Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Πάμπλο Γκαρσία vs Νάτσο Γκαρσία


Δεν μας έφτανε ο φανατισμός και η κόντρα που υπάρχει έτσι κι αλλιώς εδώ και δεκαετίες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, φέτος έχουμε και μία κόντρα...εισαγώμενη που ίσως ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά του ντέρμπι της Κυριακής. Αναφέρομαι βεβαίως στην πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία που εξελίσσεται εδώ και 8 χρόνια ανάμεσα στον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία και τον Βολιβιανό μέσο του Άρη Νάτσο Γκαρσία.

Όλα άρχισαν το 2000 όταν κατά τη διάρκεια ενός ματς Βολιβίας-Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από το γήπεδο με ματωμένο στόμα εξαιτίας μίας αγκωνιάς που του έριξε ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Πάμπλο κράτησε στη μνήμη του αυτό το περιστατικό και για τα επόμενα χρόνια ο Νάτσο "πλήρωνε" μέσα στο γήπεδο εκείνη την αγκωνιά...

Ο Πάμπλο Γκαρσία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Το 2001, στο Μοντεβιδέο αυτή τη φορά, ο Πάμπλο πήρε την πρώτη του "εκδίκηση" χτυπώντας απανωτά τον Νάτσο ο οποίος τελικά αποχώρησε από το ματς νωρίς-νωρίς ως τραυματίας...Ο Πάμπλο κατάφερε να μην τιμωρηθεί από τον διαιτητή...

Η τρίτη πράξη του έργου "Πάμπλο vs Νάτσο" παίχτηκε πέρυσι όταν σε ένα παιχνίδι για το Κόπα Αμέρικα οι προκλήσεις και από τους δύο έδιναν και έπαιρναν, μέχρι που ο Πάμπλο κατάφερε και πάλι να προκαλέσει την αποβολή του Νάτσο... Το ενδιαφέρον είναι ότι ενώ και πάλι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτός που προκάλεσε την αναστάτωση, κατάφερε να αποφύγει την αποβολή και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στα αποδυτήρια! Η τύχη όμως φαίνεται ότι διαθέτει χιούμορ αφού η κλήρωση για τον αντιντόπινγκ έλεγχο του συγκεκριμένου αγώνα έφερε τους δύο παίκτες και πάλι αντιμέτωπους και όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν και πάλι στα χέρια με τους γιατρούς του γηπέδου να προσπαθούν να τους χωρίσουν!

Το σίριαλ "Γκαρσία" όμως δεν σταματά εδώ. Στο ξεκίνημα των φετινών προκριματικών του Μουντιάλ, κατά τη διάρκεια ενός ακόμη ματς Ουρουγουάης-Βολιβίας, ο Πάμπλο Γκαρσία προκάλεσε και πάλι τον Νάτσο με αποτέλεσμα την αποβολή του δεύτερου! Ο Πάμπλο γλίτωσε την τιμωρία μία ακόμη φορά και πήρε μία ακόμη "νίκη" στη μονομαχία του με τον Νάτσο. Μάλιστα, μετά από όλα τα παραπάνω ο Νάτσο Γκαρσία αποκάλεσε τον Πάμπλο Γκαρσία "Δημόσιο κίνδυνο"! Μάλλον δεν έχει και πολύ άδικο...

Δεν δείχνει να αστειεύεται...

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δύο παίκτες να πάρουν μεταγραφή για την Ελλάδα και μάλιστα ο ένας να παίζει στον ΠΑΟΚ και ο άλλος στον Άρη. Ποιός μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας από τους λόγους που ο Πάμπλο επέλεξε τον ΠΑΟΚ δεν ήταν και η παρουσία τον Νάτσο στον Άρη; Κανείς, αλλά όπως βεβαιώνουν όσοι ξέρουν τον Πάμπλο Γκαρσία, η συμπεριφορά του εντός γηπέδων είναι εντελώς διαφορετική από την εκτός γηπέδων. Μέσα στο γήπεδο μπορεί να παίξει σαν σκυλί ακόμη και αν είναι τραυματίας και του το απαγορεύουν οι γιατροί. Εκτός γηπεδων όμως όλοι βεβαιώνουν ότι είναι πολύ ήσυχος και ντροπαλός! Μάλιστα κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για το πόσο ντροπαλός ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Το αν και κατά πόσο η κόντρα μεταξύ των δύο Λατινοαμερικάνων θα συνεχιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα το δούμε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Ελπίζω ο Πάμπλο να συγκρατηθεί γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θέλουν και πολύ...

Προσεξτε πώς τον κοιτάει




Τη γλίτωσε...

Πού πας ρε Νάτσο με το βαμμένο το μαλλί;


Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εστί Πάμπλο Γκαρσία:


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Αστείες Ποδοσφαιρικές στιγμές












































































































































Οι Αδύναμοι Κρίκοι της Ενδεκάδας της ΑΕΚ

Έχουν καταγραφεί παντού πολλές απόψεις και αναλύσεις για την αγωνιστική μετριότητα που παρουσιάζει η φετινή ΑΕΚ.
Εγώ θα σταθώ σήμερα σε ένα ζήτημα που εν πολλοίς, αιτιολογεί την παρούσα αγωνιστική της κατάσταση.
Σε ποδοσφαιριστές αδύναμους κρίκους.

-Ο Ράμος, έχοντας τον καλό δρασκελισμό με τη μπάλα και την καλή ηλικία, έχει ξεγελάσει μέχρι σήμερα όλους τους προπονητές, οι οποίοι ευελπιστώντας να καλλιεργήσουν τα προτερήματά του και να διορθώσουν τα ελαττώματά του (κακές επιλογές στην επίθεση και αμυντική ανυπαρξία), τον προτιμούν από το Γεωργέα, ο οποίος μπορεί να είναι προτιμότερος αλλά όχι για πολλά σερί 90λεπτα.
Αποτέλεσμα, το έλλειμμα από τη δεξιά πλευρά.

-Ο Μαϊστόροβιτς, είναι επιρρεπής στα λάθη και εν γένει ασταθής, αλλά λόγω συμβολαίου και πρότερου βίου, προτιμάται από τον Αλεξόπουλο.
Αποτέλεσμα, το σχετικό έλλειμμα στο κέντρο της άμυνας, το οποίο δεν είναι εμφανές μέχρι σήμερα λόγω της πληθωρικής παρουσίας του Κυργιάκου.

-Ο Μπασινάς, ήρθε στην ΑΕΚ για να προσδώσει ποιότητα και αμυντική θωράκιση στο περσινό συνοθήλευμα της μεσαίας γραμμής, αλλά μέχρι σήμερα παίζει βασικός μόνο χάρη στο όνομά του!

-Οι Λαγός, Χετεμάϊ, που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα ως πλαϊνοί στη μεσαία γραμμή, δεν πείθουν με τίποτα. Και αν για τον Χετεμάϊ, οι αεκτζήδες μπορούν να δείξουν λίγη υπομονή και φέτος, για το Λαγό έχουν πραγματικά κουραστεί να περιμένουν.

-Οι Πλιάτσικας, Ρίκα, έχουν δείξει αμυντικές αρετές άλλα σε καμία περίπτωση τις επιθετικές που απαιτεί η θέση.

-Οι Καφές, Ενσαλίβα, δικαίως δεν παίζουν.

Αποτέλεσμα, στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, να υπάρχει μόνο ένας αξιόπιστος αμυντικά ποδοσφαιριστής, ο Πελετιέρι, ο οποίος ήρθε πρόσφατα, δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα και βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία της προσαρμογής. Και ο οποίος, σύμφωνα με το βιογραφικό του αλλά και αυτά που έχει δείξει, δε διαθέτει επιθετικές αρετές.

-Ο Τζεμπούρ, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και λόγω του Ραμαζανίου, κακώς προτιμάται από τον Εντίνιο.

Αποτέλεσμα, έλλειμμα και στην επίθεση.

Όταν λοιπόν η ομάδα, δε διαθέτει αξιοπιστία στο δεξί μπακ, στα αμυντικά χαφ και ο προπονητής ακόμη ψάχνεται για το παρτενέρ του Μπλάνκο, πώς θα παίξει το ποδόσφαιρο που υποσχέθηκε ο προπονητής;

Μοναδικές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν με το παρόν ρόστερ, είναι να παίξει όσο μπορεί ο Γεωργέας, να δοκιμαστεί και ο Αλεξόπουλος σε επίσημο παιχνίδι αντί του Μαϊστόροβιτς, να δοκιμαστεί ένα σχήμα στο κέντρο χωρίς Μπασινά και Λαγό (αν γίνεται) και να μονιμοποιηθεί το επιθετικό δίδυμο από τους Μπλάνκο και Εντίνιο.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αιτιολογούν την τωρινή κατάσταση, όπως η εκμετάλλευση του Σκόκο, τα συστήματα του Δώνη, η χρονική στιγμή για το μοντάρισμα μίας νέας ομάδας από έναν νέο προπονητή κλπ, που μπορούμε να αναφερθούμε μελλοντικά.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Από αύριο τα εισιτήρια ...


Ραντεβού για αύριο (24/09) στο γήπεδο της Τούμπας στις 9:00 το πρωί έχουν δώσει οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλοντας να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής στις 21:15 με τον Άρη.

Ωστόσο οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague θα είναι μόλις 10.048 αφού τόσα θα είναι τα εισιτήρια που τεθούν προς διάθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο της Θύρας 1 και από το εκδοτήριο της Θύρας 7.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 80 €
Θύρα 2, 3: 60 €
Θύρα 5, 6: 40 €
Θύρα 7, 8: 25 €
Θύρα 4: 20 €.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο Μάρκος Αντόνιο να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε έντονο ρυθμό χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κατά τα άλλα ο Στέλιος Ηλιάδης έκανε θεραπεία λόγω ενόχλησης στο γόνατο, ενώ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω μικρής ενόχλησης στον δικέφαλο.

Και οι δυο πάντως αναμένεται να προπονηθούν κανονικά αύριο το απόγευμα (17:00) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Τι έκαναν οι αντίπαλοι ΠΑΟ και Ολυμπιακού

  • ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Η αλλοπρόσαλη αυτή ομάδα, που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, κατάφερε το περασμένο Σάββατο να πετύχει μία απίστευτη εκτός έδρας νίκη με το εξωπραγματικό 5-2, απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, την Μπάγερν Μονάχου. Η Βέρντερ, που λίγες μέρες πριν το ματς αυτό είχε φέρει εντός έδρας 0-0 με την πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανόρθωση, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βομβαρδίσει τα δίχτυα των Βαυαρών με 5 γκολ! Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο μιας ομάδας που έχει φοβερές δυνατότητες στην επίθεση και αρκετά κενά στην άμυνα.



Το εορταστικό κλίμα στο Μόναχο λόγω Οκτόμπερφεστ (ετήσια γιορτή μπύρας) χάλασε λιγάκι, λοιπόν, μετά το νικηφόρο πέρασμα της Βέρντερ από την Allianz Arena μπροστά σε 69.000 θεατές. Για να βρει κανείς μία τόσο ηχηρή εντός έδρας ήττα της Μπάγερν θα πρέπει να ψάξει στον μακρινό Μάρτη του 1979 όταν οι Βαυαροί είχαν ηττηθεί από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 4-0!

Σε ό,τι αφορά το ματς, η Βέρντερ θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 18' όμως η λόμπα του Πιζάρο πέρασε άουτ. Το σκορ άνοιξε τελικά για την Βέρντερ με τον Ρόζενμπεργκ στο 30'. Το 2ο γκολ ήρθε στο 45' με σκόρερ αυτή τη φορά τον Νάλντο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2 και τον Κλίνσμαν να ρίχνει στο ματς τους Μπορόφσκι και Όντο για το β' ημίχρονο. Ωστόσο η Βέρντερ συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει σκοράροντας άλλες 3 φορές μέσα σε διάστημα 13 λεπτών (54' Mesut Özil, 59' Πιζάρο, 67' Ρόζενμπεργκ)! Με τον πίνακα να δείχνει το ταπεινωτικό 0-5 η Μπάγερν το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να απαντήσει σε 2 από τα γκολ που δέχτηκε με τον πρώην παίκτη της Βέρντερ Τιμ Μπορόφσκι (71', 85').

Ο ΠΑΟ θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει απέναντι σε αυτήν την ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην την υποτιμήσει διότι έχει την ικανότητα να σε διαλύσει. Από την άλλη θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα κενά της στην άμυνα και το κέντρο.

  • ΙΝΤΕΡ
Εύκολο απόγευμα είχε η Ίντερ την περασμένη Κυριακή,αφού κατάφερε να πάρει την 2η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη της εκτός έδρας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τορίνο με σκορ 1-3. Το σκορ άνοιξε για τους νερατζούρι στο 24' με αυτογκολ του Πιζάνο και 2 λεπτά αργότερα ο Μαϊκόν έκανε το 0-2 και απλοποίησε τα πράγματα για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Στο 51' στην ουσία το ματς τελείωσε αφού ο Ιμπραϊμοβιτς κατάφερε να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς κάνοντας το 0-3. Η Τορίνο κατάφερε να μειώσει απλά σε 1-3 στο 76' με σκόρερ τον Αμπρουσκάτο, παρότι στο τελευταίο ημίωρο πίεσε και είχε και δοκάρι.



  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το 3 στα 3 έκανε η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα νικώντας χτες το βράδυ τον Εθνικό Άχνας μέσα στο γήπεδό της με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε για την Ανόρθωση ο Νταμπρασίνοβιτς μετά από σέντρα του Λεϊβακαμπέσι. Στο 35' Εθνικός ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, αφού την κεφαλή στο σκορ ξαναπήραν οι γηπεδούχοι στο 51' με σκόρερ την φορά αυτή τον Λεϊβακαμπέσι.


  • ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κατάφερε να κερδίσει τη Βέιλε εντός έδρας με σκορ 2-1, παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ε, όχι! Πώς να το αντέξει κανείς;
Τέτοια αδικία εις βάρους του γάβρου, της ομάδας που έχει κερδίσει τόοοσο δίκαια όλα τα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών;;;

Αναφέρομαι φυσικά στο γκολ του Πανσερραϊκού. Όπως όλοι είδαμε, το χέρι ήταν ακούσιο. Το είπε και ο σπήκερ της κρατικής μας τηλεόρασης, η οποία πάντα υπερασπίζεται τα δίκαια του Θρύλου, συγνώμη, του ποδοσφαίρου ήθελα να πω. "Όχι, όχι, δεν ήταν πέναλτι, να καλυφθεί πήγε ο άνθρωπος", διερρύγνυε τα ιμάτιά του ο εκφωνητής που πληρώνεται από τις τσέπες όλων των Ελλήνων. Όσο για τους γάβρους στις κερκίδες, χαλάσαν τον κόσμο με τα σφυρίγματα και τις αποδοκιμασίες τους. Ακούς εκεί να στερούν από τον Θρύλο μια νίκη με 4-0 και να τον υποχρεώνουν να... χρεωθεί ένα γκολ της τιμής και να κερδίσει με το... φτωχό 4-1. Τι βαριά κι αβάσταχτη αδικία είν' αυτή! Πώς να την αντέξουν οι καλομαθημένοι οπαδοί που τους έχουν μάθει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, με οποιοδήποτε μέσο κι αν αυτή επιτευχθεί...

Εμένα όμως άλλο είναι το παράπονό μου. Ότι μ' αυτά που κάνουν οι λιγούρηδες εκφωνητές και ο αχόρταγος κι αχάριστος λαός του Θρύλου, θα ψαρώσουν τους διαιτητές και θα τους παρεμποδίσουν από την εκτέλεση του καλά οργανωμένου σχεδίου τους. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να δίνουν διάφορα άδικα πέναλτι και κάρτες εις βάρος του Ολυμπιακού όταν πλέον τα ματς έχουν κριθεί (μετά το 3-0 δηλαδή), ώστε να υπάρχει ισορροπία στη γενική στατιστική, άρα να μη φαίνεται καμία αδικία υπέρ του Θρύλου, άρα καλώς καμωμένη η διαιτησία, άρα δεν τρέχει τίποτα. Βρε, μη φωνάζετε λιγούρηδες και γλύφτες του Κόκαλη, γιατί θα τους χαλάσετε το σχέδιο...

AEK:ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ...

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ ΜΕΤΡΑΓΕ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ Η ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΧΑ.
1 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ .
ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΤΑΞΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ .
Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ;
Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Π ΚΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ..
ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΦΟΝΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΨΗΛΟΣ ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ....

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!

Xωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης απ την Κομοτηνή και έφτασε στους 7 σε σύνολο τριών αγωνιστικών. Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα με το γνωστό 4-2-3-1 και μοναδικές αλλαγές σε σύγκριση με το ματς με την ΑΕΚ, τους Μαλεζά και Γκαρσία αντί για τους Αντόνιο και Μπαλάφα αντίστοιχα.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί σίγουρα εύκολα από όσους το παρακολούθησαν, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τον δικέφαλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.



Στο 5’ ο Κονσεϊσάο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, σέντραρε στον αμαρκάρισμο Μουσλίμοβιτς, αλλά ο Ζαπρόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε. Στο μισάωρο ο Βιερίνια έγινε κάτοχος της μπάλας, έπειτα από λάθος του Τροϊζέ, όμως η βιαστική του ενέργεια δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος και έτοιμος να πάρει το διπλό. Τα χαφ, ιδίως, ανέβηκαν, πρέσαραν ψηλότερα και ανάγκασαν τους παίκτες του Πανθρακικού να προβούν σε αρκετά λάθη. Στο 55' ο Κονσεϊσάο σέντραρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ίβιτς κατέβασε ωραία με το στήθος, αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.



Στο 65’ το δίδυμο που συνεργάστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ «χτύπησε» και πάλι. Ο Βερόν έκανε εξαιρετικά κάθετη μπαλιά στον Μουσλίμοβιτς και ο Βόσνιος δεν έχασε την ευκαιρία με δυνατό δεξί σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στον δικέφαλο. Ως το τέλος του αγώνα μεσολάβησε ένα καλό σουτ του Κονσεϊσάο,με το τελικό σκορ να μην αλλάζει και τον παίκτες του ΠΑΟΚ να φθάνουν στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.



Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία οπαδών του δικεφάλου στις εξέδρες, αλλά και πέριξ του γηπέδου, παρά την άρνηση της ΠΑΕ Πανθρακικός να παραχωρήσει εισιτήρια...



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Τροϊζι, Ζαπρόπουλος, Ριέρα, Κλεμέντ, Ενρίκες (62΄ Πόνσε), Ολίσε (86΄ Γιλμάζ), Λόπεζ, Αργυρίου, Ντιαλό, Χαραλάμπους (69΄ Βιντάλ).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (90΄ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια (86΄ Κωνσταντινίδης), Ιβιτς (64΄ Μπακαγιόκο), Βερόν, Σνάουτσνερ.

Δηλώσεις προπονητών:

Φερνάντο Σάντος :
"Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ ενδιαφέρον. Η ένταση ήταν χαμηλή. Σε αυτό πιστεύω ότι φταίει και η δικιά μου ομάδα. Είχαμε ένα παιχνίδι αργό και ισορροπημένο.

Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα έπρεπε να μπούμε με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Με άλλη δυναμική. Να κάνουμε την μπάλα να κινείται πιο γρήγορα και να πιέσουμε τον αντίπαλό μας. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου το καταλάβανε αυτό και νομίζω ότι αυτό ήταν και το βασικό συστατικό της νίκης μας παρά το γεγονός ότι και η ομάδα του Πανθρακικού έκανε την δική της προσπάθεια να ισοφαρίσει αν και δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα με μας που καταφέραμε να βγάλουμε 2-3 ακόμα ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη".

Εμίλιο Φερέιρα :
"Σήμερα οι επιθετικοί μας όποια διάταξη και να είχαν έχασαν όλες τις μάχες από τους αντιπάλους τους. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι μας. δεν μπορούμε να αλλάξουμε κατευθείαν τους επιθετικούς επειδή δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Όπως για παράδειγμα μπορεί να συμβεί με δημοσιογράφους.

Οι σκέψεις που κάνουμε είναι ότι έχουμε μία καινούρια ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο έργο και θα έπρεπε να είχαμε υπομονή".