Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

UEFA CUP !


Σύμφωνα με την κλήρωση των ομάδων μας στο κύπελλο Uefa πιστεύω ότι με λίγη σοβαρότητα τύχη και πολύ μελέτη των αντιπάλων μας μπορούν όλες οι ομάδες μας να περάσουν στην επόμενη φάση .
Ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω και δεν θέλω να πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να πάρει 6 βαθμούς με Λοκομοτιβ και Αμπερντιν εδώ μέσα χωρίς να με ενδιαφέρουν τα εκτός έδρας αποτελέσματα .Το κακό με την ΑΕΚ είναι ότι έχει τους καλύτερους του ομίλου εντός αλλά εύκολα η' δύσκολα θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται έστω και στα εκτός Ο Πανιώνιος όπως και η Λάρισα μας απέδειξαν ότι μπορούν το καλό αποτέλεσμα . Και όσον αφορά τον ΆΡΗ ο Ντούσαν θα μπορεί να κλέψει βαθμούς από τους συμπατριώτες του .

Μακάρι για άλλη μια φορά να πετύχουν όλοι τους .

ΑΕΚ


Είναι θέμα χρόνου πιστεύω και για την ΑΕΚ να κάνει την πρώτη γκέλα .
Είχε και έχει ένα αγωνιστικό πρόσωπο σαν και αυτό του Παναθηναϊκού ,δηλαδή χωρίς να παίξει ιδιαίτερη μπάλα παίρνει τα αποτελέσματα .
Μια ΑΕΚ με τόσο βαριά μεσαία γραμμή δεν θα αντέξει για πολύ ειδικά αν βρει έναν πιο καλό αντίπαλο . Αυτή είναι η γνώμη μου για την ΑΕΚ που αν και είναι πρώτη δεν νομίζω να τα καταφέρει να έχει εξίσου καλά αποτελέσματα .


Ο αυθεντικός Θανάσης Γιαννακόπουλος!


Ο αυθεντικός Θανάσης Γιαννακόπουλος έδωσε πάλι ρέστα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου . Δεν έχω λόγια να εκφράσω για τα δυο αυτά αδέρφια . Είναι τόσο οπαδοί Παναθηναϊκοί αλλά ποτέ δεν έχουν προκαλέσει αρνητικό σχόλιο παράλληλα είναι και αναγνωρίσιμοι και από όλους για αυτά που έχουν καταφέρει στο μπάσκετ .
Είμαστε πολύ άτυχοι σαν Παναθηναϊκοί και γενικότερα σαν Έλληνες φίλαθλοι που δεν μπορούμε να τους έχουμε στην ΠΑΕ και λέω για όλους τους φιλάθλους γιατί οι Γιαννακοπουλεοι μόνο και μόνο από την αγάπη αλλά και παράλληλα την τρέλα τους για το τριφύλλι είμαι σίγουρος ότι θα ανέβαζαν επίπεδο ακόμα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί σίγουρα θα ακολουθούσανε και άλλοι αναγκαστικά .
Το είπε ξεκάθαρα ο Θανάσης εχθές ότι ο Βαρδινογιάννης δεν πουλάει αλλά και ότι είναι ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα . Αν ο κύριος Βαρδινογιάννης πονάει έστω και λίγο το όνομα Παναθηναϊκός ας μην έρχεται σε σύγκρουση με τα δυο αδέρφια και αφού δεν έχει σκοπό να δώσει την ΠΑΕ ας κάνει το μέλλον πιο αισιόδοξο για τον σύλλογο . Είναι στο χέρι του καθαρά!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να λέγετε Παναθηναϊκός!


Ήμαρτον και πάλι ήμαρτον δεν μπορεί αυτή η ομάδα να λέγετε Παναθηναϊκός .Έπρεπε να παει 91'42 για να κάνει την πρώτη του ευκαιρία με την κεφαλιά του Εντο'ι' να περνάει απελπιστικά άουτ
Ξεκινάει αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας με τα χειρότερα στατιστικά και τελικά παίρνει την νίκη και μου θυμίζει κάτι Ιωνικούς Κέρκυρα και βάλε.Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά ?Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε γήπεδο κύριοι εκεί στον Παναθηναϊκό και ούτε πρόκειται .
Έχω και το φωνάζω συνέχεια και τα βλέπω μπροστά μου.Σας στο είπα η ομάδα παίζει με δυο αμυντικά χαφ εδώ και 4 χρόνια ενώ δεν πρέπει έλεος . Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μπαίνει αλλαγή και μιλάω για τον Εντο'ι' με αποτέλεσμα να του σπάνε την ψυχολογία.Ο Ιβανσιτς δεν πρόκειται να παίξει βασικός όπως σας το είπα και αυτό ενω βλέπουν ο Κάρα δεν έχει παει μέχρι τώρα και ο Τζιώλης δεν έχει χάσει από τα φιλικά ούτε λεπτό (το μέσο που λέγαμε?) ο Παπαδόπουλος κάνει μόνο για αναπληρωματικός (2 χρόνια τίποτα) και μην μου πείτε για τα τρία γκολ στην Ευρώπη εγώ προσωπικά περίμενα και αυτό το παιχνίδι όπως σας είπα στα μέσα της εβδομάδας για να μιλήσω. Θυμήθηκα τα παλιά σήμερα.
Ο Πεσε'ι'ρο είναι εκτός τόπου φώναζε από την αρχή του παιχνιδιού μα τίποτα δεν έκανε το μόνο που έκανε και άργησε πολύ ήταν η αλλαγή του Εντο'ι'. Τι άλλο έκανε ? Την αλλαγή του άλλου παιχταρά Σεριτς που αυτός δεν έπρεπε να περνά ούτε από έξω από την Παιανία. Όλη η μεσαία γραμμή ήταν από την αρχή εκτός ούτε αμυντικά βοήθησε ούτε επιθετικά .
Με δέκα φιλάθλους θα παίζει στη λεωφόρο η ομάδα δυστυχώς και τα πράγματα τα βλέπω πολύ χάλια .Δεν επιτρέπεται να έχει καταντήσει μια ομάδα με τέτοια ιστορία και με 3.000.000 φίλους έτσι.Να πάρουν τα μέτρα τους όλοι στην ομάδα .Έχουμε γίνει όλοι προπονητές γιατί βλέπουμε ότι δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα

Να παει σπιτι του ο κυριος αυτος!


Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα με 17 πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό και 10 από την ΑΕΚ. Το μέλος του Δ.Σ. της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε, παράλληλα, πως δεν υπήρχε θέμα απομάκρυνσης του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Έτσι νομίζει ο κύριος αυτός ότι κάνει καλό στην ομάδα του και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δυναμιτίζοντας κάθε φορά το κλίμα με τις αντίπαλες ομάδες αλλά και με την ίδια του ομάδα βλέπε προηγούμενες δηλώσεις για Λεμονή.
ΤΈΤΟΙΟΙ τύποι δεν χωρούν σε ένα σύστημα που έχει βλέψεις για καλύτερο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και πρέπει άμεσα να πάνε σπίτι τους.