Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2007

Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να λέγετε Παναθηναϊκός!


Ήμαρτον και πάλι ήμαρτον δεν μπορεί αυτή η ομάδα να λέγετε Παναθηναϊκός .Έπρεπε να παει 91'42 για να κάνει την πρώτη του ευκαιρία με την κεφαλιά του Εντο'ι' να περνάει απελπιστικά άουτ
Ξεκινάει αυτό το παιχνίδι ο Αστέρας με τα χειρότερα στατιστικά και τελικά παίρνει την νίκη και μου θυμίζει κάτι Ιωνικούς Κέρκυρα και βάλε.Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά ?Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε γήπεδο κύριοι εκεί στον Παναθηναϊκό και ούτε πρόκειται .
Έχω και το φωνάζω συνέχεια και τα βλέπω μπροστά μου.Σας στο είπα η ομάδα παίζει με δυο αμυντικά χαφ εδώ και 4 χρόνια ενώ δεν πρέπει έλεος . Ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μπαίνει αλλαγή και μιλάω για τον Εντο'ι' με αποτέλεσμα να του σπάνε την ψυχολογία.Ο Ιβανσιτς δεν πρόκειται να παίξει βασικός όπως σας το είπα και αυτό ενω βλέπουν ο Κάρα δεν έχει παει μέχρι τώρα και ο Τζιώλης δεν έχει χάσει από τα φιλικά ούτε λεπτό (το μέσο που λέγαμε?) ο Παπαδόπουλος κάνει μόνο για αναπληρωματικός (2 χρόνια τίποτα) και μην μου πείτε για τα τρία γκολ στην Ευρώπη εγώ προσωπικά περίμενα και αυτό το παιχνίδι όπως σας είπα στα μέσα της εβδομάδας για να μιλήσω. Θυμήθηκα τα παλιά σήμερα.
Ο Πεσε'ι'ρο είναι εκτός τόπου φώναζε από την αρχή του παιχνιδιού μα τίποτα δεν έκανε το μόνο που έκανε και άργησε πολύ ήταν η αλλαγή του Εντο'ι'. Τι άλλο έκανε ? Την αλλαγή του άλλου παιχταρά Σεριτς που αυτός δεν έπρεπε να περνά ούτε από έξω από την Παιανία. Όλη η μεσαία γραμμή ήταν από την αρχή εκτός ούτε αμυντικά βοήθησε ούτε επιθετικά .
Με δέκα φιλάθλους θα παίζει στη λεωφόρο η ομάδα δυστυχώς και τα πράγματα τα βλέπω πολύ χάλια .Δεν επιτρέπεται να έχει καταντήσει μια ομάδα με τέτοια ιστορία και με 3.000.000 φίλους έτσι.Να πάρουν τα μέτρα τους όλοι στην ομάδα .Έχουμε γίνει όλοι προπονητές γιατί βλέπουμε ότι δεν γίνονται ούτε τα αυτονόητα

1 σχόλιο:

baronos είπε...

Ναι ρε φίλε...Παναθηναικός λέγετε..που το παράξενο και ποια η διαφορά τα τελευταία χρόνια...