Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

σωτηρια η.....;

εμαθα οτι ειναι σχεδον σιγουρη η επιστροφη ντεμη με εξασφαλισμενη χρηματοδοτηση(οχι απ τον κοσμο)για φετος κ του χρονου. μεχρι τεταρτη θα ξερουμε 100%. μακαρι!!! να δω μετα τα γατακια που λεγανε για "τιγρηδες" η κατι τυπους σαν τον ασημακοπουλο,τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μειωσουν κ αυτη τη προσπαθεια.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

η αληθεια του τζιμαρα...

απιστευτα διαχρονικο τραγουδι απ τον τζιμαρα. σαν λαος εχουμε πολλα καλα αλλα κ παρα πολλα κακα.το μεγαλο προβλημα ειναι πως οποιος μας τονιζει τα ασχημα,αντι να μας προβληματισει ωστε να τα διορθώσουμε,εμεις τον θεωρουμε εχθρο μας κ με την γνωστη νεαντερταλ λογικη που μας διακρινει,τον βριζουμε με αναρθρες κραυγες ! κοιταχτε διπλα σας κ καντε μια απλη καταγραφη,ποσους ρουφιανους βλεπετε; ποσους γλυφτες; ποσους...κουραδομαγκες;(ναι,αυτοι που το παιζουν μαγκες στους πιο αδυνατους η ανυμπορους αλλα μπροστα στα δυσκολα το...λερωνουν το σοβρακακι τους!).ειμαι σιγουρος οτι θα βρειτε πολλους(εκτος απο σας βεβαια,γιατι ο καθενας νομιζει οτι ειναι σωστος!).το θεμα ειναι οτι ενω μας αρεσει η γκρινια,μας ενοχλει οταν καποιος ξενος μας λεει...κωλοελληνες! ειμαστε(η πλειοψηφεια) ΚΑΚΟΙ ανθρωποι και αυτο οφειλεται κ στην ελλειψη σεβασμου που εχουμε για τα παντα-απ τον τοπο που ζουμε εως τον απλο συνανθρωπο μας-και στην ανυπαρκτη παιδεια μας. μα,θα μου πεις,οι αλλοι λαοι δεν εχουν στραβα; φυσικα κ εχουν. εχουν ομως μικροτερο ποσοστο κ καλυτερη παιδεια ωστε να κρυβουν τις αδυναμιες τους! εδω οχι μονο δεν ντρεπομαστε γι αυτα που κανουμε αλλα  διαφημιζουμε και την αμαθεια μας κ τις εκαστοτε λαμογιες μας!!! λενε οτι σε περιοδους κρισεις βγαζει ο αλλος τον πραγματικο του εαυτο. κοιταχτε λοιπον διπλα σας,στην δουλεια σας,και πειτε μου ποσοι απ αυτους που βλεπετε θα σας ετρωγαν ζωντανους ωστε να γλιτωσουν το δικο τους κεφαλι(η μεροκαμματακι); κοιταχτειτε μετα στο καθρεφτη κ αναρωτηθειτε εαν θα κανατε το ιδιο. η απαντηση θα σας πει πολλα......γι αυτο λοιπον ας ακουσουμε τον τρελο αεκτζη τζιμαρα κ το σατυρικο(η μηπως αληθινο;)τραγουδι του!

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

η μπαρτσα της ελλαδος!!!

