Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

Φιλοι μας καλησπερα...
Αλλο ενα Σαββατο ηρθε με παρα πολλα παιχνιδια που γεμιζουν το ματι και ανοιγουν την ορεξη για πολλες επιλογες.Πιστος στη παγια τακτικη μου ομως-να παιζω δυαδες- δεν θα πεσω στη παγιδα να πονταρω παραπανω παιχνιδια.
Εδω θα ηθελα να τονισω οτι αποδοσεις του 2.20 στο over δεν τις αφηνω να περασουν ετσι.Και γιατι δηλαδη να μην ερθει over το παιχνιδακι και να μας δωσει το καλοπληρωμενο 2.20..?
Μικρες Αγγλιες για σημερα λοιπον...

κωδ.271 Μιλγουολ-Λιντς over (1.70)
κωδ.276 Ντερμπι-Κρισταλ Παλας over (2.20)

Kαλη μας επιτυχια...

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ: η κοντρα ΑΕΚ-ΠΑΟ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ: η κοντρα ΑΕΚ-ΠΑΟ

η κοντρα ΑΕΚ-ΠΑΟ

δεν εξηγειται αλλιως,πρεπει να υπαρχει κανα επαθλο! δεν εξηγειται,λοιπον,αυτη η κοντρα ΑΕΚ-ΠΑΟ για το ποιος θα...διαλυθει πιο γρηγορα!! πιστευα οτι λογω εμπειριας να εχουμε το προβαδισμα αλλα ο παο κανει το παν για να μας ξεπερασει ! Υ.Γ καλα,ο αθηνης δεν ηταν ποτε μεγαλομετοχος κ εφυγε σαν κυριος,χωρις να μετεχει σε αποφασεις. εσυ ομως Τακη Κανελλοπουλε γιατι ειπες οχι στην εισφορα; επειδη ειχες εμποδισει την πωληση της παε; επειδη εδωσες απ τους πρωτους τις μετοχες στην ερασιτεχνικη ; κριμα,γιατι σε θεωρω εντιμο ανθρωπο κ σε συμπαθουσα αφανταστα. Υ.Γ2. οσοι βαζελοι πιστευουν οτι αυτα ειναι κολπα του τζιγγερ ειναι βαθεια νυχτωμενοι. ξερω,απο εγκυρη πηγη,πως δεν του καιγεται καρφακι για το τι γινεται στον παο. αν πανε και του ζητησουν τις μετοχες(εστω κ τζαμπα) θα τις δωσει,απο κει και περα για οποιο αλλο θεμα τον απασχολησουν θα τους διωξει με τις κλωτσιες. τελειωσε αυτος,ας αναλαβουν αυτοι που τον εδιωξαν. αυτη ειναι η θεση του κ τελος. μη ψαχνετε τιποτα πιο πισω.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

οι 2 δρομοι της ΑΕΚ

επειδη ,οπως εχω ξαναπει, δεν υπαρχουν "σωτηρες"-οποιος πιστευει σε τετοιους η ειναι πολυ αφελης η ειναι...δημοσιογραφος της ωρας!-η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη εχει 2 δρομους. προσεξτε,λεω "δρομους" και οχι "λυσεις",διοτι πολυ απλα αυτες δεν ειναι λυσεις για την ΑΕΚ. 1)παραμονη στην α' με μειωμενο(ανυπαρκτο)μπατζετ και 2)διαλυση,πτωση στη δ΄ και αγορα αφμ για αμεση ανοδο στην β΄. καθε δρομος εχει τα πλεονεκτηματα κ τα μειονεκτηματα του. στη πρωτη περιπτωση μενεις μεν στη κατηγορια,αλλα τα χρεη παραμενουν κ ελπιζεις σε ενα θαυμα για ανακαμψη. στη δευτερη γλιτωνεις μεν απ τα χρεη αλλα χανεις τα οποια λεφτα παρεις απ την υποθεση ψωμιαδη(κατι που αναμενεται συντομα),συν την...ξεφτιλα! αν διαλεγα εγω θα διαλεγα τον πρωτο δρομο. Μακαρι να διαψευστω και να βρεθει ενας Α(γνωστος) Ε(πενδυτης) Κ(αινουργιος) και να σπρωξει τα 5-10 εκ που χρειαζομαστε μεχρι το καλοκαιρι ωστε αργοτερα κ με τα λεφτα ψωμιαδη(εχει κερδισει τελεσιδικα πανω απο 40 ,αλλα εχουν βρεθει μεχρι τωρα 21,τα οποια θα τα παρει σχετικα συντομα),να περπατησει η ομαδα με καλυτερες προοπτικες. Τελος παντων,η αντιστροφη μετρηση τελειωνει. σε μια βδομαδα θα ξερουμε τι θα γινει!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...ΙΣΠΑΝΙΑ


