Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

απιστευτα προβλεψιμοι!!!

δεν περασε μια μερα κ δικαιωθηκα που σας ελεγα χθες οτι θα αρχισουν προσπαθεια εκφοβισμου του λαου κ ισως αναβαλλουν κ τις εκλογες ! και το ενα εγινε κ το αλλο!!! καλα οι αλλοι εκει στην ωρα(οχι των εργαζωμενων)εχουν καταντησει τοσο γραφικοι που ουτε καν να τσατιστεις δεν μπορεις μαζι τους παρα μονο να καθεσαι κ να γελας!!! και για να χαλαρωσουμε λιγο παρτε μια τριαδουλα δωρο απο μενα με αποδοση 18,3(!!!) για αυριο. μπαοκ 2,τον σουβλακειακο του κομποτη Χ και τον οφη 1 ! για οποιον ειναι αχορταγος ας διαλεξει ,τον οσφπ 4(συν)-0 σκορακι και χ την αεκ!

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

η τεχνη της κωλοτουμπας...

τελικα η κωλοτουμπα εχει αναδειχθει σε εθνικο σπορ των ελληνων! ανθρωποι που μεχρι χθες περναγαν γενεες 14 τον ντεμη(μεχρι κ οτι ηταν σοτο το δανειο εγραφαν),σημερα τον αποθεωνουν κ λενε οτι ειναι "η μοναδικη ελπιδα"!!!! υπαρχουν βεβαια κ οι διαχρονικοι που βλεπουν τον ντεμη κ βγαζουν σπυρια(ασημακο,μπραουδακης,καζατζογλου κλπ) αλλα τουλαχιστον αυτοι ειναι σταθεροι στην εμπαθεια τους εστω κι αν εχουν γινει ρομπα παμπολλες φορες! δεν θελω να αγιοποιησω τον ντεμη αλλα δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις οτι δεν συγκρινεται σαν προσωπικοτητα με απιθανοπουλους η ανυπαρκτιδηδες!κι αν λειπει κατι απ την αεκ ειναι οι προσωπικοτητες που να μπορουν να προσελκησουν δυνατους επιχειρηματιες εκπεμποντας εναν μινιμουμ σεβασμο. υ.γ θα δειτε τις επομενες μερες μια τεραστια προσπαθεια απ το συστημα να εκφοβιστει ο λαος με ψευτοδιλληματα("εμεις η το χαος") η καταστροφολογιας ("χωρις εμας θα πεινασεις..") κ αλλα πολλα κολπα επικοινωνιακα ,για να ξαναψηφισει τους ιδιους. αν δουν οτι δεν τους βγαινουν τα κουκια ειναι ικανοι να αναβαλλουν ακομα κ τις εκλογες!!! στο χερι μας ειναι να μην το επιτρεψουμε. ειναι η πιο σημαντικες εκλογες απ το 1917 κ μετα! τεραστιες οι ευθυνες του λαου,οχι παντα να λεμε οτι ο λαος "δεν φταιει"κ αλλα τετοια χαζα! 

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Donis,υποκρισια κ ασχετοσυνη...

1)συγχαρητηρια στον κοουτς donis για την προκριση της ιστορικης χαλκηδωνας στο τελικο. για ομαδες τετοιου βεληνεκους(συνοικιακες η χωριου)ειναι εξπερ! αιντε κ το χθεσινο ισως του εδωσε το εισιτηριο για να ξαναδουλεψει κ σε μια ομαδα μεγαλης πολης(παοκ) το καλοκαιρι . 2)τι σας εγραφα τις προαλλες για υποκρισια; παρελαση ειχαμε χτες απο ανθρωπους που δεν εχουν ιχνος τσιπας επανω τους κ ενω δολοφονησαν τον ατυχο,αλλα γενναιο συνταξιουχο,βγηκαν μετα στα καναλια και...κλαιγανε!!! 3)συνεχιζετε κ η παρελαση ολων των ασχετων που νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι. ο αλλος-ρεπορτερ αεκ-επεμενε να συνδεει την τιμωρια απ την ουεφα με τις καλοκαιρινες μεταγραφες,παρα τις συνεχεις επισημες διευκρινησεις απο παραγοντες της "περπινιαδης-λιγκ"οτι ειναι αλλο το ενα κ αλλο το αλλο. ο αλλος ελεγε οτι δεν υπαρχει παρανομια στο να ζητησει ο οσφπ να μην αγωνιστουν οι τατος-μητρογλου στο τελικο. καλο ειναι να ενημερωνονται(...τι ειπα τωρα..)πριν βγουν να μιλησουν. εγω θα ντρεπομουν να ειμαι ανενημερωτος για θεματα που αφορουν τη δουλεια μου("ντροπη"! αγνωστη λεξη γι αυτους..). η αληθεια ειναι πως ο κανονισμος επιτρεπει την μη χρησιμοποιηση παιχτη δανεικου μονο οταν εχει οριστει γραπτως σε ιδιωτικο συμφωνιτικο κ εχει κατατεθει μαζι με το συμβολαιο στην επο(πχ περιπτωση σπυροπουλου παο-πανιωνιου)! οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο. κ επειδη δεν εχει κατατεθει τετοιο χαρτι γι αυτο κ ο σπανος βγαινει κ λεει "δεν υπαρχει καμια συμφωνια με οσφπ",διοτι αν ελεγε "υπαρχει συμφωνια"θα ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ.            

