Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Τι έκαναν οι αντίπαλοι ΠΑΟ και Ολυμπιακού

  • ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Η αλλοπρόσαλη αυτή ομάδα, που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, κατάφερε το περασμένο Σάββατο να πετύχει μία απίστευτη εκτός έδρας νίκη με το εξωπραγματικό 5-2, απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, την Μπάγερν Μονάχου. Η Βέρντερ, που λίγες μέρες πριν το ματς αυτό είχε φέρει εντός έδρας 0-0 με την πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανόρθωση, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βομβαρδίσει τα δίχτυα των Βαυαρών με 5 γκολ! Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο μιας ομάδας που έχει φοβερές δυνατότητες στην επίθεση και αρκετά κενά στην άμυνα.



Το εορταστικό κλίμα στο Μόναχο λόγω Οκτόμπερφεστ (ετήσια γιορτή μπύρας) χάλασε λιγάκι, λοιπόν, μετά το νικηφόρο πέρασμα της Βέρντερ από την Allianz Arena μπροστά σε 69.000 θεατές. Για να βρει κανείς μία τόσο ηχηρή εντός έδρας ήττα της Μπάγερν θα πρέπει να ψάξει στον μακρινό Μάρτη του 1979 όταν οι Βαυαροί είχαν ηττηθεί από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 4-0!

Σε ό,τι αφορά το ματς, η Βέρντερ θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 18' όμως η λόμπα του Πιζάρο πέρασε άουτ. Το σκορ άνοιξε τελικά για την Βέρντερ με τον Ρόζενμπεργκ στο 30'. Το 2ο γκολ ήρθε στο 45' με σκόρερ αυτή τη φορά τον Νάλντο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2 και τον Κλίνσμαν να ρίχνει στο ματς τους Μπορόφσκι και Όντο για το β' ημίχρονο. Ωστόσο η Βέρντερ συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει σκοράροντας άλλες 3 φορές μέσα σε διάστημα 13 λεπτών (54' Mesut Özil, 59' Πιζάρο, 67' Ρόζενμπεργκ)! Με τον πίνακα να δείχνει το ταπεινωτικό 0-5 η Μπάγερν το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να απαντήσει σε 2 από τα γκολ που δέχτηκε με τον πρώην παίκτη της Βέρντερ Τιμ Μπορόφσκι (71', 85').

Ο ΠΑΟ θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει απέναντι σε αυτήν την ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην την υποτιμήσει διότι έχει την ικανότητα να σε διαλύσει. Από την άλλη θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα κενά της στην άμυνα και το κέντρο.

  • ΙΝΤΕΡ
Εύκολο απόγευμα είχε η Ίντερ την περασμένη Κυριακή,αφού κατάφερε να πάρει την 2η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και την πρώτη της εκτός έδρας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Τορίνο με σκορ 1-3. Το σκορ άνοιξε για τους νερατζούρι στο 24' με αυτογκολ του Πιζάνο και 2 λεπτά αργότερα ο Μαϊκόν έκανε το 0-2 και απλοποίησε τα πράγματα για τους πρωταθλητές Ιταλίας. Στο 51' στην ουσία το ματς τελείωσε αφού ο Ιμπραϊμοβιτς κατάφερε να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς κάνοντας το 0-3. Η Τορίνο κατάφερε να μειώσει απλά σε 1-3 στο 76' με σκόρερ τον Αμπρουσκάτο, παρότι στο τελευταίο ημίωρο πίεσε και είχε και δοκάρι.



  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το 3 στα 3 έκανε η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα νικώντας χτες το βράδυ τον Εθνικό Άχνας μέσα στο γήπεδό της με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε για την Ανόρθωση ο Νταμπρασίνοβιτς μετά από σέντρα του Λεϊβακαμπέσι. Στο 35' Εθνικός ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, αφού την κεφαλή στο σκορ ξαναπήραν οι γηπεδούχοι στο 51' με σκόρερ την φορά αυτή τον Λεϊβακαμπέσι.


  • ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κατάφερε να κερδίσει τη Βέιλε εντός έδρας με σκορ 2-1, παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1.

1 σχόλιο:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Αυτή η Βέρντερ ημαρτον πια....μόνο για στοίχημα είναι αυτή η ομάδα!!