Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

WRC ACROPOLIS RALLY GREECE 2012 LIVE

Το Ράλλυ Ακρόπολις live ....

οι...μπαχαλακηδες και τα νουμερα!

οποιος ειδε την χθεσινη Γ.Σ της αεκ θα καταλαβε γιατι αυτη η ομαδα τραβαει ολα αυτα που τραβαει και μονο εαν ειασι τρελος αεκτζης μπορεις να κατσεις να ασχοληθεις! παρελασε καθε λογης νουμερο ! απο τον μπαμπη καρανουτσο με την ιδιοτητα του...οπαδου(!!!),μεχρι τον ανατολιωτακη(που πηρε την ιεραπετρα απ την δ" εθνικη και την...διαλυσε!!! ενα αλλο νουμερο (βουδουρης)αυτοπροταθηκε για το Δ.Σ και μολις του ειπανε οτι πρεπει καθε μελος να δωσει 10χ εγινε λουης!!! ειχαμε βεβαια και το αποκορυφωμα με τον γραφικο γερακο,τον μπαιρακταρη,ο οποιος μοιραζε τα εκατομυρια απλοχερα αλλα τα λεφτα για το ταξι που πηγε εκει τα εβαλε...αλλος γιατι δεν ειχε ψιλα!!!(το συνθημα κατω ειναι...δικο του!) η αληθεια ειναι μια και την ειπε μονο ο γρυμπολακης. η παε αεκ δεν ειναι μπακαλικο,εχει μετοχους(βλ χθεσινη φωτο).πληρωνουν οι μετοχοι ; γλιτωνει η εταιρεια. δεν πληρωνουν; παπαλα! υ.γ γιατι ρε κοουτς doni εφυγες απ την χαλκηδονα,τωρα μαλιστα που μπορει να παιξει κ τσ.λ; εφυγες απο την ομαδα που"την ζηλευουν ολοι" οπως ελεγες ,για να πας που; στον παο που ειρωνευεσαι η στον μπαοκ του ζηση του βρυζα; υ.γ2. βλαχοδημος ! αλλο ενα ταλεντο που θα κανει τουρ σε ολη την ελλαδα για να καλυψει υποχρεωσεις της προεδραρας! αθανατη περπινιαδης-λιγκ με το καθαροτατο πρωταθλημα σου!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

αδειοδοτησεις

οποιος διαβαζει οτι κατα καιρους γραφουμε εδω γνωριζε ηδη απ το μαρτη ποιες ομαδες παιρνουν αδεια κ ποιες οχι(μονο στον μπαοκ επεσα εξω αλλα δεν περιμενα οτι οι "γνωριμιες" μετρανε περισσοτερο απ την αρτιοτητα των φακελων). παντως,συντροφοι αεκαρες,δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζουν μερικοι. ο ντεμης ναι μεν δεν βρηκε την λυση που περιμενε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει και πλαν b,το οποιο θα ενεργοποιηθει την αλλη βδομαδα πιθανον. παντως εδω σας παρουσιαζω το μετοχολογιο της παε για να ξερετε ποιος εχει την ευθυνη για αυτα που τραβαει η ομαδα και να μην παραμυθιαζεστε απο γραφικους των ερτζιανων που βγαζουν προσωπικα κομπλεξ. για κωστακη μανωλα σας το εχω πει. σαραγοσα η βαλενθια(αν παει εκει τελικα ο μανολο).μην ακουτε παραμυθια μανατζαραιων για λεβαντε,οσφπ κλπ.μολις την περασμενη βδομαδα απερριψε προταση απ την μπεσικτας,ενω πριν 2 μηνες ειχε απορριψει τραμζονσπορ.  υ,γ τα κομματα ,αφου χρωστανε,πως τους επιτρεπεται και κανουν μεταγραφες;;; 

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

μεταγραφες....