Σας το χα πει πως η κερκυρα θα σωθει.Τοτε πολλοι με χλευασαν! Τωρα κανουν τις γνωστες κωλοτουμπες τους! Στην ελλαδα αρκει να εχεις τις σωστες...γνωριμιες κ απο μια ομαδα που παραπαιει(χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος,πισω ακομα κ απ την δοξα που ειχε ροστερ γ εθνικης!!!)μετατρεπεσαι σε...μπαρτσελονα!!! αθανατο ελληνικο ποδοσφαιρο ! μιλαμε για ενα ποδοσφαιρο που θα βγαλει ευρωπη τον...σουβλακειακο του κομποτη! υ.γ με τα 20 πρεζακια που βγαλανε χτες ενα αστειο πανο,δεν θα ασχοληθω. ειναι τοσο χρηματοδοτουμενα νουμερα που μπορεις να τους κατεβασεις κ το παντελονι αν τους δωσεις 10 ευρω! δεν φταινε βεβαια αυτα-που τον εχουν σαν φιστικακι-κ εχουν μυαλο πιθηκου του ειδους "μακακα μακακα" αλλα ολοι αυτοι οι γκαιμπελισκοι που τους δηλητηριασαν το μυαλο τοσο καιρο με τα ψεματα που εγραφαν επειδη χασανε την τζαμπα...μπριζολα που ειχαν(μιλαμε για τοσο φθηνους"ανθρωπους") με τις προηγουμενες καταστασεις!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παραλία Λεχαίου....Κατάντια!!!

Αυτός είναι ο παραλιακός δρόμος στο Λέχαιο ..... Και κάποιοι υπεύθυνοι κοιμούνται ακόμα....

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Φιλοι μας καλησπερα...
Απογοητευτικη η χθεσινη μερα.Ρεαλ και Ρεντιγκ βρεθηκαν σε κακιστη μερα και δεν μας εστειλαν στο ταμειο.Για σημερα εστρεψα τη προσοχη μου στο Ελληνικο πρωταθλημα.

κωδ.132 Αστερας Τριπολης-Παναθηναικος 2 εως 3 γκολ (1.70)
κωδ.134 Κερκυρα-ΟΦΗ 2 εως 3 γκολ (1.70)


Σσσσσσ.......

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλοι μας καλησπερα...
Θελω ολοψυχα να σας ευχηθω Χρονια σας Πολλα και Χριστος Ανεστη.Τις ημερες που διαρκει η Μ.Εβδομαδα ειναι συνειδητη η επιλογη μου ν΄απεχω απο τα στοιχηματικα γεγονοτα μιας και για μενα αυτες οι μερες ειναι κατανυξης και περισυλλογης.Επιστροφη λοιπον απο σημερα στις στοιχηματικες επιλογες των δυαδων που θα μας οδηγησουν ξανα στο ταμειο.
κωδ. 100 Μπαγερν-Ρεαλ Μαδριτης 2 (2.50)και σκορ 1-2 (9.00)
κωδ. 119 Ρεντιγκ-Νοτιγχαμ over (1.60)

Kαλη μας επιτυχια..

ακης,μακης,σαχπα,εφραιμ κ κακο συναπαντημα!

η ελλαδα θα πρεπει να καταδικαστει για ξεκαθαρη παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων!!  οι "πολιτικοι κρατουμενοι" ξεπερασαν ακομα κ τους αντιστοιχους της κινας! ο μακης εχει κατσει μεσα οσο δεν εχει κατσει ποτε σε ολη του τη ζωη στην ελλαδα! ο ακης δεν λεει "δεν εκλεψα" αλλα "παραγραφηκαν αυτα που εκανα"(!!!) απειλωντας να ξεβρακωσει ολο το πολιτικο συστημα! ο εφραιμ βγηκε με την βοηθεια του θεου-κ φυσικα με τα 300χ που εδωσε η ηγουμενη της μονης(με"ο",οχι με "ου",μην μπερδευτουμε..)του αγ,ραφαηλ.σημερα στην απολογια του σαχπατζιδη βλεπω να ριχνει κι αυτος κανα εθνικοπατριωτικο κ να το παιξει κατατρεγμενος μακεδονομαχος! οι τραπεζιτες που κυβερνανε την ελλαδα αρχισαν να ανησυχουν απο αυτα που δειχνουν τα γκαλοπ κ ξεκινησαν τις "συμβουλες"για το τι πρεπει να ψηφισουμε για να συνεχισουν το φαγοποτι κλπ. κατα τ αλλα  η ζωη συνεχιζεται κανονικα. η αεκ ψαχνει λεφτα,ο παο ψαχνει μετοχους,ο οσφπ ψαχνει προπονητη,ο red alert ψαχνει...2 οβερ κι εγω ψαχνομαι γενικως!!! αντε κ καλα μυαλα κ ας βρει επιτελους ο καθενας αυτο που ψαχνει! 

