Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ





Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, σε ένα γήπεδο που, λόγω των προβλημάτων των Κρητών με την ... διοίκηση(?) της ομάδας , αλλά και την τρομερή παρουσία δύο χιλιάδων και πλέων τρελαμένων ΠΑΟΚτσήδων, έφερνε σε Τούμπα....



O ΠΑΟΚ έφτασε άνετα και δίκαια στην κατάκτηση των πρώτου φετινού τριπόντου, επικρατώντας μάλιστα εκτός έδρας σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, κάτι που είχε γίνει τελευταία φορά την χρονιά 1984-1985, όταν στο φινάλε της χρονιάς εκείνης ο ΠΑΟΚ ήταν τροπαιούχος...

Ο δικέφαλος του βορρά κυριάρχησε από το πρώτο μέρος και σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς. Μόλις στο έβδομολεπτό , ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μάρκος Αντόνιο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ να διώξει και σκόραρε με ψύχραιμο κοντινό σουτ. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός «τρομοκρατούσε» συχνά τους γηπεδούχους με τις προωθήσεις του και έχασε και νέα ευκαιρία στο 18' σε παρόμοια φάση.



Μέχρι το 30', ο δικέφαλος έπαιζε μόνος του αφού πήρε εύκολα το κέντρο, ενώ στον αντίποδα οι Κρητικοί δεν έβρισκαν τρόπους ανάπτυξης, Στο 32', πάντως, διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κονσεϊσάο έπειτα από σέντρα του Πίτσου, αλλά ο Κύρκος που δεν είχε καλή θέση είπε «παίζετε»...

Ο ΟΦΗ είχε άλλες δύο καλές φάσεις, πρώτα στο 33' με τον Σίμιτς και στη συνέχεια με τον Ταραλίδη στο 41', αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Χαλκιάς αποσόβησε τα χειρότερα για την ομάδα του. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει όταν ο Μουσλίμοβιτς κατέβασε με το στήθος τη μπάλα στον Κονσεϊσάο, ο οποίος με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάλαρτζ



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Στράκα πέρασε τον Σφακιανάκη στη θέση του Ερέρα που ήταν φανερά εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Σάντος τον Μπαλάφα στη θέση του Γκαρσία, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να παίξει πάνω από ένα ημίχρονο. Ο ΟΦΗ έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Εντόι στο 53`, αλλά ο ΠΑΟΚ έλεγχε το ρυθμό και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 64` με τον Ιβιτς, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή ύστερα από γύρισμα από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του πήρε φάλτσα και έφυγε άουτ. Ο Στράκα έκλεισε τις αλλαγές στο 73, περνώντας στο ματς τον Ρουμπάκη στη θέση του Ταραλίδη που δεν μπορούσε να συνεχίσει και ενώ νωρίτερα είχε περάσει ο Κοστόφσκι στη θέση του Πόποβιτς, ο οποίος κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος, ο Μουσλίμοβιτς, έπειτα από σέντρα του Λάκη δεν κατάφερε με κοντινή κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάλαρτζ, ενώ την τελευταία φάση του αγώνα έκανε ο ΟΦΗ, αλλά τόο το φάουλ του Σφακιανάκη μπλόκαρε με άνεση ο Χαλκιάς.



Αξίζει να σημειωθεί η τραγική απόδοση του διαιτητή Κύρκου, ο οποίος ελέγχεται για αρκετές φάσεις με κορυφαίες τον μη καταλογισμό πέναλντι υπέρ του ΟΦΗ στο 32' και την μη απόδοση (δύο φορές μάλιστα...) δεύτερης κίτρινης-κόκκινης στον Κουνενάκη....




Oυ συνθέσεις:
ΟΦΗ: Μάλαρτζ, Ταραλίδης (73΄ Ρουμπάκης), Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς (62? Κοστόφσκι), Σταυρακάκης, Δημούτσος, Βενέτης, Κουνενάκης, Εντόι, Ερέρα (46΄ Σφακιανάκης).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κωσταντινίδης, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βερόν, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (81΄ Λάκης), Μουσλίμοβιτς (90' Αθανασιάδης)

Το 0-1 από τον Μάρκος Αντόνιο:

Το 0-2 από τον Κονσεϊσάο:

καλή αρχή σε όλους, αλλά περισσότερο σε αυτούς που την αξίζουν

καλή αρχή σε όλους, και τους καλούς και τους κακούς του ελληνικού ποδοσφαίρου...
εύχομαι στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό να πάρει το Πρωτάθλημα φέτος...
ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στην Ευρώπη...
εύχομαι να δούμε καλή μπάλλα...
εύχομαι να μην έχουμε πάλι ανεξέλεγκτους ανεγκέφαλους να οργιάζουν εντός και εκτός γηπέδων... (άν βέβαια κρίνω από τα ωραία συμβάντα πριν και μετά τον αγώνα του "Θρύλου" με την Ανόρθωση, οι ευχές μου δεν θα πιάσουν)
εύχομαι καλή προσέλευση στα γήπεδα...
εύχομαι κουράγιο στους διαιτητές ...
απεύχομαι αχρείαστες διοικητικές παρεμβάσεις από τα όργανα...
απεύχομαι αναίτιους καυγάδες διοικητικών παραγόντων, ιδιοκτητών, μεσαζόντων, επηρεαζόντων...
ναι, το ξέρω, είμαι ονειροπόλος και ρομαντικός, αλλά τι να κάνω, τώρα δεν μπορώ να αλλάξω

Οι προσδοκίες απο το φετινό Πρωτάθλημα της Super League

Σε μερικές ώρες ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος της ελληνικής Super League. Βλέποντας αντικειμενικά το όλο ζήτημα, δεν θα πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από το πρωτάθλημα μας που συγκαταλέγεται στα χειρότερα της ηπείρου.

Δεν μπορούμε να έχουμε προσδοκίες από τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες των ομάδων. Αν εξαιρέσουμε το ΟΑΚΑ, το Παγκρήτιο και το Καυτατζόγλειο (και τα τρία είναι κρατικά γήπεδα), καθώς και το Καραϊσκάκη, όλα τα άλλα είναι απαρχαιωμένα και επικίνδυνα για το κοινό. Το γήπεδο της Φυλής δεν κάνει ούτε για ερασιτεχνικό ενώ σε αυτό του Πανθρακικού μέχρι χθες αγωνιούσαν για το αν θα λειτουργήσουν οι προβολείς στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Στην Τούμπα δεν υπάρχει σκέπαστρο για τους θεατές ενώ στο Χαριλάου αγνοούν την λέξη parking. Κι όλα αυτά την στιγμή που ΠΑΟ και ΑΕΚ δεν έχουν καν δικά τους γήπεδα.

Δεν μπορούμε να έχουμε προσδοκίες ούτε από την προσέλευση του κόσμου. Την στιγμή που στην Αγγλία κόβουν ως και 500.000 εισιτήρια την αγωνιστική, στην Ελλάδα θεωρείται ρεκόρ αν πατήσουμε τις 100.000. Και αυτό οφείλεται όχι τόσο στην μικρή χωρητικότητα των γηπέδων μας όσο στο φτωχό θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες. Ρόλο παίζει επίσης και η αύξηση του χουλιγκανισμού. Ένας πατέρας δε μπορεί να πάρει την οικογένεια του στο γήπεδο αφού ανησυχεί μήπως επιστρέψει χήρος ή με ένα παιδί λιγότερο. Φταίνε βέβαια και οι τιμές των εισιτηρίων. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ματς πχ Πανιώνιος-Παναθηναϊκός, οι τιμές των εισιτηρίων να είναι 25 euro(!!). Κανένας μεροκαματιάρης δεν πρόκειται να δώσει 25 euro για να δει ένα τέτοιο ματς!!

Τέλος, δεν μπορούμε να έχουμε καμία απολύτως προσδοκία για την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος. Οι τρεις ομάδες του κέντρου απέχουν έτη φωτός από τις υπόλοιπες(και η ΑΕΚ μένει πίσω και αυτή δυστυχώς) και η υπόθεση-τίτλος θα είναι και φέτος ζήτημα αυτών των ομάδων. Μιλάμε δηλαδή για ένα Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων όπου οι «αδύνατοι» δεν έχουν καμία τύχη στην διεκδίκηση μιας επιτυχίας.

Αυτό που μπορούμε να προσδοκούμε με βεβαιότητα είναι τα εμετικά πρωτοσέλιδα οπαδικών εφημερίδων,τα ανοιγμένα κεφάλια οπαδών και τα σπασμένα παρμπρίζ (ήδη ξεκίνησαν), τα τηλεδικαστήρια των καθηγητών διαιτησίας και τις εκατέρωθεν γκρίνιες για παράγκες, καλύβες και τρώγλες.

Καλώς ήρθατε στον μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!!

ΥΓ: Καλώς σας βρήκα και γω στο «Τρίτο Μάτι». Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη για την πρόσκληση, θα τα λέμε από δω μέσα που και που και αν καμιά φορά βλέπετε να μεροληπτώ κάπως παραπάνω υπέρ της αγαπημένης μου ομάδας, μην το παίρνετε της μετρητοίς…το παθαίνω από μικρός!

Απόσπασμα Από Εφημερίδα Της Θεσσαλονίκης.

