Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ό,τι επήλθε συμφωνία με τον Dejan Tomasevic, όπως είχαμε γράψει από πρχθές...

Ο διεθνής Σέρβος καλαθοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το -μονοετούς διάρκειας- συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Dejan Tomasevic επήλθε μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Δρόσου και επιθυμία του προπονητή, προκειμένου να καλυφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κενό που δημιουργήθηκε, λόγω της αδυναμίας του K'Zell Wesson να συμπεριληφθεί άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Περισσότερα για το νέο απόκτημα του δικεφάλου εδώ.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ=ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ [Β΄ΕΘΝΙΚΗ]Ο ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ .
Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.. ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Β ΚΑΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ..
ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΧΘΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ [ΜΑΡΚΑΚΗ,ΧΡΥΣΤΟΒΑΣΙΛΗ]ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΘΑΜΠΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ [ΗΛΥΣΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ]

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Βάλαμε φωτιά στα φρένα...



Ασυγκράτητη μοιάζει η φετινή πλημμυρίδα του πράσινου λαού. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φετινές κάρτες διαρκείας έφτασαν το ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα νούμερο των 26.002 καρτών! Αυτό σημαίνει πως καταρρίπτεται το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο κατείχε η ΑΕΚ που ήταν 25.492. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρήκε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Ο αριθμός των 26.002 καρτών που διατέθηκαν είναι μεγαλύτερος που έχει διατεθεί ποτέ από Ελληνική ομάδα. Αυτή η έκφραση υποστήριξης και πίστης στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει προηγούμενο, μας υποχρεώνει να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους και να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του".


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόλυτη στήριξη του στη νέα "πολυμετοχική" αρχή της ομάδας. Σειρά της ομάδας να αποδείξει πως είναι άξια αυτής της αφοσίωσης.

Επιτέλους Προπονητικό Κέντρο

Ο πρώτος στόχος για την ΑΕΚ φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Το προπονητήριο είναι το πιο σημαντικό έργο για την επιβίωση της ομάδας (ως μεγάλης ομάδας).

Μετά είναι το γήπεδο.

Ύστερα η καλή μπάλα.

Τέλος το πρωτάθλημα και οι τίτλοι.

Λέω εγώ τώρα.
Blogged with the Flock Browser

Danke Oli


Μάιος 1993

Ήμουν πρωτοετής φοιτητής στην Καρλσρούη και όπως έχω δηλώσει κι άλλες φορές φανατικός φίλος της Bayern Μονάχου. Το Μάιο λοιπόν ερχόταν η Bayern να παίξει τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην τοπική ομάδα της Καρλσρούης.

Μαζεφτήκαμε μερικοί συμφοιτητές και πήγαμε στο ματς. Ένας από αυτούς μου είπε: "Δες καλά τον τερματοφύλακα της Καρλσρούης. Υπάρχουν φήμες ότι θα φύγει με μεταγραφή στο Μόναχο."

Και πήγαμε λοιπόν και είδαμε το παιχνίδι. Προς μεγάλη λύπη μου η Bayern έφαγε τεσσάρα (4-1) και ουσιαστικά έχασε εκεί τον τίτλο της χρονιάς. Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα με τον τερματοφύλακα της Καρλσρούης. Έβγαζε τα άπιαστα, συντόνιζε την άμυνα του, φώναζε στους συμπαίκτες του, παθιαζόταν, ούρλιαζε στο παραμικρό λάθος των αμυντικών του. Κι όλα αυτά παρά το νεαρό της ηλικίας του. "Αν τον πάρουμε στη Bayern, δεν μασάμε τίποτα" σκέφτηκα για να παρηγορηθώ απ' την 4αρα. Το όνομά του τερματοφύλακα: Oliver Kahn.

Ο Καν πήρε μεταγραφή για τη Bayern την επόμενη χρονιά κι έμελε να αποτελέσει τη σημαία της ομάδας για πολλά χρόνια. Έγινε αρχηγός της, γιόρτασε (κι εμείς μαζί του) πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα, σήκωσε Champions League, ηγήθηκε της Εθνικής Γερμανίας κι αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή κι έναν απ' τους ελάχιστους τερματοφύλακες στον κόσμο που εμπνέουν τους πιτσιρικάδες να κάτσουν κάτω απ' τα δοκάρια. Για μένα που ζούσα μακριά απ' την έδρα της Bayern αποτελούσε ένα επιπλεόν κίνητρο να πάω να δω την ομάδα όταν ερχόταν φιλοξενούμενη στην Καρλσρούη.

Πάντα παθιασμένος και φωνακλάς μέσα στο παιχνίδι, τσαμπουκάς με τη θετική έννοια, πάντα σωστός επαγγελματίας, πάντα μιλούσε έξω απ' τα δόντια χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις, αυθεντικός έως και ωμός κάποιες φορές, χωρίς ίχνος βεντετισμού και υπεροψίας παρά τα λεφτά που έβγαλε και τους τίτλους που κατέκτησε.

Έφτασε όμως η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του ή μάλλον τα γάντια του γιατί τα χρόνια περνάνε. Στα 39 του πλέον είχε συμπληρώσει 557 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα, 86 διεθνείς συμμετοχές και είχε πάρει 24 τίτλους.

Το αποχαιρετηστήριο παιχνίδι που οργανώθηκε μεταξύ της Bayern και της Εθνικής Γερμανίας προς τιμή του και διεξάχθηκε στην κατάμεστη Allianz Arena στο Μόναχο, αποτέλεσε χτες το κύκνειο άσμα του τεράστιου αυτού παίκτη! 69.000 θεατές έδωσαν το παρόν και στο 75' λεπτό αποχαιρέτησαν εν μέρει με δάκρυα στα μάτια το μοναδικό αυτό τερματοφύλακα που αποχώρησε από την ενεργό δράση καλυμμένος με μια σημαία της αγαπημένης μας Bayern Μονάχου.

