Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η συνέντευξη του Μπέου live !!!


Η συνέντευξη του Μπέου live !!!

πατήστε ......απο το sport.gr

Εξώδικο Μαρινάκη σε Blogs και sites !!!


ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ευάγγελου Μ. Μαρινάκη
Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αθήνα, την 9 Μαρτίου 2011, ώρα 21:00 μ.μ.

Διά της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως σας αναφέρουμε ότι το δικηγορικό γραφείο ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εκπροσωπεί δικαστικώς και εξωδίκως τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και έχει αναλάβει την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων του και τη λήψη παντός αναγκαίου μέτρου κατά παντός υπευθύνου διαχειριστή ηλεκτρονικού ημερολογίου, ιστοσελίδας ή ιστολογίου και συντακτών αυτών, και σχετικώς Σας γνωστοποιούμε ότι η δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση και φιλοξενία προσβλητικών χαρακτηρισμών και σχολίων σε βάρος του προσώπου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, τελούμενη είτε από διαχειριστή και συντάκτη είτε από φιλοξενούμενο σχολιαστή θα συνεπάγεται τη λήψη των αναγκαίων δικαστικών μέτρων. Η μη συμμόρφωση στην, διά της παρούσης ηλεκτρονικής εξωδίκου δηλώσεως, πρόσκλησή μας, συνιστά απόπειρα εξαναγκασμού σε ανοχή της προσβολής, η οποία τιμωρείται κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, και για την οποία επιφυλασσόμεθα παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος του εντολέως μας.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΣΟΦΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θεμιστοκλής Ι. Σοφός
Διδάκτωρ Νομικής - Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Οι συνομιλίες του Μπέου για Δαλούκα-Μαρινάκη(Ηχητικό)!!!Οι Κασέτες Κούγια!!!

Το πρώτο CD: « Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν κι ότι είχαν συμφωνήσει αυτά. Όχι, του είπα ότι αυτά τα πράγματα κακώς τα έκανε πίσω από την πλάτη μου και ‘Έχεις βγει εκτεθειμένος’. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν το περιστατικό. Άκουσέ με να δεις πώς έχει. Του λέω ‘Είμαι στην Ιταλία. Έχω δυο-τρεις ανθρώπους εδώ, μήπως βρούμε άκρη’. Τον παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή και του λέω ‘Δεν υπάρχει τίποτα’. Είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα, δεν πλησιάζεται. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι οι δικοί μου. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω δεν υπάρχει τίποτα από εδώ. Άρα ψάξου. Του λέω ‘Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έστειλα μου είπαν αυτό κι αυτό. Ξέχασέ το, ψάξου μόνος σου’. Μετά το ματς που έπαιζε με τους Ισραηλινούς με παίρνει τρελαμένος και μου λέει ‘Έχω τρελαθεί’ κι αυτά. ‘Και φταις κι εσύ’. Του λέω ‘Εγώ; Πού φταίω εγώ;’. Του λέω ‘Βαγγέλη, από πού κι ως πού έχω εγώ κάποια συμμετοχή. Με πήρες να με ενημερώσεις; Εγώ στην Ιταλία σε πήρα. Του λέω ‘Σκέφτεσαι να μην σε έπαιρνα; Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια’. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω ‘Θέλω να σε δω. Τι μ… κια έχεις κάνει; Τον Δαλούκα’. Πάω στο Βόλο, Τον φωνάζω. Του λέω ‘μ… πανο. μαζί τελειώσαμε’. Δεν πήρε τα λεφτά. Θα υπήρχε λόγος τιμής. Και το ένα και το άλλο. Ό,τι μου είπε ο Βαγγέλης, μου είπε κι αυτός. Και το λέω ‘Τελειώσαμε μαζί, δεν θέλω ούτε καλημέρα. Σε έσωσα».

Το δεύτερο CD: «Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά. Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα. Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μη με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μη μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».