"""Με αφορμή τις πρόσφατες προκλήσεις του νέου προέδρου της διοργανώτριας κ. Πηλαδάκη καθώς και την χθεσινή απαράδεκτη και χονδροειδέστατη, ειρωνική συγχρόνως και χαζοχαρούμενη αντιπαοκτζίδικη παρέμβαση του αλαζόνα και είρωνα μουσάτου παρουσιαστή της... πρωινής ζώνης ... της κρατικής τηλεόρασης , επανέρχεται στο προσκήνιο το μέγιστο κατά την προσωπική μου άποψη πρόβλημα της αντιμετώπισης ενός”συνασπισμού” διαποτισμένου από τις αρχές και τα αισθήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ που επιεικώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “δολοφονικά”. Το κακό με την όλη ιστορία είναι ότι αυτή η συμπλεγματική και διαχρονικά δραστηριοποιημένη “πανελληνια παρέα”...των αποδεδειγμένα λυσσαλέων εχθρών του “Δικεφάλου”, εκμεταλλευόμενητα πέτρινα χρόνια και τις αδύναμες εώς ανύπαρκτες διοικήσεις των αλεξιπτωτιστών και των τυχοδιωκτών της μαύρης αυτής εποχής, αποθρασύνθηκε σε μέγιστο βαθμό , προσβάλοντας, υποβαθμίζοντας και λοιδορώντας βάρβαρα και ανεμπόδιστα στο σύνολό της τη μεγάλη ασπρόμαυρη αθλητική οικογένεια (ακόμη και σε βαθμό σύλησης και σκύλευσης των ιερών και όσιων της). Η απαθής , άνευρη και σε μερικές των περιπτώσεων ύποπτη συμπεριφορά των διοικήσεων της σκοτεινής εκείνης περιόδου σε συνάρτηση με το κατακερματισμένο και ασυντόνιστο οπαδικό κίνημα που πελαγοδρομούσε εξαιτίας της άθλιας κατάστασης που επικρατούσε , βοηθούσαν ώστε οι απανταχού της χώρας...ορκίσμένοι αντιΠαοκτσίδες...που δεν θα μπορέσουν ποτέ να χωνέψουν τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος με τον τρισμέγιστο, αλύγιστο, και επαναστάτη (με αιτία) λαό του, να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα (θεσμικά και εξωθεσμικά) και να αναπτύξουν την εμετική προπαγάνδα τους, στα πλαίσια του γνωστού σκοτεινού τους σχεδίου που αποσκοπεί στο “πριόνισμα” και στην “εξουθένωση”...της ομάδας που αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη τους και το καρφί στο “μάτι”και στην “καρδιά” τους. Επικοινωνιακοί καλαμοκαβαλάρηδες και ..ιδιόρρυθμοι ..εως αμφιλεγόμενοι παράγοντες σε ιερές και..ανίερες συμπορεύσεις όπως αποδεικνύεται συνεχίζουν και επι των ημερών της νέας τάξης πράγμάτων που επικρατεί στον ΠΑΟΚ..άφοβα, σχεδόν ακάθεκτα την τακτική της προσβολής του συλλόγου.
Θαρρείς και ζούν σε άλλη χώρα...και δεν γνωρίζουν ούτε την σαρωτική αλλαγή ούτε και την συγκλονιστική οπαδική συσπείρωση, ενός λαού ασύνορου και απλησίαστου σε πλήθος και πάθος. Άγνοια πραγματικότητας (συγχρόνως και κινδύνου).. ή συνεχής ερεθισμός... για την πρόκληση ακραίων καταστάσεων;"""

Το παραπάνω κείμενο το αλίευσα απο την εφημερίδα metrosport (27-8-2008) και ανήκει στον κ.Δημήτρη Μπούζα.
Για δύο λόγους δημοσιεύω το μεγαλύτρο απόσπασμα απο το κείμενό του (το οποίο βρισκόταν στην σελίδα 2 ). Ο πρώτος είναι γιατί δεν κατάλαβα τι θέλει να μας πει, και ο δεύτερος είναι για να διαπιστώσουμε με ποιόν τρόπο σκέφτονται, γράφουν και φανατίζουν ορισμένοι δημοσιογράφοι τους οπαδούς.

Απο δω κι απο κει ...

- Αντε, μας πρήξανε με το Τζιμπούρ. Για τσιμπούρια ψάχνω. Αφου δε θα φύγει.

- Την πέσανε σε λεωφορείο μΠΑΟΚτσήδων που πήγαινε Πειραιά. Θα τους περάσανε για ΟΦΗδες.

- Ετη 46 ειχε να μείνει η Ελλάς ( sic ) με 2 μόλις εκπροσώπους στας Ευρώπας πριν μπει καν Σεπτέμβρης !!! ΟΛΕ !

- Σαραβάκος επιτέλους. Εχω παίξει τέννις μαζί του μιά φορά. Να με θυμάται λες ;
Α ! Κι άλλη μια φορά πήγε να με δείρει αλλα τη φάπα για πλάκα του την ειχε ρίξει ο Λούπου
Εγω ήμουν απο πίσω και νόμισε πως τον βάρεσα εγω. ( Αεροδρόμιο Ρόδου, 1990 ).
Μεγάλε εγω ειμαι πάρε με στην ΠΑΕ αν θέλουν σκιτσογράφο.

- Ο Ολυμπιακός στην Superleague Formula γκαζώνει και τρέχει. Οι άλλοι με πατίνι.

- Αλλά κληρώθηκε με την ομάδα που παίζει λόγω fair play ! H ομάδα του unfair απέναντι στην ... fair !!!! ... this is a world record ! Olympiakos rulez !

- Ρε σεις ... πόσα μα ΠΟΣΑ έχουνε δώσει για μεταγραφές φέτος το σύνολο οι ΠΑΕ μας ;;;; ολε !
Για κάν'τε μια σούμα. Οκ ...δεν θα τρομάξω !

- Μια ΖΕΝΙΤ κέρδισε κάποια Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ! Ε ; Ελα ; Ε, πώς ;;;

- Μπάσκετ : Ενας τύπος ονόματι Καβαλάουσκας πήγε στην Καβάλα.
Δηλαδη αν λεγόταν Βαζελάουσκας θα ερχόταν στον Παναθηναϊκό ;

Τσουκαλάς για Ανόρθωση ...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

NA XAIΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ.....

Σε «ενέδρα» έπεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά. Άγνωστοι, βρισκόμενοι σε γέφυρα, πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στα λεωφορεία που μετέφεραν τους φιλάθλους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας εκ των οδηγών, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει. Οι οπαδοί του δικεφάλου μάλιστα θέλησαν να απαντήσουν, αλλά οι "επιστήμονες" επιβιβάστηκαν στα μηχανάκια τους και την έκαναν....

Οι επιβαίνοντες του λεωφορείου που δέχθηκε την άναδρη επίθεση (σπάσανε το παρμπρίζ και τραυμάτισαν τον οδηγό) μοιράστηκαν στα υπόλοιπα λεωφορεία και συνέχισαν τον δρόμο τους προς το λιμάνι, όπου να επιβιβάστηκαν στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στην Κρήτη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ...

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα πούλμαν συνοδεύονταν από ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα τον διευθυντή της ομάδας, Μάκη Γκαγκάτση αλλά και του υπευθύνου Ασφαλείας της Τούμπας και δικηγόρο, Γιάννη Αθανασιάδη, που στάθηκαν κοντά στους οπαδούς από την πρώτη στιγμή.


κ. Πηλαδάκη σας ενδιαφέρουν αυτά τα έκτροπα ή ακόμα ασχολείστε με το φιλικό Πανσερραϊκού - ΠΑΟΚ??

ΠΑΟΚ 2008-2009


Μεταγραφές τέλος,προετοιμασία τέλος,φιλικά τέλος,συνεπώς ήρθε η ώρα να δούμε τι σόι ομάδα φτιάξαμε φέτος.

Ο ΠΑΟΚ ,όπως έχει δείξει ο Σάντος σε φιλικά και προπονήσεις,θα παίζει ένα σύστημα 4-2-3-1.Οπότε ας πάρουμε τα πράγματα με βάση τις θέσεις σε αυτό το σύστημα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ:Έχουμε τον Κώστα Χαλκιά,τον Δημήτρη Ρίζο και τον νεαρό Παναγιώτη Γλύκο.Στη θέση αυτή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Ο Χαλκιάς είναι ο βασικός και αναντικατάστατος.Από εκεί και πέρα Ρίζος και Γλύκος θα δώσουν σκληρή μάχη για να πάρουν συμμετοχές όταν ο Χαλκιάς θα κάνει το καθιερωμένο ντεφορμάρισμά του.Ο Γλύκος είναι αρκετά καλός και πρέπει να πάρει παραστάσεις για να "κερδίσουμε" ένα καλό τέρμα για το μέλλον.Πέρυσι στη θέση αυτή έπαιζε ο Φερνάντες με αλλαγή τους Γλύκο ,Κυριακίδη καιΤοχούρογλου.Ο Φερνάντες πέρυσι ήταν μέτριος.Ο Χαλκιάς μπορεί να καλύψει το κενό του.Το θέμα είναι ότι ο Χαλκιάς έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Ίσως να είμαστε λίγο αποδυναμωμένοι στη θέση αυτή αλλά νομίζω θα την βγάλουμε τη χρονιά.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ:Αραμπατζής και Σνάουτσνερ είναι οι 2 παίκτες μας.Ακριβώς οι ίδιοι παίκτες με πέρυσι με τη διαφορά ότι ο Αραμπατζής ήταν τραυματίας,ενώ φέτος επιστρέφει έχοντας βγάλει ολόκληρη την προετοιμασία.Αν ο Αραμπατζής βρει τα πατήματά του τότε θα παίζει βασικός.Η επιλογή πάντως θα εξαρτηθεί από το αν θέλουμε να παίζουμε αμυντικά ή επιθετικά,ανάλογα με τον αντίπαλο.Από πέρυσι, που έπαιζε ο Μελίσσης και δεν είχαμε άλλον να βάλουμε, είμαστε σαφώς καλύτερα.Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ τον Αραμπατζή χαφ και όχι μπακ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Καλύτερα από πέρυσι,αλλά ίσως χρειαζόμασταν μια μεταγραφή.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ:Φίλιππος Δάρλας και Σνάουτσνερ.Ο Δάρλας έχει πάει εξαιρετικά στα φιλικά και θα είναι βασικός φέτος.Όταν λείπει (όπως στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ) τη θέση του θα παίρνει ο Σνάουτσνερ,αν δεν έχει επιλεγεί ως δεξί μπακ.Αλλιώς υπάρχουν άλλες δύο λύσεις:ο Π.Κωνσταντινίδης και ο Βαγγέλης Γεωργίου,οι οποίοι είναι χαφ αλλά ξέρουν και τη θέση του μπακ.Εγώ πάντως δεν θέλω να ξαναδώ τον "σβούρα" μπακ.Και μάλλον φέτος η επιθυμία μου θα εκπληρωθεί.Σύγκριση με πέρυσι για τη θέση δεν υπάρχει καν.Πέρυσι είχαμε τον μέτριο Η.Χαραλάμπους.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αρκετές καλές λύσεις για τη θέση.