Danke Oli!!!

Oli σε ευχαριστούμε!!!


Τρέλανέ μας Νιόνιο!

Απίστευτο και όμως αληθινό.Οπως αναφέρουν όλα τα αθλητικά sites που επισκέπτομαι,ο Πανιώνιος απέκτησε με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής τον Alvaro Recoba!Ναι,συν-νερατζούρι(κατα το σύγγαυροι κτλ),ο "el chino" θα παίξει στην Ελλάδα,έστω και στα 32 του.Και πιστέψτε με,είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Τσακίρης κάλυψε το κενό που άφησε ο Τζεμπούρ!Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ουρουγουανός θα υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο,με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκ.ευρώ!Πως σας φαίνεται?Εγώ πάλι λέω ότι δε θα δυσκολευτεί να κερδίσει τις καρδιές όλων..

Ο ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?

Tο χει βάλει σκοπό να πείσει και τον πιο δύσπιστο φίλο του δικεφάλου ο Δημήτρης Δρόσος. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (για την ακρίβεια πριν ακόμα αναλάβει) ο Πατρινός επιχειρηματίας είχε δηλώσει ευθαρσώς πως είχε και έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα. Ορισμένοι τότε έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν ονειροπόλο, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πραγματικότητα . Οι κινήσεις του Δημήτρη Δρόσου στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι τώρα αποδεικνύουν με τον καταφατικότερο τρόπο πως όσα έλεγε όχι μόνο δεν είναι όνειρα ενός "τρελού" (έτσι έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του για το γεγονός πως ανέλαβε τον ΠΑΟΚ), αλλά η πραγματικότητα και τίποτα το λιγότερο.

Έτσι μετά την απόφασή του να διατηρήσει τον
Ουέσον παρότι θα επιστρέψει στα γήπεδα το λιγότερο μετά από έναν μήνα(καθώς θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή στην Αμερική για το γόνατο του), επόμενος στόχος του είναι να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς (ύψος 2,08m). Η περίπτωση του Τομάσεβιτς μόνο νέα δεν είναι όσον αφορά τον ΠΑΟΚ στην διάρκεια του καλοκαιριού, αφού είχε απασχολήσει την ΚΑΕ για πρώτη φορά στα μέσα Ιουλίου. Πριν ακόμα δηλαδή αναλάβει και επίσημα τα ηνία της ομάδας ο Δημήτρης Δρόσος...
Ο 35χρονος σέντερ που αγωνιζόταν μέχρι φέτος στον Παναθηναϊκό σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που ήταν στα νιάτα του, αλλά δεν αποτελεί και αμελητέα ποσότητα. Το αντίθετο μάλιστα. Μετά την πετυχημένη επέμβαση πέρσι στην μέση του είναι πλέον 100% υγιής και έτοιμος να προσφέρει ποιοτικά λεπτά στην ομάδα που θα τον αποκτήσει και η οποία είναι πολύ πιθανό να είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Τομάσεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόρατς Τσάτσακ. Το 1991 μεταγράφηκε στον Ερυθρό Αστέρα. Τέσσερα χρόνια αργότερα αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου για τρία χρόνια τις σεζόν 1996-99. Τα επόμενα 2 χρόνια (1999-01) ήταν αθλητής της Μπουντούτσνοστ. Τη σεζόν 2001-02 αγωνίστηκε με την ισπανική Ταού Κεράμικα. Από το 2003 έως το 2005 αγωνίστηκε στη Βαλένθια με την οποία κατέκτησε το ULEB Cup το 2003. Από το 2005 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει κερδίσει 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα αλλά και την Ευρωλίγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2001 αναδείχθηκε MVP της Ευρωλίγκας, με τη φανέλα της Ταού, ενώ το παλμαρέ του κοσμούν δύο χρυσά σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ, από ένα χάλκινο σε Ευρωμπάσκετ και Ολυμπιάδα, ενώ έχει κατακτήσει με τις ομάδες που αγωνιζόταν τόσο Ευρωλίγκα, όσο και το ULEB cup.


Πλέον, εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση, δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός Αμερικανού που θα αγωνίζεται στη θέση "3" (κάποιος εκ των Φαζέκας, Χόσκινς και Μπέαρντ πιθανότατα) και με τον οποίο λογικά (?) θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, το οποίο δείχνει την διάθεση της διοίκησης για επιστροφή του ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει....

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στην Πολωνία προκειμένου να αγωνιστεί στην πρώτη φάση των ομίλων του Champions League.

Αναχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ σήμερα στις 05.30 το πρωί για Βρότσλαβ της Πολωνίας, όπου θα συμμετέχει στην πρώτη φάση των ομίλων του Champions League γυναικών, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2007-08 σε διπλό τελικό εναντίον της Καλλιθέας.

Η αποστολή της ομάδας μας:

2. Χατζηαγγέλου Κατερίνα, 3. Αρβανιτάκη Ανθούλα, 5. Tomic Dragana, 6. Αδαμάκη Ρία, 7.Βλασειάδου Ειρήνη, 8. Χατζηγιαννίδου Ειρήνη, 11. Παντελειάδου Ναταλία, 15. Καλογεράκη Νικολέτα, 16. Γκατζογιαννη Γλυκερία, 17. Σπυρου Κατερίνα, 18. Παπάζογλου Μυρτώ, 21. Τσιαπάνου Κατερίνα, 23. Κυνοσίδου Κυριακή, 24. Τσελέκογλου Γιώτα, 25. Κωνσταντίνου Στέφη, 26. Κώττα Γωγώ, 45. Γκλάγκου Γωγώ.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας και περίπου 10 μέρες πριν η επιθετικός της ομάδας Βαλέρια Φιλιππίδου τραυματίστηκε (ρήξη χιαστών) και η διάρκεια της αποθεραπείας της υπολογίζεται σε 6 μήνες. Το Paokmania εύχεται στην Βαλέρια ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατή.

