Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Το μοντέλο Τεχνικού διευθυντή - προπονητή !!!

Ο Νίκος Αλεφαντος είναι ένας προπονητής με πολλά προσόντα και γνώσεις κατά την γνώμη μου αλλά η γραφικότητα που τον χαρακτηρίζει του ρίχνει το επίπεδο. Είπε στον ΑΝΤ1 ότι ο Ίβιτς πρέπει να ακολουθεί τις εντολές του Λεμονή πχ όταν χρειάζεται έναν γρήγορο παίχτη να του τον φέρνει.
Εσείς τι γνώμη έχετε για τον Νίκο Αλεφαντο και την άποψη του? Συμφωνείτε με το μοντέλο Τεχνικού διευθυντή - προπονητή. Μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία μιας ομάδας?

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους δρόμους

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους δρόμους για να ζητήσουν ρύθμιση χρεών από την Πολιτεία. Συμφωνείτε να βγαίνουν οι οπαδοί στους δρόμους για αυτούς τους λόγους? Συμφωνείτε να ρυθμίζει το κράτος χρέη ομάδων?Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι κύριοι να πάνε φυλακή?

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Εντολή Κόκκαλη !!!

Εντολή Κόκκαλη σε Τάκη Λεμονή και Ίλια Ίβιτς να τα βρούνε μεταξύ τους. Πως βλέπετε να εξελίσσεται αυτή η κόντρα που κράτα από την αρχή της σεζόν?

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Διαιτησία !!!

Πιστεύω η διαιτησία έχει κάνει πάρα πολλά λάθη φέτος αλλά στους μεγάλους έχει μοιράσει το καρπούζι.
Η μόνη ομάδα που πρέπει να μιλάει είναι η Λάρισα.
Εσείς τι λέτε?

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Οι 4 πρωτοι !!!

Όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, είναι πιστεύω δύσκολο να αλλάξει η τετράδα κορυφής του πρωταθλήματος με ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΆΡΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Εσείς πιστεύετε ότι είναι πλασματική εικόνα αυτή η τετράδα? Μπορεί να αλλάξει η σειρά από τον πρώτο έως τον τέταρτο στην συνέχεια και πως είναι εφικτό αυτό?

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Η βαθμολογία των 4 πρώτων είναι καθαρά έργο των προπονητών τους!!!

Πάμε πρώτα στον Πεσε'ι'ρο που εμένα με έχει εκπλήξει θετικά του βγάζουν όλοι το καπέλο γιατί έχει καταφέρει να δουλεύει την ομάδα με 22 παίχτες που τους έχει στην τσίτα ετοιμοπόλεμους και ξεκούραστους γιατί αλλάζει 6 με 7 παίχτες σε κάθε παιχνίδι γιατί ο κάθε παίχτης δίνει το 100% γιατί δεν νοιώθει βασικός εκτός από τους 2 αμυντικούς χαφ Τζιολη (δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από τα φιλικά του καλοκαιριού μέχρι τώρα) και Ματος και ακόμα παίρνω και κάτι από τα λόγια του Μαντζιου εχθές στην ΕΡΑ σπορ που είπε ότι η διαφορά με άλλες χρονιές στα αποδυτήρια είναι ότι υπάρχει ΠΕΙΘΑΡΧΕΊΑ και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.Από την άλλη ο Φερέρ έχει την ΑΕΚ σε μέτριο επίπεδο ενώ έχει παίχτες όχι πολύ καλούς παίχτες αλλά θα μπορούσε και καλύτερα και ειδικά στο ντέρμπι δεν έχει ετοιμάσει ούτε καν ψυχολογικά την ομάδα και μετά κάνει και λάθος επιλογές παιχτών πχ ο Μπλανκο για μένα πρέπει να είναι βασικός και ακόμα ο Λυμπεροπουλος που είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει την ΑΕΚ από το χέρι έπρεπε μέχρι τώρα να είχε δέσει με Ριβαλντο και δεν δέχομαι ότι δεν δένουν αυτοί οι δυο μαζί.Έρχεται ο Ντούσαν που εγώ σαν Παναθηναϊκός τον ήθελα πάντα γιατί ξέρει πως να κάνει μια ομάδα να στέκεται σωστά και με σωστές επιλογές να καταφέρνει αυτό που θέλει σύμφωνα με το υλικό που έχει. Και τώρα που λέω για υλικό θέλω να πω για την μεγάλη ανερχόμενη παιχτουρα Παπαζογλου να αναρρώσει γρήγορα για να τον χαρούμε να τον βλέπουμε στο χόρτο . Πάντως εγώ τον Άρη τον έχω στην πρώτη τριάδα στο τέλος επειδή έχει σταθερή απόδοση μέχρι τώρα. Και πάμε στον Τακαρο Λεμονή που έχει κάνει το λάθος να δουλεύει με 12,13 παίχτες ετοιμοπόλεμους και όλοι οι άλλοι είναι ανέτοιμοι να παίξουν και πόσο μάλλον να παίξουν βασικοί βλέπε Μιχαλάκη Μενδρινο Αρτσουμπι Μητρογλου και άλλους σε αντίθεση με αυτό που κάνει ο Πεσε'ι'ρο στον ΠΑΟ . Και κάτι ακόμα ότι έχει αφήσει την ομάδα να παραληρει για Ευρώπη και στο πρωτάθλημα τίποτα και όταν θα φτάσει η στιγμή να αφήσει τα Ευρωπαϊκά θα είναι αργά πλέον γιατί θα έχει κάνει και άλλες γκέλες μέχρι τότε είναι σίγουρο αυτό.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Φαίνεται στον ορίζοντα...πρωταθλητής ο ΠΑΟ !!!