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

μετα μας φταιει η...μερκελ!!!

dura lex sed lex ελεγαν οι ρωμαιοι και το επικαλουνται ολοι οσοι θελουν να δικαιολογησουν αποφασεις εκτρωματα,ξεχνωντας οτι οι ρωμαιοι απευθηνονταν σε αξεστους αγραμματους χωριατες που σφαζανε κατσικια,προσφορα στους θεους για να...βρεξει ! ο νομος υπαρχει για να υπηρετει την δικαιοσυνη κ οχι για να γινεται λαστιχο και να χρησιμοποιειται για να γλιτωνουν λαμογια κ απατεωνες! η υποθεση ψωμιαδη δειχνει τον πατο που εχει πιασει αυτη η χωρα σε ολα τα επιπεδα. τα αμερικανακια,τα κατηγορουμε συχνα(πολλες φορες σωστα)αλλα εχουν απολυτη εμπιστοσυνη στους θεσμους επειδη εχουν καταλαβει οτι αν ο λαος χασει την εμπιστοσυνη του στους θεσμους ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι διαλυεται ο κοινωνικος ιστος! εδω οι νομοι φτιαχνονται οχι για να προστατευουν τον πολιτη αλλα για να διευκολυνουν τους...εγκληματιες! η διαπλοκη εχει βαρησει κοκκινο(το χρωμα,οχι τυχαιο..) παντου! τι να πρωτοθυμηθω; τα βουλευματα αθωωσης του κροκους(γιατι φοβοντουσαν οτι αν πηγαιναν σε δικη θα ξεφτιλιζονταν); την πρωτη υποθεση με τα στημενα(χαρτι ουεφα)που την εδωσαν να την αναλαβει ο αδελφος(!!!) ενος εκ των κατηγορουμένων; την υποθεση μακκαμπι-οσφπ,που...θαφτηκε; την κυριως υποθεση με τα στημενα που ακομα την ψαχνουμε;; το καραγκιοζιλικι με τον ανακριτη που εκρινε οτι ο μακης δεν ηταν υποπτος φυγης και μολις βγηκε εξω απ τα δικαστηρια εγινε...λουης; η το χθεσινο που το δικαστηριο δεχτηκε οτι ενας 12χρονος ειχε δικια του εταιρεια με αλογα κ μαλιστα εκανε κ ταξιδια στην αγγλια για δουλειες της "εταιρειας"του; ολο λεμε "πιασαμε πατο" αλλα απ οτι φαινεται εχουμε ακομη πολλα να δουμε μεχρι να γλυψουμε τα σκ@@ που εχει ο πατος του βαρελιου! υ.γ να χαιρομαστε ορισμενες "αεκτζηδικες"φυλλαδες κ ορισμενους αεκαρχες δημοσιογραφους που χθες πανηγυριζαν(!)που εχασε την υποθεση η αεκ επειδη ο δικηγορος ειναι φιλος του ντεμη!!!!


Τρίτη 3 Απριλίου 2012

η αληθεια για αεκ-παο κλπ

τις τελευταιες μερες βλεπουμε μια παραπληροφορηση που οφειλετε στην ασχετοσυνη των περισσοτερων δημοσ/φων σχετικα με την αδειοδοτηση της επο κ την τιμωρια απο ουεφα. καταρχας η τιμωρια απ την ουεφα (που ειναι δεδομενη για αεκ-παο)δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την επικειμενη αδειοδοτηση της επο. αεκ-παο κ παοκ τους ειχε καλεσει η ουεφα απ το σεπτεμβρη να απολογηθουν γιατι κακως επαιξαν φετος στην ευρωπη !!! πηραν παραταση μεχρι το φλεβαρη ωστε να τακτοποιησουν οτι μπορουν. ο παοκ επειδη ρυθμισε πολλα(αλλιως θα τον πεταγαν εξω απο τοτε)τιμωρηθηκε με αναστολη μεχρι 31/03. το ιδιο καταφεραν κ εκαναν παο κ αεκ. μεχρι 31/03,το ξαναγραφω για να εμπεδωθει! μαλιστα η αεκ ρωτησε την ουεφα εαν μπορει να παρει μια μικρη παραταση 2-3 ημερων επειδη 31/03 ηταν σαββατο. πηρε ΑΡΝΗΤΙΚΗ απαντηση! μπορει η επο να στειλει τα εγγραφα αυριο αλλα εφοσον δεν εχουν μεσα παραστατικα οτι εχουν ρυθμισει οφειλες μεχρι 31/03 η τιμωρια ειναι δεδομενη! τωρα,τα σαινια οι δημοσιογραφοι συνδεουν την τιμωρια αυτη με την αδειοδοτηση της επο κ λενε "δεν θα επιτρεπονται μεταγραφες κ θα παιξουν με πιτσιρικαδες". παλι ΚΑΜΙΑ σχεση! αν ρυθμισουν τις οφειλες μεχρι το καλοκαιρι θα αδειοδοτηθουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ανεξαρτητως αν θα εχουν τιμωρηθει απ την ουεφα. αυτα για να μην παραμυθιαζοσαστε κ να ξερετε τι γινεται. υ.γ το καλοκαιρι (για την απλη αδειοδοτηση για το πρωταθλημα)εκτος απο αεκ-παο,θα εχουν προβλημα κ οι αρης-παοκ γι αυτο μην ειστε σιγουροι για το ποιος θα παιξει ουεφα. επισης θα εχουν σοβαρο προβλημα κ οι πανιωνιος,οφη και μικροτερο πας γιαννενα,λεβαδειακος.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ποδοσφαιρακι και πολιτικη...

