Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

SPOTBET για Σάββατο 19/04/08

Γεια σας παιδιά λόγω κάποιον προβλημάτων στη σύνδεση αργήσαμε να σας δώσουμε παιχνίδια και ζητάμε συγνώμη γιαυτό .

ΑΡΧΙΚΗ

151, ΣΙΒΑΣΠΟΡΑΝΚΑΡΑΣΠΟΡ 1 (1,40)

413, ΜΠΛΑΚΜΠΡΝΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ . 2 (1,55)

311, ΤΟΡΚΙ – ΓΙΟΡΚ (1,50)

ΑΠΟΔΟΣΗ : 3,25

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

214.ΣΕΦΙΛΝΤ Γ. - ΧΑΛ 2 (2.50)
321.ΚΙΕΒΟ - ΜΠΡΕΣΙΑ 1 (1.90)
414.ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ. 1 (1.85)

UNDER/OVER

156.ΦΟΥΛΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ UNDER (1.60)

216.ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ UNDER (1.65)

224.ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΛΙΝΤΣ UNDER (1.65)

246.ΡΕΞΑΜ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ UNDER (1.60)

336.ΧΑΡΤΣ-ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ UNDER (1.75)

364.ΛΑΝΣ-ΣΟΣΟ UNDER (1.50)

443.ΝΑΝΣΙ-ΛΕ ΜΑΝ UNDER (1.55)

142.ΑΡΣΕΝΑΛ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ OVER (1.45)

214.ΣΕΦΙΛΤΝ.Γ-ΧΑΛ OVER (1.85)

445.ΟΣΕΡ-ΜΕΤΣ OVER (2.00)

456.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ OVER (1.65)

454.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ OVER (1.65)

523.ΛΟΣ ΑΝΤΣΕΛΕΣ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ OVER (1.75)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΌΛΟΙΠΕΣ ΣΤΉΛΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ SPOTBET

Δεν θα ήταν υπέροχο αν....

η βαθμολογία ήταν κάπως έτσι:


(κάντε κλικ στην εικόνα , για να την δείτε μεγαλύτερη...)

????

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ !!!


Την Κυριακη στις 19:00 ο ΑΠΟΛ παιζει εναντια στη Βεροια εναν καθοριστικο αγωνα για την παραμονη του. Η παραμονη ειναι στο χερι του. Με νικη μενει. Ακομη και με ισοπαλια. Ολοι οι παιχτες ειναι ετοιμοι, η ομαδα δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα τραυματισμου ή τιμωρημενου παιχτη. Ολοι ειναι στη διαθεση του προπονητη.


Το εισητηριο ειναι φθηνο. Γενικη εισοδος 10 ευρω και οι μαθητες δωρεαν. Ευτηχως εισακουστηκαν καποιες φωνες που λεγαν να μειωθει η τιμη του εισητηριου. Πιστευω να ερθει περισσοτερος κοσμος σε αυτον τον τελευταιο αγωνα. Οι παιχτες χρειαζονται τη στιριξη μας.

ΟΛΟΙ στο γηπεδο !!!

Στο τελικό στάδιο ο Παναθηναϊκός για Χριστοδουλόπουλο...

Στο τελικό στάδιο ο Παναθηναϊκός για Χριστοδουλόπουλο, προχωράει του Μάκου, καραδοκεί για ΑβραάμΤο τέλος της σεζόν και η διευθέτηση ορισμένων τυπικών λεπτομερειών απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό, ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι τρεις «μεγάλοι» της πρωτεύουσας.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προβάρει ήδη τα πράσινα και είναι θέμα χρόνου να περάσει την πύλη της Παιανίας και να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. Συγχρόνως, οι «πράσινοι» προχωρούν την περίπτωση του μεσοαμυντικού του Πανιώνιου (κι αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων) Γρηγόρη Μάκου και «καραδοκούν» για τον στόπερ του Αρη Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι να «σκουπίσουν» οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί στην ελληνική «αγορά». Κάτι, άλλωστε, που σας είχε αποκαλύψει το «Goal» από τις 29 Μαρτίου, παρουσιάζοντας την (εγχώρια) μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εξαρχής ο πρώτος «εγχώριος» στόχος, αλλά υπήρχαν εμπόδια που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιάζουσα κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ. Πλέον οι δυσκολίες κάμφθηκαν και το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του είναι μία? ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη περίπτωση που υπάρχουν προχωρημένες επαφές (όχι όσο με τον ΠΑΟΚ για τον Χριστοδουλόπουλο) είναι του Γρηγόρη Μάκου, ενώ στο «τριφύλλι» εξετάζουν σοβαρά τα δεδομένα της περίπτωσης του 23χρονου Αβραάμ Παπαδόπουλου (όπως αποκάλυψε το «Goal» την περασμένη Κυριακή).

Ανεξαρτήτως -μάλιστα- των εξελίξεων στο θέμα Μπάγεβιτς, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ασχολείται με την περίπτωση του Αβραάμ. Εάν, βεβαίως, ο Ντούσκο? κατηφορίσει προς Παιανία, τότε κι ο παίκτης θα έχει ένα επιπλέον δέλεαρ να τον ακολουθήσει στην Αθήνα, αφού είναι δεδομένη η εκτίμηση που «τρέφει» ο Ελληνας στόπερ για τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η περίπτωση Νάτσο Γκαρσία

Από εκεί και πέρα, -όπως σας είχαμε αναφέρει- υπάρχουν κι άλλα ονόματα παικτών από την Ελλάδα που έχουν «κυκλωθεί» είτε για το προσεχές καλοκαίρι είτε για το μέλλον. Οπως, για παράδειγμα, ο κεντρικός μέσος της Ξάνθης Αντώνης Ρίκκα, ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ Μανόλης Μονιάκης και ο αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης Οράσιο Καρντόσο.

Δεν θα πρέπει, δε, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, αν επιτευχθεί ο «γάμος» με τον Μπάγεβιτς, οι «πράσινοι» να εξετάσουν και την περίπτωση του Βολιβιανού μέσου του Αρη Νάτσο Γκαρσία.

Χριστοδουλόπουλος: Απομένουν τα τυπικά

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και καιρό ένας από τους «διακαής πόθους» των «πράσινων», οι οποίοι τον είχαν οριοθετήσει από τον περασμένο Ιανουάριο ως τον Νο 1 εν Ελλάδι «στόχο» τους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (και των ανταγωνιστών του) θεωρούν τον Χριστοδουλόπουλο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα και είναι πλέον αποφασισμένοι να ξεπεράσουν και τα τελευταία μικροεμπόδια.

Από τις 5 Απριλίου το «Goal» σας είχε ενημερώσει ότι (μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές προς τον ΠΑΟΚ) ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να «φορτσάρει» για την απόκτησή του. Η «πολιορκία» του ήταν συνεχής, ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος έχει κοστολογήσει τον παίκτη με ένα συγκεκριμένο ποσό, που εν συνεχεία θα αξιοποιήσει για την κάλυψη των μεταγραφικών του αναγκών το προσεχές καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2012).

Μάκος: Προχωρημένες επαφές

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί επισταμένως την εξέλιξη του Γρηγόρη Μάκου από πέρυσι και είναι πλέον πεπεισμένος ότι έχει φθάσει στο επίπεδο να αντεπεξέλθει των απαιτήσεων του πρωταθλητισμού. Στα 21 του, ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων μετράει ήδη 4 «γεμάτες» σεζόν στην πρώτη κατηγορία (101 συμμετοχές) κι αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα. Την ίδια στιγμή, ο Πανιώνιος του έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του και διαπραγματεύεται με κάθε ενδιαφερόμενο την πώλησή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή και γνωρίζει ότι με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ μπορεί να εντάξει στο δυναμικό του ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο από την «πλατεία». Οπως συνέβη και με τον Σπυρόπουλο, η πρόθεση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ είναι να εξαντληθούν τα περιθώρια πώλησης του παίκτη στο εξωτερικό. Ηδη υπάρχουν γερμανικές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Μάκο (την Κυριακή, μάλιστα, στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένονται σκάουτ από τη Γερμανία), ωστόσο είναι αμφίβολο εάν θα βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό, για να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, όταν θέλει έναν παίκτη (Κωνσταντίνου, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος), δεν φείδεται χρημάτων για να τον αποκτήσει?



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

sportsblog

defaultContent

Άρνηση

Στην ανακοίνωση της ΠΕΚ γράφεται:
Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι ένας νέος προπονητής, 2-3 «ελεγχόμενοι» παλαίμαχοι για γαρνιτούρα και 3-4 «βαρύγδουπες» μεταγραφές, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα από την μιζέρια της «δικτατορίας» και του διχασμού. Και δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας δώσουνε πάλι λίγες χάντρες να σωπάσουμε.

Με λίγα λόγια, η ΠΕΚ απορρίπτει οποιαδήποτε προοπτική με Βαρδινογιάννη μέσα...
Θεωρεί, πως ότι κι αν κάνει, όσο κι αν ενισχύσει την ομάδα, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει...
Πλήρης άρνηση...

Ήθελα πολύ να το επισημάνω.

Απ έξω κούκλα από μέσα πανούκλα

Δύσκολο πράγμα η άτιμη η δημοσιογραφία...
Εχει κάποιους κανόνες που καθορίζουν το ποιόν της και την κατατάσσουν ανάλογα στις συνειδήσεις μας.
Ενας κανόνας είναι να μην ψεύδεται, να λέει όσα εννοεί και να εννοεί όσα λέει.
Οταν δεν το κάνει αυτό, μπορεί πρόσκαιρα να αποκομίσει κάποια οφέλη, αλλά...
"Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς γιά λίγο χρόνο, λίγους γιά πολύ, αλλά ποτέ πολλούς γιά πάντα."
Αφορμή γιά τον παραπάνω πρόλογο μου έδωσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της νέας αθλητικής εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ" (με το "ξου" κυματιστό).
Κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα η αποκάλυψη των σχεδίων Τζίγκερ με αφορμή την επικείμενη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τρίτη.
Πώς θα απαντήσει ο Τζίγκερ στην ΠΕΚ, ποιό είναι το τελευταίο του χαρτί;
Διαβάστε στην σελίδα τάδε...
Αυτό βλέπει ο αναγνώστης-πελάτης στο περίπτερο.
Και σπεύδει να αγοράσει την εφημερίδα γιά να πληροφορηθεί τα σχέδια του Τζίγκερ γιά το μέλλον.
Μάταια...
Γιατί ρεπορτάζ δεν υπάρχει, ούτε αποκαλύψεις.
Στην θέση τους υπάρχει επί της ουσίας ένα άρθρο γνώμης που αναμασά αυτά που ήδη γνωρίζουμε και με το κλισέ "εκτός συγκλονιστικού απροόπτου" εμφανίζει κάποια θέματα χωρίς να προσθέτει κανένα καινούργιο δεδομένο.
Αφού πρώτα ο συντάκτης σημειώνει πως το περιεχόμενο των συνεντεύξεων τύπου του Τζίγκερ δεν το γνωρίζουν πριν δημοσιοποιηθεί απ τον ίδιο ούτε οι στενοί του συνεργάτες (άρα μην περιμένετε αποκαλύψεις) ακολούθως αναλώνεται σε μιά σειρά εικασιών στις οποίες βέβαια κρατάει και τις απαραίτητες...πισινές.
- Θα απαντήσει στην ΠΕΚ με όνομα προπονητή (Μπάγεβιτς;) και μεταγραφές (Χριστοδουλόπουλος;), αν και σπανίως ο Τζίγγερ "αδειάζει" τους προπονητές ή ανακοινώνει μεταγραφές πριν το τέλος της σεζόν.
- Θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Μπάγεβιτς, αν και ο εγωϊσμός και των δύο μπορεί να υπερισχύσει, αφού κατά το παρελθόν έχουν ρίξει αμφότεροι "χυλόπιττες" ο ένας στον άλλον.
Το μόνο καινούργιο που μάθαμε (;)βρίσκεται στην τελευταία πρόταση του άρθρου, πως δηλαδή Βέλιτς και Μπάγεβιτς δεν έχουν κακές σχέσεις.
Κατά τα άλλα, αν δεν βρέξει θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει.
Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι αυτοί οι κύριοι που επαγγέλονται το διαφορετικό στον αθλητικό τύπο (και δεν μιλάω κυρίως γιά τους συντάκτες, αλλά γιά τους εκδότες και τους αρχισυντάκτες) πως κοροϊδεύοντας τους αναγνώστες οδηγούνται αργά ή γρήγορα στην αναξιοπιστία και την πτώση της κυκλοφορίας τους.
Αν κάτι λείπει σήμερα απ τον αθλητικό τύπο είναι η εγκυρότητα και η σοβαρότητα.
Προσωπικά θα εκτιμούσα αφάνταστα αν μιά εφημερίδα αυξομειώνει τις σελίδες της ανάλογα με την ειδησεογραφία.
"Κύριοι σήμερα δεν έχουμε πολλά πράγματα, πάρτε ένα οκτασέλιδο, αύριο έχουμε πολλά, πάρτε 64 σελίδες.
Η αγωνία να εμφανιστούν όλοι αυτοί πλήρεις και ανταγωνιστικοί, τους οδηγεί στην κατασκευή ειδήσεων ή...ρεπορτάζ που προκύπτουν απ τους 4 τοίχους των γραφείων τους.

Γιά σκεφτείτε με τί...αρβυλάκι πάμε στις παραλίες κάθε χρόνο...

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Δελτίο τύπου της ΠΕΚ 16/04/08

Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Η ΠΕΚ είναι μία κίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού που δημιουργήθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο Σύλλογος μας ήταν έντονα διχασμένος, ενώ η επί σειρά ετών αποτυχημένη διαχείριση της ΠΑΕ είχε ξεπεράσει τα όρια ανοχής. Αναλάβαμε το προσωπικό κόστος της αμφισβήτησης της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού από τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη από τύψεις και ντροπή προς τους χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού που δεν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για να μπουν σε ένα άδειο γήπεδο και προς τους παλαίμαχους αθλητές που εφ΄όσον κάνουν κριτική στην ΠΑΕ θεωρούνται εχθροί και αντιμετωπίζονται ανάλογα.
Φίλες, Φίλοι,

Το ενωτικό μας μήνυμα και η έκκληση για επιστροφή στις αρχές του Παναθηναϊκού είναι σήμερα πιο δυνατό από ποτέ. Πρέπει μέσα από συνεργασία όλων όσων αγαπούν πραγματικά τον Παναθηναϊκό να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 μας χρόνια. Να γυρίσουν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο χωρίς να χρειάζεται να προσκυνήσουν κανένα. Να τιμηθούν όλοι οι παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου χωρίς να τους ζητάμε πιστοποιητικό φρονημάτων. Να σταματήσουμε να επηρεάζουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με προληπτική και κατασταλτική λογοκρισία που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να πικραίνει περισσότερο τους Παναθηναϊκούς φιλάθλους. Να σταματήσουμε να ζητάμε από Εισαγγελείς και Αστυνομία να πνίγουν το Παναθηναϊκό φρόνημα. Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι ένας νέος προπονητής, 2-3 «ελεγχόμενοι» παλαίμαχοι για γαρνιτούρα και 3-4 «βαρύγδουπες» μεταγραφές, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα από την μιζέρια της «δικτατορίας» και του διχασμού. Και δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας δώσουνε πάλι λίγες χάντρες να σωπάσουμε. Επιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ανήκει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη, τις μετοχές της ΠΑΕ μπορεί να τις κρατήσει αλλά ο Παναθηναϊκός ανήκει σε όλους μας και είναι υποχρεωμένος να μας ακούσει και να συνεργαστεί. Έχουμε όλοι το δικαίωμα να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, να χαρούμε και να λυπηθούμε μαζί.
Φίλες, Φίλοι,

Αφήσαμε τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη για πολύ καιρό να διαχειρίζεται μόνος του το μεγαλύτερο κομμάτι του Παναθηναϊκού και τα θλιβερά αποτελέσματα, όχι μόνο σε τίτλους, αλλά και στην απομάκρυνση των φιλάθλων από το γήπεδο και την απογοήτευση όλων των ανθρώπων που έχουν ιδρώσει και ματώσει για την φανέλα του Παναθηναϊκού μιλάνε, ή, ακόμα χειρότερο, φωνάζουν από μόνα τους.

Έως εδώ! Δεν φοβόμαστε τη δύναμη του κ. Γ. Βαρδινογιάννη, ούτε τη δύναμη του κατεστημένου που τον υποστηρίζει. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Η νέα σελίδα του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει από τους φιλάθλους του Συλλόγου που μας έκαναν να νοιώσουμε τύψεις για άλλη μια φορά που εμείς μείναμε στον καναπέ. Στην νέα αυτή σελίδα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποφασίσει, αν αγαπάει πραγματικά τον Παναθηναϊκό, να μείνει και να συνεργαστεί ή, αν ο εγωισμός του είναι πάνω απ΄όλα, να βρεθεί μια λύση για να ησυχάσουμε όλοι. Πρέπει επίσης να σταματήσει να ενοχλείται από την κριτική (για τις ύβρεις είμαστε κάθετα αντίθετοι) και να την αντιμετωπίσει με επιχειρήματα. Να παραδεχθεί τα λάθη του και να μας πει πως σκοπεύει να τα διορθώσει, επιζητώντας την συνεργασία μας ή έστω την συναίνεσή μας. Ηγέτης των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού χωρίς την θέληση και αποδοχή τους, απλώς δεν γίνεται!
Φίλες και Φίλοι,

Το ενωτικό και ειρηνικό μας μήνυμα είναι αληθινό χωρίς καμία υστεροβουλία. Η προσπάθεια της προπαγάνδας να δείξει ότι δήθεν έχουμε επιχειρηματικά ή προσωπικά ενδιαφέροντα σχετικά με τον Παναθηναϊκό είναι αστεία. Δεν επιθυμούμε και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε Βαρδινογιάννης στη θέση του Βαρδινογιάννη για να συνεχισθεί ο διχασμός με νέους ρόλους. Μετά το νέο ξεκίνημα που ελπίζουμε ότι θα γίνει θα παραμείνουμε απλοί φίλαθλοι για να υποστηρίζουμε τον Σύλλογο από τα γήπεδα ή όπως αλλιώς μας ζητηθεί ή μπορούμε.

Υ.Γ. Κε. Ρουσόπουλε η κρατική τηλεόραση πρέπει να λειτουργεί για την αντικειμενική ενημέρωση και το συμφέρον όλων των Ελλήνων πολιτών που την/σας συντηρούν και οικονομικά. Ποιος είναι ο «Χουντίνι» που κατάφερε να εξαφανίσει ένα συλλαλητήριο 20.000 ανθρώπων; Με ποιανού οδηγίες και για ποιο λόγο το έκανε;

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Παραιτήθηκε. αλλά μένει.....

Από: www.sport-fm.gr

Tην παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος. Αυτή έρχεται σε συνέχεια των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει πολλές δυσκολίες και αυτές φαίνεται πως τον έφεραν σε αυτό το σημείο. «Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και αν αποφασίσετε ότι πρέπει να αλλάξετε προπονητή, εγώ είμαι αποφασισμένος να αποχωρήσω. Δεν πρόκειται να τεθεί κανένα άλλο θέμα από την πλευρά μου, αρκεί εσείς να μου πείτε τώρα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε. Ο Σάντος φαίνεται να «ρίχνει» το μπαλάκι στη διοίκηση, αλλά παράλληλα δείχνει καθαρά τις διαθέσεις του. Από την αντίπερα όχθη, οι Ζαγοράκης και Βρύζας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τον Πορτογάλο να φύγει από την ομάδα, λέγοντάς του: «Ό,τι και να έγινε φέτος, ό,τι και να γίνει την Κυριακή στη Λάρισα, προπονητής και τη νέα σεζόν θα είναι ο Σάντος».

Τη Μεγάλη Τρίτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να μιλήσει για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του συλλόγου.

____________________________________________________________

Δεν θα ήθελα φέτος να κρίνω τον Σαντος και να αρχίσω να λέω πως πρέπει να φύγει κλπ, αλλά προτιμώ να περιμένω μερικούς μήνες ακόμα, μέχρι Οκτώβρη- Δεκέμβρη.
Αλλά αυτή ήταν ιδανική στιγμή να φύγει. Θα έβγαζε μια ανακοίνωση που θα έλεγε ότι λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, για τα οποία αισθάνεται υπεύθυνος, επειδή η διοίκηση δεν μπορεί να του εγγυηθεί 100% το μπάτζετ που θέλει και κυρίως για οικογενειακούς- προσωπικούς λόγους να φύγει, να πάει σε κάποια άλλη ομάδα(από αυτές που του είχαν κάνει και πρόταση) και να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος, για να δτιάξει(για άλλη μια φορά) τα πράγματα....

Ντροπή και όνειδος



Ντροπή και όνειδος για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ! Με μια λιτή αλλά διόλου τιμητική ανακοίνωση στο website της ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι αν κάνει από εδώ και στο εξής χρήση του σήματος και του εμβλήματος πέρα από την χρησιμοποίησή του για την τέλεση αγώνων θα σημαίνει για αυτήν παράνομη χρήση και θα κινηθεί δικαστικά για ποινικές και διοικητικές ευθύνες!

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!!!!!

Αν μη τι άλλο αυτή η κόντρα φτάνει στα όρια της γραφικότητας και με αυτά που γίνονται μόνο τον χλευασμό των άλλων συλλόγων προκαλεί...

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ-Α.Ε.Κ 14 Απριλίου 2008
Προς
ΠΑΕ-ΑΕΚ
Αθήνα, 14 Απριλίου 2008
ΑΑ/ικ
Υπόψη Δ.Σ.
Κύριοι,
Σε απάντηση επιστολής σας της 11.04.08 με την οποία αρνηθήκατε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την κατασκευή του Γηπέδου, σας δηλώνουμε τα εξής:
  1. Δεν υπάρχει κανένα συμφωνητικό ανάμεσα σε εσάς και την Κυβέρνηση παρά μόνο ένα απλό μνημόνιο για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Ο.Δ.Δ.Υ. Αν κάνουμε λάθος αποδείξτε το δίνοντας το σχετικό έγγραφο στη δημοσιότητα ή αποστέλλοντας το σε εμάς.
  1. Είστε ανακόλουθοι γιατί ενώ είχατε υποσχεθεί ότι θα μας καλούσατε στις επαφές με την Πολιτεία και θα μας ενημερώνατε για τις ενέργειές σας δεν το έχετε πράξει ποτέ, αφήνοντας την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και κατ’ επέκταση την πλειοψηφία του κόσμου στο σκοτάδι.
  1. Στην πρότασή σας για σύγχρονο πολυμορφικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια σας λέμε ότι αυτό είναι μία επιθυμία σας που αποσκοπεί μόνο σε ίδιο όφελος. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα γήπεδο που δεν θα ανήκει στην ΑΕΚ που δεν ανταποκρίνεται στην επιθυμία του 95% των φιλάθλων της ομάδας και απλά θα εξυπηρετεί επιχειρηματικές δραστηριότητες οκτώ μετόχων της ΠΑΕ.
Σας επισημαίνουμε λοιπόν ότι από τώρα και στο εξής η χρήση του σήματος και του εμβλήματος πέρα από την χρησιμοποίησή τους για την τέλεση αγώνων θα σημάνει για μας παράνομη χρήση και θα μας υποχρεώσει να κινηθούμε δικαστικά για ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
Για μία ακόμα φορά σας καλούμε να δείξετε σεβασμό στην επιθυμία των φιλάθλων και να συνεργαστείτε μαζί μας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Για την ΑΕΚ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Ανατολιωτάκης

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Μαγκιά σου Κωστένογλου

Μπορεί στο τέλος να μην πανηγυρίσει, αλλά ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα θα του έχει βγάλει το καπέλο. Κατάφερε, παίρνοντας την ομάδα με τεράστιο αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα, να την αναστήσει στην κυριολεξία. Οι κινήσεις του απλές, πλην όμως ουσιαστικές:

  • Απένειμε δικαιοσύνη. Δοκίμασε ολόκληρο το ρόστερ από την αρχή, μέχρι να καταλήξει στην ιδανικότερη 11άδα, την οποία δεν άλλαξε ποτέ ξανά. Αντίθετα με τον προκάτοχό του, που, είτε είχε εμμονές (Μαντούκα, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Μορέτο, Λύμπε), είτε έβγαζε από την ομάδα ποδοσφαιριστές που ψηφίζονταν MVP μόλις την προηγούμενη αγωνιστική και τους επανέφερε μετά από 1 μήνα, καταστρέφοντάς τους τελείως την ψυχολογία (τα ίδια δηλ. που κάνει και ο Πεσέιρο με τα γνωστά αποτελέσματα).
  • Άλλαξε επιτέλους τα μπακ, που όλη η Ελλάδα, εκτός από το Φερέρ, έβλεπε πόσο τραγικά ήταν. Έτσι, είδαμε 2 ελληνόπουλα, που μπορεί να μην διακρίνονται για το ταλέντο τους, αλλά έβγαλαν αγωνιστικότητα και ψυχή στο γήπεδο (που τόσο ανάγκη είχε η ομάδα).
  • Ως προπονητής που πονάει την ομάδα και αναλογιζόμενος το αύριο, άλλαξε τον τερματοφύλακα, που μπορεί να μην είχε σημαντική συμβολή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είχε όμως στην ψυχολογία του Μάχο, ο οποίος και καλύτερο βιογραφικό έχει και με κανονική μεταγραφή είναι στην ομάδα. Αντίθετα, ο Φερέρ χρησιμοποιούσε έναν τερματοφύλακα δίχως αύριο (οψιόν 1 εκ. ευρώ, σιγά μην τα δώσει η διοίκηση) και χωρίς αξιόλογη παρουσία.
  • Έβγαλε από την ομάδα τους Μαντούκα και Λαγό, που τόσο κούρασαν τα ματάκια μας φέτος.
  • Άφησε στον πάγκο το Λύμπε για 1 ολόκληρο μήνα. Έτσι, έκανε καλό και στον ίδιο και στην ομάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα των τελευταίων 3 αγωνιστικών.
  • Μονιμοποίησε στην 11άδα το Μπλάνκο, χωρίς σχόλια.
  • Μονιμοποίησε το Γεωργέα χωρίς πολλές σκέψεις, όταν αυτός επανήλθε, γνωρίζοντας πολύ καλά τι εστί Γεωργέας για την ΑΕΚ (με το Φερέρ, το πιο πιθανό να βλέπαμε ακόμη τους Αρουαμπαρένα - Ράμος, με την αιτιολογία ότι ο Γεωργέας δεν ήταν ακόμη έτοιμος).
  • Και τέλος, αυτή η ηρεμία που αποπνέει αυτός ο άνθρωπος, απελευθέρωσε ποδοσφαιριστές που ενώ ήταν βασικοί και επί Φερέρ, δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους (Ρίμπο, Ζήκος, Καφές).

    Εύχομαι, ο νέος προπονητής να πάρει κάτι από την αύρα του ανθρώπου αυτού.
    Νίκο, σε ευχαριστούμε!

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ;ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΖΩΑ


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ-ΣΙΧΑΜΑ,Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ 4 ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΣΤΟ 4-0 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ ΤΟ '99(ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ).ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ..


ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑΚΛΙΝ,ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ;ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ MVP ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΦΑΞΕΙ 5-6 ΟΜΑΔΕΣ,(ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΑ),ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ;)...
ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ-ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ..3 ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ...ΧΕΧΕΧΕ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ,ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ 5ΑΡΑ,ΕΠΤΑ 4ΑΡΕΣ(ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ)ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ 3ΑΡΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΑΥΡΟ-ΠΡΟΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΙΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ..
ΠΟΣΟ ΜΑΛ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ;ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ...

Υ.Γ.:ΚΑΘΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..ΤΟ '88 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ,ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΟΠΑΔΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΚΑΡΑΛΗ.ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ[ΒΛΕΠΕ ΧΕΛΑΚΗΣ] ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.....ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥΣ ,ΚΟΝΤΟΥΣ,ΧΕΛΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΡΑΛΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΧΑΡΗ.ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ...........

Πριν 35 χρόνια στο καφενείο του Τζαννή



Πώς περνάνε τα χρόνια...
Περνάνε τα άτιμα και γερνάμε και γεροντοπαραξενεύουμε.
Κι άπαξ και είσαι γεροπαράξενος πάει τέλειωσε!
Το ένα σου ξυνίζει και το άλλο σου βρωμάει.
Τί κι αν όλοι σου λένε να θαυμάζεις το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Τί κι αν σου λένε να υποκλιθείς στην μαχητικότητα του Αστέρα Τρίπολης, το θεαματικό παιχνίδι του Αρη, το σωστό ποδόσφαιρο της Λάρισας.
Εσένα ο λογισμός σου τρέχει στα παλιά τα χρόνια, τότε που...δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα, όπως λέει κι ένα παλιό τραγούδι.
Τότε που τα γήπεδα ήταν μισόξερα (ή μήπως μισοχλωρά; ), τα πλαστικά καθίσματα πολυτέλεια γιά λίγους VIP, τα «φοράκια» η κυριακάτικη λαχτάρα μας, η «Αθλητική Κυριακή» ασπρόμαυρη, ο λιόσπορος το...επίσημο σνακ των απανταχού φιλάθλων και τα «ραντεβού» στα Σπάτα και αλλού, φαινόμενα σχεδόν άγνωστα.

Στο καφενείο του Τζαννή στα Εξάρχεια την δεκαετία του ’70 μαζεύονταν μερικές απ τις πιό χαρακτηριστικές φιγούρες της εποχής.
Ο κύριος Ευάγγελος ο Χέλμης, ο άνθρωπος που όντας προπονητής του Ολυμπιακού έφερε πρώτος γιατρό στον πάγκο ελληνικής ομάδας, ο «πρόεδρος» - ένας σεβάσμιος παππούς πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων με κάρτα υπ αριθμόν 1 στην Λέσχη του Ολυμπιακού, ο «στρατηγός» που πολέμησε στο Ελ Βασάν και ήταν σχεδόν ανάπηρος απ τα κρυοπαγήματα – αμετανόητος Παναθηναϊκός, ο θειός μου ο Τάκης αντιπρόεδρος του Αστέρα και μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ, ο κύριος Κούγιας ο διαιτητής που όλοι τον σέβονταν ενώ ταυτόχρονα όλοι ήξεραν πως ήταν ΑΕΚτζής, ο Σαλεβουράκης με το ταξί του και πολλοί ακόμα που κάθε Κυριακή μαζεύονταν εκεί γιά να προετοιμάσουν την...απογευματινή λειτουργία.
Οι εφημερίδες άνοιγαν, (δηλαδή «Αθλητική» και «Φως», δεν υπήρχε καμιά άλλη αθλητική τότε) στα διαλείμματα των ταβλομαχιών με έπαθλο το ουζάκι με μεζέ και μιά μίνι σύσκεψη γινόταν.
- Απόλλωνας – Πανιώνιος το απόγευμα στην Ριζούπολη. Ματσάρα! Πάμε εκεί;
- Εχει και Ολυμπιακός – Ηρακλής στο Καραϊσκάκη, πού λέτε να πάμε;
- Πού παίζει η ΑΕΚ;
- Με τον Βύζαντα στα Μέγαρα και ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο...
- Ε τότε πάμε Ριζούπολη, αποφαίνονταν όλοι με μιά φωνή.
- Κούγια πού σφυρίζεις το απόγευμα;
- Β’ Εθνική Προοδευτική – Παναρκαδικός.
- Α καλά, δεν θα ρθουμε να σε κράξουμε αυτή τη φορά. Τυχερός είσαι, τον πείραζε ο «πρόεδρος».
Αφού τελείωναν οι ταβλομαχίες και ο θείος μου κατατρόπωνε τον «πρόεδρο» ο οποίος εκτός απ τα ουζάκια πλήρωνε και το υποβρύχιο-βανίλια μου, η παρέα κατευθυνόταν στην ταβέρνα της κυρά Σοφιάς (σημερινός «Μπαρμπα Γιάννης»), συνέτρωγε και ετοιμαζόταν γιά το απογευματινό παιχνίδι.
- Τί είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας θείε, ρωτούσα με όλη την απορία των επτά μου χρόνων.
- Καλές ομάδες, θα δούμε ωραίο παιχνίδι, χαμογελούσε ο θείος κάτω απ τα μουστάκια του. Οχι τόσο καλές σαν την ΑΕΚ βέβαια...
- Ούτε τον Παναθηναϊκό, ε, συμπλήρωνα εγώ.
- Καλά, καλά. Ούτε τον Παναθηναϊκό.
Στην πιάτσα των ταξί απέναντι απ το καφενείο περίμενε ο Σαλεβουράκης κι άλλοι δύο-τρεις που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους.
Η παρέα επιβιβαζόταν με προορισμό το γήπεδο.
Ολοι μαζί Παναθηναϊκοί, Ολυμπιακοί, ΑΕΚτζήδες σε λίγη ώρα κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον στα τσιμέντα της Ριζούπολης γιά να παρακολουθήσουν Απόλλωνας – Πανιώνιος.
Ο «πρόεδρος» είχε και το ραδιοφωνάκι του και ενημέρωνε συχνά-πυκνά την παρέα γιά τα αποτελέσματα πριν τα ανακοινώσουν τα μεγάφωνα.
- Τάκη, με τις υγείες σας βρε. Γεννάνε και τα κοκόρια στα Μέγαρα, πείραζε τον θείο μου την στιγμή που ο Βύζαντας άνοιγε το σκορ με την ΑΕΚ.
- Δεν μας τα λες όλα όμως. Κάτι έκανε και ο Αϊδινίου στο Καραϊσκάκη, απαντούσε ο θειός μου.
- Της στιγμής πράγματα...5-1 θα νικήσουμε, εκτός αν μας ζορίσει λίγο ο Φανάρας.
- Θείε ποιός είναι αυτός ο σγουρομάλλης του Απόλλωνα;
- Ποιός, το 7;
- Ναι, αυτός που κάνει ωραίες τρίπλες.
- Ο Αρδίζογλου. Σ αρέσει;
Του χρόνου που θα παίζει στην ΑΕΚάρα θα τον βλέπουμε πιό συχνά.
- Και ο άλλος με το 10 του Πανιώνιου;
- Ο Χάϊτας. Μεγάλος παίκτης.
- Αυτός δεν θα παίξει στην ΑΕΚ;
- Ε δεν θα τους πάρουμε και όλους. Αυτός ας πάει αλλού.
- Θα τον πάρουμε εμείς, είπα με βεβαιότητα.
- Εσείς έχετε καλύτερο. Εχετε τον Δομάζο.
- Ε θα πάρουμε κι αυτόν.
- Να το πεις στον πρόεδρο να τον πάρει, με πείραξε ο θείος μου την ώρα που ο Δέδες έβαζε γκολ.
- Πω πω... Γκολάρα. Τί σουτ ήταν αυτό; Αγαλμα ο Ερέα.
Στο ημίχρονο ο «πρόεδρος» με κέρασε πορτοκαλάδα.
Ηταν κάτι πλαστικά στρογγυλά μπουκαλάκια που οι μικροπωλητές έβγαζαν από βαρέλια με κρύο νερό. Καλύτερες πορτοκαλάδες απ αυτές του γηπέδου δεν έχω πιεί ακόμα στη ζωή μου.
Οταν τέλειωνε το παιχνίδι, όλοι μαζί κατευθύνονταν προς τα ταξί γιά την επιστροφή στην πλατεία.
- Πρόεδρε τελικά δεν ήθελε ο Φανάρας. 1-1 και με το ζόρι...
- Δεν πειράζει βρε. Χαρίζουμε εμείς. Ο Γουλανδρής είναι γενναιόψυχος. Σας αφήνει να ελπίζετε. Την άλλη Κυριακή θα δείτε τί θα γίνει στο Χαριλάου.
- Θείε πόσο ήρθε η ΑΕΚ;
- Θες σοκολάτα;
- Οχι δεν θέλω. Πόσο ήρθε η ΑΕΚ;
- Πάμε τώρα γρήγορα γιατί θα μας ψάχνει ο Σαλεβουράκης...

Ετσι ήταν η μπάλα την δεκαετία του ΄70.
Την μιά βδομάδα Χάϊτας και Αρδίζογλου, την άλλη Δομάζος και Καλκαντέρα, μετά Κούδας και Παπαϊωάννου, μετά Πουπάκης, Σταυρόπουλος και Δαβουρλής, ύστερα Γιούτσος, Δεληκάρης και Ρεμούνδος, κάθε βδομάδα όλα τα γήπεδα γεμάτα παρέες και στο ξερό τερέν καλλιτέχνες που μπορεί να μην έτρεχαν σαν τους σημερινούς «ράμπο», πάντα όμως έκανα κάτι που το θυμόσουν γιά πολλές-πολλές μέρες, μπορεί και χρόνια.
Κι ας μην υπήρχε τότε Supersport 5 να στο δείχνει 100 φορές την εβδομάδα...

Ας επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας.
Γεράσαμε, έλεγα και παραξενέψαμε.
Και τώρα πιά δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε το ποδόσφαιρο.
Αυτό που απλόχερα μας προσφέρουν κάθε αγωνιστική οι άσσοι της Super League.
To δέρμα μας είναι ποτισμένο από τη σκόνη του ξερόχλωρου, στο αίμα μας τρέχει εκείνη η πορτοκαλάδα, στη γλώσσα μας υπάρχει ακόμα η αλμυρή γεύση του λιόσπορου, στα μάτια μας, σαν να ήταν χθες, το ψαλίδι του Μίμη του Παπαϊωάννου και η εκπληκτική εκτίναξη του Τάκη του Οικονομόπουλου.
Είμαστε κατεστραμένοι, πάει και τελείωσε!

Αφιερωμένο στην γενιά των σαραντάρηδων και βάλε...

Τόπο στα περήφανα γηρατειά!

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Χαρμολύπη



Μια λέξη μόνο... ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ... (ελέω αποτελεσμάτων Ολυμπιακού Αστέρα και Ηρακλή)

Σήμερα βρέθηκα για ακόμα μια φορά στην Τούμπα με φίλους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ για να δουμε παρέα το παιχνίδι μετά από 2 χρόνια συνεχών αποτυχιών κέρδισα τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα. Έναν ΠΑΟΚ χωρίς φαντασία, χωρίς συνοχή αλλά πάνω από όλα χωρίς πάθος . Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πικράθηκε πολύ απόψε και το έδειξε... δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν σωστό ή λάθος ο τρόπος αντίδρασης αλλά σίγουρα θεωρώ τον Σάντος καλό προπονητή και του αξίζει μια ευκαιρία ακόμα...

Στα αγωνιστικά τώρα στέκομαι σε δύο σημεία στο δε πρώτο ότι η Τούμπα χειροκρότησε τον Ριβάλντο κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο ότι οι πραγματικές αξίες αναγνωρίζονται ανεξαρτήτου χρώματος, στο δε δεύτερο οτι μια Διαστημική ΑΕΚ μπήκε με πατημένο το γκάζι και μέσα σε 7 λεπτά έβαλε 3 γκολ και καθάρισε ένα φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι σημειώνοντας την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία της μέσα στην Τούμπα.

Οι παίκτες της είχαν πάθος και σχέδιο για να πάρουν τον αγώνα, δεν υπήρχε υστερήσαντας μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Παπασταθόπουλος, Γεωργέας χωρίς να ξεχνάμε τον Ριβάλντο, Μπλάνκο και τους Λύμπε και Καλόν που με τα εξαιρετικά τους γκολ έβαλαν την σφραγίδα τους, με το γκολ του Καλόν να βάζει χαλαρά υποψηφιότητα ως το καλύτερο της αγωνιστικής....

Όπως και να έχει όμως έμεινε μια αγωνιστική και όλα σχετικά με τον τίτλο θα κριθούν την άλλη Κυριακή στο γήπεδο ασχέτως αν όλα τα αποτελέσματα δεν κερδίζονται σε αυτό....

Συντριβή


Δεν έχω τίποτε άλλο να πω για την σημερινή ήττα, έκτος από τις παρακάτω παρατηρήσεις:

1. Ευτυχώς αυτό το πρωτάθλημα έλαβε τέλος, απομένει η τελευταία ήττα στην Λάρισα για να σφραγιστεί η χειρότερη αγωνιστική χρονιά του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 1979.

2. Θοδωρή διώξε τους όλους και κάνε ομάδα αντάξια του ονόματος μας. Καταλαβαίνεις την αγάπη του κόσμου προς εσένα? Οποιοσδήποτε άλλος αν ήταν στην θέση σου οι 20.000 που βλέπαν αυτήν την παρωδία ντέρμπι θα είχαν διακόψει το παιχνίδι στο 0-3, όπως πολλά χρόνια πριν όταν βλέπαμε και χειροκροτούσαμε τον Ντέμη να κάνει χατ τρικ και μετά να μπουκάρει ο κόσμος. Τελευταίες μέρες Βουλινού ήταν αν δεν μ' απατά η μνήμη μου....

3. Σάντος ήρθες την 2η αγωνιστική και η ομάδα με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις κατέρρευσε. Παραδέξου την αποτυχία σου και πήγαινε στο καλό. Με 11 αστακούς και εγώ κάνω τον προπονητή. Το θέμα είναι ότι τις 11 σαρδέλες τις έκανες μαρίδες....

4. Το παιχνίδι δεν το πουλήσαμε. Αυτή την ομάδα έχουμε και είναι η χειρότερη στην Λίγκα. Το ότι σωθήκαμε το οφείλουμε στην Τούμπα και στον κόσμο που πήρε το παιχνίδι με τον Άρη...

5. Ευτυχώς το μαρτύριο τελείωσε! Μένει να σωθεί το μπάσκετ...

Είμαστε Αυτοί Που Θα Χαλάσουμε Την Γιορτή Σας!

Αντιγάφω τιλους απο αθλητικά site:
Τοροσίδης: Είμαστε πρωταθλητές
Πρωταθλητής!
Κόβει το νήμα!

Τελειωμένο θεωρούν το πρωτάθλημα οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού. Από την στιγμή που κέρδισαν στην Ξάνθη την ομώνυμη ομάδα, το μόνο που απομένει είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγδας κύριος Ιωάννης Τζίγγερ Βαρδινογιάννης να απονέμει το τρόπαιο στον Αρχηγό του Ολυμπιακού κύριο Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς...

Δεν λέω, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα η παραπάνω σκηνή...

Όμως....

Όμως περισσέυει ακόμη ένα παιχνίδι.
Ο Ηρακλής δείχνει και είναι φορμαρισμένος.
Ο Ηρακλής αποτελείται απο πιτσιρικάδες που δεν νομίζω να δουν το παιχνίδι σαν μια άχαρη δουλειά πριν τις διακοπές.
Ο Ηρακλής όλη την αγωνιστική περίοδο δεν έδωσε στον αντίπαλό, ούτε ένα παιχνίδι.
Ο Ηρακλής πάτησε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ στην έδρα τους.
Αν δεν τον είχε κατακρεουργήσει η διαιτησία όλη την χρονιά, τώρα θα μιλούσαμε για play off και όχι για σωτηρία.

Εξάλλου λένε ότι τα καλύτερο πάντα μένει για το τέλος....

υγ:Γιατί ο Ολυμπιακός δείχνει τόσο σίγουρος για το CAS?
Ξέρει τίποτε που εμείς οι άλλοι αγνοούμε?
Οι νομικοί της ΑΕΚ τι κάνουν?
Γιατί δεν βοηθούν την Καλαμαριά?

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ

ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ.Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΔΩΣΕ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΡΟΛΙΓΓΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΣΕ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ[ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΦΕΤΟΣ].ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ[ΓΚΟΛ ΓΚΕΚΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ] ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.ΦΕΤΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΡΙΞΑΝΕ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

ΥΓ1.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΣΟΥ.ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ.....2ΗΜ-1ΤΕΛΙΚΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...... ΞΕΥΤΙΛΕΣ

ΥΓ2.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΛΙΓΟΥΡΙΑΣΕ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ.

ΥΓ3.ΚΕΧΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ......

ΥΓ4.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΚΟΠΡΟΛΙΓΓΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΣΑΝΤΟΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Παίκτες και Σάντος δεν αξίζουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Τέρμα για φετος........Question
Ξεσκαρτάρισμα τώρα!!!!
Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ να τον λυπάται η ΑΕΚ και να σταματάει στα 3γκολ
Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ στο 25' να χάνει με 0-3
Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η κατάντια
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Θόδωρε μαζί σου, διώξε τα λιμά

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ , ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΣΑΡΔΕΛΑ

Υ.Γ.: Συν τοις άλλοις επεισόδια μεταξύ ηλιθίων και ματ......



UPDATE: ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ....
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΤΗΝ SKODA ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ..... ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SKODA ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΓΕΝΕΘΛΙΑ!

...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α' , Β΄,ΚΑΙ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!.ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ (ΜΑΥΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!)
...ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΦΙΛΑΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ...ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΟ) ΠΑΣΣΙΑΛΗΣ (ΟΣΦΠ) ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ (ΠΑΟΚ) ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) ΚΑΡΑΙΣΣΑΡΙΔΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΣΑΠΟΥΝΤΗΣ (ΑΡΗ Η ΟΦΗ)!
...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΝ 500.000.000 ΔΡΧ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΣΟ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΕ?ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ...ΠΑΕ ΑΛΛΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!...ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΣ?ΤΖΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ?ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!
...ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΠΑΝΙΩΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΣ!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙ...ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙ?ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α'ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
....ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΣ!

Πρωταθλημα - θρίλερ

- Που 'σαι μάστορα... Πιασε δυο κιλα αγωνία και μισό ανατροπές βαθμολογίας και κοψτες φέτες ψιλές, και τυλιξέ τα θα τα πάρω μαζί μου σπίτι.... Αμασητα θα τα φανε τα παιδια! Ναι ρε σου λεω, μεχρι και ξυλο θα παιξουνε!

Και το ελληνικο ποδοσφαιρο προς τη δοξα τραβά. (γελια κονσερβα εδω παρακαλω και σε ριπλεϊ το Euro στα χέρια οποιου θέλετε)


(οποιο ονομα και να βαλετε μια χαρα θα ταιριαζει)


Κατα τα αλλα θα εχουμε να λεμε οτι το φετινο πρωταθλημα ειχε αγωνια, ανεδειξε ομαδες (Αρη, Αστερα Τριπολης για παραδειγμα αλλα και αλλες) και διαφορα αλλα φαιδρα. Και κανεις δεν θα δει οτι ολο αυτο το πανηγυρακι στηριχθηκε στην πληρη ανυπαρξια των μεγαλων του κεντρου. Χωρις λεφτα και επενδύσεις κύριοι το μονο που θα αλλαζει ειναι το ονομα της ομαδας που θα αποκλειεται στην ευρώπη. Καληνύχτα σας.