Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Έχασαν τον Μέσι για πενήντα χιλιάδες ευρώ!

Ακόμη χτυπάει το κεφάλι του ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος την περίοδο που βρισκόταν στη διοίκηση της ιταλικής Κόμο, έχασε την ευκαιρία να πάρει στην ομάδα τον πολύ νεαρό τότε, Λιονέλ Μέσι έναντι του… αστρονομικού ποσού των πενήντα χιλιάδων ευρώ! Οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν θεώρησαν συμφέρουσα τη συμφωνία, χάνοντας μέσα από τα χέρια τους έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!

«Τους πρότεινα αυτόν τον παίκτη, αλλά όπως συνέβη και με άλλους, δεν τους έκανε. Φυσικά και μετάνιωσα που τους άκουσα, έπρεπε να κάνω αυτό που εγώ νόμιζα σωστό», αποκάλυψε ο Πρετσιόζι μιλώντας στην «Corriere dello Sport» και πρόσθεσε ότι στην ομάδα της Λομβαρδίας είχε δοκιμαστεί και ο Κριστιάν Λεντέσμα, χωρίς όμως να πείσει για τις ικανότητές του. «Είχα πάει και τον Λεντέσμα που σήμερα αγωνίζεται στη Λάτσιο. Γυμνάστηκε μαζί μας για αρκετές εβδομάδες και τελικά απορρίφθηκε για τεχνικούς λόγους από το προπονητικό τιμ».

Αραγε ο Μεσσι αν πηγαινε εκει θα γινοταν αυτος που ειναι σημερα>??????

Νεκρός Αυστραλός πρώην διεθνής


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Αυστραλίας η είδηση του θανάτου του Ίαν Γκρέι. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Σίδνεϊ, ενώ ήδη μία 22χρονη γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία, χορήγηση παράνομης ναρκωτικής ουσίας και κλοπή. Ο εκλιπών ήταν 46 χρονών και από το 1984 έως το 1992 είχε 35 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας.
Τον τελευταιο καιρο εχουμε πολλα κροσματα με θανατους απο ποδοσφαιριστες και απο αθλητες και καποια δεν γραφονται ποτε!!!Ειλικρινα λυπαμαι που πλεον τα ναρκωτικα εχουν εμφανιστει επικνδυνα στον χωρο του αθλητισμου!!!!!!
Αραγε ποτε θα σταματησει αυτη η μαστιγα?????


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Να τα παπαγαλάκια του Πατέρα !!!

"Ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν, αλλά και μια απάντηση στα παπαγαλάκια που ήθελαν την Καβάλα να κάτσει και να μας “δώσει” το ματς όπως και τον διαιτητή να είναι υπέρ μας. Όπως είδατε το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο και η Καβάλα σήμερα κέρδισε δίκαια.

Δεν ανησυχώ πιστεύω θα μας κάνει καλό για να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

01/02/2010
08/02/2010
14/02/2010

Για να μην ξεχνιόμαστε ...


Προς Ολυμπιακούς η απάντηση της διαιτησίας.ΠΑΟ-ΚΑΒΑΛΑ 0-2!!!

Αυτή είναι η απάντηση της διαιτησίας προς άπαντες Ολυμπιακούς αν και έχει έρθει και άλλη, πριν τον αγώνα μεταξύ μας στο Καραΐσκάκη, με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ....

ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 0-2

ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...

Υ.Γ ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