Επίσης να σημειώσουμε ότι την αποστολή θα ακολουθήσει η τερματοφύλακας Παπακωνσταντίνου Ανθή, η οποία όμως δεν μπορεί να αγωνισθεί λόγω ηλικίας.

Τέλος, την αποστολή θα ακολουθήσουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Dimitrijevis Jelenaa (Masinac Σερβία), Χατζηαγγέλου Κατερίνα και Μουρατίδου Ελένη (Ηρακλής Αμπελοκήπων) και Κλάγκου Γεωργία (Ηρακλής Πτολεμαΐδας) οι οποίες όμως δεν θα αγωνισθούν επίσης.

Προπονήτρια της ομάδας η Souzana Stanojevic.


Στην διοργάνωση υπάρχουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Στην πρώτη φάση των ομίλων, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 4/9/08 την FC Levadia Tallin από την Εσθονία, στις 6/9/08 την WFC Naftocomic Kalush από την Ουκρανία και τέλος στις 9/9/08 την KS AZS Wroclaw από την Πολωνία.

Ευχόμαστε όλοι στην επί τρία συνεχή χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ καλή επιτυχία. Και για να μπούμε στο κλίμα, ένα βίντεο από τον 1ο τελικό εναντίον της Καλλιθέας στο γήπεδο του Ευόσμου στις 16/5/08.


ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ Η ΑΕΚ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ[ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ] ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.


-ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ . ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ.

-ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .

- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.

Ζούγκλα γίναμε



Ο Μάκης ανέλαβε καθήκοντα αντιπρόεδρα στον Ηρακλή.
  • Θα αποτελέσει την ασπίδα της ομάδας απέναντι στην σαπίλα του ποδοσφαίρου.
  • Θα είναι η μάσκα οξυγόνου που χρειάζεται η ομάδα στην δυσωδία που αναδύεται στην Σούπερ Λίγδα (super leagda)
  • Θα είναι το χαρτί που θα σκουπίσει τα λύμματα και τις λάσπες που θα εκτοξέυουν οι εγκάθετοι και εντεταλμένοι δημοσιογραφίσκοι του κέντρου των αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
  • Ο Μάκης, ο Μιχαλάκης και ο Αντωνάκης έφεραν την άνοιξη εν μέσω φθινοπώρου στον Ηρακλή.

Τους ευχαριστούμε.





υγ: Δεν ήταν δυνατόν να κερδίζαμε τα..λιοντάρια του Πανσερραικού. Λόγω Τριανταφυλλόπουλου φέτος, τα αγαπάμε τα άγρια ζώα και τα φροντίζουμε....

υγ2: Πως τους ντύσανε έτσι τους δικούς μας ρε?? Σαν τραπεζομάντιλα έγιναν!

Νέοι & Ακόρεστοι

Α ρε άτιμη ελληνική νοοτροπία!
Τη μια μέρα είσαι στα τάρταρα και την άλλη στους αιθέρες.
Η ΑΕΚ, μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό, βρέθηκε στην κόλαση και μετά το ντέρμπυ, στον Παράδεισο.
Δηλαδή μέχρι την 30 Αυγ ήταν για τα μπάζα και από 31 Αυγ σούπερ (όπως λέμε και σούπερ λίγκα…).
Εγώ σαν αεκτζής δεν τρέφω αυταπάτες. Τίποτε δεν είδα από την ΑΕΚ την Κυριακή και ούτε περίμενα βέβαια.
Ήταν μία νίκη που οφείλεται στο χάλι του ΠΑΟ (συνεχιζόμενο τα τελευταία χρόνια) και στο τσαμπουκά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.
Από δημιουργικό ποδόσφαιρο βέβαια ούτε λόγος.
Είδαμε έναν Πλιάτσικα σκέτο καμικάζι και τίποτε άλλο, το Μπασινά με σωστά ανασταλτικά πατήματα αλλά βαριά πόδια (στα 33 είναι πια τι περιμένουμε;), το Ρίκκα να προσπαθεί να μιμηθεί τον Πλιάτσικα χωρίς πάντα επιτυχία και το Σκόκο, να συμμετέχει και αυτός στο καταστροφικό παιχνίδι των συμπαικτών του και μόνο σε μία φάση, να αποδεικνύει το λόγο ύπαρξής του στην Ελλάδα. Με αυτό το κέντρο λοιπόν πώς να δημιουργήσεις;
Το ποδόσφαιρο τελικά είναι πολύ άτιμο σπορ. Μπορεί να μην κάνεις τίποτε αλλά να σου κάτσουν 2 φάσεις και να πάρεις το παιχνίδι. Και είναι τόσο άτιμο που στο τέλος μπορεί να βάλεις και άλλα 2 και να διασύρεις τον αντίπαλο (κάτι βέβαια που δεν έγινε προχθές αλλά είχε γίνει πρόπερσι με τους ίδιους αντιπάλους: ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-4) .
Τα θετικά για μένα από το παιχνίδι είναι:
η απόφαση του Δώνη να αλλάξει μυαλά. Μόνο έτσι θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή η ΑΕΚ, κάτι που δεν πέτυχε σε καμία περίπτωση στα 3 επίσημα φετινά παιχνίδια
το ξεγύμνωμα ποδοσφαιριστών υπερεκτιμημένων (Λαγός, Καφές), που δεδομένης της εμφάνισης του Πλιάτσικα και των 2 νέων προσθηκών, δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα κατά τη γνώμη μου, η οποία τυγχάνει να συμπίπτει και με τη γνώμη της κερκίδας.
το φρεσκάρισμα της ομάδας με νέο και ακόρεστο αίμα (Μπλάνκο, Εντίνιο, Σάχα, Κυριάκος, Ρίκκα, Πλιάτσικας, Σκόκο, Παυλής, Πελετιέρι, Τζεμπούρ αντί των υπερήλικων και κορεσμένων που ευτυχώς έφυγαν όλοι…) που προσδίδει αισιοδοξία για το μέλλον.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Κάλεσε τον Πλιάτσικα ο Ρεχάγκελ!


