Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. . .

Εκει που η ΑΕΚΑΡΑ μου ηταν ετοιμη να κανει σερι (δυο νικες), εφερε 6αρες ο Μπιγκ Μακ

και μας εκανε προσπεραση.

Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το αποτελεσμα. Διαιτησιες και λοιπες μαλακιες τ' ακουω βερεσε. . . Μια ανωτερη ομαδα μπορει να κερδιζει τους διαιτητες αλλα εμεις αυτη τη στιγμη ειμαστε μια μετρια ομαδα αγωνιστικα και ανυπαρκτη σε ολα τα υπολοιπα.

Φετος, η ειδικοτητα μας ειναι το παραλληλο ποδοσφαιρο. Ειναι μια παραλλαγη του ολοκληρωτικου ποδοσφαιρου που επαιζε καποτε ο Αγιαξ και σαρωνε τιτλους. Η μπαλα κυκλοφορει με ταχυτητα φωτος απο δεξι σε αριστερο μπακ και μερικες φορες περναει και απο τους κεντρικους αμυντικους μεχρι να ζαλιστουν οι αντιπαλοι και στο σωστο ταϊμινγκ γινεται η καθετη πασα. . . στον τερματοφυλακα! ! ! Σε σπανιες περιπτωσεις συμμετεχουν στο παιχνιδι και οι μεσοι και τοτε η καθετη πασα βγαινει στον επιθετικο (Μπλανκο) που με τη σειρα του στελνει το τοπι να αναπαυτει καπου εξω απο το γηπεδο αφου πρωτα εχει κανει καραμπολα με 4-5 περιστερια που μαλλον του χεζουν το αμαξι  ή τον ιδιο αλλιως δεν εξηγειται τετοιο αχτι! ! !

Παντως, απο το ποδοσφαιρο μπορεις να μαθεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα. . . Μαθαινεις οικονομικη γεωγραφια και για να σας το κανω λιανα επειδη ειμαι και σπουδαγμενο παλικαρι θα αναφερω μια χωρα στην τυχη και θα σας εξηγησω πως συνδεεται οικονομικα με την παγκοσμια αγορα μεσω των εμπορικων εξαγωγιμων προϊοντων της.

Η Σουηδια (στην τυχη ειπαμε) ειναι μια βορεια χωρα που κανει πολυ κρυο και συνδεεται οικονομικα και εμπορικα με την Ελλαδα (στην τυχη ειπαμε) μεσω των κατωθι διεθνως αναγνωρισμενων προϊοντων:

1) Σουηδεζες. . . Εδω εχουμε ουσιαστικα μια ανταλλαγη υπηρεσιων που εμπεριεχει  οφθαλμολουτρο, ψυχαγωγια, "ψυχαγωγια", ηλιο, θαλασσα και μαυρισμα (ξεκιναει απο χρωμα καραβιδας και προχωραει σταδιακα σε χρωμα καραμελας με μια ενδιαμεση αλλαγη δερματος). . .

2)SAAB. . . Μοναδικα αυτοκινητα που εχουν γκαζι, ποιοτητα κατασκεης, ασφαλεια και που το σχεδιο της μπροστινης μασκας εχει αντιγραψει ουσιαστικα τα γυαλια του Ωναση. . .

. . .και τελος. . .

3) Αbsolut Vodka. . . Αυτο το μοναδικο αλκοολουχο που οταν καταναλωνεται σε μεγαλες ποσοτητες σε κανει να νομιζεις οτι ο Μαϊστοροβιτς ειναι ο κορυφαιος κεντρικος αμυντικος του Ηλιακου μας Συστηματος . . .

Οπως θα διαπιστωσατε, Σουηδος ποδοσφαιριστης και δη κεντρικος αμυντικος δεν ειναι μεσα στα εξαγωγιμα που εχουν κανει την Σουηδια γνωστη στο ποδοσφαιρο  (Ιμπραϊμοβιτς και Λαρσον ειναι οι εξαιρεσεις του κανονα) και μην ακουσω τιποτα αηδιες για Μελμπεργκ και Μπιαρσμιρ που πιο πολυ μου κανει για μακρινος ξαδερφος του Ντερμπσαϊρ και δεν παιρνω και ορκο οτι προφερονται ετσι ακριβως. . .

Μετα τα δωρεαν μαθηματα και τα χθεσινα αποτελεσματα η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια. . .  " ΚΑΒΑΛΑ ο ΠΑΟ, εσυ ΘΡΥΛΕ που ΠΑΣ; ; ;"

Και οσο για ΜΑΣ. . . αν υποψιαστω οτι παει να μας περασει και ο Δωνης, θα αυτοκτονησω (και θα δω τι θα διαβαζετε μετα)! ! !