ισως θα επρεπε να υπηρχε και στη βουλη μια αντίστοιχη ε.ε.α και να ελεγχει τις μεταγραφες μεταξυ των κομματων !!! μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα! τη μια μερα ακους να σφαζονται στα καναλια κ να λενε "τι λες ρε καραγκιοζη" και την αλλη μερα πανε μαζι στο ιδιο κομμα! τελος παντων,δεν το συνεχιζω γιατι θα λαλησει μεχρι και ο...λεκτωρ(βλ βιντεο). σας ειχα πει,οταν ολοι σας τα κρυβανε,οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα αδειοδοτησης.και μαλιστα σοβαροτερο προβλημα εχει ο παο! οχι τοσο χρηματικα αλλα λογω ελειψης προεργασιας. η αεκ τα εχει βρει σχεδον με ολους τους παικτες(πλην μαιστοροβιτς)και εχει μονο το γνωστο θεμα με εφορια. ο παο δεν τα εχει βρει μεχρι τωρα με ΚΑΝΕΝΑΝ παιχτη!  οι πληροφοριες μου λενε,αν δειτε κ μπαινει μπροστα αυριο ο ντεμης,μη φοβαστε την αδειοδοτηση. αν στραβωσει κατι,τοτε..... υ.γ πολυ σωστη ερωτηση(χιλιοειπωμενη)στους εκπτροσωπους του συριζα-"αν αποτυχει η επαναδιαπρ/ση τι θα κανετε;". γιατι ομως ρε γλειωδη υποκειμενο δημοσιογραφακο-γκαιμπελισκο,δεν κανεις ακριβως την ιδια ερωτηση κ οταν μιλανε οι εκπροσωποι του ΠΑΝΔΟΚ(εχει γινει πια ενα κομμα η νδ με το πασοκ)για επαναδιαπραγματευση η αλλαγη των ορων του μνημονειου; γιατι δεν ρωτας κι αυτους "τι θα γινει εαν δεν δεχτουν οι πιστωτες αλλαγες των ορων του μνημονειου"; .Αυτα για να καταλαβετε πως δουλευει το συστημα!

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

τετελεσται....

παει λοιπον και για φετος το ποδοσφαιρακι. στην ελλαδα-αν το δουμε με ψυχρα κ ειλικρινα-ηταν μια φυσιολογικη σεζον. ο οσφπ-που εχει τα παντα υπερ του(δλδ χρημα,σταθεροτητα,υλικο,παρασκηνιο,μμε  κλπ)-πρωτος. ο παο -με υλικο που του εχει μεινει απο παλια-δευτερος. η αεκ-φυσιολογικα τριτη. δεν συμφωνω με οσους λενε οτι εκανε υπερβαση(σαν υλικο ναι,αλλα σαν ονομα οχι)επειδη περασε την χαλκηδωνα του doni και τον μπαοκ! χτες η αεκ εχασε τη δευτερη θεση απο ενα λαθος του εποπτη. ας μην κοροιδευομαστε ομως,ηταν ΛΑΘΟΣ κ οχι εσκεμμενη ενεργεια.τοσα χρονια πρεπει επιτελους να μαθουμε ποια ειναι τα ακουσια λαθη κ ποια τα ηθελημενα,εκτος αν θελετε να ακουτε προπαγανδα.αφηστε που ενω το σαββατο πηραμε χαρα με την τσελσι(θα εβαζε την αεκ στους ισχυρους του τσ.λ)τη κυριακη μας χαλασε το σεναριο αυτη η απιθανη νορτζελαντ! επομενος κ να περναγαμε τον παο φυσιολογικα θα αποκλειομασταν απ τα προκριματικα αφου θα ειμασταν στους ανισχυρους.  σημασια εχει τωρα να στηριξουμε την ομαδα.πηρε το "καλο" εισιτηριο του γιουροπα(πρωτο ματς 23 αυγουστου!!!) οταν οι αλλοι θα παιζουν μπαλα ολο τον ιουλη! τωρα αυτο που μας καιει κ μας τσουρουφλιζει,ειναι να δωθει λυση στο διοικητικο,για να δουμε αν θα δικαιωθει ο σπανος της χαλκηδωνας(ειναι και...αεκτζης,τρομαρα του),που σε κατ ιδιαν συζητησεις λεει οτι αεκ κ παο εχουν τιμωρηθει ηδη απ την ουεφα αμετακλητα! υγ.ενω ενα αδειο πλαστικο μπουκαλι προβλεπει τιμωρια μηδενισμου,-3 βαθμους και 3-4 αγωνιστικες,αυτο που βλεπετε στη φωτο μενει...ατιμωρητο!!! αθανατη ελλαδα!