Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Θα είναι βαρύ για Ολυμπιακό Ελλάδα και Ευρώπη μαζί !!!

Δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο κυνήγι της πρωτιάς στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κατά την άποψη μου σε περίπτωση που περάσει στην επόμενη φάση του Champions league αλλά δεν ενισχυθεί σημαντικά. Εσείς τι λέτε?

4 σχόλια:

skount είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ...Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ,ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

O Oλυμπιακός για εμενα κινείται χωρίς στοχους. Την μια φτιαχνει ομαδα του μελλοντος, την αλλη παει για πρωταθλημα, την παραλλη στοχευει στην Ευρωπαική πορεία. Οι μεταγραφες του μια απο τα ίδια. Και ενας προπονητης που είναι σε αυτη τη θέση μαλλον επειδή σε καποια συγκεκριμενη στιγμη θεωρηθηκε "βολικος". Αλλα αν ριχνεις πολυ χρημα για παικτες, ακομα και αν προχωρας στα κουτουρου στο τελος κατι μενει. Θα σου βγουν και παλτα τυπου Μπραβο, θα σου βγει ομως και ενας Γκαλετι. Μαζι με Νικοπολιδη και Τζορτζεβιτς που ηταν ανεκαθεν κλαση, 3-4 παικτες μεγαλης αξιας που εχει του αρκουν για τις εμφανισεις που εχει κανει ως τωρα.

Ανώνυμος είπε...

OK! Σεβαστές οι απόψεις σας! Πήραμε παλτά, θα συμφωνήσω μαζί σας. Και, αν προκριθούμε στον επόμενο γύρο του CL, θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί κι αυτές οι μεταγραφές να είναι αποτυχημένες. Μπορεί να πάρουμε, πάλι, κανένα συνταξιούχο, τύπου Κοβάσεβιτς. Ωστόσο, αν είμαστε τυχεροί, μπορεί και να μας κάτσει κανένα αστέρι, τύπου Γκονζάλεζ. Θα δούμε! Φιλικά, Αντώνης :-)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΛΑΜΠ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ 2-3 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΤΥΠΟΥ DIEGO ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 2-3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