ΣΤΟΠΕΡ:Έχουμε Πάμπλο Κοντρέρας,Μάρκος Ανόνιο,Στέλιο Μαλεζά και Τζόε Μπιζέρα.Ο Κοντρέρας έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του.Για τη 2η θέση στο κέντρο της άμυνας θα παλέψουν οι άλλοι 3.Ο Αντόνιο και ο Μαλεζάς έχουν το προβάδισμα αυτή τη στιγμή,αλλά όταν έρθουν τα χαρτιά του Μπιζέρα ίσως πάρει αυτός τη θέση του βασικού.Πέρυσι παίζαμε με Κνολ,Μελίσση,Μαλεζά και Γκάβρανσιτς.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ καλύτερο κέντρο άμυνας φέτος.

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ:Μπαλάφας ,Ηλιάδης,Βερόν,Πάμπλο Γκαρσία.Ίσως η πιο πλήρης γραμμή μας.Βερόν αναντικατάστατος και από εκεί και πέρα αν ο Γκαρσία είναι καλά θα παίζει δίπλα του.Αλλιώς τη θέση του θα παίρνει ο Μπαλάφας.Ο Ηλιάδης λογικά θα είναι αλλαγή του Βερόν.Πέρυσι,μετά τον Γενάρη,είχαμε τους ίδιους πλην Γκαρσία.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες επιλογές φέτος.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦΊβιτς θα είναι βασικός και πολύ δύσκολα θα βγαίνει από την 11άδα.Εναλλακτική λύση στην ίδια θέση είναι ο Λάμπρος Βαγγελής,ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό τον Οκτώβρη.Στη θέση αυτή ίσως δοκιμαστεί και ο Μπακαγιόκο.Πέρυσι,μαζί με τον Βαγγελή, είχαμε εκείνον τον μέτριο Βραζιλιάνο,τον Μπαϊάνο.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ μεγάλη βελτίωση στη θέση.

ΔΕΞΙ ΧΑΦ:Εδώ έχουμε 2 κλασικούς δεξιούς εξτρέμ,τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Βασίλη Λάκη.Ο Πορτογάλος έχει το προβάδισμα,ωστόσο και ο Λάκης θα πάρει πολλά παιχνίδια.Στη θέση μπορεί να παίξει και ο Βιερίνια και ίσως και ο Μπακαγιόκο.Ο Σάντος αρέσκεται να αλλάζει διαρκώς πλευρά τους πλάγιους χαφ του.Δεν θα είναι περίεργο λοιπόν αν δούμε τον Κονσεϊσάο αριστερά και τον Βιερίνια δεξιά.Πέρυσι είχαμε ΓΧ και Λάκη.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αν ο Κονσεϊσάο δεν τραβήξει ούτε φέτος,τότε θα έχουμε πρόβλημα σε αυτή τη θέση.


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦΒιερίνια αν και "το καλό" του πόδι είναι το δεξί,παίζει ως αριστερό χαφ.Από εκεί και πέρα έχουμε τον Π.Κωνσταντινίδη και τον νεαρό Βαγγέλη Γεωργίου(αυτό το όνομα συγκρατείστε το,σε 1-2 χρόνια θα βγάζει μάτια το παληκάρι).Πέρυσι είχαμε τον "σβούρα",τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τόνι Γκονζάλες.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτή θέση.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣΖλάταν Μουσλίμοβιτς θα είναι ο βασικός.Εναλλακτικές είναι ο Αναστασάκος,ο νεαρός Αθανασιάδης και ο Μπακαγιόκο.Πέρυσι είχαμε Σάλμον και αυτό τα λέει όλα!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι.

Η ομάδα έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι.Ήρθαν παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία και ισχυρή προσωπικότητα (Γκαρσία,Κοντρέρας,Ίβιτς,Μουσλίμοβιτς).Επιπλέον ο Σάντος έχει κάνει την προετοιμασία όπως αυτός ήθελε,με τους παίκτες ακριβώς που ήθελε (συν τον Γκαρσία που δεν περίμενε να αποκτηθεί) και είναι εντελώς απερίσπαστος στο έργο του καθώς η διοίκηση είναι "εντάξει" απέναντι στις υποχρεώσεις της προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο.Άρα,ο Σάντος δεν έχει καμία δικαιολογία και περιμένουμε από αυτόν να φτιάξει μία ομάδα που να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (και όχι το περσινό χάλι),να παλεύει όλα τα ματς και να κυνηγήσει μέχρι τέλους την κατάληψη θέσης που οδηγεί στο ΟΥΕΦΑ.Η ομάδα έκανε 11 μεταγραφές (13 αν προσθέσουμε τους Βερόν-Κονσεϊσάο που ενσωματώθηκαν τον Γενάρη) και το μεγάλο στοίχημα του Σάντος είναι να τους "δέσει" και να τους κάνει σύνολο. Θα τα καταφέρει;Εγώ λέω πως θα τα καταφέρει.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Βλέπω να τερματίζουμε στις θέσεις 4-6.

Pablo Contreras:Περιμένουμε πολλά από τον τρελό Ινδιάνο!

Και δυο λόγια για τα εξωαγωνιστικά:Το φετινό καλοκαίρι ίσως αποδειχθεί ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.Η ομάδα,με την προσπάθεια της διοίκησης Ζαγοράκη,μείωσε σημαντικά τα χρέη, προς τρίτους,είχε πολλά έσοδα και σωστή οικονομική πολιτική,έκανε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου,κατάφερε να έχει έναν κόσμο συσπειρωμένο σε ποσοστό σχεδόν 100% και άρχισε να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα.Προς το παρόν όλα πάνε καλά,αλλά στην πρώτη δυσκολία το πρόβλημα θα φανεί.Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την έλλειψη ενός ή περισσότερων επιχειρηματιών που να θέλουν να επενδύσουν χρήματα στον ΠΑΟΚ.Όσο καλή κι αν είναι η διοίκηση Ζαγοράκη δεν παύει να είναι μια διοίκηση μεταβατική που στόχο έχει την εξυγίανση της ΠΑΕ.Δεν γίνεται να βγάζει συνέχεια ο κόσμος το φίδι από την τρύπα,όπως γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Εύχομαι στον ΠΑΟΚ και σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα χωρις ακρότητες και παρατράγουδα!

Πληρώνουμε τα δωράκια του 2004;


Μπορεί απ' τις εκπομπές μας στα τέλη του Μάη του 2004 να είχαμε πει ότι δε θα δούμε το το τότε Euro μιας και δε μας ικανοποιούσε το επίπεδο των Εθνικών ομάδων που συμμετείχαν τότε στη Πορτογαλία πλην της τότε Τσεχίας του ΚαρλΜπρύκνερ και της τότε Ρωσίας του Όλεγκ Ρομάντσεφ και γι' αυτό όπως επίσης είχαμε πει, "δε θα μας κάνει καμία εντύπωση να δούμε να το παίρνει και η Εθνική μας", όπερ και εγέννετο.
Όμως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχαμε πει επίσης πως αυτό το Euro θα το ξεπληρώνουν για πολλά χρόνια οι Ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά "σαλόνια" κάνοντας μια καλή πορεία κάποιες ομάδες ανά 2-3 χρόνια για να κρατούνται και τα προσχήματα και μετά θα σπάνε τα μούτρα τους με εξιλαστήρια θύματα κάποιους υπαλλήλους μέσα στις ομάδες πχ προπονητές καθαρίστριες κοκ.
Όχι δε μιλάμε για τίποτα στημένα, απλά κοιτάμε και τις συγκυρίες που δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές σε επίπεδο διαιτησίας και συνθηκών που θα στέλνουν τις ΠΑΕ που βγαίνουν στην Ευρώπη να παίζουν αγώνες απ' τον Ιούλιο κι όλας φτάνοντας, (αν θα φτάνουν κάθε χρόνο σε ομίλους) "ξεχαρβαλωμένες " από τραυματισμούς, κούραση, ανέτοιμες σε σχεδιασμό και πλάνα, κουρασμένες απ' το προηγούμενο πρωτάθλημα και τη συνεχιζόμενη ροή της νέας προετοιμασίας και αν τύχει κανένα Euro & κανένα Mudial (αν συμμετέχουμε και εκεί) τότε το τραίνο πάει χάθηκε.
Εμάς πραγματικά δε μας σκιάζει το γεγονός, αλλά όλα αυτά τα γράφουμε για εκείνους που μας πλασάρουν συνειδητά τα παραμύθια περί του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, αυτού των μηδενικών υποδομών, των εκατομμυρίων ευρώ, τωνmanager κλπ..Λέμε σε όλους εκείνους τους "ανεξάρτητους δημοσιολόγους", που μας μιλούσαν για κουρσάρους και άλλα τέτοια ανεκδιήγητα, (τα οποία δεν είχαν καμία υπόσταση), πως οπλίζουν το χέρι των φαντασμένων οπαδών της μίας η της άλλης ομάδας εις βάρος των ΔΣ των εκάστοτε ΠΑΕ, επειδή ο σχεδιασμός δεν έγινε με τα δικά τους κριτήρια - συμφέροντα.
Το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να αποκρύπτουν τη πραγματικότητα και το χάλι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, να συντηρούν συνειδητά το νοσηρό κλίμα της άκρατης εμπορευματοποίησης, των "ιδιωτικών στρατών" και να υποθηκεύουν το μέλλον του Ελληνικού αθλητισμού στα πλαίσια των υποδομών σε στυλ ακαδημιών και όχι μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Θέλουν να μετατρέπεται ο αθλητισμός σε πρωταθλητισμός και μάλιστα (Γ) διαλογής, όπου η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα να χρησιμοποιούν τους οπαδούς ως μοχλό πίεσης στους διαγωνισμούς δημοσίων έργων για τους εκάστοτε προέδρους.
Αυτό το κλίμα που καθιερώθηκε νομοτελειακά στο Euro 2004, με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την Ολυμπιάδα της Αθήνας που επίσης νομοτελειακά ήταν οι ταφόπλακες στον Ελληνικό Αθλητισμό....


Radio Collectiva

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ


Πρώτα μια διευκρίνιση και ταυτόχρονα ένας λόγος που μου αρέσει αυτό το blog:
Για μια ομάδα οι καλύτεροι κριτικοί είναι πάντοτε οι φιλαθλοι/οπαδοί μιας άλλης ομάδας.
Έτσι, μου αρέσει η κριτική για τον Άρη από ένα μπαοκτζή, η κριτική στο γαύρο από ένα αεκιτζή!

Αλλά ας αλλάξω λίγο το παραπάνω κι ας γράψω δύο λόγια για την ομάδα μου.

Αρχικά περίμενα το ροστερ.
Μετά περίμενα τα ματς με την Ανόρθωση.
Και τα δύο τελείωσαν, έστω κι αν οι άλλοι γράφουν (πάλι) για το Τζιμπούρ.

1. Ο Βαλβέρδε (Έλβις) δεν κατάλαβε, ούτε έχει καταλάβει μέχρι σήμερα, που έχει έρθει.
Εδώ είναι Περαίας!
Το πρωτάθλημα είναι κατοχυρωμένο! Και νομικά!
Ενώ πέρισυ πήραμε μια καλή γεύση του τι είναι Τσάμπιονς!
2. Η ανανέωση του ρόστερ, η οποία ξεκίνησε πέρισυ, φέτος κόλλησε... Πέρισυ όλοι γρήγορα κατάλαβαν ότι ο φανταστικός (παλαιότερα) Κοβάσεβιτς μπορούσε να βάλει 20 γκολ στη σαιζόν αρκεί να ξεκινούσε από το πάγκο.
Φέτος, βασικός...
Κι εδώ έχουμε "δάκτυλο Έλβις": του είπανε να διαλέξει παίκτες και αυτός έφερε τον Όσκαρ...
3. Ο απρόβλεπτος χο-χο-χο Πρόεδρος: να διώξουμε το προπονητή, καθώς αυτός φταίει για τη κακή πορεία που μπορεί να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα... Ο ίδιος είναι που έφερε φέτος τον Έλβις...

Από πέρισυ μέχρι φέτος έχουν πάρα πολλά λάθη. Κι αυτό συμβαίνει καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ΠΑΝΤΟΤΕ μοιάζουν με τη εκάστοτε κυβερνητική παράταξη: αλαζονεία, φαντασιώσεις και μη επαφή με τη πραγματικότητα, εξαγγελίες, μεγαλοϊδεατισμός.

Λύσεις
Από τη στιγμή που το ρόστερ έχει 25-30 παίκτες, ο προπονητής είναι πιο εύκολο να αλλάξει. Χιλιες φορές ο SirTakis. Τουλάχιστον είχε επαφή με τη πραγματικότητα όσον αφορά το περσινό Τσάμπιονς. Ότι έκανε λάθη και έχει ευθύνη για τη κακή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα είναι σίγουρο. Αλλά πέρισυ είχε και λιγότερους παίκτες από ότι υπάρχουν φέτος και "βολεύτηκε" μέχρι και με το Ζε-βλάκωφ σέντερ μπακ.
Επιτέλους ένα σοβαρό σχεδιασμό της ομάδας. Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, το μεγαλύτερο μαγαζί παραγωγής θεάματος στην Ελλάδα, με τζίρο που πέρισυ μάλλον πέρασε ακόμα και τα €50εκ., ίσως και τα €60εκ. Τι ομάδα έχουμε, τι θέλουμε, τι παίκτες έχουμε, τι παίκτες θέλουμε, τι προπονητή έχουμε, τι προπονητή θέλουμε, τι αγοραστές αθλητικού θεάματος έχουμε, τι αγοραστές αθλητικού θεάματος θέλουμε, κλπ...
Σε ένα βιβλίο με τη βιογραφία του Μουρίνιο διάβαζα ότι η Πόρτο - το διοικητικό συμβούλιο - τον επέλεξε για προπονητή στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο και τον έφερε το καλοκαίρι... Μετά πήραν το Τσάμπιονς...
Μια οργανωτική δομή που να δείχνει ότι πρόκειται για εταιρεία, με σκοπό το θέαμα και βέβαια το κέρδος που αναπόφευκτα έρχεται πολλαπλά. Που να συνοδεύεται από μια "επικοινωνιακή πολιτική" που να στέκεται... Η μάνα του Διόγο και άλλες "λεπτομέρειες" όπως το αίτημα της τελευταίας στιγμής για αλλαγή του αγώνα με τη Τρίπολη - που δεν άλλαξε - δεν αρμόζουν σε κάτι που θέλει να λέγεται μεγάλο.

Το ρόστερ δείχνει πιο γεμάτο από πέρισυ. Υστερεί όμως σε τακτική και προσανατολισμό εντός του γηπέδου, κυρίως σε ότι αφορά τη περσινή δύναμη της ομάδας στο Τσάμπιονς: το συνεχές πρέσινγκ και η κόντρα επίθεση.
Αυτό που αυτή τη στιγμή επείγει είναι η αλλαγή προπονητή, ο οποίος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι όμιλοι του CHAMPIONS LEAGUE 2008-09 και το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού !!!


Α’ Όμιλος

Τσέλσι
Ρόμα
Μπορντό
Κλουζ

Β’ Όμιλος

Ίντερ
Βέρντερ Βρέμης
Παναθηναϊκός
Ανόρθωση

Γ’ Όμιλος

Μπαρτσελόνα
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Βασιλεία
Σαχτάρ Ντόνετσκ

Δ’ Όμιλος

Λίβερπουλ
Αϊντχόφεν
Μαρσέιγ
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ε’ Όμιλος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βιγιαρεάλ
Σέλτικ
Άαλμποργκ

ΣΤ’ Όμιλος

Λιόν
Μπάγερν Μονάχου
Στεάουα Βουκουρεστίου
Φιορεντίνα

Ζ’ Όμιλος

Άρσεναλ
Πόρτο
Φενερμπαχτσέ
Ντιναμό Κιέβου

Η’ Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους
Ζενίτ
Μπάτε Μπορίσοφ
----------------------------------------------------------------------------
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός - Ίντερ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου

Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός – Βέρντερ Βρέμης

Τρίτη 4 Νοεμβρίου

Βέρντερ Βρέμης – Παναθηναϊκός

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου

Ίντερ – Παναθηναϊκός

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Παναθηναϊκός - Ανόρθωση

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΝΤΕΜΗ -ΔΩΝΗ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ....

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ..
ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ [ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ],Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
ΝΤΕΜΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΥΡΙΟΙ]
ΚΥΡ ΔΩΝΗ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΤΕ;

ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ...ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΩΤΙΑ ΠΡΩΤΗ:Είναι η ομάδα που έφαγε τα περισσότερα γκολ στο CHAMPIONS LEAGUE (7-0 από την Γιουβέντους).

ΠΡΩΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:Είναι η ομάδα εις βάρος της οποίας πέτυχε η Ρόζενμποργκ την πρώτη εκτός έδρας νίκη στό CHAMPIONS LEAGUE(1-3).

ΠΡΩΤΙΑ ΤΡΙΤΗ:Είναι η ομάδα εις βάρος της οποίας πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στό CHAMPIONS LEAGUE Η ΜΟΛΝΤΕ(3-2),Η ΧΕΡΕΝΦΕΝ(1-0).

ΠΡΩΤΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:Είναι η μόνη ομάδα πού αποκλείστηκε με 10 βαθμούς στούς ομίλους.

ΠΡΩΤΙΑ ΠΕΜΠΤΗ:Είναι η ομάδα εις βάρος της οποίας πέρασε για πρώτη φορά σε ομίλους CHAMPIONS LEAGUE Kυπριακή ομάδα(ΑΝΟΡΘΩΣΗ).

ΠΡΩΤΙΑ ΕΚΤΗ:Είναι η πρώτη ομάδα που έπαιζε 10 χρόνια συνεχόμενα CHAMPIONS LEAGUE και δέν έκανε ούτε ΜΙΑ εκτός έδρας νίκη.


Και εις άλλα με υγεία παιδιά.Να είσαστε καλά και να μας διασκεδάζετε....







Γελάει καλύτερα...

Χθες καθίσαμε όλοι οι φίλαθλοι -λέμε τώρα!!- της Ελλάδας να απολαύσουμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου που θα έλεγε και ο Μάρκες. Την επόμενη ημέρα οι οπαδοί του φίλτατου συμπολίτη σε μια έκρηξη μετριοφροσύνης βγήκαν στα ραδιόφωνα και μιλούσαν για δεύτερες θέσεις και άλλα ευτράπελα...

Σήμερα αρπάξαν 2 τεμάχια από την Σλάβεν Κοπρίβιτσα( Την Ξάνθη της Κροατίας δηλαδή) και άρχισαν να ψυλλιάζονται ότι ίσως - λέμε ίσως - η φυγή του Μπάγιεβιτς να έριξε λιγάκι - μια σταλιά - το επίπεδο της σούπερ ομάδας τους!

