Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...


Φιλοι μας καλησπερα...
Η μερα δειχνει να κλεινει καλα..μπορει να χασαμε την Αντερλεχτ αλλα η Σαλκε εκανε το διπλο.Η Γιουβεντους λογικα θα βγει στο over-το παιχνιδι ειναι 1-1 στο 56΄-οποτε ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Αυριο και μεθαυριο θα λειπω σε ταξιδι κατι που σημαινει οτι δεν θα μπορεσω να γραψω τις προτασεις μου.Αφηνω μια μικρη επιφυλαξη μηπως βρω κομπιουτερ εκει που θα ειμαι και καταφερω ν΄αναρτησω τα παιχνιδια που βλεπω.
Αν δεν τα πουμε αυριο μεθαυριο δινω ραντεβου μαζι σας απο την ερχομενη Τριτη με καινουργια ταμεια.
Να ειστε ολοι καλα...Ντυθειτε καλα γιατι ερχεται κρυο...Αν και πιστευω οτι θα ζεσταθουμε για τα καλα με τα συνεχομενα ταμεια της στηλης μου.

Εις το επανιδειν...

Y.Γ.Μολις τωρα η Γιουβεντους εκανε το 2-1 οποτε εκλεισε η προταση με δυο στα τρια.Πολυ καλη αποδοση που ευχομαι να διαλεξατε για να πατε ταμειο.

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ...ΛΕΦΤΑ


Φιλοι μας καλησπερα...
Αλλο ενα ταμειο προστεθηκε χθες στις επιτυχιες αυτης εδω της στηλης.Εγραψα χθες οτι η τριαδα που προτεινα ειχε πολλες πιθανοτητες να επαληθευτει και να μας δωσει γερο μεροκαματο.Αυτο συνεβη και με γεματες τις τσεπες ριχνουμε το βαρος στη σημερινη τριαδα η οποια ευχομαι να περπατησει στα χναρια της χθεσινης.Παμε λοιπον:

κωδ. 302 Γκερμιναλ-Αντερλεχτ over (1.70)
κωδ. 315 Κολωνια-Σαλκε 2 (1.80)
κωδ. 335 Γιουβεντους-Ουντινεζε over (1.85)

Καλη μας επιτυχια...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΤΑΜΕΙΟΥ


Φιλοι μας καλησπερα...
Παρασκευη σημερα και ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να βγαλουμε ενα καλο μεροκαματο για να μπουμε αυριο δυνατα στο κουπονι του Σ/Κ.Τριαδα για σημερα μ΄ενα over και δυο σημεια.Και τα τρια παιχνιδια εχουν το καθενα το δικο του λογο να επαληθευτουν.Παμε λοιπον:

κωδ.202 Γκαμπον-Μαροκο over (2.10)
κωδ.204 Αλμιρε Σιτι-Εμεν 1 (1.70)
κωδ.216 Γκιμαραες-Νασιοναλ Μαδειρα 1 (1.80)

Καλη μας επιτυχια...

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ


Φιλοι μας καλησπερα...
Μια κοκκινη καρτα και η ανορεξια των Ναπολι Ιντερ να σκοραρουν εστω ενα γκολ μας στερησαν το γκολ-γκολ και το οβερ απο τη χθεσινη δυαδα μας.Συμβαινουν ομως αυτα,υπαρχουν στο ποδοσφαιρο και ειδικα στο στοιχημα οι παραγοντες εκεινοι που μπορουν να στραβωσουν ενα αγωνα και να μην πληρωθουμε.Συνεχιζουμε σημερα με μια δυαδα η οποια αν ερθει θα μας δωσει πολυ καλο μεροκαματο...

κωδ. 156 Στανταρ Λιεγης-Μονς 4-6 γκολ (2.90)
κωδ. 157 Μιλαν-Λατσιο over (1.80)

Kαλη μας επιτυχια...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..


Φιλοι μας καλησπερα...
Μεγαλη νικη σημειωσαμε χθες πετυχαινοντας το απολυτο στη τριαδα που επιλεξαμε.Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι και ακομα καλυτερα.Χαρη στη δικη σας υποστηριξη μπαινω ακομα πιο δυνατα εδω για να χαμογελαμε οσο γινεται συχνοτερα.Παμε γρηγορα λοιπον στη σημερινη μου δυαδα...

κωδ.139 Μαγιορκα-Αθλετικ Μπιλμπαο γκολ-γκολ (1.65)
κωδ.149 Ναπολι-Ιντερ over (1.85)

Kαλη μας επιτυχια...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ...OVER..


Φιλοι μας καλησπερα...
Σχετικα μεγαλο το σημερινο κουπονι.Φυσικα οπως θα εχετε και εσεις διαπιστωσει οι δυαδες πλεον ειναι ειδος προς εξαφανιση.Οχι,δεν θα σχολιασω τη τακτικη του ΟΠΑΠ,αλλωστε βαρεθηκα να γραφω συνεχεια τ΄αυτονοητα.Ετσι κι αλλιως δεν προκειται να ιδρωσει το αυτι τους.Παμε λοιπον αναγκαστικα σε τριαδα:

κωδ.104 Μπεσικτας-Γκαζιαντεπσπορ over (1.75)
κωδ.109 Σκανθορπ-Σεφιλντ Γουεν. over (1.70)
κωδ.111 Γουιμπλεντον-Μακλσφιλντ over (1.65)

Kαλη μας επιτυχια...

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ...ΜΑΘΗΜΑ


Φιλοι μας καλησπερα...
Εξηγω αμεσως το τιτλο της αναρτησης.Ειχα γραψει σε παλαιοτερη αναρτηση μου οτι δεν μου αρεσει να παιζω σημεια αλλα μοναχα ειδικα στοιχηματα.Κι αυτο γιατι προτιμω να ψαχνω για καποιο γκολ παρα ν΄αγωνιω για τον ασσο ή το διπλο ενος παιχνιδιου.Χθες ομως πονταρα στον ασσο της Στοουκ λογω φορμας και προιστοριας.Ο αγωνας ομως ηρθε διπλο με αποτελεσμα να μου χαλασει το ομορφο οβερακι της Λιντς.
Βαζοντας μυαλο λοιπον και περνωντας το μαθημα μου γυριζω ξανα στον αγαπημενο μου τροπο παιχνιδιου των ειδικων στοιχηματων.Για σημερα επελεξα μια δυαδα σχετικου ρισκου με καλη ομως αποδοση.

κωδ.253 Μαντσεστερ Σιτι-Τοτεναμ 1/ημ. (2.30)
κωδ.281 Παναθηναικος-Ατρομητος γκολ-γκολ (2.00)

Καλη μας επιτυχια...