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

περι...δημοκρατιας!!

η ελλαδα στη...σουβλα! μας εχουν βαλει κατω οι τραπεζιτες κ τα οργανα τους και μας τσιμπολογανε!!! μολις καλοψηθουμε θα μας κοψουν σε κομματια κ θα μοιρασουν την λεια τους!ο μεγαλος αρκας εγραψε  "δημοκρατια ειναι οταν 4 λυκοι κ 1 προβατο,ψηφιζουν για...φαγητο"!!! χτες ακουγα ραδιο κ βγηκε ενας ηλικιωμενος ακροατης κ ειπε "μακαρι να βγει ο Μητρόπουλος βουλευτης ωστε να εκπροσωπει τα συμφεροντα της ομαδας μας στην βουλη"!!! κι ομως η "δημοκρατια"εξισωνει την ψηφο αυτου του νουμερου με την δικη μου η οποιοδηποτε αλλου. αυτα ειναι τα κακα της δημοκρατιας. πολλοι δεν ξερουν οτι ο Σωκρατης-οπως κ αλλοι"σοφοι"- ηταν κατα της δημοκρατιας. ειναι μεν το καλυτερο πολιτευμα αλλα κατω απο ορισμενες προυποθεσεις (παιδεια,κοινωνικη ισοτητα κ κυριως...μυαλο)αλλιως μετατρεπεται σε...μπουρδελισταν! ο ισοκρατης εγραψε οτι για να λειτουργησει η δημοκρατια δεν θα πρεπει να "εκπαιδευει τους πολιτες ωστε να θεωρουν δημοκρατια την ασυδοσια,ελευθερια την παρανομια,ισονομια την αναιδεια κ ευδαιμονια την εξουσια του καθενος να κανει οτι θελει...".ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι οταν οταν ο κοινωνικος ιστος διαλυεται(οπως προσπαθουν να κανουν πολλοι"δημοκρατες")το αποτελεσμα σχεδον παντα καταληγει εις βαρος της ελευθεριας των πολλων κ στην τρομοκρατια!(κοιταχτε που οδηγησε η γαλλικη επανασταση.στην τρομοκρατια κ αργοτερα στην ανοδο του ναπολεων!!. η κοιταχτε που οδηγησε η ρωσσικη επανασταση.στο τρομοκρατικο σταλινικο καθεστως κ σε στερηση καθε ιχνους ελευθεριας απ τον απλο λαο!).ο κοσμος βεβαια εξελισσεται,προχωρά,προοδευει γι αυτο κ θα πρεπει να πιεσουμε για πρωτοποριακες λυσεις(ισοτητα κ ανοδο βιοτικου επιπεδου,μεσω της παιδειας,των αρχων της δικαιοσυνης κλπ και οχι μεσω ανωφελων "επαναστασεων").να τιμωρησουμε οσους επιμενουν να μας θεωρουν προβατα αλλα οχι να γινουμε...ιδιοι(δλδ αδισταχτοι χωρις ιχνος ανθρωπιας κ ηθικων φραγμων)! καθε φορα που με παιρνει απο κατω μπαινω σε ξενες σελιδες που ξενοι λενε για τις εμπειριες τους απ την ελλαδα κ αμεσως μου ανεβαινει το ηθικο. ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου κ ειναι κριμα να την χαρισουμε στους αλλους κ μεις να γινουμε απλα υπηρετες τους!