Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Γύρω γύρω Τζι-όλοι και τα ρέστα

Τωρα τον θυμηθήκανε τον Τζιόλη όλοι όσοι λέγανε "να φύγει, να φύγει" και φαντάσου να το έπαιρνε το UEFA Cup η Werder Bremen ! Το πήρε όμως η Shakhtar που την μάθαμε λόγω Καστίγιο κάποτε.
Μπράβο ρε Τζιόλη ! Μην τους ακούς, παίξε τη μπάλλα σου και μακάρι μια μέρα να σε παρακαλάνε να γυρίσεις.

Ρε παιδιά δεν με νοιάζει ποιός κέρατο θα ειναι ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο μεθαύριο, ουτε τι "παράδοση" εχει σε αυτα τα ματς. ουτε και κανέναν έπρεπε να νοιάζει. Η διαιτησία δεν θα 'πρεπε καν να αποτελεί θέμα συζήτησης. Αυτο σε ενα υγιές περιβάλλον, ξέρω, ναι το ιδανικό και τι μας λες τωρα και τα ρέστα.

Καλά μυαλά σε ΑΕΚτζήδες που λένε "μου αρέσει που βγάζει τόση ενέργεια αυτη η ομάδα φέτος παρά το οτι στον πάγκο ειναι ο ακατονόμαστος" .... ρε σεις εχετε σκεφτεί μήπως λόγω αυτού ακριβώς που ειναι στον πάγκο βγάζετε ενέργεια ; Ε ;

Μπράβο που επιτέλους οι ΠΑΕ αποφάσισαν να αστυνομεύουν οι ίδιες τους χώρους των γηπέδων κατα την διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου, με την Αστυνομία να μένει εκτός γηπέδων αλλα και να παραιτείται του 10% επι των τηλεοπτικών συμβάσεων των ΠΑΕ.
Πάω στοίχημα οτι αυτο το 10% δεν θα το αφήσει η Αστυνομία και μπορώ να υποθέσω τπον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το κάνει.

Καλά μυαλά σε 50 οπαδούς των πράσινων που πήγαν και στήθηκαν απ έξω απο κει που συνεδριάζει ο ...Πολυμετωπικός ... αλλη δουλειά δεν ειχαν, πήγαν να πουν στον Τζίγκερ "φύγε" και αυτο μου θυμίζει πάλι κατι απο Τζιόλη ...

Ο Κανναβάρο μετά την Ρεάλ ξαναγυρίζει στην Γιουβέντους. Γιατι γύρισε ; Μα για να πάρει το πρωτάθλημα, είπε ! Σε αυτον, οι οπαδοί δεν έλεγαν "φύγε, φύγε" ....
Reblog this post [with Zemanta]

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Σουπερλίγκ πλεή-οφφς 3

Πράξη τρίτη για τα πλεη οφφ της Σουπερλίγκας σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ φιλοδοξώντας για νίκη στην εδρα του απέναντι στην ανεβασμένη απο την ισοπαλία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Πιστεύω οτι θα δούμε καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δυο δικέφαλους. Γνωρίζουν καλά οτι μια ισοπαλία μπορεί να ακούγεται βολική αλλα κανείς δεν θέλει να χάσει έδαφος. Ενα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω εδρας και λόγω ...φόρας απο την νική εκτος με ΑΕΛ. Θα δούμε, ισως μπουν πολλά γκολ.
Ο Παναθηναϊκός απο την άλλη υποδέχεται την χωρίς βαθμούς ΑΕΛ που δεν εχει πει την τελευταία της λέξη και αν την υποτιμήσει θα πάθει ζημιά. Το κυνήγι της δεύτερης θέσης για έξοδο στο Champions League ειναι στο μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο και σε αυτον τον στόχο πρέπει να εχουν συγκεντρωθεί αφου τωρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Η ΑΕΛ θα κατέβει να παίξει μπάλλα άνετα χωρις τίποτα να χάσει αλλα αντίθετα να κερδίσει τις εντυπώσεις επιβεβαιώνοντας την καλή δουλειά εκει στον κάμπο τα τελευταία χρόνια.
Αν κάνει την έκπληξη και φέρει εστω ισοπαλία, τότε τα επόμενα ματς θα ειναι "φωτιά".
Η αλήθεια ειναι οτι "φωτιά" πρέπει να ειναι κάθε ματς, απο το πρώτο της χρονιάς εως το τελευταίο, ολα εχουν την ίδια σημασία ασχέτως αντιπάλου.
Reblog this post [with Zemanta]