Νοτιότερα και αργότερα η ΑΕΚ μετα από τα πλάνα πενταετίας και με τις εξυγιάνσεις και τις επενδύσεις πήρε στο 90' το χηνάρι από την Ομόνοια Λευκωσίας και αποχαιρέτησε χώρις νίκη τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνεχίζει αμέριμνει να τρώει τις σάρκες της....

Όλοι οι φίλαθλοι των τριών ομάδων πανηγύριζαν μετά την κλήρωση. Δεν είχαν υπολογίσει τα μαύρα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιαυτό και γελάει καλύτερα όποιος γελάει στο τέλος.....

Με αυτά και με εκείνα φεύγω Χαλκιδική την Παρασκεύη για να περάσω εκεί το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου και να παρακολουθήσω το Σάββατο τον πρώτο αγώνα της ομάδας μου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ στην έναρξη της νέας Σουπερ Λίγκας. Ελπίζω να μην έχουμε τα περσινά χάλια και κρατάω την μπάλα χαμηλά! Περισσότερα την Δευτέρα!

Φιλιά σε όλους..


Τρεις μήνες εκτός και πάλι ο «Μάτσας»


AIΩΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Από εγχείρηση σε εγχείρηση είναι ο Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Λιθουανία πριν λίγες μέρες στο ΣΕΦ, ξαφνιάζοντας το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες!

Ο «Μάτσας» ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους οκτώ μήνες, υποστήριξε ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεων που έκανε τον Αύγουστο λίγο πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα, θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση, καθώς έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα! Πάντως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι σύντομα θα λυθεί το συμβόλαιο με τον Λιθουανό.

ΒΡΕ ΤΟΝ ΑΡΗ....

Η ΕΤ3 στο δρόμο που χάραξαν ΝΕΤ και ΕΤ1 αποφάσισε να μεταδωθεί τηλεοπτικά ο αγώνας του Άρη Θεσσαλονίκης (γνωστός στην Ευρώπη ως και ΑΟK Saloniki με το έμβλημα της ομάδας να αλλάζει μερικές φορές, όπως και το γήπεδο...) με την Κοπρίνιτσα και τα 60.000 ευρώ που αντιστοιχούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...

Η ΕΤ3, άλλωστε, πριν από λίγο καιρό είχε μεταδώσει τον φιλικό αγώνα του Άρη Θεσσαλονίκης με την Μπόλτον, όχι όμως και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Πόρτο, κάτι που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο ευνοημένος και ο συμπαθής συμπολίτης ο αδικημένος....

Αλλά το θέμα είναι ότι βρίσκουν και τα κάνουν....


1) Κάνει αυτό το φεστιβάλ της π....... με τα 200 άτομα ο σύνδεσμος αθλητών του σπριντ (γνωστός και ως EXTRA5...), ΜΕΓΑΣ χορηγός η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης!! Χορηγία για εκδήλωση σε σύνδεσμο οπαδών........Αντίδραση??? Καμμία...........
2) Κανείς δεν δίνει λεφτά για το "μεγάλο" ευρωπαϊκό ματς της ίδιας ομάδας, σκάει μύτη ο αυτοαποκαλούμενος καθηγητής της αλητείας και διατάζει την χορηγία 60.000€ για να το δείξει το τρίτο κρατικο καναλι.....Αντίδραση??? Καμμία.............

Να σας θυμήσω οτι όταν γιορτάζαμε τα 80 χρόνια του Π.Α.Ο.Κ.,σύσσωμο το σωματείο (ΑΣ,ΠΑΕ,ΚΑΕ) της γνωστης συνοικίας κινήθηκε με διάφορους τρόπους εναντίον μας και της συγκεκριμένης εκδήλωσης! (από ξήλωμα αφισών και ραδιοφωνικές υστερίες μέχρι παράπονα στις τοπικές αρχές)
Το ίδιο έγινε όταν οι παλαίμαχοι μας πρότειναν μέσω της νομαρχίας Θεσσαλονίκης να γραφτεί μια έκθεση με θέμα τον Π.Α.Ο.Κ. μας, με αφορμή και πάλι τα 80 χρόνια του συλλόγου

Αλλά έτσι είναι....η προπαγάνδα έχει πιάσει τόπο.........

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Αίσχος κε Πηλαδάκη......


Αναρωτιέμαι από ποιον υποκινείται ο κος Πηλαδάκης και επιμένει τόσο για την υπόθεση του φιλικού του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό.Αναρωτιέμαι επίσης τι όφελος θα έχει η Super League αν τιμωρηθούνε οι δύο ομάδες.Επίσης αναρωτιέμαι που δεν παίρνει θέση για το διεθνές ξεφτιλήκι με τους επιστήμονες του λιμανιού που διέσυραν τετράκις το αθλητικό ιδεώδες της χώρας μας.



Πρώτον που δεν υποδέχτηκε κανείς στον Βενιζέλο την Κυπριακή αποστολή ενώ η φιλοξενία τους στην Μεγαλόνησο ήταν άψογη.




Δεύτερον που αρνήθηκαν να δώσουν το 5% των εισητηρίων που δικαιούται η Κυπριακή ομάδα και πήρε 1557 εισητήρια μετά από 2 εκκλήσεις στην UEFA.




Τρίτον οι τραμπουκισμοί στην Αττική οδό που ακινητοποίησαν 30 λεπτά την αποστολή της Ανόρθωσης.




Τέταρτον τα νταηλίκια στο γήπεδο Καράϊσκάκη πριν την καθορισμένη προπόνηση της Ανόρθωσης,με αποτέλεσμα την παραπομπή του οσφπ στην UEFA από τον Γάλλο παρατηρητή.....




Και που είναι όλοι αυτοί που αφρίζανε και αποκαλούσαν τους φιλάθλους του εν λόγω φιλικού γαϊδούρια και βάρβαρους,εεε?


Που είναι όλοι αυτοί που απορούσαν με τις διοικήσεις των ομάδων που δεν είχαν πάρει επίσημη θέση,εεε????


H μόνη ανακοίνωση που είδα εκ μέρους οσφπ ήταν να βοηθήσουνε οι επιστήμονες την ομάδα και το γήπεδο Καραϊσκάκη........




Μήπως επειδή είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν πήρατε θέση κε Πηλαδάκη?????


Θα έπρεπε να ντρέπεστε τουλάχιστον εσείς,γιατί οι άθλιοι υποκινητές σας δεν έχουν ίχνος ντροπής και επιστρατεύουν κάθε μέσο,θεμιτό και αθέμιτο,για την επίτευξη των στόχων τους όπως CAS για πρωτάθλημα,εισαγγελείς για μεταγραφές,ακόμα και εντεταλμένους αστυνομικούς-συνοδούς αποστολής για προσωπικό όφελος.....




Όλη η Ελλάδα περιμένει να δει με τι θράσος θα συνεχίσετε την "έρευνα" για ένα φιλικό που δεν τελείωσε ποτέ και πόσο ακόμα θα κάνετε τα στραβά μάτια στα έκτροπα που μας ξεφτιλίζουν στους αγαπητούς σε όλους Κυπρίους.Αποδυκνείετε έμπρακτα ότι μάλλον και εσείς είστε εντεταλμένο όργανο στον προεδρικό θώκο της Σούπερ λίγδας,που λέει και ένας συντάκτης του τρίτου ματιού......




Ντροπή σας.......




ADIOS

ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα, για άλλη μια φορά.

Έρχεται η Ανόρθωση στην Αθήνα, την περιμένουν στο αεροδρόμιο διάφοροι αφιονισμένοι γάβροι, η Αστυνομία φυγαδεύει την αποστολή από... την πίσω πόρτα και τι κάνει; Συνοδεύει το πούλμαν της Ανόρθωσης μόνο με ένα περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα!! Αν είναι δυνατόν! Κάπου παρακάτω το πούλμαν πέφτει σε μπλόκο από μηχανάκια οπαδών του Θρύλου και ακινητοποιείται! Επί ώρα οι παίκτες της Ανόρθωσης παραμένουν παγιδευμένοι και κλειδαμπαρωμένοι μέσα στο πούλμαν, ακούγοντας όλο το υβρεολόγιο που προσφέρει η ελληνική γλώσσα, και προσευχόμενοι να μην αρχίσει η εκτόξευση από τίποτα... κοτρόνες στα παράθυρα. Μετά από κανα μισάωρο, κι αφού ο οδηγός έχει ήδη αρνηθεί να συνεχίσει κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, εμφανίζονται δυο διμοιρίες των ΜΑΤ για να συνοδεύσουν με ασφάλεια το πούλμαν στο ξενοδοχείο. Συλλήψεις εξυπακούεται ότι ΔΕΝ έγιναν. Αλίμονο!

Σήμερα ξεκινά η Ανόρθωση να πάει για προπόνηση στο... στόμα του λύκου, το Καραϊσκάκη. Η Αστυνομία το ξέρει πολύ καλά ότι ολόκληρο το γήπεδο είναι γεμάτο από φανατικούς με άγριες διαθέσεις. Και τι κάνει; Τίποτα! Ούτε καν ενημερώνει την ομάδα της Ανόρθωσης. Τους πάει στο γήπεδο και τους παρατάει σαν τα σκυλιά. Καμία προστασία! Επακολουθούν προπηλακισμοί, ύβρεις, απειλές. Ευτυχώς που ήταν εκεί ο γάλλος παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ και ίσως αποδοθεί κάποια δικαιοσύνη. Εκ των υστέρων, εννοείται.