Έκανε την έκπληξη ο Ότο Ρεχάγκελ και κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Βασίλη Πλιάτσικα. Η εξαιρετική εμφάνιση του 20χρονου μέσου της ΑΕΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο παρακολούθησε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν αρκετή για να του χαρίσει μία θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια απέναντι στο Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος θα πρέπει να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία δεν ήταν βασικός (!), για να πάρει… προαγωγή στους Άνδρες.


«Αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών. Γνωρίζω ότι το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και ότι όλα λειτουργούν άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρεχάγκελ που με κάλεσε στην αποστολή για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εχω ακόμη ένα ισχυρό κίνητρο για να δουλέψω σκληρότερα και να δικαιώσω τον προπονητή για αυτή την επιλογή», δήλωσε ο Βασίλης Πλιάτσικας, που θα "σμίξει" με τους πρώην συμπαίκτες του στην εθνική Νέων και Ελπίδων, Σωτήρη Νίνη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.


Φουλ για τελικά


Με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των δύο πρώτων αναμετρήσεών της στα προκριματικά της διοργάνωσης. Ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στο Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9) είναι απαραίτητο να χαρίσουν στη «γαλανόλευκη» έξι βαθμούς, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.


Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Γιούρκα Σεϊταρίδη (Ατλέτικο), Κώστα Κατσουράνη (Μπενφίκα), Γιώργο Σαμαρά (Σέλτικ), Άγγελο Χαριστέα (Νυρεμβέργη), Φάνη Γκέκα (Λεβερκούζεν), Νίκο Λυμπερόπουλο (Άιντραχτ), Σωκράτη Παπασταθόπουλο (Τζένοα), Τραϊανό Δέλλα (Ανόρθωση), Βασίλη Τοροσίδη, Χρήστο Πατσατζόγλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο (Ολυμπιακός), Σωτήρη Κυργιάκο, Άγγελο Μπασινά (ΑΕΚ), Κώστα Χαλκιά (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρο Τζόρβα, Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Καραγκούνη, Λουκά Βύντρα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Νίκο Σπυρόπουλο και Αλέξανδρο Τζιόλη (Παναθηναϊκός). Απών θα είναι ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος λόγω μυϊκού τραυματισμού θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.


Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα και αύριο στις 19:00 (ανοικτές προπονήσεις για τον κόσμο) και την Πέμπτη στις 10:00 (κλειστή), ενώ την ίδια ημέρα στις 16:00 η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο (16:00). Ο αγώνας του Σαββάτου θα αρχίσει στις 21:15, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και αυτός που ακολουθεί κόντρα στη Λετονία την Τετάρτη,και τα δύο ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Mega .
Υ.Γ. Καλως σας βρηκα και παλι,ειχα χαθει για ενα μεγαλο διαστημα αλλα δουλεια και υποχρεωσεις με κανανε να μην προλαβαινω να εχω ελευθερο χρονο!!!Χαιρομαι που απο εδω και περα θα προσπαθω να γραφω και να μπαινω εδω διοτι ειλικρινα μου λειψατε!!!!
Κατι ακομα με μια εμφανιση ο Βασιλης Πλιατσικας δεχτηκε προσκληση απο τον ΟΤΟ και λεω εγω τοτε δεν επρεπε να καλεσει και τον Τερματοφυλακα του αστερα τριπολης που περυσι ηταν επισης καλος????δεν επρεπε να καλεσει για παραδειγμα τοσα χρονια τον Ιεροκλη Στολτιδη????
Δυστυχως εχει κομπλεξ ο Κ.Ρεχαγκελ!!!!!!
Αυτα απο εμενα για σημερα.

« Kόκκινος Διάβολος» ο Μπερμπάτοφ


Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μετακίνησης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ολοκληρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου. Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους επήλθε στα 37,7 εκατ. ευρώ και ο Βούλγαρος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, η μεταγραφή ανακοινώθηκε 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις μεταγραφές (2:45). Πέρα από χρήματα οι Λονδρέζοι θα πάρουν για την παραχώρηση του 27χρονου άσου και τον νεαρό φορ Φρέιζερ Κάμπελ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ απέσυραν την απειλή να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή.