καταρχην να πουμε μπραβο στον οσφπ που κατέκτησε το 24ρτο πρωταθλημα απο τοτε που ιδρυθηκε η εθνικη κατηγορια στην ελλαδα,περιοδος 59-60.(αυτα περι 39 ειναι γραφικα που εχουν επινοήσει οι ιδιοι βοηθουμενοι απ τα νουμερα ,τους δημοσιογραφους). ειναι λογικο οταν μια χωρα πιανει πατο να επικρατει παντα ο περισσότερο διεφθαρμενος!!! οι οπαδοι του οσφπ που βγαινουν κ πανηγυρίζουν τετοια πρωταθληματα ειναι σαν κι αυτους που θα πανηγυρισουν αν στις εκλογες επικρατησει το πασοκ(!!!) η ο αντωνακης-κομανεντσι-σαμαρας!!! η λογικη τους ; απλη κ επικινδυνη . "η ομαδα μας(οσφπ η πασοκ-νδ) να παιρνει το πρωταθλημα και ολα τα αλλα να πανε να..."! φυσικα ειναι ουτοπικο αν περιμενουμε να αλλαξει κατι οταν ισχυει απ την ιδρυση του νεο-ελληνικου κρατους(1830). απο τοτε στην ελλαδα ολο το συστημα στηριζόταν στην ανυπαρκτη παιδεια,στον φανατισμο κ στην πόλωση ! μερικες εξαιρεσεις έμειναν εξαιρεσεις κ τελικα αλλοτριώθηκαν απ το συστημα(πρωτη πρωθυπουργια καναρη,πρωτη τρικουπη,4-5 χρ απ την πρωθυπουργια βενιζελου-κουντουριωτη κ 81-85 παπανδρεου,που προσπαθησαν μεν να κανουν κατι,αλλα....). οχι δλδ οτι αυτοι ηταν αγιοι αλλα σε συγκριση με τους υπολοιπους ανυπαρκτους κ επικινδυνους,ξεχωρισαν! φυσικα δεν μπορουμε να σταματησουμε να ελπιζουμε αλλα προσωπικα εγω,βλεποντας τα πιτσιρικια,απογοητευομαι. υπαρχει μεγαλο ποσοστο εξυπνων κ σωστων παιδιων αλλα καταπνιγονται κ χανονται απ τις κραυγες των λιγων και...μουρλων!!! οσο η παιδεια μας παραμενει σε ανικανα κ επικινδυνα χερια(πολιτικα κομματα,ενω θα επρεπε να ηταν ξεχωριστη με υπερκομματικα στελεχη),η κατασταση θα διαιονιζεται εις των αιωνα των αιωνων,αμην! Υ.Γ μετα παμπολες μερες καθυστερηση οι υπαλληλοι των μμε(που νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι)ανακαλυψαν αυτο που ελεγα εδω τοσο καιρο. οτι η αεκ κ ο παο,δεν τιμωρουνται επειδη δεν πληρουν τις προυποθεσεις για του χρονου αλλα επειδη ΚΑΚΩΣ επαιξαν εφετος στην ευρωπη. 31-03 ηταν η τελειωτικη ημερομηνια για να αποδειξουν οτι καλως επαιξαν! δεν τα καταφεραν...

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΔΥΑΔΑ

Φιλοι μας καλησπερα σας...
Σας ευχομαι να εχετε ενα καλο μηνα και ακομα καλυτερα ενα γεματο ταμεια Απριλιο.Αν και δεν πηγαμε καλα στα δυο προηγουμενα δελτια ευελπιστω οτι σημερα θα ξαναβρουμε το δρομο για το ταμειο.

κωδ.396 Νιουκαστλ-Λιβερπουλ over (1.72)
κωδ.406 Φιορεντινα-Κιεβο 1 (1.70)

Καλη μας επιτυχια...