Πραγματικά απορώ η Ελληνική Αστυνομία για ποιον δουλεύει. Για τον ελληνικό λαό και το καλό της Ελλάδας, ή για λογαριασμό του Ολυμπιακού; Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί άφησε έτσι εκτεθειμένη την ομάδα της Ανόρθωσης; Για να λάβει την "μεταχείριση" που της πρέπει προκειμένου να έχει την ανάλογη απόδοση απόψε; Τι θα συμβεί άραγε αν η Ανόρθωση διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση απόψε; Δεν θα φοβηθούν οι παίκτες για τη ζωή τους; Ιδιαίτερα όταν έχουν ήδη βιώσει την αδιαφορία της Ελληνικής Αστυνομίας;
Ευτυχώς που υπάρχει και ο "κουτόφραγκος", ο "αλλόδοξος", ο "εχθρός του ελληνισμού", ο γάλλος παρατηρητής. Μόνο αυτός εγγυάται όχι βέβαια την ομαλή διεξαγωγή, αλλά τη δικαιοσύνη στον αποψινό αγώνα. Γιατί αν περιμένουμε από τις ελληνικές αρχές, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ. Αυτή είναι η Ελλάδα...

Εγώ προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία στην Ανόρθωση, μια πολύ καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα, που πήρε πριν δεκαπέντε μέρες μια σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού, και σήμερα καλείται να αποδείξει ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο. Μακάρι να προκριθεί, και μακάρι ο Ολυμπιακός να αρχίσει κάποια στιγμή να έχει τη συμπεριφορά που του αξίζει. Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο...

takola

Ο ΜΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ.....

Με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στη θέση του αντιπροέδρου (!!!) της ΠΑΕ θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ναι στην πρόταση του Αντώνη Ρέμου να αποτελέσει μέλος του ΔΣ του "Γηραιού" και να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, δίνοντας την ... χαριστική βολή στο φετινό πρωτάθλημα στο οποίο επανήλθαν σπουδαίοι πρωταγωνιστές, ιστορικές φιγούρες που μας είχαν λείψει, παρέμειναν μεγάλες φυσιογνωμίες που μας διασκέδασαν και την περσινή χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνονται ολοένα και περισσότεροι μαχητές της αξιοκρατίας, πολέμιοι της αδικίας, τίμιοι και αγωνιστές σε έναν χώρο που λυμαίνεται το "κατεστημένο"....





Το θέμα αρχίζει να παίρνει πολύπλευρες προεκτάσεις πλέον. Θέλει καθαρή σκέψη για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τι πραγματικά οδηγεί τους ιδιοκτήτες των ομάδων σε τέτοιες αποφάσεις.

Σίγουρα πρώτη σκέψη αποτελεί η εύκολη πρόσβαση στα κέντρα των αποφάσεων, είτε διαμέσου τέως διαιτητών (βλ. Μποροβίλος ή Κασναφέρης), είτε διαμέσου προσώπων (μερικής ή ολικής) αποδοχής. Το γεγονός ότι οι φίλοι του Ηρακλή είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση, στα μάτια μου μεταφράζεται ως εξής: Με την πείρα, μα κυρίως με τα μέσα, ο Τριανταφυλλόπουλος εκλήθη από το Ρέμο για την ανάληψη της αντιπροεδρίας της ΠΑΕ Ηρακλής. Θέλει να έχει ένα "έμπιστο άτομο" τόσο στις αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ, όσο και σε αυτές της ΚΕΔ. Δε νομίζετε ότι παρουσία του Μάκη, τα παρασκήνια δε θα παραμένουν και πολύ κρυφά, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος θα εκφέρει την αντίρρηση σε οτιδήποτε θα έχει να κάνει κατά του Ηρακλή.....

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ένας πρώην ΠΑΟΚτσής, πρώην ΑΕΚτσής, νυν Ηρακλειδέας δημοσιογράφος, κάτοικος Αθηνών, που το κύριο μέλημά του είναι να βγάζει βρωμο-ρεπορτάζ και που ιστορικά έχει τσακωθεί σχεδόν με όλες τις διοικήσεις (και όχι μόνο...) που έχει συναναστραφεί μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Ηρακλή. Το πολύ πολύ να βγάλει κανένα αρχιδιαιτητή να προσπαθεί να στήνει τα ματς(ναι γίνονται αυτά στην Ελλάδα...). Και που θα το κάνει τι θα γίνει; Ότι έγινε και πριν 8-9 χρόνια; Όπως και να έχει μακάρι να του βγει σε καλό του Ηρακλή, γιατί ιστορικά τις εποχές που ο Ηρακλής βρισκόταν ψηλά (όσο ψηλά...), ανέβαιναν και οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης (τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ δηλαδή που απασχολεί εμένα προσωπικά....)

Σχετικά με την ανακοίνωση του ίδιου του Τριανταφυλλόπουλου
για τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση του Ρέμου, σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρξουν αρκετές ενστάσεις. Θέλω να σταθώ σε μερικά σημεία όμως....

Ο τραγουδιστής, δημοσιογράφος, ιστιοπλόος, γυναικοκατακτητής Μάκης δηλώνει: "Είπα «ναι», γιατί μόνον έτσι, με τη συμμετοχή, μπορούν να αλλάξουν πρακτικές και νοοτροπίες. " , "Είπα «ναι», γιατί αυτή η συμμετοχή σημαίνει άμεση επίθεση στον υπόκοσμο κάθε παράγκας. ", αλλά δε μας διευκρινίζει τι καριβώς και πως σκοπεύει να κάνει..... Τα λόγια αυτά τα ακούσαμε από πολλούς ακόμα κ. Μάκη, το θέμα είναι οι πράξεις. Και ο συμπαθέστατος κ.Κούγιας τα ίδια δήλωνε πριν μερικά χρόνια όταν αναλάμβανε τη θέση που παίρνετε εσείς σήμερα. Και ο επίσης συμπαθής (πολλές συμπάθειες μαζεμένες) κ.Νικολαϊδης τα ίδια δήλωνε και σιγά σιγά την κάνει μην αντέχοντας την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.... Τα ίδια λέγανε τόσοι και τόσοι κ.Τριανταφυλλόπουλε, ας κάνατε την εξαίρεση εσείς, ας λέγατε γιατί πραγματικά ήρθατε. Πιστέψτε θα ταν απολύτως κατανοητό να δηλώνατε ότι πάτε στον Ηρακλή για να του δώσετε "ώθηση" στο παρασκήνιο.........

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

MAKIS FACTS...

Κάποτε υπήρχαν μόνο τα Chuck Norris facts , μετά γεννήθηκαν τα makis facts , και τώρα το ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ παρουσιάζει τα αθλητικά makis facts......


  • Εν αρχή ήν ο Μάκης
  • H σουίτα του Μάκη στο Καυταντζόγλειο έχει μέχρι και κρεβατοcamera
  • Ο Ηρακλής γιορτάζει τα 100 του χρόνια διότι του το θύμησε ο Μάκης
  • Ο Μάκης ξέρει όλους τους φίλους του Ηρακλή. Και τους 5....
  • Ο Μάκης έχει βίντεο του Θανάση Γιαννακόπουλου με μονόχρωμη γραβάτα
  • Ο Μάκης ξέρει γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο Δούρος
  • Ο Μάκης μόνο ξέρει αν είναι Καυταντζόγλιο ή Καυτατζόγλιο ή Καυκαντζόγλιο ή Καυτατζόγριο ή .....
  • Μια φορά η ομάδα του Μάκη έφαγε γκολ. Και τότε ανακαλύφθηκε το οφ σάιντ.
  • Ο Μάκης ντριπλάρει τον Χατζηπαναγή. Και μετά επιστρέφει και τον ξαναντριπλάρει
  • Ο Ντέμης φεύγει γιατί έμαθε ότι ο Μάκης έρχεται. Γι’ αυτό άφησε και μουστάκι
  • Ο Μάκης έχει σε φωτογραφία τον Πατέρα δίχως κομπολόι και πούρο
  • Ο Μάκης έχει τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Παράγκας
  • Ο Μάκης έχει σε κασέτα τον Ντομι να του ζητάνε αυτόγραφο.

  • Ο Μάκης έχει ηχογραφήσει τον Κόκκαλη να γελάει κάνοντας “Χι χι χι”
  • Ο Μάκης παίζει Pro και τους μπάφους τους πίνει ο Ετό (μέσα στο παιχνίδι)
  • Ο Μάκης ήξερε για το σκάνδαλο calciopoli πριν αυτό έρθει στο φως
  • O Μάκης ξέρει ποιός είναι αυτός που ρωτάει “ΠΑΣ Γιάννινα;”
  • O Ίβιτσα Όσιμ αποκάλεσε την μπάλα “πόρνη”. Του το είχε δείξει σε βίντεο ο Μάκης
  • Ο Μάκης έχει σε βίντεο τον Δικέφαλο του Βορρά να φιλιέται με τον Δικέφαλο του Νότου
  • Ο Μάκης έχει δει τον Μπόρχα να κάνει κοντρόλ. Και τον Άλβεζ. Στην ίδια φάση.
  • Ο Μάκης ανάβει τον ναργιλέ που ζητούσε ο κόσμος βλέποντας τον Επαλέ
  • Η ουσία του ντοπαρίσματος δεν λέγεται τυχαία Μ(άκης)3
  • To ρόπαλο του Ηρακλή γράφει “Made by Makis”
  • Τον υιό του Ρέμου θα τον φωνάζουν “Ρεμάκη”, τιμής ένεκεν
  • Ο Μάκης έχει φωτογραφία του Κωφίδη να πετάει λουλούδια στον Βέρτη, πρώτο τραπέζι πίστα
  • Ο Μάκης μπαίνει στο site της Superleague με το user name: Administrator
  • Ο Μάκης σκόραρε στο Χαβάι 5-0
  • Ο Μάκης χτενίζει τον Σάββα Κωφίδη
  • Ο Μπλάνκο δεν φόραγε μάσκα. Μέχρι που σκόραρε κατά του Ηρακλή
  • Ο Μάκης έκανε τον Δανιήλ Παπαδόπουλο να κλάψει
  • Ο Μάκης πούλησε τον Καπετάνο στην ΑΕΚ. Και τον Λαγό
  • Ο Μάκης βρήκε τον νέο προπονητή του Ηρακλή. Είναι ο Τσακ Νόρρις. Με βοηθό τον Τζακ Μπάουερ
  • Το “Η” στο λογότυπο του Ηρακλή είναι “Μ”
  • Ο Μάκης έχει βίντεο με τον Αχιλλέα Μπέο να προπονείται στο βάδην
  • Ο Μάκης μας διαβάζει............