Περι βιας

Σε μια κουβέντα που ειχα πρόσφατα με εναν φίλο , μας ήρθε τελείως άκαιρα να πούμε κάτι περί βίας εντός και εκτός γηπέδων ....
Καταλήξαμε λοιπόν μετα απο ωρα χιλιοειπωμένων πραγμάτων σε μια πολύ σωστή κατα την γνώμη μου λύση....
1.Κατάργηση των συνδέσμων (οσοι θα θελουν να αναγνωριστούν απλά θα αγνοούνται)ετσι όπως σήμερα εννοούνται και ονομάζονται και μετατροπή τους σε members club ...
Έτσι θα μπορούν να είναι μέλη και ...απλοί άνθρωποι και θα καταργηθεί σιγά σιγά και το οργανωμένο ξύλο και ουσιαστικά δεν θα έχουν λόγο να υπάρχουν αφου δεν θα εχουν πια προνόμια ...
2.τοποθέτηση καμερων εντός του γηπέδου οπου θα ελέγχονται απο τρίτους και οχι απο υπαλλήλους της ομάδας μα της σούπερ λιγκ , οπου θα έχουν και την ευθύνη αν τους ξεφύγει κάτι....
3.φυλαξη του χώρου γύρω απο το γήπεδο πάλι ανεξάρτητης εταιρείας (με διαγωνισμό πάλι απο την σουπερ λιγκ) και οχι των μπάτσων ,όπου και αυτοί θα έχουν ευθύνη...
και αλλα πολλά είπαμε για ενα πράγμα αυτονόητο ..... μήπως και καταλάβουν οτι η μπάλα είναι θέαμα και οι ομάδες παε . Ούτε ιδεολογία υπάρχει ούτε τίποτα άλλο . Η μπάλα είναι για να περνάμε 2 ώρες καλά και να κάνουμε την πλάκα μας....
Αλλού είναι αυτονόητο ,εδώ ....
Υ.Γ. φυσικά και δεν γουστάρω αστυνομικά μέτρα πουθενά , μα τι να το κάνω όταν πάω να δω μπάλα και μουρχονται πέτρες στο κεφάλι και στην τελική δεν ξαναπάω αφού και αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις παε δεν κάνουν τίποτα για να αυξήσουν την ποιότητα του κόσμου που θα "απολαμβάνει" το προϊόν τους... παρά κάνουν οτιδήποτε να αυξήσουν την ποσότητα ...
και μην παρεξηγηθώ για την ποιότητα που ανέφερα , παίρνοντας τον εαυτό μου σαν ποιοτικό καταναλωτή , μάπας είμαι εγώ , μα τα παιδιά που εχω τόσο καιρο να δω στο γήπεδο? οι πατεράδες τους? είναι ολοι αναγκασμένοι να ακούν τα συνθήματα για γαμήσια , μάνες , γιαγιάδες, χρηστούς και όλα τα συναφή.... μα αυτό είναι άλλο καπέλο ...άλλη φορά...

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ(4-1 ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGE ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΟ)
.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Α Β Α Β Α.

ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΘΕΣ ΑΠΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ(ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ)ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ.


ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ...ΟΜΑΔΑΡΑ...


ΥΓ1.ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ;


ΥΓ2.ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ;

Μπορεί ακόμα και 4-4-2

Πιθανόν μέχρι το βράδυ να ξέρουμε τι έχει γίνει με την υπόθεση της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό.Ας δούμε όμως που ενισχύεται και τι χάνει η ομάδα από την επικείμενη μεταγραφή:

1) Ποσοτικά ενισχύεται στην επίθεση,ανάγκη που έγινε επιτακτική μετά τη φυγή των Λούα Λούα,Νούνιες και Κωνσταντίνου

2) Μπορεί πλέον να παίξει ακόμα και 4-4-2 με τους παίκτες στην ευθεία,σύστημα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γίνεται μόνο ΑΠΟΛΥΤΑ σωστή κατανομή ρόλων..Με Καστίγιο και Ντιόγο οι οποίοι μπορούν να πιέσουν, να γυρίσουν στο κέντρο να πάρουν μπάλα και να παίξουν το ένα δύο,αλλά και να φύγουν στην πλάτη της άμυνας,ο θρύλος αποκτά τρομερή δύναμη τόσο στην σετ επίθεση όσο και στην κόντρα.

3) Αποκτά δυνητικά αξιόπιστο αντικαταστάτη του Τζόλε για τις κλειστές άμυνες,με δεδομένο το ότι ο παικταράς Λέτο βοηθάει κυρίως στις ανοικτές άμυνες με την ανοικτή,"σπριντάτη" τρίπλα του, και όχι με την κλειστή,κοφτή τρίπλα σε μικρό χώρο που έχει ο Νέρι..

4) Χάνει αισθητά σε ηρεμία στα αποδυτήρια.Δεν ξέρω εάν είναι έτοιμος να κάτσει στον πάγκο...

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του δικεφάλου, που ακολούθησαν την ομάδα στην Κρήτη:

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Άφησε πίσω της, όπως κάθε αγωνιστική, χαμένους και κερδισμένους. Άφησε, όμως, και το στίγμα του αδιάφορου τρόπου με τον οποίο η Ελληνική Πολιτεία αντιμετώπισε Έλληνες πολίτες, φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη.

Στο Ηράκλειο γίναμε μάρτυρες της ωμής πραγματικότητας. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε, ότι το Ελληνικό κράτος άγεται και φέρεται από το κεφάλαιο. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ιδιοκτήτες των Ναυτιλιακών Εταιριών λειτούργησαν πέρα και πάνω από κάθε νόμο. Με την ανοχή, μάλιστα, του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και όλων των αρμόδιων φορέων, οι πλοιοκτήτες είχαν τη δυνατότητα να αποκλείσουν με τον πλέον προκλητικό τρόπο τη μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το Ηράκλειο στον Πειραιά. Οι φίλαθλοι μας αντιμετωπίστηκαν ως «πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Υπουργοί της Κυβέρνησης, Υφυπουργοί και βουλευτές, που ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμεροι για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι φίλαθλοι μας, δεν είχαν τη δυνατότητα (ίσως και τη διάθεση…) να επιβάλλουν την εφαρμογή των νόμων. Οι Ναυτιλιακές Εταιρίες, όχι μόνο δεν διέθεταν εισιτήρια (αν και υπήρχαν δεκάδες αδιάθετα) για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς, αλλά έδωσαν εντολή ώστε τα πλοία να αναχωρήσουν δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα από το λιμάνι προκειμένου να μην υπάρξει ούτε καν οπτική επαφή των πλοίων από φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά από το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκατοντάδες άνθρωποι αφέθηκαν στην τύχη τους, χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους.

Αυτή είναι η Ελλάδα που διοργάνωσε πριν από τέσσερα χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Σε λίγες μέρες οι πολιτικοί, που κάθε τέσσερα χρόνια διεκδικούν την ψήφο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 73ης Διεθνούς Εκθέσεως. Θα έχουν άραγε το θράσος να κοιτάξουν στα μάτια όλους αυτούς τους ανθρώπους που άφησαν αβοήθητους στην Κρήτη;

Είναι προφανές ότι η αναγέννηση της ομάδας μας ενοχλεί. Αποτελεί ένα αγκάθι (που κάθε μέρα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο) ακόμα και για τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι δεν επιθυμούν ένα υγιές, δυνατό και ανεξάρτητο ΠΑΟΚ. Γιατί προφανώς γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να φτάσει. Η αναγέννηση που επιτυγχάνεται χωρίς την παρουσία του κεφαλαίου το οποίο εξουσιάζει τη χώρα, ίσως να είναι τελικά το πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει κάθε μέρα περισσότερο. Με μοναδικούς συμμάχους και οικονομικούς υποστηρικτές τους φιλάθλους του. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η τακτική σας, μας οπλίζει με μεγαλύτερη δύναμη. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας υποχρεώνει να μείνουμε πιστοί υπηρέτες στις αρχές της ομάδας – σύμβολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είμαστε οι νικητές αυτής της μάχης, που μας αναγκάζετε να δώσουμε. Θα αποδείξουμε, ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, όπως θέλουν να πιστεύουν τα κυβερνητικά στελέχη, που αρνήθηκαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους, ενώ μπορούσαν να το κάνουν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλειο Τσιατούρα , τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής κ. Ιωάννη Μπούτσικα, τον Περιφερειακό Διοικητή Αστυνομίας Κρήτης κ. Χρήστο Φράγκο, όπως επίσης και τα λιμεναρχεία Πειραιά και Ηρακλείου, για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην πρώτη του παρουσία μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Να ποιος ήταν ο Ριβάλντο!


(ΚΑΙ) Το χθεσινό ματς - για 'μένα - έδειξε κάτι πολύ σημαντικό:
ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΙΒΑΛΝΤΟ!
Τι παίκτης ήταν, τι μπορούσε να κάνει, τι έκανε, πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα που έπαιζε... και πολλά άλλα!

Η ΑΕΚ κέρδισε χωρίς το Ριβάλντο!
Ρώτα όμως πολλούς από τους φιλάθλους/οπαδούς της που τον είδαν να παίζει εάν θα τον ήθελαν στην ομάδα τους.
Ο ΠΑΟ είχε στην ενδεκάδα τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας. Και;
Τι έκανε αυτός ο παίκτης ώστε να δικαιολογεί το όνομά του; Έκανε τη διαφορά;
(Μιλάμε για το χθεσινό ματς κι όχι για αυτά που μπορεί να κάνει...)

Ποιος θυμάται το πρώτο παιχνίδι του Ριβάλντο;
Ή, καλύτερα, τη πρώτη του σαιζόν στην Ελλάδα;
Μιλάμε για πράγματα που δεν είναι δυνατόν να κάνει εύκολα κάποιος ξένος που έρχεται ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η αξία και η προσφορά του ήταν πολύ μεγαλύτερη από τον απαξιωτικό τρόπο που επέλεξε για να φύγει. Και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί αντικαταστάτης του...

Αμάν πια με τις αναλύσεις σας

Χθες η ΑΕΚ άρχισε να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Οι Πλιάτσικας και Κυριάκος ήταν όλα τα λεφτά αφού δεν τους άφησαν να πάρουν ανάσα. Αυτοί για μένα ήταν οι MVP. Τέλως πάντων άμα δεν βάλεις γκολ δεν το παίρνεις εύκολα. Τα πρώτα σημάδια του δεύτερου αγώνα με την Ομόνοια (πάθος, κάποια τριγωνάκια, πάσες με την μία έστω και λανθασμένες) φάνηκαν πολύ πιο ολοκληρωμένα. Ο ΠΑΟ πήρε αυτό που  άξιζε (και ίσως λίγο παραπάνω αφού το σκορ αδικεί την ΑΕΚ).

Λίγα λόγια όμως θέλω να πω για το πέναλντι και κυρίως για τις αναλύσεις του Βαρούχα και των λοιπών.

Στο πέναλντι ο Σπυρόπουλος κρατάει από το χέρι πρώτα, και από τον λαιμό στη συνέχεια τον Εντίνιο. Κατά την άποψή μου αυτό είναι αρκετό για να δωθεί πέναλντι και κόκκινη κάρτα. Δίνεται μόνο κίτρινη αδικαιολόγητα.

Δέχομαι όμως οποιοδήποτε επιχείρημα που λέει πως το τράβηγμα δεν είναι δυνατό, ο Εντίνιο έπεφτε ήδη ή ο,τιδήποτε θεωρεί κανείς για να πει πως δεν υπάρχει πέναλντι.

Ακούστηκαν αυτά; Όχι. Ασχολιόμαστε με το αν ο έπιασε την μπάλα με το χέρι κάποιος ή με τον αν έπεσαν επάνω στον Εντίνιο ενώ ήταν ήδη πεσμένος! Λες και έχει σημασία αφού πέσεις κάτω τι γίνεται!

