Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

ΑΕΚ...εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει !!!

Εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει και ξανά προς τη δόξα τραβά είναι η ΑΕΚ που χωρίς να έχει εντυπωσιάσει καλά το παει τσουκου τσουκου και παίρνει αυτά που θέλει. Δεν ξέρω τι ροτε'ι'σον κάνει και ο Φερέρ αλλά ο Λυμπε και ο Ριμπο δεν πρέπει να λείπουν από βασικοί σε κανένα παιχνίδι αν θέλουν να κάνει υπέρβαση η ΑΕΚ και να τολμήσει το τίτλο. Όσο για Ευρώπη ποτέ δεν τα πήγε τραγικά η ΑΕΚ και πάντα έχει μια καλή ψυχολογία να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια αλλά στο πρωτάθλημα η' του ύψους η' του βάθους. Εσείς τι λέτε για την ομάδα που διψά όσο καμία για τίτλο μετά τόσα χρόνια?

Το ροτε'ι'σον του Πεσε'ι'ρο !!!

Υπάρχουν παίχτες στον Παναθηναϊκό που δεν πρέπει να αλλάζονται συχνά για το περιβόητο ροτε'ι'σον του Πεσε'ιρο κατά την άποψη πολλών. Αυτοί είναι οι Σαλπιγγιδης, Καραγκούνης, Ματος, Μόρις, και εγώ προσωπικά θα βάλω και τον Μαλαρτζ που αδικείται να κάθετε πάγκο και τέλος ο Σαριεγκι που τελικά αξίζει θέση βασικού στην εντεκάδα. Η ομάδα χρειάζεται μπακ τον Γενάρη αφου ολο το παιχνίδι το κάνει από πλάγια και αυτό είναι κουραστικό. Είναι λάθος να μην βγαίνει ούτε μια φόρα κατά μέτωπο. Ποια η άποψη σας?

Θα είναι βαρύ για Ολυμπιακό Ελλάδα και Ευρώπη μαζί !!!

Δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο κυνήγι της πρωτιάς στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κατά την άποψη μου σε περίπτωση που περάσει στην επόμενη φάση του Champions league αλλά δεν ενισχυθεί σημαντικά. Εσείς τι λέτε?

Champions League & Uefa Cup !!!

Πιστεύω ότι διαθέτουν καλύτερης ποιότητας παίχτες οι Ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη, σε σχέση με άλλα χρόνια.


Που οφείλετε κατά την δικιά σας γνώμη, η φετινή καλύτερη παρουσία Ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης?

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Δημήτρης Σαλπιγγιδης !!!

Όταν ο Πεσε'ι'ρο κάνει ροτε'ισον, οι μόνοι παίχτες που δεν αλλάζονται είναι ο Τζιολης ο Ματος και ο Μόρις συν τώρα τελευταία και ο Γκαλινοβιτς(για πολλούς, κακός που δεν παίζει ο Μαλαρτζ). Μαζί με όλους αυτούς λοιπόν κύριε Πεσε'ιρο πρέπει να βάλετε και τον άνθρωπο που βλέπει δίχτυα και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει αναδείξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μιλάμε για τον Δημητρακη τον Σαλπιγγιδη και όχι τον άλλον (κανονικά πάντα αναπληρωματικός πρέπει να μείνει επιτέλους)τον Παπαδόπουλο, που παει να κάνει πάντα τα εύκολα δύσκολα. Ο Σάλπι πρέπει να είναι αναντικατάστατος και τα ροτε'ι'σον να μείνουν στην άκρη. Για μένα έχει να μας δώσει πολλά και στην Εθνική.