Καλώς τα παιδιά!

Δεν ξέρω εάν άλλοι αναφέρθηκαν στο συμβάν καθώς λειτουργώ με χαμηλής ταχύτητας σύνδεση...
ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ούτε στην Τουρκία δεν μας συμπεριφέρθηκαν έτσι".
Ευτυχώς οι οπαδοί δεν είχαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στα χέρια και αναλώθηκαν μόνο σε βρισιές.
Η Ανόρθωση προχώρησε σε καταγγελία στην UEFA για το περιστατικό, ενώ έγινε γνωστό πως στη Συνέντευξη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος επεβαινε στο πούλμαν όταν το ακινητοποίησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
http://www.sport24.gr/html/ent/820/ent.249820.asp
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=931879&lngDtrID=246

Καταγγελία κάνανε και για τα εισητήρια...
Μπορεί και κανείς να μην τους πιστεύει πια...
Και μιλάμε για εποχές Ριζούπολης και "καλώς τα παιδιά!"...
Μιλάμε για ξεπεσμό (ακόμα μία φορά) !
Μου θύμησε το σκηνικό το Σημίτη και το ευρώ: "προσοχή στις στρογγυλοποιήσεις!" που προειδοποιούσαν οι περισσότεροι το λαό!!!
Ενώ δείχνει ανάγλυφα το τι μπάχαλο (μπουρδέλο) επικρατεί...
Ακόμα και η αστυνομία κοιμάται!
Δεν διάβαζαν εφημερίδες ή δεν άκουγαν στο ραδιόφωνο τις δηλώσεις (Λέτο, Σωκράτης, Κάρπετ - όπως κάπου διάβασα, επιστροφή Σάββα κλπ.)

Βέβαια, ο πραγματικός Ραν-Ταν-Πλαν είσαι εσύ κι εγώ, που κοιμόμαστε ακόμα πιο βαριά!! Κι εμπιστευόμαστε το μάνατζεμεντ σε αυτούς που μας κυβερνάνε...

ΑΕΚ:ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡ -ΚΑΡΝΤΟΣΟ .

ΠΑΡΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΕΑ

Προσοχή,φίλοι μου bloggers,στο τι γράφουμε....

Συνελήφθη Έλληνας blogger

Ένας 40χρονος blogger, ο οποίος απειλούσε και έβριζε μέσω του blog του τον διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χ. Παναγιωτόπουλο συνελήφθη.
Ο δημοσιογράφος πριν από λίγο καιρό κατέφυγε στην αστυνομία κι αμέσως άρχισε έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, από την οποία εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του blogger. Χθες έγινε έφοδο στο σπίτι του και συνελήφθη επ`αυτοφώρω την ώρα που έγραφε στον υπολογιστή του. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.Οι απειλές αφορούσαν τον ίδιο τον κ. Παναγιωτόπουλο και την οικογένειά του. ο 40χρονος είχε δημιουργήσει blog στο Ιντερνετ μέσω του οποίου στρεφόταν εναντίον του 48χρονου δημοσιογράφου κάνοντας κριτική για τον τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων και καλούσε τους χρήστες του διαδικτύου να τον σκοτώσουν αυτόν και το παιδί του.
Στο στόχαστρο του blogger είχε μπει και η σύζυγος του κ. Παναγιωτόπουλου δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα, την οποία έβριζε χυδαία και απειλούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος είναι άνεργος και είναι διαχειριστής 6 blog.
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για άλλη μία περίπτωση ανθρώπου που χρησιμοποίησε το διαδίκτυο και την ανωνυμία, για να βλάψει συμπολίτες μας, δυσφημίζοντας με τον χειρότερο τρόπο το περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης που προσφέρουν τα blogs.

Όχι μόνο χο-χο-χο

ο Κόκκαλης ξεκαρδισμένος!

ο Κόκκαλης χαμογελαστός με τον Διόγο

ο Κόκκαλης κάνει πλάκα με το Λέτο

ο Κόκκαλης χαμογελαστός με το Γκαλίτσιο

τα πράγματα σοβάρεψαν...
ο Έλβις του γαύρου δεν προσφέρει χαμόγελα στο πρόεδρο...

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΑΘΛΗΤΕΣ !!!


O Κουβανοι μποξερ Stevenson και Savon ειναι δυο ξεχωρηστοι αθλητες καθως αρνηθηκαν τις "σειρηνες" του επαγγελματικου μποξ και παρεμειναν αφοσιωμενοι στον ερασιτεχνικο αθλητισμο. Αγνοησαν τα εκατομμυρια δολαρια, τις βιλες και τη χλιδη και παρεμειναν να αγωνιζονται με τα χρωματα τις χωρας τους και οχι με το σημα καποιου χορηγου.
Ο πρωτος μεγαλουργουσε τη δεκαετια του 70' ενω ο Savon απο τους Ολυμπιακους Αγωνες της Βαρκελωνης ως αυτους του Συδνευ κερδισε ολα τα χρυσα στη κατηγορια του.
Διαβαστε περισσοτερα στο αφιερωμα του Ριζοσπαστη ...

Παρεπιπτωντως, γιατι ο "Iron Mike" δεν αγωνιστηκε στο Πεκινο ;;; Θα ειχαμε ενα σιγουρο χρυσο μεταλλιο .Μονο αν ηταν τραυματιας ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο δικαιολογηται.


ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ;ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΠΕ,ΔΕΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ; ΕΙΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ .
ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΕΚ .

Επιστροφή και Ολυμπιακό πνεύμα

Καλως σας ξαναβρισκω.
Επιστρεφω απο δουλεια και διακοπες μαζι (διεστραμμενα πραγματα) αλλα η Κρητη ηταν πανέμορφη έστω και για λίγο.

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό (μιας και ειναι φρέσκο) ειναι σχολια που ακουω για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Δηλαδή τα κλασσικά εν Ελλάδι για ντόπες και δε συμμαζεύεται. Πολλά έχω να πω επ' αυτού αλλά ίσως σε ένα επόμενο άρθρο όταν συμμαζέψω λίγο τα κομμάτια μου και ξαναμπώ σε ρυθμούς ... κανονικούς.

Για την ώρα δυο μονο παρατηρησουλες.
Οσοι μιλανε για Ολυμπιακα πνευματα και αηδίες και κανουν τους απηυδισμένους με "το θεμα του ντοπινγκ" και αλλα φαιδρα, ας διαβασουν πως εκαναν Ολυμπιακους οι αρχαιοι Έλληνες και ποσα σκανδαλα ,μέχρι και δολοφονίες, είχαν να επιδείξουν. Απο καταβολής ανθρώπου όπου μπαίνει μέσα το κέρδος, μπαίνει και η διαφθορά. Και οι Ολυμπιακοί δεν αποτελουσαν ποτέ εξαίρεση. Αφήστε το ντοπινγκ ελεύθερο σε ολους επιτέλους και ας αποφασίσουν οι ίδιοι οι αθλητές αν θα πεθανουν ή όχι, και οι υπόλοιποι απλά απολαύστε το θέαμα! Δεν παρατάμε λεω κι εγώ τις υποκρισίες...

Το δεύτερο το είπε καποιος γνωστος και μου άρεσε...
Εγω νομιζω οτι ηταν καλοι αγωνες και τα περισσοτερα αγωνισματα ειχαν ενδιαφερον. Πχ το τουρνουα του ποδοσφαιρου ηταν σκαλες ανωτερο απο αυτο των ολυμπιακων της Αθηνας, που σπρωχναν με τα χιλια την Ελλαδα οι διαιτηταρες κι αυτη μαζευε 3αρες αβερτα. Κι ειχαμε ως μοναδικη ατραξιον την εθνικη του...Ιρακ.

Στο μπασκετ παλι ειδαμε τρομερες ματσαρες που δεν ειχαμε δει στην Αθηνα. Η κολυμβηση ηταν συναρπαστικη, στο στιβο ειχαμε πολλες μαχες, αυτα που ηταν καπως βαρετα ηταν καποια σπορ χαμηλης ακροαματικοτητας στα οποια σαρωναν οι Κινεζοι χωρις αντιπαλο.

Οργανωτικα νομιζω οτι δεν υπηρξε καποιο προβλημα, γενικα ηταν καλοι αγωνες. Βεβαια "το ωραιο, το μεγαλο και το αληθινο" τα'στειλαν για χεσιμο οι αθανατοι, αλλα αυτο συμβαινει απο το 1984 κι εκτοτε σε ολες τις διοργανωσεις ολυμπιακων αγωνων μη εξαιρουμενης κι αυτης των Αθηνων. Μη ξεχασω να εξαρω τη συμπεριφορα των κινεζων φιλαθλων που ηταν αψογη και χειροκροτησαν ολους τους αγωνιζομενους, οι συγκρισεις με τους ελληνες προκαλουν θλιψη δυστυχως.

Και παλι καλως σας βρισκω
Βρασιδας.

