Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

Εντολή Κόκκαλη !!!

Εντολή Κόκκαλη σε Τάκη Λεμονή και Ίλια Ίβιτς να τα βρούνε μεταξύ τους. Πως βλέπετε να εξελίσσεται αυτή η κόντρα που κράτα από την αρχή της σεζόν?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κόντρα αυτή κάθε άλλο παρά καλό κάνει στην ομάδα μου. Για το λόγο αυτό, πιστεύω πως η παρέμβαση Κόκκαλη, ο οποίος "τράβηξε αυτιά", ήταν η ενδεδειγμένη, αν και θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα από τον υιό Πέτρο, ο οποίος έχει αναλάβει, υποτίθεται, τα ηνία της ΠΑΕ. Πάντως, πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι προσωπική τους περιουσία, ούτε όχημα για την προβολή των προσωπικών τους φιλοδοξιών, και να εργαστούν ενωμένοι για το καλό της ομάδας. Φιλικά - Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

είναι σαν τα κοκόρια έτοιμα για φασαρία. απλά επειδή και οι δύο θέλουν να δείξουν ότι από την αγάπη για την ομάδα μαλώνουν και αγχώνονται και ότι θα τα βρούμε και τέτοια. Πιστεύω ότι επειδή ο Ίβιτς (πρώην παίχτης..νέος σε μία νέα θέση στην ελλάδα αυτή του τεχνικού διευθυντή (δεν υπάρχει ακόμα στην ελλάδα ένα πλαίσιο για το μέχρι που ασχολείται στην ομάδα αυτός ο ρόλος αλλά και που αρχίζει ο ρόλος του προπονητή. Γενικά και στην Μάντσεστερ θα υπάρχει Τεχν. διευθυντής αλλά δεν πιστεύω να του πολυχώνεται του Σερ.. απλά ο χρόνος θα δείξει για το ποίος μπορεί και ποίος δεν μπορεί. Το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος κριτής..