Ο Βαρούχας με το γερακίσιο μάτι που βλέπει την πρόθεση των παιχτών και των διαιτητών, που μπορεί να δει αν ακουμπάνε τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών από τρία χιλιόμετρα δεν είπε τίποτε για το χερι του Σπυρόπουλου. Σε μια στιγμή μόνο είπε πως αν ο Βασσάρας νόμιζε πως ήταν πέναλντι εκεί έπρεπε να δώσει κόκκινη. Λες και μας νοιάζει αυτό. Αυτό που έχει να πει είναι αν κατα την γνώμη του ήταν πέναλντι εκεί - στην αρχή της φάσης.

Ήταν λες και είχαν μαζευτεί οι τυφλοί. Και ο Κωστής ντρεπόταν να μιλήσει. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και το ψέλλισε (εδώ δεν κρατάει ο Σπυρόπουλος με το χέρι;) και έπεσαν πάνω να τον σβήσουν μην τυχόν και ακουστεί! Το γύρισαν στο αν το χέρι ήταν μαύρο ή άσπρο και αν ακούμπησε την μπάλα (στο τέλος της φάσης δηλαδή που πράγματι δεν υπάρχει πέναλντι).

Αμάν πια.
Blogged with the Flock Browser

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2: Πέταξε ο Δικέφαλος

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2 στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2008-2009

Ήμουν πιτσιρικάς 10 χρονών όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε τελευταία φορά εκτός έδρας σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Τότε είχαμε κερδίσει 1-3 τον Απόλλωνα Αθηνών και εγώ μόλις είχα αρχίσει την πέμπτη δημοτικού. Μιλάμε για την περίοδο 1984-1985, οπότε πήραμε και το τελευταίο πρωτάθλημά μας.

Πέρασαν 24 χρόνια με τον ΠΑΟΚ να μην κερδίζει στις εκτός έδρας πρεμιέρες και ακόμα κι εντός έδρας να δυσκολεύεται και να μας βγάζει την ψυχή. Τελευταία χαλαρή πρεμιέρα ήταν η τεσσάρα που είχαμε ρίξει στο βάζελο (του Σάντος τότε) πριν 6 χρόνια.

Φέτος λοιπόν είδαμε μια χαλαρή πρεμιέρα με έναν εντυπωσιακά άνετο και αρχοντικό ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε τον αγώνα καθ' όλη τη διάρκειά του, έκανε ευκαιρίες για πολλά γκολ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έδειξε μια εικόνα τελείως διαφορετική από το περσινό χάλι που είχε ειδικά στα εκτός έδρας.

Εννοείται ότι βοήθησε πολύ και το γρήγορο γκολ με το οποίο προηγηθήκαμε, αλλά η γενική εικόνα του παιχνιδιού λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα ούτως ή άλλως.

Ο κύριος λόγος για την πολύ άνετη νίκη στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ είναι ότι είχαμε τον έλεγχο στο κέντρο. Ο Γκαρσία και ο Βερόν ήταν πολύ ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους χωρίς περιττές ενέργειες, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Κονσεϊσάο - Βιερίνια. Ο Κονσεϊσάο έδειξε μεγάλη διάθεση και πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω ότι φέτος μπορεί να αποτελέσει πραγματικά τον ηγέτη του ΠΑΟΚ. Επισφράγισμα της απόδοσής του ήταν και το γκολ που έβαλε, σε μια φάση στην οποία ο ΠΑΟΚ έκρυψε την μπάλα.

Θέλω να σταθώ και στον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ανέτοιμος ων, έπαιξε μόνο για 45 λεπτά. Σε αυτά τα λεπτά όμως έδειξε την τεράστια κλάση του, έδειξε ότι δεσπόζει στο κέντρο και κυρίως ότι έχει μεγάλη διάθεση. Ο Σάντος λοιπόν δικαιώθηκε που πήρε το ρίσκο να ρίξει στον αγώνα έναν ανέτοιμο παίκτη (από πλευράς φυσικής κατάστασης). Ο Μπαλάφας που αντικατέστησε το Γκαρσία ήταν σίγουρα πολύ καλός, αλλά η διαφορά κλάσης μεταξύ των 2 παικτών ήταν πολύ εμφανής...

Γενικά η ομάδα έδειξε πολύ έτοιμη, πολύ δεμένη και πολύ προσαντολισμένη στο γήπεδο. Ξαναλέω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις λίγες φορές που ο ΟΦΗ προσπάθησε να μπει στην περιοχή μας, προσέκρουσε στον Κοντρέρας. Ο παίκτης αυτός δίνει άλλη σιγουριά και κλάση στην άμυνά μας. Δεν είναι τυχαίο, ότι από κάποιο σημείο και μετά οι Κρητικοί προσπάθησαν να απειλήσουν σχεδόν αποκλειστικά με μακρινά σουτ.

Υστερήσαντες δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε. Όλοι παίξαν καλά. Χωρίς εξαίρεση.

Απ' την άλλη -και για να μετριάσουμε λίγο τον ενθουσιασμό μας και να μην πετάμε στα σύννεφα- πρέπει να τονίσουμε ότι είχαμε απέναντί μας έναν τραγικό ΟΦΗ, μια ομάδα καφενείο. Βέβαια ο ΟΦΗ ήταν και πέρσι καφενείο, αλλά μας κέρδισε. Οπότε κρατάμε το ότι η ομάδα έδειξε τη δέουσα σοβαρότητα, έδειξε ότι μπορεί να ελέγξει ένα αγώνα και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Επόμενος αγώνας (και πρεμιέρα στην Τούμπα) με την ΑΕΚ στις 14/9. Εκεί θα δούμε τι μπορεί ο φετινός ΠΑΟΚ.


ΑΕΡΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ, ΠΡΟΩΡΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ,ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ [ΡΙΒΑΛΝΤΟ]ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟ .
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΣΜΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΤΛΟ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΣΜΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 2 Π ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ[ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ]ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ 4-4-2 [ΡΟΜΒΟΣ] ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Υ.Γ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ[ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΜΠΛΑΝΚΟ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ]

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-- ΑΕΚ.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

Mπορώ να πώ οτι η λήξη του αγώνα με βρήκε απίστευτα εκνευρισμένο.........
Εκνευρισμένο αλλα και κουρασμένο...
Κουράστηκα και βαρέθηκα να βλέπω σε αυτήν την ομάδα παντελώς άσχετους προπονητές....
Γιατί τέτοια ενδεκάδα μόνο αν είναι παντελώς άσχετος κάποιος ,μπορεί να κατεβάσει....
Τον Μουν απορώ που τον είδε και τον έβαλε βασικό όταν δεν τον έχουμε δεί σε κανένα αγώνα...

Ο Νίνης που ήταν......?
Ο Ιβανσιτς που ήταν.....?
Ο Μάτος πού ήταν....?

Μόνο ο Μουν του έκανε κλικ του άμπαλου, τον οποίο μάλιστα δεν ήθελε να βγάλει όταν έβαλε μέσα τον Νίνη....ΟΧΙ ήθελε να βγάλει τον Γκάμπριελ.....Τον χάλαγε να γυρίσει τον Γκάμπριελ πίσω για να είναι πιο επιθετική η ομάδα....(επιστήμονικές αναλύσεις μιλάμε)
Για την αλλαγή του Σαλπιγγίδη να πώ....για την αλλαγή του Ιβανσιτς που περίμενε να την κάνει στο 90'....?Για την είσοδο του Πετρόπουλου...?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Αν αυτός ο προπονητής έφτιαχνε τα συστήματα του Ραίκαρντ στην Barcelona εγώ τί να πώ ....?Μόνο οτι μας δουλεύουν όλοι μπορώ να πώ...

ΕΛΕΟΣ και με αυτόν τον Καραγκούνη...Εκτός του οτι δεν φτάνει καν τα κόρνερ,δεν αφήνει να εκτελέσει κανείς άλλος έστω και ένα φάουλ....ΕΛΕΟΣ βαρεθήκαμε πια....

Και για να πώ την καλή μου κουβέντα και για τον Αντωνίου επειδή πραγματικά με αυτά που βγαίνει και λέει μου έρχεται να τον "σκοτώσω"...Εποχή άλλωστε θα αφήσει η δήλωση οτι ο Αιμάρ κόβεται λόγω υπερπληθώρας ποδοσφαιριστών στην μεσαία γραμμή....Πού την είχες βάλει την υπερπληθώρα σου σήμερα ρε Αντωνίου....???
Επειδή έκανε και νέα ιστορική δήλωση..οτι η ομάδα έχει 5 παίχτες που μπορούν να παίξουν στην θέση του στόπερ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣ....

Για τον Βύντρα δεν μιλάω άλλο έχω βαρεθεί πια....

Και λίγα για τους οπαδούς μας.....Ετσι μπράβο παιδιά γεμίστε το γήπεδο μόνο και μόνο επειδή σας το λένε οι δημοσιογράφοι.....Οχι επειδή θέλετε να δείτε και μια φορά μπάλα....

Για τα κοράκια δεν θα πώ πολλά....Δώσανε το πέτσινο πέναλτι και καθαρίσανε...Αν και κατα την γνώμη μουδεν είναι άξιο αναφοράς άσχετο αν θα το κάνουν σημαία πάλι.....

Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Επιτέλους!



Την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη του 1984 ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Ριζούπολή 3-1 τον Απόλλων Αθηνών εκείνη την χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα. Μια άλλη Κυριακή, 25 Αυγούστου του 2002 Ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη θα έριχνε μια 4αρα στον ΠΑΟ του ...Σάντος και θα άναβε φωτιές στην Τούμπα. Την πρωταπριλιά του 2007 θα περάσουμε νικηφόρα από την Νίκαια νικώντας τον Ιωνικό με 0-2.

Με τις τρεις αυτές νίκες θα συνδεσει το πετυχημένο ξεκίνημα του, στο νέο πρωτάθλημα που άρχισε το σαββατοκύριακο, Ο ΠΑΟΚ. Η νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη σε πρεμιέρα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια,η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα μετά από 6 χρόνια και η πρώτη εκτός έδρας νίκη - μακριά από την Θεσσαλονίκη γιατί η Καλαμαριά δεν πιάνεται! -μετά από 16 μήνες !!

Το κυριότερό όμως δεν είναι στην νίκη! Το κυριότερο είναι ότι η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξε ψυχραιμία, ομαδικότητα και πολλές λύσεις μέσα στο γήπεδο! Μπορεί ο ΟΦΗ να μην μπόρεσε να μας κοντράρει πολύ αλλά πιστεύω την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ξαδέρφη του Νότου θα δείξουμε τι αξίζουμε στα ντέρμπυ! Δεν ξέρω αν θα ξεπλύνουμε την περσινή ντροπή, άλλα είμαι σίγουρος ότι τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτές πέρσι θα μείνουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας!

Πάντως πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν μπορώ να βρω κάποιον να υστερεί σε απόδοση! Τα συγχαρητήρια μου στον Φερνάντο από το Εστορίλ λοιπόν! Αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα! Θέλουμε πολλές εμφανίσεις για να υσηχάσουν τα ματάκια μας από τα περσινά!

Και κυρίως πολλά όμορφα γκολ όπως το δεύτερο που σας δίνω εδώ στο βίντεο.