Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Ο αυθεντικός Θανάσης Γιαννακόπουλος!


Ο αυθεντικός Θανάσης Γιαννακόπουλος έδωσε πάλι ρέστα στην χθεσινή συνέντευξη τύπου . Δεν έχω λόγια να εκφράσω για τα δυο αυτά αδέρφια . Είναι τόσο οπαδοί Παναθηναϊκοί αλλά ποτέ δεν έχουν προκαλέσει αρνητικό σχόλιο παράλληλα είναι και αναγνωρίσιμοι και από όλους για αυτά που έχουν καταφέρει στο μπάσκετ .
Είμαστε πολύ άτυχοι σαν Παναθηναϊκοί και γενικότερα σαν Έλληνες φίλαθλοι που δεν μπορούμε να τους έχουμε στην ΠΑΕ και λέω για όλους τους φιλάθλους γιατί οι Γιαννακοπουλεοι μόνο και μόνο από την αγάπη αλλά και παράλληλα την τρέλα τους για το τριφύλλι είμαι σίγουρος ότι θα ανέβαζαν επίπεδο ακόμα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί σίγουρα θα ακολουθούσανε και άλλοι αναγκαστικά .
Το είπε ξεκάθαρα ο Θανάσης εχθές ότι ο Βαρδινογιάννης δεν πουλάει αλλά και ότι είναι ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα . Αν ο κύριος Βαρδινογιάννης πονάει έστω και λίγο το όνομα Παναθηναϊκός ας μην έρχεται σε σύγκρουση με τα δυο αδέρφια και αφού δεν έχει σκοπό να δώσει την ΠΑΕ ας κάνει το μέλλον πιο αισιόδοξο για τον σύλλογο . Είναι στο χέρι του καθαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: