Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

TI NA ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?


Φιλοι μας καλησπερα.
Ενα δελτιο που μας πηγαινε καρφι στο ταμειο εμελλε να μας ποτισει φαρμακι.Ο Ολυμπιακος εβαλε γρηγορα-γρηγορα δυο γκολ και περιμεναμε σε 70 λεπτα αγωνα να σημειωθει ενα ακομα για να μας στειλει στο ταμειο.Κι ομως αυτο δεν συνεβη ποτε με αποτελεσμα να μην πληρωθουμε στον ΟΠΑΠ.
Βεβαια οπως σας εχω ξαναπει οτι παιχνιδια βγαζω τα παιζω και στο ιντερνετ οποτε η χασουρα ηταν μικροτερη μιας και εκει μπορω να κινηθω μεταξυ δυαδων και μονων παιχνιδιων.Ετσι παιζοντας δυο δυαδες καταφερα εστω να πληρωθω τη μια.
Φυσικα την Ελληνικη εταιρεια στοιχηματων δεν την αλλαζω για πολλους λογους αν και στερειται πολλων πραγματων εναντι του ανταγωνισμου.
Το στοιχημα και η ζωη ομως συνεχιζονται και δεν μπορουμε να μενουμε πισω.Τριαδα over για σημερα την οποια και θα τιμησω αρκετα.

κωδ.244 Μπλακμπερν-ΚΠΡ over (1.75)
κωδ.271 Χαρτλπουλ-Μπορνμουθ over (1.75)
κωδ.277 Μπερτον-Τζιλιγχαμ over (1.60)

Καλη μας επιτυχια...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΓΟΥΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Φιλοι μας καλησπερα.
Δεν τα πηγα καλα χθες μιας και μονο ενα παιχνιδι απο την τριαδα μου επαληθευτηκε.
Ζεστη,κρυο μας πηγαινει τις τελευταιες μερες και δεν μπορουμε να κανουμε ενα καλο σερι ταμειων.
Ας ειναι,συνεχιζουμε προχωραμε...
Η Παρασκευη ειναι σχεδον παντα απο τις καλες μου μερες στοιχηματικα γι΄αυτο και θα στηριξω τη σημερινη μου τριαδα μ΄ενα καλο πονταρισμα...Εχουμε λοιπον:

κωδ.200 Κοτμπους-Ααχεν γκολ-γκολ (1.60)
κωδ.202 Τραμπζονσπορ-Γκαζιαντεπσπορ over (1.65)
κωδ.203 Ολυμπιακος-ΑΕΚ over (1.70)

Kαλη μας επιτυχια...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...


Φιλοι μας καλησπερα...
Λεφτα υπαρχουν λοιπον και τα βρισκετε εδω σε αυτο το φιλοξενο blog.Mας πληρωσε η χθεσινη δυαδα και μας εδωσε ξανα πισω το χαμογελο μας.Το σημερινο προγραμμα ειναι πολυ φτωχο οποτε αναλογο θα ειναι και το πονταρισμα μας.Χαμηλο σε μια τριαδουλα για να εχουμε ν΄ασχολουμαστε.Φυσικα αν μας πληρωσει κιολας ακομα καλυτερα.Παμε λοιπον:

κωδ.137 Σιβασπορ-Μπεσικτας over (1.70)
κωδ.142 Ουν.Κατολικα-Μπολιβαρ γκολ-γκολ (1.85)
κωδ.143 Εμελεκ-Ολιμπια Ασουνσιον Χ2 Δ.Ε. (1.72)

Καλη μας επιτυχια...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ


Φιλοι μας καλησπερα...
Δεν εχω παραπονο απο τη μεχρι τωρα πορεια μας στο στοιχημα αν και περιμενα λιγο καλυτερα.Συνεχιζουμε λοιπον δυνατα για ενα ακομα ταμειο που θα μας δωσει αρκετη ωθηση και χρηματα.
Εχω ξαναπει οτι δεν κραταω μαγικο ραβδακι.Προσπαθω ομως σκληρα και υπομονετικα για το οσο δυνατον καλυτερο αποτελεσμα.Στεναχωριεμαι διπλα οταν δεν κερδιζουμε.Η αληθεια ειναι οτι η τυχη μας στηνει εμποδια καποιες φορες.Θα το παλεψουμε ομως.Παμε λοιπον:

κωδ.128 Μιλαν-Γιουβεντους over (1.85)
κωδ.129 Χαρτς-Σελτικ over (1.80)

Καλη μας επιτυχια...

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

KYΡΙΑΚΗ...ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ


Φιλοι μας καλησπερα...
Δεν μου εκανε το χατηρι η Αθλετικ χθες,αν και νικουσε λιγο πριν ληξει το ημιχρονο να κρατησει τον ασσο.Πληρωθηκαμε βεβαια τ΄ομορφο οver της Μπαστια και περιμενουμε σημερα το over στον αγωνα της Ρομα με την Ιντερ.Πηγαινω γρηγορα στα σημερινα προγνωστικα μου λογω ελλειψης χρονου.

κωδ. 372 Μιλαν-Ναπολι over (1.70)
κωδ. 393 Φενερμπαχτσε-Μπεσικτας over (1.75)
κωδ. 402 Μαρσειγ-Λυων γκολ-γκολ (1.65)