Βιώνουμε παλιές καλές εποχές στον ΠΑΟ που με έναν απίστευτο Πεσε'ι'ρο που ότι ροτε'ι'σον η' οτιδήποτε άλλο κάνει του βγαίνει σε καλό μέσα στο γήπεδο (είναι γουρλής φαίνεται) με μια τόσο πολύ καλά στημένη και δουλεμένη ομάδα που όποιος παίχτης και να παίξει κάνει τόσο καλά την δουλειά του όσο θα την έκανε και αυτός που είναι εκτός 18αδας με ξανά γεμάτη Λεωφόρο με τσαμπουκά να πάρει οποιοδήποτε παιχνίδι (με εξαίρεση μόνο την Τρίπολη) και τέλος με αυτοπεποίθηση που έλειπε τόσα χρόνια από την ομάδα αλλά και από τον κόσμο της φαίνεται στον ορίζοντα..πρωταθλητής ο ΠΑΟ !!!

Υ.Γ
Κύριε ΔΕΛΛΑ σεβασμός θα ήταν μετά από μια αντρίκεια διεκδίκηση της μπάλας να μην σηκωθείς να ζητήσεις τον λόγο...ΚΑΙ μπράβο στον Ριβαλντο που τα λόγια του απεικονίζουν την πραγματικότητα του χθεσινού ''ντέρμπι''.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Τα χναρια του Παναθηνα'ι'κου απο το 1996 και μετα ακολουθει ο Ολυμπιακος!!!

Τα χναρια του Παναθηνα'ι'κου απο το 1996 και μετα ακολουθει ο Ολυμπιακος που δειχνει οτι να ειναι φτιαγμενος οταν ερχεται Ευρωπα'ι'κο παιχνιδι και οταν ειναι στα ενχωρια τρεις λαλουν και δυο χωρευουν.
Γυρισαν τα πραγματα στην Ελλαδα για τον Θρυλο και θα φανει ακομα πιο πολυ στην συνεχεια.Ποιος να το πιστευε οτι φετος θα εφτανε ο Ολυμπιακος να κανει το πρωτο διπλο στην Ευρωπη και να φτασει σχεδον Δεκεμβρης και να μην εχει διπλο εκτος εδρας στην Ελλαδα.Αυτο σημαινει και το τελος της αυτοκρατοριας των 10 χρονων.Ειναι τοσο κακο αυτο που θα δειτε οτι δεν θα ειναι οπως η περιπτωση του Παναθηνα'ι'κου ακριβως γιατι αυτος το ειχε παρει αποφαση για την Ελλαδα οτι δεν γινεται τιποτα οτι ολα και ολοι ειναι εναντιον τυχη διαιτησια κακη διαχηρηση ομαδας και κακες επιλογες παιχτων κ.α και απο την αλλη ειχε σαν ασπιδα την Ευρωπη και λογο καλης προ'ι'στοριας προσπαθουσε μεσο Ευρωπης να αποδειξει το τι αξιζει και του βγηκε πολλες φορες.Ο Ολυμπιακος ομως θα αργησει να αποδεχτει τα τεκτενομενα της Ελλαδος και αυτο θα του στιχησει και στην ευρωπη..