Ο Wesson ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει φόρα και δεν σταματά. Η εβδομάδα ξεκίνησε με την ανακοίνωση του K´Zell Wesson για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η υπόθεση είχε "κλείσει" ουσιαστικά από τις 22 Ιουλίου, όταν ο αμερικανός (με κοινοτικό διαβατήριο) είχε δηλώσει : "Εμπιστεύομαι τον Δημήτρη Δρόσο όσο λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα. Από την ως τώρα συνεργασία μας δεν είχα το παραμικρό παράπονο, γι' αυτό και θα τον ακολουθήσω -όπου κι αν πάει- με κλειστά μάτια. Χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς κανέναν δισταγμό"...



Ο δικέφαλος μετά τις αποκτήσεις των Βασιλειάδη, Αλεξάντερ, Μαρμαρινού, Γιαννακίδη, Τσιάρα, Χαρίση, Καυκή, Σίμτσακ, Δεμερτζή, Καλαμπάκα προσθέτει ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του, φανερώνοντας έτσι την πρόθεση της ΚΑΕ να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού K´Zell Wesson, ο οποίος είναι και κάτοχος Βουλγαρικού διαβατηρίου. Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ/σέντερ και πρώτος ριμπάουντερ του Ελληνικού πρωταθλήματος στη διάρκεια της περσινής σεζόν, θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΟΚ, που με την απόκτησή του ενισχύει σε πολύ σημαντικό βαθμό την «front line» της ομάδας.



Ο K´Zell Wesson γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1977 στο Portland των ΗΠΑ, έχει ύψος 2μ.02, αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ/σέντερ και ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Jefferson HS. Η πανεπιστημιακή του καριέρα ξεκίνησε από το κολέγιο South Carolina State (1995-96). Συνέχισε στο Eastern Utah JC (1996-97) για να αποφοιτήσει από το LaSalle (1997-99).
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το USBL (Atlantic City Seagulls, 1999), συνέχισε στο IBL με τους Trenton Shooting Stars (1999-00), ενώ στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Τουρκία (Buyuk Kolej, 2000-01), στη Βενεζουέλα (Cocodrilos de Caracas, 2001), στη Γαλλία (Cholet, 2001-03), στην Ιταλία (Roseto, 2003-04), ξανά στη Γαλλία (Gravelines, 2004-05 και Strasbourg, 2005-06), στη Γερμανία (Bamberg-Brose Baskets, 2006-07), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2007-08), έπαιξε για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με την ομάδα της ΑΕΚ. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, όπου κι αν έπαιξε, ήταν πάντα μέσα στους κορυφαίους ριμπάουντερ.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν και με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο K´Zell Wesson αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια της κανονικής περιόδου (324 πόντοι με: 60% στις βολές, 60% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα, 223 ριμπάουντ, 32 ασσίστ, 26 κλεψίματα και 13 κοψίματα), αλλά και 2 αγώνες των πλέι οφ (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ).
Τη σεζόν 2007-08, ο Wesson αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος με 223 ριμπάουντ (8,92 ανά αγώνα), ενώ ήταν ακόμη 5ος σε ευστοχία σε δίποντα με 60% (117/195 σουτ) και 10ος σκόρερ με 324 πόντους (13 ανά αγώνα).

Στα δύο παιχνίδια που βρέθηκε πέρσι αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, πέτυχε 22 πόντους στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη και 10 πόντους στον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Ο K´Zell Wesson, ωστόσο είχε αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05, ως παίκτης της Gravelines και σε δύο αγώνες για το Uleb Cup. Στις 16/11/2004 και στον αγώνα Gravelines – ΠΑΟΚ: 70-83, είχε πετύχει 18 πόντους (10 ριμπάουντ), ενώ στον αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ – Gravelines: 104-82), είχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Πρωταθλητής USBL με τους Atlantic City Seagulls (1999)
Πρώτος ριμπάουντερ του Γαλλικού πρωταθλήματος (10,6 ανά αγώνα) με την Cholet (2002-03)
Πρώτος ριμπάουντερ του Ιταλικού πρωταθλήματος (9,3 ανά αγώνα) με την Roseto (2003-04)
Πρώτος ριμπάουντερ του Γαλλικού πρωταθλήματος (10,3 ριμπάουντ ανά αγώνα), με την Gravelines (2004-05)
Κυπελλούχος Γαλλίας με την Gravelines (2004-05)
Πρώτος ριμπάουντερ του Γαλλικού πρωταθλήματος (10,3 ανά αγώνα) με την Gravelines (2004-05)
Πρώτος ριμπάουντερ στα πλέι οφ του Γαλλικού πρωταθλήματος με την Strasbourg (2005-06)
Πολυτιμότερος παίκτης στο All Star Game του Γαλλικού πρωταθλήματος (2005-06)
Πρωταθλητής Γερμανίας με την Bamberg-Brose Baskets (2006-07)
Πρώτος ριμπάουντερ του Ελληνικού πρωταθλήματος (8,92 ανά αγώνα) με την ΑΕΚ (2007-08)


«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΝΤΕΜΗ: Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η συνέντευξη Ντέμη. Και ο Ντέμης γενικά. Κι όπως του την «πέφτουν» όλοι, τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ένας υπερβολικά καλός παράγοντας γι' αυτή την «παράγκα» που λέγεται "ελληνικό ποδόσφαιρο", ένας παράγοντας που πραγματικά δεν μας αξίζει.

Τι κακό είπε δηλαδή ο άνθρωπος;

Ότι το Μάιο που ολοκληρώνεται η πενταετία που είχε θέσει ευθύς εξ αρχής ως χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης των στόχων του σκέφτεται να παραιτηθεί; Τι πιο φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Ποιον θέλατε δηλαδή για Πρόεδρο; Τον Στάλιν; Και καλά κάνει και το λέει εγκαίρως, για να βρεθεί εγκαίρως και η διάδοχη κατάσταση. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει; Να παραιτηθεί τώρα; Και ποιος θα αναλάμβανε;

«Δεν είμαι ισόβιος», είπε ο άνθρωπος, πράγμα λογικό κι ανθρώπινο.

Είπε «έκανα λάθη» (άνθρωπος είναι, λάθη κάνει – εκτός κι αν θέλετε τον Θεό για Πρόεδρο, πράγμα αδύνατο, γιατί ο Θεός είναι ΠΑΟΚ).

«Δεν πέτυχα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου, με αποτέλεσμα να μην πιάσουμε τον στόχο των 30 χιλιάδων διαρκείας» (σωστή αυτοκριτική).

«Είμαι ξένο σώμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (σωστό κι αυτό, γιατί πολλά απ’ αυτά που έκανε ο Ντέμης, ιδιαίτερα κατά της βίας, δεν τα τόλμησε κανένας άλλος, κι όλες οι άλλες ΠΑΕ τον άφησαν να σπάσει μόνος τα μούτρα του).

Προς αποφυγή αναταραχής, ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος της θητείας του, στήριξε απόλυτα προπονητή και παίκτες, εξέφρασε την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του στους μετόχους, πού τέλος πάντων είναι το πρόβλημα; Τι άλλο να έκανε, δηλαδή; Τελικά, τι σας φταίει ο Ντέμης;

Μήπως ότι δεν έπλεξε το εγκώμιο του Μελισσανίδη; Θα έπρεπε; Δηλαδή όταν είπε ότι η παρούσα διοίκηση ανέλαβε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και έβγαλε το κάρο από τη λάσπη είχε άδικο; Ίσως να ήταν κάπως υπερβολικό αυτό το «Φιατάκι που έγινε Μερσέντες», αλλά πάντως Άουντι έγινε. Στο κάτω-κάτω νομίζει κανείς σας ότι είναι εύκολο να ανταγωνιστεί κανείς το Θείο; Αν δεν κάνω λάθος, εντός αγωνιστικών χώρων η ΑΕΚ αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλήτρια…

Όταν είπε ότι ο «Τίγρης» δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να απαιτεί από τους μετόχους να βάλουν 70 εκατομμύρια είχε άδικο; Αν είναι τόσο Αεκτζής ο κ. Μελισσανίδης ας τα βάλει μόνος του τα χρήματα. Έτσι δεν είναι;

Διάβασα στην Goalnews του Σαββάτου ένα κάρο επικρίσεις για τον Ντέμη. Αλλά ουσία καμία. Αυτό που τους πείραξε τι ήταν; Όπως γράφει ο Νίκος Κατσαρός (σελ. 3) ότι «από το όλο θέμα ωφελήθηκε μόνο η εφημερίδα που το αποκάλυψε». Αυτό τους μάρανε! Τα μικροσυμφέροντά τους. Για «κλαψιάρικο επικοινωνιακό παιχνίδι» μιλάει ο Βασίλης Βεργής (σελ. 63). Πού την είδε την κλάψα; Μια χαρά χαμογελαστός κι αξιοπρεπής ήταν ο Ντέμης. Δεν αποκλείω πολλοί απ’ αυτούς τους δημοσιογράφους να δουλεύουν για λογαριασμό του Μελισσανίδη. Με γειά τους με χαρά τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως θα πρέπει να μην παρασύρεται. Να είναι πιο πονηρεμένος. Εκτός κι αν θέλουν να γίνουν μαλλιά-κουβάρια. Κανένα πρόβλημα με μένα. Εγώ έτσι κι αλλιώς ΠΑΟΚ είμαι. Έχω Ζαγοράκη…

takola

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Δεν μιλάμε με νεκρούς ;

ΑΕΚ:ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΤΙΑΣ -ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΑΕΚ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΙΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ -ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑNΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ .
1 Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...
2 ΗΤΑΝ Ο 1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ .
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ [30000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ]ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
3 Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ [ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΦΕΡΕΡ, ΚΥΡΙΑΚΟ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΒΛΕΠΕ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ .
4 ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΕΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 30000 ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ,ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ .ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.
6 Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΟΝ ΩΦΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΨΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑTΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ .

ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΕΤΟΧΩΝ [ΤΟ 25.5% ΚΑΤΕΧΕΙ] ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΝΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΧΙ .


ΜΗ ΞΕΧΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ .