Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Πειρατικό ναυάγισε...


Σαλτζμπουργκ (του ανταποκριτού μας)
Πειρατικό μπρίκι ναυάγησε ανοιχτά του Σάλτζμπουργκ στα γλυκά νερά του ποταμού Salzach, μετά από σύγκρουση με Ρωσική φρεγάτα. Οι πληροφορίες μας μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι μόνος διασωθείς από το 23μελές πλήρωμά ήταν ένα μικρό ναυτάκι ονόματι Βασίλης Τοροσίδης. Ο Γερμανός Καπετάνιος και ο Έλληνας βοηθός του αγνοούνται. Ήταν το ίδιο μπρίκι που 4 χρόνια πριν είχε αναστατώσει την Λισαβόνα. Ο Γερμανός καπετάνιος φέρεται καθώς βυθιζόταν το πλοίο να ψέλισε "Αντώνη μας έκαψες!!"...

Κρίμα ...

Σκέψεις τελευταίες

Η ιδέα μου ήταν ή πραγματικά ακουγόταν;
"Ο Άντζας σε διπλό ρόλο πριν τα δύο σέντερ μπακ, κόφτης και τρίτος κεντρικός - κάτι σα το Κατσουράνη το 2004".
Η απόδοση του Κατσουράνη στο προηγούμενο παιχνίδι επιβεβαίωσε ότι δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ίσως αυτό που είχε δει ο Ρεχάγκελ και το σκεφτόταν(??).
'Η μήπως είναι στη φαντασία μού, ή των δημοσιογράφων ή των δύο-τριών ατόμων που μου το είχαν συζητήσει; Αν κάποιος το είχε ακούσει, ας το γράψει. Γράφω ξανά ότι μου το είπαν, δεν το διάβασα κάπου.

Δυο λόγια γενικά που ίσως κολλάνε και στην Εθνική.
1. Το euro δείχνει να ευνοεί τεχνικές ομάδες (Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία), οι οποίες διαθέτουν τεχνίτες παίκτες: τέτοιους πρέπει να βάλει μέσα ο Ρεχάγκελ
2. Η αμυντική γραμμή δε δίνει τη νίκη το 2008: η επίθεση είναι που κερδίζει, πρέπει κι εμείς να παίξουμε πιο επιθετικά. Μέσα ο γκολτζής Γκέκας ή αλλιώς Λυμπερόπουλος, εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε με ΔΥΟ επιθετικούς, κι ας είναι 5-3-2.
3. Τη δεύτερη ημέρα οι ομάδες εμφανίστηκαν καλύτερες, αλλά οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν γενικά: Πολωνία - Γερμανία - Γαλλία - Ιταλία δεν τους βγήκε.
Δύσκολα - θεωρώ - θα μας βγει κι εμάς...
4. Δίαβαζα ότι οι νέες μπάλες είναι "δύσκολες"/"κωλόμπαλες" για τους τερματοφύλακες και γενικά, κι ότι ευνοεί τα μακρυνά σουτ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ... Κι ειδικά μακρυνά σουτ...

Κι ένα τελευταίο για Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι η τακτική του να φυλάει πρώτα τα νώτα του, είναι η σωστή: αυτό διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ψηλά παληκάρια για σέντερ μπακ καθώς και μερικά ψηλά παληκάρια που ξέφυγαν από σέντερ μπακ(=Χαριστέας), αυτούς έχουμε, με αυτούς πρέπει να παίξουμε - ας παίξουμε τουλάχιστον με πιο επιθετικό προσανατολισμό, με καλύτερες σκέψεις για αντεπίθεση.
Παίκτες κλειδια πάλι Μπασινάς-Καραγκούνης και το τρίτο χαφ.

P.S. O Θεοφιλόπουλος στο χθεσινό ματς ήταν - σχεδόν - μια χαρά, καμμία σχέση με τη πρώτη περιγραφή - ίσως γιατί ο διπλανός του ήταν πιο άσχετος...

Η εθνικη μας κουβερτα τυλιγμενη σε εναν αρρωστο χλεμπονιαρη(Anad.)

Αληθεια ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω κατι...
Γιατι ενας ποδοσφαιρικος αγωνας εθνικων ομαδων οριζεται ως εθνικος πολεμος?
Γιατι αναλογα με την κριτική που θα ασκήσεις σύμφωνα παντα με αυτην θα καταφραφει στην συνείδηση των αναγνωστών ως μια πιστοποίηση εθνικού φρονήματος.
Παιδια ειναι απλα μπαλα , μονο ποδοσφαιρο και αντι κατσουμε να χαρουμε και να ξεστραβωθούμε να βγάλουμε αυτην την τσίμπλα απο το ματι , καθόμαστε και πικραινόμαστε για το πως επαιξε η εθνικη.
Κανονικά πρέπει να γράψουμε στα παπαρια μας ολη αυτη την συγκίνηση στο άκουσμα του όποιου εθνικού ύμνου και να την αραξουμε βγαζοντας οτι χρωμα γυαλιά φοράμε ΜΠΛΕ ,πράσινα κίτρινα η οτιδήποτε... ισχυει γενικότερα αυτό....

Οξω απ την παραγκα οπαδε.

Δειτε και ενα ωραιο γκολακι τωρα




(αναδημοσιευω τουτην εδω την αναρτηση απο το μπλογκ μου γιατι ως καινουριο μελος αυτου του μπλογκ θελω να δωσω μια ιδεα των αποψεων μου ....)

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SPOTBET


Μετά την φοβερή εμφάνιση των Ισπανών στο παιχνίδι της πρεμιέρας ο Luis Aragonés συνέστησε ψυχραιμία ώστε να κερδίσουν το επόμενο ματς και να περάσουν στην επόμενη φάση.Και πάλι η ομάδα ξεκινάει σαν φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου,αλλά με τους Ισπανούς τίποτα δεν είναι σίγουρο.Το πιο ευχάριστο νέο για τους Ισπανούς είναι η υποστήριξη των φιλάθλων κάτι που δεν το συνηθίζουν οι Ισπανοί για την εθνική τους ομάδα.Ο αριθμός των οπαδών που ακολουθούν την ομάδα αποτελεί ρεκόρ για αυτούς.Αυτό που τους ευχαριστεί είναι να βλέπουν τον Fernando Torres με τον David Villa να συνεργάζονται άψογα και να προσφέρουν ωραίο θέαμα.Ο πονοκέφαλος του Aragonés είναι ο τύπος καθώς όλη η εθνική αποτελείται από αστέρια γι’αυτό και ο Ισπανός προπονητής κρατάει τους παίκτες μαντρωμένους και αφοσιωμένους στο παιχνίδι με τους Σουηδούς....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΙΣΠΑΝΙΑ και OVER

Παίκτης της Α.Ε.Κ. ο 'Nacho' Scocco



Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα ανακοίνωση από την ΠΑΕ AEK -ίσως και λόγω της διαφοράς ώρας- αλλά ο Nacho Scocco θα πρέπει να θεωρείται παίκτης μας, αφού ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Mario Trejo το ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Pumas.

O Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Ignacio Martin Scocco (29/5/1985, 71kg, 1m76) ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Newell's Old Boys (2004-06) έχοντας 48 γκολ σε 75 αγώνες . Τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε στην Pumas Club Universidad Nacional του Μεξικό και σε 74 παιχνίδια σκόραρε 38 φορές. Έχει κατακτήσει το Torneo Apertura του 2004 στην Αργεντινή με την Newells και έχει αγωνιστεί στην Κάτω των 20 Εθνική της χώρας του.

[via]

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

4-2


Εποχή Τεν Κάτε

Προπονητής του Παναθηναϊκού και επισήμως για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χενκ Τεν Κάτε. Νέο βήμα και σπουδαία πρόκληση χαρακτήρισε τους «πράσινους» ο Ολλανδός τεχνικός, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες μου». Βελτιωμένη πρόταση, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, θα καταθέσουν στη Σάλτσμπουργκ για τον Ίβανσιτς οι «πράσινοι», περιμένοντας απάντηση μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πρέσινγκ από Χενκ Τεν Κάτε στον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, φήμες και για Σαβιόλα. «Ζεστά» εξετάζεται ο Αργεντινός αμυντικός Πεγεράνο. Υπογράφει σήμερα για τέσσερα χρόνια ο Κλέιτον. Υποψήφιος για τη θέση του δεύτερου βοηθού προπονητή ο Νίκος Νιόπλιας.

Κι επισήμως

Προπονητής του Παναθηναϊκού και επισήμως είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χενκ Τεν Κάτε. Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη από την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί, αφού εκκρεμούσε η διευθέτηση της υπόθεσης με την αποζημίωση του Ολλανδού τεχνικού από την Τσέλσι. Ο 53χρονος προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου, όταν θα έρθει στην Ελλάδα για την επίσημη παρουσίασή του. Ο Χενκ Τεν Κάτε τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων»: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ως προπονητής τον Παναθηναϊκό. Είμαι συνηθισμένος να δουλεύω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ανταγωνισμού και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ αυτό το νέο βήμα στην καριέρα μου ως σπουδαία πρόκληση. Η οργάνωση, η ιστορία και η φιλοδοξία του Παναθηναϊκού, αλλά και η γενικότερη στάση των ανθρώπων του απέναντι στο ποδόσφαιρο, είναι ανάλογες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ευρώπη και γι' αυτό πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες μου». Φουλ για Ίβανσιτς Αποφασισμένος να διατηρήσει τον Αντρέας Ίβανσιτς στο δυναμικό του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να καταθέσουν βελτιωμένη πρόταση στη Σάλτσμπουργκ για την αγορά των δικαιωμάτων του Αυστριακού μέσου και θα ζητήσουν άμεση απάντηση από την ομάδα του, αφού το θέμα αυτό θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Μετά την προσφορά του ενός εκατ. ευρώ που είχαν καταθέσει αρχικά και αυτή του 1,4 εκατ. ευρώ που έγινε προ ημερών, το «τριφύλλι» θα προσφέρει 1,7 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο άσο. Υπέρ του Παναθηναϊκού λειτουργεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλη επίσημη πρόταση για τον παίκτη και ότι ο «Ιβ» δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο EURO 2008, με συνέπεια να μην ανέβει κι άλλο η τιμή του και προσελκύσει νέους μνηστήρες. Δεν αποκλείεται η Σάλτσμπουργκ να προσπαθήσει να τρενάρει την ιστορία για λίγο ακόμη καιρό, περιμένοντας την αναμέτρηση Αυστρία-Γερμανία, στην οποία όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στον Ίβανσιτς. Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν έχει διάθεση να περιμένει για πολύ και αν το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη για τη θέση του αριστερού χαφ.

Πρέσινγκ σε Γκούντγιονσεν

Προσωπικά έχει αναλάβει την υπόθεση Έιντουρ Γκούντγιονσεν ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός ασκεί πιέσεις στον πατέρα και μάνατζερ του Ισλανδού μεσοεπιθετικού προκειμένου να πείσει τον άσο της Μπαρτσελόνα να έρθει στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο πάντως είναι πολύ δύσκολο, αφού ο ξανθομάλλης άσος έχει ως πρώτη του επιλογή είτε να παραμείνει στην «Μπάρτσα» είτε να επιστρέψει στην Premiership, όπου είναι περιζήτητος. Φήμες θέλουν τον Χενκ Τεν Κάτε να έχει προσεγγίσει και τον Χαβιέρ Σαβιόλα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα. Ο 26χρονος άσος είχε φέτος μόλις 9 συμμετοχές (5 ως βασικός, 4 ως αλλαγή) και 3 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάει για Πεγεράνο

Πολύ «ζεστά» εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό η περίπτωση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Βελέζ, Χερνάν Ντάριο Πεγεράνο. Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», ο 24χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός απάντησε: «Άκουσα κάτι σχετικά, αλλά πολλά μπορούν να λέγονται για πολλές προτάσεις. Μέχρι να υπογράψω συμβόλαιο, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν προτάσεις, άλλες καλές για τη Βελέζ κι άλλες όχι, αλλά εγώ πρέπει να είμαι ήρεμος».

Υπογράφει ο Κλέιτον

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Σίλβα Κλέιτον θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ ετησίως, αφού χθες διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Η Λάρισα θα εισπράξει 1,6 εκατ. ευρώ συν τον Θανάση Τσίγκα (ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 200.000 ευρώ στον Ατρόμητο και θα τον παραχωρήσει στους Θεσσαλούς), πιθανότατα και τον Στέφανο Σιόντη.

Υποψήφιος για βοηθός ο Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του δεύτερου βοηθού του Χενκ Τεν Κάτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός τεχνικός θα φέρει μαζί του μόνο τον Φαν Ντερ Λεμ και επιθυμία της διοίκησης είναι ο δεύτερος συνεργάτης του να είναι γνώστης της ελληνικής και της… παναθηναϊκής πραγματικότητας. Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί την ιδανική λύση, αλλά εμπόδιο αποτελεί το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, αφού είναι ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Ελπίδων. Στο μεταξύ, ο Φαν Ντερ Λεμ, μιλώντας σε ολλανδικό περιοδικό, αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: «Θέλουμε να ενισχύσουμε τον Παναθηναϊκό με νέους παίκτες, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε κάτι υπόψη μας».

Την Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας

Την προσεχή Τρίτη θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο. Οι τιμές τους είναι ίδιες και σε κάποιες περιπτώσεις χαμηλότερες, σε σχέση με την τελευταία σεζόν που οι «πράσινοι» χρησιμοποιούσαν ως έδρα το ΟΑΚΑ (2006/07). Λεπτομέρειες για τις τιμές ανά θύρα, τους τρόπους διάθεσης και τα σημεία πώλησης υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Στόχος της διοίκησης είναι να πουληθούν περισσότερα από 20.000 διαρκείας. Φυσικά, οι μεταγραφές που θα γίνουν και η προοπτική συμμετοχής στο Champions League θα παίξουν το ρόλο τους.

Πρόταση για φιλικό στη Ρίβερ

Πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ για να έρθει στην Αθήνα για φιλικό στις 24 Ιουλίου. Οι επαφές ανάμεσα στους «πράσινους» και την ιστορική ομάδα της Αργεντινής είναι προχωρημένες και λέγεται πως απομένει η συγκατάθεση του προπονητή του συλλόγου, Ντιέγκο Σιμεόνε. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να γίνουν δυνατά φιλικά, δεδομένου ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και οι αγώνες αυτοί θα έχουν επετειακό χαρακτήρα.

Ιταλία...


Η Ιταλία έρχετε σε αυτό το παιχνίδι ξέροντας ξέροντας εκ τον προτέρων οτι
πρέπει να κερδίσει για να έχει στα χέρια της το παιχνίδι της πρόκρισης
στον επομενο γύρο και να μην χρειαστεί να περιμένει συνδιασμό αποτελεσμάτων
για να προκριθεί.Η Ιταλία προέρχεται απο τον δυασρμό με 3-0 απο τους
Ολλανδούς στην πρεμιέρα με τους Ruud Van Nistelrooy, Wesley Sneijder
και Giovanni Van Bronckhorst να είναι οι σκορερ.Ο προπονητής των Ιταλών
Roberto Donadoni δέχτηκε μεγάλη κριτική για τις επιλογές του να ξεκινήσει με τον
ντεφορμέ Marco Materazzi στην άμυνα αντι του Fabio Grosso,και του
Massimo Ambrosini αντι του Daniele De Rossi στο κεντρο.Επίσης δέχεται
και πιέσεις να ξεκινήσει τους Alessandro Del Piero και Antonio Cassano
στην αρχική ενδεκάδα που εντυπωσίασαν στο πρώτο παιχνίδι.Ακόμη ο
Roberto Donadoni αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα αφού θα λείψουν
λογικά οι Materazzi και Andrea Barzagli με τους Chiellini και Grosso
να τους αντικαθιστουν.Απο την άλλη οι Ρουμάνοι που μετά την κλήρωση
δεν τους έδιναν καμία πιθανότητα πρόκρισης εσπευσαν να τους διαψεύσουν
όλους με το χ που πήραν απέναντι στους Γάλλους και με ένα θετικό
αποτελεσμα απέναντι στους Ιταλους μπαίνουν και αυτοί στο παιχνίδι της
πρόκρισης στον επόμενο γύρο....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!


ΠΡΟΤΑΣΗ: UNDER και ΙΤΑΛΙΑ(ΕΧΕΙ ΚΑΙ Χ)
ΠΡΟΤΑΣΗ: UNDER και Χ

Παγκόσμια κατάταξη Τέννις - τοπ10

ΓΥΝΑΙΚΕΣ :
1. (2) Ανα Ιβάνοβιτς (Σερβία) 4.222
2. (1) Μαρία Σαράποβα (Ρωσία) 3.806
3. (3) Γέλενα Γιάνκοβιτς (Σερβία) 3.755
4. (4) Σβετλάνα Κουζνέτσοβα (Ρωσία) 3.565
5. (8) Ελενα Ντεμεντίεβα (Ρωσία) 2.750
6. (5) Σερένα Ουίλιαμς (ΗΠΑ) 2.676
7. (7) Βένους Ουίλιαμς (ΗΠΑ) 2.606
8. (6) Αννα Τσακβετάτζε (Ρωσία) 2.541
9. (14) Ντινάρα Σάφινα (Ρωσία) 2.222
10. (9) Μαριόν Μπαρτολί (Γαλλία) 2.035
---------------------------------------
37. (36) Λένα Δανιηλίδου 728

AΝΔΡΕΣ :
1. Federer, R. 6675
2. Nadal, R. 5585
3. Djokovic, N. 5225
4. Davydenko, N. 3050
5. Ferrer, D. 2905
6. Roddick, A. 2405
7. Blake, J. 2015
8. Nalbandian, D. 2000
9. Wawrinka, S. 1615
10.Gasquet, R. 1595

Θέαμα Euro 2008 (update)

Νομίζω ότι ανέλπιστα το θέαμα καλυτερεύει τη δεύτερη αγωνιστική!
Η Γερμανία δείχνει ότι δεν έχει δεμένη άμυνα και οι Κροάτες εκπλήσουν...
Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα περιπλέκονται!

Φυσιολογικά θα δούμε ακόμα καλύτερα ματς - ελπίζω τέτοιο να είναι και της Ελλάδας.
Το επίπεδο νομίζω ότι είναι καλύτερο από το τελευταίο CL, παρά το ότι οι παίκτες με δυσκολία πιάνουν τα 10 χλμ...

update

Στο ότι το θέαμα του Euro08 είναι καλύτερο από το αναμενόμενο, νομίζω ότι η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου είναι μακράν η χειρότερη ομάδα!
Καθόλου άδικο λοιπόν που σφυρίχτηκε στο πρώτο ματς!!
Ας ελπίσουμε να ανέβει - η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι ότι οι δύο πρώτοι όμιλοι παρουσιάστηκαν, αν όχι το ίδιο καλοί (Γερμανία), βελτιωμένοι.

Τρομερό!


Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...


Ευτυχώς δεν παρατηρούνται τα φαινόμενα του 2004 φέτος. Δηλαδή οι προπονητές της εξέδρας δεν λείπουν μεν, δεν κράζουν όμως τον Ότο Ρεχάγκελ!

Σαφώς και τα θαύματα γίνονται μια φορά όμως ας είμαστε ευγνόμωνες στα παιδιά που μας ανέβασαν στην κορυφή πριν 4 χρόνια έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Η τύχη είναι άλλωστε απαραίτητη σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Λοιπόν επειδή μπορεί να μην πάμε το ίδιο καλά με το 2004 ας είμαστε ψύχραιμοι, ας στηρίξουμε την ομάδα μας και μην αρχίζουμε να εκδηλώνουμε πάλι τα "προτερήματα" της φυλής μας...

Πολύ κοντά στον Ιβιτς ο ΠΑΟΚ


Ο Σέρβος μέσος του Αρη δεν τα βρήκε με τους κίτρινους στις συζητήσεις που έγιναν για νέο συμβόλαιο και από ότι όλα δείχνουν θα καταλήξει στον Δικέφαλο του Βορρά όπως και ο Κώστας Χαλκιάς.


Ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό στην εν Ελλάδι καριέρα του Ιβιτς μετά την ΑΕΚ και τον Αρη. Στα 3 1/2 χρόνια που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ο 31χρονος Σέρβος έχει 85 συμμετοχές και 14 γκολ.

Υπάρχουν και αυτά (ευτυχώς)


Το κοινωνικό ίδρυμα του FC Barcelona «τρέχει» εδώ και μερικές βδομάδες μιά πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια.
Σκοπός της εκστρατείας που υποστηρίζεται από αφίσσες και διαφημιστικά spots στην τηλεόραση, είναι να προωθήσει την σημασία της εκπαίδευσης στα μικρά παιδιά, αντιπαραβάλλοντάς την με το ποδόσφαιρο.
«Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν», είναι το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας και το...παρασύνθημα γίνεται πιό συγκεκριμένο
«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό, αλλά η εκπαίδευση είναι σημαντικότερη», υποστηρίζει το ίδρυμα και φιλοδοξεί το μήνυμά του να ταξιδέψει μέχρι τα παιδιά του τρίτου κόσμου που βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν την μοναδική διέξοδο απ την φτώχεια, την μιζέρια και την εξαθλίωση.
Το διάρκειας 25 δευτερολέπτων διαφημιστικό spot έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Παρουσιάζει ένα παιδάκι στην Αφρική που κάνει σουτ και προσπαθεί να μετρήσει τα γκολ του.
Τί κρίμα όμως...
Δεν ξέρει να μετράει.
Το spot έχει ήδη προβληθεί στην καταλανική τηλεόραση απ τον Απρίλιο και «μιλάει» 8 γλώσσες (Καταλανικά, Καστιγιάνικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα και Αραβικά)
Επιθυμία του ιδρύματος είναι να προβληθεί και σε άλλες χώρες αξιοποιώντας και την περίοδο του EURO 2008.
Γιά τον σκοπό αυτό το spot μεταξύ των συνολικά 50 καναλιών, θα προβληθεί σε 54 χώρες απ το Eurosport, ενώ θα φτάσει και στην Λατινική Αμερική σε 240 εκατομμύρια ανθρώπους μέσω του ESPN.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αφίσσες που εκτυπώθηκαν με κεντρική ιδέα την αποσύνθεση του εμβλήματος του συλλόγου και την χρησιμοποίηση επιμέρους χαρακτηριστικών του γιά διάφορες ανάγκες των παιδιών.
Χαρακτηριστικά αναφέρω πως ο σταυρός του Αγίου Γεωργίου...αποχωρίζεται το έμβλημα του συλλόγου και μετατρέπεται σε σύμβολο ιατρικής βοήθειας γιά τα παιδιά του τρίτου κόσμου.
Τέλος, το κοινωνικό ίδρυμα του FC Barcelona, συγχρηματοδοτεί μαζί με την UNICEF, την UNESCO και την UNHCR ένα πρόγραμμα παροχής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 15 χώρες και 100000 παιδάκια.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SPOTBET



Αφού και οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα η νίκη πλέον αποτελεί μονόδρομο αν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση
.Οι Αυστριακοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ
με το πέναλτι του Luka Modric και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι θετικό απέναντι σε μια πολύ κουρασμένη Κροατία που στα τελευταία λεπτά έπεζε μόνο άμυνα
.Η ήττα από την Κροατία
σημαίνει ότι δεν έχουν κερδίσει σε τελικά ευρωπαϊκού από το 1990 και σύμφωνα και με την φόρμα που διανύουν θα είναι δύσκολο να
γίνει κατι τέτοιο στο παιχνίδι με την Πολωνία.Το χειρότερο ξεκίνημα δήλωσε ο Josef Hickersberger ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα
του υπερείχε των Κροατών σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Ειπε επίσης ότι το ηθικό της ομάδας είναι πεσμένο και θα προσπαθήσει
ο ίδιος να το ανεβάσει δείχνοντας τους το καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν.Οσο για τους Πολωνούς θέλουν να ξεχάσουν την
ήττα από τους εκπληκτικούς Γερμανούς και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μια νίκη απέναντι στην Αυστρία και να μπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης ξανά....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ :UNDER και ΠΟΛΩΝΙΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ :ΓΕΡΜΑΝΙΑ και OVER

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Euroβολιές...

Eιδαμε επιτελους λιγη μπαλα στο Ολλανδία-Ιταλία (μονόπλευρη εστω...) αλλα παραλληλα είδαμε και πιθανοτερα το χειροτερο ευρωπαϊκο διαιτητικό τριο. Ζητημα αν ειχε 10 σφυριγματα σωστα σε ολο το παιγνιδι ο κορακας, που αν σφυριζε ετσι σε κανενα Καραϊσκακη δεν θα ειχε φυγει ζωντανος απο τη χώρα..... Μιλαμε για ανύπαρκτους διαιτητες, πραγματικά τραγελαφική κατάσταση. Και τα πλάγια άουτ ανάποδα τα δινανε λεμε... Αν οι ποδοσφαιριστες δε μοιαζανε να βαριουνται που ζούνε και τους θεατές δεν τους ειχε πιασει το σύνδρομο "Καλοκαίρι-ποδόσφαιρο- ας δειξουμε ποσο πολιτισμένοι είμαστε- αχ διακοπές!" θα είχαμε θύματα...

Ελεεινοι οι Ιταλοι και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον οι πρωταθλητες κοσμου να στηριζονται σε εναν Καναβάρο; Αντε σε 1-2 παικτες; Κριμα, απλα αποδεικνύεται η πλήρης έλλειψη μεγαλων ομαδων σημερα σε επιπεδο εθνικών. Το μπασταρδεμα των εθνικων ομαδων μπασταρδεψε και το επιπεδο του ποδοσφαιρου που βλεπουμε. Εδω παίζει μαύρος στην Εθνική Γερμανίας και ψάχνεις με το κυαλι να βρεις λευκό στη Γαλλία... Κατάντια λέμε...
Επιπλεον οι παικτες ειναι κουρασμενοι και αλλη ορεξη δεν ειχανε καλοκαιριατικα απο το να παιζουνε μπαλα... Τελος παντων...

Να σταθώ όμως σε αυτο που μου άρεσε πιο πολύ και από την πίτσα "ala diavola" και την δωδεκάδα τις παγωμένες μπύρες....
Η μεταδοση του αγωνα ήταν απο φαιδρή ως ηλιθια. Κλίνει προς το ηλίθια. Γιατι φαιδροι και ηλιθιοι μεταδιδανε. Αποκορυφωμα η φαση που ο τυπακος ο κακομοιρης ο Θεοφιλόπουλος νομίζω, λεει "δεν υπηρχε κανενα φαουλ, καλως δε σφυριξε ο διαιτητης" δειχνεται το ριπλει και η φαουλαρα (και κιτρινη) βγαζει μάτια... Και καπακι ο γιγας... "φυσικα ειρωνικα το ειπα πριν αυτο..."
Ω,ρε μάναααααα!
Εκει πραγματικά γέλασα. Και μετά απο λίγο έκλαψα βλέποντας το λογότυπο της ΝΕΤ και ενθυμούμενος ότι οι "ικανότατοι" σπορτκάστερς πληρώνονται απο μας.
Κάτι "πες μας Γιώργο την άποψή σου" και όταν ο Γιώργος πήγαινε να μιλήσει αρχίζε "και ο Αμπροσίνι παίρνει την μπάλα" και δεν τον άφησε ούτε μια φορά να την πεί την ρημάδα την άποψή του
Καποιος δε τους εχει πει οτι το να λες "Ο Αμπροσινι στον Γκατουζο , αυτος κανει λαθος..." ειναι μεταδοση αγώνα, και το παιζουνε και ειδικοι... Για γέλια και για κλάμματα πραγματικά.
Αμ το άλλο θεϊκό: ο διαιτητής κοιτάζει το ρολόι του και ο κ. Βαρούχας το δικό του και ετοιμάζεται για το στούντιο!
Ρε μαλακοπιτουρίξ, στον πούτσο μας ο Βαρούχας το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

Η άλλη θεϊλα του Θεοφιλοπουλίξ... Θα ειπε και 20 φορες "δεν ασχολουμαι με τη διαιτησια μεχρι να βγαλουνε τα μαύρα" (τι θελει να πει ο ποιητής, εκτός του ότι ο διαιτητής φορούσε κίτρινα) και τη μιση ωρα την εφαγε να ασχολειται με τη διαιτησια. Οι ενενήντα στις εκατό φορες που έλεγε ποιος παίκτης είχε τη μπαλα ήταν λάθος και όταν τον διόρθωνε ο καλεσμένος του του την έλεγε κιόλας!!! Κοιτα ρε κατι μαλάκες που πανε διακοπές τσάμπα με τα λεφτά μας! Και νομίζουνε ότι δουλειά τους ειναι να περασουνε ομορφα...

Ε,εδω εχουμε κανει τον Διακογιαννη προτυπο σπορτκαστερ (να βλεπεις το ματς κι αυτος να σου λεει για την εποχη των παγετωνων και πως χαθηκανε τα μαμμουθ) τι περιμενουμε απο τους αδαεις...

Στα δικα μας η εθνική τον έφαγε αμάσητο. Αυτο που προσεξα ειναι ποσο εχουν υπερεκτιμηθει παικτες σαν τον Σαμαρα και τον Αμανατιδη που στην πραγματικοτητα ειναι της σειρας, ενω ο Γκεκας ειναι σαφως κατωτερος των περιστασεων. Ο δε Σεϊταριδης κλασικο παραδειγμα Έλληνα που τα τσεπωσε απο τους κακομοίρηδες (Πορτο και Ρωσσοι κλαινε ακομα τα λεφτα τους) και η τελεια περιπτωση εξαργυρωσης της επιτυχιας του 2004...

Δεν πειραζει παμε για φρεσκα.

Σκατα. Την άλλη φορά θα μεταδίδω μόνος μου.

ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ SPOTBET


Oι δυο ηττημένοι της πρώτης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν και θα είναι
η τελευταία τους ευκαιρία αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Δεν έφτανε η ήττα από τους Τσέχους αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του του καλύτερου επιθετικού τους ή τουλάχιστον του πιο αξιόπιστου,Αλεξάντερ Φρέι που χάνει ολόκληρο το Euro.Η γιορτινή ατμόσφαιρα έχει ήδη εξασθενήσει μετά την ήττα της πρεμιέρας καθώς η ιδέα της πρόκρισης έχει σχεδόν σβήσει.Για όλα εκτός από την ήττα πηγαίνουν στο ματς οι Ελβετοίπου αν χάσουν θα αποκλειστούν,βέβαια αν λάβουμε υπ όψην μας την απόδοση της Ελβετίας στο δεύτερο ημίχρονο στον προηγούμενο αγώνα με την Τσεχία,σίγουρα μπορεί να ελπίζει για κάτι θετικό σε αυτό το παιχνίδι.Απο την άλλη οι Τούρκοι που χάσανε και αυτοίστην πρεμιέρα από τους ανώτερους Πορτογάλους παίζουν το τελεύταίο τους χαρτί για πρόκριση στους 8....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ :UNDER και Χ
ΠΡΟΤΑΣΗ : ΠΟΡΤΟΓΑΚΙΑ και OVER

Σάββας! Στα τσακίδια!!!

Στην αρχή τον είδαμε σε μιά πλατεία στην Αυστρία να ζητάει καφέ βιενουά.
Μετά τον είδαμε να κάνει μιά βόλτα στον Γερμανό, μετά να ψωνίζει απ την Βόδαφον και να φεύγει με τον Γιαννακόπουλο, μετά να τρώει κρουασάν, αυγά μάτια με μπέϊκον, να πληρώνει 1200 ευρώ γιά ένα τριήμερο στο Σάλτσμπουργκ και τέλος τον είδαμε να απογοητεύεται και να βρίζει χθες βράδυ γιατί το όνειρο της παγκόσμιας καταξίωσης θα μείνει λειψό.
Αν κάτι λείπει σ αυτή την χώρα είναι η αθλητική παιδεία και η αυτογνωσία.
Τραβάει στο βάθος των αιώνων αυτή η ιστορία, δεν είναι τωρινή, έχει σχέση με την ταυτότητά μας σαν λαού.
Στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλοι έχουμε από τα γεννοφάσκια μας Σαλαμίνες και Θερμοπύλες, "μιά χούφτα Ελληνες πάντα θριάμβευαν", το μότο της ADIDAS βγήκε από εμάς.
Αδύνατο δεν είναι τίποτα, πάμε ωρέ Ελληνες, οι τσολιάδες, τα φισεκλίκια, οι φουστανέλες, "αέρα-αέρααααα".
Μάθαμε να ζούμε με ψευδαισθήσεις, μάθαμε να πιστεύουμε πως όλα είναι εύκολα, μάθαμε να τα απαιτούμε όλα χωρίς να τα αξίζουμε, μάθαμε να αποθεώνουμε με την ίδια ευκολία που καταρρακώνουμε.
Ολοι ξέρουμε τί θα μπορούσαμε να κάνουμε γιά να νικήσουμε εκτός απ τους καθ ύλην αρμόδιους, κανείς μας δεν μπορεί να αποδεχτεί πως ίσως να μην μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα γιατί ο αντίπαλος είναι απλά καλύτερος και γι αυτό μας κέρδισε.
Πάντα στην ήττα υπάρχουν αποδιοπομπαίοι τράγοι.
Είναι οι ίδιοι που λατρεύονται σαν Θεοί στις λιγοστές επιτυχίες.
Κανείς δεν κάθεται να αναλογιστεί τί πραγματικά είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, πόσο πραγματικά ζυγίζει στο παγκόσμιο στερέωμα, τί οργάνωση και σοβαρότητα έχει, με ποιές επενδύσεις συνοδεύεται, από ποιούς παράγοντες υποστηρίζεται, σε τί γήπεδα διεξάγεται, σε τί κόσμο απευθύνεται.
Ο μόνος που φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει πλήρως με τί πανηγύρι των ζουρλών έχει να κάνει είναι ο Ρεχάκελ
"Με αγαπούν γιά τις επιτυχίες, θα ήθελα να με αγαπούν και μετά απ τις αποτυχίες"
Εφ όσον οι αποτυχίες έπονται μεγάλων επιτυχιών συμπληρώνω εγώ.
Δυστυχώς όμως εδώ δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.
Εδώ ονειρευτήκαμε λέει πως πρώτοι εμείς, αφού κανένας άλλος δεν το έχει καταφέρει, θα παίρναμε λέει το δεύτερο συνεχόμενο, το είπε κι ο Γκαγκάτσης...

Καλή μας νύχτα λοιπόν.
Οι σημαίες μπορούν να διπλωθούν και να φυλαχτούν στο ντουλάπι με τα γάντια του σκι.
Ισως ξαναβγούν αργότερα γιά την Εθνική του μπάσκετ.
Ισως και όχι.
Σημασία όμως έχει η ούγια.
Μην ξεχνάτε.
Και η σημαία που κρατάτε, είναι μιά ευγενική χορηγία της τράπεζας που βάζει κόσμο στο τείχος.
Τρακόσιες χιλιάδες διαφημίσεις είχαν μιά κατάληξη: το κύπελλο.
Εστω κι αν μέσα θα είχε καφέ βιενουά κι όχι σαμπάνια.
Τώρα όλοι μπορούν να αποσυρθούν διακριτικά.
Αλλωστε υποστήριξη λαμβάνουν μόνο όσοι την αξίζουν.
Στους υπόλοιπους θα γυρίσουμε ακόμα μιά φορά παγερά την πλάτη.
Μέχρι την επόμενη στιγμή που θα μας ξανακάνουν εθνικά υπερήφανους.
Γιατί θα καταφέρουν υπεράνθρωπα να σταθούν πάνω απ την μιζέρια και τα χούγια της ράτσας μας.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΑΠΛΩΣ ΚΟΤΕΣ.......


ΤΟ 2004 ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ .

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

1ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ (ΜΕ ΣΤΟΧΟ)


2ΠΑΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

3ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ,ΧΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΠΕΙΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΥΠ:ΣΤΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΜΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΣΕΩΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΓΑΜΕ Η ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝ

ΕΛΕΟΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΠΑΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ναυάγησε το πειρατικό



Κάποτε η θεά τύχη θα σου γυρίσει την πλάτη, δεν μπορείς να τυγχάνεις συνεχώς της εύνοιας της έτσι όπως ήταν φυσικό και μετά τις κορόνες - προβλέψεις Γκαγκάτση για τελικό Γερμανίας - Ελλάδας ήρθε η ανώμαλη προσγείωση με την ήττα από την Σουηδία με 2-0.

Καλή η έπαρση, ωραίο το παραμύθι της σταχτοπούτας αλλά δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει happy end, δεν μπορείς να παίζεις συνεχεία αντί ποδόσφαιρο, να μην έχεις κάποιο επιθετικό πλάνο και να περιμένεις άπλα να δημιουργηθεί ένα κενό ή ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα για να βάλεις γκολ.

Θεωρώ οτι έχουμε και το σθένος και τους παίκτες να ξεφύγουμε από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση αρκεί ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες να καταλάβουν ότι κάποτε πρέπει να παίξουμε μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο γιατί δυστυχώς πλέον μας ξέρουν και δεν είναι όπως το 2004.

Υστερογραφο1: Προς Καραγκούνη: Βρε αγόρι μου καλά άντε και την πρώτη φορά σουτάρεις στα σώματα και δεν μπορείς να κάνεις την πάσα στον ξεμαρκάριστο Κατσουράνη που βγαίνει μόνος του τετ α τετ με το τέρμα .. Όταν ξανά παίρνεις την μπάλα στο καπάκι από κόντρα γιατί βρε παλικάρι μου δεν την δίνεις στον Κατσουράνη 2 μετρα δίπλα σου που εξακολουθεί να είναι αμαρκάριστος και κάνεις πάλι σουτ... είναι παρόμοια φάση με το πρώτο γκολ της Ισπανίας μόνο που εκεί ο παιχτούρ Τόρες δεν είναι Καραγκούνης, κάνει πάσα πάρε βάλε στον αμαρκάριστο Βίγια γίνεται το 1-0 και ξεκλειδώνει το ματσάκι έτσι απλά...

Υστερόγραφο2: Προς Ότο Ρεχάγκελ: Ότο κάνε μας μια χάρη κοίτα λίγο τον πάγκο σου, δόξα ο θεός έχεις επιθετικούς πολύ καλύτερους από τον Σαμαρά τουλάχιστον άντε και ο Χαριστέας γυρίζει πίσω μαρκάρει και έχει το έσνστικτο του killer ο άλλος ούτε κοντρόλ δεν έχει.

Υστερόγραφο3: Παίκτες και προπονητές της Εθνικής δείξτε ότι άδικα σας κατηγόρησαν το 2004 για "κλέψιμο" του Euro, δείξτε οτι το αξίζατε, ότι εξελιχθήκατε και παίξτε μπάλα χωρίς άγχος, στο κάτω κάτω κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν δεν πάρετε το euro2008 ίσα ίσα ένας "τιμημένος" αποκλεισμός παίζοντας την μπάλα και όχι κλεφτοπόλεμο θα ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους τους επικριτές σας..

Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ελλάδα Σουηδία 0-2

...όσο πικρή και αν είναι η ήττα, ας κρατήσουμε τα καλύτερα σημεία του αγώνα...



Το ναυάγιο της Ιταλίας και της Ρωσίας ζηλέψαμε σήμερα στο β' ημίχρονο. Στο 'α μέρος η ομάδα στήθηκε αμυντικά και έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει και για το οποίο μας "αγάπησε" όλος ο κόσμος! Ξεκινήσαμε με 5-4-1, με Άντζα, Κυργιάκο και Δέλλα στο κέντρο της άμυνας, με Τοροσίδη και Σειταρίδη στα μπακ να προσπαθούν να διαφυλάξουν το μηδέν και με τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Χαριστέα και τον Κατσουράνη στο κέντρο και τον Γκέκα ολομόναχο και ξεκομμένο μπροστά. Η άμυνα πήγε καλά, ενώ ο Μπασινάς με τον Χαριστέα κάτι πήγαν να κάνουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αρνητικός - σε όλο τον αγώνα ο Σειταρίδης που έπρεπε να γίνει αλλαγή. Και ενώ στα πρώτα 45 λεπτά κρατήσαμε το μηδέν στα επόμενα δεν το καταφέραμε.

Στο δευτερο ημίχρονο ο Γερμανός έκανε -λάθος για μένα- την αλλαγή του Σαμαρά στον Γκέκα με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να πέφτει συνεχώς σε λάθη. Στη μοναδική καλή ευκαιρία που είχαμε σε σέντρα του Δέλλα οι Σουηδοί θα βάζαν αυτογκόλ. Την γλύτωσαν όμως και ο Ζλάταν στο καπάκι μας κούνησε το μαντήλι. Μετά την νίκη των ισπανών τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα. Impossible is nothing έλεγα προχθές αλλά μάλλον lighting does't stike twice που έλεγε και ο Guardian...

Καλυτερεύει το θέαμα...

Όσο περνάνε οι πρώτες μέρες των ομίλων, μάλλον βλέπουμε και καλύτερα πράγματα..
Σήμερα, ίσως το καλύτερο μέχρι τώρα ματς (Ισπανία-Ρωσία).
Και ακολουθεί το επιδόρπιο, η Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε βασικά να μην φάμε πρώτοι γκολ.
Κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει επιστρέψει...

Και τέλος, ένας βαθμός θα είναι μια χαρά.

ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ

Έλαβα απο φίλο mail με τις νέες μεταγραφές του γαύρου σε παίκτες και προπονητές και τις παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Σωκράτης στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις.Αν τα ζαγάρια του ξαναπέσουν σε κώμα ύστερα απο τίποτα 4άρες και αρχίσουν να βογγάνε και να λένε:"Δεν μπορώ να βγάλω 90λεπτοοοοο...ουάαα"ο μπαμπάς Σωκράτης θα είναι εκεί...2-3 σφυρίγματα απο τον άρχοντα του αγώνα η απο τους πλάγιους και ο γαύρος άξιος πρωταθλητής πάλι..χαχαχαχα....

Πρεμιέρα σήμερα


Πρεμιέρα σήμερα για τις ομάδες του 4ου ομίλου με το παιχνίδι της Ρωσίας με
την Ισπανία.Πρωταρχικός στόχος των δύο πρωπονητών σήμερα του Λουις Αραγονές
και του πολύπειρου Χίντινγκ είναι να μην χάσουν,ετσι έχουν εφηστήσει την προσοχή
στους παίκτες τους να προσέχουν κυρίως να μην δεχτουν γκολ και αν έρθει ένα
για την ομάδα τους έχει καλώς.Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα
του EURO 2004 (ηταν στον ίδιο όμιλο με την εθνική μας και πάλι)και εκέι
είχε γίνει ένα κλείστο παιχνίδι με τους Ισπανούς να παίρνουν την νίκη με γκόλ του
Βαλερόν που είχε περάσει σαν αλλαγή.Η πίεση θα είναι μεγάλη και για τις
δύο ομάδες αλλα το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην πλευρά της Ισπανίας που
σε κάθε διοργάνωση κατεβαίνει με μεγάλες φιλοδοξίες και συγκαταλέγεται
στα μεγάλα φαβορί αλλά πάντα απογοητεύει με τις εμφανίσεις τις.Βέβαια
η πίεση των Ισπανών γίνετε ακόμη μεγαλύτερη μιας και ο τύπος της χώρας
τους έχει ασκήσει μεγάλη κριτική πριν την διοργάνωση,στους παίκτες(ότι δεν παίζουν για την
χώρα τους και οτι κάποιοι εξ αυτών δεν νιώθουν καν Ισπανοί!)και κυρίως στο πρόσωπο
του προπονητή,Λουίς Αραγονές για τις επιλογές του για το EURO.Στο τεχνικό
κομμάτι τώρα η ομάδα δεν εντυπωσίασε στα τελεταία φιλικά με Περού και Αμερική
και έδειξε σημάδια αναποτελσματικότητας κυρίως στο γκόλ,κάτι που τόνισε ο Αραγονές και
δουλεύει συνέχεια στις τελευταίες προπονήσεις....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΕΛΛΑΔΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ :UNDER και ΙΣΠΑΝΙΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ :UNDER και ΕΛΛΑΔΑ

Οποιος χάνει, πλάθει...κουλουράκια

Δεν μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής με έχει ξετρελλάνει το Euro.
Με εξαίρεση την Ολλανδία που χθες έπαιξε εξαιρετικό ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δεν είδα κάτι άλλο να με εντυπωσίασε.
Προσωπικά δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα απ τους φαντεζί αλλά ανούσιους και επιπόλαιους Πορτογάλλους και θέλω να τους κρίνω πιό σίγουρα στην συνέχεια της διοργάνωσης.
Σοβαροί ήταν και οι Γερμανοί, χωρίς όμως κι αυτοί να δείξουν κάτι το εξαιρετικό.
Αυτό όμως που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα είναι πως οι ηττημένοι δεν σκοράρουν καθόλου.
Οποιος χάνει, μένει στο 0 και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Κατά την γνώμη μου οφείλεται σε δύο λόγους.
Ο ένας είναι καθαρά ψυχολογικός και αφορά την έλλειψη μεγάλων προσωπικοτήτων στο φετινό πρωτάθλημα.
Οποιος δεχτεί γκολ δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή του.
Θα έλεγε κανείς άφοβα πως σε κάθε ομάδα θα αρκούσε ένα γκολ γιά να κερδίσει...
Ο άλλος λόγος είναι πως οι περισσότερες ομάδες έχουν ενστερνιστεί (χωρίς όμως να μπορούν να αντιγράψουν ικανοποιητικά) το δόγμα Ρεχάκελ.
Το στήσιμο είναι αμυντικό, όλοι κοιτάζουν πρώτα να εξασφαλίσουν το 0 στην άμυνα, ο προσανατολισμός είναι αμυντικογενής και αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορούν να αντιδράσουν όταν δέχονται γκολ.
Στον αντίποδα, με εξαίρεση την Ολλανδία, όποια ομάδα σκοράρει οργανώνεται πιό καλά στα μετόπισθέν της προσπαθώντας να μην δεχτεί γκολ.
Ακόμα και η φαντεζί Πορτογαλλία, είχε ένα τεράστιο διάστημα οπισθοχώρησης στο δεύτερο ημίχρονο.
Η συνέπεια όλων των παραπάνω είναι να μην παρακολουθούμε ενδιαφέροντες αγώνες, η αδρεναλίνη να μένει χαμηλά και η ποιότητα το ίδιο.
Ας ελπίσουμε όλ αυτά να βελτιωθούν στην συνέχεια και οι ομάδες να αναλάβουν μεγαλύτερο ρίσκο.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ......


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΡΕΣΕΙ .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ( ΕΠΟΧΗ ΒΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ,ΚΛΑΙΦΕΡΝΤ) Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ .ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ



  1. ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ.(ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟ 1 ΓΚΟΛ)

  2. ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΠΑΣΕΣ.

  3. ΕΙΧΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

  4. ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

  5. ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛO PASSING GAME

  6. ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ(ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ)

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΑΠΟΛ News ...

Ο Μομσιλο Βουκοτιτς θα ειναι ο νεος προπονητης του Λεβαδειακου ...

Την Κυριακή (8/6), οι Δημήτρης Φαράντος (τεχνικός διευθυντής της ομάδας) και Μιχάλης Κασάπης (γενικός διευθυντής της ΠΑΕ) είχαν πολύωρη συνάντηση με τον κ. Βούκοτιτς κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας. Τη Δευτέρα (9/6), στα γραφεία της ΠΑΕ, τα δύο στελέχη της ομάδας ενημέρωσαν τον πρόεδρο, Γιάννη Κομπότη για τα αποτελέσματα της συνάντησης. Το μεσημέρι, ο διοικητικός ηγέτης του Λεβαδειακού επικοινώνησε με τον Σέρβο προπονητή και αποφασίστηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Βούκοτιτς είναι 56 ετών και τον Οκτώβριο του 2006 διαδέχθηκε τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον ΠΑΟΚ, όμως έμεινε μόνο τρεις μήνες. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Παρτιζάν, τη ρουμανική Φαρούλ και επί σειρά ετών στην Κύπρο, καθώς ανέλαβε προπονητής στη Νέα Σαλαμίνα, τον Εθνικό Άχνας, τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και στην Εθνική Κύπρου.
(πηγη: Sport24)

Tι να πω δε το βλεπω να μενουμε κατηγορια φετος, αν αναλογιστει κανεις και τις αθλιες μεταγραφες που εχουν γινει ως τωρα ...

Mέσοι Όροι Euro 2008


Δικής μου επεξεργασίας με στοιχεία από msn.foxsports.com
Μερικά:
1. Η Ελλάδα έχει μ.ο. ύψους όσο η Γερμανία ενώ είμαστε υψηλότεροι από τους ..Σουηδούς
(α, ρε Ρεχάγκελ...)
2. Επίσης, είμαστε οι βαρύτεροι - πιο ελαφριοί οι ..Ρώσοι!
3. Δέκα (10) αμυντικούς η Αυστρία, μόλις πέντε (5) η Τουρκία...
4. Τουρκία έντεκα (11) μέσους, η Κροατία εννιά (9) - μόλις έξι (6) η Ελλάδα και η Πορτογαλία
5. Ο Ρεχάγκελ έχει πάρει μαζί του έξι (6) επιθετικούς...
6. Το πολύ χαμηλό δέκατέσσερα (14) των Γερμανών στους γηγενείς (τόπος γέννησης) είναι γιατί πέντε (5) έχουν γεννηθεί στην Αν. Γερμανία - μόνο οι Ολλανδοί και οι Τσέχοι έχουν όλους γηγενείς (αν και οι Τσέχοι είναι όλοι από ..Τσεχοσλοβακία!)

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SPOTBET

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SPOTBET

Ο τρίτος όμιλος η ο όμιλος του θανάτου όπως αλλιώς χαρακτιρίστικε μετά την
κλήρωση,ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στην Ζυρίχη με το παιχνίδι Ρουμανία-Γαλλία.
Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν όσο το δυνατών καλύτερη αρχή
γιατί σε ένα τόσο αμφίροπο όμιλο και το κάθε γκόλ μπορεί να μερήσει.Η
Ρουμανία θα παραταχθεί σε αυτό το παιχνίδι με δύο απουσίες παικτών,του
ανπληρωματικόυ της τερματοφύλακα Ντάνουτ Κόνμαν και του κεντρικόυ
χάφ Όβιντου Πέτρε.Βεβαια ο προπονητης της Ρουμανίας μπορεί να νιώθει
τυχερός παρά τις δύο απουσίες που έχει αφού θα έχει στην διάθεση του
τον βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας
Ντόριν Γκοιάν που παρα τις εκτιμίσεις οτι θα χάσει την πρεμιέρα της ομάδας του
με την Γαλλία ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Όσο για τον μεγάλο προβλιματισμό
που είχε ο Πιτούριτσα με το ποιόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης συμφωνα
με τις τελευταίες προπονήσεις φαίνεται να καταλήγει στον επιθετικό της
Στουτγάρδης Τσίπριαν Μαρικά....
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ : ΓΑΛΛΙΑ και UNDER
ΠΡΟΤΑΣΗ :ΙΤΑΛΙΑ και OVER(ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 2.10!!!)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ...


Ομολογώ ότι η ομάδα της Καβάλας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής από τότε που θυμάμαι να αγωνίζεται στην Α΄Εθνική αρχές δεκαετίας του ΄80 αλλά και κάποια χρονιά το '90.

Εχθές έτυχε να παρακολουθώ αθλητικά στην ΕΤ3. Μεγαλομέτοχος της Καβάλας ο Μάκης Ψωμιάδης! Δίπλα του πρώην υπουργός γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Δεν θέλω να πω πολλά. ΑΕΚ, Ακράτητος Άνω Λιοσίων, Λαλιώτης, Νοσοκομείο Σωτηρία, Ντέμης,μυνήσεις... Θυμάστε τίποτα;;;

Η Καβάλα στη Β' Εθνική από χθες. Το ποδόσφαιρό μας πού όμως;;;

Πρώτο πόδι

Αφού είδαμε το πρώτο πόδι του EURO που θα δώσει τον ένα φιναλίστ του τελικού, δύο μόνο λόγια.

Α' όμιλος
Πορτογαλία: ακόμα καλύτερη ομάδα με φυσικά ακόμα καλύτερους παίκτες
Τσεχία: πιο κυνική ομάδα από το προηγούμενο ευρωπαϊκό, της λείπουν όμως οι τεχνίτες παίκτες για την παραγωγή τερμάτων. Λες αυτός ο Σβέρκος;

Β' όμιλος
Γερμανία: εάν φτιάξει και λίγο η άμυνα, μάλλον το πρώτο φαβορί για φιναλίστ - ίσως και για το τίτλο
Κροατία: ξεκίνησαν καλύτερα από όλους, κουράστηκαν γρήγορα αλλά ήξεραν τι θέλουν και πως να το πάρουν.

Τα χιαστί
Πορτογαλία-Κροατία: δεν πετάω αμέσως έξω τους Κροάτες
Γερμανία-Τσεχία: Γερμανία

Α' ημιτελικός
Πορτογαλία-Γερμανία: σχετικά αμφίροπο, λίγο περισσότερο στους Γερμανούς λόγω και εμπειρίας

Ωραίος ο χθεσινός spotbet, μόνο η Γερμανία πήγε λίγο να τον χαλάσει!

Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Γειά σας φιλοι του τρίτου ματιού και της SPOTBET!Μετά απο ένα διάστημα απουσίας λόγω έλειψης παιχνιδιών επιστρέψαμε με το νέο ανανεωμένο και αναβαθμισμένο blog μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες και εγκυρότερες αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του EURO 2008!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ

Η ομάδα του Γιοακιμ Λεβ έρχεται σε αυτό το τουρνουά σαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ακολουθώντας μια εκπληκτική φόρμα στην φάση των προκριματικών
και θέλουν οπωσδήποτε μια νίκη στην πρεμιέρα με τους Πολωνούς του Λάιο Μπενχακερ στο Κλακενφουρτ για να ξεκινήσουν δυνατά στον όμιλο και να τους φύγει το άγχος.
Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στο στάδιο των ομίλων στο Μουντιάλ του 2006 στο Ντορτμουντ και η Γερμανία είχε κερδίσει στο 91' με γκολ του Νοεβιλλ που είχε
μπει σαν αλλαγη.Αυτη η ομάδα της Γερμανίας που πριν από δυο χρόνια είχε κερδίσει τους Πολωνούς παραμένει το ίδιο δυνατή και ομοιογενής καθώς από τότε
υπάρχουν μονό δυο προσθήκες παικτών στο ρόστερ της.Το μεγάλο βεβαία πρόβλημα των Γερμανών σε αυτή τη διοργάνωση εντοπίζετε στην
άμυνα της καθώς ο τερματοφύλακας Γιενς Λεμμαν δεν έχει παίξει στην Αρσεναλ φέτος και είναι ντεφορμε και εκτός ρυθμού αγώνων. O αγαπημένος παίκτης
του Λεβ Κριστοφ Μετσελντερ που θα έχει παρτενερ του στο κέντρο της άμυνας τον Περ Μερτερσακερ έχει χάσει πολλά ματς φέτος με την ομάδα του την
Ρεαλ Μαδριτης λόγω τραυματισμων,που τον έχουν αφήσει πολύ πίσω, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι ετοιμος.Στην αντίπερα όχθη μετά την πρώτη τους
παρουσία σε τελικά ευρωπαϊκού κυπέλλου οι Πολωνοί ελπίζουν να κερδίσουν για πρώτη φορά τους γείτονες τους Γερμανούς καθώς δεν το έχουν καταφέρει στα
τελευταία 15 ματς που έχουν δώσει...
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΑΥΣΤΡΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ) ΣΤΗΝ SPOTBET !!!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ UNDER
ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ UNDER