ρεσιταλ υποκρισίας απο οπαδους του οσφπ(βοηθουμενοι κι απο κατι χρηματοδοτουμενα νουμερα που δηλωνουν"δημοσιογραφοι") για την "στεναχωρια"που εχουν για την καταντια του παο,αεκ,μπαοκ κλπ και λενε ποσο πολυ θελουν ενα ανταγωνιστικό πρωταθλημα!!! ειναι σαν να ερχεται ενας μεσα στο σπιτι σου,να σε κλεβει και μετα να καθεται απ εξω και να λεει "ρε τον κακομοιρη που δεν εχει λεφτα"! θυμιζω στους νεοτερους οτι τα πρωταθληματα(απ το 59-60 που υπαρχει η α εθνικη) ηταν μεχρι το 1996. παο-15,οσφπ-10,αεκ-9,μπαοκ-2,αελ-1. οταν λοιπον απ το 96 κ μετα αποθρασυνθηκε το συστημα στην ελλαδα(παντα υπηρχαν λαμογια αλλα απο τοτε η διαφθορα σε ολα τα επιπεδα επιασε ταβανι!),ο οσφπ εχει κατακλεψει τα παντα(απο προκλητικα τηλεοπτικα της ερτ,απο οργια επο-διαιτησιας,μεχρι κι απο κρατικες δουλειες στα αφεντικα του)ειναι η οχι υποκρισια να λενε οτι δηθεν στενοχωριούνται που το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει ηδη...πεθανει; πέστε μου λοιπον,οταν αυτοι που κανουν κουμαντο στην ελλαδα(απο πολιτικη μεχρι ποδοσφαιρο) δεν εχουν ιχνος τσιπας,υπαρχει ελπιδα να ανακαμψει αυτη η χωρα; 

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φιλοι μας καλησπερα...
Κλειστα σημερα τα πρακτορεια λογω της Εθνικης εορτης και ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασουμε τη τυχη μας στο ιντερνετικο στοιχημα.Για ευνοητους λογους οι αποδοσεις ειναι του ΟΠΑΠ,και φυσικα δεν προκειται ν΄αναφερω σε ποια ιντερνετικη εταιρεια θα πονταρω.Αυτο ειναι δικη σας ευθυνη...

κωδ.392 Ρειντζερς-Σελτικ over (1.80)
κωδ.405 Τζενοα-Φιορεντινα over (1.80)

Kαλη μας επιτυχια...

επανασταση και ελληνικη πραγματικοτητα

το προβλημα της ελλαδος εχει γινει πια γνωστο οτι ειναι θεμα παιδείας . δεν εχουμε μαθει να ακουμε,να επιχειρηματολογουμε κ μενουμε κολλημένοι σε μυθους που εχουμε μαθει απ το σχολειο. πχ μαθαινουμε για την ηρωικη επανασταση του εθνους,αλλα δεν μαθαινουμε πως στην ουσια τον πολεμο τον ΧΑΣΑΜΕ απ τους τουρκους(μετα κ την πτωση της ιερας πολης του Μεσολογγίου σχεδον ολος ο μωρηας κ η ρουμελη,ηταν στα χερια των τουρκων!). μαθαινουμε για τους διαφορους οπλαρχηγους ,αλλα δεν μαθαινουμε για τους εμφυλιους που προκαλεσαν,οχι για χαρη του εθνους αλλα για χαρη της...τσεπης τους! μεσα σε 10 χρ,προλαβαμε να κερδισουμε μια αυτοκρατορια(οσο ημασταν ενωμενοι),να κανουμε 2 εμφυλιους,να...χρεωκοπησουμεκ στο τελος να χασουμε το πολεμο!  η καταληξη ηταν να επιβαλλουν το ελληνικο κρατος οι ξενοι,μονο κ μονο για να μην χασουν τα λεφτα που μας δανεισαν(με αποκρουστικοτατους ορους) και να εκμεταλευτουν το νεοσυστατο κρατος!  οταν μαθαινεις σωστα την ιστορια(χωρις μυθους),μαθαινεις κ να αποφευγεις λαθη που στοιχιζουν ακριβα. οταν ωραιοποιεις  καταστασεις,αποκρύπτοντας καθε σφαλμα,τοτε θα κανεις κ θα ξανακανεις τα ιδια λαθη. οταν θα μαθουμε να αναγνωριζουμε πρωτα τα λαθη μας,τοτε θα ειμαστε και πιο δυνατοι ωστε να ζητησουμε κι απ τους αλλους να αναγνωρισουν τις δικες τους ευθυνες. αυτο ισχυε κ θα ισχυει παντα !