Φιλοι μας καλησπερα...
Πολυ καλα πηγαινουμε τις τελευταιες μερες με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας των προτασεων μας.Θα συνεχισουμε ετσι θετοντας ως δεσμευση μου απεναντι σας την οσο δυνατον μεγαλυτερη επιτυχια στα παιχνιδια που προτεινω.
Ισπανια σημερα διαλεξα.Τα δυο παιχνιδια προσφερονται για πολλα γκολ και μαλιστα με πολυ καλη αποδοση.Τα πιστευω και θα τιμησω αυτη τη δυαδα με ισχυρο πονταρισμα.Παμε λοιπον...

κωδ.199 Μπετις-Εσπανιολ over (1.85)
κωδ.200 Σανταντερ-Σεβιλλη over (1.85)

Kαλη μας επιτυχια...

ο λαμογιομαγνητης κ η ΑΕΚ...

Τελικα αυτη η ομαδα πρεπει να εχει...λαμογιομαγνητη! δεν εξηγειται αλλιως! σαν ενα αορατο χερι να τραβαει ολα τα λαμογια να "επενδυσουν" στην ομαδα που εχει τους πιο περηφανους οπαδους! που ειναι ΑΕΚ,οχι επειδη ειναι πιο πλουσια,οχι επειδη παιρνει τιτλους,οχι επειδη εχει τους περρισοτερους οπαδους η τις περρισοτερες διασυνδεσεις αλλα επειδη εχει απλα αυτα τα τρια μαγικα γραμματα....Α.Ε.Κ ! Η λιστα ; μεγαλη. Απο που να αρχισεις(γιδοπουλος,ψωμιαδης,αλεξ σκλαβενιτης!!!) και που να τελειωσεις(απιθανοπουλος,ανυπαρκτιδης,ξενιαδης κλπ). ακομα και ο καλυτερος προεδρος στην ιστορια της(ο μεγας λουκας μπαρλος)ηταν...αρειανος!!! κι ομως παρολα αυτα στεκεται σαν ιση απεναντι στις 2 κρατικες ομαδες,δλδ του οσφπ(πχ μολις τη περασμενη βδομαδα ειχαμε επετειο απ την νικη-προκριση επι της Q.P.R στους 4 του ουεφα,οταν ο υπεργαλαξιακος οσφπ αποθεωνεται επειδη αποκλειστηκε στους 16 απο καποιον...μενταλιστ) ,αλλα κ του παο (τα τελευταια χρονια που διδεται ο τιτλος στον οσφπ,η ΑΕΚ εχει πιο πολλες δευτερες θεσεις απ τον παμπλουτο παο,που οταν σταματησε η χρηματοδοτηση για μια χρονια απ τους μετοχους,κινδυνευει να...διαλυθει!!!).τι να πρωτοθυμηθω; τις ισοβαθμιες με τον οσφπ του τζιοβανι,που τελειωνε τη σεζον με 20 πεναλτυ εναντι 4 της ΑΕΚ; την τιμωρια απ την ευρωπη το 90 που πριν ανακοινωθει ειμασταν 10 ποντους μπροστα απ τον παο κ μολις ανακοινωθηκε ξαφνικα βρεθηκαμε πισω σε μολις 4-5 αγωνες; η εξηγηση ειναι μια. Επειδη η ΑΕΚ εαν εχει εναν απλα σοβαρο επενδυτη ,μπορει να σαρωσει κ τους 2 βασικους αντιπαλους της(δεν ασχολουμαι με τοπικες ομαδες τυπου μπαοκ,που προσπαθει να το παιξει μεγαλη ομαδα κλεβωντας δοξα απ την μεγαλη ΑΕΚ και νοοτροπια απ τον οσφπ) , το συστημα σπρωχνει σ αυτην ολα τα λαμογια για να την κραταει απο κατω. Τις περρισοτερες φορες τα καταφερνει. Αυτο που δεν θα καταφερουν ποτε(ακομα κι αν η ΑΕΚ πεσει)θα ειναι να μειωσουν το μεγαλειο αυτων των 3 γραμματων ,Α.Ε.Κ,που εκφραζουν κατι παραπανω απο μια ομαδα ! 

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

μαθηματα οικονομιας!

εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι οι διαφοροι επιχειρηματιες (πιο πολυ οι εφοπλιστες)ασχολουνταν με το ποδοσφαιρο ; πολυ απλα επειδη κερδιζαν! μην ακουτε τα παραμυθακια οτι "ματωναν" για τις ομαδες κλπ. ενα παραδειγμα για να το καταλαβετε. τη χρονια που πουλησε ο οσφπ καστιγιο ειχε(περιπου)εσοδα 20 απο τσ.λ,15 απο νερι,12 απο διαρκειας,8 απο απλα εισιτηρια,8 απο ερτ,2 απο φανελα και παμπολες αλλες πηγες εσοδων(διαφοροι χορηγοι,μπουτικ κλπ).δλδ πανω απο 70 εκ !!! για μεταγραφες εδωσε 15 κ αλλα 15 τα ηδη συμβολαια παμε στα 30. αντε μαξιμουμ 40. κι ομως ο ισολογισμος εκεινης της χρονιας με καποιον μαγικο τροπο ηταν με...ζημια!!! ειναι απλο.Επειδη οι παε ειναι "μη κερδοσκοπικες εταιρειες"(συμφωνα με το νομο)αν εμφανιζουν κερδη ειναι υποχρεωμενες να τα ξαναεπενδυσουν(δεν δινουν μερισμα στους μετοχους οπως οι αλλες α.ε),γι αυτο κ εφτιαχναν παντα ελλειματικους η ισοσκελης προυπολογισμους. επισης οι εφοπλιστες στην ελλαδα,συμφωνα με εναν νομο του 50,ΔΕΝ φορολογουνται για τα εσοδα τους απ την ναυτιλια. απλα φορολογουνται μονο βαση τεκμηριων(υπηρετικο προσωπικο,αυτοκινητο κλπ). τα λεφτα που "επενδυεις"σε μια παε,εκπιπτουν απ την εφορια. αρα αν ειναι μεγαλο το ποσο που ειναι να δωσεις στην εφορια,το δινεις σε μια ομαδα(φουσκωνοντας συμβολαια)και εισαι κερδισμενος. αλλη μια απορια ειναι ,γιατι ενω εδιναν τοσα εκατ/ρια στις παε (κοκκαλης,βγενο πριν 2χρ εδωσε 25 στον παο κλπ)δεν εδιναν 50-100 χιλιαδες για να ζησουν κ οι ερασιτεχνικες που λοιμοκτωνουν(κ σε παο κ σε οσφπ). πολυ απλα γιατι απο κει ΔΕΝ κερδιζαν! τωρα λοιπον,που τα εσοδα μειωθηκαν δραματικα (45% εφορια,τηλεοπτικα,ελλειψη κοσμου στα γηπεδα,οπαπ κλπ)αφου ΔΕΝ κερδιζουν ,την κανουν ολοι με ελαφρα πηδηματακια.ακομα κ ο περπινιαδης(που παρουσιαζεται σαν "απλας") παρολο που εχει σχεδον εγγυημενα τα εσοδα απο τσ.λ, μειωσε στο μισο το μπατζετ απο περσι(πχ εφυγαν ΟΛΑ τα μεγαλα συμβολαια ντουντου,μπραβο,ρομενταλ,ριερα,νικοπολιδης κλπ κ αντικατασταθηκαν απο παικτες με το μισο κοστος ,ελευθεροι κλπ) . ξερω,κουρασα,απλα ειπα να τα γραψω αυτα για να μην πιστευουν οι φιλοι της ΑΕΚ κ του παο σε θαυματα. μονο ο κοσμος μπορει να βοηθησει. ο κοσμος δεν εχει τωρα λεφτα ,αρα; παπαλα! θα περασουν ολες οι ομαδες μια κριση,θα παιζουν με φθηνους κ ελευθερους παικτες κ θα ελπιζουμε σε μια μελλοντικη ανακαμψη. ισως ομως βγει κ σε καλο γιατι θα αναγκαστουν να δουλεψουν πιο σωστα(με ακαδημιες,οργανωση κλπ). μακαρι να γινει το δευτερο!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΡΙΑΔΑ


Καλησπερα σας...
Γρηγορα-γρηγορα γραφω τη σημερινη μου τριαδα λογω ελλειψης χρονου.
κωδ.105 Κιουβεγι-Μαρσειγ οβερ (1.80)
κωδ.112 Ντονκαστερ-Μιλγουολ οβερ (1.85)
κωδ.152 Μπενφικα-Πορτο οβερ (1.70)

Καλη μας επιτυχια..

Λαμογισταν.....

Ακουγωντας χτες τους "ειδικους" διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει πια σωτηρια γι αυτο τον τοπο ! η ελλαδιτσα μας μετατραπηκε στο μεγαλυτερο λαμογισταν του κοσμου ! αλλοι τα εβαζαν με τους 50-100 αλητες,αλλοι με τον βγενο,αλλοι με την...ριζουπολη κλπ ! με τετοιες επιδερμικες διαπιστωσεις κ με ευχολογια του στυλ "μακαρι να ειναι η τελευταια φορα" πιστευουν οτι θα λυσουν το προβλημα; τα αιτια ειναι πολυ βαθυτερα.ειναι που εχουμε μετατραπει σε μια χωρα που αποθεωνει τους κοινους εγκληματιες(κοιταχτε μονο τα πρωτοσελιδα του περασμενου καλοκαιριου υπερ μπεου απο την ολυμπιακη παραταξη).οταν μεγαλωνεις σε μια κοινωνια που οχι μονο δεν τιμωρει αλλα επιβραβευει(!!!) τους κλεφτες κ λοιδωρει οποιον παλευει τιμια, ειναι φυσικο οτι για να διεκδικησεις το μεριδιο σου στην επιτυχια να το κανεις με νομους ζουγκλας.η λυση δεν μπορει να ειναι αλλη απο 1)αμεση διακοπη των πρωταθληματων μεχρι να τελεσιδικησουν ολες οι εκρεμεις υποθεσεις,2)κλεισιμο ολων των οπαδικων φυλλαδων. 3)αμεσος ελεγχος στα οικονομικα ολων των παε κ ποθεν εσχες των παραγοντων,διαιτητων κλπ.  Υ.Γ εμαθα οτι στην "ωρα των σπορ" πηγε εσπευσμενα γιατρος γιατι οι περρισοτεροι "δημοσιογραφοι" επαθαν αφυδατωση απ το πολυ γλυψιμο που κανουν στον "τιγρη"(γατακι για αλλους)!

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ποδοσφαιρο,κοινωνια και...πολεμος!

εχω μαθει στη ζωη μου ,οταν γινεται ενα γεγονος,να κοιταω τι εχει προηγηθει. να ψαχνω να βρω τις αιτιες που οδηγησαν σ αυτο το γεγονος. πχ για να γινουν οι 2 παγκοσμιοι πολεμοι ειχαν προηγηθει μικρα κ μεγαλα γεγονοτα ,10 κ 15 χρ πιο νωρις! για να δουμε λοιπον τι εγινε χτες ας κοιταξουμε λιγο πισω. ας κοιταξουμε την ανυπαρκτη παιδεια που βγαζει ζωα,στη πλειοψηφεια προβατα,που δεν μπορουν καν να μιλησουν(στις 10 λεξεις που λενε οι 5 ειναι γρικλις κ οι αλλες 5 μα@@κα).στα σπιτια μας ,που μαθαινουμε τα παιδια  να αποθεωνουν τα λαμογια ,τους αταλαντους,τους διαπλεκομενους και να μην σεβονται τιποτα (απο νομους,εως ακομα κ τον ιδιο τον συνανθρωπο)! φτασαμε στο απολυτο μηδεν και λεξεις οπως ειναι η "ηθικη"καταντησαν συνωνυμα της χαζομαρας! το ποδοσφαιρο,λοιπον,ειναι κ ο καθρεπτης της κοινωνιας μας! απολυτα λογικο αυτο που εγινε κ απορω πως δεν ειχε γινει πιο νωρις. ακουω γαυρους να λενε "τι μιλατε ρε; αφου ο οσφπ ειναι μια κλασση πανω".ΣΩΣΤΟ! πως εγινε ομως αυτο; οχι με σωστη δουλεια,οργανωση κλπ αλλα χτιστηκε στην λαμογια,το κλεψιμο,την τρομοκρατια κλπ. οταν εγγυηθεις σε εναν παραγοντα οτι επι 3χρ θα παιρνεις με προεδρικο διαταγμα το πρωταθλημα(κ τα εκατ/ρια του τσ.λ)αλλα κ κρατικες δουλειες(!),ειναι λογικο οτι τον τεταρτο χρονο θα ειχες κανει διαφορα σαν ομαδα! δεν τους εφτανε ομως αυτο,ηθελαν να αποδειξουν κ εκτος γηπεδου τη δυναμη τους.ετσι εφτιαξαν τους "στρατους τους"και στηριζομενοι στις εφημεριδες-εκτρωματα κ στην ανυπαρξια ελεγκτικων μηχανισμων μετετρεψαν τη χωρα σε λαμογισταν! οταν ομως συναναστρεφεσαι συνεχως με ζωα γινεσαι και συ ιδιος. κ ειναι λογικο να μετατρεπεται κ η κοινωνια σε ζουγκλα. και τα ζωα εχουν μονο ενα τροπο αντιδρασης οταν απειλουνται,ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ. θα μου πεις "η αεκ δεν φταιει";. ναι,φταιει,ολοι οσοι μετεχουν σε εναν συναιτερισμο φταινε αλλα δεν εχουν το ιδιο μεριδιο ευθυνης ολοι. πχ για τον πολεμο στο αφγανισταν δεν φταινε το ιδιο οι ηπα με την ελλαδα που απλα εστειλε λιγους στρατιωτες για να μην μεινει απ εξω! "αυτα ειναι διαπιστωσεις ρε,τα ξερουμε κι εμεις. λυσεις εχεις να προτεινεις;"θα μου πει καποιος κ θα χει δικιο. ΟΧΙ ,οπως ειναι τωρα δομημενο το ποδοσφαιρο λυσεις δεν υπαρχουν. απλα οταν κατι πιανει πατο η μονη λυση ειναι αμεση ΔΙΑΛΥΣΗ κ χτισιμο παλι απ την αρχη. οταν θα γινει αυτο,ισως να ξαναβρουμε παλι την αγαπημενη μας ασχολια. 

This is the END !!!

Θέλετε καταδίκες; Όσες γουστάρετε. Πάρτε μία έτσι για να χαϊδέψουμε αυτάκια: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις σκηνές βίας που είδαμε (;) στο ΟΑΚΑ. Ελπίζουμε μάλιστα να μην επαναληφθούν. Είναι κρίμα να χαλάει έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο από 100 αλήτες». Και τώρα η αλήθεια χωρίς σαντιγί και κερασάκια που γλυκαίνουν. Όλοι παίρνουν στο τέλος αυτό που αξίζουν. Ο Παναθηναϊκός τη δεύτερη θέση που είναι και επιτυχία με το ρόστερ που διαθέτει. Ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα γιατί είχε την καλύτερη ομάδα. Ένα πρωτάθλημα που το είχε πάρει καιρό τώρα και απλά στο ΟΑΚΑ το καπάρωσε. Οι διοικούντες των δύο ομάδων την αηδία για τα ήθη, τα έθιμα που έχουν διδάξει, τις σχέσεις που ανέπτυξαν με τους οργανωμένους στρατούς και όχι μόνο... Η NOVA την λαϊκή κατακραυγή για το γεγονός ότι απέκρυψε τα επεισόδια για να προστατεύσει το προϊόν. Το... ποιο; Το ξεσκισμένο από όλες τις πάντες ελληνικό ποδόσφαιρο; Αυτό που το έχουν βιάσει αυτοί που δήθεν κόπτονται; Η ελληνική αστυνομία κέρδισε άλλο ένα παράσημο ξεφτίλας για την διαρκή έλλειψη μέτρων, την αδυναμία της να κάνει έστω και σωματικό έλεγχο σε ανθρώπους που μεταφέρουν όχι αναπτήρες αλλά... βόμβες! Η Πολιτεία κέρδισε άλλη μια μούτζα διότι ανέβαλλε το ΑΕΚ-ΟΦΗ υπό τον κίνδυνο επεισοδίων κι όχι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ενώ όλοι όσοι είχαν έστω και... μισή επαφή με τον πλανήτη, γνώριζαν ότι η απόφαση ήταν: 1 Χ ή Δ! Δεν άκουσαν καν ότι ο Γόντικας συγκάλεσε σύσκεψη με τους οργανωμένους κι εκείνοι δεν πήγαν ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορούσαν να ελέγξουν την κατάσταση; Το κυριότερο όμως είναι ότι αυτό το φινάλε είναι πανάξιο για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ναι! Αυτό ακριβώς άξιζε. Μια αθλιότητα είναι, ένα ολοκληρωτικό τίποτα που πλασάρεται ως κάτι ιδιαίτερο έχοντας το κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μαύρο περιτύλιγμα. Ψάχνετε αυτούς που έκαναν τα επεισόδια; Γιατί; Κι αν τους βρείτε δεν θα υπάρξουν άλλοι που θα κάνουν χειρότερα; Να βρείτε αυτούς που τους οδήγησαν εδώ. Αυτούς που πωλώνουν το κλίμα, που σκανδαλίζουν κάθε εβδομάδα, αυτούς που άφησαν να περάσει αβαβά όσα έγιναν τόσες και τόσες φορές στα γήπεδα, αλλά κυρίως ΕΞΩ από αυτά. Όσα έγιναν εκτός γηπέδου οδήγησαν εδώ. Κι αυτό αφορά και τα «εντός Παναθηναϊκού» που εν προκειμένω έχει την υπευθυνότητα, αφορά και όσα συμβαίνουν στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βγαίνει ο τεχνοκράτης γενικός διευθυντής της Super League και λέει «πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Οι άλλοι λένε «μαύρη μέρα». Σιγά τα ωά ρε! Συνεχίστε τα ευχολόγια και αφήστε τη διαφθορά να βασιλεύει... Συνεχίστε να επιτρέπετε στους εκάστοτε μεγάλους να επιβάλλουν νταβατζηλίκι αυτό που θέλουν στους μικρούς... Και η βαλίτσα πάει μακριά, πολύ μακριά... Είναι αμέτρητα τα «συνεχίστε» που μπορούν να αναφερθούν. Από αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά μέχρι και... κοινωνικά. Η ουσία είναι μία: Στο τέλος παίρνουν όλοι αυτό που αξίζουν. Σε ένα σιχαμένο προϊόν δεν άξιζε τίποτα άλλο παρά ένα σιχαμένο φινάλε. Ίσως τώρα που κρίθηκε και το πρωτάθλημα να είναι ευκαιρία, αναίμακτα από πλευράς αντιπαλότητας, να κάνει πράξη αυτό που δεν έγινε πέρυσι: Απονομή και διακοπή στο τριμπούρδελο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι να αποφασίσετε να γίνετε άνθρωποι. Όχι οι οπαδοί. Πρώτα τα ζώα από τα οποία διοικείται ο αθλητισμός και οι ομάδες. Μετά βλέπουμε για τους «100 χούλιγκαν»... ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.....GAZZETTA.gr

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Βασίλη ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ....!!!!

Κρίμα ο αγαπημένος Βασίλης μας, προφυλάχτηκε απο την διοικησή του,δεν είναι καν στην αποστολή του ''ΘΡΥΛΟΥ'', για να μην έρθει στο ΟΑΚΑ ....ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ??? ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ....


αχ Βασιλάκη μας γιατί?


έτσι, για να μην ξεχνάμε (και πως θα μπορούσαμε άλωστε) τον Βασιλάκη μας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' ΜΑΣ......







ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ


Καλησπερα σας...
Κυριακη 18 Μαρτιου 2012 σημερα και παμε σε μια καινουργια δυαδα με σκοπο να μας παει ταμειο.

κωδ.399 Κατανια-Λατσιο οβερ (1.85)
κωδ.411 Μαγιορκα-Ατλετικο Μαδριτης οβερ (1.85)

Καλη επιτυχια...